brak logo

Exorigo - Upos sp.z o.o.

Knurów

Opinie o Exorigo - Upos sp.z o.o.

pracownik stały 2010-12-23 17:05:15
Wszyscy ci co piszą tu te bzdury to zwykle nieroby i zwykłe lenie ,które latami żerowały na naszej wspólnej pracy.W Upos przeciwnie atmosfera ok.,praca ciekawa pełna wyzwań,jak na warunki śląskie całkiem dobrze płatna.
upsik 2012-02-12 22:04:50
ta firma zeszła na psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
3
Pracownik 2012-04-12 16:44:26
upsik - 2012-02-12 22:04:50

ta firma zeszła na psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nie polecam : kłamią , a na to co się umówią nie dotrzymają obietnic .
Brak perspektyw .
2
x 2012-05-22 00:08:13
jak wygląda praca serwisanta na rejonie? jak wyglądają samochody służbowe?
ciekawy 2013-04-11 15:49:54
A czy ktos moze napisac jak wyglada sprawa z zarobkami ? jakie sa srednie pensje dla serwisantow oblatywaczy :) czy jest (jaki) system premiowy, prewizje, itd
2
pracownik 2013-04-19 11:05:17
O premiach zapomnij. Zarobki od 1500 netto. Nie doliczysz sie nagdodzin i nie bedziesz mial za nie zaplacone. Zmianowy system pracy np od 16 do 2 w nocy :)
1
realista 2013-04-19 22:40:44
cos mi tu pachnie jakims trzymajacym sie stolka nierobem, ciekawe kto bedzie pelnil dyzury, serwisowal w weekendy, itd. za 1500netto ...
1
on 2014-02-02 20:37:26
Do pracownik.. skoro tak źle Ci w exorigo to dlaczego nadal jesteś pracownikiem tej firmy? masz zbyt dużo wolnego czasu(usunięte przez administratora)
2
ktosik 2014-08-25 21:46:30
Firma jak najbardziej świetna! Pracownicy tacy mili i fajni że hej, kierownik to samo. Atmosfera ogólnie wymarzona, wszyscy na luzie. Idziesz do pracy z uśmiechem na ustach i tak samo wracasz do domu. Polecam:)
1
aga 2014-09-01 14:08:05
Swietnie
1
Byly 2015-01-01 09:28:56
Niestety, pracując w exorigo-upos nie poznałem nikogo kto byłby tak zachwycony jak "ktosik". Tematem powszednim było narzekanie na kierownictwo. Atmosfera 4/10, szanse na rozwój - 0. Może po kilkunastu latach dorobisz się " szacunku".
6
Serwis 2015-01-04 13:16:35
Pracuję na stanowisku serwisanta.
I mogę stwierdzić że:
1. Atmosfera jest dobra. ( jesteś dobry dla innych, oni są dobrzy dla Ciebie :) )
2. Zarobki jak na moje wykształcenie i umiejętności są znośne.
3. Są działy które daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i oni są największym problemem.
2
Były_pracownik 2015-02-24 11:21:09
Nie polecam tej firmy. Mobbing to standard w tej firmie. Robi karierę ten kto dobrze wchodzi w tyłek kierownictwu.
8
Były pracownik 2015-03-26 22:40:49
Praca jak praca, wszystko zależy od stanowiska na którym się pracuje.
Niestety, ale prawdą jest, że lepiej mają się osoby wchodzące w tyłek kierownikom, dyrektorom, zarządowi. Mobbing to trochę mocno powiedziane, ale jakieś objawy są.
Warunki finansowe dobre tylko dla najlepszych, lub osób pracujących wiele lat - ważnym kryterium jest tutaj stanowisko.
Obecna polityka warszawskiego zarządu sprawia, że w innych firmach każda młoda osoba w 80% przypadków zarobi więcej. Brak szkoleń, wewnętrzne w zależności na kogo się trafi.

Brak awansów wewnątrz działowych - ważne szczególnie w przypadku helpdesku, prędzej przyjmują kogoś z zewnątrz, niż awansują. Jak się pracę w Helpdesk, to następny awans będzie w kolejnej firmie.

Osoby które dopiero będą zaczynać karierę zawodową, niech się naprawdę mocno zastanowią, rozważając propozycję z exorigo-upos
4
były pracownik 2015-05-13 14:12:32
Z tym mobbingiem to zależy jeszcze jaki dział. Nie szanują pracowników.
2
przyslypracownik 2015-06-10 18:20:29
Witam mam kilka pytan dotyczacych tej firmy, mam tam zaczac prace a mam duzo zlych opini o tej firmie
4
john 2015-11-26 18:42:35
W pewnych rejonach Polski nie ma gdzie odejść do konkurencji, bo jej nie ma.
Śruba w końcu i tak kiedyś się ukręci. Oby jak najwcześniej.
1
Pracownik 2015-11-26 20:21:35
Krótko , obiecanki , cacanki w Exorigo , Upos , :(
2
Anonim 2015-12-02 17:44:42
Stary...dobra rada, nawet nie próbuj iść na magazyn w tej firmie...
Mała kasa, duża odpowiedzialność i mega presja, chyba, że lubisz być głodny przez 8h pracy, a do toalety będziesz leciał w pośpiechu...
5
Łukasz Logistyka 2015-12-22 12:53:22
Jeśli chodzi o Exorigo - Upos to nie wyobrażam sobie pracy w innej firmie.
Szkolenia które pozwoliły mi rozwinąć skrzydła w tej firmie to było to czego potrzebowałem.
Miła atmosfera w pracy , nie ma mowy o tym jak ktoś wczesniej napisał że nie ma czasu zjeść czy iść do toalety.
możliwość awansu i podwyżki to nie są mity jest to realne wskoczyć na wyższy szczebel . Z góry pozdrawiam mojego Dyrektora.
PS: Panie Jarku pamiętajmy o tym awansie i podwyższonej pensji
a 2016-01-26 01:33:17
Potwierdzam tą opinię
1
b 2016-02-11 21:36:04
Również potwierdzam te opinię
1
Anonim 2016-02-24 22:53:24
Hahaha...te opinie o magazynie, to chyba pan Jarek pisze..co za ściema :)
3
ahaa 2016-03-03 11:45:34
to jeszcze mało wiesz ludzie robią gorsze rzeczy za takie pieniądze....
juzek 2016-03-16 02:24:17
Czy ktos moze wiecej napisac na temat stanowiska konsultanta wsparcia technicznego? Ostatntio sporo op gloszen widze, chce do nich wyslac CV
Górnik 2016-04-16 13:07:46
Jako programista wszystko pozytywnie, nie ma ciągłego zapieprzu, nie trzeba żadnych nadgodzin robić, płaca całkiem OK
2
ktoś 2016-05-19 15:51:33
zadowolony pracowni właśnie się zwolnił
6
magazynier 2016-05-24 07:02:52
Witam w sieci jest oferta pracy jako magazynier do exorigo upos w Gliwicach czy warto wysylac cv jakie warunki pracy są na magazynie ktos napisal ze sie zapieprza 8h na glodzie i do ubikacji w podskokach wiec jak to jest rzeczywiscie
izka 2016-06-18 11:51:29
Bez przesady niekiedy jest tak, że jest dużo do roboty ale nie ma tak że nie można iść do ubikacji oraz zjeść :)
izka 2016-06-18 11:58:27
to już nawet nie kwestia jego zwolnienia, jak siedzial na tyłku i NIC NIE ROBIŁ a WYMAGAŁ BY KTOŚ ZA NIEGO ROBIŁ to każdy bylby raczej zadowolony nie sądzicie? :> Bardzo dobrze że odszedł to co robił z ludzmi razem ze swoim bratem to jakaś porażka...
Szczęśliwy, wolny 2016-06-22 13:46:07
Od strony magazynu sekcja zaczęła proces degradacji w momencie zatrudnienia (po znajomości) obecnego dyrektora. Kłamstwa, brak wizji rozwoju i ogólna niekompetencja wychodzi właśnie na światło dzienne kiedy pracownicy doświadczeniem i kilkuletnim stażem (niedoceniani, okłamywani, mobbingowani) odchodzą z firmy. Najlepszy żart jest taki że to ponoć dyrektor wymienia ekipę na ludzi kompetentnych (zapytajcie w kadrach ile z tych decyzji personalnych wyszło od Jarosława). Jedyna na co możecie liczyć to praca w weekendy. Ta firma to wysokie standardy tylko na papierze. Omijajcie szerokim łukiech, chyba że lubicie bić głową w mur. Tym towarzyszom co jeszcze pracują, życzę szybkiego znalezienia lepszej pracy.
6
xxxx 2016-06-23 21:22:26
Nie polecam obecnie tu pracuję :) Nie rozwiniesz się, zarobki marne..
Rób swoje i nie gadaj...
3
Ex 2016-06-26 22:04:45
Szkoda że zabrakło komuś odwagi by to im powiedzieć prosto w oczy. Gorzała na pożegnaniu smakowala. Na szczęście są tam też świetne osoby. Ogólnie omijać z daleka.
4
grześ 2016-07-20 17:02:44
Co powiecie o pracy jako Konsultant ds. technicznego wsparcia klienta?
grześ 2016-07-21 10:43:24
A na czym polega ta praca w Exorigo? Co może wiecie o rozmowie kwalifikacyjnej na to stanowisko?
Mateusz 2016-09-13 14:34:00
Wiecie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko konsultanta ds. technicznego wsparcia klienta ? Jakie zagadnienia należy znać ?
Exorigo wwa 2016-10-07 19:26:02
Pracuje tam od sierpnia jako technik terminali pos i nie narzekam na pracę to moja pierwsza praca ale jest spokojnie zarabiam tyle ile chciałbym zarobić :) oddział warszawa
sxdc 2016-10-07 21:32:52
rekrutacja to tak na prawde teraz caly czas trwa na wiele stanowisk ostatnia oferta jest akurat na stanowisko Marketing and Communications Manager ..;)
terapeuta 2016-11-07 09:36:11
Odbierasz telefony od wkurzonych ekspedientek, że nie działa kasa, terminal itp :) To jest infolinia a częściowo service desk. Trzeba mieć doświadczenie w pracy przez telefon i tyle. Pytanie czy za 1500 zł warto się użerać? Dobre dla studentów żeby dorobić, na dłuższą metę w ogóle nie warto - bajzel.
4
Zostaw swoją opinię o Exorigo - Upos sp.z o.o. - Knurów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exorigo - Upos sp.z o.o.