Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

Pracowałeś w firmie C-Trade Sp. zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oj - 2014-08-04 23:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-08-04 19:02:39]:
hmm czyżby kolejna osoba, której podziękowano za współprace bo się pracować nie chciało? i na l4 się chodziło? a może za duszno na sklepie było?:) a teraz to wszyscy bee i fee oj nie ładnie nie ładnie... A co do tego czy ktoś ma napompowane usta czy cycki? komuś żal d... ściska? Przeszkadza Ci to? to (usunięte przez administratora). ze sklepu nikt Cie nie zmusza do pracowania tam. Dziękuje. Dobranoc.
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-08-04 23:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aa93 - 2014-08-04 17:36:03]:
Pierwsza część mojego monologu oczywiście się Ciebie tyczy.. już nie jest duszno? :)
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-08-05 07:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak widać, ze na zawodówce zakończyło sie edukacje... Buhahahaha. Cycki cyckami, ale pusto pod czaszka, haha...
zdjecie uzytkownika
aa93 - 2014-08-05 12:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj - 2014-08-04 23:43:21]:
Nie bo mam sto razy lepsza pracę niż ta i bardzo się cieszę, że już tam nie pracuje:) także daruj sobie nie mam zamiaru dyskutować z tobą jak( usunięte przez administratora ) wiesz na temat tego sklepu;)
zdjecie uzytkownika
m1234 - 2014-08-05 12:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tu pewnie siedzi dyrektorka z centro i się dowartosciowywuje jadąc innym, w sumie tylko tyle może, haha
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-08-05 16:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa93 - 2014-08-05 12:38:40]:
A skąd wiesz że nie wiem?? hmm? :)
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-08-05 16:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa93 - 2014-08-05 12:38:40]:
Raczej Ty gów... wiesz o tym co ja wiem a czego nie wiem :)
zdjecie uzytkownika
aa93 - 2014-08-05 21:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oj - 2014-08-05 16:02:54]:
Uważaj, żeby ci żyłka w 4 literach nie pękła! ;) nie mam zamiaru prowadzić tu z tobą debilnej dyskusji a więc nara
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-08-05 23:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dramat, zgodze się chyba z dziewczynami, które tam pracowały, choć Was nie znam. Ja jestem klientką w Porcie Łódź - obsługa dramat, reklamacje dramat, produkt również. Więcej tam nic nie kupię! Natomiast jeśli te odpowiedzi naprawdę były tej P.Dyrektor, to uciekajcie stamtąd, bo pomijając poziom, to kogo ta firma zatrudnia,że sobie pozwala na takie słownictwo na forach...
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona mama - 2014-08-06 09:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żyłka to pęknie Pani Dyrektorce z Bytomia i Chorzowa jak im tygodniowo będą sprawdzać wszystko. Jest PIP. I nie poprzestaniemy, wykorzystywanie ludzi jest bardzo nie na miejscu.
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-08-06 23:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa93 - 2014-08-05 21:21:15]:
Oj no już już spokojnie bez nerwów. Chyba zatkao kakao :) dziękuję. Dobranoc.
zdjecie uzytkownika
julia - 2014-08-07 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Tobie zatyka
zdjecie uzytkownika
aa93 - 2014-08-07 17:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julia - 2014-08-07 09:30:43]:
No dokładnie:)
zdjecie uzytkownika
olaaa - 2014-08-07 22:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, słyszałam ,że poszukują do pracy w Centro Forum w Gliwicach,ktoś może posłużyć pomocną opinią?Przyznam ,że wszystko co powyżej nie napawa optymizmem...
