Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o / Centro

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o / Centro i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
k. - 2014-02-28 22:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i Bytom bez szkoły.. :/
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-03-02 16:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam zaledwie kilka tygodni, a skutki odczuwam do dzis :\
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-03-04 10:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [utyr - 2014-02-07 18:14:06]:
No właśnie była psychopatką, a i tak nikt z "góry" się Nia nie zainteresował - przez Nią cała ekipa się zwolniła( też z tym nic nie zrobili)- ekipa dzięki której sklep wyglądał na 6+ a po tym jak zespół się zwolnił, niestety nie " wygląda"wogóle wiem to z opinii starych dobrych klientek, które już tam nie chodzą bo jak widzą taki syf to nie chce im się zakupów robić i po prostu wychodzą.Przykład na to że sklep dzięki zgranym dziewczyną tak dobrze wyglądał- no bo WIELKA :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-03-04 20:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaga - 2014-03-04 10:17:40]:
Bardzo dobrze powiedziane. Sosnowiec w tej chwili wygląda gorzej niż lumpeks. Syf na ścianach, syf w gondolach. Syf wszędzie. Kiedyś dziewczyny wiedziały co mają robić bo same tworzyły ten sklep, a teraz, kiedy najdłuższy staż to raptem jakieś 4 miesiące, wszystko robione jest na oko, bo "może będzie ok". Nie mają się nawet od kogo głupiego Mercha nauczyć, bo Duża jak była, to sama nie wiedziała co z czym postawić.
Sosnowiec, życzę Wam, żebyście trafili na normalnego! (o ile w tej firmie takich zatrudniają w ogóle) dyrektora, z którym wyjdziecie na prostą i z którym nie będziecie mieli takich doświadczeń przez które wasza psychika siądzie.
Ciekawe, do czego musiałoby dojść, żeby "góra" zareagowała na sytuację. Chociaż, wyżej to pewnie nie dotarło, przez koleżeńskie chronienie tyłka. Z PIPem pewnie by nie wygrały.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-03-06 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie wypłata????
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2014-03-06 20:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blabla - 2014-03-06 19:19:35]:
jak zwykle maja czas...nic nowego...nie wiem po co wyslali rozpiske wyplat jezeli jej sie nie trzymaja...3 mjesiac z rzedu opoznien
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-03-20 14:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce aplikowac na dyrektora do Łodzi. .. rozumiem ze jest tam problem z dyrektorami ?? Czy chodzi o cos innego? ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-20 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalny z centralnej polski to największy karierowicz jakiego znam, a jego lenistwo jest zatwazajace, odwiedza sklepy raz na 3-4 miesiące i każe im robić fikcyjne listy wizyt, a dyrektorzy nie mają wyjścia i robią co każe. Nie ma pomysłu i wiedzy o zarządz aniu, czasem uda mu się ukraść pomysł dyrektora i podpisać po swój, przykre bo robi wrażenie fajnego i mądrego menagera. Warto
zobaczyć. Rotacje pracowników co bardziej z klasa nie powiedzą ze odchodzą ze względu na szefa, życze centro jak najlepiej bo naprawdę jest pod wieloma powodami głównie jako marka ciekawym projektem. Ale menagerowie którzy rzucają sluchawka jak nie mają argumentów do rozmowy, kłamią, działają na niekorzyść firmy - może przynieść wiele strat firmie. Pozdrawiam panią Diane bardzo dobry szef, profesjonalny, kulturalny, wysoki poziom. Tylko smutne ze daje sie nabrać ze pan (usunięte przez administratora) Pracuje bo odkąd go znam nigdy nie widziałam by pracował na korzyść firmy
zdjecie uzytkownika
Pikok - 2014-03-20 23:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie a co z malopolska? Dalej "rzadzi..."?
zdjecie uzytkownika
tonja - 2014-03-21 08:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak w malopolsce nadal rzadzi ten psychopata,niestety w firmie nikt nie widzi ze mobbuje ludzi.zniewaza poniza i obraza.msciwy zakompkeksionu krakusik.
zdjecie uzytkownika
LLLLL - 2014-03-24 19:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie,ktoś napisał prawdę o regionalnym z centrum.Karierowicz jakich mało kręci kombinuje jak kogoś pogrążyć,mierzy wszystkich swoją miarą.
zdjecie uzytkownika
ktosiii - 2014-03-25 18:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie nie, nie zgodzę się, regionalni z centro nie mierzą nikogo swoja miarą(usunięte przez administratora) Nie mam pojęcia jaka tendencja panuje w tej firmie, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DW - 2014-03-26 22:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2014-02-23 09:20:12]:
jest jakaś Monika. została zapytana ile etapów rekrutacji przeszła.. odpowiedziała "etapów? przecież ja tylko przez telefon rozmawiałam".. LOL
zdjecie uzytkownika
DW - 2014-03-26 23:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-02-25 10:55:43]:
Nie i nie zanosi się na to... kolejna ściema żeby tylko wskaźniki były... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ololo - 2014-03-27 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) muszę przyznać, że od czasu kiedy personel całkowicie się zmienił odechciało mi się tam zakupów..
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-03-28 15:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez parę miesięcy w Centro w Sosnowcu.
Pracę wspominam dobrze, wiadomo bywały ciężkie dni kiedy były dostawy bądź zmiany sklepu, nerwy łzy też się zdarzały. Pracowałyśmy w starym zgranym zespole, gdzie każda wiedziała co należy do jej obowiązków uważam, że sklep był zawsze czysty zadbany My byłyśmy uśmiechnięte.. Kiedy jakiś czas temu odwiedziłam sklep czułam się jakbym była w kompletnie obcym miejscu. Nie ma już tej atmosfery, o "Dzień Dobry" można zapomnieć jedynie co jest się obserwowanym na każdym kroku, a jak szukasz dla Siebie rozmiaru to nie możesz liczyć na pomoc bo Panie jakby się rozpłynęły w powietrzu.

