brak logo

Zakład Mięsny Netter

Bielsk Podlaski

Opinie o Zakład Mięsny Netter

kodeks pracy 2016-09-09 07:25
Źartujesz a gdzie kodeks pracy ?
1
Romek 2016-09-09 07:42
Art 85 paragraf 3 kodeksu pracy kolego
3
Adrian 2016-09-09 13:14
Sory o czym piszesz umowy nie maja wstawionej daty wyplaty tak jak powinna wyglądać umowa .
1
Adrian 2016-09-09 13:16
Sory o czym piszesz umowy nie maja wstawionej daty wyplaty tak jak powinna wyglądać umowa .
1
Adrian 2016-09-09 21:27
Nie mów co za radość jakich zarobków mamy się spodziewać szok ??
1
Robert 2016-09-10 19:28
tak są benefity płacenia wymyślonego manka.
3
Romek 2016-09-12 13:24
Naprawdeeeee tak jest.
xyz 2016-09-13 22:39
zdecydowanie NIE POLECAM tego pracodawcy. traktuje pracowników jak zło konieczne, są oni nawet wprost nazywani ZŁODZIEJAMI. nic dziwnego, że obecni pracownicy uciekają póki mogą a na ich miejsce nikt nowy nie chce przyjść. jestem pewien, że ta firma długo nie pociągnie i dobrze, skoro notorycznie łamie podstawowe przepisy kodeksu pracy...
9
Y 2016-09-24 21:27
Masło jest maślane
1
y 2016-09-26 18:10
poszukujemy
y 2016-09-30 09:02
5 do ręki wyjazd na Kanary i inne atrakcje super glu...
xy 2016-10-03 08:05
5 do ręki socjal + premia
2
xy 2016-10-03 12:14
Czekaj na 5 i kop w 4d
xy 2016-10-08 07:30
Czekaj a będziesz szczęśliwy. ....
x 2016-10-09 15:45
ale jesteś naiwny szkoda mi Ciebie ...
Ja 2016-10-19 21:38
Witam nie polecam pracy w tej firmie tak jak piszecie ściągają z pensji manko a inwentaryzację. Pensja nie jest na czas i z tego co czytam opinię to widzę że czarny scenariusz powtarza się i na innych sklepach.
4
Kol 2016-10-19 22:15
No ja tam nie wiem, praca to praca i co zrobić, o czym mówić, w jaki sposób Wam dogodzić, wiadomo przecież, że każdemu się dobrze nie zrobi, zwłasza w tak dużej firmie jak Netter Partner, czy tylko mi się wydaje to słuszne? Mam nadzieję, że jest więcej osób myślących jak ja
xy 2016-11-14 11:56
Bardzo się mylisz i nikt tak nie myśli jak Ty kolego.
lucjan 2016-11-15 15:34
jak tam susołek rzadzi ?
xy 2016-11-16 11:14
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xy 2016-11-16 11:15
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xy 2016-11-16 11:16
Rządzi ooo a nieraz aaaą
xxl 2016-11-23 15:33
dzień dobry pracuje się super
rudy 2016-11-23 15:39
witam
xy 2016-11-25 09:16
Ooo.... szok...
2
monik3 2016-12-12 14:26
niestety umowa odbiega od tego co jest wyplacane żanych premi tylko manko jeszcze do splaty bez wyliczenia , a pracowac to trzeba za dwióch na dwa etaty , porazka !!!
xy 2016-12-16 09:03
Witam w klubie Monik a wiesz gdzie jest sąd pracy i NIK ?
rambo gul gul 2016-12-20 18:51
już po susole kochany wyj..bali jego a to był kulturalny gość jak mało kto. dobry chłopina był i mało pił teraz kozioł na czele a i wielkie córy Jana tez poszły na bruk ojciec pognał
1
alejandro 2016-12-24 22:39
co ty gadasz RAMMBO ASIA I AGIESZKA I SUSOŁEK WYWALENI ? JA TERAZ W MONACHIUM NA ROZBIORZE PRACUJE I JEST ok. 9 EURO NA GODZ A ZA NADGODZINE 13 EURO PIJE SIE GROLSCHA GUL GUL SZKODA tylko ze rodzina w bielsku tęsknie bardzo problem to rozłąka z bliskimi takie życie rambo ty pewnie się nazywasz marcin p. zgadłem ;D pozdrów anke zawsze mi się podobała fajna laska torba na rozbiorze dalej rzadzi piwo za nia ona wie ze jana nie należy dorabiać pa pa pa pa
Pracownik 2017-02-18 00:45
Zakład porażka! Wypłaty powinny byc 10 a dzisiaj jest 18 a przelewów na koncie nie ma. Nic się nie zapowiada żeby były. Od listopada wogóle tragedia z terminem wypłat. Gdzie jest inspekcja pracy? Łamią przepisy jakie tylko się da. Zarządzający wyciągają kasę z tego zakładu doprowadzając zakład powoli do bankructwa i męczą szarych pracowników zabierając premie.
7
Johny 2017-02-19 21:11
Nie polecam tam nikomu pracować. Nie szanują pracownika, nie warto się starać bo i tak nikt tego nie doceni. Daj palec a zaraz zechcą całą rękę (chcą jak najbardziej wykorzystać), z miesiąca na miesiąc coraz gorsza atmosfera pracy.
3
Zniesmaczony 2017-02-20 11:27
Jeszcze za styczeń nie ma wypłat. Zakład już jest na skraju upadłości. Ludzie się zwalniają, rozwiązują umowę o prace dyscyplinarnie z winy zakładu (nie wypłacają wynagrodzeń). Kozioł doprowadził zakład do takiego stanu jak dawne PMB.
2
riccoh 2017-02-21 14:20
szok szok nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka widzę ze już Jan leży do góry nogami
2
3xl 2017-02-21 20:55
a ty na jakich dopalaczach jedziesz?????????//
atrapa 2017-02-25 20:47
relanium relanium może być ?
Norek 2017-02-27 21:28
Zaraz marzec a wypłaty za styczeń dostali tylko nieliczni. Co mądrzejsi pracownicy to się zwalniają powoli. Lepiej nie będzie. Będzie coraz gorzej.
riccoh 2017-03-01 11:28
po co ci wypłata ? jesteś przecież niewolnikiem Jana
2
alejandro 2017-03-02 14:27
norek do roboty leniu !!!!!!
1
Xyz 2017-03-09 15:04
Hahaha jak można taki zakład posadzić. Pazerność pseudo kierowniczkow i dyrektorkow nie zna granic. Można kraść z koryta ale nie ukraść wszystko razem z korytem.
6
Xyz 2017-03-09 15:04
Hahaha jak można taki zakład posadzić. Pazerność pseudo kierowniczkow i dyrektorkow nie zna granic. Można kraść z koryta ale nie ukraść wszystko razem z korytem.
13
Maja 2017-04-03 15:05
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Forum jest miejscem do umieszczania wypowiedzi i opinii na temat faktów, a nie insynuacji.
No więc tak: 2017-04-05 20:59
Podsumowując.
Zakład jest zadłużony -to jest fakt (można popytać kontrahentów)
Wypłat nie ma na czas - to też jest fakt (pracownicy mówią dla znajomych i to idzie tak dalej, połowa województwa o tym wie)
Jeżeli chodzi o nie wymieniane osób to tutaj żadne imiona ani nazwiska nie padły.
Nikt tutaj nie został pomówiony a jeżeli chodzi o sytuację firmy to WSZYSCY WIEDZĄ JAK JEST.
Ludzie się wypowiadają bo ta strona od tego jest. Zamiast się obrażać to lepiej weźcie się do roboty żeby tą sytuację poprawić. Wtedy opinie będą inne. A na daną chwilę jest jak jest. Stąd też są tak krytyczne opinie na temat tego zakładu.
Wszystko jest w ramach prawa i wolności słowa.
1
Ciekawy 2017-04-07 15:09
Co tam słychać w firmie? Bo ludzie jedni drugich pytają czy to prawda że netter pada? Pada czy nie pada? Jaka jest prawda?
riccoh 2017-04-09 18:38
ja zawsze kochałem prace w netterze zawsze serio serio
1
Zawiedziona 2017-04-09 23:31
Pracuje w jednym z firmowych sklepów, to co się dzieje w ostatnim czasie przechodzi wszelkie oczekiwania, góra maśli pracownikom oczy ale nikt głupi nie jest i każdy domyśla się co się święci. Tak więc niedługo my wszyscy będziemy bezrobotni. Tylko szkoda że nie potrafią wyjść do człowieka jak człowiek i przyznać się tylko stawiają ludzi przed faktem dokonanym że koniec i żegnamy. Gdzie jest prawo, ich kodeks pracy nie zobowiązuje. Z dnia na dzień bez niczego traci się prace nieświadomie lub dowiaduje się od osób postronnych o zamknięciu przykładowo sklepow. RATUJĄ SIĘ JAK MOGA TYLKO SZKODA ZE KOSZTEM LUDZI, KTÓRZY UCZCIWIE PRACUJĄ.
7
Nie doceniają pracownika. 2017-04-22 08:09
W tej firmie zawsze się nie liczono z pracownikami. Czy to pracownicy na sklepach, w terenie czy na zakładzie to zawsze byli traktowani jak zwykła siła robocza która ma robić co pan każe, a pan i tak ma ich gdzieś bo przecież to on robi zyski a nie szary pracownik. Tylko bez tej siły roboczej to nie było by żadnych dochodów. Dlatego tak jest z zakładem jak pracownicy nie są doceniani to i pracują jak za karę. Dyrektorek daje podwyżki nie tym co robią tylko dla tych co zarabiają i wyciągają kasę za nic nie robienie. Siedzą na wysokich stanowiskach ludzie bez żadnej szkoły bez żadnego pojęcia i "zarabiaja" 5000zl, 7000zl i wyżej. A ci co robią np na ekspedycji to mają nawet po 7zł brutto za godzinę . Aż chce się robić. Nie prawda?
3
Co to będzie??? 2017-04-27 19:07
Dzieje się na firmie. Ciekawo ile to wszystko jeszcze pociągnie. Jak obstawiacie???
Obstawiam 2017-05-03 17:42
Myślę że jak nikt tego nie kupi i nie postawi na nogi to latem będzie koniec tej agonii. Zakład przejdzie do historii.
7
zizu 2017-05-06 22:24
a lato tuż tuż..............
3
Mohabaddur 2017-05-20 00:05
Do lata to jeszcze miesiąc. Co wy tam robicie? W tamtym roku latem byłem, wszystko tak fajnie szło a w rym już gadacie że pada? Kto tam rządzi taki zdolny i utalentowany że przez rok rozpiepszyl to wszystko? Taki zakład, miałem zamiar wrócić do ojczyzny i może popracować a to jak wrócę to tam już ogródki działkowe pewnie będą.
4
Zostaw swoją opinię o Zakład Mięsny Netter - Bielsk Podlaski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Netter