brak logo

Delima Suwałki

Suwałki

Opinie o Delima Suwałki

daro123 2010-10-23 19:17:43
LUDZIE CZY WY NIE MACIE WSTYDU, OCZERNIACIE KOGOŚ W TAK OKRUTNY SPOSÓB ,A NAWET TEJ OSOBY NIE ZNACIE. JAK TACY ODWAŻNI JESTEŚCIE TO CZEMU SAMI JEJ TEGO NIE POWIECIE OSOBISCIE ,BO SAMI SIE BOICIE O WŁASNE STOŁKI . MASZ PRACE TO JA SZNUJ A NIE PISZECIE TAKIE BZDURY .CIEKAE JAK WY BYŚCIE SIE CZULI JAK BY WAS TAK OBRZUCALI BŁOTEM . ZDAJE SIE DOROŚLI LUDZIE A ZACHOWUJECIE SIE JAK GÓWNIARZE Z PIASKOWNICY I SZUKACIE SENSACJI .DO PRACOWNIKÓW PISZE JAK WAM SIE NIE PODOBA TO ZMIEŃCIE SOBIE PRACE NIKT WAS NIE TRZYMA TU NA SIŁE . POWODZENIA PANI MENAGER, NIECH SOBIE PANI NIE BIERZE DO GŁOWY WPISÓW TYCH [treść usunięta przez moderatora]
hany 2010-10-26 20:17:04
forum cieszy się dużą frekfencją.mamy tu grono poszkodowanych tzn zwolnionych lub nie docenionych,pożal się Boże obrońców tzn nie świadomych,czekających na zwolnienie dupowłazów a nawet jak z wypowiedzi wynika desperatów podszywających się za super inteligientnych choć w żeczywistości tylko pozornie ludzi. Owi "obrońcy" twierdzą, że większość negatywnych wypowiedzi to stek kłamstw.Być może, że tak jest, ale w każdym kłamstwie zawsze jest coś prawdziwego.Bronią Pani menager używając argumentu, że pracownicy piszą o niej źle chociaż jej nie znają.Jest takie mądre powiedzenie "jak Cię widzą, tak Cię piszą".Pracujemy z nią już ponad 7 miechów i mieliśmy wiele okazji przekonać się jaka ona jest oczywiście mówię o stronie zawodowej bo prywatna wogóle mnie nie interesuje.Rozmawiając z nią w 4 oczy jest jak do rany przyłóż, za chwilę kiedy otacza ją grono fałszywych adoratorów w postaci kierowników zmienia się nie do poznania.Potrafi bezczelnie zaprzeczyć słowom wypowiedzianym chwilę wcześniej, oczernić i wyśmiać pracownika, a z resztą nie tylko zaraz po tym jak wyjdzie od niej z bióra.Nie było by to takie żałosne gdyby przed wyjściem wcześniej wspomnianego pracownika nie śmiałaby się i żartowała razem z nim z kogoś zupełnie innego.Podobnych i wiele gorszych sytuacji można by było wymieniać na pęczki, ale sami wszyscy dobrze o tym wiecie bo spotykacie się z nimi na codzień.Poraża mnie tylko fakt, że są jeszcze ludzie z takim tupetem, którzy zaprzeczają temu co sie tam faktycznie wyprawia chociaż im samym to nie leży, bo fakt kierownikiem jest być fajnie, ale patrzyć jak zwalniają praktycznie nie słusznie ich znajomych a czasem nawet dobrych kumpli to nie wiem czy to jest takie super zwłaszcza że nie mogą otworzyć dzioba żeby im pomóc tylko dlatego że sami nie chcą się narażac Pani menager.3majta się
czytelnicy forum 2010-10-26 21:03:59
Temat wart rozwinięcia mówisz, że menedżerka ma nowych [treść usunięta przez moderatora] na hali z którymi rozmawia o innych pracownikach? na pewno się kieruje tym, co kto na kogo powiedział i dlatego zwalnia. [słowo niecenzuralne usunięte przez moderatora] trzęsie cała kadra kierownicza, bo pracownicy o nich źle mówią.
pracownik 2010-10-26 23:16:41
nie zgadzam się,
pracownicy (usunięte przez moderatora) są ok. i kierownicy to zgrany klan
klimat psują wszyscy co myślą że wszyscy inni powinni
myśleć jak oni
robić to samo co oni
być na tym samym stanowisku
zachowywać się i wyglądać jak oni
a nawet jeść to samo
hany 2010-10-27 16:14:38
w odpowiedzi na post "czytelników forum".Wogóle analizujesz to co czytasz?Pytam, bo sprawiasz wrażenie jak byś nie za bardzo rozumiał/a lub też nie chcesz przyznać racji. Gdzie ujrzałeś/aś słowa "nowych dupowłazów"? Pani menager nie potrzebuje nowych ona ma już wystarczająco dużo dotychczasowych "lojalnych" pracowników którzy świetnie donoszą.Szkoda że nie widzą jak świetnie są urobieni przez nasza pania menager i jak to wygląda z perspektywy osoby 3 ŻAL.
Kto Eto 2010-10-28 16:33:56
Ence pence słonko świeci, kto z mięsnego dziś poleci, Kto z kasami się rozstanie, odpowiedzcie moje Panie. Na warzywach strach telepie, Nabiał czuje się już lepiej A piekarnia i ochrona... robi sobie z nas [treść usunięta przez moderatora]
mis uszatek 2010-10-29 00:16:51
buahahahaha, analityk się znalazł:)))))) a nie wiesz , że istnieje net w komórkach i bezprzewodowy itp, itd ......ale mnie rozbawiłeś:))))
karlos 2010-10-29 10:49:14
Nie szkoda wam czasu na wypisywanie tych bzdur;)
bezrobotni 2010-10-29 22:21:44
bezrobotni mają czas, piszą bzdury i łudzą się, że znajdą pracę w nowych galeriach
bo marzeniem każdego kierownika - mieć z Delimy byłego pracownika
Dominik 2010-10-29 23:03:31
Wystarczy w wyszukiwarce wpisać Delima Suwałki i bez rozmowy kwalifikacyjnej
o tak każdy marzy o takich pracownikach
przyjdzie kryska na Matyska 2010-10-31 18:00:25
Z tego co wiem,to w Delimie nie jest ciekawie.Jestem była pracownicą tego sklepu.Wiem jednak,że menadżerka szczuje kierowników na pracowników,a pracownikom mówi jakiego to mają kierownika złego i [treść usunięta przez moderatora].Nie potrafi ochrzanić kierownika w pokoju u siebie,tylko przy pracownikach,żeby mieli powód do chwalenia jej?Kierownik nie ma tam nic do powiedzenia.Do mnie mówiła w oczy,ze ona wie i rozumie że jest tak a nie inaczej,ale po moim wyjściu mówiła do ludzi w ogóle co innego.Teraz uważajcie,bo pani menadżer stara się na kierownika czy dyrektora Caerfoura w Suwałkach.Ja sie uwolniłam od niej i mam nadzieję,że już wkrótce i reszta załogi uwolni się od [treść usunięta przez moderatora].Kto nie wierzy jaka jest menadżerka,niech z nią popracuje i zycze powodzenia.Pozdrowienia dla [treść usunięta przez moderatora]:)
Do Matyska 2010-11-01 16:51:33
może Ci chodziło o Tesco, słyszałam jak ostatnio rozmawiała o tym z kierownikami, a do caerofura może sobie startować jak sobie ten sklep kupi przecież to franczyza
kryska na Matyska 2010-11-02 21:01:57
jak zwał tak zwał,w każdym razie coś gdzieś idzie i jeśli pójdzie to będziecie mieli lżej.W Białymstoku już nigdzie jej nie chcieli i przyszła do Suwałk.Teraz będzie psuła renomę tu.I tak po Suwałkach chodzi wieść,że najgorszych pracowników zbiera Delima.
Do Matyska 2010-11-03 21:23:44
Pisząc o najgorszych miałaś na myśli siebie i resztę najgorszych z najgorszych zwolnionych razem z Tobą, czy piszesz o tych co zostali i pracują
do kryska 2010-11-03 23:01:30
zazdrosna jesteś i tyle, bo "NAJGORSI pracownicy w Suwałkach" premię bierzemy i to Cię boli
oczywiście po tym jak cię wywalili to wiele się w Delimie zmieniło i teraz premię płacą nie za najlepsze a za NAJGORSZE wyniki dlatego wszyscy dostają
jojeta 2010-11-03 23:43:16
a kierownictwo jest zajebiste tylko przy tobie wygladaja nie typowo dzieki takim ludziom czlowiek przychodzil do pracki najbardziej utkwiła mi jedna osoba w głowie [dane osobowe usunięte przez moderatora] tak dobrze czytasz nauka jej przynosila mi wiele radosci i satysfakcji dziekuje jej za szkolenie i wizje dzieki niej jej nauce teraz ja otwieram cioś twardo stojąc na nogach patrzac i czekajac jak ci sie powinie kopytko na BOGA zmien sie albo spadaj stąd DLACZEGO ???????????????????????????????????????? BO CZLOWIEK JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM I NIE WIESZ W JAKICH OKOLICZNOSCIACH NAS W DALEKIEJ PRZYSZŁOSCI SPOTKASZ I JAK MOZESZ BYC PRZEZ NAS Z OSOBNA POTRAKTOWANA DZIŚ MOJE JUTRO TWOJE PROSTE ;) I WIESZ NIE PISZ O TZW MENAGER DOBRYCH SŁÓW BO WIADOMO ZE TO TY A NA CIEBIE NIE MA ICH ZBYT WIELE
racja 2010-11-04 00:05:13
zgadzam się z jojettą, wszystko to zasługa pracowników, managerka bierze też premię z pracy ludzi których zwalnia w piątki. Do otwarcia ok. nawet towar dokładała, później powinni ją wywalić. ale wystarczy wpisać nazwisko w wyszukiwarce i widać, że ma rodzinę wysoko, tylko temu ją trzymają. a przerwa 15 min nawet kanapki popić człowiek nie zdąży. [treść usunięta przez moderatora] to metoda na zarządzanie. Kierownicy są zajebiści tylko Ona ich buntuje przeciwko ludziom, a jak mają swoje zdanie to zwalnia za ich plecami. Za dużo ludzi zwolniła, nie szanuje pracowników nie szanuje...
racja 2010-11-04 00:17:28
niech sobie menager coś dobrego napisze, bo prezesi czytając to forum i nie tylko to
i zieloną skrzynkę
zwolnią Panią
i rodzina nie pomoże
za dużo ludzi Pani zwalnia, od otwarcia co miesiąc nowi kierownicy i pracownicy
czas docenić ludzi którzy zarobili na Pani premię
jojeta 2010-11-04 00:36:09
tak to z pracy zwolnionych pracowników i kierowników (usunięte przez moderatora) menager bierze premię, Ja pamiętam [dane osobowe usunięte przez moderatora] z warzyw która, była razem z nami a teraz kierownik nie robi nic. Tylko w [treść usunięta przez moderatora]... A menagerka jest po jego stronie. We wszystko mu wierzy. Sklep naprawdę teraz [treść usunięta przez moderatora] pani meneger zwalnia ludzi ale nie patrzy na ich pracę nedługo sama nie będzie miała pracy... od otwarcia zwalnia najlepszych
analityk 2010-11-04 01:05:30
to taki sposób na oszczędności
menagerka zwalnia wszystkich co pracują dłużej niż okres próbny żeby nie płacić im premii - sama wszystko "zgarnia"
to prawda 2010-11-04 01:13:17
Nikt od otwarcia nie utrzymał się w pracy, wszystkich bez powodu zwolniła [treść usunięta przez moderatora], bo na okresie próbnym nie ma żadnych premii i oszczędności rodzinie robi ta Pani
jojeta 2010-11-04 20:03:26
no pewnie że ze mna sie zgodzisz ty i każdy bo tak bylo i dzieje sie z każdym dniem co raz gorzej mam nadzieje ze w końcu ktoś z nią zrobi porządek albo sie zmieni apropo kochani jutro piątek "..czerwone wygrywa czarne przegrywa.."kto odpadnie juutro jedna kasjerka na rano jak zrobic zakupy jak sie nie denerwowac stojac z 20 min w kolejce masakra jedna a pozniej wpływa skarga ze klient czekał na obsługę zbyt długo i co podstawa do zwolnienia masakra ja (usunięte przez moderatora)masakra starsza kotłowa niech siadzie na kase
do jojetta 2010-11-05 20:56:15
możesz jeździć po ...
ale od kas to Ty się (usunięte przez moderatora)
Trzeba było poznać bliżej zwykłych pracowników wielka p.kierownik, to byś się zorientowała, że na kasach nadal te same osoby, a grafiki są dobrze przez kierowniczkę układane i nie zdarzyło się żeby było mniej niż 3 kasjerów, możesz mieć żal do ... bo Cię zwolniła,
ale na temat organizacji pracy przez poszczególnych kierowników na stoiskach się nie wypowiadaj i nie kłam na forum
Skup się na pracy w dyskoncie, bo wywalą Cię z stamtąd szybciej niż nasza ... z Delimy
linia kas 2010-11-05 21:18:50
jakie skargi na kolejki???
może i z początku klienci narzekali bo wszyscy wszystkiego nie umieli
ale teraz żaden klient na obsługę pracowników się nie skarży
chyba Ci się dyskont w którym pracujesz z byłą pracą/ Delimą myli?
kto widział czy słyszał??? 2010-11-05 22:03:08
kto widział czy słyszał żeby się ostatnio jakiś klient na obsługę skarżył?
co za durnoty tu wypisujecie?
ja w tym sklepie i nie tylko ja pracuje od początku i moim zdaniem jest ok
Czy byłym pracownikom sprawia przyjemność gdy kłamią na temat pracy tych co zostali?
Miejcie sobie żal do osoby, która Was zwolniła i sobie nadal ją oczerniajcie.
Naszej pracy nie oceniajcie,
Co za bzdura 20 min w kolejce?
Kto Eto 2010-11-05 23:06:50
Kto skasował mi BALONA? Moderator? On, czy Ona?
U nas w sklepie luz i basta, my nie chcemy do Trójmiasta
Różnie się o (usunięte przez moderatora)mówi, Ale Ona wszystkich lubi
Wszyscy muszą się sklonować, aby dalej funkcjonować
Ale nic to, damy radę - Za nagrodę - CZEKOLADĘ...

cdn prawdopodobnie
big 2010-11-07 18:56:51
ale żenada niema w tym nic godnego pochwały a wy wszyscy któży, pracowalićie i pracujecie to we wszystkim doskonali jesteśćie?
Wanda 2010-11-08 20:36:07
(usunięte przez administratora) Trzeba było się skarżyć jak pracowaliście tutaj.
Dla mnie praca jak wszędzie, zarobki normalne, kierownicy sami swoi, a (usunięte przez administratora)normalna nie stroi się w piórka i nie zadziera nosa.
do jojeta 2010-11-08 22:55:10
Co Ci kasy zrobiły, że tak smarujesz?
Czemu nie odezwałaś się jak niby stałaś w tej kolejce?
Ty w kolejce stałaś czy w alejce jakiejś i myślałaś że kasjer z kasą do Ciebie podejdzie?
Smaruj lepiej nadal te bzdury pod różnymi nickami na (usunięte przez administratora), a od reszty ludzi WARA!


DO GRZESIA 2010-11-08 22:58:24
DAJ WIĘCEJ SPAMÓW
ciekawsze to niż opinie byłych pracowników na temat pracy tych co są teraz, a najlepsze opisy i tak już skasowane
ktoś 2010-11-17 01:27:03
kozy bzym jak nie wiecie i udajecie o co chodzi bo to jest stek bzdur i my wiemy swoje prawda jest jedna wszystko jest do bani tylko przez jedna osobę przez paniusie (usunięte przez administratora) i tyle dobry nagłówek a......... tyran delimy
do ktoś 2010-11-17 21:34:36
co znaczy 'my wiemy swoje" piszesz o sobie w liczbie mnogiej?
rozdwojenie jaźni czy depresja że "wszystko do bani"
nie pisz za innych
BO DLA MNIE OSOBIŚCIE w Delimie się podoba,
i DLA MNIE OSOBIŚCIE nic złego (usunięte przez administratora) nie zrobiła,
OSOBIŚCIE NIE WIDZIAŁAM by kogoś krzywdziła
ale to co tu jest i było o niej i delimie napisane to jest "stek bzdur"
do ktoś 2010-11-17 22:00:47
racja - wszystko to przez (usunięte przez administratora)
i wszystkim co teraz z nią pracują dobrze jest z tym wszystkim
a tym co nie pracują widać źle bez delimy
ktoś 2010-11-17 22:36:44
o pupilki się odezwały
anonim 2010-11-18 20:55:12
To co pisza o \(usunięte przez administratora)\' to prawda .Nie powinna zarzadzac zespolem ludzkim.Do tego trzeba miec troche inteligencji a ona jej nie ma.Powinniscie nagrac konkretne sytuacje zeby miec dowody w sadzie.Dobrze wam radze...
mała 2010-11-19 09:39:06
hymmm... tak czytam i czytam te wpisy i mam mieszane uczucia...bo tak naprawdę niewiem o co wam chodzi??? ja pracowałam na kasie w delimie i po okresie próbnym mnie zwolnili.nie powiem żeby osoby które tam pracują miały aż tak niskie pobory bo w innych miejscach pracy bywa o wiele gorzej to raz , ja nawet bylam mile zaskoczona.ogólna atmosfera w pracy też nie byla taka straszna jak można się tu doczytać...ja czułam się tam całkiem dobrze (no chyba że za moimi plecami było całkiem inaczej) do (usunięte przez administratora) osobiście nie mam nic do zarzucenia gdyż nic złego mi nie zrobiła...(oprócz tego że mnie zwolniła no ale podobno nie była to jej decyzja )
o długich kolejkach z 20 minutowym czekaniem na obsługę to jakiś totalny absurd nie było nigdy takich sytuacji...
jeżeli chodzi o przerwy...fakt mogłaby być ciut dłuższa nawet o te 5 minut zawsze to coś... a jeżeli chodzi o zwykłe wyjście do ubikacji to nie tylko można wyjść w czasie przerwy tylko kiedy jest ku temu potrzeba.hymmm DELIMA to nie(usunięte przez administratora)...jest tam normalnie a jak ktoś chce znależć dziurę w całym to zawsze ją znajdzie i nie rozumiem pracowników obecnie tam pracujących że tak smarują na ludzi z którymi pracują...TO JA NIBY POWINNAM SIEDZIEC TERAZ I SMAROWAĆ NA WSZYSTKICH TYLKO DLATEGO ŻE NIE PRZEDLUŻYLI MI UMOWY ALE JESTEM KOBITKĄ NA POZIOMIE i jesli nawet mam do kogoś o coś pretensje to wolę z taką osobą porozmawiać w cztery oczy niż smarować na nią na forum...takie smarowanie raczej świadczy o osobie ktora to robi... takie jest moje zdanie czy sie komuś to podoba czy nie.pozdrawiam wszystkich :-))
anonim 2010-11-20 19:21:47
Dla mnie tez osobiscie podoba sie praca w Delimie, atmosfera jest ok. a pani (usunięte przez administratora) to rowna babka, tez nie widzialam zeby kogos specjalnie krzywdzila ... wiec to co pisza niektorzy zle o delimie to jakcys biedni bardzo ludzie co chyba nie potrawia sobie poradzic w zyciu i odwazni sa na tym i innych forach ...
od początku 2010-11-20 22:07:38
Ja pracuje w Delimie od początku, a nawet wcześniej bo pracowałam też w Stokrotce przed otwarciem.
Bywa tu ciężko, a (usunięte przez administratora) potrafi powiedzieć co myśli, tak, że w po kręgosłupie w pięty idzie, ale za to płacą mi pieniądze i ostatnia wypłata nie była wcale taka zła.
Ja ją podziwiam,
bo kogo byłoby stać na to żeby po przeczytaniu tych wszystkich forów i wysłuchaniu bzdurnych plotek
przyjść do pracy, do ludzi którzy tak ją oczerniają
i uśmiechać się
i nadal umieć żartować
ja 2010-11-26 03:02:23
bo nie ma innego wyjścia dobra minka do ciulowej gry pewnie atmosfera jest oki ale miedzy pracownikami noi z wiekszościa kierowników jest wszystko ok tylko no wlasnie tylko pracuje przeciez i wiem co sie dzieje jak jest nam zle i nie wiem czy(usunięte przez administratora) ma rozdwojenie jazni czy moze walczy wspolnie o wasze nasze dobro zastanowcie sie sami a a.... niech wie co na jej temat sadzimy to i lepiej dla nas bo nikt nie powie jej tego w oczy a dlaczego pretekst pozniej wymysli sie do zwolnienia pozdrawiam
anonim 2011-01-19 18:42:55
a co to za cisza?
smile :) 2011-02-09 14:47:05
co do pierwszego kierownika to uważam iż(usunięte przez administratora) wreszcie otworzyły się oczy bo kręcić (usunięte przez administratora) po sklepie z telefonem każdy umie :) a tak wyglądała jego praca..... jeżeli chodzi o 2 z kierowników to przykre że w taki sposób skończył karierę ale za takie występki powinno być zwolnienie dyscyplinarne bez 2 zdań. Praca jest pracą a koleżeństwo to koleżeństwo. niech w końcu pani będzie sprawiedliwa i okaże się prawdziwym szefem!!!!!!!
anonim 2011-02-10 14:52:30
No nieźle się dzieje w tej Delimie najpierw leci 2 kierowników a teraz kolejny kierownik ma zawał. Ładne rzeczy, atmosfera w pracy nie ma co. Jak czytałem to forum to wierzyć nie chciałem ale chyba coś w tym musi być.
anonim 2011-02-15 22:19:42
a ja mam wogle odrębny temat do poruszenia w sklepie delima. Wszystko takm kupuję ale jak podchodzę do działu z pieczywem odechciewa mi się robienia tam zakupów, a przynajmniej nie kupuję tam ani chleba ani bułek, jak każdy zauważył okropnie tam zajeżdża czymś co już chyba rozkłada się dłuższy okres czasu , nie da się tam wytrzymać a co dopiero stać i zastanawiać się jakie ciasto wybrać, nie wiem dlaczego nikt tego nie czuje z pracowników ani z kierownictwa tego sklepu!
anonim 2011-02-24 23:03:09
a co ma byc z kasjerką slyszalam ze jest w szpitalu ale moze ktos wie z jakiego powodu.moze to przez prace bo z tego co czytam to tam jest tak jak na wodzie patykiem pisane dzis jest a jutro juz nie
j 2011-03-02 12:10:04
Czy ktos wie czy przyjmuja do pracy w delimie?
Strzelec 2011-03-04 22:32:58
A co Cię obchodzi z jakiego powodu nie właź z butami w czyjeś życie!!!!! Nie z powodu pracy wyprowadzę Cie z błędu...... Ostatnio podobno były rekrutacje ale CV złożyć możesz zawsze
Ja 2011-05-14 09:32:59
Wygląda na to, że będzie wakat ... na stanowisko menager sklepu... Jeśli się mylę - primo: będzie więcej wakatów (circa about 40), secundo firma (usunięte przez administratora) stoi....
ja 2011-07-11 01:21:39
czy sa jakies zdrowe wieści ?
delimowiec 2011-07-18 18:41:53
Pogratulować audytu :-)
gh 2016-05-13 23:04:59
jeśli atmosfera jest dobra to tylko należy się cieszyć jak dla mnie to najważniejszy element przedsiębiorstwa. Natomiast chyba na dzień dzisiejszy nie mają wolnych wakatów, w sieci sisza, no chyba że na ichg stronie internetowej są może jakieś inne wieści?
Zostaw swoją opinię o Delima Suwałki - Suwałki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delima Suwałki