logo Aquaform S.A.

Aquaform S.A.

Kijewo

Opinie o Aquaform S.A.

AN 2010-09-30 10:57
na jakim stanowisku?
4
Mała Mi 2010-11-03 21:15
Witam

mam mieć tam rozmowę na stanowisku kierownika ds logistyki? Czy warto? Czego się spodziewać?


pozdrawiam
17
anonim 2011-04-14 18:15
hej prosze o pomoc mam miec rozmowe w sprawie pracy jako konsultant klienta po niemiecku. zastanawiam sie czy jechac wogóle? a co z zarobkami tam? pomóżcie!!!!!!!!!
10
Ala 2011-05-15 19:20
witam, ja rowniez prosze o opinie na temat pracy i zarobkow w tej firmie. Bylam na rozmowie na stanowisko specjalista ds oblugi klenta zagranicznego.
6
anonim 2011-07-22 11:41
Chciałabym więcej wiedzieć na temat sturktury działu HR tej firmy, czy jest ktoś zajmujący się miękkim HR? Bardzo prosze o jakiś kontakt na masia314@wp.pl
4
anonim 2011-07-27 14:28
Czy starasz się o pracę w tym dziale??
4
anonim 2011-11-11 14:49
Byłbym wdzięczny za opinie na temat atmosfery panującej w tej firmie oraz kadrze zarządzającej - jej podejściu do pracowników, umiejętnościach menedżerskich itp.
10
nowy 2014-03-20 09:12
łazienki
1
konrad_h 2016-02-15 08:24
Zamiast podwyżek noworocznych jest przenoszenie zakładu do Niska. Stara prawda mówi, gdy Armatura Kraków wykupuje firmę w której pracujesz wiedz, że zaraz stracisz pracę, a firma zostanie przeniesiona do Niska.
7
nori 2016-05-07 23:05
już niedługo pewnie znowu kogoś będą poszukiwać ...
Paulina 2017-03-15 10:14
Zapoznaliście się już z osiągnięciami Aquaform S.A.? Na głównej domenie firmy znajdziecie artykuł poświęcony otrzymanym nagrodom - http://www.aquaform.com.pl/index.php/pl/artykuly/29,1,41,nagrody-i-osiagniecia
Były pracownik 2017-03-23 13:08
Nie polecam pracy w Aquaform S.A pracowałam tam za starych czasów było jeszcze ok ale od momentu kiedy Aquaform S.A został przejęty przez Armaturę zrobił się straszny rozgardiasz, nikt nie wie za co do końca jest odpowiedzialny, jest wielka spychologia spraw i tym samym Aquaform S.A idzie na dno.... szkoda bo firma dość prężnie prosperowała zatrudniając ponad 200 osób...
2
Paulina 2017-03-23 13:15
@Były pracownik, a długo już nie pracujesz w powyższej firmie? Może od tego czasu nastąpiły kolejne zmiany?
Gal Anonim 2017-03-24 17:39
To już historia
Paulina 2017-03-27 13:24
@Gal Anonim, dlaczego historia?
kjd 2017-04-07 19:58
Przecież to nagrody otrzymane jeszcze za czasów starej kadry. Od tamtego czasu wiele się zmieniło. Niestety nie na lepsze. Szkoda. Nie polecam.
Basia 2017-04-07 21:14
Ciekawie to tam nigdy nie było, duża prywata i rotacja.. Czasem może trochę śmiesznie, awanse w jeden dzień np z z sekretarki prezia na członka zarządu, no ale jak na członka się wskakuje to jest awans, a 200 osób to tam było ładne parę lat temu, i tak głownie od skośnookich ciagną..
5
Dawne czasy 2017-04-10 07:18
Bo to dawno było i z obecną sytuacją niewiele ma wspólnego..
1
Paulina 2017-04-10 14:12
A jakie benefity oferuje pracodawca?
WC 2017-04-11 08:22
Ostatnio papier toaletowy pojawił się w WC
2
SKA 2017-04-19 19:45
ha ha wszedzie dobrze gdzie nas nie ma:D Jeszcze nie było takiej firmy co by ludzia dogodziła zawsze sa jakies ale wiec jak dla mnie zal.pl z gadania ludzi wrrr...
1
Piotrek 2017-04-21 21:07
Jakby na to nie patrzeć to po to są takie fora aby każdy mógł napisać swoją opinię, im więcej informacji tym lepiej, zawsze daje to lepszy obraz tego jak jest w realu..
4
Martha 2017-04-22 17:47
oj tam, od takiego wskakiwania jakie dorodne owoce, rosną jak na drożdżach i podobne jak dwie krople wody..
2
k.f. 2017-04-25 19:35
ale to juz koniec...i nie wróci wiecej...
2
k.f. 2017-04-25 19:40
prawda jest jedna,ze przez nieodpowiednie decyzje firme doprowadzili do takiego stanu w jakim jest czyli powolna agonia
1
gabrysia 2017-04-30 19:48
niebądż wscibska to było dawno
1
się działo.. 2017-05-01 10:09
no właśnie w_cipska i do przodu albo tyłu, jak kto woli, a powinowaty wie co i jak?
2
Mario 2017-05-05 19:00
Jej stary o tym wie?
1
kordian 2017-05-19 17:25
firma sie zaczela rozwijac ponownie zapraszam .potrzebuja ludzi o pracy
1
LG 2017-05-21 21:23
Chyba nie wie czyje niańczył..
1
nowy 2017-05-26 22:49
pracuje od tygodnia jest ok.ludzi potrzebuja na produkcje kabin i nie tylko perspektywy na przyszłosc widac,bardzo mila atmosfera bardzo mili ludzie pracujacy na produkcji kabin i magazynach PoLECAM ta firme na ten czas bardzo rozwojowa
MP 2017-05-29 09:57
Nie polecam!
3
Paulina 2017-05-29 11:17
@MP piszesz, że nie polecasz Aquaform S.A. Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Uargumentuj swoją wypowiedź. Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu?
aa 2017-05-29 17:36
tez niepolecam
Paulina 2017-05-30 10:00
@aa a Ty dlaczego nie polecasz Aquaform S.A.? Co jest powodem Twojej niechęci do Aquaform S.A.? Napisz nam więcej na ten temat. O czym warto powiadomić przyszłych kandydatów?
. 2017-05-31 18:29
Po dzisiejszym dniu nadal podtrzymujesz,ze to firma rozwojowa?Czy przejrzałeś? na oczy optymisto??
3
Paulina 2017-06-01 11:15
@. pytasz użytkownika @nowy o wczorajszy dzień. Co takiego w ten dzień wydarzyło się w firmie? O czym warto byłoby powiadomić przyszłych kandydatów?
. 2017-06-02 17:32
Paula wszystko ok.nic takiego sie nie stAło
zamiatanko 2017-06-03 09:23
zamiatanie sprawy pod dywan.... skąd my to znamy, wszystko zalezy kogo sprawa dotyczy tak się do niej podchodzi, taka to równość..
3
Byl3th 2017-06-05 12:51
Witam.
Mam mieć rozmowe o prace w aquaform, mógłby ktoś poinformować o tym jak wygląda sprawa w firmie? Z góry dziękuje.
email:
byl3th@o2.pl
Ł.S. 2017-06-07 19:47
Przyjdz jest spoko.A na jaki dział ewentualne przyjdziesz?
Środa 2017-06-08 12:42
Dwa razy przemyśl, w Środzie jest sporo lepszych firm..
3
Paulina 2017-06-08 13:37
@Byl3th, a o jakie stanowisko się ubiegasz? Koniecznie po odbytej rozmowie kwalifikacyjnej podziel się z nami swoimi wrażeniami. Jakie pytania usłyszałeś? Czy masz na tę chwilę jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Król klondike 2017-06-15 11:57
Odpuść sobie firma rozbiła się o dno, starzy pracownicy będą robić ci pod górkę gdyż boją się o swoje miejsca pracy a druga połowa ma na wszystko ( usunięte przez administratora ) maksymalnie rok czasu i aquaform zniknie. Zarobki ? nie adekwatne do wykonywanej pracy podobno... bo do dziś nie otrzymałem wynagrodzenia za przepracowany okres. W Srodzie jest dużo lepszych firm które dają możliwości i gwarantują ci stabilne zatrudnienie. Rady dla przyszłych kandydatów - nie polecam szkoda czasu i nerwów.
2
kk 2017-06-15 21:17
a skad masz taka wiedze,ze firma bedzie funkcjonowała tylko rok ?skad sformułowanie,ze starzy pracownicy beda robic nowym pracownikom pod górke?
1
Król klondike 2017-06-19 14:25
Widzę że kk nie w temacie lub brak znajomości czytania z zrozumieniem. Więc napisze jeszcze raz, pracowałem w tej firmie i mam takie doświadczenie z nią związane. Chcesz więcej, zatrudnij się chyba że już pracujesz to gratuluje wyboru ;)
1
kk 2017-06-19 21:30
widze ,ze kolega jasnowidz,ale cóż jasnowidze tez sa na tym świecie
1
men 2017-07-01 19:21
cos to wszystko w złym kierunku chyba idzie,wyglada nato ,ze firma sie konczy
2
Zostaw swoją opinię o Aquaform S.A. - Kijewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquaform S.A.