Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ibna - 2014-10-15 08:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już sobie na luz, Tylko
bierzcie się do roboty. Jak widać po innych sklepach to da się wszystko zrobić
Pokazuje to ostatnia kontrola na jednym ze sklepów.
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba komuś w dup...się poprzewracało!!!Jedno i to samo!!!Weźcie się do roboty,to i na Was kolej przyjdzie na rządzenie,bo prymitywnymi wpisami na tej stronie,nic nie zdziałacie!!!!
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nie trudno się domyśleć,kto tak ,,czepia,,się Tej Rudej...Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-16 18:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem czy można opinię wyrazić na tej stronie bez rejestracji.
Jeśli tak to w żaden sposób nie sugerowałbym się wpisami zamieszczonymi tutaj.
Ktoś chcący pozostać anonimowy nie może być miarodajny.
Piszę ten post po to żeby się przekonać czy mogę bezkarnie na tej stronie szkalować inne jakiekolwiek osoby na czele z prezydentem, abp. itd.
jeśli się ukaże to zastanowię się komu dowalić, zawsze znajdzie się ktoś.
A do Was co niektórzy wpisowicze, najpierw się przedstaw a potem zamieść swoją opinię.
zdjecie uzytkownika
Mac - 2014-10-22 14:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pracowałem w tej firmie jako osoba zarządzająca prawie dwa lata, obecnie od roku mam inną pracę i jestem bardzo zadowolony ze zmian. Centro = brak możliwości rozwoju, ciągłe straszenie, że na Twoje miejsce jest 10 chętnych, pomoc regionalnego ..... jaka pomoc ?? Na pytanie co można jeszcze zrobić odpowiedź " nie wiem wymyśl coś " podejście do procesu reklamacyjnego jest żenujące, zdarzało się, że klientowi buty chwile po założeniu się ROZPADŁY. W centrali panuje chaos i kolesiostwo. W handlu pracuję ponad 10 lat i miałem możliwość pracy w różnych firmach jednak zdecydowanie najgorzej wspominam C-Trade. Jedyne co było ok dla osoby zarządzającej to wypłata.DODAM JESZCZE JEDNO NIE WYDAWANIE PARAGONU JEST PRZESTĘPSTWEM SKARBOWYM art. 62 stanowi, że: „kto wbrew obowiązkowi nie wystawia faktury lub rachunku, wystawia je w sposób wadliwy albo odmawia ich wydania, podlega karze grzywny do 180 stawek dziennych”.
Podsumowując jeśli jesteś zdesperowany lub lubisz być wykorzystywany, przy tym stać w miejscu, C-Trade to idealna firma dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
usa - 2014-10-23 11:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak miałeś byłą regio ze Śląska ,to Ci się nie dziwię,że masz taką opinię.Teraz się dużo pozmieniało.Nowa regio ,jest osobą inteligentną i opanowaną ,nie krzyczy,nie wyzywa,po prostu ZARZĄDZA.Teraz pewnie byś żałował ,że już nie pracujesz w Centro.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-24 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [usa - 2014-10-23 11:46:44]:
usa pewnie jestes nowym przydupaskiem nowej Regio, do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny :)
BYTOM WELCOME!
zdjecie uzytkownika
Mac - 2014-10-24 01:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [usa - 2014-10-23 11:46:44]:
nie pamieta wół, jak cielęciem był ...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-28 17:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-10-24 01:15:04]:
A Ty pewnie jesteś przydupasem starej regio :)
zdjecie uzytkownika
fugi - 2014-11-02 16:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mac - 2014-10-22 14:27:46]:
jeśli mam być wykorzystywany przez C-Trade ale przy okazji zarabiać jakieś dobre pieniądze to jestem w stanie takie wykorzystywanie przeżyć. W innych firmach uważasz że będzie Ci lepiej? to chyba nigdzie indziej nie pracowałeś. Żeby robić to co lubisz i na tym zarabiać to trzeba było myśleć kiedyś, teraz trzeba przetrwać
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-10 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

kiedy dostanę zatrudnienie w C Trade to wszystkim powyższym "wpisowiczom" pokażę na czym życie polega, a wiem o czym mówię (dosałem szkołę w życiu). :)
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-11-10 18:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkk - 2014-10-28 17:39:10]:
tzn, że to TY RUDA ofiaro losu... z Bytomia :):):)
zdjecie uzytkownika
syzyf - 2014-11-13 15:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie o pracę. Rekrutacja niby na dyrektora ale pewnie jest to normalny kierownik sklepu.
Wiecie do jakiego miasta szukają bo nie raczyli umieścić tej istotnej informacji w ogłoszeniu?
Jak w ogóle pracuje się u was? Atmosfera normalna czy mobbing, wyzysk i syf?
Jak z pensją? Da się zarobić czy cienko?
zdjecie uzytkownika
syzyf - 2014-11-13 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ten angielski to faktycznie potrzebny czy jakiś wymysł?
Macie klientów z zagranicy, szkolenia w Anglii, instrukcje obsługi i procedury w języku angielskim?
Pytam bo często mnie zastanawia ten wymóg a z angielskim u mnie średnio.
zdjecie uzytkownika
uu - 2014-11-13 20:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syzyf - 2014-11-13 15:43:49]:
Instrukcje są... PO RUSKU!
zdjecie uzytkownika
lucy lou - 2014-11-14 06:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobic sie da.tyle ze przyplacisz to zdrowiem.szukaja obecnie dyrektora do krakowa na dwa sklepy i podobno tez na slask do czterech lokalizacji.jak trafisz do regionu poludniowego to zobaczysz tyranade,mobing i wyzysk.angielski nie potrzebny ale excel obowiazkowy tony tabelek i analiz. dno odwalasz cala robote za regionalnego ktory jest nieobliczalny i niezrownowazony emocjonalnie.mowia o nim tyran z poludnia.nie da ci spokoju i wytchnienia dopoki cie nie zajezdzi.ma wielkie ego ale rozumek niewielki niczym kubus puchatek.a to stanowisko dyrektor :) smiech na sali.doztaniesz tubke kleju i bedziesz kleic buty na zapleczu z reklamacji.pisac pisma odrzucajace reklamacje i chodzic po sadach konsumenckich.przygotuj sie na prace strikte fizyczna pod obstrzalem kamer.wspomniany tu wczesniej tyran w momencie jak sobie ocierasz pot z czola robi ci zdjecie i sie tlumaczysz czemu nie pbslugujesz ludzi.na zmianie dwie osoby na 400 metrow.a ty latasz jak malpka w klatce bo jak nie zrobisz roboty to zostajesz po godzinach za darmo.niby to mozna odebrac ale zapomnij.nie ma kiedy bo w wolne dno tez cie sciagnie do pracy regionalny bo sobie przyjedzie na wizyte.pozniej jak wyjdzie z biura to miotla i zmiatasz slome co mu z butow wyleciala bo to kultura nieokrzesaniec nie grzeszy.tobie klientom dziendobry kaze mowic jak dzwigasz pudla i zęby zaciskasz a sam nie wie lub nie potrafi sie przywitac z zaloga.z warszawy tej mitycznej centrali pomocy sie nie doczekasz nijakiej.skonczy sie papier-kup za swoje.zarowka ci sie spali to samo zaplac z wlasnej kieszeni.pochwal w firmie nie ma.sa nagany upomnienia i na to nawet papier maja do drukarki.ruski motloch w ruskim wydaniu.wszechobecna tyranada i kolesiostwo.mobing sie tu toleruje jak snieg w boze narodzenie.tak ze sie zastanow czy warto sie pchac w ta kupe jaka jest centro.
zdjecie uzytkownika
syzyf - 2014-11-14 12:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie warto. Takie firmy już przerabiałem i uciekałem z nich szybko.
A ze swojej strony mam do was pytanie: czemu z tym nie walczycie? Zbierać dowody: maila, pisma, nagrania dyktafonem/telefonem i do PIPu. Wiem że łatwo nie będzie ale czemu nie spróbować. Ewentualnie zebrane dokumenty wykorzystać po zakończeniu współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2014-11-14 13:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda czasu na walke z ta dziwna firma.
zdjecie uzytkownika
salsa22 - 2014-11-16 12:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dowiedziałam się, że zamknęli kilka sklepów w Polsce i nadal mają redukować sklepy... Może i lepiej, przynajmniej wiele pracowników "uwolni" się od tej "firmy".
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-11-17 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zamknęli? tak po cichu bez żadnej informacji?,bzdura.
zdjecie uzytkownika
kocimiętka - 2014-11-18 11:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bubu - 2014-11-17 16:28:10]:
no tak pozamykali i juz ,ale częsc osob znajdzie prace
ja znalazłam takie ogłoszenie
Zatrudnię tokarza. Miejsce pracy: Kraków i okolice. Rodzaj zatrudnienia: umowa o pracę. Godziny: 8:00-16:00.
Wymagania: sumienność, doświadczenie w pracy na urządzeniach mobbingujących. Mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności :) . Wynagrodzenie do negocjacji, uzależnione od nepotyzmu (czytaj - praca po znajomośći). Możliwość podniesienia kwalifikacji.
:P
zdjecie uzytkownika
ruda małpa - 2014-11-19 15:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolesiostwo jest u nas czyli na ślonsku dobra zabawa, tańce chulanki, drineczki z regionalną no życ nie umierać :)
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-11-19 22:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO? integracje wskazane w każdej firmie.Ze starą psychiczną Megusią pili ,a z nową normalną regionalną nie mogą?
zdjecie uzytkownika
żal - 2014-11-20 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CCC masz rację. Dobrze jest się integrować ze wszystkimi, a nie z osbobami, które się lubi, bo tej nie lubię tego, nie lubię to na imprezę integracyjną nie pójdą. Widzę, że coś się zmieniło. Kogoś tu serce boli, że da się zjednoczyć cały region.
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-11-21 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało!!!Jedno i to samo!!!Weźcie się do roboty,to i na Was kolej przyjdzie na rządzenie,bo prymitywnymi wpisami na tej stronie,nic nie zdziałacie!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x