logo KMTech Sp. z o.o.

KMTech Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o KMTech Sp. z o.o.

admin 2015-08-21 12:02
Czy podoba Ci się komfort pracy w firmie KMTech Sp. z o.o. ? Jak oceniasz atmosferę pracy oraz zespół pracowników? Pomóż innym poznać firmę i napisz swoją opinię.
1
Hard 2015-12-11 23:33
Jeśli nie płacą to dla czego u nich pracujesz?
Michał 2015-12-13 20:40
Nie pracuję już tam. A po to jest te forum aby się ostrzegać. Przed popełnieniem błędu. ( usunięte przez administratora )
Artur 2015-12-14 05:28
Obecnie pracuje na produkcji to co mówi Michał to prawda dzisiaj jest 14 a ja jeszcze nie dostałem wypłaty a idą święta. Inne firmy w tym terminie wypłacają wynagrodzenia do przodu za grudzień aby pracownik miał za co święta wyprawić. a tutaj jestem wściekły nie polecam.
2
Michał 2015-12-14 18:57
W końcu wypłata Hura miała być 10 ale dobrze że jest 14, - cierpliwość popłaca.
Hard 2015-12-15 19:35
Pracuję w tej firmę parę lat i uczciwie mogę powiedzieć, że są poważną firmą i że sytuację z opóźnieniem wynagrodzeń bywają rzadko i krótko, nikt już nie pamięta, ile razy dostawali przed 10, gdy nadchodził weekend. A jak jest trudny okres z realizacjami-od razu w krzyk. Jak jesteś niezadowolony i innym nie polecasz-to sam odejdź.
TS 2016-07-01 13:32
Nie radzę nikomu wybierać się do tej firmy. Ta firma tonieeeeeeeeeee.
1
TT 2016-07-03 10:39
Panowie jeszcze trochę to sami Ukraińcy tam zostaną.
3
TT 2016-07-11 15:30
No tak jest 11.07.2016r. godz. 15:30 a wypłaty jak nie ma tak nie ma.
bh 2016-10-20 14:28
Ale spokojnie. Czy tam jeszcze pracują??
MN 2017-01-18 12:18
Czy szukają spawaczy bo szukam pracy?
Bywalec 2017-01-25 09:42
Ludzie pracują a firma funkcjonuje całkiem dobrze. Zarobki są ok ale zawsze znajdą się malkontenci. Zastanawiam się dlaczego ludzie piszą takie szkodliwe wpisy i dochodzę do wniosku, że to konkurencja!!
merc 2017-02-13 20:05
Pozwolę sobie opisać rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko konstruktora. Na rozmowei o prace pan prezes, dyrektor czy HGW podający się za właściciela, poinformował mnie że niezależnie od wyniku rozmowy będzie kontaktował się z każdym kandydatem informując go o dalszym przebiegu. Minęło 4 tygodnie i brak kontaktu, natomiast firma nadal szukała konstruktora tydzień temu ogłaszając się na popularnym portalu.
Dla mnie żenada i wstyd bo dla takich gn...jów pracował nie będę, gość jest nielojalny i nie słowny, co zaprezentował ze sobą. Opinie od kolegi konstruktora, który tam pracował odnośnie pracy i płacy- nie najlepsze.
Bronek 2017-02-15 16:09
Myślę, że za obopólną zgodą. Lekko firma by nie miała z Tobą(merc), a ponieważ są świetni to poradzą sobie bez problemu. Ponownie widać, że osoby które nie lubią pracować bądź nie dostały się do firmy wylewają ten hejt ze złości. Chętnych zapraszamy do pracy.
Poszukuj 2017-02-15 19:47
Ha ha ha

Aplikowałeś na konstruktora ...

To najgorsza firma aby tam na takim stanowisku pracować.

Wystarczy zobaczyć że przez ostatnie 5 lat tam pracowało ponad 25 konstruktorów.


Niebawem w Toruniu i okolicach nie będzie kreślarza i konstruktora który by tam nie pracował !


Pseudo właściciel o którym kolega wyżej pisał "HGW kim tam jest" bo ukrywa się ! - moi drodzy co kontrakt podpisze to nigdy się w czasie nie wyrabia... Przyjął stanowisko dyrektora handlowego aby kryć się za niemocą podejmowania decyzji kiedy nabroi...


Ale co do pracy konstruktora to wszystko o kant du.. rozbić - tam wszystko jest kradzione. Poczynając od myśli technicznej kończąc na oprogramowaniu.
Już spieszę z wyjaśnieniami:
- siedzisz sobie jako konstruktor, masz coś zaprojektować, najpierw wysłuchujesz godzinami wszystkowiedzacego "szefa" rysujesz pod jego dyktando i nic nie możesz po swojemu zaprojektować, na drugi dzień dowiadujemy się jakim marnym kreślarzem jesteś ze taki badziew narysowałeś, poczym znowu słuchasz godzinami jak to coś powinno wyglądać... A czemu - bo wieczorkiem szef podejrzał jak inne firmy to robia, albo dostajesz dwg z firmy w której wcześniej pracował jako sprzedawczyk. Jednym słowem radość ma z gnojenia innych i musi ciągle chodzić z podniesiona głową, chełpiąc się jaki jest wspaniały.
- po drugie czemu wszystko kradzione a no bo bez przyczyny policja do firmy nie wchodzi i nie zabiera wszystkich komputerów. I co się okazało - że wszystkie wersje Acada Inwentora i wszystkiego innego były nie legalne - jak chcesz pracować na takim oprogramowaniu to decyzja należy do Ciebie
- po trzecie najzabawniejsze nigdy ale to nigdy nie można się godzić że coś po godzinach zrobisz, albo jakiś projekt wykonasz samodzielnie bo poprostu nigdy za to kasy nie zobaczysz ! - standardem jest to że zleca na zewnątrz różne pracy elektrykom, automatykom i też konstruktorom i nigdy za to nie płaci.


Także odczucia kologi z rozmowy rekrutacyjnej są słuszne i tylko żałuję, że ja byłem tak zaślepiony musem podjęcia pracy i nie widziałem tego co kolega a teraz tkwię tam i się męczę codzienną katorgą.
Reee 2017-02-17 12:04
W końcu ktoś się tam budzi i pisze całą prawde ( może całą ) bo nie napisał ilu tam Zas. Kier. było. A Sam wielki Kierownik ( bez włosów ) pewnie jeszcze siedzi i dalej wzrusza ramionami jak jest jakiś problem.
Ludzie nie pchajcie się tam.
merc 2017-02-17 13:46
Nie mam pretensji ze się nie dostałem. Ja się cieszę z tego, że już taki brak profesjonalizmu wyszedł przed moim ewentualnym zatrudnieniem. Jeżeli ma w d.. ludzi poważnych i problem jest oddzwonić, to jaki problem może być dla takiej osoby przy współpracy? To jest mała czynność, na którą się nie powinno zwracać uwagi, jednak osoba która jest tam niby dyrektorem czy HGW powinna mieć na uwadze nawet takie szczególiki.
Bronek- d..e też pewnie podcierasz sobie, a nie musisz. Tylko jak nie podetrzesz to będzie śmierdziało i tu jest problem.
Bysio 2017-02-19 14:55
Często ludzie idąc do pracy oczekują super warunków za dobre chęci. Wiem , że firma jest spoko pracuję tu i widziałem niejedno. Niektórzy myślą, że wystarczy być w firmie i już za to należy się kasa. Robotę może zrobić kolega. Ludzie widzą kto pracuje.
Bronek 2017-02-25 15:54
To jest dobra firma , pracuję i wiem jak wyglada od środka. Malkontentów jest dużo i zawsze będą niezadowoleni. Mamy fajną załogę i z pewnością nie będę zmieniał firmy. Gdyby było tak źle to byłoby dużo ofert!!!
Gargamel 2017-02-27 09:51
Witam serdecznie wszystkich. Pracowałem w tej firmie jakiś czas więc mogę napisać co nieco o panujących tam warunkach. Zacznijmy od tego że wszystko co napisali koledzy powyżej jest prawdą od używania nie legalnego oprogramowania po poślizgi w wynagrodzeniach. Od siebie dodam wszechobecny chaos kierownik produkcji który nad niczym nie panuje(pozdrawiam pana S ). Boss furiat który myśli że wszystko mu wolno obrażający pracowników czego byłem świadkiem rotacja pracowników godna dworca kolejowego. Ogólnie nie polecam szkoda zdrowia.
były 2017-02-27 11:41
Wita.
To co napisał Gargamel to 100% całej prawdy.
Pozdrawiam wytrwałych.
Aneta 2017-02-27 16:02
Jeszcze przez kilka dni firma KMTech Sp. z o.o. poszukuje kandydatów na stanowisko Zaopatrzeniowiec. Możecie podpowiedzieć osobom wciąż rozważającym aplikację jak wygląda praca na tym stanowisku?
ccc 2017-02-28 10:39
Krzysztof już nie pracuje?
A co do rozważania - nie proponuje tej firmy szkoda czasu.
Aneta 2017-03-01 11:29
@ccc pracowałeś w firmie KMTech Sp. z o.o.? Możesz powiedzieć więcej jakie są plusy pracy w firmie, a co według Ciebie trzeba zmienić?
Zostaw swoją opinię o KMTech Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMTech Sp. z o.o.