Futuro Finance Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Futuro Finance Sp. z o.o.

Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-05-18 14:29 [pracodawca]
Potwierdzamy, że samochód służbowy jest dedykowany tylko do obsługi Klientów. Nie udostępniamy samochodów do celów prywatnych. Cała nasza flota to nowe samochody, wszystkie w formie najmu długoterminowego.
1
abcd71 2016-05-31 18:03
Witam serdecznie, chciałam się dopytać jaki dress code panuje na co dzien u Pracowników Futuro?
3
yes 2016-06-14 12:47
czytałęm wcześniej opinie o Futuro i myslałem, że nie może być az tak kolorowo jak tu jest opisane, ale... jestem pracownikiem Futuro od kilku miesięcy i wszystko czym firma się chwali jest prawdą. mamy multi, Luxmed, dzień z kawą, turnieje w pilkarzyki. Wiadomo, pracować trzeba ale z takimi ludźmi jak tu to przyjemnośc!
ciekawy 2016-06-17 18:44
Czy to prawda , ze otwierają Państwo nowy , II oddział w Krakowie w biurowcu Angel Wawel ?? Kiedy rozpocznie sie rekrutacja do tego oddzialu ? I ostatnie pytanie czy nadal trwa rekrutacja do pierwszego oddzialu ?
Katarzyna 2016-06-18 16:23
czy w oddziałach obowiązuje dress code? I czy szkolenie wstępne przed rozpoczęciem pracy jest wyjazdowe, w centrali? Czy odbywa się w oddziale?
Katarzyna 2016-06-18 16:26
Proszę o informacje, czy w oddziałach obowiązuje dress code? oraz czy szkolenie wstępne jest wyjazdowe do centrali, czy odbywa się na miejscu, w oddziale?? z góry dziękuję za odpowiedź.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-06-20 11:38 [pracodawca]
Rekrutacja do nowo otwieranego oddziału w Krakowie wciąż trwa. Zapraszamy do aplikowania poprzez stronę www.worklevelup.pl. Można tam znaleźć, oprócz aktualnych ofert pracy do pozostałych oddziałów, informacje dotyczące Futuro Finance oraz o samej pracy na stanowisku Doradcy Finansowego.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-06-20 11:39 [pracodawca]
Wynagrodzenie Doradców Finansowych składa się z podstawy, która wynosi 1850 zł brutto oraz prowizji zależnej od indywidualnego wyniku sprzedażowego. Najniższa prowizja jaką może otrzymać Doradca po okresie próbnym to 1500 zł brutto.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-06-20 11:40 [pracodawca]
Szkolenie wstępne dla nowych Pracowników odbywa się w centrali we Wrocławiu. Na szkoleniu omawiany jest Dress Code obowiązujący we wszystkich oddziałach Futuro Finance.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-06-20 13:07 [pracodawca]
Praca w sprzedaży opiera się głównie na wynagrodzeniu prowizyjnym. Nieliczne firmy z branży finansowej proponują tak jak my, warunki zatrudnienia na umowę o pracę z wynagrodzeniem podstawowym, wypłacanym niezależnie od zrealizowanego wyniku. Jeżeli szukasz pracy z podstawą to nasza firma nie jest dobrym wyborem. Szukamy ludzi, dla którym wynagrodzenie podstawowe jest dodatkiem do prowizji, nie odwrotnie.
6
Filip 2016-06-28 10:07
Bardzo nieprofesjonalne zachowanie. Miałem dzisiaj odbyć rozmowę kwalifikacyjną przez Skype. Rozmowa się nie odbyła. Napisałem maila, brak odpowiedzi.
123 2016-06-28 11:08
Czy dalej prowadzona jest rekrutacja na Specjaliste ds. HR w Lublinie?
Szalony Roman 2016-07-16 14:25
Witam. Zostałem zakwalifikowany do 2 etapu rekrutacji na stanowisko Doradcy Finansowego. Na czym może polegać ten etap?

