brak logo

UNIVIANDE

Toruń

Opinie o UNIVIANDE

PROROK! 2010-03-12 21:05:24
CHYBA NIE JEST TAM AŻ TAK ŹLE SKORO LUDZIE ZWOLNIENI WRACAJĄ SPOWROTEM I CHCĄ PRACOWAĆ,PRACOWAŁAM TAM I NIE BYŁO TAK ŻLE JAK PISZECIE ,NIE BĘDĄ WAM PŁACIĆ ZA LENISTWO WEŹCIE SIĘ UCZCIWIE ZA PRACĘ A NIE PISZECIE BZDURY.
PROROK 2010-03-14 20:46:04
Anonim! nie łap mnie za słówka ,chodziło mi o dziewczyny co sie same zwolniły! i widzę że już wyzywacie swoich (to żle)
anonim 2010-03-15 19:01:09
PODPISZCIE SIĘ TO POGADAMY!!!!!!! BEZ WYZWISK!!!!!!! Atmosfera jest fatalna, porobiły się jakieś grupki, bez sensu, trzeba to zmienić i będzie fajniej się pracowało. Tylko trudno rozmawiać jak nie wiadomo KTO jest KIM. Pewnie i tak wszyscy od razu nie pokochają się ale warto spróbować bo Miłość jest niesamowita,Ona nie wymaga odpowiedzi,nie zadaje pytań... ( usunięte przez administratora )
GRZEGORZ 2010-03-16 23:34:57
A PO NOCY PRZYCHODZI DZIEŃ A PO BURZY SPOKÓJ, wpadnij jutro Nowa na rozładunek to pogadamy...
kto wie ten niech nie pyta 2010-12-07 18:36:07
kazdy sie wypowiada na swoj sposob kazdy jest kowalem wlasnego losu jezeli ktos mial jakies niemile sytuacje tzn ze nie byl na tyle dobrym pracownikiem badz mial zaduzy ryjek czy jak to jedna osoba ujela pazurki Majac stale ip kazdy wie kiedy i skad pisze ja zlego zdania nie mam na temat firmy a w niej pracuje
anonim 2011-01-23 19:25:06
pracuje od niedawna ale nie zgadzam sie z tymi opiniami .
cygan 2013-10-18 19:44:47
pracuje od niedawna i nie narzekam
patrycjusz 2015-01-07 14:26:56
W sumie to ostatnia merytoryczna opinia bez pytań o prace była ponad rok temu. To może ustanie narzekania na forum wskazuje na znaczną poprawe warunków w UNIVIANDE. Ktos jest w stanie polecić tutaj pracę? Bo znalazłem nieaktualne ogłoszenie od nich to oferowali minimalna krajową, ale oferta była z urzędu pracy, to może dlatego.
roler 2015-03-10 14:21:18
ze względu na odejście starej być może wymagającej kadry pracowników zostały otwarte nowe nabory na stanowiska pacowników halowych. Może firma nie może zaproponowac nic ponadto co wcześniej, pomimo inflacji i zmieniających się statystyk według Gusu, ale czy to co proponują jest aż tak fatalne, że powoduje frustracje pracowników i ich finalną rezygnację, nie wiem czy do nich aplikować z tego powodu
ringo 2015-03-25 00:43:33
Myślę że ta frustracja już trochę ustała bo ruch na forum diametralnie zmalał w porównaniu do tego co działo się wcześniej, ale to jest akurat dobry omen, bo jest prawdopodnie lepiej. Pracownicy nie narzekają bo nie mają na co, przynajmniej takie jest moje zdanie. Ale jeśli się mylę to chętnie usłyszę wasze opinie jak jest naprawdę.
marko 2015-05-18 20:59:41
Firma porażka kierownictwo nie nadaje się do kierowaniem ludzmi,zero organizacji.Pracownicy są zastraszani
delfnek 2015-12-01 10:07:10
praca bardzo ciężką dłonie puchną wydaje się że praca łatwa jest tak nie do końca .pracę zaczynają od godz.5.50 a najlepiej jak by ludzie zaczęli pracę od 5.30 to by pasowało kierownicze a kończą o 13 .50 choć nie zawsze się wyrobią z pracą do tej godz.sprzątanie trwa 5 mnut od 13.50 do 13.55 i wtedy zaczyna się wyścik szczurów nie da się powiedzieć to trzeba zobaczyć .ludzie tacy sobie najlepszą jest brygadzistka na krojeniu mięsa wspaniałą kobieta ona się tam marnuje NIKT jej nie docenia a szkoda a najgorszym ogniwem w tym zakładzie jest kierowniczka okropna kobieta widać że nie lubi ludzi nie docenia pracowników i zawsze ma rację nawet jak nie ma racji to i tak ją ma to przez ną ludzie uciekają z pracy . byłam świadkiem jak przyszła nowa osoba do pracy i trochę się spużniła kierowniczka okropnie do niej się odzywał i łapała te swoje okropne miny no i ta osoba już na drugi dzień nie przyszła ostatnio kierowniczka nie przedłużyła umowy koleżance mimo iż 2 dni przed końcem umowy zrobiła normę na udzie tydzień była chora okropnie kaszlała a mimo to nie poszła na chorobowe .ponieważ koleżanką nie przyznała kierowniczce racji i z nią poprostu dyskutował.kierowniczka czekuje że wszyscy będą siedzieć cicho z głową opuszczoną i jej przytakiwać ona nie ceni pracowitości u ludzi nie obchodzi ją czy się starasz tylko to jak nisko trzymasztowy przed nią głowę brak słów szkoda mi prezesa jest stary nie ma pojęcia że to przez kierowniczkę ludzie uciekają a ona nawet sama zwalnia dobrych ludzi .Tam pracują starzy pracownicy nowych jest mało ci nowi są tylko dlatego że maja problem z nową pracą i nie mają wyjścia .zastanawia się czy pani detektor wie co robi z pracownikami kierowniczka Jak się szanujecie i jesteście pracowici to naprawdę odradzania wam tą pracę za tak ciężką pracę płacą tylko najniższą krajową i premie oczywiście nie wszyscy ją dostaną bo premją zażądza kierowniczka
1
delfnek 2015-12-07 14:28:10
TĄ całą kierowniczkę to powinni zwolnić według mnie to tania karierowiczka i no właśnie premią zależy od niej prawidłowo powinno być od zrobionej normy ale jeśli cię nie polubienia to i tak nici z premi i wcześniej czy puznie cię zwolni mimo iż ludzi Tam brakuje masakra nie polecane tej pracy na prawdę ta praca to ostatni kawałek chleba tam nie ma nawet z kim porozmawiać jak ktoś cię źle traktuje bo to jedną klika
1
marko 2016-06-19 17:26:57
Zabojat bo tak mozna powiedziec o starym wlascicielu firmy dla niego liczy sie tylko kasa,kasa,kasa
zapalnicaka 2016-07-09 17:33:14
Piszecie same bzdury,owszem praca jest ciężka,to jest chłodnia temperatura +7,płaca fakt minimalna ale 160 zł.za obecność +premia zależy od działu na którym pracujesz i jakie mięso się kroi i ile, na moim dziale można wyciągnąć ponad 1000 zł.ale trzeba zasuwać na tą premię i nie zależy ona od kierowniczki tylko od ciebie jak pracujesz taką masz premię zaznaczę że pracuję 4 lata.pozdrawiam
7
Gentle 2016-08-26 08:29:48
Witam. UNIVIANDE najgorszy zakład pracy mieszczący sie w Toruniu na ul M Skłodowskiej Curie . Przestrzegam wszystkich chetnych poszukujących pracy przed tym francuskim obozem pracy . A zwłaszcza przed brygadzistką z filetów .Pracownicy sa ok . Milej pracy univiandziatka .
Meg 2016-11-15 12:50:26
Potrzebują kobiet do pracy?
Zostaw swoją opinię o UNIVIANDE - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNIVIANDE