Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sasza - 2015-09-02 11:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tojA - 2015-08-31 15:20:13]:
Tak, mamy wypłaty, ekwiwalenty, odprawy i jeszcze super bonusy! No ja cię proszę...walczymy o każdy grosz.
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-03 09:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę doprosić się od ADP odpowiedzi. Czy jeśli kończy mi się umowa mogą mi wystawić świadectwo pracy? Był ktoś w takiej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-09-03 10:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mc - 2015-09-03 09:42:00]:
Tak, to ADP wystawia świadectwa.
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-03 11:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem że ADP. Tylko czy mi wydadzą? Umowa kończy mi się w październiku, teraz nie mogę dostać bo nie mam wypowiedzenia.
zdjecie uzytkownika
Pewnie - 2015-09-03 11:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz dopiero swiadectwo jak minie termin umowy.
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-09-04 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do 23.09.2015 mają być uregulowane wszelkie zaległości wobec pracowników.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-09-04 16:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omg - 2015-09-04 16:41:21]:
Tak, jasne...już teraz nikogo nie ma, a 23.09 to już w ogóle nie będzie ani śladu po spółce.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-09-04 16:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Galerie też ich szukają, wytaczają pozwy a spółka leci im po kilkaset tysięcy i też są bezsilni...
zdjecie uzytkownika
g - 2015-09-04 21:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omg - 2015-09-04 16:41:21]:
skad taka informacja ? ze do 23.09??????????
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-09-04 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak złożylo się pozew o zapłatę do sądu to dostało się pismo od Kepuce :)
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-09-05 07:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do qwe: A co w tym piśmie od Kepuce jest dokładnie napisane? I na ile jest ono wiarygodne?

Poza tym firma nie może zostać zamknięta jeśli są otwarte pozwy w sądzie - a te nie tylko dotyczą braku wynagrodzeń ale również bałaganu w kwestiach kadrowych.
zdjecie uzytkownika
mama - 2015-09-05 10:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej dziewczyny, a jak sprawa macierzyńskiego?
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-09-05 10:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Galerie też się z nimi sądzą, więc napewno jest ogromna ilość rozpraw. Może się jeszcze wszystko poukłada i kasa przyjdzie na konto...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-09-05 11:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A pisma? Wszystkie są tak wiarygodne jak to z 06.05...
zdjecie uzytkownika
www - 2015-09-07 08:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odzyskał ktoś pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-09-08 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludzie ktoś coś wie? czy ktoś miał już sprawę w sądzie? kase z utargu kazali nam wpłacać na jakieś inne konto
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-08 17:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam powiem jesli chodzi o galerie to nie ze wszystkimi byli nierozliczeni bo u nas to normalnie zabrali cały sprzęt i towar już po zamknięciu się sklepu więc musieli się rozliczyć z galerią bo inaczej nie wpuścili by ich do środka Pan P.... przyjechał po to razem ze swoją panna
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-08 17:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam powiem jesli chodzi o galerie to nie ze wszystkimi byli nierozliczeni bo u nas to normalnie zabrali cały sprzęt i towar już po zamknięciu się sklepu więc musieli się rozliczyć z galerią bo inaczej nie wpuścili by ich do środka
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-08 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój pozew czeka w sądzie na decyzję.
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-09 10:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy był złożony ?
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-09 14:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P - 2015-09-09 10:15:00]:
4.09
zdjecie uzytkownika
P - 2015-09-11 15:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani podajcie mi link do ADP można się zalogować?
zdjecie uzytkownika
kwa - 2015-09-12 10:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy tą całą sprawą zajmuje się tylko sąd pracy w Warszawie? Taką informacje uzyskałam w PIP ,że wszystkie pozwy należy kierować do Warszawy ponieważ tam była siedziba. Czy może ktoś miał sprawe przekazana do swojego miasta bądz okolic?
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-12 12:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwa - 2015-09-12 10:48:32]:
PIP kieruje skargi do Warszawy bo tam była siedziba główna, ale sprawę do sądu kierujesz zgodnie z miejscem swojej pracy czyli np. sklep w Kielcach to pozew do Sądu Pracy w Kielcach. Musisz o tym wspomnieć w Uzasadnieniu w pozwie.
zdjecie uzytkownika
Ygc - 2015-09-12 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co jakiś czas temu w firmie C- Trade prowadzili rekrutację na wiele stanowisk między innymi dyrektora sklepu, sprzedawcy, koordynatora do spraw technicznych i nieruchomości, żałuję że wtedy nie próbowałem aplikować ma żadne ze stanowisk..mam jednak nadzieję że w najbliższym czasie znów będą kogoś poszukiwać
zdjecie uzytkownika
www - 2015-09-14 18:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam dzisiaj wypowiedzenie od Kepuce więc może coś ruszyło. Ktoś ma jakieś nowe info?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-09-15 11:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad masz informacje ze do 23.09 maja byc uregulowane zaleglosci???
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-09-15 21:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey co z waszymi sprawami w sadzie?? macie jakies info piszcie prosze udało wam się cos załatic??
ja słyszałam ze sady sa tak zawalone roznymi sprawami ze pół roku może nie wystarczyc na zapoznanie sie przez nich ze sprawa:-/////
p.s jest ktos kto jeszcze sprawy nie złożył??????
zdjecie uzytkownika
elle - 2015-09-15 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz dostalam sadowny nakaz zaplaty w ciagu 2 tyg od daty wydania wyroku :-)))) czekam na kase
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-09-16 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elle - 2015-09-15 22:12:27]:
To czekaj...na tym się skończy. Już są osoby z takimi wyrokami. Czekaja już miesiąc.
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-16 20:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego 23.09 pieniądze? A którego roku?
zdjecie uzytkownika
zmartwiony - 2015-09-19 19:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey piszcie prosze jak macie nowe informacje!!???
ktos cos już wywalczył ?? czas mija a tu nic się nie zmienia:-( i chyba tak juz zostanie....wyrolowanie!
zdjecie uzytkownika
cobra - 2015-09-20 11:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz walczymy aby odzyskać kasę z funduszu. Innej możliwości już nie ma. A towarzystwo z zarządu oraz hr, regio czyli osoby które zgotowały nam ten los odpowiedzą przed sądem cywilnym.
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-09-20 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiecie kto wysyła teraz wypowiedzenia? Szybko sobie przypomnieli...
zdjecie uzytkownika
mari - 2015-09-21 08:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedzenia podpisuje teraz prezes Vlodek
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-09-21 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przelewy też by mógł podpisać...
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-09-25 16:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ktoś dostał w ostatnim czasie wypowiedzenie????
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-09-25 20:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, przychodziły z datą wystawienia 12.09
zdjecie uzytkownika
Eve - 2015-10-05 01:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i nadziwić się nie mogę ludzkiej naiwności. Już w zeszłym roku polskie służby miały informacje, że to firma krzak. I nie zrobiły nic. Może to i złośliwe, ale z ciekawości zapytam, czy wiecie kto jest likwidatorem firmy? No bo pewnie upadłości nie ogłosiła :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-07 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, znacie może imię i nazwisko komornika / syndyka który zajmuje sie odzyskiwaniem należności od firmy Kepuce ??
zdjecie uzytkownika
mała natka - 2015-10-12 17:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
njo to czytając wasze poprzednie komentarze to przede wszystkim chciałabym się najpierw dowiedzieć czy firma jeszcze nadal istnieje i dziuała na rynku. najlepiej byłoby jesli podalibyście jakieś żódło informacji gdzie można poczytać o ich bieżącej sytuacji. z góry dziękuję za odpowiedź, akurat szukam pracy jako sprzedawca a onji zawsze sporo takich szukali
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-10-16 22:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ttt - 2015-09-15 21:05:54]:
mam sprawę 5.11 pewnie sąd wyda nakaz zapłaty. oczywiście w otrzymanie kasy nie wierzę ale chociaż świadectwo pracy dostanę.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2015-11-05 20:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2015-09-16 13:59:01]:
hej dostalas pieniadze zgodnie z wyrokiem ???
zdjecie uzytkownika
ezok - 2015-11-14 01:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to wszyscy dostali pieniadze na czas, wiec nie ma sie o co martwić tutaj. Jest też oferta od nich jako spzredawca i wydaje mi się, ż eopłaca się, bo niewiele trzeba umieć, robią na start małe szkolenie z obslugi kasy, klientów i masz potem jeden dzień próbny jakby zeby sparwdzić czy się nadajesz.
zdjecie uzytkownika
mc - 2016-01-13 20:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ezok - 2015-11-14 01:14:29]:
IDZ SIE LECZYC z tym spamem
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-01-17 01:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak, kasa była @ezok i moja dziewczyna też dostała, nie było z wypłatami problemów, jesli ktoś miał to zamiast pisać na forum, to mógłby iść do kadr
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-18 22:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoras z bylych pracowników wie czy jest szansa na dostanie pitow od firmy czy jest jakas szansa
zdjecie uzytkownika
Znok - 2016-01-21 11:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby dostać pity to po prostu zadzwoń do nich @Aga ale wydaje mi się że normalnie powinny przyjść pocztą i tyle, nigdy nie miałem z tym problemów, Ty masz?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-21 16:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pity mają zostać nadesłane przez ADP za okres w którym byliśmy zatrudnieni w firmie. takie informację uzyskałam po długiej rozmowie z pracownikiem ADP z działu kadr i przy straszeniu ich kontrolą ze skarbówki jeśli takiego rozliczenia nie otrzymam. moja rada jeśli do 5.03 nie będzie pitów to trzeba będzie się udać z donosem do skarbówki
zdjecie uzytkownika
mc - 2016-02-10 15:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2016-01-21 16:24:05]:
Zeznanie podatkowe złożyć należy do:
29 lutego 2016 r. :
PIT-40 (za pracownika)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie C-Trade Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert