Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.

Luks 2016-07-31 19:19:55
Ogólnie to musze powiedzieć, że warto próbować, wszystko tutaj jest na swoim miejscu , kasa jest naprawdę dobra, na swoim miejscu jest też atmosfera, wszyscy są ttuaj skromni i dobrzy dla siebie, tak po prostu.
e 2016-07-31 21:18:13
to dobrze bo atmosfera w firmie jest przeciez bardzo wazna..ciekawe jak wyglada praca na stanowisku operatora maszyn w Niemczech glownie mnie interesuje jak wylgadaja te wszystkie zadania na przyklad takie ustawianie, uzbrajanie maszyn, wymiana narzędzi
byw 2016-07-31 22:22:51
Dobrze, że są odpowiednie narzędzia pracy, a nawet jeśli są szanse na odpowiednie benefity socjalne to się nie dziwię, że są tak popularni
Ol 2016-08-01 12:18:29
Widziałem trochę negatywnych opinii i ja je wszystkie rozumiem, ale przecież wszyscy dostajemy do ręki umowy i chyba jest dość jasne co z nimi nie tak i co z nimi jest jak najbardziej w porządku, prosta sprawa czytajmy je i wyciągajmy wniosku, konsultujmy i jakoś to będzie
pstro 2016-08-01 13:30:37
No dobrze, ale czy wypłata jest u nich terminowa? Dzięki
poala 2016-08-01 16:21:14
Ale wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? Z góry dziękuje za szybką odpowiedź
maciek 2016-08-02 10:07:54
Pracownik kontroli jakości części samochodowych jest teraz u nich potrzebny z tego co widze.
xx 2016-08-02 11:15:33
A jednak wiele osób się decyduje @Philipp w końcu dają ci umowę więc chętnie dowiem się jak ją niby obchodzą i nie płacą?
maciek 2016-08-02 14:31:54
Operator maszyn - Operator maszyn CNC dokładnie jest poszukiwany.
darek 2016-08-02 19:41:01
Myslalem, ze jednka to poradna firma a widze, ze wszystcy wystawiaja negatywy, a ogloszen jest wiele.
marti 2016-08-02 22:17:35
a ktoś z was ma w tej firmie doświadczenie jako Pracownik kontroli jakości części samochodowych i opowie coś?
hej 2016-08-02 23:25:31
Wiecie czy wypłata dla operatów jest terminowa? Dzięki
4] 2016-08-03 19:55:12
czy opłaca się tu zacząć pracę jako pomocnik przy produkcji okien?
julek 2016-08-03 22:21:56
jakie wynagrodzenie będzie u nich na operatorze? Dajcie znać
maciek 2016-08-04 10:13:50
Pracownik kontroli jakości części samochodowych jest u nich potrzebny.
Olo 2016-08-04 18:37:49
Zastanawiam się czym aż tak ta firma wam się zasłużyła że zbiera same pochwały. Może lepiej będzie dla nowych osób np takich jak ja kiedy napiszesz jasno a konkretnie, że coś jest nie tak np umowa, zarobki itp.
Wistk 2016-08-10 16:55:34
No jeśli chodzi o Wrocław to mi się wydaje, że nie ma co szaleć z negatywnymi opiniami, wiadomo, rozwijają się
Ju 2016-08-15 10:00:53
No musze powiedziec, że to chyba najbardziej gorące forum
mario 2016-08-15 16:28:14
@gg oczywiście że nie poda, tylko hejtuje i straszy. ciekawe natomiast czy warto zatrudnić się w tej firmie jako operator maszyn na produkcji, różne mity na mieście krążą ile płacą
3ergg 2016-08-17 13:41:52
no zawsze jakiś tam powod tego opóźnienia przecie musi być prawda? nie ma co z gry zakladac jakiś tam nagorszych teorii albo nie wiadomo jeszcze czegos
kamil 2016-08-24 13:26:11
Niby kroki sa czynione juz w tym kierunku jak piszecie, ja juz wczensiej widzialem, jak wchodzilem na forum firmy bo interesowalem sie stanwoiskie Pracownika produkcji w niemczech ktore maja teraz, chyba slabo to wsyztsko zalatwiane jest?
czrek 2016-09-04 20:10:15
Czy ktoś już próbował rekrutować się na tego pracownika produkcji (operatora maszyn) w Niemczech? Jestem ciekaw jak to aktualnie wygląda. Widzę, że hejterów tu nie brakuje, ale jak zwykle widać, że to wszystko jakieś naciągane i koloryzowane, więc nie przejmuje się
zuz 2016-09-08 10:58:01
Kurde przeglądam sobie teraz ich ogłoszenia wyjazdowe no i jest jedno na operatora maszyn. Oferta nie wygląda najgorzej (usunięte przez administratora) zakwaterowanie, pomoc biura itp., itd. ale dziwią mnie wasze opinie @Mona stawki nie miałaś na umowie skoro później taka zdziwiona byłaś?
As 2016-09-08 14:30:01
A tutaj widzę ciągle jakieś spiny, na spokojnie Panowie, nie ma o c się zbytnio kłócić, firma działa
gfghjo 2016-09-08 19:16:45
@ Niko - piszesz takie słowa, ale własciwie nie podajesz argumentów i naprawde juz nudno sie to czyta, bo powtrazasz to jak mantra. Uargumentuj wreszcie.
Mariusz 2016-09-09 10:02:05
Aplikowałem do nich na Pracownika Produkcji widziałem wcześniej ogłoszenie, teraz wszedłem na forum i widzę bardzo negatywne opinie o firmie czy naprawdę jest tam tak złe. To wszystko nieprawda co piszą ludzie?
zenk 2016-09-10 10:11:34
@fire tutaj zaraz pewnie ktoś napisze, że nie jest, a ja słyszałem od kumpla, że jest. Jak dla mnie to konkurencja tu mocno działa na forum
kiss 2016-09-10 23:19:29
No dobra, ale jakich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na premie, a to dobry znak, że się dobrze dzieje.
3ergg 2016-09-11 21:27:16
To zależy co dla kogo jest dobra praca.. każdy wiadomo ze może mieć jednak swoje zdanie na ten temat
true 2016-09-12 09:19:22
Naprawdę komuś się bardzo chce zaszkodzić firmie, ale widzę, że nieudolnie bo są rozsądne osoby, które same chcą ocenić sytuacje. Ktoś ma widocznie bardzo dużo wolnego czasu i nie wie, co ma z nim zrobić
hmm 2016-09-12 11:34:34
Ale chyba od początku podpisujesz z nimi umowę legalną i to na niemieckich warunkach @Hela von Sinnen no to na jakiej podstawie ktoś mógłby wam obniżyć stawkę? Sorry ale dla mnie to brzmi to podejrzanie
zuzka 2016-09-12 13:07:10
Może raz moglibyście odnieść się do wypowiedzi tych, którzy widzę jakoś racjonalnie starają się wyjśnić sprawę. Takie oczernianie bez pokrycia @gosiu raczej nic ci nie daje
sxdc 2016-09-13 14:49:38
eh no wlasnie i tyle roznych opinii jest ze nie wiadomo w co wierzc
hah 2016-09-13 17:53:45
Ale ja nie chce czytać na innych forach, tylko się zatrudnić ;)
Alojz 2016-09-15 11:29:52
A ja na Waszym miejscu bym za bardzo nie przesadzał, nie wiem skąd takie dziwne pomysły się dzieją z nimi
J 2016-09-15 13:24:50
Ogólnie to musze powiedzieć Wam, że jeszcze tak rozwiniętej dyskusji jak tutaj to nie widziałem, trochę to przykre, ale też nie ma na co narzekać,praca jest praca i zamiast tracić czas na takie dziwne i niezrozumiałe bzdury to trzeba po prostu robić swoje
zazi 2016-09-15 19:07:47
No też mi się wydaję, że nie ma co tyle narzekać, tylko niektórzy powinni wziąć się do pracy. Trzeba docenić, ze jest.
Fenomenal 2016-09-16 14:37:20
Ale to może ktoś mi wreszcie wyjaśni - skoro firma normalnie działa, a normalnie ludzie pracują, to czemu niby te opinie?
Noue 2016-09-16 18:33:59
W sumie wchodzę tutaj z wielką przyjemnością, aby trochę poczytać o tym co się tutaj dzieje, z tego co widzę to pensje macie naprawdę znośne, więc w czym jest problem?
Aj 2016-09-16 19:28:15
Nie wiem czy takie 8 euro to jest dobra pensja czy zła, ale co ja mogę powiedzieć, ogólnie nigdy nie zarabiałem tyle i jak dla mnie to są dobre pieniądze, nie można za bardzo nad nimi narzekać, ja bym po prostu spróbował i zobaczył jak to się złoży pod koniec miesiąca
Alek 2016-09-17 20:35:30
A mi się wydaje, że nie ma specjalnie za wielu czynników na minus
Ajax 2016-09-19 23:20:25
Ogólnie to wydaje mi się, że już wszystko zostało powiedziane, ale nie ma co robić też jakiejś wielkiej afery, wiadomo przecież że firma jest odbierana różnie
poala 2016-09-20 13:54:56
Ja to na tego dekarza blacharza chętnie bym się załapał, bo przecież oprócz dobrych zarobków dają jeszcze premie.
szuszu 2016-09-20 16:00:16
a co z rekrutacjami teraz u was do Niemiec na operatorów wózków widłowych? przede wszystkim to chciaŁABym wiedzieć czy jako kobieta mam szanse na takie stanowisko
Am 2016-09-20 20:13:39
Może ktoś mi w końcu powie co jest głównym problemem
poala 2016-09-20 22:08:25
Wypłata rzeczywiście jest adekwatna do zakresu zadań, ale wiecie może czy są jeszcze jakieś premie do podstawy zarobków? W końcu stawki są całkiem niezle.
Wistk 2016-09-20 23:14:52
Ale to jeśli Twoja wypłata Twoim zdaniem nie jest adekwatna w stosunku do tego co robisz, to czemu po prostu i po ludzku nie pójdzie renegocjować umowy, albo z kimkolwiek pogadać w tym temacie, tylko narzekasz?
Stołek 2016-09-22 13:17:55
No z firmą ciągle widzę ktoś ma problem, ale do końca nie rozumiem jaki, dlaczego tak naprawdę narzekacie?
kamil 2016-09-22 18:40:29
poczytaj powyższe opinie, pracownicy tutaj piszą rożnie, w sumie to raczej każdy jest niazadowolony, czytam to i sie zastanwiam czy nie lepiej coś z tym zrobić? czy ktos z was wogol probował zgłaszać te problemy?
hihi 2016-09-23 17:29:44
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, co zdecydowanie jest rzadkością w dzisiejszych czasach. A jaka jest atmosfera teraz?
Zostaw swoją opinię o Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.