Pozdrawiam.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-07-25 15:29 [pracodawca]
Niestety w zaplanowanym dniu rozmowa nie mogła się odbyć z powodu problemów technicznych. Została ona przełożona na pierwszy dogodny dla Kandydata termin, o czym Pan Filip może zaświadczyć.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2016-08-02 17:19 [pracodawca]
W Futuro pracujemy od poniedziałku do piątku zatem nie ma problemu w pogodzeniu pracy ze studiami i z weekendowymi zjazdami. Zapraszamy do aplikowania!
1
Jarek1986 2016-08-03 12:50
Na radio wrocław mówią, że firma otwiera biuro na 150 osób. Ktoś wie gdzie? Chce zobaczyć czy będę miał blisko
5
Ja 2016-08-12 19:33
Podobno w OVO Wrocław
1
Remikss 2016-08-12 23:04
Nie pisz mu,że jego język jest ekwilibrystyczny,bo pomyśli,że go obrażasz...przecież on jeździ ałtem... ;) hahaha
zatrudniony 2016-08-26 16:49
Polecam. Fajna firma. Dużo dają, jest socjal i idzie zarobić.
Uki 2016-09-07 01:17
hej wszystkim,

Opowiem Wam jak to bylo w moim przypadku :)

Bylem na rozmowie u nich we Wrocławiu i powiem , ze profesjonalnie podchodzą do ludzi , same konkrety odnośnie pracy i zarobków. Na początku daja umowe na okres probny ( 3 miesiące - I miesiac nie robisz planu , gdyz uczysz sie wszystkiego, a pozniej oczywiscie praktyka / II miesiac jest juz plan do zrobienia , trzeba sprzedac kredyt łacznie na 60 tys , a w III miesiacu na 90 tys ) , po okresie probnym analogicznie praca , z tym ze dochodzi wiecej obowiazkow , ale i benefitow , m.in. karta multisport, prywatna opieka medyczna . Jesli chodzi o zarobki, to oczywiscie um o prace czyli najnizsza krajowa a do tego prowizja bez limitu gornego. Plusem jest to , ze nie traktuja czlowieka przedmiotowo, rozmowa byla przeprowadzona w spokojnej i milej atmosferze , po zakonczeniu rozmowy zostalem oprowadzony po calym biurze , gdzie dyrektor zarzadzajacy opowiadal o poszczegolnych dzialach . Za tydzien po I etapie dostalem telefon z inf ze przeszedlem do II etapu( rowniez rozmowa , z tym ze juz z kierownikiem i pania z dzialu HR . Po 2 dniach otrzymalem odpowiedz na mail , niestety nie dostalem pracy . Szkoda , bo firma wydaje sie byc rzetelna i uczciwa. Teraz szukam dalej , moze sie uda gdzie indziej.
pozdrawiam, Uki
6
Klaudia 2016-09-07 19:22
Usłyszałam wiele dobrych rzeczy nt. firmy. Jestem zainteresowaną współpracą, wysłałam aplikacje. W poprzedniej firmie, która też nie była bankiem, a pełniła funkcje pośrednika, udało mi się nawiązać relacje z mniejszymi pośrednikami i biurami księgowymi. Czy pracując w Futuro również można mieć pośredników?
:)) 2016-09-07 20:27
Mega pozytywne wrazenia juz od samej rozmowy kwal. Czekam co z drugim etapem :)
Tak 2016-09-14 17:34
Jestem po szkoleniu na doradcę finansowego. Jak na razie nie ma na co narzekać a nawet jest lepiej niż mówiono mi na rozmowie . Polecam!
zainteresowany 2016-10-10 13:10
Znajomy pracuje w Futuro i slyszę z jego opowiadań ze bardzo dbają o pracowników i jest fajna atmosfera. Sam zastanawiam się nad aplikowaniem do nich.
1
Karmi 2016-10-13 18:32
Nowa siedziba będzie za galeria dominikańska, taki biały budynek przypominający statek ;-)
Ama 2016-10-13 18:34
Wyjazdowe
elena 2016-10-19 12:16
witam, czy ktos mi powie jak wygląda praca w krakowie w tej firmie ? widziałam jakiś czas temu ogłoszenie ale zniknęło juz a codziennie przejeżdzam koło ich oddziału chyba jest nowy więc może jeszcze szukają ?? jesli dają najniższą krajowa to troche kicha a wygląda profesjonalnie czy kolejny oszust finansowy ??
edzia 2016-10-19 15:08
Wiesz zależy na jakim stanowisku, ale jak na poczatek to pewnie jakaś stawka godzinowa obowiązuje lub okres próbny?
jan 2016-11-02 20:59
pracowałem w tej firmie i nie byłem zadowolony. Co do pensji to faktycznie minimalna krajowa i do tego prowizje- jeśli wyrobi sie plan.
Niby to nie jest call centre a każa wykonać minimun 120 połaczeń dziennie. Jak pracowałem to żadnej bazy nie mieli. Pozyskiwanie nowych klientów to dzwonienie po prostu z książki telefonicznej.
5
SZYMON 2016-11-21 12:00
Cześć! jestem Szymon mam 23 lata i pracuję już prawie rok w FUTURO FINANCE!

