brak logo

Torimpex Trade

Toruń

Opinie o Torimpex Trade

koli 2012-03-23 19:02
masz racje tam sie dzieje coraz gorzej szkoda się wypowiadac na ten temat mozna by napisac książkę .
3
ktos 2012-04-18 09:20
przychodze pierwszego dnia do pracy i dowiaduje sie ze juz nie pracuje. zal...
6
magda 2012-05-23 01:17
Nie mogłam znieść tego co tam się wyrabia,dziewczyny jest niezła okazja opowiedzieć wszystko,zapraszam na lena1968@o2.pl odpiszę i powiem co i jak.
3
pola 2012-06-04 18:09
uwazajcie i nie chorujcie bo was zwolnią bo osoby chore nie mogą pracowac w takich sklepach jak tych nie ma oczym mówić na ten temat
1
aga_iwona 2012-09-02 08:45
Jakie są zarobki?
2
mecenas596 2012-09-10 20:07
zarobki takie że śmieszne najniższa krajowa ( usunięte przez administratora )
2
ira 2013-07-31 15:08
Jeśli chodzi o tą akurat kierowniczkę to szczera prawda, pracowałam w tym sklepie długie lata. Potwierdza to nawet opinia klienta przedmówcy. [usunięte przez moderatora] stworzony przez kierowniczki a nie samo szefostwo.
3
cappy 2014-04-25 02:57
tak, na swojej stronie Torimpex ogłasza się, że poszukuje sprzedawców/kasjerów obecnie. Jak każdy market zresztą
robak 2014-10-03 19:05
nie polecam tej firmy bo nie maja kierowniczki podejścia do pracowników to po prostu horror tam pracować
1
mecenas596 2014-10-04 12:10
TAK WSZYSTKO ŁADNIE NAPISANE O TORIMPEXE ALE CZY KTOŚ TE OPINIE CZYTA??? CZY KTOŚ Z SZEFOSTWA REAGUJE??? NAPEWNO NIKT!!! BO JAKBY SIE INTERESOWALI TO BY BYŁA JAKAŚ REAKCJA ZE STRONY SZEFÓW ATUNIC CISZA JAK PO ŚMIERCI ORGANISTY !!!!! PARANOJA
2
Patrycja 30lat Rubinkowo II 2014-12-06 15:00
Witam,
Jestem stałą klientką wyżej opisywanego sklepu. Pierwsza sprawa to taka, ze absolutnie sie nie zgadzam z opiniami na temat nieświeżego mięsa!!!Panie zawsze wybierają dla mnie ładny i świeży kawałek mięsa o który proszę. Druga sprawa jest absurdem opisywanie, ze panie tam pracujące rozmawiają, oglądaj sie dokoła, a nie obsługują klientów. ZDANIE KTORE WLASNIE CZYTACIE DEDYKUJE WSZYSTKIM CHIPOKRYTĄ, KTORZY MAJĄ DUŻO CZASU NA ANALIZOWANIE I OPISYWANIE PRACY INNYCH. Ludzie czy naprawdę nie macie większych problemów!? Kolejna sprawa która mam zamiar poruszyć to kolejki. O czym mogą świadczyć duże kolejki do mięsnego… odp. Ludzie chętnie kupują mięso z Torimpexu. Rozumiem, ze niektórzy nie potrafią dostrzec zależności miedzy długości oczekiwania do otrzymania świeżego towaru. Podsumowując jeśli chodzi o obsługę klientów na stoiskach: mięsnym, nabiałowym i monopolowym jest w mojej ocenie profesjonalne i na wysokim poziomie.

Pozdrawiam
Patrycja.
3
Karol 2014-12-07 12:10
Współczuję tym paniom, że muszą tam pracować z takimi klientami, którzy uważają, że są jedynymi w tym sklepie i trzeba spełniać ich oczekiwania. Nie pasuje wam obsługa miłych Pań to po prostu zmieńcie sklep zamiast pisać tutaj bzdury wyrwane z kontekstu.
3
Robko 2015-07-01 21:57
Ktoś tu podszywa się pod osobę bezstronną? Urlopy mogą brać kiedy chcą ale czasu aby zjeść śniadanie bez uwag kierowniczki to już nie? Oj nie mają lekko.
3
naiwna 2015-08-03 13:14
Ej, Ola, z próżnego to i Salomon nie naleje! Widziałać ile tam ich pracuje na zmianie? Zdarzało się, że na sali były tylko 4 babki! No to jak mają sobie radzić z całym sklepem? A z tego, co podpytałam jasno wynika, że te biedulki po prostu muszą być wszechstronne, bo w tyle inaczej się nie da. Czyli jak nikogo nie ma na kasie, to kasjerka musi iść coś tam poukładać, bo nikt inny tego nie zrobi, bo nikogo innego nie ma! I to tyczy się chyba wszystkich stoisk.
A nie czepiaj się że "jak wielmożne panie kasują swoje zakupy a człowiek czeka jak idiota a one gadają śmieją się". Jak skończą zmianę to nie są już pracownikami, tylko takim jak ty "człowiekiem", więc mogą sobie w kolejce robić to co chcą. Śmiać się też.
Ja nie robię zakupów na stykach zmian, bo to w każdym sklepie problem.
2
Dosia 2015-10-05 09:34
Nie polecam tej firmy, robisz wszystko za najniższą krajową, musisz zostać dłużej w pracy niż 8 godzin, mimo że za to nie zostanie zapłacone, ani nie otrzymasz wolnego za te godziny. Kierowniczki są bardzo niemiłe, stali pracownicy również.
Nowe dziewczyny pracują na środkach uspokajających. Jeśli chcesz funkcjonować normalnie na codzień to trzymaj się z daleka od tej firmy.
Dosia 2015-10-05 22:38
Tak wiedziałam, że nie będę zarabiała nie wiadomo ile, ale tu nie chodzi o zarobki lecz o atmosferę w pracy. Dziewczyny krzywo patrzą na nowe osoby, a kierowniczki czepiają się o wszystko i są nie miłe.
Sandra 2015-10-27 21:39
Jestem byłą pracownicą tego sklepu. Wytrzymałam tam tylko kilka dni, podobnie jak i inni niektórzy pracownicy.
PRL w tych sklepach to codzienność. Wśród załogi panuje fałsz, obłuda i hipokryzja.
Kierowniczki nie mają żadnego pojęcia o zarządzaniu sklepem i ludźmi, ale co się dziwić skoro to puste wieśniary, które mimo bardzo niskiego poziomu inteligencji, myślą że są najmądrzejsze. Jako klient nie wiesz co tam się dzieje naprawdę, jak zostaniesz pracownikiem to zaczyna się cały ( usunięte przez administratora ) Jeśli jesteś na marginesie społecznym to praca idealna, jeśli natomiast masz choć odrobinę oleju w głowie i szukasz normalnej pracy to radzę omijać szerokim łukiem zatrudnienie w tej firmie.
2
milka 2016-02-26 20:01
ja pracowalam w jowiszu wytrzymalam 1 miesiac kierowniczka mnie zniechęciła okropna kobieta!!! nie polecam pracy wtym sklepie bo można zdrowie stracic
6
MIK 2016-10-19 13:31
PANI KTÓRA PRACUJE NA DZIALE MIĘSNYM -W FENIXIE- PANI ALA( NIE ZNAM NAZWISKA) MIŁA,GRZECZNA,ZAWSZE UMIE DORADZIĆ,Kiedy Ona obsługuje w kolejce nie czeka się wzdychąjąc i spoglądając na zegarek= TACY POWINNI BYĆ WSZYSCY PRACUJĄCY W TYM SKLEPIE
6
KLIJENTKA 2016-11-04 09:58
TAM SA 2 PANIE FAJNE,PANI ALA I PANI MARIOLKA MILE ZAWSZE USMIECHNIETE POZDRAWIAM
3
Stała klientka 2017-02-04 18:52
W FENIXIE na stanowisku piekarniczym pracuje bardzo miła Pani (z tego co kojarzę Pani Asia). Świetna obsługa aż milej robi się zakupy !!! Poza tym sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Polecam :)
Były 2017-03-20 08:50
Sklep powinien być otwarty dopiero 7 albo nawet o 8 wtedy towar byłby wyłożony bynajmniej na mięsnym i klient przychodzi i można go normalnie obsłużyć a nie sklep otwarty o 6 towar przyjeżdża o 6 i nie wiadomo co robić wykładać towar czy obsługiwać a pracownicy powinni zacząć pracę o 6 to muszą przychodzić prędzej żeby nie bylo że wchodzą na stoisko razem z klientem a jeszcze to sprzątanie to powinien robić ktoś inny rano przed otwarciem sklepu a nie pracownicy na koniec dnia myją cały sklep i to jeszcze szmatami z PRL-u masakra jak takie coś może być stosowane w 21 wieku to jakaś kpina i hańba
14
Młody 2017-06-13 10:09
Również pracowałem tam 3 miesiące jako młody Nie doświadczony dostawalo mi się najgorzej o premi nawet nie ma co myśleć
3
dosc tego 2017-07-17 15:20
W naszych sklepach to juz nie da sie pracowac. Nas starych pracownikow traktuja coraz gorzej, coraz wiecej zakazow i pracy ponad nasze sily, bo nie ma chetnych do pracy. A co my jestesmy winni, nie dosc ze robimy za siebie to jeszcze musimy tyrac za nieobecnych pracownikow, tych chorych i tych co nie chca tu pracowac, bo za ciezko. Kierownictwo nie docenia naszej pracy. Tak dalej byc nie moze. Za nasza ciezka prace nalezy sie podwyzka i godziwa premia inaczej my starzy pracownicy zwolnimy sie!
13
Ala 2017-08-10 10:53
Ja z pracy jestem zadowolona. Praca jak każda inna - czasami lżej, czasami ciężej. Największy plus to bezpieczeństwo wynagrodzenia - płacą na czas i nie ma z tym żadnych problemów
1
Rock 2017-08-11 09:50
Nigdzie nie jest idealnie, ale ja jestem tu by pracować i nie narzekać i zarabiać na utrzymanie swojej rodziny. Raz ciężej, raz lżej, bo taka praca. Najważniejsze, że wypłata jest terminowo, a i z ludźmi z pracy mamy dobry kontakt.
Weronika 2017-08-11 12:17
Regulują faktury w terminie, nie ma problemów z płatnościami
Dyzziek 2017-08-14 09:27
Pracowałem tam i było ok, wypłaty w terminie, mi godziny pracy akurat odpowiadały i nie miałem z nimi problemu, pracy dużo, ale żeby zarobić pieniądze trzeba pracować, ogólnie polecam
Paula91 2017-08-16 09:23
Praca jak najbardziej w porządku. Mi odpowiadało - płacili na czas, z robotą różnie - raz więcej, raz mniej, zależne od pory dnia. Każdy z nas ma wybór. Jeśli nie odpowiada nam praca u jednego pracodawcy, nikt nie zabrania pójścia do innego- może inny będzie płacić za stanie...
Adrian 2017-08-17 09:35
No taka praca, trzeba ostro pracować/ Nie ma siedzenia. Płaca na czas. Dla mnie była to dobra firma na pierwsza prace. Nie żałuję, ze tam pracowałem
Agata 2017-08-17 11:25
jak ktoś jest robotny i ma trochę chęci to nie będzie miał problemów z tą pracą
monika 2017-08-18 10:17
Jak pracowałam było ok. Kasa nie najgorsza. Czasami faktycznie dużo pracy, ale da się przeżyć, jak już się przyzwyczaisz.
Izabela 2017-08-18 12:35
Jestem klientka sklepu Jowisz na rubinkowie i na zakupy chodze codziennie co do komentarzy, ktore tutaj czytam mam mieszane uczucia. Ja osobiscie lubie robic zakupy w tym sklepie, sklep jest bardzo dobrze zatowarowany. Jesli chodzi o obsluge to w porownaniu z tym co bylo kiedys jest o niebo lepsza. Pracownicy (nie wszyscy) podchodza do klienta z usmiechem, a ten chlopak co tam pracuje bardzo go lubie jak siedzi na kasie (zawsze staje do niego w kolejce) on ma w sobie cos takiego ze nawet klienci sie go sluchaja. Podejscie do klienta ma super jest stanowczy a zarazem zabawny. Na sklepie to az milo sie go slucha jak sie smieje i zartuje z innymi pracownikami. Szkoda ze nie wszyscy tacy sa. Szczegolnie kilka pan na miesnym, obsluguja tak jakby do pracy przychodzily z przymusu. Jedynie co to na tym stoisku lubie byc obslugiwana przez taka wysoka pania w czarnych wlosach. Na monopolu tez jest taka pani wysoka przy kosci zawsze ma mine jakby stala tam za kare.
2
Gocha 2017-08-19 08:27
Jestem klientką Jowiszu . Zakupy robię tam co dzień i gdy patrzę jak Pani mała o dziwnym głosie chyba kierownik traktuję swoich pracowników to wola o pomstę do nieba!! krzyczy , ubliża i chce każdego zrównać z swoim wzrostem . Cyrk na kółkach ,a Pani małej to by szef dał jakis kurs na uprzejmości . Tyle w temacie
1
Zostaw swoją opinię o Torimpex Trade - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Torimpex Trade