Polifolia

Poniatowa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 131 ocen.

Polifolia
2 131 6 1

Opinie o Polifolia

anonim

(usunięte przez administratora)

niuuunio

Prowadzi cały czas. Ludzi na zwalniali, Ukraińce muszą na trochę pojechac do siebie do siebie, to przyjmą każdego. A na co możesz liczyć: najniższą krajową, zapierdol na 3 zmiany (świątek, piątek i niedziela), na brak szacunku od brygadzisty, kierownika, przez innych kierowników i dyrektorów na czele. Do obsługi dwie maszyny, no czasem jedna, bo może (usunięte przez administratora) ze faktycznie jedna Ci wystarczy. Na co możesz liczyć, że zostaniesz podpier..... przez zmianowych donosicieli - tylko na to czekają. No chyba, że zrobisz to pierwszy i sam kogoś sprzedaż. Główne kryterium przyjęcia być dobrym donosicielem.

Iwona

Atmosfera w miejscu pracy jest bardzo ważna. A jak prezentuje się ona w Polifolia? Jakie kontakty panują między pracownikami? Czy sprzyjają one w tworzeniu zgranego zespołu? A może ułatwiają jego funkcjonowanie? Zachęcam pracowników firmy do aktywności na forum i dzieleniem się swoim doświadczeniem z innymi.

Platforma
@Iwona 26.06.2018 19:39

Atmosfera w firmie niezdrowa. Najlepiej być gumowym uchem. Nie kolegować się z nikim, ale na wszystkich donosić.

Wiesiek
@Platforma 08.08.2018 23:31

Zgadza się. Niezdrowo. Co nowy dyrektor to zmiany. I za każdego bałagan. Narobi syfu i odchodzi, a ludzie z tym zostają. Nikomu nie możesz ufać. Koleżeństwo między pracownikami nie jest mile widziane. Nazwalniali dobrych starych pracowników, a przyjeli Ukraińców. Myśleli, że Ci będą robić jeden za pięciu. Ratuj się kto może z tej firmy.

PREZES

DZIEN DOBRY OSOBY PRACUJĄCE NIEWYDAJNIE I SZKODZĄCE... MOJEJ FIRMIE ZOSTANĄ ZWOLNIONE JEŚLI KOMUŚ NIE ODPOWIADA PRACA W NASZEJ FIRMIE TO NIECH SIĘ SAM ZWOLNI NIKOGO TU NIE TRZYMAM WIEM ŻE WIELU OSOBOM NIE ODPOWIADA PENSJA WIĘC ZACZYNAM SIĘ ZASTANAWIAĆ CZY JEJ NIE Z OBNIŻYĆ DO POZIMU NAJ NIŻSZEJ KRAJOWEJ PENSI MINIMALNEJ PAŃSTWA WYPOWIEDZI GODZĄ W DOBRE IMIĘ FIRMY I DAŁY MI WIELE DO MYŚLENIA A JEŚLI CHODZI O ZWIĄZKI ZAWODOWE TO ZAWSZE JESTEM GOTÓW NA DYSKUSIE Z NIMI PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ OPINIJ KTÓRE SZKODZĄ FIRMIE NA FORUM ZAPRASZAM DO MOJEGO BIURA NA INTELIGĘTNĄ DYSKUSJE Z POWAŻANIEM PREZES ZARZĄDU

Belfer
@PREZES 12.02.2016 13:47

Podpucha. Prezes zdecydowanie lepiej zna ortografię i składnię języka polskiego.

Pracownik
@Belfer 24.06.2018 11:25

Oj tak, ortografia DNO ;)

Iwona

@Bartek niestety nie znalazłam ogłoszeń odnośnie wolnych wakatów. Może zatem skontaktuj się z Polifolia osobiście poprzez e-mail lub telefon. Jakim stanowiskiem byłbyś zainteresowany? Szukasz czegoś na początek czy masz już doświadczenie zawodowe?

Bartek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

Iwona

@Zenek jakim stanowiskiem pracy jesteś zainteresowany? Szukasz pierwszej pracy czy może masz już doświadczenie zawodowe w obszarze usług, które świadczy Polifolia i chciałbyś tu rozwinąć swoje umiejętności? Jeśli zdecydowałbyś się złożyć dokumenty aplikacyjne do Polifolia daj znać, jak wygląda tu proces rekrutacyjny. Myślę, że wielu użytkowników forum, zainteresowanych pracą tu, poszukują właśnie takiego rodzaju informacji.

Zenek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Tomek32
@Zenek 24.06.2018 12:33

Tak, ogłoszenia są w UP i na olx.

Administrator

Co powiecie odnośnie o zarobkach w Polifolia? Czy w ostatnim czasie ich poziom zmienił się?

Iwona

@zadlugo nie staram się o pracę w Polifolia. Jestem redaktorem serwisu gowork.pl i chciałabym od Was dowiedzieć się jak wygląda praca w firmie, tak aby pomóc osobom szukającym opinii o firmie jako pracodawcy.

