brak logo

Scherpenhuizen Packaging

Eindhoven

Opinie o Scherpenhuizen Packaging

Andrzej 2016-10-11 23:20
Hello dla mnie było bezcenne miny tych śmiesznych kobiet w czarnych strojach jak odbilem się w trakcie pauzy i dalem sobie na luz z praca u nich Jak mnie namawialy bym wrocil na do pracy zenada na maxaa Robisz swoje dobrze a jape liniowe Darly jak nawiedzone psychiczne jakies byly brak słów Nikt nie jest własnością jakies firmy by tak traktować ludzi i czasy wyzysku w bialy dzien minęły Ja sobie nie pozwolę by chorych warunkach pracować i za śmieszne parę euro Pozdrawiam normalnych rodaków i co zjechali do kraju Resztę lamusow i te chore liniowe olewam ciepłym moczem Czasy Kunta kinte minęły Same teraz sobie tam zapierdalajcieeeeeeee po 24h
2
Andrzej 2016-10-11 23:32
Witam jeśli są dobre opinie to piszą je lizusy i osoby co mają w tym jakiś temat Wystarczy poczytać wpisy innych to jakaś masakra Nikt co tam był w bajki nie wierzy a txty typu ze jest ok itp robawily mnie do łez Nie polecam nawet wrogowi tam pracy Tak tylko chodzi o to by człowiek zapierdalal cicho siedział i o nic nie pytał Dobrze ze jeszcze obroży nie trzeba było nosić Nic innego obozu pracy i wyzysk człowieka na maxaaaaaaaa Szkoda zdrowia nie warto -Nie polecam tam pracowac byłem widziałem wytrwałem i zjechalem nie żałuję ze sam zrezygnowalem Nigdzie nie widziałem w zyciu by tak traktować ludzi w pracy :((((Chore klimaty i ludzie
1
Sylwia 2016-10-11 23:45
Witam to warunki pracy są fatalne z tego co piszą ludzie Lepiej unikać takich firm Mam wybor jadę do Velno dzięki kochani za bezcenne info pozdrawiam
1
Ewa 2016-10-13 12:34
Czytam wpisy i opinie innych to jakaś masakra pracować w tej firmie brak słów ręce opadają Wstyd ze tę tępe liniowe tak traktują rodaków Więcej godności Ewa z Opola Myślę ze ten cały Paweł co dodał wpis wcześniej to jakiś lamus z tej firmy
2
D .D.G.H.T 2016-10-14 11:35
Totalna porażka tam jest nie polecamy nikomu tu zapierdaalaaaaaaac pracownicy z Dulken
5
Ewa z Krakowa 2016-10-20 14:32
Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły
1
Ewa z Krakowa 2016-10-20 14:32
Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły
2
Nnnnnnnnnn.. 2016-10-20 14:46
Racja robiłem tam nie warto jechać sa inne zakłady w Holandii i dużo lepsze warunki pracy atmosfera ok Chce się iść do pracy nie ma tempo tempo i darcie ryja co chwilę bez powodu Holendrzy się śmieją że Polki tak traktują rodaków Zresztą na całym zakładzie 90procent to Polacy do tyrania Holenderscy pracownicy na wózkach sobie robią albo chodzą i sciemniaja Polacy są do czarnej roboty i traktowani są jak śmiecie z jednej lini na drugą itd zero dyskusji Liniowe tylko podpierdalaja a smieszna Patrycja biegala z lista i zabierala po 15procent dniowki albo inne jej chore wymysly Widzialem jak mlody sie postawił liniowej z ucha sprzedala potem w niego jechali maszyna na Maxa musial zapierdalac bo sam pakowal papryke Zagadalem z nim na pauzie by uwarzal z kim rozmawia bo wiekszosc to cioty trzymaja palec w duuuuuuupieeeee co nie którym Teraz po sezonie same liniowe zapierdalajaaaaaaa i super tak ma być
2
Tomek z Konina 2016-10-20 14:51
Ktoś jeszcze pracował na tym zakładzie dajcie opinie warto by inni wiedzieli jak tam jest ? Pozdrawiam znajomych
1
Adam 2016-11-07 15:13
Witam stanowczo odradzam tam pracę nawet wrogom Szkoda zdrowia tylko mordy kretynkiiiiii liniowe dra zero kultury prymitywny na Maxa zero swojego zdania co Holender mówi one jak osly jadą w rodakoch Spytałem liniowa czy długo tam robi odp za długo i szuka czegoś innego Mówiła że nikomu z rodziny nie poleca tu pracy i by nie latwila by w szambo trafić Więc odp jest prosta tylko desperaci tam jadą i po czasie ich wywala albo sami zobaczą jak jest tragicznie Holendrzy w biurach siedzą albo na wózkach widłowych sobie smigaja Polacy zapierdalaaaaaaja na ten cyrk 300 rodaków z10 Holendrów jedną Portugalka i wszystko w temacie Jest po sezonie to liniowe robia same przy produkcji jak szaraki uroczy widok bezcenne Pozdrawiam wszystkich znajomych co tam robili
5
Taka sobie 2017-01-14 15:51
Ja jak tam byłem to pamiętam tylko dobrze liniową Magdalenę która była w ciąży strasznie ją lubiłem i dobrze się z nią pracowało bo pogadala jak człowiek pomogła i nie darla ryja na całą hale jak większość ludzi
1
Tak sobie 2017-01-14 15:56
Jedyną osobą co dobrze wspominam to Magdalena liniową co była w ciąży bardzo ciepła i miła osoba oby więcej takich było jak ona
Ona123 2017-01-20 12:43
Pracowałam tam i nie wrociłam bym tam juz nigdy . Polak Polaka traktuje jak najgorszego . Ktos jak jest wyzej od osoby pracujacej na lini mysli ze jest pepkiem swiata . Krzyki , krzyki i jeszcze raz krzyki tak zle tak zle lub szybko szybko . Czlowiek ma dwie rece a chca aby mial przynajmniej trzy lub wiecej . Gdy reke mialam odparzona to nawet nie opatrzyli mi tylko gosciu ( polak ) w czerwonej czapce popatrzyl sie i mial to gdzies . Nie polecam
7
Moniamm 2017-01-26 21:59
No go packu jako liniowa pracowała tam kiedyś taka liniowa Zuzanna niestety nazwisko nie pamiętam. Pracuje ona tam dalej? Ma ktoś može do niej namiary? Pozdrówka
Basia 12 2017-01-30 22:53
Mam zacząć tam prace na dniach. Od czegoś trzeba zacząć. Czytam te opinie i z tego co widzę są tam różne stanowiska liniowa i jakieś czerwone i pomarańczowe czapki. Nie wierze ze wszyscy tak się wydzieraja na pracowników. Czy może ktoś podać jakieś imiona na logo lepiej uważać a z kim można pogadać na luzie ? Pozdrawiam.
1
Mmmm 2017-02-01 21:41
Dobra rada uwazaj na wszystkich
2
Pe 2017-04-06 10:20
Bardzo fajny zakład ale trzeba się wykazać mózgiem!! Ludzie są spoko, wszystko wytłumaczą. Dobra rada: nie pyskuj i rób co masz robić to i atmosfera będzie dobra
3
Rafal 2017-04-06 10:22
Zgadzam się z pe.masz jaja to ogarniesz. Jak jestes miękki to lepiej rób na drutach!!
2
Malamii 2017-04-06 10:36
Nie zgadzam się, pracuje tam i polecam. Chcesz zarobić normalna kasę, to przyjeżdżasz, tutaj jest dużo godzin, a o to przecież chodzi. W innych zakładach miałbyś po 20h w tygodniu. Tutaj sezon jest przez większość roku i praktycznie zawsze są godziny. A jak się wam tak na obczyźnie nie podoba, to siedźcie sobie w kraju i pracujcie na kasie za kilka złotych. Absurd dla mnie ze tak narzekacie na ten zakład. Pracować się wam nie chce. Wyobrażacie sobie ze przyjedziecie za granice i za ładne oczy kasę będziecie dostawali? Logiczne ze trzeba się trochę wysilać! Większość ludzi jest w porządku, są wyjątki. Godziny pracy są normalne, 7-16 albo 16-1 przerwy co 2 godziny. Instruktorzy, którzy wszystkiego uczą nowe osoby. Maszyny są włączone wolniej jak nowi są na lunii i nie umieją jeszcze wszystkiego.
2
Pawełek 32 2017-04-15 21:43
Idealna praca jeśli chcesz dobrze zarobić. W lecie nie będziesz się martwić o godziny na pewno! Jest ich aż za nadto! W innych firmach żerują na Twijej wypłacie, tutaj możesz nazbierać porządne 50h w tygodniu=Dobra kasa.
1
Ka..a 2017-04-18 12:57
Praca ok sporo godzin. Pozdro dla liniowej
Żanety
5
Biały murzyn 2017-04-26 03:06
Robię tam od ponad dwóch tygodni. Praca jak praca - raz ciężka, raz lekka. Mi tam odpowiada ta firma, tylko "liniowe" (nie będę wymieniać które) za dużo cwaniaczą, lecz lepiej wpuścić jednym uchem a drugim wypuścić... a tak to nic nie można złego powiedzieć nt. zakładu. Kwestia finansów - fakt, jest dużo godzin a ile zarobisz to już zależy od Twojej agencji pracy (każda "rucha" na swój sposób).

Pozdrawiam serdecznie.
5
Adi95 2017-04-29 03:21
Godzin pełno, ładne czerwone, pomarańczowe wredne i przemądrzale ale one nie maja zbyt dużo do gadki chyba. Robisz co trzeba i kasa jest. Byłem w wielu gorszych firmach.

Pozdro
3
Patryczek 2017-04-29 03:39
Ja pracuje i jest bardzo okej. Liniowe nie raz krzykną ale nie ma im się co dziwić jakbyście ulomy przychodzą nie raz ze możesz 100razy coś tłumaczyć. Szefowie w miarę mili i z humorkiem. Nie spotkałem się jeszcze z jakimś rykiem czy mobbingiem, serio a pracuje już tam 3 miesiące. Są zasady ale to chyba jak wszędzie. Polecam jeśli ktoś chce pracy z godzinami. Tu jest Zawsze praca! Babki w pomarańczowych kamizelkach trochę męczą nowych ludzi uczeniem co i jak, ale da się znieść. Po prostu musisz robić prawie wszystko według jakichś ustalonych wcześniej reguł. Przerw jest dość, tylko ten zakład jest taki wielki ze nie ogarniam sam jeszcze tego. Ogromna firma jak lotnisko.
4
Biały murzyn 2017-04-30 00:07
Iza is the best. :D
4
Zeb 2017-05-18 17:46
trochę już tu jestem, swoje w życiu przeszedłem,także to co się tu dzieje nie robi na mnie najmniejszego wrażenia, krzyk tych słabych niedouczonych istotek w pomarańczowych i czerwonych czepkach świadczy tylko o ich bezsilności i znikomym pojęciu o zarządzaniu zasobami ludzkimi. Odradzam przyjazd ze względu na coraz krótszy czas pracy /7-14, 16-22 ,za przerwy nie płacą/ , psychozę pośpiechu i niskie stawki wynagrodzenia. Ogólnie panuje pajdokracja .W tym tygodniu z pracy w tym obozie zrezygnowało wiele osób , więc nabór pewno jest ;) Pozdrawiam Izunię i Gosiunie ;)
2
bungalowiec 2017-06-05 13:23
pracowałem tam przez długi czas najpierw na starym zakładzie a później na nowym. Ogólnie z godzinami pracy w sezonie nie ma problemu. Najcięższa Praca jest na ogórkach i przy sztaplowaniu na innych liniach, trzeba się nalatać i nadzwigać ale co przerwę masz prawo się zamienić zadaniami więc można odsapnąć. Co do ludzi , ogólnie teraz jest spokój co wieksze krzykaczki zostały utęperowane przez przełożonych , do czego przyczyniły się takie a nie inne opinie o tej firmie. Oczywiście powstały grupki przyjaciółek które lubią obgadywać innych jak i siebie nawzajem . Tempo w pracy jest spore ale idzie przywyknąć . Zdarzają się chamskie odzywki liniowych i nie powiem niektóre lubią się pastwić nad ludzmi, jeżeli ten im się nie spodoba lub postawi się. Ogólnie nie ma co z nimi dyskutować bo i tak nie wygracie one zawsze się wykpią i zrobią z ciebie najgorszego jesli będą chciały. UważaC trzeba na wszystkich bo każdy każdemu donosi . WG mnie najgorsze liniowe to: Kinga K , gruba Gośka w okularach, brygadzistka Renata, Martyna B reszta jest znośna a niektórzy to nawet bardzo fajni ludzie . pozdrawiam mam nadzieję że pomogłem
5
Rad 2017-06-10 18:17
Są tez fajne osoby serio :)
1
Zeb 2017-06-13 20:18
najbardziej rozwala mnie przy byle okazji straszenie przez tzw. Zenka z Szerpy przeniesieniem zamieszkania z bugalu /czyt. slamsy/ Lommel wieś do "szkoły" tak się składa że większość fajnych ludzi z produkcji mieszka właśnie tam :))
2
odradzam 2017-06-22 13:41
