Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sims - 2014-09-05 00:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ewelka A kto nowemu każe robić swoją i jeszcze czyjąś pracę? Można zawsze zasugerować nie możność wyrobienia się w czasie. Poza tym nierówne traktowanie pracowników czy kolegów z pracy jest jakoś karane. Widocznie nowi liczą się z tym, że muszą zdobyć doświadczenie i zaufanie - bardzo to dziecinne, ale czasami tak to funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
halo - 2014-10-08 19:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś się wypowie na temat sklepu w Bielsko Białej?potrzebuję informacji ile się tam zarabia.
zdjecie uzytkownika
loloooo - 2014-10-08 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy poczytać forum wcześniej są podane informacje na ten temat kłamia tylko ile zarabiają dyr. bo zarabiają dużo więcej a przynajmniej w dużych miastach.jak jesteś dobra to możesz negocjować warunki płacy,warto mi się udało ale mam duże doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
kork - 2014-10-08 19:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie wypowiedzi to żenujące wypociny,weźcie się do roboty nieroby, a [potem piszcie jak wam tam źle.
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2014-10-09 08:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Cie tak interesuje Bielsko? Przeciez tam nie ma teraz naboru!!
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-10-09 09:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2014-10-09 08:07:48]:
dzisiaj nie ma jutro jest,rekrutacje są często ukryte.
zdjecie uzytkownika
słówko - 2014-10-09 09:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś tam chce jeszcze pracować? ludzie przecież to kwestia czasu.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-10-09 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamila - 2014-08-14 08:55:28]:
ZWYKŁY PERSONEL NIGDY NIE ZROZUMIE ILE PRACY MAJĄ DYR.SĄ TACY CO SIEDZĄ I PIJĄ KAWĘ Z M, A NA INNYCH SKLEPACH PRACUJĄ PO GODZINACH.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-10-09 12:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jaka jest atmosfera w Bielsko białej?może ktoś pomoże w podjęciu decyzji?
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2014-10-09 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku nie szukają do pracy
zdjecie uzytkownika
anusia - 2014-10-09 17:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do sklepu i sie dowiesz czy faktycznie szukają
zdjecie uzytkownika
lenusia - 2014-10-09 21:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz ta blondyna jeździ - kolejny przydupasek z Chorzowa.
Czyzby na liście było Bielsko ?
Pewnie jest jakis kierownik do awansu....
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2014-10-09 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
blondyna ma chociaz wyzsze wykształcenie, a rudy przydupas zawodówka ledwo ...
zdjecie uzytkownika
święte krowy - 2014-10-10 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku nie wiem, czy przyjmują, ale w Rudzie Śląskiej najprawdopodobniej będą potrzebowali, bo Ja zostałam zwolniona przez koleżaneczkę Pani M.G. Ale, nie polecam pracy. Skąd ta dyrektorka sie wzięła, porażka. Siedzi na zapleczu i nikt nie wie co ma robić !
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-10-10 22:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [święte krowy - 2014-10-10 20:58:30]:
Właśnie ,że w Rudzie jest idealnie!Nikt nic nie wie ,nikt się nie czepia.Szczerze polecam!Aplikujcie!
zdjecie uzytkownika
yvh - 2014-10-10 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Słupsku jest oferta na sprzedawce ktoś napisze jak tam jest,wcześniejsze posty nie zachęcają do złożenia tam cv czy coś się zmieniło? pomóżcie bardziej pasował by mi Koszalin ale po rozmmowie dowiedziałam się że osób uczących się juz nie potrzebują ale tam jest podobno lepiej
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-10 23:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anusia - 2014-10-09 17:20:29]:
hej nie zadzwonię bo już mam inną pracę.mam nadzieję że leoszą.
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-10-11 00:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mareczek - 2014-10-09 21:20:28]:
Gdzie jeździ?
zdjecie uzytkownika
BOBO - 2014-10-13 00:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po kazdej kontroli jest jakaś wzmianka teraz nic więc nie jeździ ale i tak trzeba trzymać fason
zdjecie uzytkownika
kiedys - 2014-10-14 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yvh - 2014-10-10 23:09:46]:
pani (usunięte przez administratora)w rudzie ruda po zawodówce a pani (usunięte przez administratora)robi co chce wyssie ostatnie soki z ciebie a potem nawet tel nie odbiera
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-10-14 23:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak odbierasz osoby zarządzające inne w twoim sklepie?
zdjecie uzytkownika
ibna - 2014-10-15 08:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już sobie na luz, Tylko
bierzcie się do roboty. Jak widać po innych sklepach to da się wszystko zrobić
Pokazuje to ostatnia kontrola na jednym ze sklepów.
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba komuś w dup...się poprzewracało!!!Jedno i to samo!!!Weźcie się do roboty,to i na Was kolej przyjdzie na rządzenie,bo prymitywnymi wpisami na tej stronie,nic nie zdziałacie!!!!
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nie trudno się domyśleć,kto tak ,,czepia,,się Tej Rudej...Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-16 18:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem czy można opinię wyrazić na tej stronie bez rejestracji.
Jeśli tak to w żaden sposób nie sugerowałbym się wpisami zamieszczonymi tutaj.
Ktoś chcący pozostać anonimowy nie może być miarodajny.
Piszę ten post po to żeby się przekonać czy mogę bezkarnie na tej stronie szkalować inne jakiekolwiek osoby na czele z prezydentem, abp. itd.
jeśli się ukaże to zastanowię się komu dowalić, zawsze znajdzie się ktoś.
A do Was co niektórzy wpisowicze, najpierw się przedstaw a potem zamieść swoją opinię.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x