brak logo

Fabryka Wyrobów Cukierniczych "Jago"

Bydgoszcz

Opinie o Fabryka Wyrobów Cukierniczych "Jago"

pracuś 2015-12-21 09:36:43
Ktoś zazdrości romansów? To sam niech sobie poromansuje,a może z tą osobą .nikt nie chce.Kacia z Tomkiem mągą ile wiadomo są wolni.Czego zazdrościcie?Ważne powinno być jacy są do pracowników.Może ktoś napisze książke bezseler.
1
zz 2015-12-21 15:07:51
no cała rodzina i oskar
Ktoś 2015-12-22 11:22:59
Chcecie zmieniać świat ,zacznijcie od siebie ...
pracownica 2015-12-25 08:52:28
O ile mi wiadomo teraz Tomek jest wolny. ale to Kasia zniszczyla jego rodzine . bo za wszelka cene chciala miec kierownika Nie ma za grosz wstydu.
1
pracuś były 2015-12-25 12:36:33
No cóż jak się kocha na wstyd sie nie patrzy.Trzeba napisać Bestseller.WesoŁych Świąt.
1
pracownik 2015-12-25 14:14:52
dziękujemy za cudne paczki szefie Pozdrawiamy pana Jarka- kierownika niech wraca szybko do nas - bo tęsknimy za swoim kierownikiem bo inni ......
2
pracuś 2015-12-26 10:15:56
Chyba że oni tacy no to Sory.
Robert 2015-12-28 22:16:17
Serdeczne pozdrowienia Dla Szefa i całej zmiany u Jarka oraz Szczęśliwego Roku Życzę :)
JA 2015-12-31 17:44:47
Szczęśliwego Nowego Roku 2016 dla K.Jarka,zdrowia.
Nikita 2016-01-01 11:04:26
Leszkowi kierownikowi i jego żonce dlaczego nikt nie życzy szczęśliwego nowego roku?.
pracownica 2016-01-01 14:14:26
Bo nasz Kierownik miał składane życzenia OSOBIŚCIE a to nie jest miejsce na takie wyznania.
1
pracuś 2016-01-01 16:41:55
Ha HA Ha Osobiście!!!
pracuś 2016-01-03 18:58:01
Dorosły a potrafi krzyczeć i krzywdzić prosto w oczy .Jak kąsa w oczy to dlaczego za plecami nie można.
pracuś 2016-01-11 19:03:47
A pracowników ci nie szkoda?Chyba nie prasujesz fizycznie raczej na pewno.
A. 2016-01-16 20:22:11
dlaczego skasowali moj post w ktorym pisalem o romansie Iwonki z mechanikiem- jełopem Mariuszem?! czyzby i tu dotarla PiSowska cenzura??
Małpka 2016-01-16 21:18:12
BLA ... BLA ... BLA ... JAGO DNO
B... 2016-01-17 22:51:23
Z TEGO CO WIEM TO KAŻDA BRYGADZISTKA MA NUMER DO MECHANIKA JAKBY SIĘ COŚ POPSUŁO.NA HALACH SĄ KAMERY.SZEF OGLĄDA JE BACZNIE,GDZIE TU JEŁOPIE CZAS NA ROMANS.KTO JAKIE ŻYCIE PO PRACY PROWADZI NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIĆ CZYŻ NIE??ZAJMIJ SIĘ SWOIM ŻYCIEM GŁĄBIE I PRACĄ JAKĄ WYKONUJESZ,A NIE WPIER..TAM GDZIE NIE TRZEBA.
pracuś 2016-02-07 08:31:31
Kto pracuje to pracuje a kto się op....... to się op.... są jeszcze inne zakłady żeby zarabiać na życie i to o niebo lepsze.A szef jak ogląda kamery to nic innego jego nie interesuje jak ilość.
1
pracownik 2016-02-10 21:07:26
Jak widze co wy piszecie tutaj to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają jak to czytam tutaj. Sami pracusie i przydupasy kierowników i szefa pupilki k...a!! co za cyrk! . W tym zakładzie jest jak w przedszkolu ,że o naszym kierownictwie juz nie wspomne. kiedyś jeszcze kilka lat temu było inaczej każdy człowiek był tutaj szanowany a teraz jesteśmy tylko robolami a jak sie nie podoba to do widzenia!!. Jeszcze dla Leszka kierownika liczą sie ludzie w tym zakładzie.
1
pracuś 2016-02-14 19:36:28
W tym zakładzie nie ma nawet porządnej miotły ani szufelki ani szmatek do sprzątania .Taki zakład i nikt o to nie zadba co nie ma na to pieniędzy raczej moim zdaniem to niedbalstwo i tyle.Wstyd żeby ludzie z domu miotły przynosili.Zakład Spożywczy a takie niechlujstwo ,nigdy bym z tego Zakładu nic nie kupił.
1
Pracownik 2016-02-14 21:09:05
Dobrze Jadzia kupimy Ci ta miotle zebys mogła na niej latac
1
pracownik 2016-02-25 12:18:24
To nie śmiechy ,macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak środków czystości.
pracownik 2016-02-28 10:23:08
Ha ha ha Jadzia lata na miotle a z każdego się tak śmiała ,gdy coś komuś nie wychodziło no proszę.
1
D. 2016-04-09 14:39:56
wiadomo juz co z majowka? Czy mozna cos zaplanowac czy znow trzeba sie bedzie prosic
Pracownik 2016-04-27 10:43:27
Chyba staruszku jesteś chory odnośnie początku maja. 3 maja jest świętem państwowy tj Konstytucja 3 maja i jest dniem WOLNYM. To ze Ty masz jakąś potrzebę to nie znaczy ze ja tez bo zapewne nie bede miał za to zapłacone. Pomysł też o swoich pracownikach A nie tylko o sobie.
3
Pracownik 2016-05-05 07:34:13
Szefie Ty chcesz miec normy na tym swoim starym rozje..nym!! piecu chyba zartujesz sobie z Nas na tym Twoim złomie juz nie idzie nic wiecej zrobic oprucz łomu oczywiscie . Daj go do naprawy firmie Franz Haas jeśli jeszcze jest nadzieja na naprawe czegoś takiego co nazywasz piecem waflowym . Tylko że to kosztuje ja wiem Nasi mechanicy nie powinni tego złomu ruszać tylko serwis od samego początku do konca. ludzie juz maja dość użerania sie z tym trupem. Ciekawe kogo był pomysł o wekendzie pracującym szefa czy Naszych kierowników
1
Piecowy 2016-05-09 00:32:38
Weekend majowy był na 100% pomysłem zachłannych kierowników i ich pracowników przydupasów co za 100zł dodatku do wypłaty by podkapowali najlepszego przyjaciela z pracy .Taka prawda bolesna i przykra.
Pracownik 2016-05-09 17:01:26
mowisz o zmianach tomasza sz. i jarosława g. zapewne u nich to norma
2
pracownik 2016-05-19 18:46:42
Uwaga!! Ludzie ktorzy chcecie przyjsc do Jago pracowac zastanowcie sie 2x czy warto bo bedziecie zapier...c!! w swieta kazde narodowe i Koscielne takze soboty i niedziele za ktore niby zaplaci ale z premi zabierze wam potem . lepiej szukajcie gdzies indziej zatrudnienia bo tu w tym kieracie przyszlosci nie ma . Tempo jak w akordzie na tasmie i nikt z kierownikow nie zapyta czy mozecie przyjsc do pracy w dni wolne ,poprostu musicie i tyle . A jak nie to mobing zastosuja .
7
d. 2016-05-19 23:18:34
Ukochali Nas na wekend ale to bylo do przewidzenia ze cos kombinuja z tym wekendem i swietem Bozego Ciala wazne zeby kierownictwo zarobilo kase . Pan Jaroslaw G i jego zonka przeciez musza zarobic by moc innym obciac troche z premi zeby inni za duzo nie zarobili . Dno dno dno! Juz normalnie w tym zakladzie nigdy nie bedzie .
Śmieszni jesteście 2016-05-20 10:31:35
Śmieszni i żałości jesteście tylko narzekać umiecie .Nawet jeżeli to co piszecie jest prawdą to nie macie szacunku do samych siebie żeby pracować w tak niegodnych warunkach , nie macie odwagi odejść ja bym w takim zakładzie nawet minuty nie pracował ,ale Wy jesteście miękkie faje i tylko się użalacie zamiast się zwolnić.
2
pracownik 2016-05-20 21:45:05
BLA BLA BLA A JA PRZYCHODZĘ DO PRACY DLA PRZYJEMNOŚCI HAHAHA
Bounty 2016-05-21 12:31:24
To ty chyba jestes masochista!
Dziara 2016-05-23 19:23:17
Dziarkowski pozdrawia z UK udało mi się zmienić prace na lepszą teraz pracuje w Angielskiej piekarni i na początek mam 9 funtów na godzinę czyli po obecnym kursie funta jakieś 51 zł za 1 H a będę miał jeszcze więcej nic tylko uczyć się angielskiego i uciekać wszystko jest w waszych rękach ja niczego nie żałuję jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia jak będę w Polsce to odwiedzę Jago
3
Piecowy 2016-05-24 20:54:14
Dziara wszyscy Cię maja w dupie nie wracaj imbecylu ,każdy już o Tobie zapomniał . Dla nas już nie jesteś Polakiem więc tyraj na zmywaku w UK Polaczku bez szkoły pracujący na obcokrajowców.
1
T. 2016-05-25 23:48:24
Jełopo-robole z "Jago" tylko z zawisci hejtowac umieja i zazdroszcza ze ktos odwazyl sie rzucic ta badziewna robote w cholere, wyjechac za granice i sie mu udalo!!! Jestescie zalosni, nadal tam tyrajcie dla J.G. ktory wa was za nic!!!

Dziara nie przejmuj sie debilami, gratulacje :)
Piecowy 2016-05-27 01:53:16
Nie ma czego mu gratulować nawet do Jago dostał się po protekcji kolegi bo tak by go nie przyjęli ,a bajki pisać jak to jest dobrze w UK to każdy potrafi .Zapewne klepie biedę tak jak każdy Polak.Jeszcze wróci z podkulonym ogonem do Jago o ile go przyjmą no chyba ze znowu mu kolega załatwi , żeby nawet do takiego zakładu jak Jago ktoś mu musiał prace nawijać to wstyd.
1
Pracownik Fizyczny 2016-06-09 15:14:48
Witam , mam zamiar zatrudnić się w Jago , mógłby coś ktoś doradzić / dać jakieś wskazówki :) z góry wielkie dzięki :)
1
Ex magazynier 2016-06-16 09:56:02
haha też robiłem w jago ale na magazynie 2 lata , dzięki bogu już tam nie wrócę , w nowej pracy tez na magazynie nie dość ze obiady kupują , daja dodatki do urlopu to wekendy wolne - a jak chce przyjśc to mam zapłacone co do złotówki i jeszcze więcej płacą(na miesiąc) , prawda jest taka ze nie macie odwagi zmienić tego kołchozu na inna firme bo trzesiecie porami , trzeba czasem zaryzykować , a teraz mam beke z tej firmy i tych tu żalów :D
1
Pracownik 2016-06-22 16:52:11
Szefie prosimy o wolny weekend teraz! Pierwszy weekend wakacji i do tego ma byc mega upal! Zycie nie konczy sie na pracy!
1
Oddany pracownik. 2016-06-23 07:29:07
Nie szefie nie słuchaj ich my chcemy pracować i zarabiać ,a takich leni co chcą się wczasować i odpoczywać to najlepiej się pozbyć bo i tak nie ma z takich osób pożytku.
2
Rurkowy 2016-06-28 03:51:28
Tym co marudzą że nie chce im się pracować w weekendy i nadgodziny to niech się zwolnią proste .My się cieszymy że dodatkowy grosz wpadnie zawsze się przyda.Szef w zakładzie nie potrzebuje nierobów i leni tylko dyspozycyjnych pracowników .Szefie nie uginaj się my chcemy pracować i zarabiać.
1
ciachp 2016-07-10 20:40:15
czemu wafelki ktore trafiaja do biedronki sa takie brzydkie poobijane posklejane z ubytkami ? co jest tego powodem ? pracujecie tam to pewnie udzielicie odp :)
1
pracuś 2016-08-14 15:46:47
bo ta blądyna w kitce nie pilnuje wafli tylko plotkuje
4
xxxx 2016-10-26 09:21:07
Właśnie chciałam złożyć cv w Jago ale po tych wpisach to mi się odechciało .Zresztą mam poraz kolejny przekonać się że wpisy o firmach sprawdzają się w 100%.Nadgodziny owszem za moją zgodą ale nikt nie będzie mnie zmuszał żebym tyrała każdy weekend i święta!!!Zresztą powinny być płatne 100% a w święta nawet 200%.
4
koleś 2016-11-08 12:48:06
Dziara jak byś miał jakąś robotę dla mnie w UK ,to znasz mój numer telefonu.Pozdrawiam
Kolega z pracy. 2016-11-08 23:53:53
Chyba na zmywaku ha ha ! .
2
wkurwiony 2016-11-18 13:48:24
No i kolejny weekend w pracy za pomocą krzyków i straszenia!!!!!
2
hahaha 2016-11-18 18:17:58
I dobrze róbcie róbcie. Zarobicie
2
NowyKot 2016-11-30 10:21:36
Witam mam zamiar przyjąć się do firmy Jago i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam negatywne i pozytywne opinie che zarobić boksuje i nie boje się ciężkiej pracy lecz mam tez nadzieje ze będę traktowany z należytym szacunkiem. Pozdrawiam Pracowników i może do zobaczenia.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Wyrobów Cukierniczych "Jago" - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Wyrobów Cukierniczych "Jago"