Witam. Zacznę od tego, że nie polecam tej pracy, ponieważ jest dookoła na pewno wiele lepszych wiec szkoda zdrowia i nerwów na ten obóz pracy. Scherpenhuizen czyt. Sierpemhu*em, scherpenbirkenau czy rzezna. Normalna firma tego nie mozna nazwac, wszytko dzięki polakom którzy chcieli pewnie pokazac jacy to nie sa najlepsi i norme wyrobili taka, że na niektórych liniach czlowiek nawet nie ma jak się podprapac po głowie bo takie tempo. Pracownikow (nie jest tu mowa o wszystkich zdarzają sie wyjatki) dzielimy na 1. zwyklych pracownikow pseud. LARWY którzy wyżej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają, jak chca cos wiecej osiagnac to liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liniowym. 2. liniowe i czerwone czepki pseud. FALSZYWKI bardzo lubia obgadywac, nie raz ja lub moj partner bylismy swiadkiem wysmiewania się z osób które pracowaly tam dopiero tydzień ''zapomnial wół jak cieleciem byl". nawet jak zapieprzasz jak dziki kon to i tak znajda cos żeby sie wydrzec na Ciebie. czytalam wczesniej komentarze i myslalam ze to wyolbrzymianie ale nigdy sie z takim obozem pracy nie spotkalam. na hali ciągłe krzyki, tempo tempo i nic wiecej, czlowiek sie stara ale i tak wiecznie cos nie pasuje. bardzo zaluje ze podjelam sie tej pracy, na dniach skladam wymowienie i uciekam od tej firmy jak najdalej bo troche szacunku do swojej osoby mam i nie bede w tej rzezni robic skoro pracy wszedzie pełno mam tylko nadzieje, że juz nie trafie do tak durnej firmy. Tutaj to najlepiej jakby czlowiek 7 czynności naraz robił, a jak powiesz ze nie nadazasz to wydra morde ze musisz i koniec. Kogokolwiek sie zapytam to mówi, ze ucieka z tej firmy. Niech sobie sami te lizodupce zapie*dalaja ja sie z tego obozu wypisuje.
5
dariosrk 2017-06-27 10:26
Zgadzam się z tb, też nikomu nie polecam tej firmy
3
Pawelos1 2017-06-27 10:42
Witam. Opowiem wam o tej firmie. Pracowałem tu 1,5 miesiąca i moje relacje co do pracy są negatywne z powodu pogoni ostrej do pracy a szczególnie na ogórkach, zmiany stanowisk powinny być co tydzień a tak nie jest, ja na ogórkach siedziałem 3 tygodnie. Przyjmują dużo nowych ludzi z powodu że za wyrobienie numeru sofi otrzymują 500 euro, a cb dają na 1-2 dniową odsiadkę lub urlop 1-2 tygodniowy oczywiście to wszystko nie płatne. Robią poprostu z ludzi niewolników, traktują ich jak zwierzęta. Nie warto do tej firmy wstąpić, a szczególnie jak chcecie sobie zarobić, bo więcej posiedzicie na chotelu który trzeba opłacić jak zarobicie, jak chcą niech zatrudniają sobie tam Holendrów na ogórki niech wydają na taśmę a nie łażą jak oszołomy. Moja opinia co do tej pracy i firmy to jak najbardziej negatywna, a jak chcecie sb zarobić to poszukajcie sobie innej firmy, a dla tych co mają mieć wiekówkę to jeszcze bardziej odradzam. Dziękuję
1
Robercik 2017-06-27 10:45
Zgadzam się z tobą. Ta praca to dnooooo..
1
sm 2017-07-14 02:03
na ekspedycji dalej robi Dawid i Daniel ? bo pamietam ze spoko ziomki
1
Patryk 2017-07-15 09:30
Odradzam pracę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mobing i szantaż że jak ktoś nie zrobi to ląduje u szefów krzyczą i się wydzielają tempo pracy jest ogromne przestrzegam przed Patrycją taką chuda wygląda jak zmora masakryczna oraz przed liniową bułgarką także caly ten zakład jest okropny i masakryczna nie polecam wykończenie psychiczne i fizyczne
2
Kkkk 2017-07-16 21:25
Bardzo prosze o kontakt do mnie na facebook,wejdzcie na grupe pod nazwa APEL do osòb oszukanych przez firmę SCHERPENHUIZEN PACKAGIN,APN Direct People.Robiony jest pozew zbiorowy.Dosyć tego traktowania i okradania pracownikow.Prosze pisac posty w grupie grupa jest zamnknieta,wiec smialo mozecie sie dolanczac i opisac swoj przypadek.
4
Gosc 2017-07-16 21:31
Tak robi Dawid nadal
Oszukany 2017-07-20 20:15
Napisz do mnie hwjtj9y@gmail.com
Julita 2017-08-03 13:54
Hej, Po to też działa forum, by wymieniać się wszelkimi doświadczeniami i informacjami na temat firmy. Zatrudniają tylko w jedno miejsce? Czy wysyłają do prac w różne miejsca Europy? Na jakie prace najczęściej jeździcie?
Zeb 2017-08-04 09:57
Jeśli macie siły na 5-7 ton towaru dziennie , mieszkając w gnijących domkach za prawie 100E-to takich potrzeba,
na lokalizacjach 50% to chlory ,żule i patolodzy,ciekawe w/g jakich kryteriów ...ale raczej łapią wszystkich jak popadnie bo nikt normalny już nie chce tam pracować za te grosze...nie dajcie się wrabiać jako kierowcy,za darmo będziecie wozić d. i płacić nie za własne szkody.
1
Abcd 2017-08-17 22:44
Dawid już tan nie robi zmadrzal w porę :)
1
ktos 2017-08-25 16:56
tak teraz rozladowywuje auta czyli z deszczu pod rynne haha
1
Xz 2017-09-16 07:25
Ogolnie to wiekszego chlewu jak tam nie widzialem nigdzie , a nadgorliwym pracownikom osobom zarzadzajacym i organizujacym ta prace , polecam udanie sie na obserwacje do szpitala psychiatrycznego znajdujacego sie w boblizu De Schakel...
3
oooo 2017-09-19 16:05
Jest to dziwny zakład pracy to napewno . Nie wolno sobie wejść na łeb bo cię zjadą to napewno .Tempo pracy jest bo sami tak nauczyliśmy Polaczki . Nie które liniowe powinny się zastanowić jak traktóją ludzi bo dorwały stanowisko pracy bez wykształcenia i myślą że mogą pomiatać człowiekiem . Same są mało zorganizowane siostrzyczki które nic kompletnie nic nie potrafią tylko drą ryje a same nic nie potrafią . Papieru do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie używają w cale bo mase lizodupów maja koło siebie i oczywiście kultury to nikt ich nie nauczył odnoszą się do ludzi jak do śmieci.Jeden liniowy który lubi chłopców to powinien sie opanować bo on to potraf najbardziej wchodzic w pupe holendrom i lepiej znim nie zaczynać kolejne osoby to beata czerwona i izabela czerwona o wszystko sie czepiaja i dla nich do póki stoisz to masz siłe pracować iza to jeszcze dziecko bez szkoły ona potrafi powiedzić do ludzi że jeśli ta linia stanie wszyscy wylądujecie na kantynie albo was zwolnie tylko to sie liczy szybko i szybko
2
Sm 2017-09-20 22:57
Na sztaplu na ekspedycji 15-20 ton w tempie jak ktoś chce schudnąć polecam w 3 miechy zleci 15 kg????????????
HAHA 2017-09-21 15:56
TAK PISZA TYLKO NIEROBY TE OSOBY KTÓRE NIC NIE POTRAFIŁY ROBIĆ !! NAWET DO 10 POLICZYC SAM WIDZIAŁEM TRAGEDIA A POZNIEJ PISZA TAKIE OPINIE. NIC DZIWNNEGO SKORO DWIE LEWE RECE SIE MA I OD RAZU JEST BLOK. HAHA NIEROBY
3
Stały pracownik 2017-09-21 17:28
Nierobem to ty chyba sam jesteś pewnie wchodzisz jakiejś liniowej lub czerwonej w cztery litery to ci się podoba pewnie stoisz na wazeniu pomidorków to ci się podoba ciekawe czy byś tak powiedział ludziom na kantynie prosto w oczy pewnie nie bo jesteś jakiś mami synek ciekawe ile tu pracujesz że widzisz ze ludzie nie potrafią do 10 liczyć a ty pewnie do pięciu potrafisz
hahaha 2017-09-22 16:51
Odzywa sie ten co pewnie go wyjjeee HAHAHA nieroby tak mają od razu jest nara :) TAKA PRAWDA I MASZ NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA SMIESZNE
2
MKL 2017-09-26 00:10
Który Daniel i który Dawid? :)
Sm 2017-10-08 13:42
Haha nieroby dobre żaden nierob tam racji bytu nie ma jakbyś przerobiło z 3 miechy na samym sztaplu za 49 euro juz byś tak nie pyskowal teraz mam w UK 80 f ta banda z tego obozu pracy za taki sos to by się zabila
1
Zostaw swoją opinię o Scherpenhuizen Packaging - Eindhoven
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scherpenhuizen Packaging