Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-03-17 12:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się , jaką odprawę ?? Przy likwidacji przysługuje miesięczna odprawa. Jakbym wiedziała że się zamykają to już dawno by mnie tu nie było. Choć ponoć już zwolnili wszystkich dyrektorów ?? Kto pisze takie bzdury?Na pewno nie pracownik centro. Tylko jakiś popapraniec któremu się nudzi w domu.
Są zwykłe przepychanki z magazynem a Wy koniec świata widzicie.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-03-17 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha nie wszystkich tylko nie ktorych od tego trzeba zacząć... przepychanki z magazynami tyle to powiedzieli i co myslisz ze firma by sobie na to pozwolila by nie miec towaru na sklepach, i nikt nie jest informowany
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-03-17 13:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma pozwoliłaby sobie na takie przepychanki ,które kazdego dnia przynoszą straty,psują wuzerunek na rynku.ZADNA
zdjecie uzytkownika
felon - 2015-03-17 14:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak, centro się zamyka - a na najw. portalach pracy ogłoszenia na dyrektorów, zast. dyrektorów i sprzedawców z marca br....nudzi się widzę co niektórym na bezrobociu więc sieją tu ferment..
zdjecie uzytkownika
ni - 2015-03-17 16:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby powiedzieli konkrety to nikt by nie miał domysłów i nie siał zamętu...
zdjecie uzytkownika
lo - 2015-03-19 14:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś więcej co dalej z tą firmą
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-19 17:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajmijcie się wreszcie pracą a nie wpisywaniem PIERDUŁ!!!co z firmą? NIC. Jest i dalej będzie. Dostawy wrócą jak spłacą dług na magazynie. Nikt się nigdzie nie wybiera i żaden sklep się nie zamyka!
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-03-20 03:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy dostalismy bledne pity. Bedzie wielka afera bo na pitach jest adres korespondencyjny a nie zameldowania. Wiec HR znowu nawalił i w dodatku robia problemy ze sprostowaniem tego.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-20 03:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdansk caly czas tu aktywny. Pozdrawiam :D
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-03-20 13:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widac ludzie bardzo juz martwią sie całą tą sytuacją.Podsycają atmosferę na forum,bo chcieliby sie wreszcie dowiedzieć, to jest bardzo nie profesjonalne i wrecz niemoralne tak bawic sie z nami,teraz wmawia sie ze to dlugi w no limit,gdyby tak bylo to magazyn zatrzymalby towar na konto naleznosci ,nie dostalibysmy lata zimą.
zdjecie uzytkownika
ko - 2015-03-21 17:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak zamkną ten bajzel
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-22 13:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co z dostawami? Ludzie przychodza i robia wyrzuty ze wszystko stare sprzed kilku lat wiec o co chodzi? I Czemu tylko jeden region jest aktywny na tej stronie?
zdjecie uzytkownika
Leonard - 2015-03-22 13:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lejecie wode ze glowa mala. Nic nie zamykaja bo inaczej w necie nie bylo by tak wielu ogloszen na dyrektorow czy sprzedawcow. A dostawy sa wstrzymane ponoc przez zatargi z magazynem wiec drodzy panstwo po co te nerwy i zaprzatanie sobie glowy.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-03-22 13:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w takim razie dlaczego nie zalatwia spraw z magazynami i nie zacznie wszystko normalnie funkcjonowac?
zdjecie uzytkownika
kz - 2015-03-22 13:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muzykę by mogli wkoncu zmienic a nie wciąż ta sama od 3 lat!
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-03-22 13:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy bedzie nowa kolekcja?
zdjecie uzytkownika
lo - 2015-03-22 13:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co z tego ze są ogłoszenia na dyrektorów i sprzedawców, to nic nie wyjaśnia
zdjecie uzytkownika
ff - 2015-03-22 18:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-22 13:01:15]:
A czu ktos tu sie podpisuje z ktorego jest regionu ? Skad te glupie sugestie?to moze napisz z ktorego regionu Ty jestes ?r5n
zdjecie uzytkownika
ff - 2015-03-22 18:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-22 13:01:15]:
A czu ktos tu sie podpisuje z ktorego jest regionu ? Skad te glupie sugestie?to moze napisz z ktorego regionu Ty jestes ?r5n
zdjecie uzytkownika
olsztynianka - 2015-03-23 10:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie okropne buty od otwarcia sklepu ciagle to samo g...o dlatego nie ma ludzi:) odczepcie sie od tych sprzedawców bo to nie ich wina ze nikt nie chce kupowac tego sztucznego szajsu za calkiem spore pieniadze. szkoda nog
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-03-23 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zima wyprzedana za 19zł kolekcja wiosenna to starocie z zeszłego roku sprzedawane za 39zł teraz za 100zł podrapane pudełka z cenek ktore były milion razy zmieniane a najbardziej szkoda ludzi tzn sprzedawcow i kz bo robią tam za marna kase z presja psychiczna .... firma padnie bo nie ma koncepcji miały byc ładne buty sa starocie sztuczne i krzywe i dodatkowo niskiej jakosci ... regionalni ktorzy nie widza tego ze ich dyrektorzy wisza na telefonach cały dzien ... brud i kurz wszedzie
zdjecie uzytkownika
sosna - 2015-03-25 17:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omg,było się uczyć.....,a nie teraz zazdrościć ludziom na stanowiskach....
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-03-25 20:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest czego zazdrościć heh gratulacje dla tych ludzi na stanowiskach... że ludzie niżej sprzedają taki tandetny towar
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
rufi - 2015-03-27 09:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaw dalej nie ma, klienci narzekają a wszyscy dalej nastawieni na wyniki i utargi... pytanie tylko z czego te wyniki robić z tych starych kozaków???
zdjecie uzytkownika
wesk - 2015-03-27 11:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie już ktoś coś na temat kiedy będa znów dostawy i czy wogóle bedzie jakaś nowa kolekcja wiosna 2016? w któryms z waszych sklepów dzieje się cos niepokojącego i dziwnego czy nadal cisza i nikt nic nie wie??????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie