Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ruda małpa - 2014-11-19 15:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolesiostwo jest u nas czyli na ślonsku dobra zabawa, tańce chulanki, drineczki z regionalną no życ nie umierać :)
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-11-19 22:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO? integracje wskazane w każdej firmie.Ze starą psychiczną Megusią pili ,a z nową normalną regionalną nie mogą?
zdjecie uzytkownika
żal - 2014-11-20 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CCC masz rację. Dobrze jest się integrować ze wszystkimi, a nie z osbobami, które się lubi, bo tej nie lubię tego, nie lubię to na imprezę integracyjną nie pójdą. Widzę, że coś się zmieniło. Kogoś tu serce boli, że da się zjednoczyć cały region.
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-11-21 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało!!!Jedno i to samo!!!Weźcie się do roboty,to i na Was kolej przyjdzie na rządzenie,bo prymitywnymi wpisami na tej stronie,nic nie zdziałacie!!!!
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-23 23:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w mojej poprzedniej firmie miałam 4 imprezy integracyjne z wszystkimi kierownikami, sprzedawcami a dwa razy w roku z dyrektorem itd itp. W większości firm to normalka nie wiem o co to halo. To raczej świadczy o normalności.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-11-29 21:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi ostatnio chodzi po głowie, żeby napisać do Diany lub do prasy o tym co tak naprawdę dzieje się w sklepach, bo to, że trzeba dużo dać z siebie i zapierniczać to mi to nie przeszkadza, jednak brak jakiejkolwiek pomocy od dyrektorów i machlojenie (niejednokrotnie na szkodę firmy i bez wiedzy reg) jest chyba Rosji nie na rękę co? W dodatku ten czysty mobbing,to nielegalne!! Zresztą za co oni biorą tyle kasy? ja za takie pieniądze to mógłbym tam po nocach sklep robić jak marzenie, bo i tak to robię a dyr zbiera laury i nie ma dziękuje...
zdjecie uzytkownika
Zabusiunia - 2014-11-29 23:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja dobrze przeczytalam? Ten slynny Krakow Pana T. potrzebuje dyrektora sklepu? oj. Czyzby Pani Dyrektor Sklepu tez juz miala dosc. Jesli tak "szacun"
zdjecie uzytkownika
Zabusiunia - 2014-11-29 23:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ja dobrze przeczytalam? Ten slynny Krakow Pana T. potrzebuje dyrektora sklepu? oj. Czyzby Pani Dyrektor Sklepu tez juz miala dosc. Jesli tak "szacun"
zdjecie uzytkownika
w - 2014-12-01 17:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w każdym regionie wymagana jest co miesiąc analiza lfl? i czy musicie znać wszystkie wskaźniki? upt, atv, forecast, wskaźniki z poprzedniego miesiąca? czy tylko południe tak ma? w dodatku co 3 godziny ilość vicini i utargu z każdego sklepu? albo besty z całego kraju?
zdjecie uzytkownika
lula - 2014-12-01 19:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w - 2014-12-01 17:31:49]:
na poludniu tylko takie czaryodpytywanie jak w szkole ale nie dziwota jak rzadzi tam psychicznie chory koles ktorego wsadzila na stolek putinowski polaczek czyli jego rodzony brat.gosc jest porąbany nie panuje nad swoimi emocjami pewnie skutek trudnego dziecinstwa.
o zarzadzaniu niestety nie ma pojecia raczej jest to wyzywanie sie na innych .pomiatanie brak szacunku i kultury- tak to on.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2014-12-06 11:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy już inne sklepy też dostały obniżki wynagrodzenia czy tylko region pn? Centro funduje nam na święta obniżki wynagrodzenia i redukcję etatów. Niech im wszystkim karpie ościami w gardle staną. Mam nadzieję że ten ruskie sklepy szybko splajtują bo to co oni wyczyniają to woła o pomstę do nieba. Piszcie jeśli już dostaliście aneksy.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-12-07 09:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko w tej sieciówce są cięcia wynagrodzeń. Wszystkie sklepy sieciowe odnotowują spadek.
zdjecie uzytkownika
rihana - 2014-12-07 11:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam ciecia region centralny z 5900 br. na 4900 br.
zdjecie uzytkownika
hil - 2014-12-07 17:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z 5900 na 4900?
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-12-07 17:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rihana - 2014-12-07 11:18:57]:
Chyba żartujesz?to ja tu zapier....za 4400?każdy region nie stawki?
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-12-07 17:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulka - 2014-12-07 17:55:39]:
Inne
zdjecie uzytkownika
tośka - 2014-12-09 23:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centro śmierdzi tandetą, brakiem profesjonalizmu, zwłaszcza zarządzających. Sami już nie wiedzą co zrobić żeby zarobić więc najłatwiej wykorzystywać pracowników. Niech pozamykają te sklepy z butami do niczego i będzie spokój.
