Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
li - 2015-04-15 09:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko zima się wyprzedaje ale i lato i większośc rzeczy na sklepie. Właśnie to jest bardzo dziwne ze wyprzedaje się zime w połowie kwietnia, gdzie w innych sklepach nie ma juz śladu po zimie i jaka normalna firma pozwala sobie na brak nowej kolekcji
zdjecie uzytkownika
te - 2015-04-15 12:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to nie jest normalna firma tylko rosyjska. :) Tu wszystko jest możliwe. Buty jednego dnia za 19 zł a drugiego za 219 zł hihihi
zdjecie uzytkownika
uy - 2015-04-15 13:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież my już mamy nową kolekcje ,przyszła do nas w zeszłym tygodniu.Region centralny zaopatrzony ,a Wy nie macie ?
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-04-15 14:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest prowokacja z tą nową kolekcją w reg.centralnym .Bo jakos po waszych obrotach tego nie widać. I po co tak kręcić .
zdjecie uzytkownika
północ - 2015-04-15 17:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Północ też ma nową kolekcję.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-15 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw gdzie sa te kolekcje... smiechu warte
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-04-15 19:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to podajcie miasta gdze sa te nowe kolekcje... co za firma i kto tu te glupoty wypisuje pewnie regionalni
zdjecie uzytkownika
Dolly - 2015-04-16 00:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Północ nie ma żadnej nowej kolekcji. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yy - 2015-04-16 16:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myslicie o tej totalnej wyprzedazy? Czyzby to rzeczywiscie koniec kwietnia koncem centro ?
zdjecie uzytkownika
0 - 2015-04-16 17:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i zaczela sie wyprzedaz...zamykaja nas jak nic!!!!
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-04-16 17:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie czy dalej wszyscy twierdzą, że Centro sie nie zamyka. Niestety ale firma nawet nie potrafi poinformowac ludzi
zdjecie uzytkownika
zero - 2015-04-16 21:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zamyka. Takie wyprzedaże już u nas były. Przestańcie wariować.
zdjecie uzytkownika
po - 2015-04-16 22:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie byly az takie... jak nie wariowac jak nawet gora juz sieje panike i sa sami zaskoczeni tym co sie dzieje
zdjecie uzytkownika
po - 2015-04-16 22:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie mowiac o tym ze firma ma problemy i wyprzedaje towar za grosze troche dziwna polityka
zdjecie uzytkownika
mnie - 2015-04-16 22:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie juz to nie dotyczy mam nową prace
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-04-17 09:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież do nie dawna jeszcze wszyscy tak tu na tą straszną firmę narzekali a teraz się tak bardzo martwią, że się zamknie????żenada!!!!buahahahaha!!!!co za ludzie tu pracują?rozchwiani emocjonalnie i zakłamani!
zdjecie uzytkownika
li - 2015-04-17 09:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłamana to jest ta firma... ludzie raczej nie martwią się istnieniem firmy tylko ze zostana nagle bez dochodu bo nikt nawet nie potrafi poinformowac do kiedy bedzie to trwalo
zdjecie uzytkownika
BUuuu - 2015-04-17 09:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo słabe jest to że Centrala nie informuje pracowników. To nie jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
rik - 2015-04-17 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myslicie do kiedy potrwa ta wyprzdaż?
zdjecie uzytkownika
sale - 2015-04-17 14:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wyczerpania zapasów :p
zdjecie uzytkownika
medua - 2015-04-17 14:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centro zamyka sie tylko w polsce czy cala sieciówk równiez w rosji i pozostalych krajach upada?mYSLICIE ZE ODOWIAZYWAC BEDA JAKIES WYPOWIEDZENIA CZY Z DNIA NA DZIEN NAS ZWOLNIA?????
zdjecie uzytkownika
sale - 2015-04-17 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Meduła, co za problem wpisać w google jakie ma prawa pracownik przy likwidacji zakładu pracy, nie pisz bzdur o braku wypowiedzeń.
zdjecie uzytkownika
mpm - 2015-04-18 08:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamknięcie całej sieci to skomplikowany proces logistyczny i finansowy, do tego czasochłonny. Nie wiem czy firmę na to stać. Ale napewno nie dostaniesz wypowiedzenia z dnia na dzień...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-04-18 09:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zamykają calej sieci,zostaje 20 sklepow ,te co sa na liscie dostaw.
zdjecie uzytkownika
zik - 2015-04-18 19:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hhh a skad masz takie informacje? niby jakie sklepy są na lisice skoro w kazdym sklepie jest totalna wyprzedaz?????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie