Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TECH-EXPORT

Pracowałeś w firmie TECH-EXPORT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2010-12-28 13:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzą że dostaniesz ok.12-13zl/h a tak naprawdę wyjdzie ci 10 zł lub z 8 daj sobie spokój pozdro
zdjecie uzytkownika
ssssssssss - 2011-01-10 09:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty bredzisz,jakie delegacje i dobre stawki musisz złapac z 300godz to wtedy cos zarobisz,na stadionie w W-wie spawacz z tig z tego co słyszałem miał ( usunięte przez administratora )jak Ci odpowiada to pracuj i rozmawiaj sobie o wszystkim z swoim szefem( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
b e n e k - 2011-01-10 09:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak najdalej od tej firmy ( usunięte przez administratora ) tego co ludzie mowia to przekrętasy
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2011-01-10 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAJCIE TA FIRME SZEROKIM KRĘGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bartas - 2011-01-10 09:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ta firma jak wszystkie w Płocku o ( usunięte przez administratora )Pozdro do( usunięte przez administratora )!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACUS - 2011-01-10 21:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MACIE RACJE DRODZY KOLEDZY DZIADOSTWO W TEJ FIRMIE OBIECUJA DUZO A DOSTAJESZ OCHLAPY Z TEGO WSZYSKIEGO TRZYMAC SIE Z DALA OD( usunięte przez administratora )OBOTA NA METRY TO NIEDLUGO BEDZIE NA KILOMETRY!!!!POWINNI MALINE ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-12 15:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaczesz, że mało kasy, jak wszystko w sklepie na [usunięte przez moderatora] wydałeś. Nic dziwnego, że robota nie idzie i pretensje do wszystkich jak przyjmują do roboty co czwartego [usunięte przez moderatora] Niech prezes dwa razy się zastanowi zanim [usunięte przez moderatora]przyjmie do pracy, bo później przez [usunięte przez moderatora] my wszyscy konsekwencje ponosimy.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2011-01-13 08:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekać to każdy potrafi ale tak prawde mówiąc to większość z nas to fachowcy jak z( usunięte przez administratora ) jednej ręki wyliczyłbym tu fachowców ale taki jest polak jak juz się czegoś uczepi to tylko narzekać potrafi a pracować .....? no właśnie ! przykład ( usunięte przez administratora )tylko patrzy jak stać i nic nie robić ale rozumów zjadł więcej niż Salomon!!!
zdjecie uzytkownika
maras - 2011-01-14 19:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekajcie i bierzcie sie do roboty!!!takie czasy z robota kiepsko dobre czasy minely z dwa lata temu teraz bedzie jeszcze gorzej cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-15 08:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-12-25 23:59:56słyszałem ze potrzebuja spawaczy na konstrukcje od nowego roku do niemiec na elektrode za( usunięte przez administratora )chyba im sie w mozgach poprzestawiało,niech salamandra sam se spawa za te pieniadzeTo chyba źle słyszałeś, bo mi jako monterowi konstrukcji zaproponował ( usunięte przez administratora ) do ręki i do tego delegacje
zdjecie uzytkownika
byly - 2011-02-01 15:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z ciebie ( usunięte przez administratora )pewnie robisz jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u salamandry bronisz go a przeciez kazdy wie jak jest i nie zasmiecaj forum ( usunięte przez administratora )kazdy w plocku zna salamndre
zdjecie uzytkownika
iceman - 2011-02-06 21:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa zaliczki dają ,tak jest w każdej firmie , .Taaaaa, zakwaterowanie dają ,luxus w ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-04-11 12:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] a ten prezesina to [usunięte przez moderatora] jakich mało. Dużo słyszałem że płockie firmy to [usunięte przez moderatora] ale ta to przekracza wszystko ludzi do Szwecji wysłał za 6 euro bez diety delegacji A WYPŁACIŁ PO 4,50 i jeszcze obcinał za paliwo szkolenia i certyfikaty. LUDZIE UCIEKAJĄ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bochun - 2012-12-13 11:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 4 miesiące za każdym razem trzeba się prosić o wypłatę. Lepiej iść pod kościół żebrać bo to równoznaczne jak się przyjąć do tej firmy.Omijajcie tę firmę z daleka.To co piszą pozytywnego o tej firmie to chyba sam prezes albo te babki co siedzą w biurze.dla mnie jednym słowem firma,,KRZAK"
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-01-28 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy ktoś z tej firmy pojechał do RPA za 13 eu netto ?Podobno jakaś mityczna grupa wyjechała 14.01.2013 .Jakie są tam warunki
zdjecie uzytkownika
tedi - 2013-02-17 20:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kolego. Czy mógłbyś mi coś wiecej napisać o Tech-Export w Płocku bo chcą mnie wziąć do spawania na Niemcy rur 1000 mm za 9euro. Z góry ci dziękuję Tadek
zdjecie uzytkownika
oldboy - 2013-04-11 23:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem w tej firmie przez 7 mcy . To były początki firmy. Pan prezes bardzo dużo obiecuje i ma 'bajer' ale jak przychodzi do wypłaty to "teraz nie mam, firma startuje musisz poczekać". No to nieraz czekałem nawet 2 m-ce . Rozliczył sie do końca ale ile trzeba było sie dopraszać. Ogólnie odradzam
zdjecie uzytkownika
annet12 - 2013-04-16 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ostrzegam dali ogłoszenie w luty mój mąż już czeka 2 miesiące i jak dzwoni to pan( usunięte przez administratora )nie odbiera telefonu a jak juz odbierze to zwodzi tak będzie w przyszłym tygdniu wjazd i tak sie ciągnie z tygodnia na tydzie ............. dla mnie to ( usunięte przez administratora )Proszę odpwiedz jeśli któryś z panów ma takom samom sytłcje
zdjecie uzytkownika
gienek - 2013-05-06 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co możecie więcej powiedzieć na temta pracy dla tej firmy? Ile miesięcznie się zarabia i jakie warunki oferują? Proszę o pomoc bo zostałem zaproszony na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w TECH-EXPORT Bełchatów związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
spawacze.dolnyslask - 2014-01-01 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak potwierdzamy to ( usunięte przez administratora ) omijajcie te firmy z daleka
zdjecie uzytkownika
syrek - 2014-02-19 16:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za błędy :p po za tym nie rozumiem co firma ma z tego, że tak zwodzi pracownika, szybka odpowiedź przecież niczym by im nie zaszkodziła
zdjecie uzytkownika
soplica - 2014-05-13 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra rzetelna firma, tyle obiecali zapłacili, warunki na exporcie luks, zakwaterowanie super, może jedynie samochody lipa, ale reszta ok
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-26 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@spolica, a można wiedziec na jakim stanowisku pracowałes w Tech-export? Gdzie było to zakwaterowanie i jak płatne?
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-10-04 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TECH-EXPORT to nowoczesna firma z bogatym doświadczeniem w zakresie outsourcingu pracowniczego. To, co wyróżnia ją na rynku, to bez wątpienia profesjonalizm na najwyższym poziomie, rzetelność w zakresie świadczonych usług, zgrany i kompetentny zespół pracowników, a także elastyczne podejście do potrzeb i wymagań Klienta. W ciągu pierwszych 3 lat działalności zatrudniali już ponad 1000 pracowników.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-EXPORT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x