OLEOFARM Sp. z o.o.

Pietrzykowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 477 ocen.

Opinie o OLEOFARM Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.

Hej

Mogę wiedzieć jakie są stawki na start? Warunki krunki pracy? Zastanawiam się nad przejściem

Xy

Kiedys mialam okazje poznac szanownych dzentelmenow prezesow. Fantastyczni goście! Przyznaje ze chcialabym tam pracowac! Firma sie naprawde szybko rozwija. Kto sledzi wyniki ten wie.

Jasiek

Aplikowałem do firmy na stanowisko w kontroli, coś dodacie?

Olałem oleofarm

Ja poszedłem do firmy sąsiadującej z oleofarmem i jestem zadowolony, stawkę wynegocjowalem powyżej 2700 plus spoko benefity umowa o pracę. Trzeba tylko się rozejrzeć ...

Nadrek

Chyba nie jest tak źle jak piszecie. OLEOFARM na chwilę obecną nie potrzebuje tak bardzo pracowników. Może lepiej rozmawiać z kierownictwem firmy w sprawie podwyżek niż narzekać na forum co nic nie daje?

seth

Jak wyglada praca praca magazyniera/operatora wózka widłowego w tej firmie? Tzn zakres obowiązków warunki finansowe?

Maja

@emi, rzeczywiście po tylu przepracowanych latach powinna być jakaś podwyżka, czy ktoś z pracowników kiedykolwiek taką dostał? Zapytam Cię jeszcze skoro jesteś w OLEOFARM tyle lat, jak jest z tymi karami, o których pisał @Robotnik? Dopytywałam go ale nie dostałam odpowiedzi, może w takim razie Ty coś wiesz na ten temat?

emi
@Maja 27.09.2017 12:51
@emi, rzeczywiście po tylu przepracowanych latach powinna być jakaś podwyżka, czy ktoś z pracowników kiedykolwiek taką dostał?...

Nie byłam pracownikiem firmy oleofarm. Jestem nadal kierowcą w MPK. Kierowcy głównie zarabiają głównie przez godziny nocne i świąteczne. Męczy mnie wstawanie o 2 rano i ciągła odpowiedzialność dlatego staram się zorientować na rynku pracy ile można zarobić na różnych stanowiskach. niby mam wyższe wykształcenie ale od 7 lat raczej nie pięłam się po szczeblach kariery

Nowa

Czy w firmie dobrze się teraz pracuje, warto aplikować?

Maja

@Robitnik a te kary finansowe z rożnych powodów, o których wspominasz są uregulowane w umowie? Tylko w takich wypadkach takie sytuacje można tolerować. Jak to wygląda w praktyce?

Robotnik

Niby dają podwyrzszki oferty pracy non stop za byle gòwno zwalniający dzień ochroniarz dzienny podpierdalacz wyleciał mechanik podwyżki ale za źle położoną palete kara finansowa kontrola jakości jest w tym zakresie szkolona przez dyrektora aby jak najwięcej zedrzeć z ludzi źle wykonana praca kara finansowa oczywiście a pracownicy to zmieniający się Rosjanie lub Ukraińcy bo pracują ? A tu nie wiem za jakie stawki firma niby nie kuleje finansowo ale istne drugie Chiny.Dyrektor wychodzi na papierosa poza teren zakładu ale pracownik ma kategoryczny zakaz opuszczania stanowiska pracy .daje przykład co??? A wy wszyscy boicie się pisać prawdy? Bo czyta to dyrektor niech czyta ja tam bylem widziałem i słyszałem

Pracująca

Wydaje się, że osoba która nie pracuje w firmie, nie rozmawia na temat warunków pracy nie powinna wystawiać opinii, nie ma o niczym pojęcia!

Jony

Z kim negocjować? Myślę że trochę szkoda czasu żeby fatygowac się do firmy mimo że ona znajduje się niedaleko mojej obecnej... Gdzie pracownicy produkcyjni mają minimum 2700 do ręki jak wynegocjuja lepsza stawkę to mogą mieć więcej... A praca do trudnych nie należy więc po co zmieniać coś na mniejszą stawkę a za większy zapie rdziel... Mija się z logika... Pozdrawiam pracowników i walczcie o swoje bo ukraińscy pracownicy czasami tylko pogarszają wyniki pracy bo agencja zabiera premie więc im na nich nie zależy.

