Futuro Finance Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Futuro Finance Sp. z o.o.

praca 2017-02-08 10:57
Jako obecny pracownik firmy przyznaję, że atmosfera w firmie przyjemna, ludzie życzliwi, można sie dużo nauczyć. Zarobki zalezą tak naprawdę tylko ode mnie. Co do kadry kierowniczej- jeśli ma sie jakiś problem, zawsze można sie dogadać. Reasumując dla mnie ok.
Turbo 2017-02-08 23:29
Widziałem ofertę dla doradcy . Co znaczy stała podstawa ile to jest? Wysokie prowizje ? Umowa na jaki czas dobrze by było dowiedzieć się wcześniej . Po co jeździć jak nie będzie odpowiedniego wynagrodzenia
3
guzek 2017-02-09 18:44
Kiedyś na prawdę można było zarobić ale teraz firma praktykuje typową masówke, pełno obdzwonionych kontaktów jak chcesz zarabiac to tylko z polecen. Mimo wszystko FF jak najbardziej spoko.
Ekonomista 2017-02-15 22:44
Złożyłem swoje cv na stanowisko doradcy finansowego i mam nadzieję, że dostanę się. Wiem, że to jest bardzo dobra firma, ciężko jest dostać pracę, ale muszę spróbować. Mam pytanie czy firma daje jakieś dodatki socjalne? Jaka jest atmosfera w firmie.?
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 12:57 [pracodawca]
Podstawową zasadą Futuro jest współpraca w oparciu o stabilizację oraz bezpieczeństwo. Każdy pracownik Futuro Finance ma zagwarantowaną umowę o pracę (pierwsze trzy miesiące na okres próbny, od 4 miesiąca już na czas nieokreślony). Na stanowisku Doradcy Finansowego obowiązuje wynagrodzenie składające się z podstawy oraz prowizji. Podstawa wynosi 2000 brutto – natomiast tym na czym przede wszystkim opiera się wynagrodzenie Doradcy to prowizja, która nie ma górnej granicy.
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 13:00 [pracodawca]
Owszem Futuro Finance otwiera nowe i nowoczesne biuro w budynku OVO. Przygotowania do jego otwarcia już ruszyły, a 150 nowych pracowników będzie mogło rozpocząć w nim pracę już niedługo.

Przestrzeń biurową można zobaczyć w zamieszczonym linku:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.798836713581353.1073741848.607635942701432&type=3

Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-02-20 13:10 [pracodawca]
Każdy z naszych Pracowników po przepracowanym okresie próbnym ma zagwarantowane grupowe ubezpieczenie w PZU, prywatną opiekę medyczną dla siebie i dla rodziny w Lux Med oraz dostęp do karty Multisport.
@Ekonomista Do zobaczenia na spotkaniu rekrutacyjnym!
aaa 2017-02-21 12:21
Zaczęłam pracę jakieś 4 miesiące temu i jestem zadowolona z pracy. Dużo informacji na początku ale w miarę łatwo się je przyswaja . Warunki ok, atmosfera super, bardzo miło, koleżeńsko, wszyscy wspierają.
Jak ktoś się zastanawia czy przyjsc to WARTO! :)
Rosa 2017-02-23 11:14
Miło czytać takie pozytywne opinie od nowego pracownika. Pracuję tu już dość długo i jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i dużo życzliwości.
Li 2017-02-23 14:01
Nowe, drugie biuro będzie w OVO Wrocław prawdopodobnie od kwietnia. Osobiście polecam
sadasdas 2017-02-24 10:58
Ludzie nie warto pracować w tej firmie : ^^za marne grosze
4
Maja 2017-02-27 15:00
@aaa dobrze, że odnalazłaś się w nowej pracy! Mogłabyś opowiedzieć więcej o jej warunkach? Jak wyglądały Twoje pierwsze dni pracy?
Zlecenie -dzieło 2017-03-03 13:15
Czy jest możliwość nawiązania współpracy z firmą - nieformalnie?
Nina 2017-03-04 07:41
Kilka słów o Rekrutacji w Poznaniu
Aplikujesz na stanowisko Kierownika. Przechodzisz dwa etapy rozmów. Na drugiej rozmowie dowiadujesz się jak zarabia Doradca a nie Kierownik. I tu nasuwa się pytanie ? Na jakie stanowisko aplikujesz.???
Gdy już dojdzie do informacji zwrotnej czy udało się otrzymać prace na stanowisku kierownika otrzymujesz informacje ze przepraszamy ale dziś możesz zostać doradca za najniższa krajowa ale zawsze możesz zarobić z prowizji : wypłata nawet pięciocyfrowa: A potem masz możliwość awansu. Tylko po co skoro jako doradca masz takie wynagrodzenie?
Żenujące.
Rekrutacja z góry nadstawiona na zdobycie doradcy a nie kierownika. Ba bardzo długo już trwa budowanie zespołu sprzedażowego w Poznaniu. Czyżby nikt nie chciał zarabiać takich pieniędzy a może osoby które rekrutują nigfu nie miały do czynienia z taka praca jaką jest pośrednictwo finansowe np pani z biedronki która rekrutuje . Osobiście odradzam strata czasu.
2
doradca FF 2017-03-04 17:34
Pracuje w firmie już od dłuższego czasu i mam info "od środka". Firma w ostatnim czasie zatrudniła naprawdę sporo osób na stanowisko kierownicze. Jeżeli zaproponowano Ci stanowisko doradcy, oznacza to tyle, że pewnie są jeszcze rzeczy nad którymi trzeba popracować żeby dostać swój zespół. Firma mocno stawia na rozwój pracowników pod warunkiem, że sam/sama tego chcesz. Nikt nie przychodzi tu po to żeby zarabiać podstawę.
P.S. Wypłata pięciocyfrowa dla doradcy to nie jest "fake" . Wiem co mówię
Maja 2017-03-06 08:50
@doradca FF chętnie usłyszymy jakie możliwości rozwoju oferuje firma. Jak długo już pracujesz w firmie Futuro Finance Sp. z o.o.? Co możesz opowiedzieć na temat oferowanych pracownikom szkoleń?
doradca FF 2017-03-07 23:09
@Maja mogę powiedzieć dużo. Na ten rok dział szkoleń zaplanował 12 szkoleń sprzedażowo-motywacyjnych. W lutym przeszliśmy rewelacyjne warszataty z Jakubem Bączkiem, na marzec planowany jest Łukasz Jakóbiak i tak co miesiąc tylko nie pamiętam kto szkoli w kolejnych miesiącach. Osobiście uważam to za rewelacyjną inicjatywę i jestem za te szkolenia wdzięczny, bo wnoszą wartość. Fajne też jest to, że zmieniły się szkolenia wstępne, są dużo bardziej szczczegółowe i dobrze, bo osobiście na początku czułem niedosyt. Zawsze można się do czegoś 'doczepić', jednak różnica pomiędzy Futuro a moim wcześniejszym pracodawcą jest taka, że tutaj słuchają krytyki i dokonują zmiany i ja to szanuje. Pozdrawiam
Jakub 2017-03-07 23:18
@Nina czytałem Twój komentarz z zaciekawieniem do momentu opinii o 'pani z biedronki'. Jeżeli oceniasz ludzi nie przez kwalifikacje tylko stereotypy, dobrze, że nie dostałaś stanowiska kirowniczego. Kierownik szuka w ludziach iskry, błysku i podnosi ich kompetencje, nie zrobi tego dobrze z takimi klapkami na oczach. Swoją drogą ja zaczynałem w Tesco, jestem szczerze wdzięczny za lekcję życia. Życzę powodzenia
2
Maja 2017-03-08 08:48
@doradca FF Dziękuję, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami z pracy w firmie. Rzeczywiście z tego co opisujesz firma zapewnia możliwości doszkalania i rozwoju. Umiejętność zmian i słuchania krytyki jest również bardzo cenna.
Dawid 2017-03-13 19:06
Byłem na rozmowie w FF we Wrocławiu - nigdy, ale to nigdy (mimo wielu rozmów za sobą) nie miałem okazji na tak profesjonalne podejście do kandydata. Niestety nie przeszedłem pierwszego etapu rekrutacji (moja wina, zerowe doświadczenie w obsłudze klienta, wielki błąd podczas studiów, iż zdecydowałem się zarabiać lżej i więcej - korepetycje - zamiast pójść do cięższej pracy w McDonald/KFC - może by się inaczej to potoczyło). Mimo wszystko byłem, zobaczyłem, uwierzyłem że są pracodawcy o wysokich standardach i pełnym profesjonalizmie. Fakt faktem, że oferują najniższą krajową + prowizje, ale według mnie podstawa jest tylko po to by zaspokoić podstawowe potrzeby (czynsz/opłaty/etc.) - natomiast pracownik powinien być nagradzany za swoją pracę i to daje możliwość walczenia o jak najwyższe prowizje.

Szkoda, że nie wyszło, ale polecam wszystkim przynajmniej spróbowanie swoich sił.

PS. Telefon z zaproszeniem na rozmowę miałem w tym samym dniu, w którym wysłałem swoją aplikację, rozmowa na następny dzień.
Maja 2017-03-14 08:58
@Dawid to rzeczywiście bardzo szybko od przesłania Twojej aplikacji odbyła się rozmowa kwalifikacyjna. A możesz powiedzieć coś więcej o samej rozmowie? Co sprawiło, że odebrałeś ją jako tak bardzo profesjonalną?
Manager 2017-03-23 17:02
Jakie warunki należy spełniać aby zostać kierownikiem zespoły? Jak duże są zespoły? Czy KIEROWNIK też sprzedaje ? Jaka rolę faktycznie spełniają kierownicy ?
Jakie narzędzia pracy otrzymuje KIEROWNIK
Czy KIEROWNIK otrzymuje umowę o pracę ?
Jakie wynagrodzenie firma zapewnia dla doświadczonego kierownika który może zdać swój zespół ?
1
Gregor 2017-03-23 17:15
Futuro Finance to świetna firma, szanująca swoich pracowników. Ludzie z którymi pracuję też są zadowoleni z takiej pracy. Nas nikt nie musi poganiać czy pilnować, tu się chce pracować tym bardziej, że zarobki są naprawdę ok. Firma się rozwija i ciągle zatrudnia nowych pracowników.
Bob 2017-03-25 22:58
Jakie pyt padają na rekrutacji?
Maja 2017-03-27 09:33
@Gregor rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w Futuro Finance? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Tomasz 2017-03-27 12:23
Witam,

A jak wyglada system płacowy i forma zatrudnienia na stanowiskach kierowniczych, osób które kierują zespołami sprzedażowymi ?
2
Andrzej Z. 2017-03-27 12:58
Poprosze również informacje o których mówi Manager :)
3
Bratek 2017-03-27 15:48
Można uzyskać więcej informacji dokładnie o to co pyta poprzednik ?
2
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-03-28 16:44 [pracodawca]
Na stanowisko Kierownika Zespołu Sprzedażowego poszukujemy osób, które posiadają min. 4 letnie doświadczenie w zarządzaniu. Zespoły w Futuro Finance są ok. 10 osobowe a rolą kierownika jest koordynowanie jego pracy (nadzorowanie realizacji planów sprzedażowych, wspieranie działań pracowników oraz motywowanie ich do efektywnego działania).
Każdy pracownik Futuro Finance od pierwszego dnia otrzymuje umowę o pracę – najpierw na 3 miesięczny okres próbny, po którym przedłużamy umowę już na czas nieokreślony. System wynagradzania na stanowisku Kierownika składa się się z podstawy i prowizji. Oferujemy również wszystkie narzędzia niezbędne do pracy: laptop, telefon, wizytówki, dostęp do floty samochodów oraz pracę w nowoczesnym biurze.
2
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-03-28 16:45 [pracodawca]
Od 2016 roku jesteśmy członkami Koalicji Przyjazna Rekrutacja. Rekrutacja w Futuro to przede wszystkim rozmowa, której celem jest lepsze poznanie Kandydata pod kątem osobowości, doświadczenia i oczekiwań. Nie prowadzimy rozmowy według utartych schematów i gotowych pytań. Zależy nam żeby dla Kandydata był to czas, w którym dowie się więcej o firmie i oferowanym stanowisku.
1
Futuro Finance Sp. z o.o. 2017-03-28 16:46 [pracodawca]
Każdy z naszych Pracowników po przepracowanym okresie próbnym ma zagwarantowane grupowe ubezpieczenie w PZU, prywatną opiekę medyczną LuxMed (również dla swojej rodziny) oraz kartę MultiSport dla chętnych.

Od pierwszego dnia pracy oferujemy bogaty pakiet dodatkowych benefitów:
- 12 szkoleń motywacyjnych w ciągu roku,
- 6 wycieczek zagranicznych z możliwością wygrania przez każdego pracownika (Zanzibar, Goa, Gruzja…)
- studia podyplomowe dla najlepszych,
- trzy imprezy firmowe w ciągu roku
- świeże owoce w każdą środę
3
kasia 2017-04-08 22:12
Witaj Szymon,
wprawdzie Twój post jest sprzed kilku miesięcy, ale skoro tak Ci się Twoja praca podoba, to musisz tam nadal być. Jestem zainteresowana. Twój post mnie przekonał, ale zanim się pojawię, małe pytanko: czy mój wiek 41 lat skreśla mnie na wejściu? Bo pozostałe umiejętności chyba posiadam ;-)
Pozdrawiam serdecznie.
Kasia
Jeśli mogę prosić o odpowiedź na moją skrzynkę, będę zobowiązana:
katarzyna.kolebuk@gmail.com
Jestem z Wrocławia i tu chciałabym pracować.
Obserwator 2017-04-09 16:22
Witam Skąd jesteś Szymon ? Kraków Czy mogę przyjechać na szkolenie do Szymona. Chciałbym się uczyć od najlepszych.
cukier 2017-04-10 12:20
Widać ,że negatywne komentarz są kasowane lub nie są dodawane. Profil ocieka lukrem i miodem...
6
Były Pracownik 2017-04-12 10:54
Witam,
Pracowałem w FF jakis czas temu wiec też sie wypowiem.
Po 1. Szymon to jest Nr 1 w firmie wiec nie dziwi jego jednotorowe spojrzenie ( swoją drogą każdy najlepszy handlowiec niezależnie od branży będzie tak mówił, też tak miałem to wiem :P )
Po 2. Firma jako pracodawca nie jest zła, UM o prace, bony do Itaki, LuxMed, Multisport mówią same za siebie.
Po 3. Niestety trzeba mieć trochę szczęścia żeby nie tyle pozyskać klienta co żeby dostał zgodę na kredyt bo niestety można być świetnym sprzedawca i mieć pecha albo być słaby w sprzedaży i jednym kredytem fartownym zrobić plan i pojechać do np Rzymu :(
Po 4. Dużo telemarketingu, wiec to nie jest praca dla osób które szybko sie meczą dzwonieniem, a na początku trzeba dzwonić naprawdę dużo.
Po 5. Kierownicy są bardzo pomocni, im w końcu też zależy żebyśmy sprzedawali
po 6. Szkolenia produktowe na wysokim poziomie ale brak szkoleń sprzedażowych. Jak wspomniał @Szymon trzeba dużo czytać i samemu sie dokształcać w tym temacie.

Reasumując: FF jako pracodawca w mojej ocenie na tle innych pracodawców u których byłem jest bdb, słabą podstawę rekompensują co prawda wysokie prowizje, aczkolwiek tylko najlepsi dostają je regularnie co miesiąc wszyscy inni przęgną na podstawie :( Co nie zmienia faktu, że to są tylko opinie i najlepiej przekonać sie na własnej skórze czy taki system pracy komuś odpowiada :) Wszystkiego można sie nauczyć
1
Magdalena 2017-05-01 16:30
"Jak można doradzać komukolwiek mając połowiczną wiedzę z zakresu finansów? "- no właśnie, jak można doradzać skoro firma podkreśla, że ludzi bez doświadczenia nauczy wszystkiego w kilka dni szkolenia? Czy można zaufać takiemu "doradcy"?
Marta Dobaczewska 2017-05-01 16:41
Szymon, rozumiem, że Futuro to firma Twoich marzeń- świetnie. Nikt Ci nie zabrania takiej opinii, na pewno masz ku temu powody. Ci, którzy nie mają dobrej opinii zapewne również mają swoje argumenty i też nikt ich nie zabrania. Ale to w jaki sposób się teraz wypowiadasz jest po prostu nieeleganckie. Pierwsza Twoja wypowiedź na temat Futuro traktuje o zaangażowaniu, kulturze itp. a tymczasem potrafisz również niesprawiedliwie wgnieść człowieka w ziemię. "Niesprawiedliwie", ponieważ nie masz pojęcia o osiągnięciach osoby, którą komentujesz. Dodatkowo używasz słownictwa i wykrzykników jak chłopiec obrażony na podwórku. Opanuj emocje. Ciesz się z Futuro i daj żyć innym. A jeśli nie zgadzasz się z tamtą opinią swojego przedmówcy to zapytaj jakie ma sukcesy sprzedażowe, jakie doświadczenie, kim jest - a Ty tymczasem (nie wiadomo skąd) wysuwasz wnioski, że jest nikim. No cóż...
3
Martyna Piotrowska 2017-05-01 16:47
Trudno się tam dostać? No nie, to łatwe jak pestka. BIorą ludzi bez doświadczenia. a najlepiej ludzi młodziutkich, których mogą ukształtować. Wiedza finansowa jest na bardzo dalekim planie.
1
Marta 2017-05-01 17:00
Dawid, rozmowa rekrutacyjna owszem daje pewien obraz pracodawcy, a właściwie działowi HR. "Byłem, zobaczyłem i spróbowałem"...? Jakie pojęcie Ci to dało o charakterze pracy, co wiesz o ludziach, którzy tam pracują? Przypomnę, że byłeś tylko na rozmowie. A to, że miałeś telefon w dniu aplikacji i zaproszenie na anstępny dzień świadczy jedynie o tym, że HR-owi wyczerpała się baza kandydatów i szukają permanentnie ponieważ jest duża rotacja. Aż dziwne, że Cię nie zatrudnili. W końcu tak się ogłaszają, ze nie trzeba mieć żadnej wiedzy...
Przemek 2017-05-01 17:34
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Futuro Finance, jeżeli chodzi o sam proces rekrutacji to naprawdę bardzo miła atmosfera, tak jak pisali poprzednicy po rozmowie zostałem oprowadzony po całym biurze, żebym mógł zobaczyć jak wszystko wygląda. Osoby prowadzące rekrutacje również bardzo sympatyczne, moim zdaniem nie mydlą oczy tylko mówią jak jest i co trzeba zrobić żeby uzyskać wysokie wyniki. Akurat byłem w międzyczasie na dwóch kolejnych rozmowach i wybrałem inną ofertę pracy, ale sam klimat w Futuro wyglądał na naprawdę fajny i wyluzowany.
Branża finansowa to w sumie jedna wielka loteria, szczególnie przy udzielaniu kredytów. Tak jak napisał poprzednik możesz być najlepszym sprzedawcą świata i znajdować klientów, a nagle bank Ci odmówi i nic z tego, trzeba szukać dalej. W sumie między innymi dlatego stwierdziłem, że warto pracować u samego źródła i pracuję od niecałego miesiąca właśnie w banku przy sprzedaży kredytów, a nie w pośrednictwie - chociaż wachlarz ofert macie na pewno o wiele szerszy.
Gdyby ktoś pracował w Futuro Finance i chciał współpracować z osobą w banku to śmiało można do mnie pisać(usunięte przez administratora)
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Futuro Finance :)
Bankowiec 2017-05-04 09:50
Cześć "pozytywny pracowniku". Nie masz zielonego pojęcia o pracy w banku. Jestem byłym pracownikiem Futuro Finance. Nie bez powodu byłym. Pozwólcie, że opowiem swoją historię bardzo szczerze.
Otóż dla osoby, która ma już swoje doświadczenie i w finansach swoje przepracowała, nie jest szczytem ambicji dzwonienie po bazach internetowych i próby namawiania na kredyty. I tak 8 godzin mija, zero rozwoju, bo jak Cię to rozwija? Czego Cię uczy? Gdy przywykłeś do innych standardów, te są niedopuszczalne. Nie lubisz tego.

Tak, pracuję w banku. I gdyby Futuro wtedy miało oddziały stacjonarne, miałoby ze mnie duże pieniądze.

Czym jest dla mnie Wasz target? Ja miesięcznie wypłacam przedsiębiorcom kredyty na ok. 1.000.000 - 1.500.000 PLN.
Mając do dyspozycji tylko jeden bank. Tylko ofertę jednego banku. I wiesz co? Jestem w stanie bez problemu te wyniki udowodnić.

