3.6/5

Procedura aplikacji

3. Opinie o pracodawcach Stahnsdorf
  5. Opinie o LPS GmbH

Opinie o LPS GmbH Stahnsdorf

Nie przegap nowości o LPS GmbH!

Nowy

10.02.2022 11:53

Hej pracuje ktoś przez LPS w Lipsku na magazynie momox?
    Kazik

20.12.2021 13:55

Polecam pracę przez LPS. Jeździłem z różnymi firmami do pracy w Niemczech, ale u nich najlepsze warunki.

26.01.2022 12:26

Ale chyba nie wyplata bo wiecej niz 1200 nie dadza

03.02.2022 11:40

Można u nas otrzymać znacznie wyższe wynagrodzenie. Kwoty są zależne od stanowiska i konkretnego zlecenia. Jeśli chciałaby Pani dopytać o szczegóły, zapraszamy do kontaktu pod nr tel. 71 750 44 44. Pozdrawiamy!

17.01.2022 09:47

LPS GmbH z siedzibą w mieście Berlin zatrudnia na stanowisko Pracownik magazynu. Czy ktoś był już na rozmowie i podzieli się wrażeniami?
    Gabi

01.02.2022 14:42

Ja wlasnie sie tam wybieram,prosze o kontakt

03.02.2022 10:50

Dzień dobry. Zapraszamy do kontaktu pod nr tel. 71 750 44 44. Pozdrawiamy!
    kandydat

20.01.2022 15:33

Czy agencja tuż po podaniu adresu zamieszkania i numeru koordynatora wymaga zdjęć dowodu osobistego? Miałem kilka dni temu taką sytuację

26.01.2022 15:26

Dzięki zdjęciu dowodu, firma może reprezentować Pracownika w niemieckim urzędzie. Dzięki temu Pracownik dostaje korzystniejsze warunki rozliczenia w Niemczech.
    kandydat

17.01.2022 12:25

Czesc. Pracował ktoś w Lipsku na magazynie z książkami i płytami? Jak mieszkania, płaca?

19.01.2022 10:38

Zarobki na tym stanowisku w Lipsku to ok. 1750 € brutto miesięcznie (11,00 € brutto/h) wypłacane zawsze w terminie. Zakwaterowanie jest zapewnione oferujemy zapewniamy: - niemiecką umowę o pracę z ubezpieczeniem zdrowotnym; - zwrot kosztów za dojazd do Niemiec; - bezpłatny transport do pracy; - możliwość uzyskania zaliczki po 2 tygodniach pracy; - 2 dni płatnego urlopu za każdy pełny przepracowany miesiąc, dodatki za święta; - opiekę polskiego koordynatora.

26.01.2022 12:24

Praca najlepsza jaka znam polecam ale lps nie da zarobic nie stety ok 1200 trzeba liczyc na czysto

23.11.2021 10:55

Czy kwota 9200 to dobra stawka w firmie LPS GmbH?
    Tix

22.01.2022 23:27

9200 to mało??

26.01.2022 12:24

9200 brutto oraz odjac mieszkanie zapewne, ogolnie 1200 netto w lps sie zarabia maks
    Pati

17.01.2022 17:46

Czy ktoś jedzie do Halle do pracy w styczniu?
    Nikt

20.01.2022 19:38

Ja z chłopakiem
    Spoxi

18.01.2022 09:43

Problemy od początku zatrudnienia , biuro mówi dzwonić do koordynatora, a on żeby dzwonić do biura . Jeżeli chcesz się przenieść do innej agencji a praca jest w tej samej firmie to też utrudniają . Na rynku są lepsze firmy niż ta .
    Gosica576

07.01.2022 22:01

Czy pracuje ktoś na magazynie Rossmann w Landsberg ile można godzin w miesiącu wyrobić? Czy warto się tam przyjąć?
    Nuska

16.01.2022 09:04

Pracowałam tam 3 mc godzin można wyrobić podstawę 151 nadgodziny czasem się zdarzają można wyłapać może 3 godz. mc bo pracuje się tam od pon-do pt po 8 godz na 3 zmiany weekendy wolne a

06.01.2022 21:16

xyza

06.01.2022 21:24

Nie dajcie się nabrać na te 1800-1900 euro brutto. Oni i tak płacą za 151 godzin, reszta idzie na zeitkonto. Także łatwo sobie policzyć ile się zarobi brutto. Mieszkania katastrofa kroją po 220euro, gdzie w mieszkaniu jest 6 osób (usunięte przez administratora)

30.12.2021 12:38

W Niederaula LPS GmbH poszukuje pracownika na stanowisko Koordynator Projektu. Brałeś udział w rekrutacji? Napisz, jak Twoim zdaniem wyglądał ten proces. Twoja opinia może okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w przedsiębiorstwie.
    Olekk

03.01.2022 15:08

W Niederaula pracuje w centrum logistyczny. Rekrutacja była prosta i szybka. Przede wszystkim rozmowa przez tel. Potem wszystko też poszło sprawnie.