Zenia

Zawsze pracownik ma zbyt mało kasy a firma zbyt dużo płaci! Może trzeba negocjować?

Jony

Ile wyciąga pracownik produkcji​ miesięcznie netto? Jest szansa na 3300? Jestem z okolicznej firmy i często przejeżdżam koło oleofarmu... W mojej obecnej firmie mam 3000 zł na rękę jako operator plus ciekawy socjal fakt ratują nas premie. Z pewnych przyczyn szukam czegoś nowego...Jest szansa na takie zarobki w tej firmie?

Karo
@Jony 31.07.2017 16:28
Ile wyciąga pracownik produkcji​ miesięcznie netto? Jest szansa na 3300? Jestem z okolicznej firmy i często przejeżdżam koło ol...

Takiej stawki to nie ma nawet kierownik zmiany. Operator jak jeszcze pracowałam nie dostawał więcej niż 2500 zł na rękę. Pracownik produkcji kilkaset złotych mniej. Socjal to 100 zł na święta bożego narodzenia i to dopiero po tym jak 90 % pracowników pracowników produkcji odmówiła udziału w wigilli pracowniczej. Po za tym nic nie dorobisz bo praca w weekendy w sezonie zimowym jest za odbiór dni wolnych. Szukali ratunku w pracownikach z Ukrainy, ale nawet ci się nie garną a niektórzy po paru miesiącach pracy rezygnują bo bez problemów znajdują lepsze oferty na rynku.

emi
@Jony 31.07.2017 16:28
Ile wyciąga pracownik produkcji​ miesięcznie netto? Jest szansa na 3300? Jestem z okolicznej firmy i często przejeżdżam koło ol...

Jony, w której firmie na produkcji tyle płacą? obecnie pracuję na stanowisku kierowcy autobusu MPK we Wrocławiu i po 7 latach, jak mam około 20 godz świątecznych przepracowanych to wyplata wynosi 3 tys. jutro składam wypowiedzenie bo już czas na zmiany i tak sobie czytam opinie o innych firmach i trafiłam na twoją wypowiedź. jak mogę prosić o inf to będę wdzięczna ecich@wp.pl pozdrawiam Emilia

Maniutek

Niektórzy bardzo lubią negatywnie wypowiadać się o firmie. Sądzę, że maja na pieńku z firmą i złość muszą gdzieś wyrzucić. Każdy pracuje na własną pozycję w firmie, przy złej pracy nie ma szans na dobra pracę!

Pańcia

OLEOFARM w swojej branży daje sobie dobrze radę. Szkoda tylko, że są osoby szukające na siłę złych stron firmy.

nick
@Pańcia 23.07.2017 22:49
OLEOFARM w swojej branży daje sobie dobrze radę. Szkoda tylko, że są osoby szukające na siłę złych stron firmy....

Pańcia we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dobrze ci to zrobi!

Nadia

Gdyby OLEOFARM był złą firmą to lista ofert byłaby bardzo długa. Tak nie jest co świadczy o stabilności załogi, pewnie dobrej atmosferze. Dziwi bardzo wystawianie opinii przez osobę, która nawet nie jest pracownikiem .

Ad
@Nadia 19.07.2017 22:55
Gdyby OLEOFARM był złą firmą to lista ofert byłaby bardzo długa. Tak nie jest co świadczy o stabilności załogi, pewnie dobrej a...

Stabilność załogi?! Nie rozśmieszaj kobieto! Co róż wstawiane są ogłoszenia o pracę, selekcja jest bardzo spora, dobrze o tym wiesz! Pic na wodę to co piszesz!

Minionek

Myślę, że jeśli ktoś chce pracować w firmie to wcześniej zrobił rozeznanie. Problem często tkwi w braku chęci do pracy i zasłoną na lenistwo jest oskarżanie firmy o wszystko oby tylko usprawiedliwić swoje wady. To jest bardzo nie w porządku bo firma jest spoko!

Maja

@Nowy z tego co widzę, oferta ta pojawiła się w poniedziałek 2 dni temu. Myślę, że możesz śmiało aplikować. @Nowa Obecnie w firmie trwa rekrutacja. Oprócz stanowiska mechanika, o którym wspomina @Nowy, poszukiwani są również magazynierzy oraz pracownicy produkcji. Praca w jakim dziale firmy Cię interesuje? @gośćpróbowałaś swoje uwagi odnośnie procesu rekrutacyjnego przesłać bezpośrednio do firmy? Myślę, że taki feedback po rozmowie kwalifikacyjnej jest ważny nie tylko ze strony rekruter-kandydat, ale liczy się również opinia kandydata i tz. Candidate Experience, do którego firmy zaczynają przykładać coraz większą uwagę.

gość
@Maja 05.07.2017 15:50
@Nowy z tego co widzę, oferta ta pojawiła się w poniedziałek 2 dni temu. Myślę, że możesz śmiało aplikować. @Nowa Obecni...

Niestety ta firma jest na tyle niepoważna, że nie doczekałam się żadnej odpowiedzi z ich strony pomimo szybkiej reakcji i złożonej skargi do centrali!

Nowy

Czy oferta firmy OLEOFARM dla mechanika w dziale utrzymania ruchu jest aktualna, może ktoś wie i podpowie?

HR
@Nowy 05.07.2017 11:54
Czy oferta firmy OLEOFARM dla mechanika w dziale utrzymania ruchu jest aktualna, może ktoś wie i podpowie?...

Dzień dobry, tak oferta na mechanika w dziale utrzymania ruchu jest jak najbardziej aktualna. Proszę, o przesłanie swojej aplikacji na adres mailowy podany w ogłoszeniu. Zaznaczę jeszcze, że wszystkie nadesłane aplikacje są analizowane, ale na rozmowę zapraszamy wybranych kandydatów, którzy w największym stopniu stopniu spełniają oczekiwania. Aktualne oferty znajdują się na stronie firmowej jak również na portalu praca.pl

gość

Wcześniejszy komentarz dodany raz jeszcze , gdyż został usunięty !

gość

Pytania zadawane przez panią rekrutującą pokazały jak niekulturalna i bardzo nietaktowna jest osoba, która te pytania zadawała! Nie dozwolone są pytania o stan cywilny , dzieci i inne pytania prywatne mające na celu dyskryminację potencjalnego kandydata! Ja na takie pytania nie muszę odpowiadać a odpowiedziałam tylko i wyłącznie z grzeczności choć pani pytająca tej grzeczności ze swojej strony nie pokazała ! Ponadto przychodząc na rozmowę mam prawo wiedzieć jakie są zarobki na danym stanowisku a owa pani mi nie udzieliła takiej informacji, co więcej dodała że firma jest tajemnicza i nie udziela na rozmowie informacji o zarobkach. Kolejna kpina i totalny brak poszanowania dla potencjalnego kandydata nie wspominając o tym, iż jak można komuś powiedzieć że na zdjęciu z cv wygląda się dużo młodziej i inaczej niż na żywo. Totalny brak kultury ze strony pani rekruterki! Jeszcze z tak niesympatyczną wręcz bezczelną osobą to się nie spotkałam! Owa pani powinna stracić pracę i to bezapelacyjnie! Ręce opadają w jaki sposób traktuje się potencjalnych kandydatów! Radzę zastanowić się nad swoją kulturą jako firmy i ludźmi tam pracującymi!

gość
@HR 12.07.2017 11:06
Będę wdzięczna za podanie imienia i nazwiska pani, która prowadziła rozmowę rekrutacyjną oraz stanowisko, na jakie odbyła się r...

Proszę pani, rozmowa odbyła się w miesiącu kwietniu we Wrocławiu czyli trzy miesiące temu a pani dopiero teraz mnie o to pyta? Nie znam nazwiska tej pani i drugiej pani z rozmowy również, gdyż nie podały mi swoich nazwisk. Jedna pani przedstawiła się ,że jest z działu HR ,to była starsza pani około 49-50 lat z blond włosami , druga pani to była kierowniczka działu windykacji też starsza z ciemnymi włosami. Aplikowałam na stanowisko biurowe w dziale windykacji. Pani z blond włosami jest osobą bardzo nietaktowną, niekompetentną a wręcz bezczelną. Zadawała mi pytania dyskryminujące czyli pytania o Rodzinę, czy mam Męża i Dzieci. Takie pytania w ogóle nie powinny paść na żadnej rozmowie o pracę!. TAKA OSOBA WINNA BYĆ WYDALONA Z PRACY W TRYBIE DYSCYPLINARNYM! Kpina, że tacy ludzie jeszcze istnieją!

gość
@HR 12.07.2017 11:06
Będę wdzięczna za podanie imienia i nazwiska pani, która prowadziła rozmowę rekrutacyjną oraz stanowisko, na jakie odbyła się r...

Moja Rodzina nie powinna nikogo interesować i nikomu nic do tego czy mam Męża i Dzieci czy też nie!!! To jest tylko i wyłącznie moja sprawa prywatna nie mająca nic wspólnego z podjęciem zatrudnienia! Powinno się zgłaszać do odpowiednich organów takie osoby i firmy, które stosują takie taktyki mające na celu dyskryminację potencjalnego kandydata czy pracownika i takie osoby tak jak wspomniałam wcześniej winny być zwolnione w trybie natychmiastowym!

Nowa

Czyżby OLEOFARM nie potrzebował ludzi do pracy? Szkoda

Maro

2.500 netto podstawa - żenada Premie jak zrobisz to masz Plany kosmiczne ... jak na oleje i herbatki Kierownik zależy jaki ale byle nie ten który ledwo co dorwal się do władzy bo ADHD murowane : ))))

Gizio
@Maro 26.05.2017 13:17
2.500 netto podstawa - żenada Premie jak zrobisz to masz Plany kosmiczne ... jak na oleje i herbatki Kierownik zależy ja...

Maro ty chyba nigdy nie pracowałeś w Oleofarmie. Oleofarm nigdy nie miał w swojej ofercie herbatek. Coś tu ściemniacz gościu

Maja

@Anty co rozumiesz mówiąc, że w firmie dzieje się coraz gorzej? Jakie zmiany istotne dla pracowników oraz potencjalnych pracowników nastąpiły? Chętnie poznamy dowiemy się więcej o tym jakim pracodawcą jest OLEOFARM.

Aldona

Widziała, że OLEOFARM poszukuje referenta ds. finansowych i jestem bardzo zainteresowana. Słyszałam dobre opinie o firmie tylko może ktoś podpowiedzieć jak sie tu pracuje?

m.k

DO BYŁY : Jeśli uważasz , że normalnym jest przychodząc na rozmowę gdzie szanowne starsze panie wypytują o moje życie prywatne, stan cywilny itp to JESTEŚ W BŁĘDZIE! Grubo nie na miejscu jest zadawanie tego typu pytań bo nic nikomu do tego! Jeśli mają kompleksy to już nie mój problem! A na rozmowie mam prawo dowiedzieć się jakie oferują zarobki na danym stanowisku! Więc nie udzielaj się bo ja nie pytam cię o zdanie!!!

m.k

NIKT CIĘ NIE PROSIŁ O ZDANIE! A JA MAM PRAWO NAPISAĆ CAŁĄ PRAWDĘ O ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ! A TOBIE NIC DO TEGO!!!!

m.k

Tak, poinformowałam firmę mailowo i czekam na reakcję!

m.k

Tak, poinformowałam firmę mailowo i czekam na reakcję w tej sprawie!

Maja

@m.krozumiem, że uważasz, że Twoja rozmowa kwalifikacyjna nie przebiegła w sposób profesjonalny. Rzeczywiście, pytania o których wspominasz nie powinny podczas niej paść. Czy o nieprawidłowościach jakie wystąpiły podczas procesu rekrutacyjnego poinformowałeś firmę?

bltr

witam, JAk wygladają warunki finansowe na stanowisku PH PF. Jakie narzedzi apracy, czy mozna jezdzić prywatnie autem??

anonim

(usunięte przez administratora)

BYŁY

No kandydacie aleś pojechał. Tam wszystkie wyższe stołki już pewnie zajete. Szukaj miejsca gdzieś w kontrwywiadzie, bo tylko tam dowiesz sie tego co byś chciał wiedzieć np. informacji o zarobkach. No i może dadzą Ci zwolnić kogo chcesz. Powodzenia! Ja już nie pracuję w tej firmie ale chwile spędzone tam wspominam dobrze i ludzi tam pracujących, dlatego czasami odwiedzam tą stronę.

Julita

Co nowego słychać w firmie OLEOFARM ? Tak mało wpisów a chętnie bym się czegoś chciała dowiedzieć ponieważ złożyłam cv i czekam na odzew. Jak się pracuje, jaka jest załoga?

