logo Aquaform S.A.

Aquaform S.A.

Kijewo

Opinie o Aquaform S.A.

AN 2010-09-30 10:57
na jakim stanowisku?
4
Mała Mi 2010-11-03 21:15
Witam

mam mieć tam rozmowę na stanowisku kierownika ds logistyki? Czy warto? Czego się spodziewać?


pozdrawiam
16
anonim 2011-04-14 18:15
hej prosze o pomoc mam miec rozmowe w sprawie pracy jako konsultant klienta po niemiecku. zastanawiam sie czy jechac wogóle? a co z zarobkami tam? pomóżcie!!!!!!!!!
10
Ala 2011-05-15 19:20
witam, ja rowniez prosze o opinie na temat pracy i zarobkow w tej firmie. Bylam na rozmowie na stanowisko specjalista ds oblugi klenta zagranicznego.
6
anonim 2011-07-22 11:41
Chciałabym więcej wiedzieć na temat sturktury działu HR tej firmy, czy jest ktoś zajmujący się miękkim HR? Bardzo prosze o jakiś kontakt na masia314@wp.pl
4
anonim 2011-07-27 14:28
Czy starasz się o pracę w tym dziale??
3
anonim 2011-11-11 14:49
Byłbym wdzięczny za opinie na temat atmosfery panującej w tej firmie oraz kadrze zarządzającej - jej podejściu do pracowników, umiejętnościach menedżerskich itp.
10
nowy 2014-03-20 09:12
łazienki
1
konrad_h 2016-02-15 08:24
Zamiast podwyżek noworocznych jest przenoszenie zakładu do Niska. Stara prawda mówi, gdy Armatura Kraków wykupuje firmę w której pracujesz wiedz, że zaraz stracisz pracę, a firma zostanie przeniesiona do Niska.
6
nori 2016-05-07 23:05
już niedługo pewnie znowu kogoś będą poszukiwać ...
Paulina 2017-03-15 10:14
Zapoznaliście się już z osiągnięciami Aquaform S.A.? Na głównej domenie firmy znajdziecie artykuł poświęcony otrzymanym nagrodom - http://www.aquaform.com.pl/index.php/pl/artykuly/29,1,41,nagrody-i-osiagniecia
Były pracownik 2017-03-23 13:08
Nie polecam pracy w Aquaform S.A pracowałam tam za starych czasów było jeszcze ok ale od momentu kiedy Aquaform S.A został przejęty przez Armaturę zrobił się straszny rozgardiasz, nikt nie wie za co do końca jest odpowiedzialny, jest wielka spychologia spraw i tym samym Aquaform S.A idzie na dno.... szkoda bo firma dość prężnie prosperowała zatrudniając ponad 200 osób...
1
Paulina 2017-03-23 13:15
@Były pracownik, a długo już nie pracujesz w powyższej firmie? Może od tego czasu nastąpiły kolejne zmiany?
Gal Anonim 2017-03-24 17:39
To już historia
Paulina 2017-03-27 13:24
@Gal Anonim, dlaczego historia?
kjd 2017-04-07 19:58
Przecież to nagrody otrzymane jeszcze za czasów starej kadry. Od tamtego czasu wiele się zmieniło. Niestety nie na lepsze. Szkoda. Nie polecam.
Basia 2017-04-07 21:14
Ciekawie to tam nigdy nie było, duża prywata i rotacja.. Czasem może trochę śmiesznie, awanse w jeden dzień np z z sekretarki prezia na członka zarządu, no ale jak na członka się wskakuje to jest awans, a 200 osób to tam było ładne parę lat temu, i tak głownie od skośnookich ciagną..
4
Dawne czasy 2017-04-10 07:18
Bo to dawno było i z obecną sytuacją niewiele ma wspólnego..
1
Paulina 2017-04-10 14:12
A jakie benefity oferuje pracodawca?
WC 2017-04-11 08:22
Ostatnio papier toaletowy pojawił się w WC
2
SKA 2017-04-19 19:45
ha ha wszedzie dobrze gdzie nas nie ma:D Jeszcze nie było takiej firmy co by ludzia dogodziła zawsze sa jakies ale wiec jak dla mnie zal.pl z gadania ludzi wrrr...
1
Piotrek 2017-04-21 21:07
Jakby na to nie patrzeć to po to są takie fora aby każdy mógł napisać swoją opinię, im więcej informacji tym lepiej, zawsze daje to lepszy obraz tego jak jest w realu..
2
Martha 2017-04-22 17:47
oj tam, od takiego wskakiwania jakie dorodne owoce, rosną jak na drożdżach i podobne jak dwie krople wody..
1
Zostaw swoją opinię o Aquaform S.A. - Kijewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquaform S.A.