Polecam współpracę z R5, ogólnie firma w porządku wobec współpracowników. Duże możliwości rozwoju, a co za tym idzie możliwości sporych premii.
26.08.2022 10:06
Bardzo fajna współpraca, nastawienie na ludzi i na klienta. Możliwość uczestniczenia przy bardzo różnicowanych projektach, dzięki czemu możliwość dużego rozwoju :)
Mateusz
14.07.2022 12:53
Współpraca przy zleceniu przebiegła w miłej atmosferze. Bardzo dobry kontakt, a informacje o wypłacie pokrywają się z prawdą. Wypłata zrealizowana w terminie. :)
Współpracuję z R5 przy różnych projektach, zawsze pozytywnie - dobra energia, wypłata od razu po zdjęciach.
Marcel
02.06.2022 13:36
Pracuje w R5 Films od około 2 lat i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Duże możliwości ( jeśli chcesz pracować ) zdobycia fajnego doświadczenia i zarobienia dobrej kasy.
Paulina
20.05.2022 23:13
Firma na pierwszy rzut oka bardzo przyjazna pracownikowi , dająca możliwości rozwoju , wyrozumiała , kreatywna . Ale jednak okazuje się przy podpisaniu umowy ,że wypłata jest o 300 zł niższa niż na rozmowie rekrutacyjnej i dopiero dowiaduje się o tym fakcie przy podpisaniu umowy .Dalej już tylko ciekawiej - nie jest to stała podstawa tylko uzyskuje się wypłatę dopiero po spełnieniu minimum rozmów, spotkań o czym nie było mowy na rozmowie rekrutacyjnej. Dalej co ciekawe nie ma umowy zlecenie co było ustalone na rozmowie tylko umowa o dzieło. Pracując miałam bazować głównie na kontaktach z bazy danych firmy a okazuje się ,że jednak sama mam szukać firmy z którymi będę się kontaktować.Samo szkolenie to wysłanie dwóch dokumentów z którymi mam się oczytać. Drugi dzień polega na tym ,że sama mam stworzyć skrypt rozmowy i sobie dzwonić do potencjalnych klientów. Czyli brak szkolenia sprzedażowego ,negocjacyjnego i pozostawienie pracownika samego z oczywiście uwzględnieniem "jak masz problem to dzwoń" .Czyli brak kreatywności ,którą firma się ponoć cechuje. Może tylko mi takie podejście się trafiło ze strony właściciela firmy. Tylko na ile szanujący się "Szef" (usunięte przez administratora) przyszłego pracownika już na samym początku rozmowy rekrutacyjnej? Wychodzi na to , że gdyby "Szef" był szczery odnośnie warunków pracy już na samym początku - to musiałby liczyć się z tym ,że duża ilość pracowników nie byłaby zainteresowana podjęciem współpracy ,dlatego ucieka się on do jawnych kłamstw. Jeśli jesteś więc osobą ,która jest ambitna i zależy Ci na szacunku w firmie to poszukaj czegoś innego. Chyba ,że nie sprawi Ci problemu spóźnienie "Szefa" trwające prawie 30 minut aby jedynie podpisać umowę , ponieważ on nie wiedział gdzie dokładnie ma się odbyć spotkanie i nie zna tych okolic po prostu - wtedy to praca dla Ciebie jeśli lubisz czekać na innych. Spokojnie -szkolenia też odbywają się z 30 min opóźnieniem - więc wszystko przed Tobą! Powodzenia :) PS: Darek proponuje być szczerym z innym pracownikiem, kłamstwa zawsze wychodzą na jaw.
omen
10.02.2019 13:36
Brak płatnosci za fakturę od czerwca 2018,
10.02.2019 :)
Pracownik od 8 lat
03.05.2022 12:28
Płatności od 2018 zostały zmienione na maks do 7dni, każdy z podwykonawców jest bardzo zadowolony. Każdemu mogą zdarzyć się opóźnienia jednak to była rzadkość. Kłamstwem jest określenie brak profesjonalizmu, standardy są bardzo dobre i wysoko oceniane.
Zapraszamy ludzi ambitnych skupionych na fajnych projektach.
były "pracownik"
22.09.2021 18:18
"Szef" ma manierę buca i jest niehonorowy, o inteligencji przeciętnego licealisty. Ogromna rotacja w zespole. Naciągnął mnie na kilka tygodni pracy, żeby przejąć rozpoczęte potencjalne transakcje. Zapłacił niepełną należność (usunięte przez administratora). Brak wizji oraz długofalowej strategii. Podobno nie płaci podwykonawcom (lub płaci z opóźnieniem). Brak zrozumienia procesów decyzyjnych oraz cyklu budżetowego wybranych sektorów. Miejsce złe nawet na "tymczasowe przetrwanie". Brak możliwości rozwoju. Brak papieru toaletowego przez kilka dni.
Pracownik od 8 lat
03.05.2022 12:20
Ten wpis jest kłamstwem, prawdopobnie zrobiony na żarty lub przez zazdrosną marną konkurencję bo ta dobra konkurencja nie bawi się w takie gimnazjalne brednie.
Fakt jest taki, że nikt nigdy u nas nie pracował kilka tygodni tylko zawsze początek pracy to jasno określony 1 ms - okres próbny, jeżeli go nie przeszedłeś, bo wymagania dla ciebie były za wysokie to przykro nam.
Jak przez kilka tygodni mogłeś poznać całą strategię firmy, skoro nawet się nie wdrożyłeś…
Kolejny fakty są takie, że nikt nie pracuje w biurze już od początku pandemii. Zawsze o środki czystości dba Pani od sprzątania i to już od paru paru dobrych lat jest to ta sama osoba więc może pomyliłeś firmy…
Wszelkie „podobno nie płaci” to są jakieś brednie, porozmawiaj z podwykonawcami jak są zadowoleni z pracy z nami :)
Pracując u nas na pewno podpisałeś umowę i wg. niej wszelkie środku były wypłacone. Jeżeli nie to idź do sądu, przecież masz na to dowód, że nie masz całej płatności…
Ogromna rotacja - kolejna bzdura, niektóre osoby pracują tu już po kilka lat a rynek wiadomo jaki jest, rotacja to coś normalnego w tych czasach.
To, że nie lubisz szefa bo cię zwolnił to chyba normalne ale to że nie ma wizji i strategii to jest śmieszne firma jest już ponad 10 lat
i ma się bardzo dobrze.
John bez ręki
01.10.2020 12:24
Firma żart, niepłatne nadgodziny, niska płaca i brak profesjonalizmu. Ten Pan nie potrafi w zarządzanie lub zwykłą kulturę osobistą. Nie polecam.
Zostaw merytoryczną opinię o Dariusz Juraś R5 Films