A teraz kilka słów prawdy - FUTURO FINANCE to najlepsza firma i praca jaką miałem w życiu.
Wygrałem 2 bilety do Tajlandii , dzięki OGROMNYM miesięcznym przelewom mogę podróżować i realizować swoja marzenia.

Ci którzy wypowiadają się negatywnie o firmie to ludzie którzy są nauczeni robić minimum

'' zarobić a się nie narobić '' , wymagać , nie dawać nic od siebie.

Futuro daje Ci ogromne możliwości ale MUSISZ DAWAĆ DUŻO OD SIEBIE !
jeśli myślisz , że przyjdziesz posiedzisz sobie 8 h , podzwonisz i Ci z nieba spadnie - niestety

Co musisz robić , żeby zarabiać 5 cyfrowe kwoty?
- czytać książki na temat sprzedaży ( w tym roku przeczytałem okolo 45 sprzedażowych )
- Twój ubiór ma znaczenie! jeśli jedziesz podpisywać umowę na 500.000 w dresach - przykro mi
- inwestować w siebie i swój rozwój osobisty
-być komunikatywny
-być optymistą
- szukać winy w sobie a nie w firmie - ponieważ jeśli mam 23 lata i jestem w stanie mieć najlepsze wyniki w firmie , zarabiać 5 cyfrowe kwoty to Ty też jesteś w stanie - jeśli zatrudnimy Cię - znajdź mnie a pokażę Ci jak! - obiecuję!

Dla kogo nie jest to praca?
Dla kogoś kto jest pesymistą
Dla kogoś kto pomimo braku kompetencji ma ogromne wymagania , nie chce się uczyć , a jakość jego rozmów to DZIEŃ DOBRY CHCE PAN KREDYT - nie , ŻEGNAM!
Dla kogoś kto przychodzi w dresach i adidasach, a wygląd jest mało schludny.


Kogo szukamy?

Ludzi którzy mają pasję , którzy chcą zarabiać więcej niż 10.000 msc - i dadzą dużo od siebie, którzy świetnie się prezentują i są wygadani - uczą się od najlepszych! i są głodni wiedzy!

Ile robię dziennie telefonów ? - około 40-50 - ponieważ jakość moich rozmów jest na takim poziomie , że klienci są na okrągło!

BIEDNI LUDZIE WOLĄ WYNAGRODZENIE ZA GODZINY SWOJEJ PRACY , BOGACI ZA WYNIKI PRACY !

Dzięki mojemu zaangażowaniu mam , dwa bilety do Tajlandii na luksusową wycieczkę 10dniową , 10.000 na wykorzystanie na dodatkowe wycieczki , które sam sobie wybiorę , przelewy często 5 cyfrowe i to , że codziennie przychodzę z uśmiechem do pracy.

IM WIĘCEJ WIESZ TYM WIĘCEJ ZARABIASZ ! POPATRZ LUDZIE STUDIUJĄ 5 LAT NP FINANSE , PRZYJDĄ DO SPRZEDAZY NIE PRZECZYTAJĄ ANI JEDNEJ KSIĄZKI Z ZAKRESU SPRZEDAZY , NIE ZNAJDUJĄ WIEDZY I CHCA ZARABIAĆ :))) JAK?

PRZYJDŹ NA ROZMOWĘ , SPYTAJ O SZYMONA - JEŚLI BĘDĘ W BIURZE - SPOTKAJMY SIĘ :)

POLECAM ! POLECA ! POLECAM!
6
Karolina Augustyn 2016-11-21 18:55
W Futuro Finance pracuję kilka miesięcy. Po dwóch latach zarabiania dużych pienieędzy w korporacji doszłam do wniosku, że wolę zarabiać BARDZO duże pieniądze w firmie,w której najważniejszy jest człowiek.

To była świetna decyzja. Futuro wymaga wiele samozaparcia. Po co? Po to, żeby dążyć do samodoskonalenia. Do bycia profesjonalistą. Jak można doradzać komukolwiek mając połowiczną wiedzę z zakresu finansów? Nie można. Nie można więc wymagać wtedy zawrotnych wyników.
Sprzedaż to ciągła batalia z samym sobą i często z przeciwnościami niezależnymi od czynnika ludzkiego. Dzięki determinacji i chęci rozwoju w Futuro zarobisz tyle, by ta firma stała się dla Ciebie maszyną do spełniania marzeń. Pracownicy Futuro Finance wiedzą po co przychodzą do pracy. Mogą tu rozwijać swoje pasje i inspirować się wzajemnie.
Wyjazdy firmowe na najwyższym poziomie? Szkolenia? Ścieżka kariery,zupełnie bez ściemy?Wszystko tu jest. Trzeba tylko chcieć.

Polecam Futuro Finance. Ale tylko tym, którzy wymagają od życia czegoś więcej niż ciepła, nudna posadka.
5
Turbo 2017-01-03 09:30
Ja z przyjemnością dołączę się do tej oceny. Tu się można rozwijać. Super firma i super ludzie
Misio 2017-01-16 11:25
Czy aktualne są ofert pracy dla doradcy w Poznaniu? Wynika z nich, że sa premie i umowa na rozpoczęcie . To chyba dobrze? Jeśli ktoś może coś poradzić?
BIAŁY 2017-01-22 19:25
Dobre określenie :)
NIE, NIE, BEZ SENSU 2017-01-22 19:37
Wg mnie dla dobrego sprzedawcy, człowieka który ma dobry kontakt z Klientem i doświadczenie,
to strata czasu.
Dość sybiektywne, ignoranckie zachowania, poganianie bydła.
Jeżeli masz szacunek do siebie to działaj na innym polu. Biuro w centrum miasta niczego Ci nie wynagrodzi. Płaca na czas też nie jest atutem tylko obowiązkiem.
Niestety godzę się tylko z negatywnymi opiniami które widać wyżej.
Zapewne komentarz szybko zostanie usunięty (jak wcześniejsze) albo wypowiedzą sie osoby dla których ta firma to spełnienie marzeń i zaprzeczą. Życzę im większego doświadczenia zawowdowego. Wtedy będą mieli porównanie.
Turbo 2017-01-23 08:14
Nie zgadzam się z Twoją negatywną oceną. Wszystkich i wszystko można widzieć w różnych barwach, od białej po czarna. Każdy miewa lepszy i gorszy czas.
Szymon 2017-01-23 11:52
Kolejny któremu nie wyszło :) , jakie Ty masz pojęcie o byciu dobrym sprzedawcą , który ma dobry kontakt z klientem i doświadczenie ??? skoro pewnie nie zrobiłeś żadnych wyników '' dobry , doświadczony - sprzedawco '' - Twoja wypowiedź jest żałosna , skoro nie zrobiłeś wyników - to jaki z Ciebie dobry sprzedawca, jaki Ty miałeś kontakt z klientem skoro nic nie potrafiłeś zdziałać ??? idź do banku , zobaczysz co to gonienie bydła za 3.000 złotych , hahah , a może już pracujesz? :) - Twoja wypowiedź świadczy również o byciu ofiarą :) to ludzie którzy zrzucają winę na rząd, państwo , politykę , firmy - a nie na siebie i to co sobą reprezentują , zapytaj się pijaka na ulicy dlaczego do tego doszło że jest tam gdzie jest , będzie obwiniał każdego oprócz siebie.