zdjecie uzytkownika
lulia - 2014-08-08 09:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie jest jak jest. Jak tutaj zaglądają klienci również to sobie pomyślą co to za bajzel się dzieje, ale niestety mają rację. Bardzo mała ilość osób na sklepach-pracowników, cały czas kontrola współczynników itd. bo to najważniejsze jakby nie liczyło się nic innego i cały czas naciski ze strony góry - współczynniki i utarg oraz obsługa klienta. A gdzie przepraszam przy 2 lub 3 osobach na sklepie można liczyć na obsługę przy wyprzedażach, Jedna osoba cały czas kasuje a druga z wywieszonym ozorem stara się ogarnąć sklep. Klienci z pretensjami do kasy gdzie jest obsługa na sklepie a jak się mówi że nie ma bo jest na przerwie to obraza majestatu i odzywki na cały sklep że złoży skargę na pracownika który by musiał się teleportować aby ogarnąć i obsłużyć wszystko.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-08-08 13:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olaaa - 2014-08-07 22:27:26]:
Tam jest ok. Tylko uwazaj na Dyrektorkę z BYTOMIA i CHORZOWA, tam będziesz miała czyszczenie mebli po nocach...
zdjecie uzytkownika
lola91 - 2014-08-08 22:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nikomu... ale to nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Wszystko oczywiście zależy od składu ekipy na sklepie, jednak Dyrektorzy, którzy zarabiają ponad 4 tys są w stanie przeboleć każdą bolączkę (podobnie kierownicy = kasa). Taki zwykły sprzedawca (1200 zł) jest traktowany jak śmieć - jak nie Ty, to na Twoje miejsce jest 10 innych (poczęstują Cię słowami), wiem bo moja przyjaciółka miała "przyjemność" współpracy w jednym ze sklepów.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-08-09 06:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to widzę że zaczynają przemawiać pracownicy. Rzeczywistość wychodzi na jaw.
zdjecie uzytkownika
aa93 - 2014-08-09 10:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I właśnie o tym mówiłam, sklep dramat, dyrektorka ma się za nie wiadomo co zresztą jak jej resztą koleżanek. Lepiej omijać i już.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-09 14:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majka - 2014-08-09 06:14:21]:
AZ BRAK MI SŁÓW NA TE WIADOMOŚĆ...TZN,ŻE ZWYKŁY SPRZEDAWCA TO PRACOWNICY, A WY DYREKTORECZKI, SZCZEGÓLNIE TY RUDA MAŁPO ➖ TY TO KRÓLOWA ŚWIATA JESTEŚ I ZE ZWYKŁYMI PRACOWNIKAMI NIE ROZMAWIASZ, ALBO TRAKTUJESZ JAK POPYCHADŁA. aa93, POPIERAM TWOJE WPISY.
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-08-10 11:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no coś wiem o tym,kazała i robi to do tej pory człowiek musi po godzinac jak ten murzyn czyscic gondole i inne meble sczotą z cifm.A moze tak sama byś się wzięla do roboty a nie tylko pokazywała palcem, RUDA TY!
zdjecie uzytkownika
karina87 - 2014-08-13 23:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa93 - 2014-08-09 10:37:52]:
czytam ale nie koge sie połapac- o jaki sklep ci chodzi? w gliwicach?
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-14 08:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie NIE, chodzi cały czas o Dyrektorkę z Bytomia i jej koleżaneczkę z Chorzowa. Do tego dołącza jeszcze Pan M. Siedzą na zapleczu i przez telefon prowadzą na pewno rozmowy o bardzo istotnych rzeczach. Pewnie służbowych:):):):)
zdjecie uzytkownika
aaa127 - 2014-08-15 14:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA mam podobne spostrzeżenia ze słupska.kiedys była tu fajna ekipa i wszyscy razem ciezko pracowali a teraz paniusia dyrektorka pomiata wszystkimi az huczy jakby wszystkie rozumy pozjadała.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-08-20 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze wiedziałam, że kolesiostwo nie popłaca, a karma wraca. Nie spodziewałam się jednak, że tak szybko :-) fałszywe świńskie ryje odejdą od koryta, co mnie bardzo cieszy. Ciekawa jestem jak bardzo musi boleć upadek z tak wysokiego konia :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski