brak logo

Tines S.A.

Kraków

Opinie o Tines S.A.

mm 2012-01-24 22:34
hm. niemal identyczna opinia wystawiona w identycznym czasie o chemical global i calkiem przypadkowo to ta sama spolka. calkiem przypadkowo posty te pojawily sie po tym jak neutralne osoby wystawily nieco inne opinie o firmie...
pracowalam tam jakis czas. polecam poczytac inne opinie
mm
mm 2012-01-25 14:40
nie tylko o tines i chemical global ale o megachemie rowniez. komentarz podejrzanie podobne... i dziwnie nie do konca \"po polsku\" napisane...
4
student 2012-03-08 14:15
zdecydowanie odradzam . . .
bio 2012-03-09 17:50
odradzam w 100%
export 2012-07-27 18:18
Witam wszystkich,
czy ktoś pracował w eksporcie w tej firmie? Jakie są warunki, proces rekrutacyjny, atmosfera etc. Będę wdzięczna za kazde info...
Pozdrawiam,
kk 2014-05-27 10:33
I tak wszystkie nie odpowiednie opinie są usuwane przez informatyków owej firmy.
Jedno mogę powiedzieć: " [usunięte przez admina] PRACY"
4
kopinex 2014-10-27 21:27
Firma w sumie fajna, tylko ludzie szpiegują prezesowi- słabe zarobki!!!
2
jack35 2016-01-28 10:02
Firma Tines z którą mieliśmy okazje współpracować na szczęście bardzo krótko jest jakby tu powiedzieć oszukuje swoichklientów nie wywiązuje się z założonych wcześniej ustaleń polecam nagrywać rozmowy na spotkaniach gdyż ludzie z firmy Tines zasłaniają się pózniej zbiorową amnezją i wyegzekwowanie od nich jakichkolwiek płatności graniczy z cudem.Pozdrawiam i odradzam.
7
Tusia280 2016-02-25 20:05
Firma Tines - polecam w 100% pracę. Odbywałam tam staż przez kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Kompetencje pracowników są na bardzo wysokim poziomie. Bardzo pozytywne podejście do nowych osób, przyjemna atmosfera pracy i dobre zarobki. Jeśli ktoś ma możliwość podjęcia pracy/stażu w firmie Tines, to serdecznie polecam.
2
R+ 2016-06-01 12:26
Informatycy nie usuwaja opinii. Firma fajna troche zasad z korpo... ale tak to polecam. Kasa ok, zawsze na koncie bez opozniej, awans mozliwy, wyjazdy integracyjne itp
2
Roger 2016-07-18 10:49
Odkąd przyszedł nowy dyrektor niejaka "...iszka" to zaczął się mobing. Jezeli chcesz sie co dzie denerwować ,zdobyć kilka siwych włosów i być moze przyspieszyć zawał to jest no najlepsza do tego firma . Jak to sie mówi Boże chroń nas od takich firm i takich ludzi .
8
Loni 2016-08-10 08:00
Czyżby Pani Prezes samodzielnie zaszczyciła goworka :)
Morcjan 2016-09-27 11:04
To prawda ze dyrektora zmienili?
bardzo 2016-09-27 14:54
A wciąż szukają specjalistę ds. produkcji? Chętnie bym się załapał, bo posiadam odpowiednie doświadczenie i wykształcenie więc pewnie bym się odnalazł, a skoro są prawidłowe warunk finansowe to dobrze o nich świadczy. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Nie listonosz 2017-05-18 11:28
Witam,
opiszę przygodę z firmą TINES Megachemie S.A
Aplikowałem na stanowisko doradcy techniczno-handlowego. Pierwsze spotkanie w Warszawie jak najbardziej na poziomie i rozmowa bardzo merytoryczna. Po paru dniach otrzymałem zaproszenie do biura firmy w Krakowie, pojechałem. Na rozmowie były dwie osoby, Prezes i dyrektor z którym już wcześniej prowadziłem rozmowy w Warszawie. Pan prezes miał pytania na rożnym poziomie lecz większość była na niskim, wydaje mi się wręcz że ten człowiek nie bardzo wie jak działa handel.
Oczekiwania od handlowca są ogromne, a na moje pytanie jakie narzędzia i możliwości daje firma osobie zatrudnionej , pan prezes rzekł że katalogi produktowe... Pomijam samochód i telefon oczywiście. Ciężko jeździć tramwajem.
Wydaje mi się że nie potrzebny jest tej firmie doradca techniczny- handlowiec, lecz listonosz, który dostarczy katalogi do klientów.
Jestem z wschodniej części woj. mazowieckiego i aby dojechać na rozmowę i wrócić potrzebowałem dnia wolnego (po ok 5 godzin jazdy w każdą stronę) i pełnego zbiornika paliwa ( po 400 km w jedną stronę).
Myślałem, że będę miał możliwość podziękować panu prezesowi za miłą rozmowę rekrutacyjna, podczas rozmowy telefonicznej na temat decyzji ws. mojej osoby, którą mocno obiecywał.
Oczywiście rozmowy nie było, otrzymałem e-maila od pani recepcjonistki.
Pokazuje to poziom kultury pracy tej firmy i niektórych ludzi tam zatrudnionych.
Ps. po 6 miesiącach pojawiło się ponownie ogłoszenie. Pewnie wybrany doradca techniczny-handlowiec nie spełniał roli listonosza z katalogiem...
1
szachmat 2017-08-16 13:40
Mam okazję pracować w Tines S.A. i niestety niezgodzę się z większością negatywnych opinii. Klimat pracy jest serio dobry, zarobki bardzo konkurencyjne o ile nie lepsze a sama organizacja ma bardzo ciekawe perspektywy. Jeżeli ma się choć trochę oleju w głowie a nie tylko siedzi i czeka na rozkazy można wykreowac swoje własne projekty i zadania przy pełnym wsparciu kadry menadżerskiej. Owszem, może i prezes jest w 130 miejscach na raz i jednocześnie w żadnym nie oznacza niczego złego - nauczcie się myśleć, bo firma jest przyjazna.
Nick-olodeon 2017-08-17 08:53
Czy to prawda że firma uruchamia zakład produkcyjny koło Bydgoszczy? Pracowałem w branży prefabrykacji wiele lat i chętnie się zgłoszę do zakładu niedaleko domu :)
Zostaw swoją opinię o Tines S.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tines S.A.