brak logo

TECH-EXPORT

Bełchatów

Opinie o TECH-EXPORT

anonim 2010-12-04 19:10:29
panowie zdaleka od tej firmy syf syf i jeszcze raz syf!!! dostajam najgorsze roboty,z ktorych trzeba trzepac metry ha ha co jest nie mozliwe,i ciagle maÅ�o i maÅ�o.I kÅ�ótnie ze malo zrobione!! brak podstawowych narzedzi do pracy(rekawiczek,ubran,wody) placa ( usunięte przez administratora )[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi ma za parobow tylko ladnie gada.ODP DO PRACOWNIKA tobie sie chyba firmy [usunięte przez moderatora] !!! zresztam do chyba nikt nie pracuje pul roku.Bo kazdego po paru miesiacach pracu( usunięte przez administratora )
1
anonim 2010-12-25 23:59:56
słyszałem ze potrzebuja spawaczy na konstrukcje od nowego roku do niemiec na elektrode za ( usunięte przez administratora )chyba im sie w mozgach poprzestawiało,niech [usunięte przez moderatora] sam se spawa za te pieniadze
1
Krzychu 2010-12-28 13:39:16
powiedzą że dostaniesz ok.12-13zl/h a tak naprawdę wyjdzie ci 10 zł lub z 8 daj sobie spokój pozdro
ssssssssss 2011-01-10 09:06:44
co ty bredzisz,jakie delegacje i dobre stawki musisz złapac z 300godz to wtedy cos zarobisz,na stadionie w W-wie spawacz z tig z tego co słyszałem miał ( usunięte przez administratora )jak Ci odpowiada to pracuj i rozmawiaj sobie o wszystkim z swoim szefem( usunięte przez administratora )
b e n e k 2011-01-10 09:14:15
Ludzie jak najdalej od tej firmy ( usunięte przez administratora ) tego co ludzie mowia to przekrętasy
1
zdzichu 2011-01-10 09:16:55
OMIJAJCIE TA FIRME SZEROKIM KRĘGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
bartas 2011-01-10 09:21:04
Ludzie ta firma jak wszystkie w Płocku o ( usunięte przez administratora )Pozdro do( usunięte przez administratora )!!!!!!!!!!
BYLY PRACUS 2011-01-10 21:54:40
MACIE RACJE DRODZY KOLEDZY DZIADOSTWO W TEJ FIRMIE OBIECUJA DUZO A DOSTAJESZ OCHLAPY Z TEGO WSZYSKIEGO TRZYMAC SIE Z DALA OD( usunięte przez administratora )OBOTA NA METRY TO NIEDLUGO BEDZIE NA KILOMETRY!!!!POWINNI MALINE ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-01-12 15:07:57
Płaczesz, że mało kasy, jak wszystko w sklepie na [usunięte przez moderatora] wydałeś. Nic dziwnego, że robota nie idzie i pretensje do wszystkich jak przyjmują do roboty co czwartego [usunięte przez moderatora] Niech prezes dwa razy się zastanowi zanim [usunięte przez moderatora]przyjmie do pracy, bo później przez [usunięte przez moderatora] my wszyscy konsekwencje ponosimy.
maniek 2011-01-13 08:21:44
narzekać to każdy potrafi ale tak prawde mówiąc to większość z nas to fachowcy jak z( usunięte przez administratora ) jednej ręki wyliczyłbym tu fachowców ale taki jest polak jak juz się czegoś uczepi to tylko narzekać potrafi a pracować .....? no właśnie ! przykład ( usunięte przez administratora )tylko patrzy jak stać i nic nie robić ale rozumów zjadł więcej niż Salomon!!!
maras 2011-01-14 19:13:42
nie narzekajcie i bierzcie sie do roboty!!!takie czasy z robota kiepsko dobre czasy minely z dwa lata temu teraz bedzie jeszcze gorzej cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!