Zainteresowany pracą

Witajcie Recenzenci! Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego / farmaceutycznego w firmie OLEOFARM? np. - Jak duży region oni obsługują? - Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym? - Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie? - Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu? Mam też kilka innych pytań: 1. Czy 3500zł brutto podstawy, to wszystko co może zaproponować firma OLEOFARM na początek? 2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy? 3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy, cz raczej to co dostaniesz na początku zostaje na wieki (3500 brutto)? 4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy) 5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne? 6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PF? 7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie? 8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie? Pozdrawiam, Zainteresowany pracą

Iza

Witam, mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds.kadr i płac. Wcześniej chciałabym dowiedzieć się coś o firmie, atmosferze w pracy. Jeśli ktoś ma wiedzę proszę się podzielić.

Maja

@inny pracujesz w OLEOFARM? Chętnie bliżej poznamy Twoją opinię na temat pracy w firmie.

Maja

@ktośchętnie usłyszymy na temat Twoich wrażeń z pracy oraz warunków zatrudnienia oferowanych przez firmę.

Maja

Widzieliście już aktualne oferty pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.? Obecnie poszukują osób na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Weryfikacji Rynku w dziale HR. Zamierzacie aplikować?

Maja

@pracownik mógłbyś opowiedzieć coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę OLEOFARM Sp. z o.o.? Na co może liczyć pracownik firmy?

Roman
@Maja 27.02.2017 13:19
@pracownik mógłbyś opowiedzieć coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę OLEOFARM Sp. z o.o.? Na co może liczy...

Na wypłate 10 -go, żeby mogla starczyc do konca miesiaca.

ktoś
@Roman 28.02.2017 07:26
Na wypłate 10 -go, żeby mogla starczyc do konca miesiaca.

Zgadzam się w pełni,a ode mnie napiszę że jeszcze można spodziewać się masy obowiązków.

Ninka

Świetna firma i nie ma co tu dużo sie rozpisywać.!!!!

ktoś
@Ninka 25.02.2017 12:49
Świetna firma i nie ma co tu dużo sie rozpisywać.!!!!

taa...

Słupek

Każdy taki delikatny a samemu obraża się innych. Jak firma sobie dobrze radzi to trzeba jej dokopać?

Nowaczek

Szukanie dziury w całym. Dobra firma, dobrze prowadzona.

Muńka

Witam, mam pytanie czy firma ma nowe oferty pracy dla konsultantów dietetycznych najlepiej w Krakowie? Słyszałam , że to dobra i solidna firma i chcę tu pracować.

Prezes

Tych co chcą napisać coś o firmie proszę napiszcie też i do mnie. Podaję adres chrzanowski@oleofarm.com Prezes firmy Marek Chrzanowski " Do odważnych świat należy"

Cooooo

Pracuję w Oleofarm-ie i nie mogę narzekać na firmę. Wynagrodzenie jest w porządku zawsze wypłacane w terminie.

Młoda

Witam, czy w dziale kontroli/zapewniania jakości jest system pracy 3-zmianowy? Oraz czy działa w weekendy? Jak wygląda praca w tym dziale i ile można zarobić? ;) Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Młoda

Witam, czy w dziale kontroli/zapewniania jakości jest system pracy 3-zmianowy? Oraz czy działa w weekendy? Jak wygląda praca w tym dziale i ile można zarobić? ;) Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Nowa

Szukam pracy w firmie ponieważ słyszałam, że są ok. Bardzo proszę o kilka informacji. Ile można zarobić? Czy są jakieś dodatki do zasadniczej pensji?

Ela

Słyszałam, że będą podwyżki od nowego roku dla pracowników produkcyjnych, te które obiecał dyrektor, ze wlasciciele sie zgodzili. A wam cos wiadomo ?

prawdomowny
@Ela 18.12.2016 11:36
Słyszałam, że będą podwyżki od nowego roku dla pracowników produkcyjnych, te które obiecał dyrektor, ze wlasciciele sie zgodzil...

Dobrze słyszałaś - będą podwyżki - waszych norm produkcyjnych, bo na wynagrodzeniowe to raczej nie liczcie :D

Ktoś nowy
@prawdomowny 12.01.2017 13:08
Dobrze słyszałaś - będą podwyżki - waszych norm produkcyjnych, bo na wynagrodzeniowe to raczej nie liczcie :D...

I jak tam? Podwyżki były warto się zatrudniać? Jak wyglada praca na produkcji ciężka? Ile wychodzi wypłaty do reki? Bo jak wiadomo dojazd do firmy fatalny czy warto marnować czas z centrum.

Zostaw opinię o OLEOFARM Sp. z o.o. - Pietrzykowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OLEOFARM Sp. z o.o.