Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-08-19 13:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowana - 2015-08-18 17:27:25]:
mój druk Z-3 został wysłany do Zus i już otrzymałam pierwsze l4 z ZUS, ale łatwo nie było- najpierw wysłałam do adp list o wypełnienie druku to mnie olali, później Zus wysłał list na Ogrodową o wystawienie druku,ale tam nikogo nie było wiec podałam im adres do ADP, ja również wysłałam wysłałam do nich wezwanie do wystawienia druku Z-3 i dopiero to poskutkowało.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-19 13:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawa jest taka:
1. Nie mam dostępu do konta adp - coo oznacza, że druków żadnych nie mam
2. Pieniędzy na koncie nie widze - mają wszystko w 4 literach
zdjecie uzytkownika
Pewnie - 2015-08-19 14:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie pobralam dokumrnt rmua z adp bez problemu wczoraj. Normalnie moglam się zalogować.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2015-08-19 15:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo polska centralo (kilka osób, które zostały tam do końca).Fantastycznie uknuliście sobie ten plan, aby dla siebie jak najwięcej kasy zgarnąć, a ludzi ze sklepów okraść. Brawo regionalni za wasz dar przekonywania, że wszystko będzie dobrze i żebyśmy zostali do końca.Brawo Moniko, Łukaszu, Diano, Bartku i kto tam jeszcze był...dobrze się teraz bawicie? To jeszcze chwilę się pobawcie...bo niebawem zapuka do Was wszystkich prokuratura!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2015-08-19 18:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ją dzisiaj szkoda że cały czas ciągle i posylam L4 a oni twierdzą że normalnie Była w normalnie w pracy żałosne to jest
zdjecie uzytkownika
mari - 2015-08-19 22:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aneta a otrzymalas wypowiedzenie umowy
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-08-20 14:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mari - 2015-08-19 22:05:21]:
tak otrzymałam wypowiedzenie, oczywiście z wpisem "likwidacja stanowiska pracy"- sprawa trafiła do sądu.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-08-20 20:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2015-08-19 15:54:27]:
Na pewno ktoś (ktosie) za ten bajzel z kadrami i płacami odpowiedzialność wziąć musi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-22 22:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie trafiały pieniądze z utargów, których nie odbierali już konwojenci?Leżały sobie w sejfie a u nas regionalny zabierał co z nimi robił???????Do Rosji wysyłali?
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-22 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie trafiały pieniądze z utargów, których nie odbierali już konwojenci?Leżały sobie w sejfie a u nas regionalny zabierał co z nimi robił???????Do Rosji wysyłali?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-08-23 06:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-08-22 22:56:57]:
Mam wypisać nazwiska osób, do których trafiły pieniądze? Niestety zostaliśmy oszukani przez rodaków...Kilka osób dla siebie zgarnęło gigantyczne pieniądze,a my zostaliśmy bez niczego.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-24 08:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam na stronie interwencji polsatu obejrzec materiał o firmie c trade :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-08-24 10:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już sprawę założyłam czekam.
zdjecie uzytkownika
aou - 2015-08-24 14:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-08-24 10:05:50]:
Na co? Na pozytywny wyrok, który oprawisz sobie w ramkę? Bo pieniędzy z pewnością nie zobaczysz...Bo z kogo komornik je ściągnie??
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-08-24 14:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze to lepsze niż siedzieć i nic nie robić, ja też idę złożyć pozew. Miejmy nadzieję że im więcej będzie rozpraw tym szybciej dojdzie do ogłoszenia upadłości i dostaniemy kasę z Funduszu.
zdjecie uzytkownika
wawa1 - 2015-08-24 16:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracając do tematu "Gdzie trafiały pieniądze z utargów, których nie odbierali już konwojenci? cisza............ bo wiadomo gdzie
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-08-24 17:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wawa1 - 2015-08-24 16:25:11]:
No wiadomo do kogo...Całe pół roku pracowaliśmy na nich...
zdjecie uzytkownika
wawa1 - 2015-08-24 18:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dyrektorów nikt nie pracował :) istna samowolka
zdjecie uzytkownika
centro - 2015-08-25 11:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M ,wielka regionalna ze śląska ,ty kłamczucho,ty złodziejko!nie licz na to ,że gdziekolwiek znajdziesz pracę,tyle ludzi tak załatwiłaś!!!!!jak ci nie wstyd !!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 15:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
mua - 2015-08-26 15:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centro - 2015-08-25 11:42:23]:
A jeszcze w grudniu dyrektorzy składali się jej na taki drogi zegarek. Powinna go teraz oddać!
zdjecie uzytkownika
centro123 - 2015-08-26 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas cała załoga miała się składać na ten prezent pfff żarty jakieś ! całe to szefostwo to jakaś pomyłka, sztuczne uśmieszki i lizanie d. na wizytacjach
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-08-27 21:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt z TV nie puka do drzwi szumnego Bartosza, który tak kozaczył na wizytacjach i w korespondencji i zajmował stanowisko szefa HR? Do drzwi Diany, która taka ważna była i straszyła w mailach za pierdoły? Jak to możliwe że nikt nie pociąga do odpowiedzialności szefa HR że sam sobie wystawił wypowiedzenia i dostał odprawę a ludzi bez wypowiedzeń, świadectw i pieniędzy zostawił?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-28 10:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapukać do drzwi oraz odpowiadać za to mogą również regionalni którzy jako nasi przelozeni odpowiadali za nas, a później również chetnie podpisali aneksy by wziac kasę za 3 miesięczne wypowiedzenia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 10:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-08-31 10:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie powinno się zapukać do ww. drzwi!!!
zdjecie uzytkownika
tojA - 2015-08-31 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey macie wypłaty za lipiec??
paski na adp przesłane a gdzie pieniadze??!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie
alert