Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-25 13:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aniu spróbuj na innym komputerze. Ja na swoim laptopie nie mogę a na męża juz tak. Chyba jakiegos oprogramowania nie mam, ale się nie znam. A o emeryturę się nie martw bo zus ma w systemie nasze składki. Druki rmua są potrzebne w "razie czego" :)
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-07-25 22:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem na macierzyńskim i miałam informacje na wypowiedzeniu ze będę miała wyplacony cały urlop którego nie wykorzystałam z roku 2014 i 2015, bo od stycznia 2014 byłam na l4. Świadectwo jeszcze nie dotarło.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-25 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypominam iż w przypadku likwidacji pracodawcy (aktualna sytuacja firmy) kobiety w ciąży bądź na macierzyńskim powinny otrzymać wypowiedzenie w związku z likwidacja firmy a nie stanowiska pracy. Jeśli któraś z Pan ( ciężarnych bądź na macierzyńskim ) otrzymała to drugie to trzeba wnieść pozew do sądu pracy na Kocjana w Wawie.

UWAGA: C-Trade zmieniło adres i nazwę na Kepuce przy ul. Aleja Jana Pawła 27. Te osoby które złożyły pozwy na C-trade powinny uzupełnić pozew o nowe dane z KRS .
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-26 00:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dzwoniłam do pipu i przedstawilam sprawę to pan z ktorym rozmawialam powiedział że jeśli jest informacja ze firma znajduje się w likwidacji to nie ma podstaw do tego żeby oddawać sprawę do sądu, że zamiast upadlosci firmy napisali likwidacja stanowiska. A ja taka informacje dostalam razem z wypowiedzeniem, że z dniem 23 czerwca firma C-trade została zlikwidowana.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-26 08:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w ZUSie Pani sprawdziła? Jeśli na świadectwie pracy nie będzie napisane likwidacja pracodawcy jako przyczyna rozwiązania umowy o pracę to nici z zasiłku macierzyńskiego. W przypadku likwidacji stanowiska pracy - to będzie na świadectwie.

A kartka z info o likwidacji miała pieczątkę i podpis firmy?

ps. Pisze tylko o kobietach w ciąży bądź na macierzynskim
zdjecie uzytkownika
aminooo - 2015-07-26 11:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-07-26 08:42:23]:
kartka z info nie ma żadnej pieczątki ani podpisu!!
zdjecie uzytkownika
Mk - 2015-07-26 12:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy któryś z byłych pracowników, którzy tutaj zaglądają nie otrzymał jeszcze wypowiedzenia? czy ktoś się orientuje co zrobić w tej sytuacji? myślę, że napiszę pismo w tej sprawie pod adres, o którym pisał(a) "aaa" - Kepuce Sp. z o.o, ul. Aleja Jana Pawła 27.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-26 17:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stanie w przypadku, gdy w trakcie korzystania z dodatkowego urlopu macierzyńskiego lub z urlopu rodzicielskiego pracodawca rozwiąże z Tobą umowę o pracę, z powodu likwidacji stanowiska pracy?

Po ustaniu zatrudnienia będzie Ci przysługiwał w takim przypadku zasiłek macierzyński, za pozostały okres odpowiadający okresowi niewykorzystanych uprawnień, wypłacany jednak już przez Zakładu Ubezpieczeń Społecznych, a nie przez pracodawcę.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-26 17:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zus-u też dzwoniłam i powiedziano mi że jeśli dostawalam zasiłek normalnie od pracodawcy to nie będzie problemu, nawet z taka przyczyna wypowiedzenia. Przekonamy się same w kolejnym okresie rozliczeniowym czy dostaniemy kasę czy nie... bo każdy ma inne informacje.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-26 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mk - 2015-07-26 12:04:34]:
Nowa nazwa:
KEPUCE Sp. z o.o.
Al. Jana Pawła II nr 27
00-876 Warszawa

Pozostałe dane t.j. NIP 5252475656 czy regon 142349296 są zmian. Dlatego też wnioskuję, iż firma C-Trade zmieniła nazwę i adres. Aktualny KRS można ściągnąć z sieci.

