POK Sp. z o. o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 62 ocen.

POK Sp. z o. o.
262

Opinie o POK Sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POK Sp. z o. o.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w POK Sp. z o. o.? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo istotna!

Dominika

@Bulinka74, z Twojego opisu wynika, że na rozmowie kwalifikacyjnej w POK dowiedziałaś się najważniejszych kwestii odnośnie do zatrudnienia w tej firmie. W jakiej natomiast atmosferze się odbywała? Ile osób brało w niej udział? Przytoczyłabyś kilka pytań, które zostały Ci zadane?

Bulinka74
@Dominika 10.04.2018 20:39

Witaj Dominika .Jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną to każda osoba była umówiona na godzinę ,która wcześniej była ustalona telefonicznie. A sama rozmowa( pisałam już wcześniej)spokojna w miłej atmosferze. Pytania rekrutacyjne hmm....Jaki jest Pani cel w sprzedaży? Jak sobie Pani radzi z "trudnym klientem". (najlepiej powiedzieć....SPŁYWA PO MNIE JAK PO KACZCE)żart ale coś w ten deseń(to podpowiedz dla osób które nigdy nie pracowały na słuchawce)W jakim wymiarze czasu chciałabym pracować? To były moje pytania z tego co sobie przypomniałam. Muszę dodać ,że każdy rekruter (czytając CV aplikanta)układa sobie w głowie lub pisemnie ,pytania pod osobę.Więc każdy ,może mieć zupełnie inne pytania. Naprawdę nie ma się czego bać.Firma otwarta dla wszystkich .Mi nie odpowiadała tylko kwestia finansowa.Ale o tym pisałam już wcześniej.

Dominika

@M.Z., opinie usuwane są tylko w takich przypadkach kiedy łamią postanowienia regulaminu tego forum. Z jego treścią możesz zapoznać się pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin Zapewniam, że ważne są zarówno te pozytywne jak i negatywne komentarze, ważne jednak aby były w jak największym stopniu merytoryczne i uwzględniające regulamin @Bulinka74, napisałaś, że uczestniczyłaś w rozmowie kwalifikacyjnej w POK Sp. z o. o. Mogłabyś krótko opisać jej przebieg? Będzie on ważny dla osób, które czekają na własne rozmowy kwalifikacyjne u tego pracodawcy.

Bulinka74
@Dominika 19.03.2018 06:40

Ja napisze tak.Ta firma nie jest zła ,ale jak dla mnie z 10letnim doświadczeniem w tej branży za mało płaci.Jest to sprzedaż więc podstawa powinna być ok.2500zł+premie od sprzedaży.Na sprzedaży zarobki są od 4000zł w górę.Ale jeśli macie małe dzieci to praca jest okey,gdyż na górze w firmie jest przedszkole/żłobek za które się nie płaci.Firma fajna dla młodych mam .Praca od 8-16 wolne weekendy ,płatne urlopy.Tyle co się dowiedziałam na rozmowie.

Bulinka74

Witam.Ja Państwa proszę.Tutaj przyszli pracownicy(np.ja)chcą się dowiedzieć na temat firmy,w której być może będą pracować.Jestem zaproszona na jutro na rozmowę jako telemarketer.Mam 10letnie doświadczenie i wiem ,że trzeba nawijać do słuchawki.To ,że jest sprzedaż ,przedszkole firma pisze w ogłoszeniu.Konkretnie napiszcie jakie zarobki,jaka atmosfera w pracy.

Bulinka74
@Bulinka74 13.03.2018 12:14

No i nic ciekawego się nie dowiedziałam o tej firmie ,więc nie poszłam.A Pani Dominika jest zbyt nadgorliwa .Firma miałaby bardzo dobrego pracownika z dużym doświadczeniem.Są firmy o których piszą dobrze.Ta do takich zapewne nie należy.A szkoda.

Administrator

Czy chcielibyście więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą POK Sp. z o. o.?

M.Z.
@Administrator 25.02.2018 08:57

Chętnie, ale cokolwiek napiszemy to usuwacie.

Dominika

@Roberr jeżeli dochodzi do usuwania wpisów na tym forum, to tylko tych, które naruszają zasady regulaminu, z którym możesz zapoznać się pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin Celem tego miejsca jest gromadzenie wyłącznie merytorycznych opinii na temat firm jako pracodawców. Nie mogą zawierać wulgaryzmów, być obraźliwe itp.

M.Z.
@Dominika 21.11.2017 23:23

No to bardzo ciekawe, bo są usuwane też komentarze, które są po prostu krytyczne, a regulaminu nie łamią.

Sansa

Fajna firma - pracuję w niej już od paru lat - i to co mogę od siebie powiedzieć - POK pomaga przedsiębiorcom, a dla nas pracowników jest świetny pod względem wynagrodzenia, wyrozumiałości i nawet żłobka dla maluszków. Więc zastanawiam się skąd te hejty??

anonim

(usunięte przez administratora)

To forum to jakiś żart
@Tadzik 05.12.2017 00:19

Pytanie do administratora- na jakiej podstawie został usunięty komentarz z 1.12.?

Tymon

Jaka cisza, co się dzieje, że nic nie piszecie?

Roberr
@Tymon 26.10.2017 16:27

Moderują wpisy.

Justyna

Takich firm jest z całą pewnością mało. Kto chciałby sobie zawracać głowę opieką nad dziećmi pracowników. Super sprawa oby więcej firm poszło ich śladem to byłby sukces. Czy mógłby ktoś dodać kilka zdań o pracy jaka wykonuje firma? Słyszałam dobre zdanie o POK.

Olga

Bardzo zainteresowała mnie informacja o tym przedszkolu przy firmie. Może ktoś ma więcej informacji?

Monika
@Olga 02.08.2017 22:12

Firma zapewnia opiekę nad dziećmi podczas pracy , super sprawa, bardzo miła opiekunka i fajnie zorganizowany pokój zabaw dla dzieci. Dodatkowo w przypadku ładnej pogody dzieci spędzają czas na ogrodzie. Polecam

Marta

A to prawdą co piszą w tym linku (usunięte przez administratora) że jak przyjdę do pracy to jest możliwość pozostawienia dziecka w przedszkolu która działa,ma działać przy firmie?

Gruby

Każdy może mieć kilka firm i to nie jest żadne przestępstwo. Jeśli komuś nie odpowiada rodzaj pracy z jakiegoś powodu to nie musi tu pracować ale nie widzę powodu do oskarżania firmy. Firma prowadzi taki rodzaj działalności i idąc do nich wiecie co się tam robi!!

Gruby

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o firmie? O[pinie są bardzo różne i trudno jest znaleźć prawdę. Ja słyszałam sporo dobrego o firmie.

Feliks

@Były klient Myślę, że na siłę nikt nie podpisuje żadnych umów a jeśli ktoś decyduje się na taką usługę to powinien być świadom, iż nie ma nic za darmo. Ludzie trzeba trochę myśleć a nie byłoby kłopotu.

Natalia

@Oszukana przez POK Myślę, że niesłusznie tak oceniasz firmę????

Iza

POK w dalszym ciągu nie zatrudnia nowych osób. Szkoda bo słyszałam o nich dobrze i chciałabym tu pracować.

grzegorz

Nie ma wcale ich nowych ofert pracy, może ktoś wie o pracy dla przedstawiciela handlowego? Jakie zarobki są na starcie?

Hvv

juz nie szukaja z tego co wiem to te oferty sa juz od jakiegos czasu nieaktualne no ale szkoda bo z tego co pamietam to tam mozna bylo ok 2 tysiecy zarobic

aplikantka

że też ktoś naiwny w to wierzy.... zwłaszcza PRZEDSIĘBIORCY którzy myślą, że sa konsumentami :)

Tadeusz

Najlepiej Oddać Sprawę do POK i nie wierzyć głupim komentarzom ;-) ja tez wykupiłem usługę i mam z nimi kontakt prawie codziennie.A Dzięki POK mam juz pierwsze zwroty za faktury i mniej telefonów.

irena
@Tadeusz 04.11.2015 09:43

jeżeli jesteś jak mowisz zadowolony to proszę o namiary telefoniczne, ja też dostaję telefony ządaniem zapłaty za wizytówki których nie zamawiałam może na maila [email protected]

Aga

Witam. Dostałam dzisiaj taki telefo od pani z programu ochrony konsumenta. Nie wiem co mam robić. Prowadzę własną działalność od niedawna mam telefony od firm mówiących o tym ze jest do mnie wysłana faktura za wizytówkę na ich stronie. W pon. Dostałam fakturę na 370 zł do zapłaty. Niestety zapłaciłam w obawy ze straszą odsetkami. Dzisiaj dzwoniła pani z Pok i ze za 419 zł zajmie się tym prawnik. Co mam robić?

Zostaw opinię o POK Sp. z o. o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POK Sp. z o. o.