Ok
@Iwona 24.03.2017 15:30

Nie ma sensu składanie cv Pan kierownik rozmawia tylko z kimś przyprowadzonym za rączkę tzw z polecenia jeśli naprawdę chcesz tam pracować to tylko cv przyniesione przez pracownika bezpośrednio do kierownika innych nie bierze pod uwagę. Wiem bo znajomy zostawiał cv na bramie, bo dalej Cię nie puszczą i stróż mówił że to 3 tego dnia a nam się mówi że nie ma chętnych , i to ogłoszenie to nie wiem po co nie ma żadnej rekrutacji rozmową z osobą po tzw znajomości na schodach przed szatnią

Iwona

@aldona a Ty zostałaś również zatrudniona do firmy Polifolia bez rozmowy rekrutacyjnej? Bo jeżeli nie to nie wszyscy pracownicy są w ten sposób, który opisałaś zatrudniani. Ale co konkretnie słyszycie o bhp? Co się już kiedyś w firmie stało?

Anka

Witam serdecznie pracuję tam dopiero 15 dni, ale nic nie wolno. Zjeść mogę o wyznaczonej godzinie, brak telefonu, wyjście do toalety raz na 4 godziny wszędzie kamery itp. Nie polecam.

zmiana B
@Anka 14.02.2018 19:12

hehe było nie pisać ile pracujesz.... bo zaraz na całej Polifolii będą wiedzieć kim jesteś.... praca w tym miejscu do lekkich nie należy... trzeba być robolem i mieć wszystko w czterech literach żeby tam pracować i funkcjonować.... NIC NIE WOLNO TERAZ I WYDAJE MI SIĘ ŻE ZA CHWILĘ BĘDZIE JESZCZE GORZEJ. ja szukam innej roboty i TOBIE radzę też:)

Kupek
@Anka 14.02.2018 19:12

A kupę wolno? Czy szybko?

Kghkgh

Najniższa krajowa, Świątek piątek i niedziela

Iwona

@Anka pracujesz krótko i to Twoje pierwsze wrażenia odnośnie pracy w firmie Polifolia. Czy na rekrutacji byłaś poinformowana, że w firmie panują takie reguły? A czy jedzenie o wyznaczonej godzinie nie jest spowodowane tym, żeby nie było, że wszyscy pójdą na przerwę w tym samym czasie?

aldona
@Iwona 15.02.2018 09:22

weź ...kto w tej firmie ma rozmowy kwalifikacyjne... rączka rączkę myje, same rodziny. jakby prezes skończył z tym zatrudnianiu po rodzinie pracowników to podejrzewam że byłoby lepiej.... bhp> fiu fiu nie wiesz o czym mówisz... jak się coś stanie to słyszymy o bhp... tak było jest i będzie od 20 lat

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Polifolia?

Iwona

Aktualnie w firmie Polifolia poszukują osób na stanowisko: Pracownik magazynu (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/poniatowa;l?oferta_opinie=pracuj.pl5523625). Czy ktoś obecnie pracuje, na którymś ze stanowisk i może się wypowiedzieć na temat pracy/ warunków zatrudnienia? Warto aplikować? Firma oferuje umowę o pracę? Czy od razu jest ona podpisywana czy po jakimś okresie próbnym? Myślę, że mogą tu zajrzeć zainteresowani właśnie po takie wskazówki.

Byly
@Iwona 05.09.2017 12:27

Praca jest ok, ale placa nie adekwatna do wykonywanej tam pracy byly pracownik

Byly
@Byly 29.12.2017 21:18

Mówię o magazynie

Iwona

Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Pracownik magazynu. Co możecie podpowiedzieć osobom rozważającym aplikacje?

zadlugo
@Iwona 09.03.2017 13:13

haha powodzenia co chwile ktoś przychodzi i odchodzi ale może akurat sie spełnisz ;)

antywasylołysek

co przyszedł łysy...?niedługo przyjdzie jeszcze jeden milusiński świniaczek wasyl...gęba nie gorsza od tego sobka dobry ziomal łysego i to też jest wyjątkowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od lutego zawita

er

Idealnie jest szansa u nich na odpowiednie szkolenia @ilo, bo przecież ważne jest to, że są w stanie zadbać o stabilne zatrudnienie, bo umowa jest respektowana.

Alibaba

Właśnie przechodzi bez echa,jak zawsze ma w du... pracowników którzy dają z siebie wszystko żeby narzekań nie było! Niedługo przekona się ze popełnia błąd,ale będzie juz za późno. Otóż panie prezesie braki będą jeszcze większe niż obecnie,bo ludzie maja dość tyrania w takich niekorzystnych warunkach! Wypadki i czynniki szkodliwe które jakże sprytnie są omijane przez "wiersze" pana Machaja! Czy wy macie nas za idiotów?! No brawo panie prezesie,znalazły się pieniądze żeby dać posadę(zbędna) żonie pana Machaja oraz jakże "potrzebna" posadkę w ciepłym foteliku dla żony pana Idzikowskiego,przecież stanowiska które dostały te baby to kpina i jakiś żart! Jest wymówka na podwyżki! Bravo ty!!!

Padlina

panie prezesie pytamy gdzie sa obiecane podwyzki,ktore slubowal pan pol roku temu ze na jesieni beda nastepne?! Pozwalniali sie ludzie,czesc sam pan zwolnil! Na termoformowaniu i produkcji folii(w szczegolnosci) sa takie braki pracownikow ze zdzieramy sobie piety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby ta folia jakos szla! Juz nie mowiac o zniszczonej psychice i nerwach! Nogi nam niedlugo poodpadaja od biegania od linii do linii zeby nadzorowac proces produkcji a przy tym nie krecic odpadu! Nie mozemy chodzic na urlopy bo brakuje ludzi,pracownicy chodza na zwolnienia bo im stawy siadaja! Czy to wkoncu zostanie zauwazone i docenione czy kolejny raz zrobi pan z geby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ominie temat jak lajno na drodze?! Chcemy to co nam sie uczciwie nalezy! Szykuja sie nastepni do zwolnienia bo juz nie daja rady w takich warunkach! Pytamy wiec gdzie sa obiecane podwyzki! Na rozbudowe hali,nowy monitoring i inne rzeczy jak widac hajs jest! Kolejny raz oklamuje pan wlasnych pracownikow pokazujac ze nie szanuje ich pan!!

jakubek883

gdzie jest lepiej pracować? na termoformowaniu czy produkcji folii ?

Rowy

Dzis wielkie swieto,,Boże ciało,, przypominam :-) :-)ze jedno z większych świąt w roku,,a my kurw.....w robocie,,, dookoła firmy maja wolne a my co ? Roboty.dziekujemy zarzadowi...

Mniam

To nie chodzi o prace, bo prace trzeba swoją wykonać.tylko o godziwą zapłate za nią! my juz przesiąkliśmy ty zakładem,ale mlodym życzę lepszych perspektyw życiowych.panie prezesie obudź się pan, my też byśmy chcieli godnie żyć I pracować.pozdrawiam.

Księżyc

Czytam i czytam i powiem Wam, że pracuję w podobnej firmie, choć daleko od Was, w Ożarowie Mazowieckim w firmie BITTNER i jest identyczne dziadostwo. Zupełnie niczym się nie różni. Ludzie zaczynają odchodzić, a właściciel niczym nie różni się od Waszego. Myśli, że ukraińców zatrudni, bo oni będą pracowali za grosze....

Hahaha

,,,jeszcze zeby sezon maliniwo-wisniowo-jablkowy dobrze sie zaczął,,cenowo,, to by bylo ok...pozdrawiam

Ziom

To żeś tym pytaniem wsadzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pokrzywy Haha jesteś oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzisci maja racje i prezes maja racje mówcie prawde w biurze a na dobre wam to wyjdzie zostaniecie finansowo wynagrodzeni prezes wam grosza nie po skąpi

Danka

Prezes ma zawsze racje a komu się nie podoba w Polifoli niech sam odejdzie jest wielu z odpowiednim wykształceniem na to miejsce poprostu biorą za dużo kasy Ci zadymiarze urwać pół pensji i skończą się głupie pomysły na strajki i kłótnie w naszym zakładzie jest za dobrze lub trzeba zwiekszyć obowiazki zeby nie mieli czasu plotkowac to sa ludzie gorszego sortu zawsze cos im sie nie podoba

Hahaha

Kolego...a kto z prezesem moze spokojnie porozmawiac,przeciez on ma zawsze racje.byly przeciez dziewczyny u niego bo byly ibrazane itp.to przeciez ich olał ciepłym moczem.

Patryk

Witam wszystkich bardzo serdecznie w pierwszych słowach mojej wypowiedzi chciał bym zwrócić uwagę na nie uczciwych pracowników którzy w naszym zakładzie szukają tylko kłótni z Prezesem i z zarządem firmy są to osoby których postawa jest wysoce naganna jeśli ktoś wie o takich osobach zapraszam do biura na miła rozmowę przy kawie takie osoby przychodzące do biura z własnej woli zostaną nagrodzone wysoką nagrodą finansową Pozdrawiam Patryk

Salma Hayek

Sami wyciagnijcie wnioski,i nie dajcie sie nabrac tych obroncow firmy bo oni nie robia tego napewno za psie pienadze! Zarabiaja wiecej,sporo wiecej i dlatego bronia tak mocno swojego stanowiska oraz firmy! Poza tym jak mozna kusic kogos do strzelania z ucha pana M.S. no ku.. jak?! Za duzo w dup... macie i dlatego takie przemowienia falszywe glosicie!

Zostaw opinię o Polifolia - Poniatowa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polifolia