brak logo

Manpower Polska

Warszawa

Opinie o Manpower Polska

Mateusz 2015-08-05 09:15:30
Jednak ściema. Manpower pl. Nie zajmował się tym bo to niby firma belgijska. Gość nie istnieje. Dzwoniłem do Belgii. Pogadalem 20 min z babka i wszystko się wyjaśniło. Nie wysyłajcie pieniędzy!
Lukasz 2015-08-06 11:00:17
Czesc. Wyslalem pieniadze na konto wraz ze swoja narzeczona. Gosc Dawid Wozniak nie odpowiada nie odpisuje. to jest jakas totalna sciema. Zbierzmy sie wszyscy i podajmy ta Kur..we na psiarnie niech odzyskuja nasze pieniadze. Mam numer konta oraz potwierdzenie na ktore wysylalismy pieniadze. Moj numer telefonu to 504540908. Razem sie uda odzyskac Pieniadze.
2
wodzu 2015-08-06 11:50:12
My nie wysylalismy pieniedzy. Nie zaryzykowałem. współczuję kolego, życzę powodzenia w walce z tymi zlodziejami. Dzis dostalem mail od Oktawiana niemczyka, wszystko tak samo, tylko inna nazwa firmy i goscia. banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powodzenia zycze mam nadzieje ze odzyskacie pieniadze!! pozdrawiam
Vecc 2015-08-07 06:15:47
Witam , wraz z Mamą również mieliśmy jechać do Liege. Również wysłaliśmy pieniądze na podany nr konta , telefon wylaczony na e-maile nie odpisuje
3
Łukasz 2015-08-07 09:56:45
Zostalem Oszukany przez Dawid Wozniak Niby koordynator agencji Manpower. Oferta pracy byla zachecajaca,poniewaz bylo w niej wszystko dobrze rozpisane od poczatku do konca. Oczywiscie dla par rowniez. 3 Sierpnia wyslalismy pieniadzeza niby mieszkanie i nie otrzymalismy zadnej umowy. a 7 sierpnia zostal wylaczoiny telefon oraz na maila juz nikt nie odpowiadal. Jestesmy w raz z narzeczona oszukani jak wiele innych osob i chcemy wspolnie polaczyc sily i odzyskac swoje oszczednosci. dlatego proponuje dzwonic na moj numer(usunięte przez administratora)
Vecc 2015-08-07 11:48:40
Dokładnie dane oszusta u nas takie same ,również oferta była dla nas zachecajaca , wszystkie przedstawione informacje nie wyglądały z poczatku na jakies oszustwo dnia 5.08 rozmawialismy z tym Panem przez telefon i bylo niby wszystko w porzadku. Dnia 6.08 juz nie dalo sie dodzwonic do tego pseudo "Koordynatora" a na wiadomosci e-mail rowniez 0 odpowiedzi , umowa również nie została do nas przesłana i zostaliśmy oszukani. Prosimy o wiadomości tutaj od reszty poszkodowanych
asia 2015-08-07 15:44:29
Czekam na telefon od kierowcy, spakowana i znalazłam ten temat. nieźle
antyobózpracy 2015-08-24 16:51:31
wszyscy pośrednicy pracy powinni zostać zdelegalizowani, złodziejstwo i tyle. A pisanie, że znajdują codziennie pracę dla kilku tysięcy ludzi to przekoloryzowany fakt, bo mowa tutaj o pracownikach, którzy nie ukończyli podstawówki albo mają nóż na gardle lub ambicje na poziomie zero. normalni ludzie nie zgadzają się na takie warunki, które oni oferuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kraj, wstydzę się, że mieszkam w takiej Polsce.
4
bleble 2015-08-25 18:23:12
przeciez warunki jakie oferuje Manpower to są warunki jakie proponują firmy ;/ to co firma placi pośrednictwu jest poza wyplatą, moja siostra pracowala kiedys w pośrednictwie wiec wiem jak to wygląda.
ja pracuje przez Manpower w Gli i jestem zadowolona.
