brak logo

OFFICE SYSTEM

Poznań

Opinie o OFFICE SYSTEM

Tomasz 2009-10-14 15:02:45
Witam. Pracowałem w Office-System przez pół roku jako przedstawiciel handlowy. Zrezygnowałem dla innej pracy i teraz żałuję. Chyba to najbardziej obiektywna opinia jaką można dać. Warunki pracy świetne (w miarę dobre wynagrodzenie, do tego samochód i telefon), atmosfera bardzo luźna, żadnej presji, duża samodzielność. Pieniądze na czas dostawałem. Dodatkowo wyjazdy i imprezy firmowe. Polecam.
anonim 2009-10-19 16:48:07
Tomasz mozna sie z Toba jakos skontaktowac? e mail czy cos? w ta srode ide na rozmowe kwalifikacyjna, chcilabym zamienic slowo. Pozdrawiam
maras 2009-10-20 12:55:21
Panie Tomku także wybieram sie na spiotkanie czy mógłby Pan podac swój telefon na numer gg [usunięte przez administratora]
PH 2009-10-20 14:38:41
Jestem kolejną osobą która chętnie zasięgnie od Pana informacji na temat doświadczeń z poprzednią firmą, a właściwie: Czy jest naprawdę aż tak dobrze? Czy polega głównie na współpracy ze stałymi klientami, czy na pozyskiwaniu nowych? Czym należy się wykazać aby tę posadę dostać? Proszę o kontakt [usunięte przez administratora] Z góry dziękuje za odpowiedź i Pozdrawiam. PH
Zdzisiu 2013-06-12 09:28:42
Tomasz Ci na pewno odpisze, spójrz na datę jego wpisu! Wystarczyło tydzień w firmie nie być a tam już nowi ludzie (takiej rotacji nigdzie nie widziałem) a ostatnio to już nawet nie miał kto rotować - nie było chyba przez rok ani jednego handlowca. Tomasz który coś tam pisał w 2009 to na pewno już nie pamięta straconego czasu w tej wyjebce!
znam zdzisia 2013-09-11 13:10:43
witam wszystkich,
pracowałam w owej firmie ponad półtora roku i krótko przedstawie OS.
samochod faktycznie dostajesz z tym ze jest to złom totalny jezdzisz caly rok na tych samych lysych oponach. za prywatne km placisz jak za zboże.
Zima jest w budynku zimno, gdyz oszczedzaja, warunki socjalne sa ponizej krytyki: zakamieniony czajnik, brak kawy czy herbaty nie mowiac juz o wodzie latem, brak okien w wiekszosci pokoi (siedzisz jak w klatce).
Płacą marnie i wcale nie na czas bo do 5 dni spóźnienia, karają za wszystko.
Prezes to despota, jego niekompetentna żona jeszcze gorsza.
Plus to ludzie którzy sie jednocza w niedoli
Z calego SERCA odradzam, szkoda czasu i nerwów.
rambo 2013-09-13 15:58:45
Witam
Też znam Zdisia :) To co napisali wyżej o OS to jak najbardziej prawda.
Cieszy mnie to że prezes został ukarany już przez życie swoją żona :)
Skrajnie dobrze jak przynosi się zyski. Firma nie wypłaca na czas wynagrodzenia i wszystko jest w porządku, jeżeli ty jestes winien 5 zl firmie jestes oskarżony o kradzież. Ten statek już tonie. Szkoda więcej czasu na ten post.
Zdzisiu 2013-11-22 09:52:51
Ale się uaktywnili byli pracownicy sucholeskiego absurdu. Powstało coś w stylu forum a nawet grupy wsparcia dla weteranów po OS. Witaj Rambo hahahaha, a "Znam (usunięte przez administratora) pamietaj, że odkamieniacz to nie są tanie rzeczy. Kolego (usunięte przez administratora) jeżeli "Twoim zdaniem" to już nie "obiektywnie" bo to się wyklucza to po pierwsze a po drugie jeżeli 5 dni spóźnienia z wynagrodzeniem to nic takiego bo inne firmy łamią prawo nagminnie i nie wypłacają nagrodzeń w terminie, to juz trudno komentować...to tak jakby powiedzieć: napadli mnie pobili, połamali nogi i ręce ale to nic takiego nawet tego nie zgłoszę bo ci sami zbóje innych zabili....No z takim podejściem w OS się odnajdziesz. Prezes też lubi jak mu się dziękuje (usunięte przez administratora)
qa 2015-01-21 17:35:04
to portal o pracodawcach więc chciałbym się dowiedzieć jak jest w tym miejscu pracy. Chce wysłać swoje cv lecz zastanawia mnie sprawa związana z rekrutacją, bo rozmowy rekrutacyjne to stresujące doświadczenie nawet dla osób, które już wielokrotnie w nich uczestniczyły więc jak mogę liczyć na pomoc to poproszę o opis swoich dośw.na ten temat i zarobki jakie aktualnie są w OF
kaaj 2015-03-23 02:31:44
Office System oprócz wszelkiego rodzaju artykułów biurowych posiadają w swojej ofercie także materiały eksploatacyjne do urządzeń biurowych, np. rolki kasowe i etykiety, no i właśnie fotomaty, które nie są jeszcze w Polsce bardzo popularne, a szkoda bo to fajna sprawa. Myślę, że gdyby były bardziej powszechne to ludzie chętnie by korzystali.
Luk 2016-01-26 23:14:28
Ta firma to tonący TYTANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pracowałem w niej jako przedstawiciel handlowy. Brak kasy na towar, braki towarów, auta służbowe (złomy. Po prost dnoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!1
Nie pakujcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Odradzam.
Stasiek 2016-05-14 19:28:32
Bardzo bardzo fajna sprawa, generalnie polecam spróbować tutaj pracy jeślit ylko macie taką możliwość, mnie satysfakcjonuje to bardzo bardzo mocno, dawno nie widziałem czegoś równie dobrego jak zadowoleni ludzie w Office System
Zostaw swoją opinię o OFFICE SYSTEM - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OFFICE SYSTEM