brak logo

Office System Sp. z o.o.

Suchy Las

Opinie o Office System Sp. z o.o.

anonim 2010-07-23 14:57:27
...zmiany na lepsze, da sie zaiważyÄ? zmiany zaczynajÄ? sie pojawiac sensowni ludzie tacy zmotywowani kadra menedżerska wie czego chce. MajÄ? tez nowÄ? wypaÅ?nÄ? siedziebe. rekrutacje na poziomie i wynagrodzenie też wszedzie tża zasuwaÄ? ...
paffi 2010-09-14 14:53:11
Dużo pracy i szkoleń jak chesz możesz zarobić
Aleks 2010-09-20 16:55:50
Firma OK i ludzie też Ja nie poszłam bo znalazłam prace na stanowisko memdzerskim ale moj kolega tak jest zadowlony
KAcha mach 2010-09-23 18:25:37
:(
Kasia 2010-09-29 18:24:44
Dużo wymagają w krotkim czasie praca raczej dla mlodych zdolnych
Mango 2010-10-04 18:05:53
Ja robie swoje i jaks idzie... zarzad duzo wymaga al co tam
Kasik 2010-10-05 13:18:48
Maja duzo szkolen nawet ok jesli ktos ma zamiar sie obijac zaraz to zauwaza. Jak TIM Lider sie obija to ja tez
anonim 2010-10-06 13:03:59
Gosc robi super szkolenia! bylem i widzilem takie na technikach sprzedazy jak zdasz to idziesz dalej ja nie zdalem ale szkolenie okkk
Syf 2010-10-12 15:23:27
syf
Misiek 2010-10-12 18:06:42
nie jest tak zle i nie ma syfu trzeba dobrze pracować sa dobre szkolenia nowe auta jest ok
edding 2010-10-26 18:26:18
Szkolenia świetne!!!

Atmosfera wyśmienita!! Przykład - do dyrektora, który tak na marginesie jest fajną, wyrozumiałą osobą- mówi się po imieniu.

Zarobki: ładna podstawa + premia od utargu.
Anulka 2010-10-27 15:37:37
Szkolenia wypas! Dyr jest konkret! i wymaga!!!! Wiesz dokładnie jak robić ... zeby sprzedaz chyba ze nie chesz
Chyba dużo pracuje bo jest wyryty na maxa i czacha mu dymi Chyba wie z nich najwiecej
Trzeba sie starac na początku możesz nie dostac auta.
aaaa 2010-10-27 15:40:30
mi sie nie chce woel telemarketing
Nelli 2010-11-01 10:06:31
..atmosfera sie pogarsza jest zimno i nie chce sie robic..
anonim2 2010-11-01 19:05:06
widzę, że niezależne forum stało sie polem do popisu pracowników tejj firmy. z tego co czytam, większość wypowiedzi należy do jej dyrektora!!!
Nik 2010-11-01 19:09:29
ide na rozmowe jaka kasa????? na stanowisko przedstawiciela???Warto?
nik 2010-11-01 19:12:02
ilu jest handlowców????Czy są rejony??? czy przedstawiciele wchodzą sobie na regiony ?
Mrs True 2010-11-01 19:13:43
Ludzie!!!
kto pisze te opinie? jedna wielka propaganda...
A prawda jest taka:
umowa zlecenie ( o pracę może po kilku mies)
pensja PH 1500zł netto
premia - tylko w teorii
samochód - nie ma szans na nowy, stare Pandy
atmosfera - pozornie dobra. w rzeczywistości wielkie zakłamanie
Nie będę wypowiadala się na temat pracowników wyższego szczebla ;)
PODSUMOWANIE:
WIELKIE NIEPOROZUMIENIE

1
anonim 2010-11-01 19:16:17
Mrs True - 2010-11-01 19:13:43

Ludzie!!!
kto pisze te opinie? jedna wielka propaganda...
A prawda jest taka:
umowa zlecenie ( o pracę może po kilku mies)
pensja PH 1500zł netto
premia - tylko w teorii
samochód - nie ma szans na nowy, stare Pandy
atmosfera - pozornie dobra. w rzeczywistości wielkie zakłamanie
Nie będę wypowiadala się na temat pracowników wyższego szczebla ;)
PODSUMOWANIE:
WIELKIE NIEPOROZUMIENIE



samochód, telefon, laptop -jak zasłużysz. Na początku koszty dojazdu do pracy i do domu, telefony pokrywasz sam
nik 2010-11-01 19:17:08
ja pracowałam w podobnej branży i było lepiej a daja paliwo? ilu jest handlowców????
XXX 2011-03-06 19:40:04
odradzam tu pracować!
anonim 2011-04-23 13:16:11
hmmm ciekawe...mam iść do tej firmy na rozmowe po świetach...ale nie chciałabym wpakować się w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] :) Może ktoś napisze jak tam w końcu jest ?
anonim 2011-04-26 08:33:05
witam ja też mam iść na rozmowę po Swiętach, dokładnie w środę, może ktoś w końcu powie jak tam jest na prawdę? czy dają podstawę? czy praca polega tylko na szukaniu nowych klientów czy na opiece nad stałymi również? czy wyposażenie handlowca dają od samego początku? tj. auto i telefon? ile wynosi podstawa? jakie godziny pracy? pozdrawiam:)
Rysiu 2013-06-10 15:22:11
Ja odpiszę żeby Cię ostrzec przed tą patologią
zdzisiek 2014-02-03 11:46:43
Pensja bardzo mierna.. Prowizja - bardzo mizerna. Samochód śmiga bez zastrzeżeń, mimo, iż Panda, jednak zapomnijcie o jakiś prywatnych km, chyba że na zakupy po drodze :) Za prywatny kilometr płacisz tak, że bardziej opłaca się kupić bilet komunikacji lub pkp. Atmosfera z pozoru ok, jednak nie do końca. Ogólnie praca nie jest zła, ale nie dla ludzi, którzy mają do utrzymania dom i rodzinę.
rox 2014-05-29 20:17:58
Jak dokładnie wygląda sprawa tych prywatnych kilometrów, jak zatankuje za swoje to nie moge pojeździc w weekend?
1
orion 2014-12-09 14:35:18
Hej, czy w ogóle Office system prowadzi czasem jakas rekrutację, gdyż przyznam, że mam problem z odnalezieniem ich aktualnych ogłoszeń pracy. Może byłby ktos w stanie napisac na swoim przykładzie w jaki sposób dostał sie do firmy oraz z góry zaznaczę, że nie interesują mnie metody w stylu po znajomości, bowiem znajomości nie posiadam.
kasia 2015-02-12 14:36:16
no tak, z tego co ja wiem, to oni również prowadza rekrutację i całkiem dobrze im to idzie, więc nie sądzę, żeby było tutaj jeszcze coś ponad to. Rekrutacja pewnie jest prowadzona sezosnowo tak jak każda inna, wiec możecie również na to wziać poprawke, sadze, że teraz po nowym roku na pewno coś bedzie jeszcze.
lili 2015-02-27 07:03:48
Rekrutacja prowadzona sezonowo? A jaki to ma sens? Bardziej myślałem że poszukują pracowników do aktualnego zapotrzebowania, w innym wypadku trochę to się mija z celem. Mam nadzieję, że szukając pracy natknę się na ich ogłoszenie, bo wydają się być całkiem dobrym pracodawcą w stosunku do swoich pracowników. Stosują jakieś nagrody?
Mikula 2015-03-14 15:18:41
Dajcie znać czy nie lepiej jest się do nich bezpośrednio zgłosić do Suchego Lasu i tam złożyć swoją aplikację, bo przyznam szczerze, że trochę czasu by mi zajęło dotarcie tam, a nie chciałbym bez sensu tracić czasu. Podpowiedzcie jak najlepiej to rozegrać i czy w ogóle jest sens aplikować do nich na jakiekolwiek stanowisko?
dexter 2016-05-11 08:47:00
mikula, jeżeli chcesz to możesz spróbować tam pracę podjąć. Ja tak szczerze ostatnio nie widziałem aby były jakieś nowe ogłoszenia na pracę. Chyba że coś wiecie z opowieści z kuchni o nowych rekrutacjach - wówczas prosiłbym o jakieś info. Podobno zarobki są przyzwoite ..
Zostaw swoją opinię o Office System Sp. z o.o. - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Office System Sp. z o.o.