Dobry sprzedawca to taki który sprzeda wszystko każdemu , niezależnie od sytuacji. Jeśli ja potrafię robić to miesiąc w miesiąc '' doświadczony sprzedawco który nie lubi tracić czasu '' to zapraszam do EMPIKU po książki. Z takich zachowaniem i brakiem wdzięczności czeka Cię ciężkie życie, zawsze możesz to zmienić i być po prostu lepszy, widzisz u kogoś drzazgę w oku ale u siebie belki nie dostrzegasz, to przykre.
Szymon 2017-01-23 11:52
Kolejny któremu nie wyszło :) , jakie Ty masz pojęcie o byciu dobrym sprzedawcą , który ma dobry kontakt z klientem i doświadczenie ??? skoro pewnie nie zrobiłeś żadnych wyników '' dobry , doświadczony - sprzedawco '' - Twoja wypowiedź jest żałosna , skoro nie zrobiłeś wyników - to jaki z Ciebie dobry sprzedawca, jaki Ty miałeś kontakt z klientem skoro nic nie potrafiłeś zdziałać ??? idź do banku , zobaczysz co to gonienie bydła za 3.000 złotych , hahah , a może już pracujesz? :) - Twoja wypowiedź świadczy również o byciu ofiarą :) to ludzie którzy zrzucają winę na rząd, państwo , politykę , firmy - a nie na siebie i to co sobą reprezentują , zapytaj się pijaka na ulicy dlaczego do tego doszło że jest tam gdzie jest , będzie obwiniał każdego oprócz siebie.

Dobry sprzedawca to taki który sprzeda wszystko każdemu , niezależnie od sytuacji. Jeśli ja potrafię robić to miesiąc w miesiąc '' doświadczony sprzedawco który nie lubi tracić czasu '' to zapraszam do EMPIKU po książki. Z takich zachowaniem i brakiem wdzięczności czeka Cię ciężkie życie, zawsze możesz to zmienić i być po prostu lepszy, widzisz u kogoś drzazgę w oku ale u siebie belki nie dostrzegasz, to przykre.
1
Paulina 2017-01-24 09:48
Futuro Finance to firma dla osób, które zaczynają swoją karierę w sprzedaży lub są naprawdę dobrymi wyjadaczami. Jeśli ktoś nie czuje się dobrze w sprzedaży, to lepiej odpuścić temat.

Praca w dobrej atmosferze z dobrą kadrą dyrektorską i kierowniczą.

Twoim zadaniem jest telefoniczne pozyskanie klienta i sprzedanie mu kredytu dopasowanego do jego potrzeb. Kredyt nie jest najtańszy, a klient jest wymagający. Otrzymujesz do tego środki w postaci telefonu, laptopa i możliwości dojazdu autem służbowym, więc jeśli jesteś kreatywny to dużo pozwiedzasz.

Minusem jest kompletny brak szkoleń, szczególnie z technik sprzedaży. Jedyne szkolenie to szkolenie wstępne, podnoszące wiedzę w dziedzinie produktów bankowych i finansów.

Wynagrodzenie to najniższa krajowa, jako podstawa, plus premia od sprzedaży. Najlepsi zarabiają ponad 10 tys. Miesięcznie :) dodatkowo masz luxmed i multisporta, No i ubezpieczenie grupowe z PZU.

Dodatkowo jest cały pakiet motywujący, w ramach nagrody dla najlepszych sprzedawców, bo liczy się wynik - Tajlandia, Islandia, Kuba... ;)

Reasumując, jeśli jesteś wytrwały, znosisz presję na wyniki, potrafisz sprzedać produkt, który sam się niestety nie broni, to jest to praca dla Ciebie. Bełkot o samorozwoju jest słaby, bo ciężko za podstawę zorganizować sobie szkolenia, można nadrobić czytając książki i oglądając wykłady motywacyjne. Ale i to podobno w Futuro ma się zmienić.

Jak z każdą firmą, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.
Dominika Kastelik 2017-01-24 13:45
Ja Futuro będę miło wspominała. Jeśli ktoś dobrze czuje się w sprzedaży, chce pracować w dobrej atmosferze i nie frustruje się, kiedy coś nie idzie z jego winy - polecam. Praca doradcy to praca wymagająca dużego samozaparcia, mocnej motywacji i dobrego nastawienia. Brakowało mi tylko szkolenia o technikach sprzedaży, ale wiem, ze ma się to zmienić :)
Wesoła 2017-01-29 18:41
Pracuje tu i polecam pracę osobom, które lubią taką prace.
1
Racjonalista 2017-02-07 20:33
Miałem okazję pracować w tej firmie przez 3 miesiące. Ja uważam że nie jest to praca dla każdego (dla mnie nie była). Nie ma co ukrywać ze żeby zdobyć klienta trzeba się trochę nadzwonić a nie każdy to lubi, 2 sprawa to sam sprzedawcy produkt- kredyt, bardzo drogi kredyt jest to bardzo wymagająca rzecz do sprzedaży, IMO trudniejsze są tylko ubezpieczenia i 3 minus to czas oczekiwania na pierwszą premie- jak sprzedałeś 1 stycznia to premie zobaczysz dopiero 10 kwietnia i 4 rzecz która mnie osobiście denerwowała najbardziej to ,,hurra optymizm" wg mnie sztucznie nakręcany ale wiem ze niektórzy to lubią. Praca ma też sporo plusów: jak juz uda Ci się sprzedać to premie oraz benefity są naprawdę fajne. Większość pracujących tam ludzi jest bardzo życzliwa i w porządku, chętnie Ci pomogą.(usunięte przez administratora) Robiąc podsmuwanie: praca niełatwa ale jeśli masz smykalke sprzedawcy i silny charakter (99% to odmowy) to warto spróbować swoich sił w Futura Finance. Jeśli zależy Ci na spokoju, stabilizacji i wolisz raczej podtrzymywać kontakt z Klientem niż zdobywać nowych to praca zdecydowanie nie dla Ciebie. Pozdrawiam
praca 2017-02-08 10:57
Jako obecny pracownik firmy przyznaję, że atmosfera w firmie przyjemna, ludzie życzliwi, można sie dużo nauczyć. Zarobki zalezą tak naprawdę tylko ode mnie. Co do kadry kierowniczej- jeśli ma sie jakiś problem, zawsze można sie dogadać. Reasumując dla mnie ok.
Turbo 2017-02-08 23:29
Widziałem ofertę dla doradcy . Co znaczy stała podstawa ile to jest? Wysokie prowizje ? Umowa na jaki czas dobrze by było dowiedzieć się wcześniej . Po co jeździć jak nie będzie odpowiedniego wynagrodzenia
guzek 2017-02-09 18:44
Kiedyś na prawdę można było zarobić ale teraz firma praktykuje typową masówke, pełno obdzwonionych kontaktów jak chcesz zarabiac to tylko z polecen. Mimo wszystko FF jak najbardziej spoko.
Ekonomista 2017-02-15 22:44
Złożyłem swoje cv na stanowisko doradcy finansowego i mam nadzieję, że dostanę się. Wiem, że to jest bardzo dobra firma, ciężko jest dostać pracę, ale muszę spróbować. Mam pytanie czy firma daje jakieś dodatki socjalne? Jaka jest atmosfera w firmie.?
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 12:57 [pracodawca]
Podstawową zasadą Futuro jest współpraca w oparciu o stabilizację oraz bezpieczeństwo. Każdy pracownik Futuro Finance ma zagwarantowaną umowę o pracę (pierwsze trzy miesiące na okres próbny, od 4 miesiąca już na czas nieokreślony). Na stanowisku Doradcy Finansowego obowiązuje wynagrodzenie składające się z podstawy oraz prowizji. Podstawa wynosi 2000 brutto – natomiast tym na czym przede wszystkim opiera się wynagrodzenie Doradcy to prowizja, która nie ma górnej granicy.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 13:00 [pracodawca]
Owszem Futuro Finance otwiera nowe i nowoczesne biuro w budynku OVO. Przygotowania do jego otwarcia już ruszyły, a 150 nowych pracowników będzie mogło rozpocząć w nim pracę już niedługo.

Przestrzeń biurową można zobaczyć w zamieszczonym linku:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.798836713581353.1073741848.607635942701432&type=3

Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 13:10 [pracodawca]
Każdy z naszych Pracowników po przepracowanym okresie próbnym ma zagwarantowane grupowe ubezpieczenie w PZU, prywatną opiekę medyczną dla siebie i dla rodziny w Lux Med oraz dostęp do karty Multisport.
@Ekonomista Do zobaczenia na spotkaniu rekrutacyjnym!
aaa 2017-02-21 12:21
Zaczęłam pracę jakieś 4 miesiące temu i jestem zadowolona z pracy. Dużo informacji na początku ale w miarę łatwo się je przyswaja . Warunki ok, atmosfera super, bardzo miło, koleżeńsko, wszyscy wspierają.
Jak ktoś się zastanawia czy przyjsc to WARTO! :)
Zostaw swoją opinię o Futuro Finance Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Futuro Finance Sp. z o.o.