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-12-11 12:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Okragłe 900 komentarzy w dużej mierze (99,9% :P) negatywnych o czymś świadczy.
Myślę ze można by o tej firmie spokojnie już nakręcić film.
Oskar gwarantowany.
Mobbing,tragedie romanse,wyzysk wyciskacz łez gwarantowany.
to firma w której nie da się zarządzać .Tak jak ryba psuje się od głowy tak i tu począwszy od szanownej Lady D. wszystko się pie....li.
Malowanie trawy na zielono jak za komuny,kosztem pracowników.
Pokazuje się Wielkiej Rosji ,ze się da wszystko jak najmniejszym kosztem.
A może Pani prezes ujawniła by nam ile miesięcznie zarabia,albo ile zarabiają trutnie w biurze firmy,którzy co rusz umilają nam życie.
Nie chce już pisac o regionalnych bo to porażka na calej lini.
Na południu szaleniec na pólnocy osioł.pozostałe regiony jak wnioskuję z rozmow z ludzmi z innych miast wesolo tez nie maja.
Pensje się obniża ,pozniej podwyżka ,by z koleji obciąć .Etaty ida w górę pozniej się ucina na 3/4 .I tak bez konca ,cały czas się gnębi pracowników dyrektorów ich zastępców, sprzedawców.
Badziewne buty rozpadają siepo tygodniu ogrom reklamacji oczywiście spada na sprzedających ,pisanie pism - bo odrzuca sięwszystko ,zażarte walki z klientem który ma rację- które buty sięrozpadają po 7 dniach??chinskie gó...o w ruskim sklepie.
Brak kultury to norma ,warszawka wymiata chamstwem na każdym kroku.
Panie z komitetu C-trade jak za komuny pokryte szkarłatem czerwieni umilają życie maluczkim.
Dramat ,horror i czarny humor w jednym
zdjecie uzytkownika
misio-pysio - 2014-12-12 22:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beznadzieja w tym Centro. Obniżają pensje bo niby wyniki słabe. Ale nikt nie zastanawia się dlaczego? Badziewne buty rozpadające się po kilku dniach czy tygodniach a reklamacje absurdalnie odrzucane bo rozpatrywane przez pracowników na zapleczu i to bez przeszkolenia. Klienci sami odchodzą bo po co płacić za buty, które są do niczego. Pracowników nie szanują, jedynie dyrektorzy mają się dobrze. Zarabiają kupę kasy i nic nie robią. Niech zlikwidują stanowisko dyrektora to zaoszczędzą na kasie. Po co utrzymywać stanowisko, które nic nie wnosi. Lepiej zatrudnić kolejne ręce do roboty za niższą pensję niż utrzymywać lenia.
zdjecie uzytkownika
konczita - 2014-12-13 18:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam na poludniu.Mialam regionalnego L.T.zwolnilam sie sama bo gosc mnie niszczyl psychicznie.Zreszta nie tylko mnie. a wszystkich w regionie.Humorzasty wiecznie nie zadowolony,nalogowy krytykant wszystkiego.Czlowiek ktory powinien byc izolowany od innych ludzi.Praca taka sobie tyle ze wypkata w miare byla, ale tez nie kokosy mozna zarobic tyle samo bez stresu.Ogolnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2014-12-16 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS...hmmm..temat rzeka ...też się zastanawiam po co w tej firmie istnieją ???bo jak można zarządzać zespołem nie mając o niczym pojęcia, nie umiejąc odpowiedzieć na żądne pytanie DS i wizytując sklep zaledwie przez 15 minut a potem robić zakupy ???
zdjecie uzytkownika
jowita - 2014-12-18 09:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta - 2014-12-16 15:05:19]:
U mnie też koleś wpada,jedzie po wszystkich ,15 min i na zakupy .....porażka
zdjecie uzytkownika
kręciołka - 2014-12-18 22:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej być dyrektorem sklepu. U nas blondi siedzi na zapleczu i nawija z funfelą przez telefon cały czas albo jara faje. Ale jak jest regionalna to strasznie pracowita się robi:-) Niech zlikwidują stanowisko dyrektora bo im tylko się od dyrektorowania w głowach przewraca i już mają oszczędność.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
skrętka - 2014-12-19 21:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kręciołka - 2014-12-18 22:59:48]:
Brawo Basia !
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-12-20 20:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby wszystkich zastępców na dyrektorów awansować to na tym forum nikt by nic nie pisał,bo któż inny jak nie oni tutaj się udzielają,szkoda że w pracy nie są tacy aktywni ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie
x