Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.

Olo 2016-08-04 18:37
Zastanawiam się czym aż tak ta firma wam się zasłużyła że zbiera same pochwały. Może lepiej będzie dla nowych osób np takich jak ja kiedy napiszesz jasno a konkretnie, że coś jest nie tak np umowa, zarobki itp.
Wistk 2016-08-10 16:55
No jeśli chodzi o Wrocław to mi się wydaje, że nie ma co szaleć z negatywnymi opiniami, wiadomo, rozwijają się
Ju 2016-08-15 10:00
No musze powiedziec, że to chyba najbardziej gorące forum
mario 2016-08-15 16:28
@gg oczywiście że nie poda, tylko hejtuje i straszy. ciekawe natomiast czy warto zatrudnić się w tej firmie jako operator maszyn na produkcji, różne mity na mieście krążą ile płacą
3ergg 2016-08-17 13:41
no zawsze jakiś tam powod tego opóźnienia przecie musi być prawda? nie ma co z gry zakladac jakiś tam nagorszych teorii albo nie wiadomo jeszcze czegos
kamil 2016-08-24 13:26
Niby kroki sa czynione juz w tym kierunku jak piszecie, ja juz wczensiej widzialem, jak wchodzilem na forum firmy bo interesowalem sie stanwoiskie Pracownika produkcji w niemczech ktore maja teraz, chyba slabo to wsyztsko zalatwiane jest?
czrek 2016-09-04 20:10
Czy ktoś już próbował rekrutować się na tego pracownika produkcji (operatora maszyn) w Niemczech? Jestem ciekaw jak to aktualnie wygląda. Widzę, że hejterów tu nie brakuje, ale jak zwykle widać, że to wszystko jakieś naciągane i koloryzowane, więc nie przejmuje się
zuz 2016-09-08 10:58
Kurde przeglądam sobie teraz ich ogłoszenia wyjazdowe no i jest jedno na operatora maszyn. Oferta nie wygląda najgorzej (usunięte przez administratora) zakwaterowanie, pomoc biura itp., itd. ale dziwią mnie wasze opinie @Mona stawki nie miałaś na umowie skoro później taka zdziwiona byłaś?
1
As 2016-09-08 14:30
A tutaj widzę ciągle jakieś spiny, na spokojnie Panowie, nie ma o c się zbytnio kłócić, firma działa
gfghjo 2016-09-08 19:16
@ Niko - piszesz takie słowa, ale własciwie nie podajesz argumentów i naprawde juz nudno sie to czyta, bo powtrazasz to jak mantra. Uargumentuj wreszcie.
Mariusz 2016-09-09 10:02
Aplikowałem do nich na Pracownika Produkcji widziałem wcześniej ogłoszenie, teraz wszedłem na forum i widzę bardzo negatywne opinie o firmie czy naprawdę jest tam tak złe. To wszystko nieprawda co piszą ludzie?
1
zenk 2016-09-10 10:11
@fire tutaj zaraz pewnie ktoś napisze, że nie jest, a ja słyszałem od kumpla, że jest. Jak dla mnie to konkurencja tu mocno działa na forum
kiss 2016-09-10 23:19
No dobra, ale jakich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na premie, a to dobry znak, że się dobrze dzieje.
