Viki - Med Wanat Adam

Adres: Topolowa 7 lok. 1, 40-167 Katowice

NIP: 6391624534 REGON: 241974988

Viki - Med Wanat Adam
3 11 6 1

Opinie o Viki - Med Wanat Adam

Apollo_440

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić swoje myslenie

Zuzanna
@Apollo_440 11.10.2018 09:50

Piszesz, że aby w firmie Viki - Med Wanat Adam działo się lepiej pracodawca powinien zmienić swoje myślenie. Co więc konkretnie proponujesz? Co nie podoba się Tobie w dotychczasowym sposobie myślenia swojego pracodawcy co z chęcią byś zmienił na lepsze?

Apollo_440
@Zuzanna 25.10.2018 16:06

Proponuję zmienić panią(usunięte przez administratora)na osobę inteligentną, z pomysłem na przyszłość, nie zadufaną w sobie. Szanującą pracowników i umiejącą ich wynagrodzić. Jak chcesz wyzysku to załóż firmę(usunięte przez administratora). Wszyscy i tak wiedzą, że ta firma istnieje tylko dzięki SS. (usunięte przez administratora) szanuj ludzi bo za chwilę znowu będziesz szukać ludzi do pracy.

Ja
@Zuzanna 25.10.2018 16:06

Nad tym chyba sam szef powinien się zastanowić. Przeanalizować dlaczego ma taką rotację pracowników. Zastanowić się czy nie warto szanować drugiego człowieka nawet jak jest tylko pracownikiem. Spojrzeć na siebie jak na człowieka który popełnia błędy, a nie ciągle szukać winnego.

NoDalej
@Apollo_440 23.11.2018 19:58

No i będzie . tik tak tik tak tik tak.. coraz bliżej święta....coraz bliżej święta.... No, ale przed świętami nikogo tu nie zwalniamy - chyba, że sami odchodzą :)

MaM

Lubię atmosferę w Viki - Med Wanat Adam za: (usunięte przez administratora) Od tej pory panuje harmonia i spokój w firmie.

:D
@MaM 04.12.2018 09:18

Taka atmosfera że nawet administrator usunął :D :D

Apollo_440
@MaM 04.12.2018 09:18

Hej, Adam nawet nie wie co to jest GoWork. Kolejny raz się podszywasz pod kogoś innego. Wcześniej pod Zuzannę ? Tak się pani (usunięte przez administratora) nie robi. Proszę już zaprzestać swoich gier i podchodów. Proszę nie drążyć kto, co, jak i kiedy ? Proszę nie obgadywać swoich ex-pracowników, nie dzwonić do nich, nie fałszować rzeczywistości wobec aktualnych pracowników (kto co sprzedał i dzięki komu itp.) - jesteśmy wszyscy na bieżąco i nieprofesjonalnie to wszystko wygląda. Każdy kto panią zostawia ma ku temu wyraźny powód. Nie potrafi Pani kierować ludźmi, jest Pani bardzo kiepskim managerem. Proszę może lepiej zająć się dziećmi i rodziną.

MaM
@Apollo_440 04.12.2018 15:14

Po tej stronie Adam Wanat. Jak już pisałem wcześniej. Zanim coś tu napiszesz podpisz się. Proponuję zakończyć to pisanie.

Infirmator
@MaM 04.12.2018 17:02

Panie Adamie informuje że ta strona jest po to aby: Administrator 22.02.2018 12:40 Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w viki-med? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat! Ta strona nie jest po to żeby szukać znajomości :)

:)
@MaM 04.12.2018 09:18

Dobra kończymy, bo zaś PP zacznie wydzwaniać.... :)

NoDalej
@:) 10.12.2018 20:06

No albo facet od RODO nas zaskarży i pójdą z AW na Policję....heheh...mój mecenas tylko czeka....łatwa kasa do zgarnięcia będzie....

MaM

Po tej stronie Adam Wanat. Zanim coś napiszcie tu, to przynajmniej miejcie cywilną odwagę ujawnić sie i podpisać imieniem i nazwiskiem.

pracownik

Gdyby nie SS to ta firma by nie istniała

Zuzanna
@pracownik 23.11.2018 19:55

Możesz rozjaśnić, o co chodzi w zdaniu, które użyłeś na temat pracy w Wiki - Med Vanat? Dlaczego uważasz, że gdyby nie SS ta firma by nie działała? Będę wdzięczna jeśli wyjaśnisz i uargumentujesz swoją opinię.

:)
@Zuzanna 25.11.2018 17:03

Zuzanna napewno tego chcesz?

Apollo_440

"Ja wolę dać pracownikowi więcej zarobić niż sobie przyznać premię" - cytat pani Prezes cenniejszy niż Pana Prezesa

:)
@Apollo_440 23.11.2018 20:16

Jeden z wielu "mądrych" cytatów niestety.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w viki-med? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Apollo_440
@Administrator 22.02.2018 12:40

Tu nie ma atmosfery.

pracownik

Jeśli chcesz dowiedzieć się jakiego "szefa" nie chciałbyś mieć nigdy to polecam choć jeden dzień w tej firmie. Przerośnięte Ego "Pani Prezes" i brak jej kompetencji widać już po pierwszym "szkoleniu". Do tego brak szacunku do pracowników i głodowe zarobki. Tak na kasie w Biedronce zarobicie więcej i tam będą was szanować.

Apollo_440
@pracownik 10.10.2018 22:03

Dokładnie tak

A

Nie polecam! Najlepiej omijać szerokim łukiem. (usunięte przez administratora), zarobki głodowe,wtrącanie się (usunięte przez administratora)do życia prywatnego,brak urlopów, brak rozwoju,(usunięte przez administratora), zero szacunku, praca w ciągłych nerwach, zero szkoleń, zmuszenie do założenia własnej działalności, stażyści mają (usunięte przez administratora) pracę z brakiem perspektywy późniejszego zatrudnienia, codzienne pranie mózgu. Można książkę napisać o braku kompetencji Pani Prezes oraz o licznych, niezwykłych historiach dziejących się w Viki-Medzie. Zgadzam się z opinią, że można się w tej firmie nabawić nerwicy i stracić zdrowie psychiczne.

Apollo_440
@A 10.10.2018 22:15

Zgadzam się w 100%

Mała Mi
Zweryfikowany użytkownik

Nerwica gwarantowana. Brak jakichkolwiek zasad, procedur itp o wszystko musisz pytać Szanowna Panią zero możliwości rozwoju i samodzielności w pracy. Zero szacunku do drugiego człowieka. Praca na własnej działalności że względu na to iż pracodawca zakłada że każdy kto tu przychodzi chce ją oszukać i naciągnąc a kwestia finansowa to śmiech na sali. Nie polecam, po tygodniu pracy szukałam czegoś innego, stracony czas i energia.

:)

Ludzie... chcecie zachować odrobinę zdrowia psychicznego? To szukajcie dalej, bo ani nie zarobisz, ani się nie rozwiniesz, ani satysfakcji z pracy mieć nie będziesz. Informacja dla wszystkich stażystów: będą Wam wciskać tę firmę ile się da, ale ze szczerego serduszka radzę - darujcie sobie, bo nawet jeśli jakimś cudem podpasujecie Szanownej Pani, to sami będziecie modlić się o ostatni dzień pracy w tym miejscu.

ToJa

Hej, proszę przestać wypisywać takie rzeczy. Chcesz się przekonać jak jest aplikuj, a jak nie chcesz tu pracować to szukaj gdzie indziej. Jak kasy za mało to polecam Biedronkę - teraz płacą tam 2200 netto, jest grafik na cały miesiąc, praca w soboty, niedzielę i święta. Twój wybór.

AnnoDomino2017

mi wystarczyły 2 dni żeby otworzyć oczy; dziękuję;

Profeska

Super !!! Polecam :):):)

AW

Zgadzam się.

JJ

Firma KOGUT - nie polecam.

Zostaw opinię o Viki - Med Wanat Adam - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viki - Med Wanat Adam