brak logo

LANGER rusztowania i docieplenia

Jarocin

Opinie o LANGER rusztowania i docieplenia

buahahah 2011-02-16 20:16:38
i doszly mnie sluchy ze dzis tez wyrok zapadl pozytywnie
Inspektor 2011-02-17 19:56:55
Ciekawe co za następne bloki dostana do ociepleń? A czy Matejki skończą i kiedy zamierzają kończyć bo już aż się słabo patrzy na to wszystko, no i jeszcze artykuł w gazecie o nich, że 10 miesiecy trwa ocieplenie ( usunięte przez administratora ). Inne Firmy na rynku to moment robia, sprzątają i ani śladu nie ma a w tym przypadku to pożal się boże. Miejmy nadzieję, że już nikt nie będzie musiał współpracować z tą firmą, NIKOMU NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI TEGO NIE ŻYCZĘ. A słyszałem jeszcze , że startują do kolejnych przetargów podobno :):) buhahahahaha
mARS jaNIN 2011-02-17 20:07:23
Tak startują na księzycu :))
Drajwid 2011-02-17 20:21:10
Na pulaskiego robili w mrozie i juz tynk odpada płatami. tzn robili.....wciagneli goscia w przekret,on gonił ludzi od rana do wieczora, a pozniej musial wziac kredyt na wyplaty bo kasiurki braknęłusio.
anonim 2011-02-18 10:50:31
ludzie dajmy tom sprawe wrece telewizji tvn ---hi hi hi hi benda jaja
Do Czasu:) 2011-02-18 16:50:25
bardzo dobry pomysl:)niech to trafi do programu 'UWAGA' na firme Langer :)a ta [usunięte przez moderatora] juz wycofala swoje oferty z innych stronek hihihi:)tez dodalem tam swoja opinie ,nie mozna pozwolic na to zeby znowu kogos oszukali.Oni jeszcze o tym ie wiedza ale juz sa skonczeni i to totalnie :))))[usunięte przez moderatora]
Drajwid 2011-02-18 20:19:01
Drajwid jak tam u was. idzie robota jaaaaaaaa?
Better One 2011-02-25 19:11:53
Powiem ci Polbud, że racje masz:) Tzn i masz i nie masz. Działania są podjęte, ale wszytsko wymaga czasu. Pewnie spora liczba pracowników machnie ręką na nich, poswiecajac swoje 2-3 tysiace, byle by tych [usunięte przez moderatora] nieoglądać. Ale nie tylko ty ich chcesz dojechac [usunięte przez moderatora]
ciekawa 2011-02-26 15:21:51
Działajcie chłopaki -jestem z Wami! Ja już nie umie słuchać tych odpisów AK o FIRMIE Z TRADYCJAMI hi hi hi -pozdrawiam
berlinki Duo 2011-02-26 16:51:34
Dzis kolejny wierzyciel - kosztorysant się odnalazł i wpisałem na listę dlużników:) co prawda 1000 zł, ale to kolejna cegiełka:)
pRZECIWNYU 2011-02-26 23:03:35
Firma dOBRA I SPRAWDZONA ALE LUDZIE ZLI CO W NIEJ PRACOWALI, LUDZIE BEZ DOSWIADCZEN I [usunięte przez moderatora] WYKONCZYLY TA FIRME...........[usunięte przez moderatora]
ABC biznesu 2011-02-27 14:01:18
Co najlepsze bez żadnych papierów i odpowiedzialności karnej/prawnej. Na zapytanie o to KIM ona jest w sytuacji sądowej dla firmy, odpowiedziała,że "dziewczyną szefa". No i poszła wont ze sali jak sędzia to usłyszał:)
Equador 2011-02-28 18:51:42
Procesy windykacyjne ruszyły:) ostatnio doszły słuchy, że firmy zawijają swoje kontenery bo berlinki za nie nie płacą. na matejki ktoś im dzis ubrał znów rusztowanie:)
poker face 2011-03-06 09:16:46
O nich juz slychac w Katowicach i nawet Czeladzi jak się rozmawia z brańzowcami. Kazdy handlowiec temat zna lub jest obeznany ze z nimi - NIE PRACUJEMY. teraz moze gdzies mydla komus oczy, ale za ta biała beemka po synalku dotrzemy wszedzie, gdzie oni sie kreca.
Dariusz Krzemiński 2011-03-15 01:13:18
Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy, rok temu, to co piszecie to wszystko prawda. Ostatniej wypłaty nie mam do dziś, ale dam właścicielowi drugie tyle aby więcej go nie spotkać. [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam wszystkich ( usunięte przez administratora )
.lo 2011-03-15 05:44:07
No i na takeij postawie jak twoja te ( usunięte przez administratora ) żerują. kupa drobnych niewyplacalnosci rzedu 500-2000 zł, np. kosztorysant ktoremu wisza 1000 zł i nieodbierają , albo [usunięte przez moderatora] go jak dzownił się upomnieć o swoje pieniądze. Najlepsze jest to, że sami dzwonią o każdej porze z dziwnymi pretensjami czemu się nieodbiera telefonu. Pozatym dobry psychiatra by się przydał, bo stracili dawno kontakt z rzeczywistością.
Fakt TV 2011-03-15 22:10:48
No to fajnie, urząd będzie obwieszony przez najblizszy rok. no chyba, że Pan naczelnik dostanie teczkę z faktami, tak jak otrzymuje każdy zarządca i handlowcy:)
Mazurska 35/1 2011-03-20 18:09:43
Pod tym adresem świetnie płacą:) umowa na czas, pełne świadczenia. a co najwazniejsze szacunek dla pracownika:)( usunięte przez administratora )zanim cos napiszesz sprawdz pisownie, bo czuć cie na kilometr nawet w necie
znajomy Jacka B 2011-03-20 18:26:45
( usunięte przez administratora ) ludzie za niego stawiali rusztowania a on kase zgarnial a drugi z kartką za nim chodził i liczył bo on to nawet podstawówki nie skonczył
martini 2011-03-20 18:35:45
no patrzcie a teraz obstawia takie wielkie budynki i jakos mu idzie. jednak zmiana firmy duzo mu dała, zaczał nawet sie przykladac;)
łysy 2011-03-20 18:59:17
ale mu zazdrościcie postawił się na nogi bo podpisał umowe jako podwykonawca z Budosprzętem
berlinki Duo 2011-04-13 18:33:21
No tak sie zanosiło. Cos wiecej mozesz dorzucic?
Ciekawski 2011-04-17 13:56:10
Ludzie gdzie sie podziały Berlinki? Nie widac nie slychac. Krateczki??
TCHÓRZ 2011-05-25 21:31:55
Langer zawiesił działalność. Szkoda, że dopiero teraz a nie 2 lata wstecz.
hehehehehehe 2011-06-05 15:01:57
Auto Firmowe Ford Dostawczy stoi na parkingu Policyjnym heheheh czyzby ktoś coś nawywijał :)::):):)
Sprawiedliwosc 2011-06-05 18:49:07
Ktos dla tych pajacy jeszcze robi? Przecież cały seozn jest tera(usunięte przez administratora) oprawek po tych imbecylach co u nich "pracowali"
oszukany 2011-06-08 10:54:09
Na dzien dzisiejszy ten uczciwy (usunięte przez administratora) LANGER inaczej zwany gebels , berlinka itp. ma straszne dlugi i zajecia komornicze. W niedlugim czasie zajmie sie jego zadluzeniem odpowiedni organ sciagania naleznosci w Niemczech poniewaz nasze wyroki juz sie uprawnomocnily i Pan (usunięte przez administratora) musi je uregulowac z super odsetkami a od tego nie ma ucieczki ,tak wiec nie biedzie miec ani pół ojro :-) zeby placic za prawnikow.A zawieszenie dzialalnosci niestety nic nie daje sobie fizycznej...
anonim 2011-06-16 06:54:27
ojj widze , że nie ma chętnych do pracy ;(
chetny 2011-06-16 20:28:49
ja jestem chetny tyle ze z taka ekipą jak (usunięte przez administratora) fachofcy to ciezko zarobic:)
anonim 2011-07-15 18:10:48
witam wszystkich mam pytanko kto mi poda nowy adres Firmy (usunięte przez administratora) Dzieki
hehe 2011-07-19 19:45:11
jak sam nic nie zdziałałeś to nie opowiadaj glupot ze nic sie nie dzieje. Rusztowania za pol ceny komornik juz zlicytował i kupila Delta Bud pare dni temu, dzieje sie dzieje tylko dupki o tym niewiedzą:)
hmm 2011-09-09 20:12:52
piszesz o agea star incorporated?:?
pRACOWITY 2011-09-24 13:10:37
jA PRACUJE U PANI AK I JEST SUPER, FAJNA PRACODAWCZYNI,INTELIGENTNA I ROZSĄDNA....BARDZO JĄ LUBIĘ I PŁACI W TERMINIE
heniu 2011-09-24 17:17:17
a kto to AgeaStar??????bo o langerze tu jest a wątek się pojawił ageastar...czyżby to z langerem coś związane??/???
ABC biznesu 2011-11-18 19:07:10
juz za 4 dni wielki meeting:) Bedzie kto tam miał nakręcić może filmik ze spotkanka?:) ja będe.
@ 2011-11-20 23:00:14
a co będzie napisz coś więcej
:) 2011-11-28 17:04:43
Częsciowo tak - firma zwie sie aga star:)
@ 2012-01-07 18:44:08
AGA wyprowadziła się z Podhalańskiej, długo nie pomieszkała wyremontowała zapuszczone mieszkanie i pomieszkała parę miesięcy ciekawe? może ktoś coś kuma.
@ 2012-01-09 15:34:56
nareszcie ktoś się na na niej poznał
golusssiek 2012-03-22 14:37:34
mazda ma kontakty pnie się w górę,zniszczy wszystkie firmy...mazda robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,dobrze i za dobrą cenę,........a reszta to partacze
obserwator 2012-06-02 15:05:31
Agea Star jest jedna z lepszych firm na rynku bytomskim jak nie powiem najlepszą...........
kibic 2012-06-13 19:35:27
Tak bo ageastar nie robi zle jak inne firmy z SZOMBIEREK:):) i dla tego jest thebeast
Szyderca 2012-07-14 22:54:04
Ja sie pytam co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma byc na podhalanskich za badziewie? Kolki widac spod tynku.buahaha. i to nie w sloncu tylko w cieniu. Kamienica ponizej kosztów robiona. Ciekawe kiedy sie skonczy dopompowywanie kasy z mazdy do tej pseduo spółki bo nawet w Silesii kontrakt jest ponizej ceny oplacalnosci. Sukcesy to bedą jak ktos odbierze sciany a jak odbierze to od razu do tv to podam :)
pat 2013-04-27 17:27:17
Kto to nas tak schwala i schwala:) a co do kleju to ostatnio właśnie mam telefon że przyjechalo auto agei i ze maja pozwolenie na wzięcie 10 worków kleju do siatki. Niestety ale nic nikt ze mna nie uzgadaniał, co więcej w brańzy trzeba sobie pomagać i nie widziałbym z tym problemu. Może pracownicy chcieli sobie dorobić na boku.