3ergg 2016-09-11 21:27
To zależy co dla kogo jest dobra praca.. każdy wiadomo ze może mieć jednak swoje zdanie na ten temat
true 2016-09-12 09:19
Naprawdę komuś się bardzo chce zaszkodzić firmie, ale widzę, że nieudolnie bo są rozsądne osoby, które same chcą ocenić sytuacje. Ktoś ma widocznie bardzo dużo wolnego czasu i nie wie, co ma z nim zrobić
hmm 2016-09-12 11:34
Ale chyba od początku podpisujesz z nimi umowę legalną i to na niemieckich warunkach @Hela von Sinnen no to na jakiej podstawie ktoś mógłby wam obniżyć stawkę? Sorry ale dla mnie to brzmi to podejrzanie
zuzka 2016-09-12 13:07
Może raz moglibyście odnieść się do wypowiedzi tych, którzy widzę jakoś racjonalnie starają się wyjśnić sprawę. Takie oczernianie bez pokrycia @gosiu raczej nic ci nie daje
sxdc 2016-09-13 14:49
eh no wlasnie i tyle roznych opinii jest ze nie wiadomo w co wierzc
hah 2016-09-13 17:53
Ale ja nie chce czytać na innych forach, tylko się zatrudnić ;)
Alojz 2016-09-15 11:29
A ja na Waszym miejscu bym za bardzo nie przesadzał, nie wiem skąd takie dziwne pomysły się dzieją z nimi
J 2016-09-15 13:24
Ogólnie to musze powiedzieć Wam, że jeszcze tak rozwiniętej dyskusji jak tutaj to nie widziałem, trochę to przykre, ale też nie ma na co narzekać,praca jest praca i zamiast tracić czas na takie dziwne i niezrozumiałe bzdury to trzeba po prostu robić swoje
zazi 2016-09-15 19:07
No też mi się wydaję, że nie ma co tyle narzekać, tylko niektórzy powinni wziąć się do pracy. Trzeba docenić, ze jest.
Fenomenal 2016-09-16 14:37
Ale to może ktoś mi wreszcie wyjaśni - skoro firma normalnie działa, a normalnie ludzie pracują, to czemu niby te opinie?
1
Noue 2016-09-16 18:33
W sumie wchodzę tutaj z wielką przyjemnością, aby trochę poczytać o tym co się tutaj dzieje, z tego co widzę to pensje macie naprawdę znośne, więc w czym jest problem?
Aj 2016-09-16 19:28
Nie wiem czy takie 8 euro to jest dobra pensja czy zła, ale co ja mogę powiedzieć, ogólnie nigdy nie zarabiałem tyle i jak dla mnie to są dobre pieniądze, nie można za bardzo nad nimi narzekać, ja bym po prostu spróbował i zobaczył jak to się złoży pod koniec miesiąca
Alek 2016-09-17 20:35
A mi się wydaje, że nie ma specjalnie za wielu czynników na minus
Ajax 2016-09-19 23:20
Ogólnie to wydaje mi się, że już wszystko zostało powiedziane, ale nie ma co robić też jakiejś wielkiej afery, wiadomo przecież że firma jest odbierana różnie
poala 2016-09-20 13:54
Ja to na tego dekarza blacharza chętnie bym się załapał, bo przecież oprócz dobrych zarobków dają jeszcze premie.
szuszu 2016-09-20 16:00
a co z rekrutacjami teraz u was do Niemiec na operatorów wózków widłowych? przede wszystkim to chciaŁABym wiedzieć czy jako kobieta mam szanse na takie stanowisko
Am 2016-09-20 20:13
Może ktoś mi w końcu powie co jest głównym problemem
poala 2016-09-20 22:08
Wypłata rzeczywiście jest adekwatna do zakresu zadań, ale wiecie może czy są jeszcze jakieś premie do podstawy zarobków? W końcu stawki są całkiem niezle.
Wistk 2016-09-20 23:14
Ale to jeśli Twoja wypłata Twoim zdaniem nie jest adekwatna w stosunku do tego co robisz, to czemu po prostu i po ludzku nie pójdzie renegocjować umowy, albo z kimkolwiek pogadać w tym temacie, tylko narzekasz?
Stołek 2016-09-22 13:17
No z firmą ciągle widzę ktoś ma problem, ale do końca nie rozumiem jaki, dlaczego tak naprawdę narzekacie?
kamil 2016-09-22 18:40
poczytaj powyższe opinie, pracownicy tutaj piszą rożnie, w sumie to raczej każdy jest niazadowolony, czytam to i sie zastanwiam czy nie lepiej coś z tym zrobić? czy ktos z was wogol probował zgłaszać te problemy?
hihi 2016-09-23 17:29
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, co zdecydowanie jest rzadkością w dzisiejszych czasach. A jaka jest atmosfera teraz?
dmx 2017-01-31 09:26
cała strona ubijania piany bez konkretów ludzie proste jest robota to sie zarabia i sie siedzi zle to sie zmienia robote i tyle w tym temacie
Aneta 2017-03-02 12:01
@dmx pracujesz w firmie? Bardzo chętnie usłyszymy parę konkretów na temat Twoich wrażeń z pracy w firmie.
Osoby zainteresowane aplikacją do firmy zachęcam do zapoznania się z wywiadem, którego udzielił nam przedstawiciel firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,894604,wywiad-florian-meyer
subiektywny 2017-04-23 18:38
Mimo mojej prośby przed wyjazdem nie dostałem wersji roboczej umowy. Z zapewnień o warunkach zakwaterowanie jasno wynikało że będzie to mieszkanie- kawalerka. We Wrocławiu umowa z 35 godzinami pracy tygodniowo na miejscu 44.75 z czego z każdej dniówki potrącana godzina na wypadek braku zleceń. Zakwaterowanie w zatęchłym pokoju z kuchnią i łazienka z pleśnią, bez internetu, w odległości 40 minut drogi od pracy. Szychta od 5 rano. Cała masa faktów przemilczana do ostatniej chwili. Brak słów
1
krzysiek 2017-05-22 10:59
Pracowałem pół rok poprzez agencję, wypłata na czas , zakwaterowanie było zapewnione. Byłem zadowolony i mogę polecić.
2
Marek 2017-05-31 12:07
Pracowałem w Turyngii poprzez Meyera, byłem bardzo zadowolony. Była to moja pierwsza praca w Niemczech, bardzo podobała mi się pomoc jaką mi zaoferowano, znaleźli mieszkanie, otrzymałem przewodnik, co i jak się poruszać w Niemczech, jak załatwiać sprawy w urzędach. Co do roboty to też było ok, blisko mieszkania, pieniądze dobre i co ważne, zawsze w terminie
2
elektryk 2017-06-07 22:11
Robiłem tam prawie rok, dostałem darmowe mieszkanie i dobrą wypłatę za wykonywaną pracę
majster 2017-06-18 18:24
dobrze płacą i oferują mieszkanie
Błażej 2017-07-05 13:44
Z dnia na dzień dostałem pracę na produkcji, dwujęzyczna umowa i niemieckie wynagrodzenie, które dostałem terminowo na konto
pracownik produkcji 2017-07-07 22:13
Ktoś, coś o pracy przy produkcji? Jakie warunki, stawka, czy wypłacane pieniądze terminowo?
8adq 2017-07-10 15:31
Pracuję teraz na produkcji aut, mam mieszkanie, stawka tez ok, po tygodniu otrzymałem pierwsza zaliczkę. Nie ma dużej rotacji ludzi, ani wyścigu szczurów na hali. Dobra i stabilna praca.
Ja 2017-07-12 23:34
Pracował ktoś jako operator maszyn CNC? Warto?
kobieta 2017-07-17 12:02
witam pracowałam jakiś czas w tej firmie filia erfurt niestety firma nie uczciwa na koniec pracy rzucają kłody pod nogi oszukują i kłamią naprawde nie polecam
pracownik produkcji 2017-07-17 15:48
Właśnie jestem po pierwszej Fruszichcie, dzięki za pomoc Meyer!
TeamFachowcy 2017-07-18 13:38
Może Pani napisać dokładnie co się wydarzyło? W jaki sposób ktoś rzucał kłody pod nogi, kiedy Panią oszukano lub okłamano?
zainteresowany 221 2017-07-25 13:56
Ile płacą na produkcji?
Zostaw swoją opinię o Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o. o.