Szkoda, że wtedy Futuro nie miało stacjonarnych oddziałów, bo moja siła tkwi w realiach. :)

Myślisz się też, co do zarobków. Tyle, co napisałeś to połowa mojej podstawy.(usunięte przez administratora) Bo ja za wynik dostaję trzy razy to, co na podstawę. A za nadwyżkę nawet nie będę pisać. Bo Ci się przykro zrobi :)

Futuro ma potencjał i zdolną Panią Prezes. Trzymam mocno kciuki za ideę, bo faktycznie ludzie, którzy tam zostaną, kiedyś będą za to dobrze wynagrodzeni.
(usunięte przez administratora)
Niestety, zła opinia o pośrednikach :(
1
Gyin 2017-05-05 01:19
Ok
pozytywna 2017-05-05 17:02
myślę, że to dobrze świadczy o dziale HR skoro odpowiada szybko. Myślę, że nie jest to spowodowane rotacją a szacunkiem do każdej osoby, która taką aplikacje czy CV złożyła. Im szybciej dostajesz odpowiedź tym lepiej, przynajmniej wiesz czy w ogóle możesz brać pod uwagę daną pracę. Jeśli chodzi o wiedzę to tak jak wszystkiego w życiu można się nauczyć, jeśli tylko się chce i ma się do tego motywacje. Ile osób pracuje w nie swoim zawodzie i czy to oznacza, że inne firmy biorą wszystkich jak leci ? Myślę, że nie bo wiedza to jedno, a umiejętności i predyspozycje to druga kwestia, które w sprzedaży mają o wiele większe znaczenie. Poza tym zachęcam do zapoznania się z fb firmy, ja to zrobiłam i widzę ile szkoleń i warsztatów firma organizuje. To, że nie mam twardej wiedzy moim zdaniem w ogóle mnie nie dyskwalifikuje. Podsumowując myślę, że w tym wszystkim chodzi o to co mamy w głowie i jak postrzegamy świat. :)
pozytywna 2017-05-05 17:03
myślę, że to dobrze świadczy o dziale HR skoro odpowiada szybko. Myślę, że nie jest to spowodowane rotacją a szacunkiem do każdej osoby, która taką aplikacje czy CV złożyła. Im szybciej dostajesz odpowiedź tym lepiej, przynajmniej wiesz czy w ogóle możesz brać pod uwagę daną pracę. Jeśli chodzi o wiedzę to tak jak wszystkiego w życiu można się nauczyć, jeśli tylko się chce i ma się do tego motywacje. Ile osób pracuje w nie swoim zawodzie i czy to oznacza, że inne firmy biorą wszystkich jak leci ? Myślę, że nie bo wiedza to jedno, a umiejętności i predyspozycje to druga kwestia, które w sprzedaży mają o wiele większe znaczenie. Poza tym zachęcam do zapoznania się z fb firmy, ja to zrobiłam i widzę ile szkoleń i warsztatów firma organizuje. To, że nie mam twardej wiedzy moim zdaniem w ogóle mnie nie dyskwalifikuje. Podsumowując myślę, że w tym wszystkim chodzi o to co mamy w głowie i jak postrzegamy świat. :)
Teresa 2017-05-07 20:28
Może ktoś podzielić się informacją na temat pracy dla kierownika zespołu sprzedażowego w firmie? Szukam takiej pracy.
Adam 2017-05-09 14:46
Czy przy zatrudnianiu wymagane jest zaświadczenie o niekaralności? Na stanowisko doradca finansowy
Adam 2017-05-09 15:02
Czy na stanowisko doradcy finansowego wymagane jest zaświadczenie o niekaralności?
Gimi1234 2017-05-10 12:28
Powiedzcie na czym dokładnie polega praca na stanowisku doradcy finansowego ? To call center ? Czy bezpośredni kontakt z klientem ?
Ania 2017-05-17 09:21
Witam,
czy trzeba w tej firmie posiadać prawo jazdy? W żadnym ogłoszeniu tego nie zaznaczają, a czytam, że praca polega czasem na jeżdżeniu do klienta?
Maja 2017-05-17 15:37
@Ania którym z ogłoszeń o pracę jesteś zainteresowana? Jeśli chodzi o aktualnie aktywne oferty pracy na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta Biznesowego, Doradca Klienta Biznesowego oraz Kierownik Zespołu Sprzedażowego, to w każdej z nich jest wyraźnie zaznaczona konieczność posiadania prawa jazdy kategorii B.
Zostaw swoją opinię o Futuro Finance Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Futuro Finance Sp. z o.o.