brak logo

Vipharm S.A.

Warszawa

Opinie o Vipharm S.A.

jeszcze pracownik Vipharm 2012-08-24 11:07:33
Chciałbym podzielić się z wami opinią na temat firmy Vipharm . Jestem Obecnym pracownikiem w dziale onkologicznym .
a) Prezes nie ma tu nic do powiedzenia , firmą rządzi [usunięte przez moderatora] i tylko ona otrzymuje premie za wzrosty sprzedaży , Przedstawiciele i Kierownicy nie otrzymują premii od jakiś 2 lat . (Nie realne cele oczywiście nie negocjowane)
b) Awans w firmie : Tak ale pod warunkiem , że jesteś [usunięte przez moderatora] . – Najlepszym przykładem , jest ostatni awans w CNS – gdzie okazało się , że wynik to nie wszystko . Dodatkowo [usunięte przez moderatora] obstawia się „swoimi” ludźmi za duże pieniądze , np. [usunięte przez moderatora] ze śląska, czy nowa kierowniczka w naszym dziale. [usunięte przez moderatora] woli zatrudniać „swoich ludzi” niż awansować przedstawicieli.
c) Samochody – stare Skody Octavie .
d) Dodatkowe zadanie : Wcześniej wspominana [usunięte przez moderatora] uwielbia tabelki zestawienia itp, które nie zwiększają sprzedaży .
e) Kierownicy regionalni = „[usunięte przez moderatora]”
f) Polityka firmy : Zatrudnić , 3 miesiące na wyniki bez pomocy , zwolnić .
brednie!!! 2012-09-13 23:41:43
Sądząc po Twoim złym nastawieniu i mało realistycznych komentarzach sądzę, że nie jesteś z działu onkologia tylko CNS!
Dam Ci rade!!!!
Jeśli o godzinie 11 w południe masz czas wypisywać takie głupoty to chyba do pracy nie wychodzisz.
Aby realizować cele trzeba odpalić Skode Octavie II i ruszyć tyłek w teren.
Zapewne masz żal ,że Ciebie nie awansowali na Regionalnego.......
Co do premii to chyba jesteś cienki bolek skoro od 2 lat masz pusto.
pozdrawiam i zastanów się co piszesz i na kogo!!!!!!!!!
Już były pracownik !! 2012-09-20 11:22:21
jeszcze pracownik Vipharm - 2012-08-24 11:07:33
Chciałbym podzielić się z wami opinią na temat firmy Vipharm . Jestem Obecnym pracownikiem w dziale onkologicznym .
a) Prezes nie ma tu nic do powiedzenia , firmą rządzi [usunięte przez moderatora] i tylko ona otrzymuje premie za wzrosty sprzedaży , Przedstawiciele i Kierownicy nie otrzymują premii od jakiś 2 lat . (Nie realne cele oczywiście nie negocjowane)
b) Awans w firmie : Tak ale pod warunkiem , że jesteś [usunięte przez moderatora] . – Najlepszym przykładem , jest ostatni awans w CNS – gdzie okazało się , że wynik to nie wszystko . Dodatkowo [usunięte przez moderatora] obstawia się „swoimi” ludźmi za duże pieniądze , np. [usunięte przez moderatora] ze śląska, czy nowa kierowniczka w naszym dziale. [usunięte przez moderatora] woli zatrudniać „swoich ludzi” niż awansować przedstawicieli.
c) Samochody – stare Skody Octavie .
d) Dodatkowe zadanie : Wcześniej wspominana [usunięte przez moderatora] uwielbia tabelki zestawienia itp, które nie zwiększają sprzedaży .
e) Kierownicy regionalni = „[usunięte przez moderatora]”
f) Polityka firmy : Zatrudnić , 3 miesiące na wyniki bez pomocy , zwolnić .
/div>Ok, mały błąd faktycznie Octavie II dla lepszych PN - co do reszty nie zmieniam zdania! Jeżeli chodzi o konkursy to nigdy nie startowałem , A forma podziękowania za pracę pokazała klasę firmy Vipharm .
/_ŁAGODNY_\\\\ 2012-09-25 23:45:28
a ty buldogu co jedziesz po koledze z firmy? Ładnie to tak? I co za tekst:\" Dam Ci rade\" po 1. to kolega może być sfrustrowany, skoro jego koleżanka z CNS awansowała a od 2 lat jej pracy, neuroleptyki, które promuje leżą i kwiczą ale awans ma. Po 2. Kolega może pisać o 11 i być w pracy ponieważ firma Vipharm wyposaża swoich pracowników w urządzenie do odbioru internetu poza domem a po za tym jestem przekonany, że kolega, który pisał post o 11 był właśnie na przerwie bo pracuje już od 7 rano, więc po 4 godzinach ciężkiej pracy miał chyba prawo do przerwy a co kto robi podczas przerwy to jego sprawa. A ty kolego zamiast spać o 23:40, bo ciężko pracujesz to szukasz w necie opinii na temat innych firm farmaceutycznych do których aplikujesz bo chcesz się wyrwać z firmy, która przegrywa w sądzie rozprawę z byłym pracownikiem o niezapłacone nadgodziny. Możesz mieć własne zdanie nt firmy w jakiej pracujesz i wygłaszać je na tutejszym forum a i daj się wypowiedzieć innym.
onko 2013-05-17 17:21:26
Nie pracuje, bo był brak zgodności z szefem co do zadań tabelkowych, które dla mnie były nie do przyjęcia. Są firmy które przestrzegają zasad równej konkurencji i Compliance. Więc jak firma pokazała swoją taktykę i metodologię to był czas na rozstanie. I to była dobra decyzja. A żeby pracować w spokoju nie ma to jak firma oryginalna. Tu się promuje a nie sprzedaje.
CNS 2013-05-28 22:21:37
dokładnie tak!
adik 2015-08-13 21:30:32
Pozdrawiam, oto klasyczny wyścig szczurów.Pozdrawiam raz jeszcze.
Jizus 2016-07-11 23:20:24
Słuchajcie coś jest nie tak , bo kasują opinie o tej firmie, które nie pasują do schematu. Uważajcie szybko można tam stracić pracę
Zostaw swoją opinię o Vipharm S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vipharm S.A.