Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
skrętka - 2014-12-19 21:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kręciołka - 2014-12-18 22:59:48]:
Brawo Basia !
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-12-20 20:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby wszystkich zastępców na dyrektorów awansować to na tym forum nikt by nic nie pisał,bo któż inny jak nie oni tutaj się udzielają,szkoda że w pracy nie są tacy aktywni ...
zdjecie uzytkownika
brad - 2014-12-24 00:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam Centro ;-)
zdjecie uzytkownika
brad - 2014-12-24 00:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żartowałem :-D
zdjecie uzytkownika
MILII - 2014-12-26 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaliście jakąs premię na sw ?
zdjecie uzytkownika
ziuta... - 2014-12-27 23:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kręciołka - 2014-12-18 22:59:48]:
No tak to już z nimi jest ...kupę kasy biorą za nic..żal.pl
zdjecie uzytkownika
pippi - 2014-12-28 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta... - 2014-12-27 23:51:04]:
Weź się do roboty,to i ty będziesz zarabiać!
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-12-29 10:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MILII - 2014-12-26 21:13:29]:
firma c-trade nie daje premii świątecznych
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-12-30 15:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-12-29 10:51:58]:
no jakoś specjalnie mnie tym stwierdzeniem nie zaskoczyłeś... Po tym co ludzie piszą na tym forum to się nawet tego specjalnie nie spodziewałem. Ale akurat co do tego to większość firm rezygnuje z premii świątecznych czy też noworoczonych oczywiście ze względu na dość dużą chęć oszczędzania i obniżenia kosztów
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-12-30 15:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-12-29 10:51:58]:
no jakoś specjalnie mnie tym stwierdzeniem nie zaskoczyłeś... Po tym co ludzie piszą na tym forum to się nawet tego specjalnie nie spodziewałem. Ale akurat co do tego to większość firm rezygnuje z premii świątecznych czy też noworoczonych oczywiście ze względu na dość dużą chęć oszczędzania i obniżenia kosztów
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-12-30 15:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-12-29 10:51:58]:
no jakoś specjalnie mnie tym stwierdzeniem nie zaskoczyłeś... Po tym co ludzie piszą na tym forum to się nawet tego specjalnie nie spodziewałem. Ale akurat co do tego to większość firm rezygnuje z premii świątecznych czy też noworoczonych oczywiście ze względu na dość dużą chęć oszczędzania i obniżenia kosztów
zdjecie uzytkownika
ziuta... - 2015-01-01 23:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-12-29 10:51:58]:
sory ale wolę nie być człoweczkiem na posyłki...
zdjecie uzytkownika
JOANNA 23 - 2015-01-10 20:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GALERIA MM...OBSŁUGA CHYBA WCALE NIE ISTNIEJE..POPROSISZ O POMOC TO WIELKĄ ŁASKĘ ROBIĄ ŻE COŚ ODNAJDĄ ..OSTATNIO NP.SZUKAŁAM RAJSTOP I GDY ZAPYTAŁAM TO W ODPOWIEDZI USŁYSZAŁAM NAJPIERW JAKIEŚ BURKNIĘCIE POD NOSEM A POTEM ŻE JAK SĄ TO SĄ NA PÓŁCE, A JAK NIE MA TO NIE MA. NOSIŁAM SIĘ Z ZAMIAREM WIĘKSZYCH ZAKUPÓW ALE PO PYSKATEJ ODPOWIEDZI JEDNEJ Z PAŃ OBSŁUGUJĄCYCH ZREZYGNOWAŁAM CAŁKOWICIE Z ZAKUPU W TYM SALONIE ..SZKODA GADAĆ ..SKLEP CAŁKIEM FAJNY TYLKO KADRA DO KITU ...
zdjecie uzytkownika
AAMMAMABB - 2015-01-11 22:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JOANNA 23 - 2015-01-10 20:14:45]:
kadra pewnie przepracowana... z reszta nie ma się co dziwić sklepy mają powyżej 300m2 a na zmianie 2 osoby z czego kierownictwo co jakiś czas na zapleczu bo to odpisują na maila, a to trzeba zrobić jakieś zestawienie, wypełnic raporty, rozpatrzeć reklamacje. z reszta o czym tuu mowa non stop ciecia etatów z 6 robią 5 i myślą że ludzie bądą ich całować po tyłkach za to że na 3/4 etatu zarabia się niecałe tysiąc zlotych czyli tyle co nic bo nawet nie utrzymasz się za to wiec i pracujemy na przeczekanie i szukamy pracy na pełny etat bo w tej firmie przyszłości nie ma. raz masz cały etat za półroku masz 3/4 etatu albo i 0/5 etatu.Pracownicy nawet jakby stawali na głowach to i tak nie zostaną za to docenieni a przacy przybywa z dnia na dzien. bo praca w centro to nie tylko prosze pani układanie pudełeczk, uśmiechanie sie i nic nie robienie jak to sobie wszyscy myślą to zapie... jak małe robociki na okrągło
zdjecie uzytkownika
JOANNA 23 - 2015-01-12 15:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAMMAMABB - 2015-01-11 22:38:13]:
rozumiem doskonale że mają Panie obowiązki i że jest was mało na zmianie...ale niech mi Pani wybaczy skoro na sklepie są dwie Panie i 2 klientów to chyba każda z nich może kogoś obsłużyć..Akurat podczas mojego pobytu ani jedna z Pań nie była zajęta dokładaniem czegokolwiek...
