brak logo

markets.com

Warszawa

Opinie o markets.com

maria 33 2015-11-24 18:43
trzeba coś z nimi zrobić ja mam podobną sytuację skrzyknijmy sie i na policje z nimi albo na prokuraturę
2
Kamson 2015-11-26 14:10
Dzisiejszy telefon od konkurencyjnego brokera: "Proszę Pana, jeśli chodzi o Markets.com, to właśnie się zamykają"...
7
s 2015-11-27 10:18
#up
Od konkurencyjnego brokera? Czyli od konsultanta (po liceum), pracującego w innej firmie ?
Miarodajna opinia.
Wypłaciłem pieniądze z marketsu za pośrednictwem keystock.com. Dostałem od nich maila z instrukcjami
1
Karol 2015-11-27 13:18
Średnio 20% ludzi na rynku finansowym wygrywa , a reszta ma w plecy. Jeśli to są pieniądze zarobione Waszą ciężką praca , to zainwestujcie w bezpieczne instrumenty finansowe. Mały zysk , ale bez ryzyka. Niech się bawią na rynku ci co nie wiedzą co zrobić z kasą.
5
keystock 2015-11-27 21:19
podeślesz te instrukcje na maila zempolina@tlen.pl ?
byłbym wdzięczny
2
Adaam 2015-12-01 18:13
A co to jest te keystock? Nawet po angielsku ciężko się tam porozumieć, nie wspominając o polskim
3
Ska 2015-12-07 15:53
Dodatkowo wiem, że ludzie w markets.com pracują razem z firmami : Gonoma Finance, GKFX, ETX Capital, Felson Limited (polski oddział markets.com)- wszystkie te firmy znajdują się w jednym miejscu- po ich obecnym zachowaniu w stosunku do klienta odradzałbym wpłacać jakiekolwiek pieniądze do w.w.
3
s 2015-12-11 08:16
Przecież wystarczy telefon do KNF'u z zapytaniem. Impulsów szkoda?
1
duf 2015-12-28 11:46
Jeśli ktoś uważa, że wyżej wymieniana firma zachowała się nieuczciwie wobec niego, to możemy o tym więcej porozmawiać, ale prywatnie - kontakt na adres mailowy: duf90522@gmail.com
3
janusz 2016-01-05 14:17
buchahaha jaka ściema wstyd ze tak klamiesz i oszukujesz nie dajcie sie naciagnac tej firmie bo to strata czasu!!!!! OSZUŚCI!!!!!!
4
janusz 2016-01-13 13:24
jeżeli uważasz że to dobra firma to poczytaj wcześniejsze posty o tej "firmie" później pójdź na spotkanie, szkolenie :), zacznij pracować :) i jeżeli będzie to taki schemat to moja propozycja UCIEKAJ :) bo szkoda twojego czasu misiu :).
PS pracowałem tam i będę przestrzegać każdego kto będzie chciał zrobić podobny błąd!!
1
Kris 2016-01-27 23:08
Nie mogę się zalogować na markets.com.pl mam tam 5 tyś złoty od roku się nie logowałem możecie coś doradzić!?
3
Wujek Dobra Rada 2016-01-28 10:24
A więc zaloguj się :)
Wujek Dobra Rada 2016-01-28 10:28
A więc zaloguj się za pomocą "Przypomnij hasło" :)
waldek 2016-02-29 15:27
Kto wam płaci za te pochlebne komentarze? Naiwniaków wam brakuje i nawet tutaj się ratujecie? Markets com to zwykli naciągacze. Proszę nie zezwalać im na wysyłanie wizytówki, bo potem wydzwaniają kilka razy w tygodniu i żebrają o kasę, obiecują debiuty, a zanim debiut się pojawi przegrają Wasze pieniądze na innych rzeczach!Kilkukrotne wysłanie żądania przetwarzania danych osobowych mają w d... i tak dzwonią!
2
betko 2016-03-06 22:54
Też stałem się ofiarą Kejstock (dawniej Markets.com).Kuszony obietnicą zysku na debiucie giełdowym dałem się namówić na grę, zaklinając że wpłacam tylko raz i ani złotówki więcej.Następnie szczera rozmowa z "opiekunem",, który wyjaśnił mi, że interes mamy zbieżny, gdyż on ma prowizję od moich zamykanych z zyskiem pozycji. Po pierwszych zakupach zabezpieczenie niebezpiecznie spadło i musiałem znowu wpłacać, żeby ratować to co wcześniej zainwestowałem. Powtórzyło się to jeszcze kilkakrotnie ale później szło mi już bardzo dobrze. Wielokrotnie przekroczyłem zainwestowaną kwotę, Prawie wszystko było w otwartych pozycjach. Kiedy "opiekun" usłyszał, że będę zamykał i kończył grę zaczął wściekle mi odradzać.Gdy się upierałem powiedział: "przecież ku.wa ładnie rośnie a ja mam prowizję od tych wygranych i mnie taż zależy" Jeszcze wtedy ufałem mu, dałem się zahipnotyzować, uległem. Pózniej był upadek i straciłem wszystko. Zgubiła mnie ufność. Dziś wiem, ta gra tyle ma wspólnego z giełdą,że odbywa się w godzinach otwarcia giełdy i oparta jest na rzeczywistych kursach giełdowych. Gracze tworzą rynek wewnętrzny gdzie jedną stroną jest spółka kapitałowa (w tym mój "opiekun") a drugą stroną są poszczególni naiwni inwestorzy. Jeśli uczestnik gry traci, zarabia spółka (razem z "opiekunem"). PS Art.286 paragraf 1 Kodeksu Karnego: "Kto w celu osiągnięcia korzyści majątkowej doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym mieniem za pomocą wprowadzania jej w błąd, podlega ....itd.
9
mariusz80 2016-03-07 13:40
Grałem prawie rok na markets.com i szczerze odradzam wpłacania tam swojej kasy. ja osobiscie nie straciłem wyszedłem na lekki plus ale podkreslam to była tylko i wyłacznie moja zasługa poniewaz miałem ograniczone zaufanie do swojego pseudo opiekuna ..cały moj zysk ktory sam osobiscie wypracowałem traciłem za sprawa rekomendacji od pana D podobno znawce rynkow finansowych, forex i kontraktow cfd hehe. Wiec kiedy dzwonia do was i proponuja jakis konkretny instrument i ilosc to wy sami decydujecie czy w chodzicie w to i za ile poniewaz to jest wasza kasa i wy podejmujecie ostateczna decyzje a nie opiekun ... Nie łudzcie sie , statystyki nie kłamia 85,90% osob wczesniej czy pozniej traci swoj cały depozyt .. zarabiaja tylko nie liczni a najwieksza kase zarabia broker własnie na ludziach nie swiadomych ktorzy nie maja zadnej wiedzy i doswiadczenia zwiazanego z rynkami kontraktow cfd ktorzy zostali złowieni przez ta firme i mamieni obietnicami duzych zyskow itp itd... Nie twierdze ze nie da sie zarobic - oczywiscie da sie zarobic ale trzeba wybierac odpowiednich brokerow i inwestowac z głowa. Pozdrawiam wszystkich kumatych ktorzy nie dali wydoic sie z kasy przez dawny markets .com
5
janek 2016-03-12 10:53
nie ma się czemu dziwić ludzie pracujący dla felsona, gfk, i innych podobnych "firm" to czesto gesto maturzysci ktorzy nie wiedza o rynku finansowym nic poza tym co powiedza im na szkoleniu. dzieciaki dzwonia i nagabuja albo wrecz prosza o mozliwosc wyslania "wizytowki" co jest pretekstem do kolejnego telefonu tym razem o bajeczkach ile to mozna zarobic na jakims tam debiucie w usa :)
zawsze trafi sie jakis naiwniak ktory uwierzy im w takie opowiesci dziwnej tresci.
osobiscie dla mnie prace maja paskudna ale coz telemarketing na tym polega a to ze ludzie ich mieszaja z blotem w tym i ja :) to tylko ich wina poniewaz swoja sztuczna pewnoscia siebie na to zasluguja :)
tak wiec czeka ma kolejne telefony od super brokerow/maklerow :))))
2
123213456 2016-03-14 11:58
Byłem na rozmowie na doradcę klienta, w ogłoszeniu uowa o pracę itd. to zwykła praca w cc na umowie zlecenie, po 3 miesiacach niby awansujesz na stanowisko account managera (oczywiscie umowa zlecenie), nie pracowalem tam, ale sam proces rekrutacyjny to oszustwo, przynajmniej na to stanowisko, nie polecam.
1
janusz38 2016-03-14 14:35
wITAJ, A JAKIEGO BROKERA POLECASZ. pOZDRAWIAM.
3
Ryszard1977 2016-04-17 02:51
Karol,co znaczy "inwestuj w bezpieczne instrumenty finansowe"?istnieje wogole cos takiego??
2
syn 2016-04-27 18:29
nadgodziny są codziennie, poza obowiązkowe 10 godzin pracy,ale bezpłatne. Wynagrodzenie to na rękę 1536 zł, ale możesz dostac o kilkaset mniej, bo tzw managerowie i wulgarna senior manager Monika dają jak im się podoba kary porządkowe. Umow o prace nie dają. Generalnie odradzam, bo prowizje mało kto widział, może w Warengold , bo w ludzie tyrający dla Keystock na podstawie miesiącami jadą. To zwykła piramida finansowa, bogaczem jest Czech, który ją założył, jakiś treser koni bez wykształcenia
1
waldek 2016-05-09 15:08
ta firma powinna nazywać się www.żal.pl, gdyż ludzie tam pracujący są oderwani od rzeczywistości jednym słowem zero wiedzy na temat inwestycji nauczyli ich paru sloganów paru terminów i oni wydzwaniają i naciągają naiwnych ludzi na pewną stratę. Nie polecam szkoda czasu na takie call center
2
Marek 2016-06-03 16:41
Właśnie straciłem prawie wszystkie wpłacone przez głupotę pieniądze....
Namówili mnie na 25.000 zł, potem dwie inwestycje, które dały zysk w ciągu dwóch dni do kwoty 87.000, potem kolejna super propozycja, która leciała na łeb na szyję, a ja wierzyłem, że przecież doradca aż tak bardzi nie może się przecież mylić, za chwilę sie odbiję..... i co? Czekałem, ufałem i wszystko straciłem. Na koniec zadzwonił szef doradcy i poradził to co zostało zainwestopwać w kolejną pozycję, kusił, że się odkuję... po otwarciu kolejnej pozycji zauważyłe, że znów tracę na potęgę..... i teraz mam 600 zł.
Proponuję nikomu nie wierzyć. To są zwykli oszuści, których celem jest zdobyć zaufanie "idioty" i oskubanie go go do ostatniej złotówki. Sprawa nadaje się do prokuratury....
Nie polecam takiej zabawy. Chyba, że ktoś się na tym zna.
5
janusz38 2016-06-03 17:55
Marku, współczuję, ale ostatnie zdanie celujące- CHYBA,ZE KTOS SIĘ NA TYM ZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
Sylwia 2016-06-04 18:16
Wraz z pozostałymi pracownikami, którym Lukas i spółka rekrutująca dla Keystock nie płacą zamierzamy sprawę oddać do prokuratury ( wydział przestępstw gospodarczych). Umowy zlecenia zawierane są na managerów, których nikt na oczy nie widział, nie odbierają potem wezwań do zapłaty za zaległe wynagrodzenie. Mi i innym nie wypłacono pełnych kwot za zlecenia z marca/kwietnia. Generalnie umowa zawiera zapis,że polega tylko na 180 min rozmów,a de facto jak na umowie o pracę są stałe godziny, nadgodziny niepłatne. Mi wiszą z odsetkami ponad 1400 zł,ale będę wraz ze swoim adwokatem domagała się zadośćuczynienia za szpital i utratę zdrowia i dochodów. Jeśli ktoś się przeciw chamskim metodom czy niepłaceniu buntuje to jest mobbing i zastraszanie. Praca tam polega na naciąganiu ludzi na niepewne inwestycje, bardzo agresywnymi metodami. Proszę poszkodowanych inwestorów, pracowników o kontakt mailowy: sylwiafabich@wp.pl
3
oszukana 2016-06-25 20:11
Poszukuję osób okradzionych i pokrzywdzonych przez firmę KEY STOCK do pozwu zbiorowego (usunięte przez administratora)
4
ziggi 2016-07-05 21:20
Uczestnik


witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym większa szansa na odzyskanie.
tel. (usunięte przez administratora)
3
Oszukany 2016-07-06 20:44
Witam.
Zacząłem grać na tej platformie. Wydawali się ok. Nawet fajnie skonstruowana strona. Niestety jest ale. Kiedy rozpocząłem jedną transakcję i ustawiłem po jakim kursie ma zostać zamknięta. Jakież było moje zdziwienie kiedy następnego dnia okazało się że pomimo iż założony przeze mnie kurs został osiągnięty to transakcja nie została zamknięta, a wyniku tego zaczynam osiągać ale stratę. Oczywiście zamknąłem transakcję. Napisałem do nich. Kazali wysłać odpowiednie informacje. Wysłałem. Od tamtej pory nie odezwali się ani razu. Teraz wiem że racja może być tylko po ich stronie. A kiedy klient ma rację jest olewany bo pewnie i tak przyjdzie inny i zostawi kolejne pieniądze. Smutne ale prawdziwe.
1
oszukany 2016-07-17 11:10
hej oszukana podaj do siebie namiar andre1112@o2.pl
Keystock 2016-07-28 18:00
Pani Sylwii troszkę się firmy pomieszały. Bo te wszystkie obłudne komentarze pisze konkurencja. Radzą sobie gorzej(albo wcale sobie nie radzą) niż Keystock i od razu nagonka na firmę. Szczyt chamstwa ! Pani Sylwio, jakoś nie pamiętam Pani w tej firmie na przełomie marca/kwietnia. Nikt taki tam nie pracował w tym okresie ani w żadym innym.
A klienci, którzy tracą pieniądze- jak się nakręcacie i uważacie, że umiecie sami otwierać transakcje to tak właśnie kończycie- na minusie ; )
Transakcja nie zamknęła się na TP? A słyszał Pan coś na temat linii Bid/Ask? Taka czerwona linia, druga od bieżącego kursu. Radzę poczytać, może się Panu przydać ;)
Poszkodowani przez Markets- Nie marudzcie, bo Keystock Wam jeszcze pomógł udostępniając swoją platformę byście mogli swoje pieniędze wypłacić z kont na Markets. Taki jedyny związek ma Keystock z Markets. Więc nie łączcie ich w całość bo w d* byliście i g* widzieliście.
Więc przyszli klienci Keystock- nie słuchajcie tych bujd, negatywne komentarze to wynik zazdrości lub nie rozważnego otwierania transakcji. Ja nic firmie nie mam do zarzucenia, żadnego mobbingu i sami profesjonaliści.
3
ula 2016-08-03 18:07
Ktoś mógłby mi powiedzieć o pracy w NUNTIUS na stanowisku doradcy klienta? Czy opłaca się w ogóle iść na rozmowę kwalifikacyjną?
GRUBY2016 2016-09-18 19:56
No ja wpłaciłem 500 zł zarobiłem 2600 na ropie miałem kupione 0.35 lota na kupno i zostałem z tymi pozycjami na weekend z otwartą pozycją na + 200 pln słuchajcie naliczyli mi 720 pln prowizji na Keystock bo to odnoga Markets.com , bo wiadomo jak jednej się łep urwie odrosną trzy.. :)

- jesli broker nie pozbędzie was pieniedzy , zrobi to rynek na jakimś wahnięciu jeśli nie to swapp was zje
czyli reansumując gdybym miał kupionego 1 lota czyli 1.0 narosła by mi prowizja 5100 pln szczerze większego syfu nie widziałem wracam do ETX i gram sam bez brokera i biore sobie sam odpowiedzialność za swoje otwarte pozycje są tam terminowe kontrakty zaraz sprawdze: do 19. listopada 2016 mam kontrakt na ropę i przez ten czas nie urośnie mi ani 1 zł prowizji czy swapu ... później z automatu zamyka mi pozycje.
Jeszcze jedno jesli chodzi o keystock jak chce otworzyć pozycję nie przelicza mi z automatu ile zabierze mi pieniedzy i ile mi zabezpieczy masz sobie to z głównej str sam przeliczyc 1:100 / przez kwote która chce sie otwożyć i pomnożyć przez kurs dolara nastepny syf żle sobie przeliczyłem i 500 zł straciłem a miał bym o 500 więcej co do wypłaty dziś jest niedziela o godź 0;00 pozamykam ta pozycje i poinformuje was kiedy otrzymam pieniadze na konto więcej info biuro@ailimesport.com
teri 2016-09-20 08:47
właśnie nie mogę się zalogować na keystock.com. czy ktoś coś wie na ich temat, tez mnie nie żle naciągnęli ale zaczęłam się odgrywać ...i co się okazało ,że nie mogę się z nimi połączyć. Może wiecie gdzie jest ich siedziba w Warszawie?
marchef 2016-09-24 15:54
A możecie coś więcej o Keystock powiedzieć? To jest piramida finansowa? Bo zadzwonił do mnie człowiek z tej firmy i proponował zdeponowanie środków na firmę VISA i mówił że po 3 miesiącach będzie zysk 11%.
Sylwia 2016-09-28 19:04
Dalej w swoje kłamstwa brniecie. Jestescie zwykłymi oszustami, nie wypłacane są wynagrodzenia, fikcyjne umowy zlecenia z firmą netmore, która działa podpięta pod Gonome Finanse na Grzybowskiej 87 w Warszawie,a pracownicy dzwonią w imieniu Keystock. Tak też robiłam i nie doczekałam wynagrodzenia za marzec i kwiecien,a odsetki już kwotę podwoiły.

Ludzie przeczytajcie dzisiejszy artykuł o nich na www.wp.pl " Łowcy frajerów"
2
Sylwia 2016-09-29 22:31
po co kłamiecie? Mam umowę z firmą Netmore, waszym podwykonawcą, pracownicy tam zatrudnieni przy Grzybowskiej dzwonią jako Keystock,a wynagrodzenia pełnego za marzec i kwiecień nie dostałam,a odsetki rosną.
1
ziggi 2016-10-03 23:34
Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt
ziggi 2016-10-03 23:35
Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt
poszkodowany 2016-10-08 15:38
Sprawa grupowa przeciwko Markets.com i Keystock.com

Utraciliśmy nasze środki w Markets.com i Keystock.com ślepo podążając za poleceniami telefonicznych doradców, którzy celowo doprowadzili nas do potwornych strat. Były w tym wszystkim poważne nieprawidłowości.

Jest nas już spora grupa. Niebawem zakładamy sprawę grupową przeciwko Markets.com i Kestock.com i nie odpuścimy. Sprawa zostanie też nagłośniona medialnie.

Osoby zainteresowane wspólnym dochodzeniem roszczeń proszone są o kontakt ze mną.

Email do kontaktu dla poszkodowanych to poszkodowani.marketscom@wp.pl
2
zc 2016-10-14 23:27
markets com a potem keystock to oszukańcy .
2
tako 2016-10-15 10:11
To napisz do nich maila, jak widziałaś ofertę to aplikuj albo zadzwoń lub napisz, czasami w ofercie nie podają stawek w sumie to nie musza bo na rozmowie omawiają wszystko
Mała 2016-11-17 14:10
Czy jako zleceniobiorcy , którzy nie otrzymali wynagrodzen,a umowy były zawierane ze słupem Karolem Sikorskim też możemy się podłączyć?
elo 2016-11-23 15:27
Pracowałem w tej firmie, iwiecie co ? Nie ma żadnej giełdy. Plan jest taki: namawiają do wpłaty ( z powodu wielikego debiutu ze można zyskać niby) potem opiekun każe ci coś wcisnąc, ty wciskasz kupujesz, dwa dni i nie masz pieniędzy, a opiekun tłumaczy że to Twoja wina, że rynek czy coś tam, żebyś dopłacił więcej to się odbijesz i tak bez końca...nie ma żadnej giełdy oni doją naiwnych
4
Pracownik_1 2016-11-27 17:47
Dziwne, gdyż nie pracuję już jakiś czas w tej firmie a wynagrodzenie regularnie dostawałem na konto wraz z ostatnią pensją. Nie byłem też pupilkiem, więc o wyróżnieniu nie ma mowy. Magia? Nie sądzę. Kij ma dwa końce i myślę, że pora wreszcie przejrzeć na oczy i zauważyć, że Pani jako pracownik tej firmy powinna starać się coś dla tej firmy jednak zrobić. Rotacja spora, jasne a dlaczego? Dlatego, że większość myśli, że za siedzenie tylko i wyłącznie w tej pracy się nachapie Bóg wie jakich pieniędzy. Prawda jest taka, że dzisiaj pracownik nie dąży nawet do tego, żeby przedstawić jakąś wartość jako pracocownik. Jeśli chodzi o menagerów na które niby podpisywane są umowy... Miałem przyjemność poznać całą kadrę zarządzającą. Nie przyśniło mi się. Nie mam omamów, nie potrzebuję psychiatry. I swoją drogą, również nie pamiętam osoby o takim imieniu i nazwisku jak Pani.
A co do ludzi którzy nazywają osoby pracujące w tej firmie oszustami- hmm, wydaje mi się, że firma nie nawiązuje współpracy z osobami ubezwłasnowolnionymi, niepełnosprawnymi umysłowo oraz dziećmi. Nie pamiętam aby firma coś takiego praktykowała, więc wyjaśnijcie mi, gdzie wasza odpowiedzialność za swoje działania? Czy ktoś kogoś do czegoś zmuszał? Współpraca z klientem jest nawiązywana za jego zgodą. Tadaam. Obarczanie firmy odpowiedzialnością za straty jest jedynie próbą przyslonięcia braku umiejętności i pokory. Pozdrawiam!
3
realista 2016-12-16 09:34
Kto wam płaci za te pochlebne komentarze? Naiwniaków wam brakuje i nawet tutaj się ratujecie? Markets com to zwykli naciągacze. Proszę nie zezwalać im na wysyłanie wizytówki, bo potem wydzwaniają kilka razy w tygodniu i żebrają o kasę, obiecują debiuty, a zanim debiut się pojawi przegrają Wasze pieniądze na innych rzeczach!Kilkukrotne wysłanie żądania przetwarzania danych osobowych mają w d... i tak dzwonią!
Lucas 2017-03-04 23:32
Po firmach takich jak Bohemia , Gonomia , felson limited , markets.com keystock , gkfx , fxnet , etx capital powstawała firemka globtrexu . Jakby ktoś nie wiedział to globtre. jest odłamem powyższych oszukańczych firemek co to doją klienta do zera. Za ta wszystkie krzywdy wyrządzone niewinnym naiwnym Polakom ten sk..... Nehneva..... będzie się smarzył w piekle w czeluściach.
2
Marcin 2017-04-25 13:28

Jest dokładnie jak napisał przedmówca (Lucas 2017-03-04 23:32) - człowiek który był moim "opiekunem" (nigdy więcej takich opiekunów nie życzę nikomu) jest teraz już w GlobtreX. Więc mechanizm jest taki że oni zmieniają marki i logo ale schemat działań jest taki sam. Za około rok lub dwa będzie "nowa" firma i od działanie od początku.
Tomek M 2017-05-29 18:58
Firma zatrudnia specjalistów od wyciągania pieniędzy klienta.

Początkowo dzwonią kilka razy dziennie, opowiadają, że pomogą w bezpiecznym inwestowaniu. Po zainwestowaniu pieniędzy następuje nieoczekiwany zwrot. Inwestycje przynoszą ogromne straty (sam straciłem bardzo dużą kwotę) i kontakt "opiekuna" urywa. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy/maile!

Gdyby ktoś chciał mogę przedstawić całą historię.

Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą!!!!

P.S.
Obecnie prowadzone jest sprawa grupowa przeciwko tej firmie. Zachęcam poszkodowane do dołączenia się do grupy. Kontakt: temokm@wp.pl
Lidia 2017-07-25 22:17
Jak wyglada obecnie praca w markets.com? Wszelkie informacje na temat pracodawcy będą bardzo pomocne dla osób potencjalnie zainteresowanych ofertami pracy.
Zostaw swoją opinię o markets.com - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie markets.com