brak logo

TECH-EXPORT

Bełchatów

Opinie o TECH-EXPORT

BYŁY PRACOWNIK 2010-10-21 18:51:32
PREZES OBIECUJE ZŁOTE GÓRY ,A W RZECZYWISTOŚCI PRACUJESZ ZA MARNE GROSZE O KTÓRE MUSISZ SIE UPOMINAC ! ! !.
anonim 2010-10-27 11:49:11
Mam pytanie jakie stawki dają monterowi
eeee 2010-11-02 11:12:04
ludzie tam rzadzi ( usunięte przez administratora ) kazdy kto w temacie wie o co chodzi( usunięte przez administratora ) i same problemy a po za tym ( usunięte przez administratora )
1
pracownik 2010-11-17 13:53:00
Ja pracuję już pół roku w tej firmie i nie narzekam, zarobki bardzo dobre, wystarczy tyko ciągnąć godzinki, wypłacają zaliczki, delegacje, zapewniają zakwaterowanie, a z prezesem można o wszystkim pogadać. ogólnie jest OK.
anonim 2010-12-04 19:10:29
panowie zdaleka od tej firmy syf syf i jeszcze raz syf!!! dostajam najgorsze roboty,z ktorych trzeba trzepac metry ha ha co jest nie mozliwe,i ciagle maÅ�o i maÅ�o.I kÅ�ótnie ze malo zrobione!! brak podstawowych narzedzi do pracy(rekawiczek,ubran,wody) placa ( usunięte przez administratora )[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi ma za parobow tylko ladnie gada.ODP DO PRACOWNIKA tobie sie chyba firmy [usunięte przez moderatora] !!! zresztam do chyba nikt nie pracuje pul roku.Bo kazdego po paru miesiacach pracu( usunięte przez administratora )
1
anonim 2010-12-25 23:59:56
słyszałem ze potrzebuja spawaczy na konstrukcje od nowego roku do niemiec na elektrode za ( usunięte przez administratora )chyba im sie w mozgach poprzestawiało,niech [usunięte przez moderatora] sam se spawa za te pieniadze
1
Krzychu 2010-12-28 13:39:16
powiedzą że dostaniesz ok.12-13zl/h a tak naprawdę wyjdzie ci 10 zł lub z 8 daj sobie spokój pozdro
ssssssssss 2011-01-10 09:06:44
co ty bredzisz,jakie delegacje i dobre stawki musisz złapac z 300godz to wtedy cos zarobisz,na stadionie w W-wie spawacz z tig z tego co słyszałem miał ( usunięte przez administratora )jak Ci odpowiada to pracuj i rozmawiaj sobie o wszystkim z swoim szefem( usunięte przez administratora )
b e n e k 2011-01-10 09:14:15
Ludzie jak najdalej od tej firmy ( usunięte przez administratora ) tego co ludzie mowia to przekrętasy
1
zdzichu 2011-01-10 09:16:55
OMIJAJCIE TA FIRME SZEROKIM KRĘGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
bartas 2011-01-10 09:21:04
Ludzie ta firma jak wszystkie w Płocku o ( usunięte przez administratora )Pozdro do( usunięte przez administratora )!!!!!!!!!!
BYLY PRACUS 2011-01-10 21:54:40
MACIE RACJE DRODZY KOLEDZY DZIADOSTWO W TEJ FIRMIE OBIECUJA DUZO A DOSTAJESZ OCHLAPY Z TEGO WSZYSKIEGO TRZYMAC SIE Z DALA OD( usunięte przez administratora )OBOTA NA METRY TO NIEDLUGO BEDZIE NA KILOMETRY!!!!POWINNI MALINE ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-01-12 15:07:57
Płaczesz, że mało kasy, jak wszystko w sklepie na [usunięte przez moderatora] wydałeś. Nic dziwnego, że robota nie idzie i pretensje do wszystkich jak przyjmują do roboty co czwartego [usunięte przez moderatora] Niech prezes dwa razy się zastanowi zanim [usunięte przez moderatora]przyjmie do pracy, bo później przez [usunięte przez moderatora] my wszyscy konsekwencje ponosimy.
maniek 2011-01-13 08:21:44
narzekać to każdy potrafi ale tak prawde mówiąc to większość z nas to fachowcy jak z( usunięte przez administratora ) jednej ręki wyliczyłbym tu fachowców ale taki jest polak jak juz się czegoś uczepi to tylko narzekać potrafi a pracować .....? no właśnie ! przykład ( usunięte przez administratora )tylko patrzy jak stać i nic nie robić ale rozumów zjadł więcej niż Salomon!!!
maras 2011-01-14 19:13:42
nie narzekajcie i bierzcie sie do roboty!!!takie czasy z robota kiepsko dobre czasy minely z dwa lata temu teraz bedzie jeszcze gorzej cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!
anonim 2011-01-15 08:59:52
anonim - 2010-12-25 23:59:56słyszałem ze potrzebuja spawaczy na konstrukcje od nowego roku do niemiec na elektrode za( usunięte przez administratora )chyba im sie w mozgach poprzestawiało,niech salamandra sam se spawa za te pieniadzeTo chyba źle słyszałeś, bo mi jako monterowi konstrukcji zaproponował ( usunięte przez administratora ) do ręki i do tego delegacje
byly 2011-02-01 15:46:55
ale z ciebie ( usunięte przez administratora )pewnie robisz jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u salamandry bronisz go a przeciez kazdy wie jak jest i nie zasmiecaj forum ( usunięte przez administratora )kazdy w plocku zna salamndre
iceman 2011-02-06 21:23:26
Taaa zaliczki dają ,tak jest w każdej firmie , .Taaaaa, zakwaterowanie dają ,luxus w ( usunięte przez administratora )
Paweł 2012-04-11 12:14:11
[usunięte przez moderatora] a ten prezesina to [usunięte przez moderatora] jakich mało. Dużo słyszałem że płockie firmy to [usunięte przez moderatora] ale ta to przekracza wszystko ludzi do Szwecji wysłał za 6 euro bez diety delegacji A WYPŁACIŁ PO 4,50 i jeszcze obcinał za paliwo szkolenia i certyfikaty. LUDZIE UCIEKAJĄ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!
bochun 2012-12-13 11:30:58
Pracowałem w tej firmie 4 miesiące za każdym razem trzeba się prosić o wypłatę. Lepiej iść pod kościół żebrać bo to równoznaczne jak się przyjąć do tej firmy.Omijajcie tę firmę z daleka.To co piszą pozytywnego o tej firmie to chyba sam prezes albo te babki co siedzą w biurze.dla mnie jednym słowem firma,,KRZAK"
olo 2013-01-28 20:38:52
CZy ktoś z tej firmy pojechał do RPA za 13 eu netto ?Podobno jakaś mityczna grupa wyjechała 14.01.2013 .Jakie są tam warunki
tedi 2013-02-17 20:29:42
Cześć kolego. Czy mógłbyś mi coś wiecej napisać o Tech-Export w Płocku bo chcą mnie wziąć do spawania na Niemcy rur 1000 mm za 9euro. Z góry ci dziękuję Tadek
oldboy 2013-04-11 23:51:54
robiłem w tej firmie przez 7 mcy . To były początki firmy. Pan prezes bardzo dużo obiecuje i ma 'bajer' ale jak przychodzi do wypłaty to "teraz nie mam, firma startuje musisz poczekać". No to nieraz czekałem nawet 2 m-ce . Rozliczył sie do końca ale ile trzeba było sie dopraszać. Ogólnie odradzam
annet12 2013-04-16 18:05:43
panowie ostrzegam dali ogłoszenie w luty mój mąż już czeka 2 miesiące i jak dzwoni to pan( usunięte przez administratora )nie odbiera telefonu a jak juz odbierze to zwodzi tak będzie w przyszłym tygdniu wjazd i tak sie ciągnie z tygodnia na tydzie ............. dla mnie to ( usunięte przez administratora )Proszę odpwiedz jeśli któryś z panów ma takom samom sytłcje
spawacze.dolnyslask 2014-01-01 13:20:20
tak potwierdzamy to ( usunięte przez administratora ) omijajcie te firmy z daleka
soplica 2014-05-13 21:18:39
bardzo dobra rzetelna firma, tyle obiecali zapłacili, warunki na exporcie luks, zakwaterowanie super, może jedynie samochody lipa, ale reszta ok
grzesiek 2014-12-06 15:21:58
Witam mam pytanie do spawaczy którzy pracują w tech-export jak w tej firmie jest z kasą?
andreas 2015-01-22 17:35:36
Panowie, oferują mi 23 zł netto spawanie konstrukcji koło Białegostoku. zaliczki tygodniowe 500 zł, mieszkanie gratis. co o tym sądzicie?
max 2015-01-25 12:46:08
Uwarzajcie na nich ostatnio bylem w szczecinie na mostach most mial byc ladnie pieknie pod namiotem ,a co sie okazalo to mielismy na deszczu spawac podajniki zalane na drucie sama rdza a spoiny mialy byc pod us, tragedia zero organizacji. Do umowy kilka oswiadczen obarczajacych pracownika kosztami. I td. Masakra.
Piter 2015-02-01 20:02:22
Odpowiedz do andreas jeśli obiecali 23zl to tyle dostaniesz jeśli chodzi o zaliczki tego nie wiem nigdy nie brałem.
pracownik 2015-02-14 19:57:05
Firma płaci na czas. Stawka jaką sobie uzgodnisz, najważniejsze że wypłacana. Zakwaterowanie i dojazd zawsze z ich strony. Ogólnie ok i nie narzekam. nie jestem z Płocka, nie znam prezesa. Preferuje kontakt z biurem.
tomasz 2015-02-22 08:57:51
Mam od nich propozycję na kędzierzyn kożle i pytanko do spawaczy czy ktoś tam już spawał i jakie elementy. Nie znam tej firmy a z tego co piszecie to opinie są podzielone.
soplica 2015-03-11 10:22:45
Praca w Niemczech - izolacja. Kwatery prywatne, wszystko super zorganizowane. Wszyscy dostali w terminie uzgodnioną kasę.
adam 2015-04-17 18:36:30
Ale umowy dają tylko na 1/8 etatu,jeżeli coś im sie nie spodoba,to dostaniesz kasiorke tylko za taki czas pracy
Samobój 2015-08-29 11:40:24
Zobaczywszy ogłoszenie -ofertę Tech -Export z ofertą pracy do Norwegi z możliwości umowy pracy Norweskiej zaraz sobie pomysłem uśmiechem na twarzy ze Pan Malina sobie strzelić samobój.Niech zapomni o przekrętach i nieuczuciowych praktykach które praktykuje w Polsce/Spóźnienia z pensjami lub ich brak ,dzikie umowy -stara szkoła / Norwedzy a zwłaszcza Policja Pracy tępią takich pracodawców jaka ww. a zwłaszcza z Europy Wschodniej o czym przekonał się nie jeden cwaniak z Polski.To co udawało mnie się na rynku Niemieckim i Holenderskim nie uda mu się z Norwegią .A przydał by mu się tak nauczka .
bob 2015-09-03 21:19:19
Jest ogloszenie na spawacza z zakwaterowaniem ,ktos pracowal jako spawacz na Polske w tej firmie ,,,jak z kasa i warunki mieszkaniowe?///
alkoholik 2016-08-30 08:39:16
Nie polecam. Zwolnisz się to za ostatni miesiąc dostaniesz kase tylko z umowy.
drf 2016-08-30 16:11:55
Na spokojnie można liczyć u nich na wyższe zarobki, bo jeszcze dochodzą do tego niezłe premie czy socjale.
Zostaw swoją opinię o TECH-EXPORT - Bełchatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-EXPORT