zdjecie uzytkownika
ktoś ciekawy - 2015-01-20 11:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też pracowałam w Galeri MM w Poznaniu i sytuacja była podobna...regionalny non stop coś wymyślał zarządzającym, a jak przyszło do wizytacji z góry i coś było nie tak to wypierał się tego, że kazał coś zrobić i od wszystkiego umywał ręce...Poza tym z tego co wiem to od każdego problemu umywał ręce i kazał dziewczynom samym wszystko rozwiązywać np.przetowarowanie salonu -to nic że towaru nie było gdzie włożyć -miałyśmy ze wszystkim radzić sobie same...Mam nadzieję że ktoś z góry w końcu zacznie kontrolować także regionalnych bo jak na razie to chyba nikt nad nimi kontroli nie ma....
zdjecie uzytkownika
ajajaj - 2015-01-21 21:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam cv składać na kz do Centro, ale po tych wpisach słabne.............co za ludzie i co lepsze co to za firma?:////////
zdjecie uzytkownika
rokita - 2015-01-21 22:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze,że nie pracowałyście w Kielce Korona.....długa historia ... a DT to jak wypuszczony z więzienia dla psychicznie chorych czlowiek o podwojnym dnie w glowie..jak dla mnie mobber na calego i uposledzenie stopnia najwyzszego nie podlegajace juz leczeniu bo to az niebezpieczne...bojcie sie miec z tym kims do czynienia..wykonczy kazdego..nawet najlepszego..szacun dla ludzi dalej z nim pracujacych..kaftan i na oddzial zamkniety czlowieku sie udaj..Pani diano niech Pani przejrzy na oczy!!!!bedzie kiedys sad z tego oj bedzie :D moze tak pozew zbiorowy co?kto sie pisze?:D
zdjecie uzytkownika
centrala - 2015-01-22 16:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowni Państwo, czytając wpisy zamieszczone powyżej przykro jest mi stwierdzić, iż zatrudniane zostają takie osoby, które w sposób dotkliwie krzywdzący opisują osoby współpracujące z nasza firmą na wyższych stanowiskach, trudniących się tym jakże nie łatwym zawodem, pełnym wyrzeczeń w życiu prywatnym oraz obfitym w ciągły stres, odpowiedzialność za daną lokalizację pracy, a także pracowników i znajdujące się mienie nie należące do osób zarządzających. Z żalem stwierdzam, że poziom pracowników zatrudnianych na niższych szczeblach jest mocno zaniżony do standardów wytyczonych przez firmę. Proszę o większą skrupulatność w procesie zatrudniania personelu, aby móc choć na etapie wstępnym już wykryć pewne braki w zachowaniu oraz podstawach kultury osobistej. Szczerze współczuję Pani Annie oraz Pani Angelice, że doświadczają takich negatywnych opinii na swój temat. Proszę pamiętać, że zawsze jest możliwość zgłoszenia tych występków do osób zajmujących się systemami komputerowymi, w celu ustalenia adresu IP anonimowego użytkownika zamieszczającego takie wpisy lub zgłoszenie sprawy na policję. Pozdrawiam Panie, które miałem okazję poznać osobiście. Życzę cierpliwości, wytrwania w dalszych działaniach kształtujących dotychczasowy wizerunek firmy oraz powodzenia w codziennych obowiązkach.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-22 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EEE jeśli piszesz to zwracaj uwagę na błedy ortograficzne ,które świadczą o twoim poziomie intelektualnym!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2015-01-22 18:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie Dyrektorze Regionu Łukaszu T. ależ Pan zgotował rekomendacje swoim dwóm byłym pracownicom...hahaha...bardzo nie ładnie...no cóż...wpisy rodem z Pana stron, kto pracował ten zna teksty...dziewczynki powodzenia na dalszej drodze życia w Centro i pogratulować równiez zespołu pracownic, które jak widac mocno Was uwielbiają, ale pewnie jak coś potrzebują to wiedza gdzie Was znaleść- ojojoj kabarecik!Słyszałem, że podobno teraz obroty im wzrosły i wskaźniki i nikt na gwałt nie spiepsza i nie zostaje wywalony, a nowa Regionalna- jak to chwala dziewczynki-idealna kobitka i kulturka i bez problemowa-miód malinka!Doczekałyście sie lepszych casów - gratuluję!Wiwat!
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-01-23 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od Regionalnego West się odczepicie, bo jak ktoś dobrze pracuje to sie go nie czepia, nie umywa rak tylko wukrza go jak ktos sie (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
olali - 2015-01-24 21:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaa...oczywiście!!!!1hahahah!dobry kawał! sam sie opierdala a przy tym wszystkich opierdala, bo nic innego nie potrafi tlusta swinia :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
olala - 2015-01-24 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie opiedralasz to, cie opierdala!!!!
zdjecie uzytkownika
dianolla - 2015-01-24 22:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOANNA 23 - 2015-01-10 20:14:45]:
witam, prosze nie obrazac personelu, kazdy w tej sieci pracuje tam jak glupi od rana do wieczora jest co do roboty, a to ze panie nie mialy czasu podejsc do klientki krora nie potrafi sobie wybrac rajstop ktore sa wywieszone, w sklepie obuwnicznym to chyba nikogo nie dziwi........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy C-Trade Sp. zo.o?
Zadaj pytanie
x