brak logo

Exorigo - Upos sp.z o.o.

Toruń

Opinie o Exorigo - Upos sp.z o.o.

Misio 2010-11-24 09:04
Całe szczęście, że firma Exorigo ma całkiem sporo pozostałych, zadowolonych kontrahentów, którzy potrafią docenić wkład i zaangażowanie zarówno programistów piszących autorskie oprogramowanie jak i innych osób świadczących usługi z szeroko pojętej branży IT.
na układy nie ma rady 2010-12-01 18:59
Skończ Misiu, wstydu oszczędź. Propagandę w stylu osobnika w brunatnym mundurze wsadź sobie w 4 litery. Teraz pędź do brata i wypłacz mu się w rękaw.
brat 2011-08-11 19:36
Szkoda tylko, że wkład i zaangażowanie, które wkładałem przez pięć lat w tą \"wspaniałą\" firmę, przepraszam teraz \"grupę\" nic nie dała i moi przełożeniu mnie ciągle zwodzą.
anonim 2011-08-12 12:17
Mnie tak zwodzili przeszło rok. W tej firmie panuje zasada iż największym twoim szczęściem jest budzić się i zasypiać z myślą o Exorigo. Co chciałbyś więcej. Wielki brat czuwa i dba aby było Ci dobrze i abyś wiódł życie pełne szczęśliwości. Zastanawiające jest to iż jak bardzo te wpisy musiały drażnić jaśnie nam panujące dwie rodziny / [usunięte przez administratora]iż prawie trzy strony negatywnych acz prawdziwych uwag i opowieści z pracy w Exo nak nagle zniknęło. Czyżby te upały ? Nawet wpisy wyparowują od tego gorąca ?
zdziwiony 2011-08-12 16:25
A najdziwniejsze jest to, że pean pochwalny jakoś się ostał. Czyżby ten wirus kasował wybiórczo.
xyz 2011-08-18 13:02
Zawsze mnie dziwiła pozytywna opinia o Prezesie. Moja po dwuletniej z nim współpracy była jak najgorsza. Ale może im więcej się wie i widzi tym bardziej oczy się otwierają i człowiek wpada w przerażenie. Uważam iż jaka góra takie podgórze może tylko na samym dole jest lepiej.
no-life 2011-12-09 22:05
Przerażająca jest najbardziej świadomość nadchodzących zmian dla pracowników grupy upos-exo na 2012...ciekaw jestem ile osób odejdzie tudzież firma pomoże. Nie mogę też powiedzieć, że jest beznadziejnie ale fakt - obecnie pracownik to koszta i niepotrzebny słupek na liście płac. Jeśli ktoś z byłych pracowników miałby okazję niech też opisze jak w nowej pracy...a w ogóle to wszystkim życzę powodzenia na drodze zawodowej :)
2
KIEROWCA,,,,,,,,, 2012-04-16 17:00
Jeżeli jesteś zdrowy a chcesz zostać psychicznym to zatrudnij się tam,
Jeżeli jesteś wariatem a chcesz być zdrowy to się zwolnij z tej firmy. W mojej osobistej opini 78% pracowników Exorigo to ludzie którzy jakby nie mieli kredytów, rodzin itp. To [usunięte przez administratora]by z tej firmy z metką \"pożucenia miejsca pracy\" i maraton zakończyli by u psychologa. Pozostałe 22% to pociotki i zarząd. Pan Prezes może i wybuchowy, ale człowiek równy i godny szacunku choćby za to że stworzył te firmę od zera i dąży do zrobienia z niej quasimonopolisty w obsłudze dużych sieci handlowych i nie tylko - Panie [usunięte przez administratora] z mojej strony full podziw i pełen szacun za upór i siłę w dążeniu do swoich celów. Szkoda tylko, że otoczył Pan się pewnymi osobami, które swoją ignorancją i buractwem ( bo inaczej tego nie nazwę ) w stosunku do swoich podwładnych sprawiły, że tylu zadowolonych pracowników ze starej dobrej ekipy pouciekało z krzykiem przez szybę drzwi wejściowych wyrywając sobie włosy z głowy. Pamiętam jak chodził Pan i witał się z ludźmi pytając: \"kim są i co dla niego robią?\" - zawsze mieliśmy śmiechy z tych przerażonych świerzaków :)) - szkoda tylu lat mojego życia poświęconego tej firmie :((( Życzę wielu sukcesów.
fanzone 2012-07-10 20:18
a mnie tam [usunięte przez administratora] się podoba, nic do niej nie mam :)
ale resztę opinii mogę potwierdzić
1
NIEWOLNIK KUNTA KINTE 2012-10-30 17:10
WITAM . NIE POLECAM PRACY W EXORIGO . PRACA W WIELKIM STRESIE. PRAWIE WSZYSCY PRACOWNICY LECZA SIE U PSYCHIATRY,,,,,PREZES WSZYSTKICH TRAKTUJE PO NIZEJ KRYTYKI. WYKORZYSTUJE SYTUACJĘ PRACY NA RYNKU [usunięte przez administratora] . POPRZEDNIE OPINIE SĄ CZYSTĄ PRAWDĄ .
WIELKI BRAT 2012-11-01 17:44
Nie zgadzam się z opinią wszystkich,,,,,,,,NIE GRYZIE SIĘ RĘKI KTÓRA KARMI,,,,,,,,,,,,,STOP .KROPKA...
ehh 2012-11-03 17:34
MASAKRA! w tej firmie nie da się pracować, porażka! odradzam wszystkim!
1
WIELKI BRAT 2012-11-12 14:09
Jeśli ktoś jest obrażony na firme EXORIGO .niech idzie do pracy w Mc ,Donaldzie,,,tam jest super,,,Wszyscy co piszą te bzdury to żyją czystą komuną ...CZY SIĘ STOI CZY SIĘ LEŻY TO SIĘ NALEŻY,,,,
pogromca braci 2012-11-15 14:46
zaraz obrażony, bez przesady. po prostu praktykom stosowanym w Exorigo mówimy \"NIE\". Komu to pasuje, to siedzi dalej w Exorigo , pozostali pracują w \"McD\" - skoro Exorigo ustami brata/braci tak to nazywa.
pavcio 2012-12-11 23:15
zwolniłem się z tego cyrku i poszedłem do McD, uwierzcie mi że w maku jest 100 razy lepiej!!!
bonusy i premie, świetna atmosfera i co najważniejsze kierownicy doceniają trud i zaangażowanie w pracę! - czyli wszystko to czego brakowało w tej śmiesznej firemce
ciekawy 2012-12-31 19:00
A ostatnio poszukują lidera zespołu BI. Czy może ktoś wie co się stało, że szukają? Co się stało z dotychczasowym bo chyba jakiś musiał być?
ciekawy2 2012-12-31 20:10
co to BI
1
ciekawy 2013-01-01 23:49
BI najczęściej oznacza Business Intelligence co jest rozumiane w światku jako takie ładne i łatwo dostępne raportowanie (i bla bla bla jeśli ten termin będzie chciał rozwinąć ktoś o smykałce handlowca albo pokrewnej). Generalnie chodzi o ogłoszenie: [usunięte przez administratora]
ciekawy3 2013-01-08 22:05
jak to co?! pewnie się zwolnił bo miał dosyć tego cyrku ;)
kolejnyniezadowolony 2013-01-17 14:18
Chciałbym napisać pozytywnie o firmie, ale niestety NIE DA SIĘ!!! To co napisali przedmówcy jest prawdą i do tej pory nic się nie zmieniło a wręcz przeciwnie, ciągle pogarsza się. Niedouczeni pseudo "managerowie" są w tej firmie normą. Choć jedyne co mnie dobrego spotkało to ludzie z którymi współpracowałem. Pozdrowienia dla wszystkich wyzyskiwanych :). Częstym tematem rozmów międzypracowniczych była dyskusja na temat zmiany pracy :). Nie liczcie, że ktoś was doceni za dobrą pracę. Wręcz będą się was bać i szybciej niż myślicie zwolnią, żebyście nie mogli zagrozić ich stołkom. Bo można byłoby im pokazać, że będąc managerem można być człowiekiem. ODRADZAM !!! Szukajcie pracy w innej normalnej firmie!!!
niko 2013-02-06 18:06
ukazało się ogłoszenie że firma poanie szukuje magazyniera, moje pytanie dotyczy jakim asortymentem zajmuje się magazyner oraz czy warto tam wysłać cv.
Szkoda_gadac 2014-07-29 18:52
Zero perspektyw na rozwój.
( usunięte przez administratora )obcinanie pensji za friko..
NIE POLECAM !
2
carter 2014-08-05 18:57
z tego co czytam, ta firma to dno. kiedy oni sie naucza ze ludzie to najcenniejsze co ma firma.
mam nadzieje ze nigdy nie znajda tam pracownika, a reszta sama odejdze…
1
dno 2014-08-06 16:08
dno. jak caly management.
1
żalik 2015-01-17 23:38
Grupa Exorigo-Upos dostarcza usługi i produkty, które wspomagają na każdym etapie działania największe sieci handlowe w Polsce, a także sieci handlowe działające na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Także jest to firma nie tylko działająca na obszarze naszego kraju, ale już ogromna międzynarodowa firma
1
Iri 2015-03-19 00:03
Czy mógłby ktoś mi udzielić informacji czy dzięki firmie exorigo można liczyć na jakieś lepsze wynagrodzenie niż przeciętne dla branży w Toruniu? Chciałbym w jakimś niedługim czasie zmienić pracę i poszukać nowych doświadczeń. Zastanawiam się tylko czy będzie to możliwe w tej firmie, czy raczej poszukują ludzi doświadczonych?
pracownik 2015-06-10 01:07
Brak możliwości awansu, brak podwyżek, brak szkoleń, na rzeczy niezbędne do pracy czekasz miesiącami ewentualnie dostajesz używane.
xyz 2015-07-10 01:30
podwyżki w tej firmie to kpina z pracownika....
były pracownik2 2015-11-24 17:51
Drogi Wielki Bracie. Mnie nikt nie karmi.
Po prostu robię swoje, a psim obowiązkiem firmy jest płacić i szanować pracownika.
Anonim 2015-12-02 17:32
Ludzie..ogarnijcie się, to jest mega corpo, gdzie traktują człowieka jak śmiecia.
2
Artem 2016-01-21 10:01
Kto mi powie o warunkach pracy? W Gdańsku jest rekrutacja na technika serwisu.
były pracownik 2016-02-02 13:44
NIE POLECAM. To pracownicy odwalają całą brudną robotę w tej firmie, a w podziękowaniu nie dostają nawet uścisku ręki prezesa. Dają się wykorzystywać przez tych, co lubią od czasu do czasu pogrzać zwały sadła na jachcie w trakcie jakiegoś służbowego wyjazdu na Karaiby.
Aga83 2016-07-05 16:18
Co to za mafia? Za odczyt kasy fiskalnej tej firmy zaplacilam 369zł! Gdzie u konkurencji kosztuje to 50zł! Skad taka różnica? Dodam,że nikt poza firmą exorigo nie ma uprawnień do odczytu ich kas!
Mateusz 2016-09-13 14:34
Wiecie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko konsultanta ds. technicznego wsparcia klienta ? Jakie zagadnienia należy znać ?
Mate 2016-09-13 14:35
Wiecie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko konsultanta ds. technicznego wsparcia klienta ? Jakie zagadnienia należy znać ?
umra 2016-09-13 14:41
Posiadanie rocznego doświadczenia nie stanowi dziwnego wymogu do spełnienia, zwłaszcza, że stawki są adekwatne do kwalifikacji
Maja 2017-03-07 13:58
@Mate aplikowałeś do pracy w Exorigo - Upos? Chętnie usłyszymy jak w firmie wygląda proces rekrutacyjny. Jakie pytania pojawiły się na Twojej rozmowie kwalifikacyjnej?
ASD 2017-03-10 16:50
Nie warto aplikowałem na stanowisko technik serwisu 2500 wyszło im za dużo zaproponowali 2100 (30%premia 70%podstawa) czyli mógłbym dostać najniższą krajową do tego nie odzywali się przez pierwsze 4 tygodnie po rozmowie rekrutacyjnej w końcu jak podjąłem inną pracę zadzwonili dzień po podpisaniu umowy wcześniej prosiłem o szybką informację zwrotną do piątki bieżącego tygodnia otrzymałem ją po 3 tygodniach. Zaskoczyła mnie informacja, że chcą mnie zatrudnić (może to tak długo trwało bo ich inni kandydaci olali) Jak już złożyłem wypowiedzenie u obecnego pracodawcy (nie chciałem zostawić go na lodzie) z okresem dłuższym niż im obiecałem Pan szanowny w oddziale w Bydgoszczy powiedział, że weźmie kogoś innego bo to jest niepoważne z mojej strony. Dzięki ich wspaniałej kulturze stracili 241 zł na lekarza MP. W mojej ocenie dziwna firma i zastanawiające było dla mnie to, że rozmowa rekrutacyjna przebiegała gdzieś w holu pewnie wstyd zaprosić do biura ;). Omijać szerokim łukiem!
1
ASD 2017-03-10 16:50
Nie warto aplikowałem na stanowisko technik serwisu 2500 wyszło im za dużo zaproponowali 2100 (30%premia 70%podstawa) czyli mógłbym dostać najniższą krajową do tego nie odzywali się przez pierwsze 4 tygodnie po rozmowie rekrutacyjnej w końcu jak podjąłem inną pracę zadzwonili dzień po podpisaniu umowy wcześniej prosiłem o szybką informację zwrotną do piątki bieżącego tygodnia otrzymałem ją po 3 tygodniach. Zaskoczyła mnie informacja, że chcą mnie zatrudnić (może to tak długo trwało bo ich inni kandydaci olali) Jak już złożyłem wypowiedzenie u obecnego pracodawcy (nie chciałem zostawić go na lodzie) z okresem dłuższym niż im obiecałem Pan szanowny w oddziale w Bydgoszczy powiedział, że weźmie kogoś innego bo to jest niepoważne z mojej strony. Dzięki ich wspaniałej kulturze stracili 241 zł na lekarza MP. W mojej ocenie dziwna firma i zastanawiające było dla mnie to, że rozmowa rekrutacyjna przebiegała gdzieś w holu pewnie wstyd zaprosić do biura ;). Omijać szerokim łukiem!
1
Maja 2017-03-13 10:16
@ASD rozumiem, że nie masz najlepszych wrażeń z procesu rekrutacji. A co więcej możesz powiedzieć na temat oferowanych warunków? Jakie benefity oferuje firma?
Zostaw swoją opinię o Exorigo - Upos sp.z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exorigo - Upos sp.z o.o.