Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-09-05 11:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A pisma? Wszystkie są tak wiarygodne jak to z 06.05...
zdjecie uzytkownika
www - 2015-09-07 08:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odzyskał ktoś pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-09-08 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludzie ktoś coś wie? czy ktoś miał już sprawę w sądzie? kase z utargu kazali nam wpłacać na jakieś inne konto
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-08 17:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam powiem jesli chodzi o galerie to nie ze wszystkimi byli nierozliczeni bo u nas to normalnie zabrali cały sprzęt i towar już po zamknięciu się sklepu więc musieli się rozliczyć z galerią bo inaczej nie wpuścili by ich do środka Pan P.... przyjechał po to razem ze swoją panna
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-08 17:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam powiem jesli chodzi o galerie to nie ze wszystkimi byli nierozliczeni bo u nas to normalnie zabrali cały sprzęt i towar już po zamknięciu się sklepu więc musieli się rozliczyć z galerią bo inaczej nie wpuścili by ich do środka
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-08 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój pozew czeka w sądzie na decyzję.
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-09 10:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy był złożony ?
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-09 14:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P - 2015-09-09 10:15:00]:
4.09
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-11 15:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani podajcie mi link do ADP można się zalogować?
zdjecie uzytkownika
kwa - 2015-09-12 10:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy tą całą sprawą zajmuje się tylko sąd pracy w Warszawie? Taką informacje uzyskałam w PIP ,że wszystkie pozwy należy kierować do Warszawy ponieważ tam była siedziba. Czy może ktoś miał sprawe przekazana do swojego miasta bądz okolic?
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-12 12:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwa - 2015-09-12 10:48:32]:
PIP kieruje skargi do Warszawy bo tam była siedziba główna, ale sprawę do sądu kierujesz zgodnie z miejscem swojej pracy czyli np. sklep w Kielcach to pozew do Sądu Pracy w Kielcach. Musisz o tym wspomnieć w Uzasadnieniu w pozwie.
zdjecie uzytkownika
Ygc - 2015-09-12 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co jakiś czas temu w firmie C- Trade prowadzili rekrutację na wiele stanowisk między innymi dyrektora sklepu, sprzedawcy, koordynatora do spraw technicznych i nieruchomości, żałuję że wtedy nie próbowałem aplikować ma żadne ze stanowisk..mam jednak nadzieję że w najbliższym czasie znów będą kogoś poszukiwać
zdjecie uzytkownika
www - 2015-09-14 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam dzisiaj wypowiedzenie od Kepuce więc może coś ruszyło. Ktoś ma jakieś nowe info?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-09-15 11:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad masz informacje ze do 23.09 maja byc uregulowane zaleglosci???
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-09-15 21:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey co z waszymi sprawami w sadzie?? macie jakies info piszcie prosze udało wam się cos załatic??
ja słyszałam ze sady sa tak zawalone roznymi sprawami ze pół roku może nie wystarczyc na zapoznanie sie przez nich ze sprawa:-/////
p.s jest ktos kto jeszcze sprawy nie złożył??????
zdjecie uzytkownika
elle - 2015-09-15 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz dostalam sadowny nakaz zaplaty w ciagu 2 tyg od daty wydania wyroku :-)))) czekam na kase
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-09-16 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elle - 2015-09-15 22:12:27]:
To czekaj...na tym się skończy. Już są osoby z takimi wyrokami. Czekaja już miesiąc.
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-16 20:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego 23.09 pieniądze? A którego roku?
zdjecie uzytkownika
zmartwiony - 2015-09-19 19:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey piszcie prosze jak macie nowe informacje!!???
ktos cos już wywalczył ?? czas mija a tu nic się nie zmienia:-( i chyba tak juz zostanie....wyrolowanie!
zdjecie uzytkownika
cobra - 2015-09-20 11:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz walczymy aby odzyskać kasę z funduszu. Innej możliwości już nie ma. A towarzystwo z zarządu oraz hr, regio czyli osoby które zgotowały nam ten los odpowiedzą przed sądem cywilnym.
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-09-20 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiecie kto wysyła teraz wypowiedzenia? Szybko sobie przypomnieli...
zdjecie uzytkownika
mari - 2015-09-21 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedzenia podpisuje teraz prezes Vlodek
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-09-21 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przelewy też by mógł podpisać...
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-25 16:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ktoś dostał w ostatnim czasie wypowiedzenie????
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-09-25 20:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, przychodziły z datą wystawienia 12.09
zdjecie uzytkownika
Eve - 2015-10-05 01:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i nadziwić się nie mogę ludzkiej naiwności. Już w zeszłym roku polskie służby miały informacje, że to firma krzak. I nie zrobiły nic. Może to i złośliwe, ale z ciekawości zapytam, czy wiecie kto jest likwidatorem firmy? No bo pewnie upadłości nie ogłosiła :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-07 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, znacie może imię i nazwisko komornika / syndyka który zajmuje sie odzyskiwaniem należności od firmy Kepuce ??
zdjecie uzytkownika
mała natka - 2015-10-12 17:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
njo to czytając wasze poprzednie komentarze to przede wszystkim chciałabym się najpierw dowiedzieć czy firma jeszcze nadal istnieje i dziuała na rynku. najlepiej byłoby jesli podalibyście jakieś żódło informacji gdzie można poczytać o ich bieżącej sytuacji. z góry dziękuję za odpowiedź, akurat szukam pracy jako sprzedawca a onji zawsze sporo takich szukali
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-10-16 22:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ttt - 2015-09-15 21:05:54]:
mam sprawę 5.11 pewnie sąd wyda nakaz zapłaty. oczywiście w otrzymanie kasy nie wierzę ale chociaż świadectwo pracy dostanę.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2015-11-05 20:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2015-09-16 13:59:01]:
hej dostalas pieniadze zgodnie z wyrokiem ???
zdjecie uzytkownika
ezok - 2015-11-14 01:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to wszyscy dostali pieniadze na czas, wiec nie ma sie o co martwić tutaj. Jest też oferta od nich jako spzredawca i wydaje mi się, ż eopłaca się, bo niewiele trzeba umieć, robią na start małe szkolenie z obslugi kasy, klientów i masz potem jeden dzień próbny jakby zeby sparwdzić czy się nadajesz.
zdjecie uzytkownika
mc - 2016-01-13 20:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ezok - 2015-11-14 01:14:29]:
IDZ SIE LECZYC z tym spamem
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-01-17 01:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak, kasa była @ezok i moja dziewczyna też dostała, nie było z wypłatami problemów, jesli ktoś miał to zamiast pisać na forum, to mógłby iść do kadr
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-18 22:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoras z bylych pracowników wie czy jest szansa na dostanie pitow od firmy czy jest jakas szansa
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-01-21 11:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby dostać pity to po prostu zadzwoń do nich @Aga ale wydaje mi się że normalnie powinny przyjść pocztą i tyle, nigdy nie miałem z tym problemów, Ty masz?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-21 16:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pity mają zostać nadesłane przez ADP za okres w którym byliśmy zatrudnieni w firmie. takie informację uzyskałam po długiej rozmowie z pracownikiem ADP z działu kadr i przy straszeniu ich kontrolą ze skarbówki jeśli takiego rozliczenia nie otrzymam. moja rada jeśli do 5.03 nie będzie pitów to trzeba będzie się udać z donosem do skarbówki
zdjecie uzytkownika
mc - 2016-02-10 15:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2016-01-21 16:24:05]:
Zeznanie podatkowe złożyć należy do:
29 lutego 2016 r. :
PIT-40 (za pracownika)
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-02-22 13:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik ale to jeszcze jednak długo jest, nie ma się co śpieszyć, bo data chociaz zbliża się nieubłaganie, to też bez wielkiego ciśnienia, pewnie wyślą
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-02-25 12:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś już piT za rok 2015 bo dzis juz 25 a pitu jak nie było tak nie ma:/ co robić w tej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
ijka - 2016-02-28 17:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra księgowa rozliczy wam 2015 na podstawie RMUA za wszystkie przepracowane miesiące...
zdjecie uzytkownika
??? - 2016-02-29 09:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak nie mam wszystkich RMUA? CO WTEDY JEST JESZCZE INNA MOZLIWOSC A TEN DRUK RP7
CO DOSTALISMY Z adp
zdjecie uzytkownika
abro - 2016-03-01 16:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dziś dotarł pit od ADP więc czekajcie na swoje!!!
zdjecie uzytkownika
sandra - 2016-03-01 22:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzwonilam do skarbowki i do nich dotarl wrazie gdybym nie otrzymala mam zglosic sie do nich po kwoty
zdjecie uzytkownika
kraków - 2016-03-03 10:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis dostałam pita tak ze w koncu etap z tą firmą zakończony :))
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-03-04 13:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak @Kraków wszystkie pity powinny już dotrzeć, pod tym względem nie ma się co denerwować, teraz tylko odpisy podakowe i będzie super, dużo masz wyliczone?
zdjecie uzytkownika
Czesochowa/poczesna - 2016-03-07 08:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos juz dostala zalegle pieniadze po wygraniu sprawy ??
prosze o info bo zastanawiam sie nad komornikiem ale lepiej wziasc jednego w kilka osob !! a moze juz ktos uchomil komornika chetnie sie dolacze ...
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-03-09 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt pieniędzy nie dostał i nie dostanie. Trzeba się z tym pogodzić w końcu. Firma ma milionowe długi z kogo maja ściągnąć? Od wyroków są ciągle odwołania. Nie ma sensu juz to wszystko. Płacić za komorników, jeździć do innego miasta na rozprawy ile jeszcze dolozymy do tego? I tak państwo nic nam nie pomoże bo żyjemy w chorym systemie.
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-04-08 10:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, chyba nie do końca jestem w temacie, jeśli chodzi o procesy i długi. Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi? Chciałem się zatrudnić w kolejnej rekrutacji na sprzedawcę, ale widzę, że w tym roku nie było żadnej rekrutacji. Może faktycznie firma ma jakieś problemy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
kolor - 2016-04-12 17:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michał - 2016-04-08 10:37:01]:
nie opowiadaj głupot są wreszcie pierwsze wyroki sądu, z którymi można się kierować do FŚG. nikt nie oczekuje że centro nam wypłaci kasę tylko fundusz, ale jesteś za głupia żeby to ogarnąć
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-04-20 17:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To daj znać jak ten fundusz Ci zapłaci, bo mydlic oczy to można każdemu. Również dostałam wyroki ale to nie znaczy ze juz wszystko zalatwione! Pytales się z jakim wypowiedzeniem można otrzymać pieniądze z funduszu? Bo przyczyna zwolnienia ma tu duże znaczenie. I przepraszam ale ja nikogo nie obrazam, ale Ciebie to kultury nikt nie nauczył.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie C-Trade Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert