EM & EM SP.J.

Warszawa

Opinie o EM & EM SP.J.

byly pracownik 2013-05-04 10:38:50
oczywiście potwierdzam i ABSOLUTNIE NIE ZAPRZECZAM !!!!
6
były 2013-06-19 14:00:07
Chyba krótko pracowałeś skoro masz takie zdanie.
Warunki pracy ok, pensje płaca w terminie, urlopy w terminie -nie wiem co jeszcze trzeba. Pracę wszędzie trzeba wykonywać .
A jak masz co się Tobie należy to chyba o to chodzi a nie o to żeby nie pracować a brać.
ex pracownik 2013-07-03 09:52:31
jeżeli chodzi o współpracowników nie można im nic zarzucić, mili, pomocni, trzymają się razem, pomagają sobie, wspierają nawzajem - co jest bardzo potrzebne.
4
kolega 2013-11-15 13:26:47
kto tobie powie prawdę skoro sam pilnuje aby nikt nowy nie dostał się do firmy, piszą bzdury nikt nie pracuje na umowy zlecenia, wszyscy mają umowęo pracę.
2
KUBUŚ 2013-11-15 13:28:19
ZAKAZA PALENIA OBOWIĄZUJE W CAŁEJ POLSCE I W MIEJSCACH PUBLICZNYCH JAK NIE WIESZ TEGO TO NIE PISZ BZDUR
heheh 2013-11-19 12:29:06
oczywiście...ci którzy pracują na umowę to może i tak:D
5
usiu 2013-11-19 15:22:09
a ja wiem ,że nikt nie pracuje na zlecenie
heheh 2013-11-19 20:31:05
a na umowe?!:D:D:D:DD:D:D
4
razdwatrzy 2013-12-03 12:18:46
ROTACJA - mówi wszystko
4
KUBUŚ 2013-12-03 13:50:16
Zanim uzyjesz jakiegos słowa to sprawdz jego znaczenie w słowniku :). Z tego co wiem,a pracuje prawie 10lat to średnio ludzie siedza minimum 5lat.Pieniacz
1
tomek 2013-12-09 11:08:29
również przeczytaj definicję słowa pieniacz. A rotacja jest faktycznie duża, szczególnie w magazynie, chociaż w biurze też ciągle ludzie się zmieniają.
8
ktosik 2013-12-10 12:14:26
Bardzo współczuję osobom, które tu wyrzucają swoje żale o rzeczy których po prostu nie ma. Nie mają żadnych innych perspektyw, wiadomości i wiedzy na tematy, które tu poruszają, ale zasada ja wiem najlepiej tu się sprawdza i piszą co im ślina na język przyniesie-klawiatura wszystko przyjmie. Czasami warto wziąć się za robotę i w garść, a nie wyrzucać swoje nie spełnione nadzieje i boleści na blogach i szukać pracy w której nie trzeba pracować , a dobrze zapłacą i jeszcze można firmę obrzucić na blogach błotem pośniegowym
ja 2013-12-30 11:01:40
niespełnione-odsyłam konsekwentnie do słownika. To nie są żale tylko obiektywne opinie, a ten portal właśnie po to istnieje żeby przestrzec przed złymi warunkami pracy lub zachęcić do podjęcia zatrudnienia jeżeli firma jest godna polecenia.
pracownikom najlepszego w Nowym Roku!
9
cień 2014-02-09 20:47:23
miejsce przed budynkiem firmy nie jest miejscem publicznym,nie ma zakazu palenia na swiezym powietrzu za wyjatkiem firmy em&em
6
Kubus 2 2014-02-10 12:26:39
A Ty kto jesteś złóż wypowiedzenie umowy i poszukaj sobie kata gdzie można płakać i ta reszta i uważaj bo blog to nie skrzynka na wyrzucanie śmieci .Załóż sobie firmę i pal ile chcesz ,nie musisz polnowac reszty co kto robi . nie wiem czy to nie Ty właśnie bawisz się w wazeliniartswo - to podobne do Ciebie bo najlepiej wszystko wiesz i na wszystkim się znasz a moze jest to to zero a na blogu znaczy więcej nic zero. Dla większości jest ok a jednostek nie .
4
yyyy 2014-02-10 19:56:04
Czy ktos zrozumial opinie powyzej?!
kubus2 2014-02-11 11:20:48
I to właśnie jest Twój problem za trudne(usunięte przez administratora)
były pracownik 2014-02-19 13:34:22
nie jest to praca dla ambitnych osób, które chcą się rozwijać i coś w życiu osiągnąć, brak szkoleń, perspektyw na lepsze zarobki, jakikolwiek rozwój osobisty
13
PRACUŚ 2014-02-19 15:40:18
Nie wiem w jakiej dziedzinie chcesz się rozwijać ale jeśli podejmujesz pracę na takie stanowisko jak w umowie o pracę to chyba wiesz z czym to się wiążę.
Szkolenia prowadzone są dla stażystów a nie dla osób które chcą mieć dobrą płacę i nic nie umieć.
O szkolenia trzeba zadbać samemu przed podjęciem pracy na danym stanowisku pracy.
Jeśli nic nie umiesz na tym stanowisku to nie podejmuj takiej pracy wtedy musisz trzeba wyszukać firmę szkoleniową ,która zajmuje się szkoleniami.
byly pracownik 2014-02-19 18:00:56
Składnia!!!! W każdej dziedzinie należy sie dokształcać z uwagi zmiany chociażby w przepisach, rozwijać znajomość jezyków, śledzić trendy. Pracodawca, któremu zależy na profesjonalistach w swoich szeregach to wie.
11
Pracuś 2014-02-19 20:09:56
W tej firmie zatrudnieni to specjaliści a nie stażyści i niech tak zostanie.Nie bardzo wiem dlaczego tak piszesz skoro to wiesz .Moż brakuje Tobie tej firmy -przecież narzekasz .Nie narzekaj a poszukaj firmy która zajmie się Twoja osoba a moze załóż swoją firmę i sprawdź czy to jest to czego oczekujesz od innych .Życze powodzeniaFs
byly pracownik 2014-02-19 23:35:53
Nie widze żebym napisal że pracują tu stażysci, nie narzekam, pisze o tym jakie obecnie sa standardy pracy w dobrych firmach, gdzie rozumie sie, ze doceniani, szanowani pracownicy to zysk dla firmy.
14
Byla 2014-02-20 07:53:43
Madralo,sledzic trendy to możesz w modzie z gazeta Hot. Firma wysyla na szkolenia ludzi jeśli widzi,ze ktoś się angazuje w to co robi.Mnie wysylano i proponowano inne ale nie chciałam. Wiec nie gadaj głupot tylko weź się za robote
HOT 2014-02-20 09:31:18
przynajmniej wiem jak ubierać modnie mojego yorka
11
tak 2014-02-27 14:06:55
dodatkowo nie pozwala się wykorzystywać swoich umiejętności/wiedzy
Ktosik 2014-02-27 15:18:58
A moze po prostu na danym stanowisku nie potrzebna jest inna wiedza
Ktosik 2014-03-06 08:16:11
Dla Ciebie to dziwne a dla mnie nie -pracowałem na różnych stanowiskach i dla każdego z nich potrzebna jest inna wiedza-dlatego tego typu komentarz nie uzasadnia potrzeby posiadania jakieś wiedzy nie związanej z wykonywaniem pracy na danym stanowisku.Trochę dziwne,że Chciałeś/Chciałaś pracować na takim stanowisku-przecież podpisywana była umowa o pracę i było wiadomo co podpisujesz, na przyszłość nie przystępuj do takiej pracy która Tobie nie odpowiada i nie komentuj na blogach swoich błędów to opinia o Tobie a nie o firmie.Załóż swój blog i tam przelewaj swoje żale.Firma chce pracowników takich a nie innych i struktura pracy jest taka a nie inna.
1
ciekawy 2014-03-21 12:03:40
(usunięte przez administratora)
Birba 2014-04-07 13:46:37
To znaczy ,że to nie byle jaka firma tylko szuka profesjonalistów-jak nic nie umiesz to nie możesz pracować w tej spółce.
uhuuu 2014-04-09 19:31:39
Litości...
10
pytam 2014-07-30 12:41:07
jak z atmosferą pracy? sprzyjająca? czy przeciwnie?
Kulka 2014-07-30 13:35:11
jaką stworzysz to taka będzie.My nie narzekamy.
1
BYŁA 2014-10-03 08:29:33
Nie bardzo wiem czy Ty znasz zasady pracy skoro narzekasz na to ,że trzeba pracować.Po co szukasz pracy -rób to co bedzie cieszyc Ciebie a nie innych.Właścicele są po to aby za Ciebie odpowiadać za wszystkie Twoje decyzje -jak tego nie wiesz to nie obrzucaj ich w necie .Nie wiem czy wiesz,że za te wyrzuty i za wyrażanie o kimś takich opinii i szkalowanie możesz odpowiadać karnie.Poczytaj co grozi za szkalowanie na blogach.
tak 2014-10-03 21:07:58
(usunięte przez administratora)
6
i tak usuniecie ten post 2014-11-22 23:34:00
(usunięte przez administratora) Jeszcze raz pozdrowienia dla WYTRWAŁYCH w tej firmie
4
PRZESTROGA 2015-02-24 12:38:24
(usunięte przez administratora)
2
ciekawy 2015-04-18 09:59:39
(usunięte przez administratora)
ooo! 2015-04-20 13:28:13
(usunięte przez administratora). a tak poważnie pracowałem - NIE POLECAM!!! :) Również pozdrawiam tych co zostali, trzymam kciuki za szybką zmianę pracy !!!
1
nie ma nic złego 2016-02-04 16:22:48
Właśnie złożyłem aplikację i przystąpiłem do pracy.Jest super.Warunki pracy super, płaca też.Szacunek dla wszystkich.
Y 2016-09-08 15:03:22
Czytając wcześniejszy spór (2013) (usunięte przez administratora) ( a właściwie jej relacje wewnętrzne;)) @Diana - Jeśli pracodawca (usunięte przez administratora) Dziękuję Ci za opis sytuacji. Mimo wcześniejszych "pozytywnych" opinii dzięki Tobie nie będę tracić swojego czasu:) Pozdrawiam, Y
Maro 2016-09-08 15:42:35
Podejrzewam, ze nie tylko o doświadczenie tutaj chodzi ale i o znajomość języka obcego, ktoś wcześniej napisał ze z tego powodu mogą zrezygnować z kandydatury
Zostaw swoją opinię o EM & EM SP.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EM & EM SP.J.