Proponują stawkę i albo się godzisz albo nie - to juz Twoja decyzja za ile chcesz pracować.
jebaćagencje 2015-09-03 02:58:36
nie bleble tylko taka prawda jak kolega napisał-niech sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za robote weznma normalna, konstruktywna a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3/4 kraje pokonczylo pseudo studia dziunie pierdzistolki a teraz robic nie ma komu to sobie wymyslili, ze na wyzysku innych beda zarabiac, wiadomo jest popyt-jest podaz, jakby zaklady nie chcialy wspolpracowac z takimi agencjami to by takie agencje nie istnialy, a drugiej strony jakby takie agencje nie istniale to by cwaniaczki zaklady nie korzystaly z ich uslug; chory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kraj i tyle, tyle samo agencji co kioskow z tanimi alkoholami, ja to w ogole sie dziwie, ze w tym kraju to sie jeszcze pieniedzmi placi, niech słoikom alkoholem placa oni i tak maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za ile robia; taka agencja to jest po to zeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] studentowi robotke na 2 miesiace w wakacje zalatwic a nie przetrzymywac pracownikow po kilka lat bo juz do tego dochodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pasozyty dziunie pierdzistolki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jego mac! kazda z tych pan tam pracujacych w tych hujpowerach i sranstadach to zawod: zona albo zawod:corka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ja nienwidze tego narodu debilnego niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieklo pochlonie ta jeban polske!!!
7
miki 2015-09-11 19:35:43
uwazajcie jak wam wyplacaja bo ja do tej pory nie dostalem wyplaty za lipiec i mam czekac do 10 pazdziernika masakra
sprawdziłam 2015-10-22 15:54:16
Nie pracowałam ale byłam na rozmowie w sprawie pracy w Manpower Katowice. Pani była bardzo nieprofesjonalna. Po pierwsze umówiła się ze mną na konkretną godzinę ale się spóźniła. Po drugie była nieodpowiednio ubrana i wymalowana jak na imprezę disco (najwyraźniej na makijaż miała czas). Takie zachowanie nie świadczy o Firmie dobrze, pracownik jest reprezentantem Firmy dla której pracuje. Jeżeli ktoś zaprasza mnie na spotkanie w sprawie pracy a potem się spóźnia wymalowany i nieodpowiednio ubrany, to jest to dla mnie brak szacunku. Czy taka Firma, która zatrudnia takie osoby może się cieszyć poważaniem?
6
Amazon 2015-10-26 14:11:29
Bałagan mają przepotężny, nic nie wnoszące prezentacje, wypełnianie papierów na kolanie, zero komunikacji z przyszłym pracownikiem. Być może dlatego, że całym procesem zajmują się dwa młokosy świeżo po studiach(?).

geleon 2015-10-28 09:59:53
A ja nie współczuję, bo trzeba być skończonym idiotą by coś takiego zrobić.
Bardzo dobrze każdemu co wysłał
Jacek 2015-10-29 10:57:51
Fakt jest spora baza ofert pracy w menpower ale zgodze się mają bałagan podczas rekrutacji. Dostałem od nich oferte dla nauczycieli języka francuskiego w Wrocławiu aby podszkolić ich pracowników do placówki którą mają otwierać we francji ale po dwóch etapach cisza i nie bardzo wiem czy to jest normalne u nich http://preply.com/pl/wroclaw/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-francuskiego
sprawdziłam 2015-11-03 19:48:24
Gdybym nie poczekała, to do rozmowy zwyczajnie by nie doszło. Tylko i wyłącznie z powodu mojej wyrozumiałości oraz cierpliwości, rozmowa ostatecznie odbyła się. Nie wyobrażam sobie, żebym miała pracować dla Firmy, która w taki sposób traktuje ludzi i nie jest dla mnie istotne czy moja kandydatura została odrzucona czy nie.
4
sprawdziłam 2015-11-03 20:00:51
@nelle, uważam że dla osoby, która przeprowadza rekrutację (to przykre co teraz powiem) jest to katastrofa. Taka osoba zwyczajnie wychodzi na osobę niekomptentną, odstrasza i (jak dla mnie) do tej pracy się nie nadaje.
1
sprawdziłam 2015-11-03 20:22:27
Nadmienię jeszcze że osoba z tej Firmy, która umówiła się ze mną na konkretną godzinę, nie daje znaków życia a osoby które z nią pracują i są w tym czasie w biurze, muszą się za nią tłumaczyć (zwalanie na innych braku kompetencji). Chciałam się skontaktować i dopytać o godzinę, jednak oczywiście ta osoba nie miała przy sobie telefonu służbowego. Średniowiecze.
doświadczna 2015-11-05 09:29:22
Proszę spojrzeć na opinię o firmie: 2 na 6. To mówi samo za siebie i nic tu nie pomoże. Jak się pochodzi na rekrutacje po tych firmach pośredniczących, to odechciewa się człowiekowi jakiejkolwiek pracy. Nikomu nie polecam agencji pośredniczącej. Bezpośrednio składać CV u pracodawcy i tyle.
4
doświadczona 2015-11-05 09:38:50
A kolejna sprawa: zatrudniają na stanowisku konsultanta ludzi, którzy 'węszą' w CV ludzi nadsyłających aplikacje, jaką mają opinię (i tu pan pacodawca może na Ciebie nagadać niestworzone rzeczy), jakim byłeś pracownikiem, a to wszystko to informacje wyssane z palca - zwyczajne plotki, bo ludzie lubią robić na złość a szczególnie pracodawcy u którzych rzuciłeś robotę. Ludzi się przyjmuje do pracy po to, żeby się wykazali a nie żeby grzebać w ich CV i zajmować się wyciąganiem pogłosek.
karol 2015-11-26 12:42:55
jest mozliwa umowa o prace dla rekrutera ale faktycznie po okresie probny srednio ok 3 - 6 miesiecy, dobry pracodawcach duza miedzynarodowa korporacja zarobki ok 3 000 do 6 000 zl netto
Nina 2015-12-15 19:15:30
Mój brat czeka na razie od 10-tego grudnia, to jest 5 dni spóźnienia.
Gość22222 2016-01-04 09:51:48
Nie polecam. Byłam umówiona na rozmowę w Cieszynie na stanowisko pracownik produkcji. Pani z Manpower naopowiadała mi głupot dotyczących umowy. Miała być umowa na okres próbny 3 miesiące, później na 2 lata. Zarobki miały być wysokie i co ? Najeździłam się na badania do książeczki sanitarnej, nadenerwowałam. Pracowałam w fabryce 1 dzień i zarobiłam niecałe 90 zł.Więcej za paliwo zapłaciłam, żeby przepracować tam 1 dzień niż zarobiłam.
zażenowana 2016-01-16 00:07:40
manpower Gdańsk to jakaś porażka. zero profesjonalizmu, nie wiem kogo tam zatrudniają, ale chyba jakichś gimnazjalistów z zerową wiedzą czym jest rekrutacja i powinna liczyć się z tym, że mówi w imieniu firmy XYZ (znanej zresztą bardzo powszechnie) a potem odwala fuszerkę, wstyd firmie przynosi
4
Anfrage 2016-02-01 10:34:05
jestem dzisiaj umowionan na rozmowe o prace i nieco w szoku co tu pisza
!!! czy to jest mozliwe ze taki leader na rynku HR dostaje takie az zle opinie?
przepraszam za brak polskich znakow jest to niemiecki laptop i jeszcze nie instalowalam :) prosze o jakas opinie moze osoby ktora pracowala i moze powiedziec cos pozytywnego. Aplikuje na rekrutera z jezykiem niemieckim na konkretny projekt!
waldi993 2016-02-08 02:44:36
praca po ciulu niby od 10-12 dni jest okres szkolenia a potem norma ale walaw ciula robiłem 6 dni i na akord mnie wzieli. Przyszło co do czego to robiłem za 30 zł dziennie a dojazdy 15 zł a gdzie jedzenie gdzie papierosy tak jak ja pale . Po drugie ganiaja z terminami jak glupie tak sa w tyle
maciej 2016-02-11 12:50:04
praca dla MANPOWER to wyzwanie , firma ta nieustannie popełnia błędy , wypłaty zawsze zaniżone, regularnie palą głupa przez kilka dni z wyjaśnianiem wszystkiego , pracuje dla Amazon poprzez manpower i nikomu nie polecam tego posredniaka , panowie z manpowiera w amazonie jedynie potrafia grac calymi dniami w ping ponga i pilkarzyki nie maja absolutnie zadnej wiedzy nt wyplat czy wyjasnienia odcinkow płacowych , nie wspomne juz o rozjezdzajacych sie zeznaniach dotyczacych kazdej innej sprawy kazdy w tej firmie na 1i to samo pytanie pytanie odpowie ci innaczej !
maciej 2016-02-11 12:50:13
praca dla MANPOWER to wyzwanie , firma ta nieustannie popełnia błędy , wypłaty zawsze zaniżone, regularnie palą głupa przez kilka dni z wyjaśnianiem wszystkiego , pracuje dla Amazon poprzez manpower i nikomu nie polecam tego posredniaka , panowie z manpowiera w amazonie jedynie potrafia grac calymi dniami w ping ponga i pilkarzyki nie maja absolutnie zadnej wiedzy nt wyplat czy wyjasnienia odcinkow płacowych , nie wspomne juz o rozjezdzajacych sie zeznaniach dotyczacych kazdej innej sprawy kazdy w tej firmie na 1i to samo pytanie pytanie odpowie ci innaczej !
A. 2016-02-18 21:51:55
Bylam w 3 etapach rekrutacji i odpadalam w ostatnim dla klienta z branzy IT ale co moge powiedziec o pracodawcy Manpower a dokladnie EXPERIS IT WARSZAWA: polecam bardzo polecam. Profesjonalni bardzo i walczą o dobre stawki dla pracownika. Można zwracać się z kazdym tematem i jest duze wsparcie. :)
Porządna firma.
1
łysy 2016-03-02 21:01:50
Byłem w jednym z oddziałów na spotkaniu jako kandydat na pracownika produkcji ale poziom rozmowy i brak rzetelnej wiedzy prowadzącej o pracodawcy spowodował że zrezygnowałem z tego stanowiska.
aneczka 2016-03-07 21:05:36
Ja nie dostawałam żadnych dziwnych meili. Ale chciałam podzielić się inną informacją. A mianowicie pracowałam na Brembo zatrudniona przez firmę Manpower. Ogólnie nie mam dobrego zdania o tej firmie. Ponieważ najpierw był problem z Panią koordynator, nie przychodziła do pracy bądź się zmieniały jak rękawiczki i nie były odpowiednio przeszkolone. Był problem z umowami. Kiedy już to się wyklarowały i była odpowiednio poinformowana pani koordynator to znowu gdy się rozchorowałam i miałam operacje.Nie przedłużono mi umowy. Dobrze ja to jeszcze rozumiem. Jednak nie mogę pojąc dla czego od dwóch miesięcy nie mogę doprosić się o załącznik Z-3 (Zaświadczenie Płatnika Składek, który wypełnia pracodawca, a mianowicie Manpower). Za każdym razem kiedy dzwonie do Sosnowca czy Częstochowy mam wrażenie, że oni mają mnie za śmiecia i ciągle zbywają. Dzięki Manpower jak dobrze pójdzie odetną mi gaz i prąd bo nie jest mnie stać bym mogła popłacić rachunki.
4
krupek 2016-04-04 11:52:32
pewnie ile osob tyle opini. Manpower jest w wielu miastach więc piszcie ggdzie byliscie bo ta firme tworzą ludzie, wiec jesli jestes niezadowolony np z Gdanska niepowiedziane ze nie bedziesz zadowolony z Wroclawia etc.
doświadczony 2016-06-12 15:36:56
Za pośrednictwem firmy Manpower w Poznaniu pracowałem w firmie Kayser Automotive w Batorowie. Umowę miałem podpisaną na 2 tygodnie, jednak w umowie były błędnie wpisane daty. Osobą wystawiającą umowę z ramienia pani Dagmary, koordynatora agencji, była pani Natalia B. Przez pierwsze 2 dni pracy w firmie otrzymywałem pochwały od mojej brygadzistki, pani Ilony. Kiedy po drugim dniu pracy wróciłem do domu, otrzymałem sms-a od Natalii B. o treści "mam sprawę do pana. zapraszam do agencji". Zadzwoniłem do niej, aby dowiedzieć się co się stało. Natalia B. zaczęła zwodzić mnie, twierdząc, że nie może mi powiedzieć, oraz, że muszę koniecznie przyjechać. W bezpośredniej rozmowie stwierdziła, że osoba "x" będąca przełożonym pani Ilony nie chce mnie widzieć w firmie, ponieważ "gdyby nie ja, zespół przeszedłby już dawno (jak dawno? w firmie byłem od dwóch dni!) na nową maszynę" i zaczęła mnie szantażować, że jeżeli nie podpiszę rozwiązania umowy za porozumieniem stron to wręczy mi zwolnienie dyscyplinarne. Ulubioną metodą Natalii B. wywierania presji na pracowników jest szantaż, szczególnie szantaż zwolnieniem dyscyplinarnym. Po podpisaniu rozwiązania skontaktowałem się niezwłocznie z moim prawnikiem, który powiedział, że Natalia B. celowo starała się podstępnie wymusić na mnie podpisanie rozwiązania za porozumieniem stron, aby nie wypłacać mi należnego wynagrodzenia za cały czas trwania umowy. Wówczas wysłałem pismo do agencji i wycofałem pisemne oświadczenie woli. Napisałem również, że jeżeli postanowienia podpisanej wcześniej umowy nie zostaną dotrzymane - sprawę skieruję na drogę sądową. Koordynator agencji, pani Dagmara, załatwiła sprawę honorowo. Należy tutaj tylko postawić pytanie, czy pani Dagmara nie chciała, aby sprawa trafiła do Sądu, czy po prostu wydała decyzję z prawdziwej międzyludzkiej uczciwości?
ona kraków 2016-07-04 16:13:07
jestem zażenowana poziomem obsługi w Manpower Kraków. rekrutuje dziewczyna która pracuje w agencji 4 mies, wcześniej pól roku pracowała w innej, a jeszcze wcześniej zupełnie poza rekrutacja - żenada. do tego brak kontaktu, informują że skontaktują się do 2 dni maksymalnie mija dwa tygodnie i nic nawet już nie czeka się bo do jakiej firmy ktoś taki może rekrutować. jestem okropnie zażenowana bo w żadnej innej agencji i firmie z takim potraktowaniem się nie spotkałam
3
nick 2016-07-26 15:13:56
Nie ukrywam-przybyłem do tej firmy (Manpower Łódź Dąbrowskiego) z niechęcią.Jednak zrobiłem to,ponieważ "chodzenie" na rozmowy,wyrabia odpowiedni charakter,pozwala zapanować nad stresem,uczy odpowiedzi na niejedno dziwne pytanie itp.itd.Pamiętam tą firmę gdy powstała.Była jako nieliczna w Łodzi.Rozmowa z ówczesnymi rekrutantami-czy tam jak się ich nazywa :) była konkretna,poza tym można było naprawdę sporo "utargować" dla siebie.Osoby te były miłe,przyjazne...a teraz?Wchodzisz,stajesz przy biurku,obok ciebie przewija się mnóstwo pań,jednak żadna z nich nie wykazuje jakiegokolwiek zainteresowania twoją osobą.Cóż,czekam dalej i wreszcie się doczekałem.Pani bierze mnie na rozmowę i od razu pokazuje kto tu rządzi i kto jest panem sytuacji.Zabiera się do c.v. i niczym oficer śledczy wytyka ci to i owo i zadaje pytania jak na komisariacie.Już mam jej dosyć.Jest grubiańska,wywyższa się,emanuje chłodem i nawet rzekłbym chamstwem.Nie mogę doczekać się wyjścia,więc sam kieruję tak tokiem rozmowy,aby jak najszybciej ją zakończyć i opuścić to biuro.Dodatkowo lokal nie jest zaopatrzony w klimatyzację-czy też nie jest załączana-nie wiem,ale po czasie oczekiwania i rozmowie,wychodzę jakby mnie ktoś oblał wiadrem wody.To też nie nastrajało optymistycznie podczas rozmowy i przyczyniało się do tego,że chciałem ją szybko zakończyć.Wydaje mi się,że pracownicy tej firmy,zatracili się w czasie.Agencji jest mnóstwo i często oferują nawet te same oferty pracy."Drogi" manpowerze-już nie jesteś monopolistą na rynku łódzkim,a z resztą gdy byłeś traktowałeś interesanta w zupełnie inny sposób.Podobne odczucia z pobytu w biurze na Dąbrowskiego ma jeszcze kilku innych moich znajomych,zatem droga Warszawo,wypadałoby wpaść tam i zrobić odpowiedni porządek.Chyba,że wam to wisi i powiewa,więc oby tak dalej,a mam nadzieję doczekacie się czasów pustych biur.Wiem jedno-moja noga więcej tam nie postanie i nie omieszkam odradzać tego innym zainteresowanym.Nie pozdrawiam,ale kończę swój wywód,pozostając w głębokim zażenowaniu...
5
Xyz 2016-08-04 11:31:57
Witam czy ktoś wie ile zarabia u nich specjalista ds rekrutacji ? Dostałem ofertę pracy, Ale słyszałem wiele złych opinii nt pracy u nich. Że atmosfera niefajna mnóstwo nadgodzin. Jak to wygląda w praktyce ? Będę wdzięczny jeżeli wypowie się jakiś rekruter
Xyz 2016-08-04 11:32:24
Witam czy ktoś wie ile zarabia u nich specjalista ds rekrutacji ? Dostałem ofertę pracy, Ale słyszałem wiele złych opinii nt pracy u nich. Że atmosfera niefajna mnóstwo nadgodzin. Jak to wygląda w praktyce ? Będę wdzięczny jeżeli wypowie się jakiś rekruter
kolo 2016-09-02 22:49:02
Hej ludziska pracuje ktoś przez Manpower w Niemczech w miejscowości Weismain w okolicach Coburga na magazynie odzieżowym ? Jeśli tak proszę o jakieś dane na temat tej agencji i pracy dla nich.
zdesperowana 2016-09-12 22:00:43
Nigdy więcej pracy z tą firmą nie dość że oszukują to jeszcze nie wypłacają chorobowego masakra nie polecam !!!!
zdesperowana 2016-09-12 22:01:31
Nigdy więcej pracy z tą firmą nie dość że oszukują to jeszcze nie wypłacają chorobowego masakra nie polecam !!!!
monika 2016-09-17 16:43:22
Beznadziejna firma-nigdy więcej!!!
współczuje współpracującym z nimi 2016-10-01 16:27:53
zadzwonili do mnie niedawno nie powiem inaczej jak debile z menpowera umawiali sie 10 razy na rozmowę ustali godziny aby im i mi pasowało choć pasowało mi i za pierwszym ich telefonem ale chyba statystyki muszą robć teleoniczne, no i nastał ten czas po 2 tygodniach i kilku telefonach umawiania się zadzwoniła bond-idiotka i zaczęła nagabywać abym się zatrudnił w salonie sprzedaży BMW Olszowiec ale na zasadzie swojej działalności, i sprzedawał ich saomchody. Niestety warunki takiej działalności były bardzo tajemnicze i nie chciał nic powiedzieć twierdząc że tylko jak się zdecyduję na ten typ pracy to przy podpisywaniu umowy je poznam. Po dłuższej nerwowej idiotycznej z nią rozmową stwierdziła ze podpyta się mądrzejszych od siebie czy może takie dane ujawniać i oddzwoni albo i nie - to był taki idiotki foch na koniec. No i oczywiście nie oddzwoniła taki ich to już poziom.
1
Zainteresowana 2016-10-04 18:51:36
Hejka, jestem umówiona na rozmowę jako konsultant da administracyjno kadrowych? Pracował ktoś na ww stanowisku ?
Zainteresowana 2016-10-04 19:24:52
Rozmowa juz za mną teraz testy ....
Pracownik 2016-10-05 13:47:31
Ta agencja pracy to jakaś kpina. Pierwsze oferują stanowisko pracy, dzwonią że się zostało przyjętym na oferowane stanowisko. Po kilku dniach jak człowiek składa wypowiedzenie u swojego pracodawcy dzwonią że oferta nie aktualna bo ktoś inny został przyjęty. Zastanówcie się przed wysłaniem do nich swoich dokumentów aplikacyjncyh
1
radek 2016-10-05 13:49:46
Wydaje mi się, że u nich można dobrze zarobić, bo jest sporo jest premii podobno, a też jest oferta ciekawa jako np. Pracownik produkcji – branża motoryzacyjna, tylko wiadomo, że trzeba się znać dobrze na pracy i mieć doświadczenie.
bbq 2016-10-27 22:15:30
Polecam poczytać o takim dokumencie jak "promesa zatrudnienia"
AGLKA 2016-11-06 13:53:41
TA IDIOTYCZNA AGENCJA PRACY ZABLOKOWALA MI PO 2 LATACH MOZLIWOSC PRACY W AMAZON POZNAN
W TAMTYM ROKU PRACOWALAM PRZEZ INNA AGENCJE JAKOS I SIE DALO.TA AGENCJA NIE WIDZI PRZECIWSKAZAN CO DO ZATRUDNIENIA.
WIEC O CO CHODZI MANPOWEROWI? MOZE O TO ZE JUZ DLA AMAZON NIE PRACUJA?
A TAKICH OSOB JAK JA JEST BAAARDZO DUZO!!
manpowerrrek 2016-11-06 13:57:27
bywało lepiej..
zrażony 2016-11-27 19:56:16
Tak samo było w moim przypadku w Warszawie przy ul. Postępu. Ja miałem do czynienia z dziewczynką jakby od pługa oderwaną, babochłopem ze słoikowa.
Zostaw swoją opinię o Manpower Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Manpower Polska