KMTech Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o KMTech Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 12:02
Czy podoba Ci się komfort pracy w firmie KMTech Sp. z o.o. ? Jak oceniasz atmosferę pracy oraz zespół pracowników? Pomóż innym poznać firmę i napisz swoją opinię.
2
Hard 2015-12-11 23:33
Jeśli nie płacą to dla czego u nich pracujesz?
1
Michał 2015-12-13 20:40
Nie pracuję już tam. A po to jest te forum aby się ostrzegać. Przed popełnieniem błędu. ( usunięte przez administratora )
Artur 2015-12-14 05:28
Obecnie pracuje na produkcji to co mówi Michał to prawda dzisiaj jest 14 a ja jeszcze nie dostałem wypłaty a idą święta. Inne firmy w tym terminie wypłacają wynagrodzenia do przodu za grudzień aby pracownik miał za co święta wyprawić. a tutaj jestem wściekły nie polecam.
6
Michał 2015-12-14 18:57
W końcu wypłata Hura miała być 10 ale dobrze że jest 14, - cierpliwość popłaca.
Hard 2015-12-15 19:35
Pracuję w tej firmę parę lat i uczciwie mogę powiedzieć, że są poważną firmą i że sytuację z opóźnieniem wynagrodzeń bywają rzadko i krótko, nikt już nie pamięta, ile razy dostawali przed 10, gdy nadchodził weekend. A jak jest trudny okres z realizacjami-od razu w krzyk. Jak jesteś niezadowolony i innym nie polecasz-to sam odejdź.
2
TT 2016-07-03 10:39
Panowie jeszcze trochę to sami Ukraińcy tam zostaną.
6
bh 2016-10-20 14:28
Ale spokojnie. Czy tam jeszcze pracują??
MN 2017-01-18 12:18
Czy szukają spawaczy bo szukam pracy?
Bywalec 2017-01-25 09:42
Ludzie pracują a firma funkcjonuje całkiem dobrze. Zarobki są ok ale zawsze znajdą się malkontenci. Zastanawiam się dlaczego ludzie piszą takie szkodliwe wpisy i dochodzę do wniosku, że to konkurencja!!
3
Bronek 2017-02-15 16:09
Myślę, że za obopólną zgodą. Lekko firma by nie miała z Tobą(merc), a ponieważ są świetni to poradzą sobie bez problemu. Ponownie widać, że osoby które nie lubią pracować bądź nie dostały się do firmy wylewają ten hejt ze złości. Chętnych zapraszamy do pracy.
2
merc 2017-02-17 13:46
Nie mam pretensji ze się nie dostałem. Ja się cieszę z tego, że już taki brak profesjonalizmu wyszedł przed moim ewentualnym zatrudnieniem. Jeżeli ma w d.. ludzi poważnych i problem jest oddzwonić, to jaki problem może być dla takiej osoby przy współpracy? To jest mała czynność, na którą się nie powinno zwracać uwagi, jednak osoba która jest tam niby dyrektorem czy HGW powinna mieć na uwadze nawet takie szczególiki.
Bronek- d..e też pewnie podcierasz sobie, a nie musisz. Tylko jak nie podetrzesz to będzie śmierdziało i tu jest problem.
1
Bysio 2017-02-19 14:55
Często ludzie idąc do pracy oczekują super warunków za dobre chęci. Wiem , że firma jest spoko pracuję tu i widziałem niejedno. Niektórzy myślą, że wystarczy być w firmie i już za to należy się kasa. Robotę może zrobić kolega. Ludzie widzą kto pracuje.
3
Bronek 2017-02-25 15:54
To jest dobra firma , pracuję i wiem jak wyglada od środka. Malkontentów jest dużo i zawsze będą niezadowoleni. Mamy fajną załogę i z pewnością nie będę zmieniał firmy. Gdyby było tak źle to byłoby dużo ofert!!!
4
były 2017-02-27 11:41
Wita.
To co napisał Gargamel to 100% całej prawdy.
Pozdrawiam wytrwałych.
Aneta 2017-02-27 16:02
Jeszcze przez kilka dni firma KMTech Sp. z o.o. poszukuje kandydatów na stanowisko Zaopatrzeniowiec. Możecie podpowiedzieć osobom wciąż rozważającym aplikację jak wygląda praca na tym stanowisku?
Aneta 2017-03-01 11:29
@ccc pracowałeś w firmie KMTech Sp. z o.o.? Możesz powiedzieć więcej jakie są plusy pracy w firmie, a co według Ciebie trzeba zmienić?
Aneta 2017-04-03 08:42
@Chuck jak dawno miała miejsce sytuacja, o której wspominasz? A co możesz powiedzieć więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy.
Filip 2017-04-08 12:37
Jestem po lekturze tych wpisów i nie wierzę że ludzie mogą być tak złośliwi. Uważam, że jeśli są jakieś nieprawidłowości to trzeba je zgłaszać w odpowiednim miejscu.
3
Hard 2017-05-14 19:13
hejka,
dawno tu nie byłem i widze, ze frustratów nie brakuje. Najpierw przyjdzie taki do firmy i podaje sie za super fachowca - konstruktora, a potem okazuje sie, że niewiele potrafi, nabroi-sknoci i jak wypowiedza mu umowe to przychodzi tutaj powyżygać i poopluwać firme. dlaczego wiodący polski producent ma tzrymać nieuka???? Ja osobiscie tu pracuje i nigdzie sie nie wybieram. Szef-ok, wynagrodzenia-spoko.
4
Aneta 2017-05-15 08:45
@Hard rozumiem, że polecasz pracę w KMTech Sp. z o.o.. Możesz powiedzieć coś więcej na temat swojej pracy? Chętnie dowiemy się jak wygląda praca na Twoim stanowisku oraz jakie są jej największe plusy.
Bywalec 2017-05-24 22:09
Patrząc na ofertę pracy firmy myślę, że ogólnie jest w KMTech dobrze ponieważ ludzie nie odchodzą i firma nie szuka nowych pracowników. Ktoś ma problem z nową pracą i mimo, że już nie pracuje w firmie to jeszcze się wypowiada? Pewnie woli pracę na forum.
3
twardy 2017-07-03 10:33
Małe zarobki. Musisz wykonywać 3 zawody w jednym. Duszno na spawalni bo mała hala....ale w biurach im pewnie jest ok >)
1
YETI 2017-07-03 19:46
warunki jak warunki-nie gorsze ani lepsze niz w innych zakladach. Fakt ze trzeba przygotowac sobie materiał do roboty i potem tez to dokończyć w odpowiedni sposob, ale to chyba swiadczy o zasadach na produkcji tylko czasami jak jest upalnie to ciezej pracować
1
Jonecek 2017-07-04 15:35
Mnie odpowiada praca w firmie, nie narzekam. Jak człowiek chce pracować to nie wymyśla jakichś problemów.
2
Tom 2017-08-07 15:26
szukają przedstawiciela handlowego, czy ktoś może napisać więcej ? jak wygląda praca czy często szukają, zarobki może ?
Chrabia 2017-08-11 21:44
Osoby piszące negatywne opinie uważają, że tylko ich wpisy są prawdziwe inni opowiadają bajki? Tak nie jest!
2
Yeti 2017-08-22 12:06
Aneto, a czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, że prowadzisz działania pod hasłem: nakłanianie pracowników związanych z firmą umową o zachowaniu tajemnicy służbowej i klauzuli poufności -do łamania tej umowy??? Wiesz, ze to jest łamaniem prawa?
Bartosz 2017-08-25 23:07
KMTech ma dobrą opinię jako pracodawca, chociaż nie są idealni.
2
Bywalec 2017-09-12 22:57
Ależ wakacje odciągnęły wielu pracowników. Napiszcie coś , jak sie teraz pracuje? Czy po wakacjach są jakieś dobre zmiany?
Aneta 2017-09-25 14:28
@Yeti - serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jako moderator serwisu GoWork.pl dbam o to, aby na forum pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje o danym pracodawcy. Stąd moje pytania o warunki zatrudnienia. Nie wymagamy od użytkowników podawania informacji prawnie chronionych.
były 2017-10-09 14:54
Czy Kierownik Tomasz jeszcze pracuje???
Norbi 2017-10-11 17:34
Czy oferty pracy z września są jeszcze aktualne? Podpowiedzcie kilka informacji potrzebnych żeby łatwiej przejść przez rekrutację. Jak się wam pracuje, widzę, że niektórzy są niezadowoleni z pracy w firmie!
Zostaw swoją opinię o KMTech Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMTech Sp. z o.o.