brak logo

CSV

Szczecin

Opinie o CSV

alek 2011-08-09 11:21:19
witam,

czy ktos pracuje w csv w szczecinie? jesli tak, jakie sa wasze opinie?

dzieki
alek 2011-08-09 16:14:05
czy ktos pracuje w csv w szczecinie? jakie sa wasze opinie?
1
Agent 2012-03-09 12:18:19
Witaj
Nie wiem gdzie cię poniesie ale jak się dobrze ustawisz w firmie CSV to polecam pracę Agenta.
Zarobki ok. 3tys. - 8tys netto na rekę, praca przyjemna choć trochę brakuje czasu na przyjemności.
Samochód ,telefon do dyspozycji bez GPS czy innych kontroli.
BYŁy 2014-11-17 19:35:47
Wielka ściema zarobki 3 tys. tyra na maxa a jak do wypłaty to kryzys itp.Ludzie zatrudniani po znajomości sami (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora)bez żadnej wiedzy.
4
Były 2015-01-30 13:15:54
Pracowałem w tej firmie w terenie. Trafiłem do klienta w zachodnipomorskiem, który powiedział mi, że w życiu nie będzie współpracował z CSV. Dlaczego? Bo pracował w tej firmie, a oni w ramach "podziękowania" zwolnili go przed samymi świętami Bożego Narodzenia. Pomyślałem sobie, że ściemnia, bo przecież firma na forach ma dobre opinie (o zarobkach też) i trzeba być skończonym (bip), żeby tak zrobić z pracownikiem. Ale jeżdżąc po innych klientach dowiedziałem się, że firma tak traktuje i pracowników i klientów, a do tego, że CSV, CSL, CAP, i inne spółki i spółeczki tej grupy są zarządzane tak samo. Ponadto firma wprowadza produkty na rynek, a jak przestają się sprzedawać, to po prostu zmieniają nazwę, zwalniają ludzi i zaczynają od nowa (MOTO, GOLDCAR, GOLDCAR+, 4MASTER, 4M... itd.) Dodam jedynie, że mnie też zwolnili przed samymi świętami, argumentując, że od grudnia, do marca musieli by utrzymywać darmozjada, czyli mnie, a od kwietnia po prostu zatrudnią następnego... Ale pensję wypłacają w terminie :-)
6
były 2015-05-30 16:50:42
zgadzam się z przedmówcą lubią zwalniać przed świętami , skoro zatrudniają do rządzenia typów np szklarek,kowalczyk ludzi którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Vobis to co dziwne możesz tyrać do nocy ,a i tak licza sie tylko tabelki Mózgi Jebane
sporą kase to zarabiają ci którzy robią zajebiste obroty a nie bolki z ulicy
pod tym względem firma jest beznadziejna towar jeden i ten sam tylko naklejki zmieniane
4
Gorge 2015-09-24 17:28:14
Z pośród 4 firm w których pracowałem niestety najgorsza, na szczęście to już koniec. Zwolnienia przed świętami, oczywiście nic nie wiesz a potem 0,5h na spakowanie się. Płace słabe + żadnych profitów. Polecam dla osób które nie potrafią znaleźć przyzwoitej pracy. Aha opinia na rynku tak jak pisał przedmówca... trzeba wiedzieć gdzie zapukać, bo można się naciąć..
2
Gienek 2015-12-15 18:02:51
nie polecam pracy w csv , 12 dyrektorow i 14 kierownikow bez sciemy nie wiem jak chcecie tu zarobic skoro cala kasa idzie na administracje, metody pracy z prl-u. Jesli znacie jakas firme co na swieta zamiast cos dac to zabiera premie to dajcie znac ale w CSV wlasnie tak robia. Tu dostaniesz dobre stanowisko albo pesje jesli znasz kogos postawionego w firmie albo jestes z rodziny bo tu zatrudniaja na dobrych stanowiskach tylko znajomkow , ludzie ktorzy przejadaja tu kase nie posiadaja kompetencji to swoich stanowisk, oszczednosci szukaja nie u tych co maja najwiecej tylko u tych co zarabiaja najmniej jakas chora polityka. Jesli jestes mloda inteligentna osoba i chcesz robic kariere to nie tu, uwierz ze tu cie tylko upodla. Brak szacunku do ludzi, szeregowych pracownikow traktuja jak brudasow i plebs ktory ma tylko tępo wykonywac polecenia.
4
Jasnowidz 2015-12-16 21:44:05
Biela biela ty nie wiesz w jakim świecie żyjesz zacznij lepiej szukać czegoś nowego dobra rada od wróżki a nie udzielasz się na temat inwestowania w nowych ludzi powiem krótko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles i chyba za długo w niej siedziales pozdrawiam
Marketing 2015-12-30 15:08:30
Od 1 stycznia w firmie wchodzą zasady pana Jerzego szkwarka wiec po roku będzie po firmie wiec na twoi miejscu bym poszukal czegoś innego tzn innej firmy dobra rada ale rób jak uważasz pozdrawiam
1
człowiek 2016-02-08 14:44:36
Wiesz pracuje w tej firmie i zaczynam się bać...
ev.anonym 2016-02-08 21:50:13
firma sie sypie powoli,wstrzymuje sie głosu.
Ciekawa jestem jak w innych oddziałach w Polsce?
1
onecny 2016-03-27 22:11:24
Popieram po części opinię kolegi z tym że obecny prezes to nic dobrego dla Firmy
1
agent 2016-03-27 22:22:28
Wszystko uzależnione od obrotów są tacy że nawet na ZUS nie mogą zarobić.
Ale są i tacy którzy wychodzą ok. 5tys.
Nowy 2016-04-28 23:53:13
W Rzeszowie była oferta pracy na nowego Ajenta juz nie aktualne,przyjety juz nowy Ajent, Oddzial w Rzeszowie nie wie co uczynił, czas pokaże.
1
Nowy 2016-09-24 18:17:42
Wystarczy rozejrzeć się po "mieście" i wszystko wiadomo :-)
1
PRIME 2016-09-28 17:29:15
@Nowy , a może się w swojej nowej firmie rozejrzyj , napisz jak jest kolorowo , Oddział w Rzeszowie jak stał tak stoi a , od kwietnia już sporo czasu minęło. Mało tego za czasów poprzedniej ekipy klient był trochę olewatorsko traktowany , teraz jest inaczej.
Zadowolony klient
Frick 2016-10-20 21:13:51
hehehe od cv szafy się nie domykają.
Cięcia, cięcia i jeszcze raz zwolnienia...
1
Zostaw swoją opinię o CSV - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CSV