Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-10-09 09:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2014-10-09 08:07:48]:
dzisiaj nie ma jutro jest,rekrutacje są często ukryte.
zdjecie uzytkownika
słówko - 2014-10-09 09:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś tam chce jeszcze pracować? ludzie przecież to kwestia czasu.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-10-09 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamila - 2014-08-14 08:55:28]:
ZWYKŁY PERSONEL NIGDY NIE ZROZUMIE ILE PRACY MAJĄ DYR.SĄ TACY CO SIEDZĄ I PIJĄ KAWĘ Z M, A NA INNYCH SKLEPACH PRACUJĄ PO GODZINACH.
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-10-09 12:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jaka jest atmosfera w Bielsko białej?może ktoś pomoże w podjęciu decyzji?
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2014-10-09 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku nie szukają do pracy
zdjecie uzytkownika
anusia - 2014-10-09 17:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do sklepu i sie dowiesz czy faktycznie szukają
zdjecie uzytkownika
lenusia - 2014-10-09 21:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz ta blondyna jeździ - kolejny przydupasek z Chorzowa.
Czyzby na liście było Bielsko ?
Pewnie jest jakis kierownik do awansu....
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2014-10-09 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
blondyna ma chociaz wyzsze wykształcenie, a rudy przydupas zawodówka ledwo ...
zdjecie uzytkownika
święte krowy - 2014-10-10 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bielsku nie wiem, czy przyjmują, ale w Rudzie Śląskiej najprawdopodobniej będą potrzebowali, bo Ja zostałam zwolniona przez koleżaneczkę Pani M.G. Ale, nie polecam pracy. Skąd ta dyrektorka sie wzięła, porażka. Siedzi na zapleczu i nikt nie wie co ma robić !
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-10-10 22:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [święte krowy - 2014-10-10 20:58:30]:
Właśnie ,że w Rudzie jest idealnie!Nikt nic nie wie ,nikt się nie czepia.Szczerze polecam!Aplikujcie!
zdjecie uzytkownika
yvh - 2014-10-10 23:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Słupsku jest oferta na sprzedawce ktoś napisze jak tam jest,wcześniejsze posty nie zachęcają do złożenia tam cv czy coś się zmieniło? pomóżcie bardziej pasował by mi Koszalin ale po rozmmowie dowiedziałam się że osób uczących się juz nie potrzebują ale tam jest podobno lepiej
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-10 23:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anusia - 2014-10-09 17:20:29]:
hej nie zadzwonię bo już mam inną pracę.mam nadzieję że leoszą.
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-10-11 00:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mareczek - 2014-10-09 21:20:28]:
Gdzie jeździ?
zdjecie uzytkownika
BOBO - 2014-10-13 00:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po kazdej kontroli jest jakaś wzmianka teraz nic więc nie jeździ ale i tak trzeba trzymać fason
zdjecie uzytkownika
kiedys - 2014-10-14 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yvh - 2014-10-10 23:09:46]:
pani (usunięte przez administratora)w rudzie ruda po zawodówce a pani (usunięte przez administratora)robi co chce wyssie ostatnie soki z ciebie a potem nawet tel nie odbiera
zdjecie uzytkownika
nnn - 2014-10-14 23:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak odbierasz osoby zarządzające inne w twoim sklepie?
zdjecie uzytkownika
ibna - 2014-10-15 08:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już sobie na luz, Tylko
bierzcie się do roboty. Jak widać po innych sklepach to da się wszystko zrobić
Pokazuje to ostatnia kontrola na jednym ze sklepów.
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba komuś w dup...się poprzewracało!!!Jedno i to samo!!!Weźcie się do roboty,to i na Was kolej przyjdzie na rządzenie,bo prymitywnymi wpisami na tej stronie,nic nie zdziałacie!!!!
zdjecie uzytkownika
tymbark - 2014-10-15 18:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nie trudno się domyśleć,kto tak ,,czepia,,się Tej Rudej...Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-10-16 18:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem czy można opinię wyrazić na tej stronie bez rejestracji.
Jeśli tak to w żaden sposób nie sugerowałbym się wpisami zamieszczonymi tutaj.
Ktoś chcący pozostać anonimowy nie może być miarodajny.
Piszę ten post po to żeby się przekonać czy mogę bezkarnie na tej stronie szkalować inne jakiekolwiek osoby na czele z prezydentem, abp. itd.
jeśli się ukaże to zastanowię się komu dowalić, zawsze znajdzie się ktoś.
A do Was co niektórzy wpisowicze, najpierw się przedstaw a potem zamieść swoją opinię.
zdjecie uzytkownika
Mac - 2014-10-22 14:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pracowałem w tej firmie jako osoba zarządzająca prawie dwa lata, obecnie od roku mam inną pracę i jestem bardzo zadowolony ze zmian. Centro = brak możliwości rozwoju, ciągłe straszenie, że na Twoje miejsce jest 10 chętnych, pomoc regionalnego ..... jaka pomoc ?? Na pytanie co można jeszcze zrobić odpowiedź " nie wiem wymyśl coś " podejście do procesu reklamacyjnego jest żenujące, zdarzało się, że klientowi buty chwile po założeniu się ROZPADŁY. W centrali panuje chaos i kolesiostwo. W handlu pracuję ponad 10 lat i miałem możliwość pracy w różnych firmach jednak zdecydowanie najgorzej wspominam C-Trade. Jedyne co było ok dla osoby zarządzającej to wypłata.DODAM JESZCZE JEDNO NIE WYDAWANIE PARAGONU JEST PRZESTĘPSTWEM SKARBOWYM art. 62 stanowi, że: „kto wbrew obowiązkowi nie wystawia faktury lub rachunku, wystawia je w sposób wadliwy albo odmawia ich wydania, podlega karze grzywny do 180 stawek dziennych”.
Podsumowując jeśli jesteś zdesperowany lub lubisz być wykorzystywany, przy tym stać w miejscu, C-Trade to idealna firma dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
usa - 2014-10-23 11:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak miałeś byłą regio ze Śląska ,to Ci się nie dziwię,że masz taką opinię.Teraz się dużo pozmieniało.Nowa regio ,jest osobą inteligentną i opanowaną ,nie krzyczy,nie wyzywa,po prostu ZARZĄDZA.Teraz pewnie byś żałował ,że już nie pracujesz w Centro.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-24 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [usa - 2014-10-23 11:46:44]:
usa pewnie jestes nowym przydupaskiem nowej Regio, do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny :)
BYTOM WELCOME!
zdjecie uzytkownika
Mac - 2014-10-24 01:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [usa - 2014-10-23 11:46:44]:
nie pamieta wół, jak cielęciem był ...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-10-28 17:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-10-24 01:15:04]:
A Ty pewnie jesteś przydupasem starej regio :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x