Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-01-02 16:19:14 odpowiedz | cytuj
Najgorsza firma w Bydgoszczy
anonim - 2011-01-03 20:18:18 odpowiedz | cytuj
ale jakie JAGO
chłodnia czy wyroby cukiernicze.......
anonim - 2011-01-17 12:27:00 odpowiedz | cytuj
a jak wyglada praca w magazynie na objazdowej,i ile tam mozna zarobic??
.... - 2011-06-08 00:24:00 odpowiedz | cytuj
Zeby nie bylo watpliwosci chodzi o zaklad wyrobow cukierniczych na objazdowej
anonim - 2011-06-16 20:32:55 odpowiedz | cytuj
Ale jazda wlasnie sobie czytam opinie o zakladach bo szukam pracy i natrafilam na opinie o zakladzie Jago fabryka wyrobow cukierniczych.Mialam przyjemnosc tam miec praktyki szkolne,a raczej nieprzyjemnosc hehe.( usunięte przez administratora )
Tajemnicza - 2011-06-17 16:15:38 odpowiedz | cytuj
Moja mama kiedys pracowala w Fabryce Wyrobow Cukierniczych Jago z tego co pamietam wciaz wracala zmeczona .Czesto bywalo tak ze chociaz miala grupe na kregoslup byla zmuszana pracowac po 12h pamietam ze kilka razy sie zalila ze przerwy nie miala nawet ani czasu wyjsc do toalety.Wynagrodzenie bylo bardzo mizerne wsumie ciutke wieksze od najnozszej krajowej,a jeszcze pamietam ze wciaz nazekala ze strasznie tam traktuja ludzi maja ich za nic.
Bezrobotny - 2011-06-17 21:24:17 odpowiedz | cytuj
Super ze wpadlem na te forum , chcialem tam zlozyc papiery do pracy wsumie to mnie moj kolega ostrzegal przed tym zakladem bo mial tam praktyki i tez mowil ze to najgorszy zaklad w Bydgoszczy ,ale jakos mu nie wiezylem,po wypowiedziach osob widze ze to jednak prawda .Napewno nie zloze tam swojego CV. Takim zakladem powinna sie zainteresowac INSPEKCJA PRACY.
abc - 2011-06-19 19:53:23 odpowiedz | cytuj
Niech tym zakladem sie zainteresuje INSPEKCJA PRACY bo co tam sie dzieje to szok brak slow.
Uczen - 2011-06-20 16:09:44 odpowiedz | cytuj
W tym roku mialem praktyki w zakladzie na Objazdowej 2 bardzo zle wspominam praktyki w tym zakladzie. Zamiast sie uczyc musielismy pracowac jak pracownicy tego zakladu .Zima nie bylo ogzewania na hali temperatura wynosila srednio 5 stopni.Zauwazylem ze pracownicy tam bardzo ciezko pracuja mimo te ze posiadaja grupe niektorzy sie nawet zalili ze nie maja przerwy i sa zmuszani do pracy po 12 godzin.Ogolnie moge powiedziec ze nikomu nie polecam tego zakladu( usunięte przez administratora )
Byly pracownik - 2011-06-20 22:25:05 odpowiedz | cytuj
Witam musze przyznac ze rowniez nie mam milych wspomien zwiazanych z tym zakladem na Objazdowej 2 .Pracowalem tam kiedys prawie 4 miesiace przy produkcji rurek.( usunięte przez administratora )ynagrodzenie niewielkie.Wciaz zmieniany grafik ,z drugiej zmiany czesto bylo trzeba isc do pracy na rano .Jak ktos odmowil to byl ( usunięte przez administratora )Produkty wytwarzane z najtanszych , ( usunięte przez administratora )Nie polecam nikomu tego zakladu chyba ze ktos lubi hardcor.
anonim - 2011-06-20 22:41:55 odpowiedz | cytuj
Mialem okazje tam dawno pracowac musze przyznac ze ta firma bardzo( usunięte przez administratora ) zniechecila do pracy w takich zakladach.Ciezko pracowalem czesto po 12 godzin chciaz mialem grupe na kregoslup i jak sie okazalo nie otrzymalem zaplaty za nadgodziny ,a dodatkowo zostalem( usunięte przez administratora ) przy wyplacie,a najgorrszy byl( usunięte przez administratora ) temu zakladowi mowie stanowcze nie ,powinna inspekcja pracy zainteresowac sie tym zakladem.
Zawiedziony - 2011-06-22 21:57:15 odpowiedz | cytuj
Omijajcie ten zaklad na Objazdowej 2 szerokim lukiem jesli nie chcecie byc ( usunięte przez administratora )przy wyplatach.Gdy Cie zatrudniaja obiecuja Ci zlote gory ,ale po tygodniu w tym zakladzie ( usunięte przez administratora ) duze pieniazki ktore obiecuja przy zatrudnieniu zamieniaja sie w ciutkie wieksze od najnizszej krajowej.Ogolnie po dwoch miesiacach czujesz sie ( usunięte przez administratora )
Pracowniczka - 2011-06-24 21:07:57 odpowiedz | cytuj
To co inni opisuja wyzej to wszystko jest prawda.Pracuje w tym zakladzie juz kilka lat, tylko dlatego ze mam dzieci na utrzymaniu,w tym zakladzie doznalam wszystkiego co najgorsze.Pracownicy sa nagminnie( usunięte przez administratora )do pracy po 12 godzin bez mozliwosci wyjscia nieraz do toalety, bo wciaz brakuje rak do pracy.Czesto sie zdarza ze( usunięte przez administratora ) Wysokosc wynagrodzenia zalezy od humoru ( usunięte przez administratora )dysponuje urlopem pracownika ,na urlop musimy isc wtedy gdy jest postoj w zakladzie, a najgorsza jest ta jakosc ( usunięte przez administratora )
Uczennica - 2011-06-24 23:29:23 odpowiedz | cytuj
Dobrze ze juz jest koniec roku i nigdy sie nie pojawie w tym wrednym zakladzie to byly najgorsze praktyki w moim zyciu .Zamiast sie uczyc musielismy tyrac jak pracownicy,najbardziej to mi jest zal ludzi tam pracujacych sa tak ( usunięte przez administratora )na kazdym kroku.
Pewna pani - 2011-06-26 18:37:35 odpowiedz | cytuj
To wszystko prawda mnie tez ten zaklad potraktowal jak smiecia.
........... - 2011-06-27 21:52:01 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie z przedmowcami ten zaklad to porazka na calej lini , smial bym stwierdzic( usunięte przez administratora )
Prawdomowna - 2011-06-30 19:16:42 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) jak Ci nie wstyd jak Cie serce nie boli ze tak zle ludzi traktujesz w tym zakladzie ( usunięte przez administratora ) trzeba cos z tym zrobic zeby wiecej w Fabryce Wyrobow Cukierniczych nie dochodzilo do takich zdarzen proponuje zalozyc komitet poszkodowanych.
ktos - 2011-07-26 19:06:50 odpowiedz | cytuj
Jak wam nie wstyd spojzec pracownikom w twarz.
anonim - 2011-08-16 15:55:24 odpowiedz | cytuj
BOŻE JAK TO CZYTAM TO MI SIE SCYZORYK OTWIERA . jak można tak naciągać fakty chyba każdy wie jak podpisuje umowę za jaka stawkę pracuje Kierownik jest zły bo wymaga a gdybyś Ty nim był ? miał pracowników którzy ciągle są na nie i czekają jak wybije 8 godz pracy , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma /
anonim - 2011-08-17 20:02:22 odpowiedz | cytuj
To co ty tam kobieto robisz -innej pracy nie ma czy taka leniwa jestes aby szukać?
anonim - 2011-08-18 20:00:11 odpowiedz | cytuj
Tu się zgadzam. większość to lesery. Ze strachu o swoje ciepłe posadki piszą głupoty. Boją się, że nowi pracownicy pokażą jak się powinno pracować i , że wygryzą ich z pracy.
Hehehe.
444 - 2011-08-22 16:10:57 odpowiedz | cytuj
Nie zatrudniajcie sie tam
ass - 2011-08-23 17:09:38 odpowiedz | cytuj
Nie dajcie sie nabrac na ich obiecanki o milej atmosferze i wysokim wynagrodzeniu.
anonim - 2011-08-26 20:20:12 odpowiedz | cytuj
No przecież jak podpisujesz umowę to chyba umiesz przeczytać za ile będziesz pracować. Nikt cie nie zmusza do podpisania, a skoro nie umiesz negocjować dobrej pensji to twoja strata.
jjkgjkg - 2011-09-07 00:29:10 odpowiedz | cytuj
Stanowcze nie dla tego zakladu
x