05.01.2022 22:32

Krótko zwięźle i na temat. Wstawka oferowane za takie stanowisko jest śmiechu warte. Koordynator za prawie takie same pieniądze jak zwykly pracownik ma dużo więcej obowiązków. Dodatkowo każda agencja z którą się spotkałam oferowała również zakwaterowanie prywatny dla koordynatora. Na tym projekcie koordynator musi być dziewięcioma osobami mieszkać na jednym mieszkaniu, dodatkowo robić jako kierowca Busa, i całkiem możliwe pracować na magazynie jak normalny pracownik Pracowałam już w tej agencji jako zwykły pracownik, bo każdym razem moja wypłata była różna i mojego partnera, mieliśmy jedno konto wspólne bankowe i widziałam oba przelewy. Niestety na koniec również tylko część osób dostała karę za rzekome nie segregowanie śmieci,Oczywiście nie zobaczyliśmy żadnego dokumentu stwierdzającego iż jest to prawda.

28.11.2021 11:55

Pracujesz na Magazynier - Pracownik Magazynowy w firmie LPS GmbH? Co sądzisz o rekrutacji?
    Kazik

20.12.2021 13:53

Rekrutacja szybka, podstawowe pytania, duży wybór miejscowości
    Intec

16.12.2021 17:40

Pracowałam kilka msc na projekcie w DHL Köln,praca może nie należy do lekkich ,ale sądzę że to kwestia przyzwyczajenia,ja osobiście się do niej przyzwyczaiłam. Kilka dni temu zakończyłam współpracę z tą firmą. Jeśli chodzi o samą agencje ,nie mogę powiedzieć złego słowa,wypłaty są na czas,jeśli miałam jakiś problem,zawsze otrzymałam pomoc. Jeśli chodzi o koordynatora tego projektu,z mojego punktu widzenia ,przy tak dużej odpowiedzialności jaka jest praca z ludźmi ,wywiązuje się z niej bardzo dobrze. Gdyby nie moja obecna sytuacja podejrzewam że bym sama nie zrezygnowała.

07.12.2021 15:58

Szanowni, czy ktoś mieszka w Halle i może się podzielić swoją wiedzą/doświadczeniem na temat warunków zakwaterowania?

08.12.2021 08:58

Telewizja jest
    Wieśka

13.12.2021 14:04

1 lub 2 współlokatorów w pokoju
    Klaudia

30.11.2021 21:29

Ktoś ze szklarni w Oberkramer? Jak wynagrodzenie i zakwaterowanie?

13.12.2021 14:02

Nie mamy obecnie takiego zlecenia. Jeśli jest Pani zainteresowana pracą, zapraszamy do kontaktu: 71 750 44 44. Pozdrawiamy!
    Rysiek

26.11.2021 13:44

Witam czy ktoś jest może na projekcie w Halle k. Lipska komisjonowanie perfum i kosmetyków? Ile się płaci za mieszkanie? Jak warunki mieszkalne ? Dojazd do pracy ile km ? czy zwracają koszty dojazdu (amortyzacja pojazdu) Koordynatorzy ogarnięci czy raczej(usunięte przez administratora) mają i radźcie sobie sami ? (usunięte przez administratora)
    Wieśka

13.12.2021 13:56

Mieszkania ok – pokoje 2-3 osobowe. Do pracy jeżdżę busem firmowym za darmo, ale z tego, co wiem, zwracają też koszty przejazdu, jeśli wolisz na własną rękę. Koordynatorzy całkiem spoko. :)
    Czarlees

10.12.2021 19:41

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca jako Komisjoner art. odzieżowych - k. Lipska. Czy warto spróbować ? Ile na czysto można zarobić tam miesięcznie ?
    Nieznajomy

08.12.2021 22:31

Pierwsza moja praca pod tą firmą i ostatnia. Jednym słowem tragedia. Ludzie pracujący w biurze nie znają się na niczym . Miałem 2 inne nazwiska podane w głównych dokumentach. Inne nazwisko na niemieckiej umowie oraz inne nazwisko bezpośrednio w magazynie. Nie polecam firmy....
    Anita

02.12.2021 10:29

Plusem firmy jest zapewniony dojazd i zakwaterowanie. Pracuję już długo i jestem zadowolona.

07.12.2021 16:30

Mieszka Pani w Halle? Jaki standard?

08.12.2021 08:57

Dzielnica z lat 80 tych mieszkania średnie jest Internet i tv brak

21.11.2021 11:57

Szukam pracy na Magazynier - Operator Wózka Widłowego. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat oferty firmy LPS GmbH? Czy oferują tam zarobki w okolicach 3600 ? Jaka forma umowy jest proponowana?
    Zespół LPS GmbH

22.11.2021 13:32

Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Operatora Wózka Widłowego. Zachęcamy do śledzenia naszych aktualnych zleceń na Facebooku LPS - Praca Tymczasowa.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LPS GmbH?

Beach

18.10.2021 15:30

Jadąc z nastawieniem, że chce się pracować to i żadnych problemów z biurem nie ma. Ofert dosyć sporo, można wybrać coś pod siebie.
    Poramańcza

19.10.2021 17:12

Potwierdzam. Wypłata zawsze była na czas, i na plus darmowy transport na miejscu. W innej agencji musiałam sama dojeżdżać na magazyn.
    Klaudia

13.10.2021 17:32

Witam czy ktoś pracował na sortowni paczek w Reichenbach ?
    Joker

15.10.2021 04:48

Tak witam załadunek i rozładunek ręcznie bez żadnych linek nieważne czy paczka wazy 30-40 kg nawet kobieta każą nosić
    Lipsk LPS

18.10.2021 17:39

Szczerze weź poszukaj czegoś innego tam nie zrobisz i jeszcze stracisz zdrowie psychiczne
    Lipsk LPS

18.10.2021 17:37

Nie polecam serdecznie tej firmy z kilku istotnych powodów... Przez dwa miesiące pracowałem na 6klasie podatkowej gdzie po pierwszej wypłacie to zgłosiłem i mieli zmienić teraz się okazuję że nic z tym nie zrobili i za cały miesiąc zarobiłem 620+- euro (wcześniej w innej firmie przez rok miałem pierwsza klasę podatkową)
    Remik

15.10.2021 04:52

Ciekawe czemu usuwają opinie te negatywne a zostawiają te dobre bo jak ktoś wchodził w (usunięte przez administratora) to miał dobrze (usunięte przez administratora)
    NOWY

16.08.2021 18:09

Witam co sądzicie o ofercie pracy w magazynie odzieżowym w Winsen koło Hamburga ponieważ rozważam ta ofertę pracy ? Chodzi mi głównie o atmosferę w pracy i wypłacalność i zakwaterowanie. O tą ofertę pracy chodzi : (usunięte przez administratora)

14.10.2021 20:24

Spoko robita lekka i przyjemna zarobki takie sobie ale jak do takiej pracy to nie ma co się dziwić atmosfera jak w pracy w sumie nie było źle fajnie się pracowało i dogadywało z liderami na magazynie z 1000 e byś dostał ja daje jak nabarzdziej na + agencja nie jest też taka zła w sumie może lekko zamulona ale co trzeba zawsze ogarneli
    Kolonia

20.04.2021 16:01

Witam chce jechać do Kolonii na sortowanie paczek jakieś opinie o tym miejscu?
    ...

27.09.2021 20:15

Skoda ty takies umy bierzesz haha chyba bezpośrednio pod (usunięte przez administratora) A nie przez tych idiotkoe
    Monika

08.10.2021 15:28

Polecam do Halle. Tam do wyboru Hermes albo DHL. Lepiej placa

Kontakt - LPS GmbH

Ruhlsdorfer Straße 95/H101 14532 Stahnsdorf

niko

29.09.2021 00:07

WItam, W przyszłym tygodniu mam zacząć prace w Lipsku w firmie Momox przy komisjonowaniu . Czy jest tu ktos kto pracuje tam i mógłby sie wypowiedziec o pracy i o zakwaterowaniu? Pozdrawiam :D
    Monika

08.10.2021 15:08

Praca ok. Zakwaterowanie tragedia i daleko, inne firmy maja w Lipsku. Ale musza cie zwolnic, abys mogl do nich przejsc. Koordynator uciekl do Solid, aby miec spokoj od pijakow.
    Witam

29.09.2021 06:40

Chodzi o Kaufland, nie wiem jaki to magazyn KIK bo nie mam tam propozycji wyjazdu
    Witam

28.09.2021 04:29

Witam czy ktoś orientuje się jak wygląda praca przy komisjonowaniu w Dortmund ? Jak z pracą i mieszkaniem ? Pozdrawiam
    Byly pracownik

28.09.2021 21:05

Odpuść sobie , kasa bardzo słaba.
    Kik

28.09.2021 21:15

Jeśli chodzi o kika to odpuść sobie :)
    Ktos

27.09.2021 20:42

Pieniądze które zarabia się na kiku to jakaś kpina. Zdecydowanie nie polecam. Szkoda zdrowia i czasu
    Gosc03

21.05.2021 19:34

Witam. Mam pytanie, co sądzicie o magazynie DHL w Kolonii? Widziałam, że szukają ludzi, nie wiem co o nich sądzić po tych opiniach. Pozdrawiam
    Dobrze wiesz ;)

03.06.2021 15:58

Tragedia. Odpuść.
    Jasio

19.08.2021 13:04

Odradzam firmę, praca na akord. Próbowałem na 2 projektach i odradzam. Byłem z firmą 4 lata temu i pracowała tam kierowniczka we Wrocławiu na która można było liczyć teraz zapomnij że w biurze ci ktoś pomoże.
    Cola Original

25.03.2021 16:49

Witam , mam zamiar jechać 5.04 do Lipska na komisjonowanie płyt i książek i chciałem zapytać jak to wygląda z pracy , czy ciężko , czy dobrze płacą oraz jakie warunki na mieszkaniach.
    Jonny

24.06.2021 13:16

halle joachimstalerstrasse spoko ?
    Miszel

13.08.2021 17:49

pieniądze spoko Warunki mieszkalne dramat przyjmują i zbierają wszystkich w jedno miejsce na JoachimStalerstrase 220 e za klatkę na szczury nie wspomnę o tym że nie ma nawet wifi na kordynatorów nie ma co liczyć nawet

25.07.2021 10:08

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z LPS GmbH? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    Karina

02.08.2021 09:18

Sama zrezygnowalam. Potrzeba rozwoju i... snu zdecydowaly. Aby pojsc swoja droga.
    Miszel

13.08.2021 17:47

Nie kłam nie kłam oboje wiemy że leciałaś na 2 fronty Karyna sławna coraz bardziej przyjmowała ludzi na Ransant osobną agencje i leciała na 2 agencje żeby nie od prowadzać podatku kpina z ciebie życiowa na dodatek
    Ala

09.08.2021 17:50

Hej , był już ktoś na projekcie Takko niedaleko Hamburga ? Ciężko dla kobiet ? Proszę o pomoc

10.08.2021 00:28

Lekka praca
    Ala

10.08.2021 13:06

Mógłbyś coś więcej powodzić , na czym polega praca ? :)
    Stachu

05.08.2021 14:08

Witam mam pytanie czy ktoś pracował jako komisjoner dla Penny w Landsberg jaka jest prawdziwa placa i praca i jakie mieszkania i ogólnie
    Stachu

05.08.2021 13:21

Czy ktoś pracował w Penny w Landsberg proszę o info jaka praca prawdziwa i placa oraz mieszkanie z góry dziękuję
    Al

17.06.2021 01:57

Dostałem propozycję pracy od tej agencji. Czy ktoś może mi powiedzieć czy warto współpracować dla tej agencji czy sobie odpuścić i szukać dalej? Jeszcze nigdy nie byłem zagranicą, mam trochę obawy by nie zostać oszukanym, to byłaby moja pierwsza praca zagranicą. Czytałem dużo opinii o tej agencji i sam już nie wiem co mysleć.
    Majjorow

10.06.2021 19:53

Bez złych doświadczeń,biuro zawsze pomocne
    Mmm

02.06.2021 14:46

Witam ktos pracuje przy komisjonowaniu w Nettatal? Jak wrażenia , zarobki itp?

27.05.2021 23:27

Gosc03

28.05.2021 20:08

Pracowała / Pracował tam Pan / Pani? Pozdrawiam;)

Zostaw merytoryczną opinię o LPS GmbH

Oferty pracy - LPS GmbH

Komisjonowanie art. drogeryjnych wBurgwedel od zaraz!

Hanower

15.69 - 15.69 EUR / h

Operator wózka widłowego wUnnaiBergkamen od 06.07.2026r.

Dortmund

15.69 - 15.69 EUR / h

Pracownik Centrum Przesyłkowego w Hannover

Hanower

14.96 - 18.7 EUR / h

Komisjoner art. wielobranżowych k.Dortmund

Bönen

13.9 - 13.9 EUR / h

Komisjoner art. wielobranżowych w ok.Dortmund od zaraz!

Dortmund

2100 - 2100 EUR / m

Komisjoner art. spożywczych k.Drezna!

Thiendorf

14.96 - 15.33 EUR / h