Spółka jest w likwidacji.
zdjecie uzytkownika
lw - 2015-07-26 22:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już wszystko wiem, róznica jest taka:jezeli już urodziłaś w trakcie jeszcze trwania zatrudnienia i dostałaś likwidacje stanowiska pracy to oznacza że w dniu porodu byłas objeta ubezpieczeniem chorobowym i po ustaniu zatrudnienia przejmuje cie zus bez problemów obojętne co masz wpisane. Ale jak jesteś w ciąży i masz likwidacje stanowiska zamiast zakładu, to macierzyński się nie należy. Tylko na podstawie wyroku sadu. Bo tak czy siak wypowiedzenia sa złe, ale niektórym to obojętne a innym już nie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-26 22:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, dlatego to ciężarne mają problem, a te dzieciate to już nie (o ile urodziły jeszcze przed upływem końca wypowiedzenia szczęściary)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-07-27 15:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny sprawdzajcie świadectwa pracy, ja dzisiaj otrzymałam i nie zgadza mi się ilość dni urlopu oraz do kiedy byłam zatrudniona - na wypowiedzeniu mam co innego niż na świadectwie pracy.
zdjecie uzytkownika
Edit - 2015-07-27 18:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A też masz napisane że wykorzystałaś urlop? Ja od początku roku na L4 jestem a napisali że wykorzystałam 12 dni, no paranoja...
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-07-27 19:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edit - 2015-07-27 18:32:59]:
nie, mam napisane ze zostało mi 16 dni z urlopu, wykorzystano: 0 dni a na wypowiedzeniu mam napisane ze zostało mi 21 dni co jest prawdą bo miałam jeszcze 5 dni zaległego urlopu a na L4 jestem od lutego.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-07-27 19:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paranoja, nic tylko trzeba pisać o sprostowanie chociaż nie wiem czy nie lepiej złożyć od razu wniosek do sadu bo znając życie na pewno będzie problem( już nie wspomnę że ciężarne dostały wypowiedzenia z likwidacja stanowiska co również jest napisane na świadectwie pracy).
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-27 23:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam dzisiaj własnie świadectwo pracy. Dziękuję za informacje aby sprawdzić czy się wszystko zgadza bo szczerze mówiąc po prostu sie juz ucieszyłam ze dostałam komplet dokumentów.... a jestem za granicą i potrzebuje czasu na to a na ewentualne odwolanie jest tylko 7 dni (tak jest napisane na swiadectwie.
Mam nadzieję, że wszyscy pracownicy dostaną dokumenty... trzymam za Was wszystkie kciuki :)
zdjecie uzytkownika
Edit - 2015-07-28 11:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-07-27 19:20:39]:
W takim razie uciekam na poczte z odwołaniem, bo ja mam na wypowiedzeniu 20 dni, a na świadectwie pracy mam że wykorzystano 12 dni. Co jest nierealne bo od początku roku mają moje zwolniejia lekarsie, tak samo na wypowiedzeniu wysyłałam do ADP zwolnienie. A najgorsze jest to że rozprawe w sądzie mam dopiero 9 października, zanim załatwie w zusie to do listopada minimum nie mam macierzyńskiego... ręce opadają, naprawde...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-28 11:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zalezy z jaka data podpisalas wypowiedzenie i wyslalas do adp. Jesli data jest pozniejsza niż na wypowiedzeniu to wszystko ok. I czytajcie świadectwa ze zrozumieniem większość powinna być ok
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-28 13:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edit - 2015-07-28 11:30:36]:
Z tego co rozumiem niezależnie mając prawomocny wyrok sądy dostaniesz należny Ci macierzyński - najwyżej odrobinę później. Lepiej tak niż wcale...

Należy także uważać na terminy - jeśli jest 7 dni na odwołanie się to trzeba to zrobić w tym okresie.
zdjecie uzytkownika
pip - 2015-07-28 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie na świadectwie, pracodawca określa, jaką ilość dni,nabył pracownik w danym roku (jest to informacja dla następnego pracodawcy, ponieważ jeżeli dostaliście wypowiedzenie w lipcu i również w lipcu podjęliście kolejne zatrudnienie to nowy pracodawca wie że za lipiec nie musi wam naliczać urlopu ). na świadectwie nie podaje się ilości dni urlopu zaległego.napis na świadectwie: że wykorzystano, tyle i tyle dni nie znaczy że fizycznie ten urlop wybraliście, tylko że tyle wasz pracodawca naliczył wam w danym roku.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-07-29 09:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pip - 2015-07-28 13:48:48]:
ok to to by mi się zgadzało z tym urlopem, ale i tak musze się odwołać bo na wypowiedzeniu mam ze umowa wygasa mi 11.07 a na świadectwie pracy mam że byłam zatrudniona do 18.07
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-29 10:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nadal wypowiedzenia nawet nie dostałam...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
pip - 2015-07-29 10:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-07-29 09:34:40]:
to powinnaś raczej się cieszyć, masz o tydzień dłuższe zatrudnienie,kto wie może kiedyś do emeryturki się przyda.a po za tym na świadectwie masz właściwą datę, adp otrzymało twoje podpisane wypowiedzenie po 11.07 a to oznacza że oznacza że kolejna sobota czyli 18.07 jest datą końca twojej pracy. wszystko się zgadza.2
zdjecie uzytkownika
w - 2015-07-29 11:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy są jeszcze jakieś pracujące sklepy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie
alert