Dużo dobrego wnoszą ludzie, ale od czasu kiedy firma zaczęła pracowników traktować jak śmiecie tnąc wypłaty, rzucając taki budżet że nie jest realne go wyrobienie, lub każąc czekać na premie po parę miesięcy nie dziwie się, że nikomu nie chce się przychodzić z uśmiechem do pracy! Pracę wspominam dobrze! I nie mam powodów by mówić na nią źle, pamiętajcie dużo zależy od ludzi! Nie wszędzie jest tak jak tutaj wypisują, kiedy czytałam opinie przed podjęciem pracy wystraszyłam się... Ale nie było tak źle!

Pozdrawiam stary zespół ze Sosnowca! :-)
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-03-30 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy orientuje się ktoś, które markety wypracowały obiecaną w styczniu premię.
zdjecie uzytkownika
Zmeczona - 2014-04-02 09:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie
Czy nasza "kochana" firma dostarczy do sklepów kiedyś, jakieś materialy biurowe ?
Czy może to już standard że same musimy sobie kupować papier do drukarki, długopisy. Czy chocby koperty żeby obowiązkową poczte wysłać. List obecności nie mamy na czym wydrukować. TO nie jest już śmieszne tylko żałosne

Niska sprzedaż ?? Oczywiscie to tylko wina sprzedawców , nie produktów i ich ceny. Wystarczy zobaczyć ilość klientów u konkurencji i u nas. Niech regionalni zobaczą reakcję klientów po sprawdzeniu ceny. Odkładają buta jak oparzeni.Oczywiscie w czerwców bedziemy oddawać je za bezcen. Taka u nas polityka , jak w ruskim cyrku. No i Vicini ,podejrzewam że jeszcze długo bedzie sie nam sniło po nocach
zdjecie uzytkownika
E jo - 2014-04-05 00:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w centro juz prawie rok I nigdy nie zdazylo mi sie spotkac z tym ze nie dostalam pensji do10, albo musialam pracowac po nocach wrecz przeciwnie mam duzo czasu dla siebie I rodziny wiec zupelnie nie zgadzam sie z tym co tu przeczytalam, twierdze ze wyniki to kwestia stwozenia dobrego zespolu bez klamstw I oszustw
zdjecie uzytkownika
kar.. - 2014-04-05 18:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [E jo - 2014-04-05 00:41:50]:
Zgadzam sie , wypłaty są terminowe a to co tu niektorzy piszą to same głupoty leni którzy w żadnej pracy sobie nie radzą
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-06 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już piszesz komentarz to pisz bez błędów droga bądź drogi E jo :):):)
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-04-12 01:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem z Płocka
Kierownikiem w tym sklepie jest Pani która wygląda niczym jakby zjadła szczotę do zamiatania ( blondynka z popaloną czupryną na głowie) dobrze nie potrafi zdania złożyć, jej krzywy uśmiech i żałosne ruchy nie reprezentują firmy podkreślają tylko jakich żalosnych ludzi sie zatrudnia.TATUAZE to tez pomysl firmy ?
Jedyną osobą, która stwarza atmosferę w sklepie jest Pani o długich ciemnych włosach i ciemnej karnacji.O produktach wie wszystko. zawsze służy pomocą - prawdopodobnie to drugi kierownik. Jej profesjonalizm i zaangażowanie widać w każdym detalu. Człowiek który reprezentuje firmę właśnie tak powinien wyglądać i zachowywać.
Sklep oceniam na 4+.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-04-14 11:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuję osób które czuły się ofiarami przemocy w sklepach Kari w regionie łódzkim. kontankt do nas wkrótce się pojawi. brane są pod uwagę dwie kancelarie. po wyborze jednej z nich pojawi się kontakt do prawnika prowadzącego sprawę.
zdjecie uzytkownika
lalalala - 2014-04-15 16:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-04-12 01:55:08]:
KLIENTKA, żałosne te twoje wypociny... kolor włosów, krzywy uśmiech, żałosne ruchy, masakra człowieka nie ocenia się po wyglądzie. Jak taka "mądra" jesteś klientko to prosimy zdjęcie, zobaczymy twoją przypalona fryzurkę:):)
zdjecie uzytkownika
lll - 2014-04-16 11:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-04-14 11:45:30]:
tu piszą o Centro ...MOŻE KTOŚ SIE SKUSI I TEZ PODA FIRMĘ DO.....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
63 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o / Centro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x