Nie ma co się opluwać, rynek dociepleń w tym roku jest w bardzo złej sytuacji , więc jeśli ktoś wygrywa robote, to ważne żeby miał dla ludzi zajęcie. Może się udać. Budowa domu to już nie zabawa ze styropianem :)
nikt wazny 2013-08-20 18:57:32
na sosnowcu cba i niebawem ageji niebedzie:)
spoko 2014-12-23 19:02:27
ja szukam bardzo spoko pracy, gdzie zarobki sa bardzo wysokie i jest dobra atmosfera w pracy ;) wiecie o co moze chodzic na pewno . a teraz wam wszystkim zycze wesolych swiat i dobrych rpezentow niestety ja bez pracy nie moge sobie na takie rarytasy pozwolic. szkoda mi ale coz takie jest zycie poweidzcie co z praca?
patryk 2015-01-26 17:08:21
skoro nikt wam nie odpisuje to zapewne wszystko ok jest w tym zakładzie pracy, bo inaczej zaraz by was przestrzegali że nie warto. Z firmą LANGER skontaktujecie się telefonicznie lub wysyłajcie na adres e-mail swoje zgłoszenia, mi kumpel tak podpowiedział i tak zrobię. Zarobki też z tego co słyszałem są w porządku
mc gregor 2015-01-29 07:48:25
dajcie mi namiary na tą firmę
zibi 2016-04-11 22:15:05
Ma ktoś namiary na osobę , z którą można się skontaktować w sprawie pracy ?
Waldek 2016-05-12 20:05:12
No powiem Wam, że jeśli chodzi o LANGER rusztowania i docieplenia to same dobre rzeczy mogę powiedziec, bo firma jest naprawdę na szczycie w branży, jedna z najlepszych firm w okolicy, kasa jest na czas, umowy są całkiem dobre, ogólnie ot ja polecam.
Zostaw swoją opinię o LANGER rusztowania i docieplenia - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LANGER rusztowania i docieplenia