Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o / Centro

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o / Centro i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dorota - 2014-05-28 13:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słuchajcie jak skontaktować się z kimś od reklamacji w tej firmie . kupiłam plecak (w październiku a szwy puściły w kwietniu) szelki nie wytrzymały nawet 1 roku . reklamacja oddalona . napiszcie z kim rozmawiać. z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
ciotka klotka - 2014-05-28 13:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dorota - 2014-05-28 13:05:22]:
dorota reklamacje wszystkie bez wyjatku rozpatruja pracownicy sklepu, ktorzy nie maja o tym pojecia .zreszta i tak kaza nam kazda reklamacje odrzucac nawet jesliwina lezy po stronie produktu,czyli bubla z chin.idz do rzecznika praw konsumenta tylko tak cos wskorasz .
zdjecie uzytkownika
abb - 2014-05-28 16:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem zapytać jak wygląda sytuacja w salonach w Warszawie? Macie jakieś info? Od strony klienta wyglądało to bardzo fajnie!
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-05-28 22:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak premie sie juz pojawily? bo niby po 26 miało cos ruszyc?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-29 22:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hania w - 2014-05-27 15:26:40]:
tylko dodaj ze to jest stawka brutto wszystko...pensja zalezy od miasta w ktorym sklep sie znajduje.duze miasto wieksze zarobki a jak jest sie w mniejszym to proporcjonalnie nizsza wyplata...nie ma jednakowych wyplat w calej Polsce.jedynie co tyle samo zarabiaja sprzedawcy najnizsza krajowa chociaz sa sklepy gdzie taka wyplate maja na 3/4 etatu.a co do placy administratora to jakies nieporozumienie...dostajesz 1300 zl a musisz robic wszystko to co kierownik a roznica prawie tysiaca w zarobkach...ale co tylko mialo sie w wyjatkowych sytuacjach otwierac i zamykac sklep jak i robic papierkowa robote a prawda jest taka ze wszytko jest na twojej glowie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-29 23:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2014-05-28 22:31:32]:
tak premie juz przelali na konta we wtorek.ale nie ma co sie cieszyc.nasz sklep mial dostac fajne pieniadze jak dyrektorka obiecywala a tu co???szkoda gadac nawet tego z bankomatu nie da sie wyplacic bo taka wysoka kwota...jednym slowem wstyd!!!tylko wymagaja siedza na kamerach i strasza!!!kaza wyrabiac plany nierealne do wyrobienia codziennie tlumaczyc sie jak plan dzienny nie jest zrobiony...a nawet strasza zwolnieniami!!!pracownik staje na glowie zeby cokolwiek sprzedac ale klient ktory poznal sie na naszej chinszczyznie juz nie wroci a po 2 lepiej isc do konkutencji gdzie jest wiekszy wybor ceny o polowe nizsze i sa przede wszystkim promocje.nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-05-30 18:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-29 23:10:21]:
My dostałyśmy całkiem ładne premie prawie pond 70% pensji. Może coś Wam źle wyliczyli.
zdjecie uzytkownika
Justyna93 - 2014-05-30 19:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dyrektorka z Bielska - człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy :)
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-05-30 22:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sobie tylko wystawiasz opinie. Widać nie bez powodu straciłaś pracę i jedyne co Ci zostało to tu się popisywać. Żałosne
zdjecie uzytkownika
Simone - 2014-05-31 01:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
70% pensji? No nie wiem jak to jest możliwe. Osiągnęliście jakieś niesamowite wyniki czy miesiąc jak co miesiąc?
zdjecie uzytkownika
a93 - 2014-05-31 12:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zniesmaczona - 2014-05-30 22:09:03]:
No o dziękuję Bogu, że tam już nie pracuje, moja najgorsza praca. Zresztą wpisy i komentarze mówią same za siebie - omijajcie Centro z daleka! A ty się tak nie oburzaj, bo ci żyłka pęknie;)
zdjecie uzytkownika
Simone - 2014-06-05 08:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że pomimo c-trade są perspektywy na lepszą pracę. Nie można dać sobie czegoś wmówić ani przespać momentu na zmianę.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-18 23:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sytuacja w Krakowie? Chcę złożyć CV. Warto?
zdjecie uzytkownika
mysza - 2014-06-19 08:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-06-19 22:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wszyscy juz dostali premie za maj?
zdjecie uzytkownika
Simone - 2014-06-20 00:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanowiło mnie to wspinanie się na szczeble kariery, czy c-trade nie ma żadnego programu awansów wewnętrznych?
zdjecie uzytkownika
z zawodu tokarz - 2014-06-20 12:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Simone - 2014-06-20 00:55:16]:
nie ma u nas wspinaczki, ja dzieki mojemu bratu z centrali w rosji od razu wskoczylem na regionalnego,nawet bez doswiadczenia mnie przyjeli.teraz tylko tresuje ludzi - mowia o mnie tyran z poludnia ale 14 tys co miesiac na koncie ociera mi z czola pot .
zdjecie uzytkownika
lki - 2014-06-25 19:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [z zawodu tokarz - 2014-06-20 12:45:19]:
i jakie awanse. Jest jedna Dyrektorka po zawodówce, to ja uczę się i jestem zwykłym sprzedawcą, a dostaje tyle co nic
zdjecie uzytkownika
Simone - 2014-06-26 01:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można mieć tylko nadzieję, że doświadczenie zdobyte w c-trade nie pójdzie na marne i kiedyś ktoś dostrzeże potencjał pracowników i odpowiednio go nagrodzi;)
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-07-07 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Centro w Kędzierzynie to dno. Odrzucają każdą reklamację. Nieuzasadniona konstruktywnie, rzeczowo i logicznie odpowiedź. NIE wydają paragonów!!!! Skarbówka powinna im o drzwi zapukać
zdjecie uzytkownika
Soto - 2014-07-08 08:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego przeprowadzając dowolną transakcję handlową muszą Ci wystawić rachunek - w tym wypadku paragon. Nie ma innej opcji.
zdjecie uzytkownika
aa93 - 2014-07-25 14:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To że nie dają paragonów to akurat prawda, nabijaja sobie większą ilość sztuk na paragonie i jak nabija tak z 20 to dopiero drukują. Wiem, gdyż tam pracowałam. Powinien już dawno się ktoś nimi zająć.
zdjecie uzytkownika
joko - 2014-07-26 20:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale po co to wszystko, maja z tego premie?
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2014-07-27 15:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie chcą sobie podnieść współczynniki bo za wszystko są rozliczani.
zdjecie uzytkownika
juz wiem - 2014-07-28 15:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za wszystkie info,teraz juz wiem, ze nie warto sobie marnowac dnia chocby na rozmowe :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o / Centro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x