anonim 2011-01-15 08:59:52
anonim - 2010-12-25 23:59:56słyszałem ze potrzebuja spawaczy na konstrukcje od nowego roku do niemiec na elektrode za( usunięte przez administratora )chyba im sie w mozgach poprzestawiało,niech salamandra sam se spawa za te pieniadzeTo chyba źle słyszałeś, bo mi jako monterowi konstrukcji zaproponował ( usunięte przez administratora ) do ręki i do tego delegacje
byly 2011-02-01 15:46:55
ale z ciebie ( usunięte przez administratora )pewnie robisz jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u salamandry bronisz go a przeciez kazdy wie jak jest i nie zasmiecaj forum ( usunięte przez administratora )kazdy w plocku zna salamndre
iceman 2011-02-06 21:23:26
Taaa zaliczki dają ,tak jest w każdej firmie , .Taaaaa, zakwaterowanie dają ,luxus w ( usunięte przez administratora )
Paweł 2012-04-11 12:14:11
[usunięte przez moderatora] a ten prezesina to [usunięte przez moderatora] jakich mało. Dużo słyszałem że płockie firmy to [usunięte przez moderatora] ale ta to przekracza wszystko ludzi do Szwecji wysłał za 6 euro bez diety delegacji A WYPŁACIŁ PO 4,50 i jeszcze obcinał za paliwo szkolenia i certyfikaty. LUDZIE UCIEKAJĄ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!
bochun 2012-12-13 11:30:58
Pracowałem w tej firmie 4 miesiące za każdym razem trzeba się prosić o wypłatę. Lepiej iść pod kościół żebrać bo to równoznaczne jak się przyjąć do tej firmy.Omijajcie tę firmę z daleka.To co piszą pozytywnego o tej firmie to chyba sam prezes albo te babki co siedzą w biurze.dla mnie jednym słowem firma,,KRZAK"
olo 2013-01-28 20:38:52
CZy ktoś z tej firmy pojechał do RPA za 13 eu netto ?Podobno jakaś mityczna grupa wyjechała 14.01.2013 .Jakie są tam warunki
tedi 2013-02-17 20:29:42
Cześć kolego. Czy mógłbyś mi coś wiecej napisać o Tech-Export w Płocku bo chcą mnie wziąć do spawania na Niemcy rur 1000 mm za 9euro. Z góry ci dziękuję Tadek
oldboy 2013-04-11 23:51:54
robiłem w tej firmie przez 7 mcy . To były początki firmy. Pan prezes bardzo dużo obiecuje i ma 'bajer' ale jak przychodzi do wypłaty to "teraz nie mam, firma startuje musisz poczekać". No to nieraz czekałem nawet 2 m-ce . Rozliczył sie do końca ale ile trzeba było sie dopraszać. Ogólnie odradzam
annet12 2013-04-16 18:05:43
panowie ostrzegam dali ogłoszenie w luty mój mąż już czeka 2 miesiące i jak dzwoni to pan( usunięte przez administratora )nie odbiera telefonu a jak juz odbierze to zwodzi tak będzie w przyszłym tygdniu wjazd i tak sie ciągnie z tygodnia na tydzie ............. dla mnie to ( usunięte przez administratora )Proszę odpwiedz jeśli któryś z panów ma takom samom sytłcje
gienek 2013-05-06 14:48:15
co możecie więcej powiedzieć na temta pracy dla tej firmy? Ile miesięcznie się zarabia i jakie warunki oferują? Proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę.
1
Anonim 2013-06-15 09:15:05
Można w TECH-EXPORT Bełchatów związać koniec z końcem?
spawacze.dolnyslask 2014-01-01 13:20:20
tak potwierdzamy to ( usunięte przez administratora ) omijajcie te firmy z daleka
syrek 2014-02-19 16:33:50
co za błędy :p po za tym nie rozumiem co firma ma z tego, że tak zwodzi pracownika, szybka odpowiedź przecież niczym by im nie zaszkodziła
soplica 2014-05-13 21:18:39
bardzo dobra rzetelna firma, tyle obiecali zapłacili, warunki na exporcie luks, zakwaterowanie super, może jedynie samochody lipa, ale reszta ok
Tomek 2014-05-26 20:43:56
@spolica, a można wiedziec na jakim stanowisku pracowałes w Tech-export? Gdzie było to zakwaterowanie i jak płatne?
nemak 2014-10-04 18:11:00
TECH-EXPORT to nowoczesna firma z bogatym doświadczeniem w zakresie outsourcingu pracowniczego. To, co wyróżnia ją na rynku, to bez wątpienia profesjonalizm na najwyższym poziomie, rzetelność w zakresie świadczonych usług, zgrany i kompetentny zespół pracowników, a także elastyczne podejście do potrzeb i wymagań Klienta. W ciągu pierwszych 3 lat działalności zatrudniali już ponad 1000 pracowników.
grzesiek 2014-12-06 15:21:58
Witam mam pytanie do spawaczy którzy pracują w tech-export jak w tej firmie jest z kasą?
michał 2014-12-16 03:19:40
cześć, jestem po technikum i mam wykształcenie spawacza jeśli można to tak potocznie nazwać. mam dużo zapału do pracy, wykształcenie jako takie, ale niestety moje doświadczeni opiera się tylko na tym co robiliśmy na praktykach i niestety nic poza tym, czy w tej firmie ma mczego szukać? dają szansę młodym bez dużego doświadczena?
andreas 2015-01-22 17:35:36
Panowie, oferują mi 23 zł netto spawanie konstrukcji koło Białegostoku. zaliczki tygodniowe 500 zł, mieszkanie gratis. co o tym sądzicie?
ffffff56 2015-01-23 00:17:50
Aplikowałem Cv i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia osób doswiadczonych na czym to polega jak sie przygotowac o co pytają dziekuje
max 2015-01-25 12:46:08
Uwarzajcie na nich ostatnio bylem w szczecinie na mostach most mial byc ladnie pieknie pod namiotem ,a co sie okazalo to mielismy na deszczu spawac podajniki zalane na drucie sama rdza a spoiny mialy byc pod us, tragedia zero organizacji. Do umowy kilka oswiadczen obarczajacych pracownika kosztami. I td. Masakra.
Piter 2015-02-01 20:02:22
Odpowiedz do andreas jeśli obiecali 23zl to tyle dostaniesz jeśli chodzi o zaliczki tego nie wiem nigdy nie brałem.
robert 2015-02-10 14:10:47
ale obiecali Ci 23 zł na godzinę czy za co, bo ten ostatni post brzmi trochę enigmatycznie jak dla mnie. Ale jeśli to jest stawka godzinowa to aż nie chce mi się w to wierzyć, wiem, że w firmach technologicznych zarabia się więcej tak naprawdę, ale żeby więcej aż o tyle? to jest naprawde u nich możliwe?
pracownik 2015-02-14 19:57:05
Firma płaci na czas. Stawka jaką sobie uzgodnisz, najważniejsze że wypłacana. Zakwaterowanie i dojazd zawsze z ich strony. Ogólnie ok i nie narzekam. nie jestem z Płocka, nie znam prezesa. Preferuje kontakt z biurem.
tomasz 2015-02-22 08:57:51
Mam od nich propozycję na kędzierzyn kożle i pytanko do spawaczy czy ktoś tam już spawał i jakie elementy. Nie znam tej firmy a z tego co piszecie to opinie są podzielone.
soplica 2015-03-11 10:22:45
Praca w Niemczech - izolacja. Kwatery prywatne, wszystko super zorganizowane. Wszyscy dostali w terminie uzgodnioną kasę.
adam 2015-04-17 18:36:30
Ale umowy dają tylko na 1/8 etatu,jeżeli coś im sie nie spodoba,to dostaniesz kasiorke tylko za taki czas pracy
gostek 2015-06-01 23:05:26
cięzko uwierzyć , żeby ludzie godzili się na tego typu dziwnie skonstruowane umowy. Ale skoro tak piszesz... to pewnie są i tacy sprytni ludzie.... niemniej ja się nie dam naciągnąć na coś takiego. Aplikowałem na pomocnika elektryka do Bydgoszczy. Wiem , że nie mogę się wiele spodziewać , ale mnie nie przekręcą!
Arkadiusz 2015-08-16 00:28:38
Z tego, co się orientuję, firma TECH-EKSPORT jest raczej firmą rzetelną. Tym bardziej po przeczytaniu tych komentarzy tutaj, utwierdziłem się w przekonaniu, że warto spróbować. Zastanawiam się jedynie nad tą umową na 1/8 etatu bo całkowicie mnie to nie urządza szczerze mówiąc. To dotyczy każdego stanowiska, ktoś wie..
Samobój 2015-08-29 11:40:24
Zobaczywszy ogłoszenie -ofertę Tech -Export z ofertą pracy do Norwegi z możliwości umowy pracy Norweskiej zaraz sobie pomysłem uśmiechem na twarzy ze Pan Malina sobie strzelić samobój.Niech zapomni o przekrętach i nieuczuciowych praktykach które praktykuje w Polsce/Spóźnienia z pensjami lub ich brak ,dzikie umowy -stara szkoła / Norwedzy a zwłaszcza Policja Pracy tępią takich pracodawców jaka ww. a zwłaszcza z Europy Wschodniej o czym przekonał się nie jeden cwaniak z Polski.To co udawało mnie się na rynku Niemieckim i Holenderskim nie uda mu się z Norwegią .A przydał by mu się tak nauczka .
bob 2015-09-03 21:19:19
Jest ogloszenie na spawacza z zakwaterowaniem ,ktos pracowal jako spawacz na Polske w tej firmie ,,,jak z kasa i warunki mieszkaniowe?///
Artur 2015-09-15 03:29:48
@bob też właśnie widziałem to ogłoszenie, w sumie to szukają teraz sporo ludzi po całej Polsce, ciekawe czy po prostu się rozrastają, czy z jakiegoś powodu mają taką rotację pracowników... no nic, jeśli ktoś aktualnie pracuje tam to niech proszę się wypowie, jak to faktycznie w firmie teraz wygląda :)
1
w3ertg 2016-01-11 21:47:27
@Artur widzialem ze na stanowisku montera rur i konstrukcji wymagaja znajomosci jezyka niemieckiego i francuskiego, praca jest w Płocku, jakbys byl chetny
1
hewir 2016-01-24 15:49:33
@w3ertg, tez widziałem to ogłoszenie. Wymagane jest oprócz języków doświadczenie na danym stanowisku i znajomość rysunku izometrycznego, ale to taka podstawa.
powóz 2016-02-09 21:17:33
Posiadanie doświadczenia nie jest niczym dziwnym na tak poważnym stanowisku @hewir. Na pewno jest szansa jakoś doszkolić ten niemiecki u nich w firmie.
dongz 2016-02-17 16:12:00
powóz, niektórzy jednak uwierz przychodzą i liczą że nie angazując sie w działania będą w stanie też daleko zajść - nonsens. Pracując jako monter czy spawacz, musisz potrafić dogdywać się z innymi w innych językach skoro to praca uwzględnia też kontakt z innymi nacjami.
Ar. 2016-02-20 20:44:48
no uwzględnia, bo jednak firma działa również na zagranicznych rynkach, dlatego masz rację, że to jest ważne. mnie zainteresowała posada spawacza, ponieważ ma wymagane aktualne certyfikaty met. 135/136 :)
hasek 2016-03-01 19:40:13
Firmy zazwyczaj bazuja na doswiadczonych pracownikach i szukją równiez takich, trzeba się znac na montowaniu rurociągów oraz i podpór, a to projekty zazwyczaj długoterminowe i praca na stałe
34r 2016-05-11 17:06:46
teraz to widze ze szukaja na przyklad montera izolacji w Bydgoszczy wymagane jest doświadczenia jako monter izolacji na obiektach przemysłowych,znajomość rysunku technicznego,uprawnienia energetyczne - mile widziane
Zostaw swoją opinię o TECH-EXPORT - Bełchatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-EXPORT