Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-13 16:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba czas na mnie... (smutna) 100% racja, zero wdzięczności, nawet mniej. Podpisz i nie musisz już pracować... I Bóg zapłać za wypowiedzenie bo z niektórymi ludźmi po prostu nie da się pracować. Wieczne obgadywanie za plecami, a dlaczego? Z zazdrości tylko i wyłącznie. Praca fajna tylko na wyższym stołku w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ch się przewraca i myślą że mogą wszystko. Znajdują sobie pomagierów takich jakim ja byłam, a gdy zaczęłam się stawiać, karteczka długopisik i do widzenia. Dyrektor, zastępca po 3-4 tysiące, absurd! Za tą pracę którą wykonują to najniższa krajowa się należy. Przyjdą kiedy chcą, wyjdą...pójdą do kfc bo po drodze... Niby kamery! Kto tam zagląda? Wiem wiele na temat tego co się tam w Centro dzieje, ale nawet zgłaszając to odpowiednim osobom, nikt z tym nic nie zrobi, taka prawda..
zdjecie uzytkownika
KTO TO - 2015-02-18 13:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO SĄDZICIE O NASZEJ NOWEJ KOLEKCJI????
zdjecie uzytkownika
kargo - 2015-02-18 15:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w ogóle ktoś dostał nową kolekcję?!
zdjecie uzytkownika
kargo - 2015-02-18 15:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzą słuchy, że Centro ma się zamykać...ktoś z Was coś słyszał?
zdjecie uzytkownika
ostatni25 - 2015-02-18 22:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kargo - 2015-02-18 15:45:44]:
Nigdy. Kto Ci takie głupoty gada?
zdjecie uzytkownika
apokalipsa - 2015-02-19 00:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostatni25 - 2015-02-18 22:05:35]:
Nikt nie musi gadac... widac co w dostawach przyjezdza... Niektore modele pamietaja jeszcze czasy zwiazku radzieckiego... Niewiele ma to wspolnego z " ultranowoczesna modna kolekcja"... Na cos takiego nie pozwolilaby sobie raczej firma z silna pozycja na rynku...w konkurencji juz dawno mnostwo nowosci
zdjecie uzytkownika
victoria - 2015-02-19 02:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powie mi ktoś coś o pracy w centro w trójmiescie? Gdynia, Rumia, Gdańsk i Słupsk!
zdjecie uzytkownika
nila - 2015-02-19 07:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja slyszalam ze centro ma kupic pan obrabiarka!zwany rowniez tyranem z poludnia.
oj bedzie sie dzialo juz widze ten mobbing i pot lejacy sie po plecach!a pan tokarka-obrabiarka mowi nie jojdaj bo cie dajana zwolni.ile par sprzedalas? i odpytywanko ze wskaznikow kilka dni wstecz- nie znasz to nagana .reklamacje odrzuc wszystkie i tlumacz sie pozniej w sadzie konsumenckim- a on zaciera rece ipremie bierze za najnizsze wskazniki strat.eh szkoda slow wiecej pisac .... bo i tak nikt na to w warszawie nie zareaguje bo brata w rosji juz nie ma ale ukladziki pozostaly.
zdjecie uzytkownika
jojdaj - 2015-02-19 15:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie stalo z szanownym panem bratem?zrezygnowal ?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-20 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a gdzies u Was byla Pani D.? Co tu się dzieje ludzie nie bedą kupować sandalów ,kiedy jest jeszcze zima.
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-02-21 12:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Centro wycofuje się z Polski. Regionalni już o tym wiedzą.
zdjecie uzytkownika
noCoTy - 2015-02-21 13:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-02-21 12:13:51]:
A Ty skad wiesz, ze wiedza???
zdjecie uzytkownika
milek - 2015-02-21 14:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-02-21 12:13:51]:
Taaak...w miesiąc zamkną wszystkie sklepy, zapłacą kary do galerii, dadzą odprawy ludziom za zbiorowe zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
huhu - 2015-02-22 07:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiedzieli o tym juz od jesieni.
zdjecie uzytkownika
YYY - 2015-02-23 09:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzieli od jesieni i żaden regionalny pracy nie zmienił ???? Od 5 miesięcy ??
Krecia robot i nic więcej, wkręcanie, manipulowanie i straszenie ludzi - ulubione działanie troli internetowych.
zdjecie uzytkownika
zazdrosna - 2015-02-25 22:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-02-13 16:03:05]:
Hahah marsz żałobny powinni grać wszystkim rozgoryczonym osobom, które zwalniane są to może zajmować się będą szukaniem nowej pracy a nie pisaniem pierdół na forach...
zdjecie uzytkownika
zazdrosna - 2015-02-27 12:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdania skleić poprawnie nie potrafisz to nic dziwnego że zostałas zwolniona.. ciekawe czy w nowej polskiej firmie obuwniczej docenią taki charakter. Radzę zacząć się modlić haha
zdjecie uzytkownika
demo - 2015-02-28 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co zmykaja to centro czy nie? i jesli zamykaja to po co przysylaja kolejnye palety z towarem?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-01 00:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech zamykają to szambo, bo wstyd pracować w czymś takim! Ludzie jak ten towar wygląda to jest jest dziwne, że nikt się do tej pory nie zainteresował detalami..zajmują się w tej sieci tylko obgadywaniem każdego na każdego, mobbingowaniem oraz w następnej kolejności wypiepszaniem na pysk każdego kto bierze urlop na żądanie, l4, opiekę nad dzieckiem lub przytrafi mu się inna przykra sytuacja.Nie tolerancja, dyskryminacja, poniżanie, eliminacja - hasła tej sieci doskonale znane ludziom pracującym w tych obozach i fabrykach marnej kasy. Uciekać, szukać nowej nowej pracy póki jeszcze zdrowi jesteście, bo po tej pracy normalni do końca nie wyjdziecie :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-02 08:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Już nie ma wątpliwości, co do zamknięcia Centro, dostawy wstrzymane do odwołania! !!! Wszyscy o tym już od jesieni wiedzą, a dlaczego nikt się nie zwalnia. ..? Bo gdybyś dostał ponad pół roczna odprawę , to oczywiście, że teraz byś nie szukał. ...
zdjecie uzytkownika
demo - 2015-03-02 12:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie pracowałam tam i zapiernicz okropny kasa nedzna tyle ze daja umowe .Byłam ostatnio w jednym z sklepow centro i jakos nie swieci pustkami i z tego co widzilam to mieli dostawe moze i badziewie ale dostawa byla wiec wiec chyba pracownik wyzej cos sciemnia ze dostawy sa wstrzymane..

zdjecie uzytkownika
anik - 2015-03-02 15:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszce prosze co wiecie, czy faktycznie sklepy beda zamykane??????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-02 18:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma informacje (z pewnego źródła) na temat zamknięcia?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-02 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-02 18:59:42]:
Tia jasne. 55 sklepów, umowy najmu na co najmniej 10 lat, ewentualne odprawy dla pracowników, umowa z centralnym magazynem, itd. Już lecą zamykać :)
zdjecie uzytkownika
odprawy - 2015-03-02 21:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odprawy nie sa polroczne tylko jednomiesieczne przy umowach na czas okreslony lub dwumiesieczne przy umowie na czas nieokreslony. Dopiero po 7 latach pracy mozna liczyc na wyzsze... w Polsce nikt tak dlugo jeszcze nie pracuje wiec nie wiem skad wzieliscie te polroczne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie