brak logo

Scherpenhuizen Packaging

Eindhoven

Opinie o Scherpenhuizen Packaging

kejti 2016-03-22 13:50
pracuje ktos z was w eindhoven?
Naszage 2016-03-25 13:33
Kejti
też masz propozycje wyjazdu tam?
Devil87 2016-03-26 20:30
Witam , może ktoś powiedzieć jak na tą chwilę wygląda praca tam? nocleg , dojazdy , itd?
kejti 2016-03-28 16:09
naszage tak jutro mam isc tam zobaczyc i jestem przerazona :D a Ty
Naszage 2016-03-28 19:33
odezwij sie do mnie na andrzej.kustrzepa@onet.pl
kejti 2016-04-10 14:48
jedno wielkie darcie ( usunięte przez administratora ) szacunku,duzo by pisac
nie polecam!!!
3
PL 2016-04-22 17:30
Jesli nie rozumiesz struktury w tej firmie to nie komentuj. Nie ma instruktorów w pomarańczowych, lecz asystentów, tamci maja zolte czapki. Mieczaki odpadną.
68*** 2016-04-22 17:45
Praca jak praca, nie jest ciezka fizycznie. Kobiety oczywiście maja ustępstwa, zawsze facet musi dźwigać. Istnieją specjalne osoby udzielające instrukcji nowym osobom (zolte czapki). Maszynowi maja bardzo wiele na glowie, wiec jak można sie domyślić bywają zestresowani. Jednakże jesli masz troche mózgu i potrafisz zrozumieć proste polecenie nikt nie będzie miał powodu by na Ciebie krzyczeć. Szefowie obserwują prace nowych osób i selekcjonuja grupę która nadaje sie do tej pracy. Jesli masz problemy ze wzrokiem czy kręgosłupem, to odradzam Ci te prace- caly dzień stoisz o musisz kontrolować jakosc produktow. Jesli się jednak wykażesz sprytem czy szybkością będziesz miec szanse na szybki awans i rozwój w tej firmie. Polecam osobom młodym, pełnym energii i takim, które na dlugo chca tutaj zostac. Godziny pracy jak i przerwy są stale 7-16 lub 18 oraz 16-1 max 3. Wiadomo ze zdarzają sie odstępstwa w wyjątkowych wypadkach. Firma sama w dobie jest w porządku jak i ludzie, o ile Ty będziesz w porządku. Polecam wszystkim prócz MAMINSYNKÓW I MAZGAJI :)
zen 2016-05-05 16:00
TRAGEDIA! Tresura ludzi i nic więcej, POLAK POLAKOWI WILKIEM! Darcie japy przez Polaczków, którzy myślą, że są troszkę'wyżej' od pakowaczy jest nie do wytrzymania! Co do pracy, to zależy od tego na jaką linie się trafi. Można trafić na ważenia, np. pomidorów to wtedy można na spokojnie norme zrobić, ale jak się trafi na sortowanie albo na ogórki i stoją nad Tobą, krzyczą i patrzą Ci na ręce to człowiek po czasie ma ochote te kartony na łeb im założyć albo wysłać w boxie gdziekolwiek. Nie polecam. Zarobki niskie. Agencja D.... P.... oszukuje ludzi jak tylko idzie.
3
wnerwiony 2016-07-31 23:15
Traktują ludzi jak śmieci, gnoją za wszystko, nawet jak ktoś pracuje dobrze to i tak się go czepią, zeszmacą go za nic. Nowe osoby nie maja szkolenia, nikt im nic nie powie o pracy i od razu każdy wydziera się na nich. Kompletna tragedia, wolę siedzieć w Polsce.
Nie jedźcie tam nigdy, nie bądźcie tanią siła roboczą, zwykłym bydłem. Zarobki marne, praca ciężka, mobbing na porządku dziennym, straszny syf.
Mi też to odradzali, zaryzykowałem i strasznie żałowałem już w pierwszym dniu, wytrzymałem tam tylko miesiąc (bo musiałem), ze zniszczonymi nerwami.
Uważajcie na siebie i przede wszystkim SZANUJCIE SIĘ !
Pozdrawiam :)
6
Patryk 2016-08-25 14:51
Witam racja to co pisałeś i ja tam robiłem tylko słychać tempo tempo i się czepiają o byle co a Polki liniowe udają takie ważne zwykle rury rodaków by za 5euro podjebaly o byle co Widzialem jak mlodemu zabraly 15procent dniowki bo sie postawil
4
Patryk 2016-08-25 15:07
Witam nie polecam nikomu tam pracy byłem zobaczyłem i w trakcie pracy się odbilem wywalilem jaja na liniowe i ta chora Polkie z lini nr 9 ostro babie zryta głowę ma zła mi jej :( Faktycznie Polacy jadę w rodaków nie Ci nie powie na luzie co jak tylko mordy dra i tempo tempo i jakies w kolo beznadziejne nutki leca przez glosniki masakra Nie raz kobiety plakaly na przerwie sporo osob wyjechalo po pary dniach Obozy pracy Nie polecam
3
Jacek z Opola 2016-08-25 15:30
Witam i ja tam byłem robiłem mc syf totalny lizusy i znajomi mają trochę lepiej ale generalnie to praca dla despwratow szukają taniej siły roboczej tylko słychać tempo tempo i mordy dra o byle co Maszyny podkrecaja prawie na maxa bylem na pakowaniu papryki itd ukladalem z dwoch lini zbieralem z kola i dala mi liniowa mloda Wiadomo nowa nie dawala rady tak bywa ale zjeby ja dostawalem Totalna porazka nikomu nie polecam tam pracy Opiekun w niemczech zarobi 1500€ tylko jezyk trzeba znac Szkoda zdrowia rodacy by go packu robic Przykre ze Polki liniowe jadą tak w naszych kariery robią gwiazdy i się slinia do Holendrów żenada Śmieszna była tam jeszcze taka mała Porugalka i Jedna Polka taka niska wiecznie w biurze siedziała na górze i latała ludziom zabierala o byle co 15procent itd dniowki to dopiero była wsza Pozdrawiam normalnych ludzi i Jedna normalna liniowa Żaneta
4
Robert 2016-08-25 15:41
100 procent prawdy byłem i tam pracowałem szkoda zdrowia Pozdrawiam Robert
3
Patitiii 2016-08-25 23:24
Kto był i tam pracował sam odejdzie bo trzeba się szanować Nie polecam tam pracy tempo tempo i tylko ale ale ale muzyka leci miło to samo i potem pauza i znowu tempo Darcie japy przez liniowe ciekawe czy na swoje dzieci tak krzyczą w domu ? Jeden cyrk ludzie zapierdzielaaaaaaaaaaaja jak niewolnicy Biali są jak czarni kiedyś traktowani Jak masz inne zdanie to w ciebie jada na maxa Unikajcie Gopcka moja rada
3
Adam 2016-08-26 19:35
Polki są śmieszne te liniowe myślą ze kariery robią sezon minie i same zapieeeerdalajaaaaaaa jak reszta przy taśmie Bez ambicji są w rodaków jadą gnoja każdego i byle co robisz swoje i tak muszą gadać Nagrać to trzeba i puścić w sieci by zobaczyli jak ludzi traktują mobbing i tylko tempo tempo
2
Ewa 2016-09-05 19:47
Pracuję tam i nie polecam. Jest tempo trzeba szybko pracować. Ale dla mnie to nie problem. Bo w pracy trzeba się starać. Powiem tak jak naprawdę tam jest .Masz dwie zmiany od 7:15:45 druga zmiana jest od 16:00 do 1:00 ale zmiany jak zmiany na drugiej nawet czas szybko leci. Jak jesteś nowy nowa dostajesz biały czepek. Na liście na korytarzu jest napisane gdzie idziesz na jaką linie. Nadgodziny są owszem. W piątki do 18 od 7 rano.ale w tygodniu też o których cie informują 45 min przed końcem pracy. Więc dobrze ze chociaż informują. Gorzej zaczyna się w soboty robisz do 15:45 od 7 rano. Ale jak są nadgodziny w sobotę nikt cię nie poinformuję. Jeśli nie zostaniesz a nie jest obowiązkowe w Holandii praca w sobotę i tymbardziej nadgodziny. To dostajesz blokadę na pracę i już nie możesz tam pracować. Ludzie wporzadku niektórzy. Liniowe niektóre fajne i liniowe wytłumaczę wszystko i w miłej atmosferze można pracować. Lecz są też źle wredne babka które wyrzywaja się nad tobą drą się na ludzi na ciebie nawet jak nic nie zrobisz. Odniosłem wrażenie pracując tam że mają jakieś problemy na tle psychicznym albo miały trudne dzieciństwo. Bo zachowują się jak by były całe życie poniżane cóż przekładają ta nienawiść na ludzi człowiek tam. Ze spokojnego może wykończyć się psychicznie. Nie polecam odradzam wręcz a co bym chciała przekazać liniowym z tej firmy. Wredne babka ogarnięcie się bo wasze zachowanie świadczy tylko o waszej kulturze osobistej której nie macie za grosz. Żal mi was. Nie polecam
1
Michał 2016-09-10 15:43
Ewa w 100 procentach Cię popieram pracowałem tam i wiem doskonale jak jest tylko to nagrać i pokazać innym jak tempe liniowe może nie wszystkie ale większość psychicznie niszczą rodaków w pracy Pracowałem w Niemczech Szwecji Angli to co robia w Holandii to jest porazka nikomu nie polecam tam pracy Pozdrawiam cię Ewa i nie dajcie sie im tak traktowac Ja po mc pracy sam tam zrezygnowalem Mam duzo lepiej platna prace w Niemczech na tydzien jade do kraju
1
Michał . 2016-09-14 23:30
Baran jesteś Larry i głupoty piszesz pewnie jesteś lizus nie polecam tam pracy nikomu byłem tam pracowałem masakra i żenada Nigdzie w Polsce nie widziałem by tak traktowano pracowników [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne 9.78 € z tego połowę agencja pracy sobie tuli :(Szukają naiwnnych Więcej godności rodacy są inne firmy i lepsze warunki a te nawiedzone liniowe i cały te system pracy kiedyś ktoś nagra i pokaże w sieci dopiero może ktoś zrobi z tym porządek
1
Nienormalni Polacy 2016-09-16 03:38
tutaj człowieka traktują jak w obozie koncentracyjnym, więc jak chcesz tylko zarobić to jedź, ale psychicznie polak polaka zniszczy byleby miał lepiej
2
Robert 2016-10-03 00:51
Ewa dobrze napisałaś pracowałem tam i zgadzam się w 100 procentach z tobą Pozdrawiam serdecznie
2
Robert 2016-10-03 00:58
Śmieszny jesteś Paweł piszesz jakieś brednie myślisz że dostaniesz pewnie za twoje chore wpisy Udziela Ci się chłopie od tych nawiedzonych liniowych Karierę bys zrobił za lizusa roku Żal mi Cię więcej godności Jeśli chcesz tam pracować to rób tylko nie daruj sobie te czarowanie i pisanie głupot bo potem ktoś przez takie wpisy jedzie tam i wraca po paru dniach Nie polecam nikomu tam pracować
1
Ania z Warszawy 2016-10-03 01:01
Śmieszny jesteś Paweł piszesz jakieś brednie żałosny jesteś
2
Patryk 2016-10-07 19:42
Sylwina masz rację byłem tam mc i zrezygnowałem sam chora atmosfera praca jak obozie tylko tempo tempo Polacy są dziwni a te linowe brak slow żenada nawiedzone kobiety
1
Tomek 2016-10-07 19:49
Karty co Ty chłopie wiesz ? Pierdoly piszesz nie polecam tam pracy będziesz zapierdaaaaaaalal jak koń i tylko tempo tempo robisz swoje dobrze i tak wiecznie jecza Wszystko robisz w biegu nie ma stania chore klimaty i atmosfera nie polecaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nikomu tam pracować
2
A......W .......... 2016-10-08 16:45
Nigdy ale to nigdy więcej tam pracować mobinng wyzysk na maxa Polaków!!! Dziwne że Polki jadą w rodaków mówię o liniowych i tej małej Patrycji śmieszna była myślała że złapała Pana Boga za nogę !!! Inni czy Turccy Albanczycy Rozjanie itd sobie pomagają na obczyźnie a na goopacku Tylko mogę komuś podstawic i się pośmiać bo nowy jest w białym czepku Sporo tych kobiet liniowych powinno się leczyć na nogi bo na głowę za późno odizolowane przypadki żal mi ich wstyd ze to są Polki Mam nadzieję ze kiedyś ktoś je będzie tak traktował jak one ludzi zero szacunku chamstwo i prostactwo widać że ze wsi pojechały turystki kariery robią buuuuaaahahaha Każdy co tam pracował wie jak jest i więcej nie wróci orac jak koń Dość wyzysku Teraz mam pracę w Niemczech atmosfera miodzio zero stresu 15min do mieszkania z pracy :))))Wcześniej prawie godz jazdy do Eidhoven w jedną stronę i tylko krzyki na ludzi itd tempo bo nie pojdziedzie na pauze żałosne txty nk cały ten cyrk Pozdrawiam serdecznie normalne osoby Co zjechaly i tam pracowały i ile tak można nazwać pracą? Raczej brak slow na to co tam się dzieje
3
Patryk 2016-10-08 16:59
68*** @@@ jesteś burakieeeem pajacem piszesz głupoty zobacz co piszą inni jakie sa opinie o tym zakladzie ? nie sciemniaj bo przez takich jak ty czarusi ludzie jada tam do pracy i nie maja na busa potem by wrocic do domu kretynie Widać że jesteś prostak szczyt marzeń dla Ciebie ta praca może dostaniesz premie tylko dobrze palec trzymaj w duuuupieeeee kreeeeeeetynie Chcesz to zaoierdaaaalaaaaj tam do konica swoich zalosnych dni za te oare euro smieszny czkowieczku a ludzi na mine nie wpieeeeeeerdalaj bo so osoby co ledwo na busa maja by jechac tam i potem jest rozczarowanie ostry wyzysk żegnam pjacynkooooo Pozdrawiam rodaków
3
Adam 2016-10-11 11:36
Poldek co Ty jesteś z kierownictwa oni dobrze wiedzą jak tam jest Czemu pracuje tam kilka osób z Holandii reszta tania siła robocza z Polski pomysł to nie boli Moja rada wez Stary napisz do nich ze szukasz pracy jako biały murzyn i sam zobaczysz jak jest cudownie po paru godz powiesz dość Pracowałem na budowach itd ciężka praca ale tam to jest porażka jadą w ludzi na maxaaaaaaaaaaa za parę euro Po co mi Holandia jak mam 3 tyś w kraju
1
Andrzej 2016-10-11 23:20
Hello dla mnie było bezcenne miny tych śmiesznych kobiet w czarnych strojach jak odbilem się w trakcie pauzy i dalem sobie na luz z praca u nich Jak mnie namawialy bym wrocil na do pracy zenada na maxaa Robisz swoje dobrze a jape liniowe Darly jak nawiedzone psychiczne jakies byly brak słów Nikt nie jest własnością jakies firmy by tak traktować ludzi i czasy wyzysku w bialy dzien minęły Ja sobie nie pozwolę by chorych warunkach pracować i za śmieszne parę euro Pozdrawiam normalnych rodaków i co zjechali do kraju Resztę lamusow i te chore liniowe olewam ciepłym moczem Czasy Kunta kinte minęły Same teraz sobie tam zapierdalajcieeeeeeee po 24h
1
Andrzej 2016-10-11 23:32
Witam jeśli są dobre opinie to piszą je lizusy i osoby co mają w tym jakiś temat Wystarczy poczytać wpisy innych to jakaś masakra Nikt co tam był w bajki nie wierzy a txty typu ze jest ok itp robawily mnie do łez Nie polecam nawet wrogowi tam pracy Tak tylko chodzi o to by człowiek zapierdalal cicho siedział i o nic nie pytał Dobrze ze jeszcze obroży nie trzeba było nosić Nic innego obozu pracy i wyzysk człowieka na maxaaaaaaaa Szkoda zdrowia nie warto -Nie polecam tam pracowac byłem widziałem wytrwałem i zjechalem nie żałuję ze sam zrezygnowalem Nigdzie nie widziałem w zyciu by tak traktować ludzi w pracy :((((Chore klimaty i ludzie
1
Sylwia 2016-10-11 23:45
Witam to warunki pracy są fatalne z tego co piszą ludzie Lepiej unikać takich firm Mam wybor jadę do Velno dzięki kochani za bezcenne info pozdrawiam
1
Ewa 2016-10-13 12:34
Czytam wpisy i opinie innych to jakaś masakra pracować w tej firmie brak słów ręce opadają Wstyd ze tę tępe liniowe tak traktują rodaków Więcej godności Ewa z Opola Myślę ze ten cały Paweł co dodał wpis wcześniej to jakiś lamus z tej firmy
1
D .D.G.H.T 2016-10-14 11:35
Totalna porażka tam jest nie polecamy nikomu tu zapierdaalaaaaaaac pracownicy z Dulken
3
Ewa z Krakowa 2016-10-20 14:32
Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły
1
Ewa z Krakowa 2016-10-20 14:32
Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły
1
Nnnnnnnnnn.. 2016-10-20 14:46
Racja robiłem tam nie warto jechać sa inne zakłady w Holandii i dużo lepsze warunki pracy atmosfera ok Chce się iść do pracy nie ma tempo tempo i darcie ryja co chwilę bez powodu Holendrzy się śmieją że Polki tak traktują rodaków Zresztą na całym zakładzie 90procent to Polacy do tyrania Holenderscy pracownicy na wózkach sobie robią albo chodzą i sciemniaja Polacy są do czarnej roboty i traktowani są jak śmiecie z jednej lini na drugą itd zero dyskusji Liniowe tylko podpierdalaja a smieszna Patrycja biegala z lista i zabierala po 15procent dniowki albo inne jej chore wymysly Widzialem jak mlody sie postawił liniowej z ucha sprzedala potem w niego jechali maszyna na Maxa musial zapierdalac bo sam pakowal papryke Zagadalem z nim na pauzie by uwarzal z kim rozmawia bo wiekszosc to cioty trzymaja palec w duuuuuuupieeeee co nie którym Teraz po sezonie same liniowe zapierdalajaaaaaaa i super tak ma być
2
Tomek z Konina 2016-10-20 14:51
Ktoś jeszcze pracował na tym zakładzie dajcie opinie warto by inni wiedzieli jak tam jest ? Pozdrawiam znajomych
1
Adam 2016-11-07 15:13
Witam stanowczo odradzam tam pracę nawet wrogom Szkoda zdrowia tylko mordy kretynkiiiiii liniowe dra zero kultury prymitywny na Maxa zero swojego zdania co Holender mówi one jak osly jadą w rodakoch Spytałem liniowa czy długo tam robi odp za długo i szuka czegoś innego Mówiła że nikomu z rodziny nie poleca tu pracy i by nie latwila by w szambo trafić Więc odp jest prosta tylko desperaci tam jadą i po czasie ich wywala albo sami zobaczą jak jest tragicznie Holendrzy w biurach siedzą albo na wózkach widłowych sobie smigaja Polacy zapierdalaaaaaaja na ten cyrk 300 rodaków z10 Holendrów jedną Portugalka i wszystko w temacie Jest po sezonie to liniowe robia same przy produkcji jak szaraki uroczy widok bezcenne Pozdrawiam wszystkich znajomych co tam robili
3
Taka sobie 2017-01-14 15:51
Ja jak tam byłem to pamiętam tylko dobrze liniową Magdalenę która była w ciąży strasznie ją lubiłem i dobrze się z nią pracowało bo pogadala jak człowiek pomogła i nie darla ryja na całą hale jak większość ludzi
1
Tak sobie 2017-01-14 15:56
Jedyną osobą co dobrze wspominam to Magdalena liniową co była w ciąży bardzo ciepła i miła osoba oby więcej takich było jak ona
Ona123 2017-01-20 12:43
Pracowałam tam i nie wrociłam bym tam juz nigdy . Polak Polaka traktuje jak najgorszego . Ktos jak jest wyzej od osoby pracujacej na lini mysli ze jest pepkiem swiata . Krzyki , krzyki i jeszcze raz krzyki tak zle tak zle lub szybko szybko . Czlowiek ma dwie rece a chca aby mial przynajmniej trzy lub wiecej . Gdy reke mialam odparzona to nawet nie opatrzyli mi tylko gosciu ( polak ) w czerwonej czapce popatrzyl sie i mial to gdzies . Nie polecam
4
Moniamm 2017-01-26 21:59
No go packu jako liniowa pracowała tam kiedyś taka liniowa Zuzanna niestety nazwisko nie pamiętam. Pracuje ona tam dalej? Ma ktoś može do niej namiary? Pozdrówka
Basia 12 2017-01-30 22:53
Mam zacząć tam prace na dniach. Od czegoś trzeba zacząć. Czytam te opinie i z tego co widzę są tam różne stanowiska liniowa i jakieś czerwone i pomarańczowe czapki. Nie wierze ze wszyscy tak się wydzieraja na pracowników. Czy może ktoś podać jakieś imiona na logo lepiej uważać a z kim można pogadać na luzie ? Pozdrawiam.
Mmmm 2017-02-01 21:41
Dobra rada uwazaj na wszystkich
1
Pe 2017-04-06 10:20
Bardzo fajny zakład ale trzeba się wykazać mózgiem!! Ludzie są spoko, wszystko wytłumaczą. Dobra rada: nie pyskuj i rób co masz robić to i atmosfera będzie dobra
1
Rafal 2017-04-06 10:22
Zgadzam się z pe.masz jaja to ogarniesz. Jak jestes miękki to lepiej rób na drutach!!
Malamii 2017-04-06 10:36
Nie zgadzam się, pracuje tam i polecam. Chcesz zarobić normalna kasę, to przyjeżdżasz, tutaj jest dużo godzin, a o to przecież chodzi. W innych zakładach miałbyś po 20h w tygodniu. Tutaj sezon jest przez większość roku i praktycznie zawsze są godziny. A jak się wam tak na obczyźnie nie podoba, to siedźcie sobie w kraju i pracujcie na kasie za kilka złotych. Absurd dla mnie ze tak narzekacie na ten zakład. Pracować się wam nie chce. Wyobrażacie sobie ze przyjedziecie za granice i za ładne oczy kasę będziecie dostawali? Logiczne ze trzeba się trochę wysilać! Większość ludzi jest w porządku, są wyjątki. Godziny pracy są normalne, 7-16 albo 16-1 przerwy co 2 godziny. Instruktorzy, którzy wszystkiego uczą nowe osoby. Maszyny są włączone wolniej jak nowi są na lunii i nie umieją jeszcze wszystkiego.
1
Pawełek 32 2017-04-15 21:43
Idealna praca jeśli chcesz dobrze zarobić. W lecie nie będziesz się martwić o godziny na pewno! Jest ich aż za nadto! W innych firmach żerują na Twijej wypłacie, tutaj możesz nazbierać porządne 50h w tygodniu=Dobra kasa.
Ka..a 2017-04-18 12:57
Praca ok sporo godzin. Pozdro dla liniowej
Żanety
1
Biały murzyn 2017-04-26 03:06
Robię tam od ponad dwóch tygodni. Praca jak praca - raz ciężka, raz lekka. Mi tam odpowiada ta firma, tylko "liniowe" (nie będę wymieniać które) za dużo cwaniaczą, lecz lepiej wpuścić jednym uchem a drugim wypuścić... a tak to nic nie można złego powiedzieć nt. zakładu. Kwestia finansów - fakt, jest dużo godzin a ile zarobisz to już zależy od Twojej agencji pracy (każda "rucha" na swój sposób).

Pozdrawiam serdecznie.
Zostaw swoją opinię o Scherpenhuizen Packaging - Eindhoven
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scherpenhuizen Packaging