Krzysztof Sokolowski08.09.2015 07:31
Zaraz zwymiotuje czytając opinię ludzi , którzy chowają się za wymyslonymi Nickami. Jak kundle bezimienne obszczekujecie firme PQG.Serwice, która dała wam prace, karmi wasze rodziny i będzie to robiła jeszcze długo po was.
Pracuje w tej firmie od 2010 roku, to szmat czasu. Pracuje na stanowisku Monter wykładzin. Dzięki tej firmie zwiedzilem kawał Francji. Od Alp po Paryż, Marsylia, Grenoble, Lyon....długo by wymieniać. A od roku na Gwadelupie. Dach nad głową zapewniony w stopniu komfortowym, auto sluzbowe, naprawdę godziwe wynagrodzenie, pomoc w załatwianiu wielu spraw, wszystko podane na tacy i zaplanowane. Jak wyłania się jakiś problem to czy to Agnieszka, Basia czy Luiza rozwiązują bo lub doradzają. Między starymi i nowymi pracownikami kontakt zapewniony i utrzymywany jest. Gdzie jest druga taka firma w której człowiek czuje się jak w rodzinie?
Wielu wymieni inne firmy gdzie jest lepiej, więc co Ty człowieku tu jeszcze robisz??? Gryziesz rękę, która Ciebie karmi. Spotkałem już wiele Ciap życiowych, którym zawsze będzie zle, a samemu tyłka sobie nie potrafi podetrzeć. Było wielu narzekaczy i będą dalej. Ja ze swej strony polecilem ta firme swoim kolegom, którzy pracują i dbają o dobra opinie dla niej i będę ja polecał dalej, każdemu normalnemu czlowiekowi bo z takimi się tu pracuje.