Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TECH-EXPORT

Pracowałeś w firmie TECH-EXPORT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tedi - 2013-02-17 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kolego. Czy mógłbyś mi coś wiecej napisać o Tech-Export w Płocku bo chcą mnie wziąć do spawania na Niemcy rur 1000 mm za 9euro. Z góry ci dziękuję Tadek
zdjecie uzytkownika
oldboy - 2013-04-11 23:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem w tej firmie przez 7 mcy . To były początki firmy. Pan prezes bardzo dużo obiecuje i ma 'bajer' ale jak przychodzi do wypłaty to "teraz nie mam, firma startuje musisz poczekać". No to nieraz czekałem nawet 2 m-ce . Rozliczył sie do końca ale ile trzeba było sie dopraszać. Ogólnie odradzam
zdjecie uzytkownika
annet12 - 2013-04-16 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ostrzegam dali ogłoszenie w luty mój mąż już czeka 2 miesiące i jak dzwoni to pan( usunięte przez administratora )nie odbiera telefonu a jak juz odbierze to zwodzi tak będzie w przyszłym tygdniu wjazd i tak sie ciągnie z tygodnia na tydzie ............. dla mnie to ( usunięte przez administratora )Proszę odpwiedz jeśli któryś z panów ma takom samom sytłcje
zdjecie uzytkownika
gienek - 2013-05-06 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co możecie więcej powiedzieć na temta pracy dla tej firmy? Ile miesięcznie się zarabia i jakie warunki oferują? Proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w TECH-EXPORT Bełchatów związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
spawacze.dolnyslask - 2014-01-01 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak potwierdzamy to ( usunięte przez administratora ) omijajcie te firmy z daleka
zdjecie uzytkownika
syrek - 2014-02-19 16:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za błędy :p po za tym nie rozumiem co firma ma z tego, że tak zwodzi pracownika, szybka odpowiedź przecież niczym by im nie zaszkodziła
zdjecie uzytkownika
soplica - 2014-05-13 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra rzetelna firma, tyle obiecali zapłacili, warunki na exporcie luks, zakwaterowanie super, może jedynie samochody lipa, ale reszta ok
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-26 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@spolica, a można wiedziec na jakim stanowisku pracowałes w Tech-export? Gdzie było to zakwaterowanie i jak płatne?
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-10-04 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TECH-EXPORT to nowoczesna firma z bogatym doświadczeniem w zakresie outsourcingu pracowniczego. To, co wyróżnia ją na rynku, to bez wątpienia profesjonalizm na najwyższym poziomie, rzetelność w zakresie świadczonych usług, zgrany i kompetentny zespół pracowników, a także elastyczne podejście do potrzeb i wymagań Klienta. W ciągu pierwszych 3 lat działalności zatrudniali już ponad 1000 pracowników.
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-12-06 15:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do spawaczy którzy pracują w tech-export jak w tej firmie jest z kasą?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-16 03:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, jestem po technikum i mam wykształcenie spawacza jeśli można to tak potocznie nazwać. mam dużo zapału do pracy, wykształcenie jako takie, ale niestety moje doświadczeni opiera się tylko na tym co robiliśmy na praktykach i niestety nic poza tym, czy w tej firmie ma mczego szukać? dają szansę młodym bez dużego doświadczena?
zdjecie uzytkownika
andreas - 2015-01-22 17:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, oferują mi 23 zł netto spawanie konstrukcji koło Białegostoku. zaliczki tygodniowe 500 zł, mieszkanie gratis. co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
ffffff56 - 2015-01-23 00:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałem Cv i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia osób doswiadczonych na czym to polega jak sie przygotowac o co pytają dziekuje
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-25 12:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwarzajcie na nich ostatnio bylem w szczecinie na mostach most mial byc ladnie pieknie pod namiotem ,a co sie okazalo to mielismy na deszczu spawac podajniki zalane na drucie sama rdza a spoiny mialy byc pod us, tragedia zero organizacji. Do umowy kilka oswiadczen obarczajacych pracownika kosztami. I td. Masakra.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-02-01 20:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz do andreas jeśli obiecali 23zl to tyle dostaniesz jeśli chodzi o zaliczki tego nie wiem nigdy nie brałem.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-10 14:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale obiecali Ci 23 zł na godzinę czy za co, bo ten ostatni post brzmi trochę enigmatycznie jak dla mnie. Ale jeśli to jest stawka godzinowa to aż nie chce mi się w to wierzyć, wiem, że w firmach technologicznych zarabia się więcej tak naprawdę, ale żeby więcej aż o tyle? to jest naprawde u nich możliwe?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-14 19:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma płaci na czas. Stawka jaką sobie uzgodnisz, najważniejsze że wypłacana. Zakwaterowanie i dojazd zawsze z ich strony. Ogólnie ok i nie narzekam. nie jestem z Płocka, nie znam prezesa. Preferuje kontakt z biurem.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-02-22 08:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam od nich propozycję na kędzierzyn kożle i pytanko do spawaczy czy ktoś tam już spawał i jakie elementy. Nie znam tej firmy a z tego co piszecie to opinie są podzielone.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-11 10:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
soplica - 2015-03-11 10:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-26 20:43:56]:
Praca w Niemczech - izolacja. Kwatery prywatne, wszystko super zorganizowane. Wszyscy dostali w terminie uzgodnioną kasę.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-17 18:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale umowy dają tylko na 1/8 etatu,jeżeli coś im sie nie spodoba,to dostaniesz kasiorke tylko za taki czas pracy
zdjecie uzytkownika
gostek - 2015-06-01 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-04-17 18:36:30]:
cięzko uwierzyć , żeby ludzie godzili się na tego typu dziwnie skonstruowane umowy. Ale skoro tak piszesz... to pewnie są i tacy sprytni ludzie.... niemniej ja się nie dam naciągnąć na coś takiego. Aplikowałem na pomocnika elektryka do Bydgoszczy. Wiem , że nie mogę się wiele spodziewać , ale mnie nie przekręcą!
zdjecie uzytkownika
Arkadiusz - 2015-08-16 00:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego, co się orientuję, firma TECH-EKSPORT jest raczej firmą rzetelną. Tym bardziej po przeczytaniu tych komentarzy tutaj, utwierdziłem się w przekonaniu, że warto spróbować. Zastanawiam się jedynie nad tą umową na 1/8 etatu bo całkowicie mnie to nie urządza szczerze mówiąc. To dotyczy każdego stanowiska, ktoś wie..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-02
Żródło: Gowork.pl
Bełchatów
(łódzkie)
Poszukujemy pracowników w zawodzie - BLACHARZ IZOLER - do realizacji kontraktu w Łodzi i Bełchatowie. Minimalny okres prac to 12 miesięcy. Wymagamy znajomości zawodu popartej min. rocznym doświadczeniem. Poszukujemy również chętnych do nauki zawodu.Oferujemy atrakcyjne i regularnie wypłacane wynagrodzenie, zapewniamy kwatery, transport, odzież roboczą.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 11:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Samobój - 2015-08-29 11:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczywszy ogłoszenie -ofertę Tech -Export z ofertą pracy do Norwegi z możliwości umowy pracy Norweskiej zaraz sobie pomysłem uśmiechem na twarzy ze Pan Malina sobie strzelić samobój.Niech zapomni o przekrętach i nieuczuciowych praktykach które praktykuje w Polsce/Spóźnienia z pensjami lub ich brak ,dzikie umowy -stara szkoła / Norwedzy a zwłaszcza Policja Pracy tępią takich pracodawców jaka ww. a zwłaszcza z Europy Wschodniej o czym przekonał się nie jeden cwaniak z Polski.To co udawało mnie się na rynku Niemieckim i Holenderskim nie uda mu się z Norwegią .A przydał by mu się tak nauczka .
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-03 21:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogloszenie na spawacza z zakwaterowaniem ,ktos pracowal jako spawacz na Polske w tej firmie ,,,jak z kasa i warunki mieszkaniowe?///
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-EXPORT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TECH-EXPORT?
Zadaj pytanie
alert