brak logo

Exorigo - Upos sp.z o.o.

Knurów

Opinie o Exorigo - Upos sp.z o.o.

pracownik stały 2010-12-23 17:05
Wszyscy ci co piszą tu te bzdury to zwykle nieroby i zwykłe lenie ,które latami żerowały na naszej wspólnej pracy.W Upos przeciwnie atmosfera ok.,praca ciekawa pełna wyzwań,jak na warunki śląskie całkiem dobrze płatna.
upsik 2012-02-12 22:04
ta firma zeszła na psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
5
Pracownik 2012-04-12 16:44
upsik - 2012-02-12 22:04:50

ta firma zeszła na psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nie polecam : kłamią , a na to co się umówią nie dotrzymają obietnic .
Brak perspektyw .
4
x 2012-05-22 00:08
jak wygląda praca serwisanta na rejonie? jak wyglądają samochody służbowe?
ciekawy 2013-04-11 15:49
A czy ktos moze napisac jak wyglada sprawa z zarobkami ? jakie sa srednie pensje dla serwisantow oblatywaczy :) czy jest (jaki) system premiowy, prewizje, itd
2
pracownik 2013-04-19 11:05
O premiach zapomnij. Zarobki od 1500 netto. Nie doliczysz sie nagdodzin i nie bedziesz mial za nie zaplacone. Zmianowy system pracy np od 16 do 2 w nocy :)
1
realista 2013-04-19 22:40
cos mi tu pachnie jakims trzymajacym sie stolka nierobem, ciekawe kto bedzie pelnil dyzury, serwisowal w weekendy, itd. za 1500netto ...
2
on 2014-02-02 20:37
Do pracownik.. skoro tak źle Ci w exorigo to dlaczego nadal jesteś pracownikiem tej firmy? masz zbyt dużo wolnego czasu(usunięte przez administratora)
2
ktosik 2014-08-25 21:46
Firma jak najbardziej świetna! Pracownicy tacy mili i fajni że hej, kierownik to samo. Atmosfera ogólnie wymarzona, wszyscy na luzie. Idziesz do pracy z uśmiechem na ustach i tak samo wracasz do domu. Polecam:)
1
aga 2014-09-01 14:08
Swietnie
1
Byly 2015-01-01 09:28
Niestety, pracując w exorigo-upos nie poznałem nikogo kto byłby tak zachwycony jak "ktosik". Tematem powszednim było narzekanie na kierownictwo. Atmosfera 4/10, szanse na rozwój - 0. Może po kilkunastu latach dorobisz się " szacunku".
6
Serwis 2015-01-04 13:16
Pracuję na stanowisku serwisanta.
I mogę stwierdzić że:
1. Atmosfera jest dobra. ( jesteś dobry dla innych, oni są dobrzy dla Ciebie :) )
2. Zarobki jak na moje wykształcenie i umiejętności są znośne.
3. Są działy które daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i oni są największym problemem.
2
Były_pracownik 2015-02-24 11:21
Nie polecam tej firmy. Mobbing to standard w tej firmie. Robi karierę ten kto dobrze wchodzi w tyłek kierownictwu.
8
Były pracownik 2015-03-26 22:40
Praca jak praca, wszystko zależy od stanowiska na którym się pracuje.
Niestety, ale prawdą jest, że lepiej mają się osoby wchodzące w tyłek kierownikom, dyrektorom, zarządowi. Mobbing to trochę mocno powiedziane, ale jakieś objawy są.
Warunki finansowe dobre tylko dla najlepszych, lub osób pracujących wiele lat - ważnym kryterium jest tutaj stanowisko.
Obecna polityka warszawskiego zarządu sprawia, że w innych firmach każda młoda osoba w 80% przypadków zarobi więcej. Brak szkoleń, wewnętrzne w zależności na kogo się trafi.

Brak awansów wewnątrz działowych - ważne szczególnie w przypadku helpdesku, prędzej przyjmują kogoś z zewnątrz, niż awansują. Jak się pracę w Helpdesk, to następny awans będzie w kolejnej firmie.

Osoby które dopiero będą zaczynać karierę zawodową, niech się naprawdę mocno zastanowią, rozważając propozycję z exorigo-upos
5
były pracownik 2015-05-13 14:12
Z tym mobbingiem to zależy jeszcze jaki dział. Nie szanują pracowników.
3
przyslypracownik 2015-06-10 18:20
Witam mam kilka pytan dotyczacych tej firmy, mam tam zaczac prace a mam duzo zlych opini o tej firmie
5
john 2015-11-26 18:42
W pewnych rejonach Polski nie ma gdzie odejść do konkurencji, bo jej nie ma.
Śruba w końcu i tak kiedyś się ukręci. Oby jak najwcześniej.
2
Pracownik 2015-11-26 20:21
Krótko , obiecanki , cacanki w Exorigo , Upos , :(
5
Anonim 2015-12-02 17:44
Stary...dobra rada, nawet nie próbuj iść na magazyn w tej firmie...
Mała kasa, duża odpowiedzialność i mega presja, chyba, że lubisz być głodny przez 8h pracy, a do toalety będziesz leciał w pośpiechu...
6
Łukasz Logistyka 2015-12-22 12:53
Jeśli chodzi o Exorigo - Upos to nie wyobrażam sobie pracy w innej firmie.
Szkolenia które pozwoliły mi rozwinąć skrzydła w tej firmie to było to czego potrzebowałem.
Miła atmosfera w pracy , nie ma mowy o tym jak ktoś wczesniej napisał że nie ma czasu zjeść czy iść do toalety.
możliwość awansu i podwyżki to nie są mity jest to realne wskoczyć na wyższy szczebel . Z góry pozdrawiam mojego Dyrektora.
PS: Panie Jarku pamiętajmy o tym awansie i podwyższonej pensji
1
a 2016-01-26 01:33
Potwierdzam tą opinię
3
b 2016-02-11 21:36
Również potwierdzam te opinię
3
Anonim 2016-02-24 22:53
Hahaha...te opinie o magazynie, to chyba pan Jarek pisze..co za ściema :)
5
ahaa 2016-03-03 11:45
to jeszcze mało wiesz ludzie robią gorsze rzeczy za takie pieniądze....
juzek 2016-03-16 02:24
Czy ktos moze wiecej napisac na temat stanowiska konsultanta wsparcia technicznego? Ostatntio sporo op gloszen widze, chce do nich wyslac CV
1
Górnik 2016-04-16 13:07
Jako programista wszystko pozytywnie, nie ma ciągłego zapieprzu, nie trzeba żadnych nadgodzin robić, płaca całkiem OK
3
ktoś 2016-05-19 15:51
zadowolony pracowni właśnie się zwolnił
9
magazynier 2016-05-24 07:02
Witam w sieci jest oferta pracy jako magazynier do exorigo upos w Gliwicach czy warto wysylac cv jakie warunki pracy są na magazynie ktos napisal ze sie zapieprza 8h na glodzie i do ubikacji w podskokach wiec jak to jest rzeczywiscie
izka 2016-06-18 11:51
Bez przesady niekiedy jest tak, że jest dużo do roboty ale nie ma tak że nie można iść do ubikacji oraz zjeść :)
1
izka 2016-06-18 11:58
to już nawet nie kwestia jego zwolnienia, jak siedzial na tyłku i NIC NIE ROBIŁ a WYMAGAŁ BY KTOŚ ZA NIEGO ROBIŁ to każdy bylby raczej zadowolony nie sądzicie? :> Bardzo dobrze że odszedł to co robił z ludzmi razem ze swoim bratem to jakaś porażka...
2
Szczęśliwy, wolny 2016-06-22 13:46
Od strony magazynu sekcja zaczęła proces degradacji w momencie zatrudnienia (po znajomości) obecnego dyrektora. Kłamstwa, brak wizji rozwoju i ogólna niekompetencja wychodzi właśnie na światło dzienne kiedy pracownicy doświadczeniem i kilkuletnim stażem (niedoceniani, okłamywani, mobbingowani) odchodzą z firmy. Najlepszy żart jest taki że to ponoć dyrektor wymienia ekipę na ludzi kompetentnych (zapytajcie w kadrach ile z tych decyzji personalnych wyszło od Jarosława). Jedyna na co możecie liczyć to praca w weekendy. Ta firma to wysokie standardy tylko na papierze. Omijajcie szerokim łukiech, chyba że lubicie bić głową w mur. Tym towarzyszom co jeszcze pracują, życzę szybkiego znalezienia lepszej pracy.
12
xxxx 2016-06-23 21:22
Nie polecam obecnie tu pracuję :) Nie rozwiniesz się, zarobki marne..
Rób swoje i nie gadaj...
6
Ex 2016-06-26 22:04
Szkoda że zabrakło komuś odwagi by to im powiedzieć prosto w oczy. Gorzała na pożegnaniu smakowala. Na szczęście są tam też świetne osoby. Ogólnie omijać z daleka.
7
grześ 2016-07-20 17:02
Co powiecie o pracy jako Konsultant ds. technicznego wsparcia klienta?
grześ 2016-07-21 10:43
A na czym polega ta praca w Exorigo? Co może wiecie o rozmowie kwalifikacyjnej na to stanowisko?
Mateusz 2016-09-13 14:34
Wiecie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko konsultanta ds. technicznego wsparcia klienta ? Jakie zagadnienia należy znać ?
Exorigo wwa 2016-10-07 19:26
Pracuje tam od sierpnia jako technik terminali pos i nie narzekam na pracę to moja pierwsza praca ale jest spokojnie zarabiam tyle ile chciałbym zarobić :) oddział warszawa
3
sxdc 2016-10-07 21:32
rekrutacja to tak na prawde teraz caly czas trwa na wiele stanowisk ostatnia oferta jest akurat na stanowisko Marketing and Communications Manager ..;)
1
terapeuta 2016-11-07 09:36
Odbierasz telefony od wkurzonych ekspedientek, że nie działa kasa, terminal itp :) To jest infolinia a częściowo service desk. Trzeba mieć doświadczenie w pracy przez telefon i tyle. Pytanie czy za 1500 zł warto się użerać? Dobre dla studentów żeby dorobić, na dłuższą metę w ogóle nie warto - bajzel.
12
Mamtogdzies 2016-12-24 11:32
w ofercie pracy napisano że przeprowadzane bedą szkolenia - dobry żart ,
"w tej firmie możesz się rozwinąć " - rozwija to się firma przejmując nowych klientów ,
Podwyżki ? -o podwyżkach zapomnij nigdy nie ma pieniędzy na podwyżki,
jakieś benefity? - zawsze możesz sobie kupić kartę multisport z 5% zniżka,
Jeśli ktoś nie lubi się rozwijać jak najbardziej polecam ta firmę :)
9
były prawcownik 2017-01-24 21:19
pracowałem tam nie polecam!
9
Ochroniarz 2017-02-17 17:17
Broń boże od pracy tutaj !!! Stanowisko Konsultant ds. technicznego wsparcia klienta, to jakiś żart ... Zarobki są śmieszne, wymagają cudów a do tego kierownik który nie ma zielonego pojęcia o kierowaniu zespołem, bardziej pasowałby na zarządce a nie kierownika. Wspomnieć też należy o jednym z liderów który ładnie mówiąc, wchodzi kierownikowi tak głęboko jak tylko może.
Znajdźcie sobie inną pracę ...
10
pracownik 2017-04-29 21:18
Nie polecam pracy w tej fabryce. Firma nie trzyma żadnych standardów, nie można liczyć na żaden socjal, za kartę multisport trzeba płacić horrendalne składki, płace na żenującym poziomie no chyba że jako pierwsza praca . O szkoleniach i rozwoju można zapomnieć, nigdzie nie wysyłają, nie zrobisz tu żadnego certyfikatu. Jeśli chcesz podwyżkę musisz dokształcić się lub robić kursy we własnym zakresie aby mieć argumenty że ci się należy zmiana płacy. Kadra zaradzająca na mizernym poziomie, niekompetentna ale wie komu wejśc w **** aby utrzymać stanowisko, nie masz co liczyć na kompetencje. Ne polecam.
1
pracownik2016 2017-04-30 22:55
Ludzie szanujcie się i nie wysyłajcie swoich CV do tej firmy chyba że chcecie być traktowani jak gorszy sort to Exorigo- Upos Zaprasza
2
pracus 2017-05-04 21:29
Jak już naprawdę przymierasz głodem i nie znalazłeś innej oferty to idź, ale jak masz jakikolwiek wybór to omijaj szerokim łukiem. Firma dziadostwo. Brak własnego stanowiska pracy, sprzęt zazwyczaj jest po kimś- rotacja pracowników jest tak duża, że wyglądają jak nowe... o "liderach" to w ogóle szkoda pisać..
2
Aktualny pracownik 2017-05-15 11:27
Nie wiem jakim trzeba być cebulakiem żeby wypisywać takie bzdury, no cóż taka mentalność polaka, niestety - trzeba pracować żeby zarabiać.

Co do samej pracy na servicedesk, to jak ma się trochę oleju w głowie ( rozróżnia się kabel ETH od sznurka do internetu ) a uzależnienie od facebooka itp nie przesłania dnia pracy to spokojnie można bez stresu pracować i piąć się do góry. Dochodzi do tego praktycznie darmowa opieka zdrowotna lekarzy specjalistów z pakietu PZU PLUS ! karty multisport się zachciało :) bo szkoda 5 zł wydać na basen, Ciekawe który pracodawca zapewni wam w pakiecie tomografie komputerową w razie problemów zdrowotnych.

Praca lekka w ciepłym i przy komputerze, odbieranie telefonów od klientów, naprawa zdalna. Codziennie idzie się nauczyć czegoś nowego nikt nie stoi nad wami z biczem, nie pracujesz od dzwonka do dzwonka z jedną przerwą tylko co godzinę zgodnie z BHP masz czas na przerwę. na każdym piętrze kuchnia z kawa herbata, do tego mega duża jadalnia i piec do pizzy ;) do relaxu - playroom nie ma na co narzekać. A do tego atmosfera. I nie piszę tego żeby wychwalać pracodawcę a dlatego że zirytowały mnie wpisy tych "super pracowników" może nie ma El Doradoalr to praca a nie wakacje.
Ciarki przechodzą 2017-05-15 11:54
Do Aktualny pracownik!
Trzeba być albo głupim albo pierdolnietym, żeby coś takiego napisać.
Prywatna opieka zdrowotna to właściwie już standard w branży IT. TAK SAMO DOPŁATY DO BENEFITU, KTÓRY W EXORIGO KOSZTUJE 200 zł. No to faktycznie bardziej się opłaca dać 5 zł na basen( to chyba ze zniżka studencka).

No nie pracujesz od dzwonka do dzwonka. Przerwa jest 5 minut co godzinę i można się spóźnić o drugie 5 i dostać co najwyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obojętnie co by człowiek tam nie zrobił to nikt go nie zwolni- bo jak tu znaleźć kolejnego naiwnego, który przyjdzie do pracy zmianowej za 1600 zł netto jak na strefie można mieć 3500.
6
Zostaw swoją opinię o Exorigo - Upos sp.z o.o. - Knurów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exorigo - Upos sp.z o.o.