jobconnection24.pl

Lenzkirch

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o jobconnection24.pl

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jobconnection24.pl

Magda

Jest ok, właśnie wróciłam z 3 miesięcznej pracy na kuchni. Już wiem, ze mam rok na szlifowanie niemieckiego. Wtedy dostanę więcej i będe miała możliwość dostania większej liczby ofert.

Czesław

Fajna firma, nie ma lewactwa. Wszystko tak jak mówią jest jak się przyjedzie na miejsce.

Tom

Jestsem kucharzem bez wykształcenia, z zamiłowania bardziej. w tej firmie znalazłem już dobrą pracę, za troche mniejszy zarobek bo brak kulinarnej chocby zawodowki ale mam niemiecka umowe i gdzies prace na jakas agencje. zarabiam dla siebie.

Karol
@Anna 02.08.2017 14:30
Oj,polaczku,polaczku...A Ty myślisz,że tak agencja działa tak w czynie społecznym i pomaga znaleźć pracę ludziom tak z dobrego...

Ania, Ja właśnie w ten sposób szukałem, Internet, strony hotelu Ale większość z nich nie życzy sobie kogoś z ulicy. Chcą kogoś, kto im nas sprawdzi, zgromadzi referencje itp. Dla mnie łatwiej i bezpieczniej bo w razie problemów agencją mi zawsze pomaga a tak to do ściany sobie mogę pogadać Jak się pracodawcą na mnie wypnie.

Karol
@Anna 02.08.2017 14:30
Oj,polaczku,polaczku...A Ty myślisz,że tak agencja działa tak w czynie społecznym i pomaga znaleźć pracę ludziom tak z dobrego...

Ania i jakie to oskubywanie gdy z ulicy dostałbym kiedyś mniej, bo byłem tylko "z ulicy" a dzięki profesjonalizmowi biura dostałem 150 euro wiecej za tą samą posadę. To nie "polaczku, polaczku" tylko czas obudzic sie, że to kapitalizm i nikt ci nic za darmo nie zrobi. Ale moze spowodowac, że zarobisz więcej.

Magda

Jestem w Lenzkirch od początku lipca, pracuję jako kelnerka w hotelu. Na 3 miesiące, bo jeszcze studiuję. Jest bardzo ok. Żadnych problemów przy znalezieni mi oferty dla mnie satysfakcjonującej przede wszystkim finansowo. Tak jak było w umowie-mam swój pokój z łazienką i napiwki, o których nie było mowy przy załatwianiu pracy - więc dodatkowo coś fajnego. Jedyne co niefajne to Węgrzy na kuchni, dosyć niemili. Ale tak ok.

Marek

Ludzie, O co chodzi z tym regulaminem? Przecież oni nie zatrudniają a jedynie rekrutują to jak mają wysyłać regulamin zatrudnienia? Jeżdżę z nimi od dwóch lat i regulamin dostaję zawsze ale to jest regulamin procesu rekrutacji. Pozdro, wszystko spoko Maro

Pipi15
@Marek 18.07.2017 00:20
Ludzie, O co chodzi z tym regulaminem? Przecież oni nie zatrudniają a jedynie rekrutują to jak mają wysyłać regulamin zatrudni...

Człowieku ten gościu pomylił się pisząc regulamin zatrudnienia zamiast regulamin rekrutacji,a Ty bijesz piane i po co? Skąd w ludziach tyle jadu?

JobConnection24

Dzień dobry. Ponieważ jako Agencja Pośrednictwa Pracy JobConnection24 dbamy o swoich klientów tak samo jak o swoje dobre imię, czujemy się zobowiązani udzielić odpowiedzi panu Adamowi a przy okazji sprostować kilka nieporozumień. Chcieliśmy serdecznie przeprosić pana Adama za brak podpięcia REGULAMINU REKRUTACJI w e-mailu wysłanym do niego wraz z propozycjami ofert, co było spowodowane zwykłym błędem technicznym. Natomiast nie jest to żaden regulamin zatrudnienia jak raczył napisać pan Adam, gdyż nasza agencja nie zatrudnia kandydatów a wszystkie umowy podpisywane są tylko i wyłącznie z niemieckim pracodawcą! Niestety, prawdopodobnie w tym przypadku nie spełniał pan wszystkich wymogów ofert, na które aplikował i żaden z hoteli nie wyraził zainteresowania podjęciem współpracy. . Uważamy, że platforma GoWork nie jest dobrym miejscem na prowadzenie takich konwersacji. Prosimy pana Adama o kontakt telefoniczny z naszą Agencją pod nr: 570398301, obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań by zaspokoić pana żądania i znaleźć panu odpowiedniego pracodawcę. Pozdrawiamy, zespół JC24.

Adam
@JobConnection24 13.07.2017 11:30
Dzień dobry. Ponieważ jako Agencja Pośrednictwa Pracy JobConnection24 dbamy o swoich klientów tak samo jak o swoje dobre i...

Szanowny Zespole JobConnection24 Dziwi mnie fakt,że znaleźliście Państwo tyle czasu na "wybielanie" i napisanie tak długiej odpowiedzi,a zabrakło Wam czasu na trzy kliknięcia (kopiuj,wklej,wyślij) ,o które prosiłem trzy krotnie lub normalne odebranie moich telefonów.Nawiasem mówiąc do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji odnośnie regulaminu,czy przebiegu mojej rekrutacji,wiec niech tu nikt nie mówi o błędzie technicznym,bo jest to po prostu śmieszne... Co do platformy GoWork i czy jest to miejsce do prowadzenia konwersacji to w tym przypadku uważam,że jest to miejsce właściwe,ponieważ nie daliście mi Państwo żadnych szans na kontakt bezpośredni z Państwem i właściwe załatwienie sprawy... Jeśli nie macie Państwo nic do ukrycia i zapewniacie o swojej uczciwości to dlaczego regulaminu rekrutacji nie ma na Waszej stronie? Pragnę nadmienić,że to Państwo żyjecie z Nas (nie mylić z pobieraniem od nas prowizji) i podstawowe informację odnośnie rekrutacji,czy wybranej oferty pracy nam się chyba należą... Radzę na przyszłość zwrócić większą uwagę na obsługę,bo w tym przypadku patrząc jak działają inne agencję bardzo kulejecie... Pozdrawiam i życzę jak najmniej takich komentarzy

Zespół JobConnection24
@Adam 13.07.2017 15:32
Szanowny Zespole JobConnection24 Dziwi mnie fakt,że znaleźliście Państwo tyle czasu na "wybielanie" i napisanie ta...

Panie Tomaszu, Jak każda agencja - zastrzegamy sobie prawo kontaktowania się z wybranymi kandydatami, którzy spełniają wymogi pracodawców. Pana kandydatura odpadła we wstępnym procesie rekrutacji ze względu na bardzo słabą znajomość języka niemieckiego. Dziękujemy za uwagi, pozwolą nam doskonalić nasz warsztat pracy. Obecnie na rynku jest mnóstwo ofert dla osób nie posługujących się tym językiem. Życzymy powodzenia oraz wielu sukcesów zawodowych. Zespół JobConnection24

Adam

Przed podjęciem pracy poproście o regulamin zatrudnienia.Ja poprosiłem i kontakt ze strony JobConnection24 telefoniczny jak i mailowy urwał się,wiec uważam,że agencja nie jest godna polecenia...

Anka

Moja pierwsza praca zagraniczna więc obawy były. Firma ok. Nawet bardzo. Wszystko Tak, jak w umowie. Mogę polecić Anka

Magda

Rewelka! Jestem w szoku- biuro bardzo szybko działające. Obsługa bardzo pomocna i Kompetentna! Polecam!

Mirek

wporzo

ola

Aż miło się czyta takie opinie od osób które zaufały firmie i pojechały pracować.Właśnie te pozytywne opinie przekonały mnie iż jobconnection 24.pl to firma z którą warto podjąć wspólpracę

Bożena

Czy jest możliwość załatwienia pracy sezonowej ?

JobConnection24
@Bożena 14.02.2017 00:06
Czy jest możliwość załatwienia pracy sezonowej ?

Pani Bożeno, Mamy w swojej ofercie również możliwość wyjazdu do pracy sezonowej. Aktualnie piękny hotel nad Jeziorem Bodeńskim. Zapraszamy na naszą stronę www.jobconnection24.pl Z uwagi na zbliżający się sezon letni, a przed nim jeszcze ferie Wielkanocne i wiosenne, spodziewamy się wielu nowych ofert pracy. Pozdrawiamy serdecznie zachęcając do aplikowania.

Ania

Z tego, co wiem to przecież podpisujesz umowę z niemieckim pracodawcą a w niej jest wszystko dokładnie określone. Ja akurat jechałam z siostrą ale w naszym hotelu są dwie pary, które też przyjechały przez JobConnection24 i mieszkają razem w pokoju. Nie ma strachu! Pozdrawiam Anka

Asia

Jedziemy z chłopakiem po raz pierwszy do pracy za granicę. Trochę się boimy, czy wszystko będzie tak jak w umowie. Mamy zacząć od stycznia. Panie z biura zapewniają nas, że będziemy razem pracowali w jednym hotelu. Czy macie doświadczenie z tą firmą? Nam chodzi o to, żeby na miejscu się nie okazało, że jednak dla jednego z nas jest praca ale w innym hotelu. Jak było z wami? Asia

dżony

witam. jak najbardziej pozytywnie:) Dzięki pozdro

Grzegorz M.

Bylem w ostatnim tygodniu w pracy próbnej. Wszytko się udało i wyjeżdżam przed świętami. Będę się uczył w Niemczech zawodu kucharza przez 3 lata. Doradca z Jobconnection pomógł mi znaleźć miejsce w hotelu i w szkole gastronomicznej. Wszystko płacone jest przez pracodawcę. Wymagania Jobconnection były -dobry język niemiecki i -zainteresowanie w tym zawodzie. Dziękuje bardzo za pomoc! Będę polecał was dalej ;-)

JobConnection24
@Grzegorz M. 01.12.2016 21:46
Bylem w ostatnim tygodniu w pracy próbnej. Wszytko się udało i wyjeżdżam przed świętami. Będę się uczył w Niemczech zawodu kuch...

Panie Grzegorzu, Dziękujemy za miłe słowa. Życzymy sukcesów w szkole i powodzenia w pracy! Cały sekretariat JobConnection24, który trzymał za Pana kciuki do samego końca!

Lola :)

witam serdecznie, jestem zainteresowana wyjazdem do niemiec jako pokojowka, czy ktos moglby mi powiedziec jak wyglada praca wtej firmie na w.w stanowisku? wjakich hotelach sie pracuje?ilu gwiadkowych/? jaki jest zakres obowiazkow? czy sa napiwki?ile pokoi trzeba sprzatnac na dzien? czy pracuje sie po 2 osoby? jakie sa warunki zakwaterowania, wyzywienie? ile mozna zarobic miesiecznie na stanowisku pokojowki?

Magda
@Lola :) 28.11.2016 13:10
witam serdecznie, jestem zainteresowana wyjazdem do niemiec jako pokojowka, czy ktos moglby mi powiedziec jak wyglada praca wt...

Pracowałam z tą firmą już dwa razy jako pokojówka. Były to hotele 4 gwiazdki. Praca zależy od hotelu. W tym, w którym byłam ostatnio pracowałam z polkami i się dogadywałyśmy z przełożoną. Pracowałyśmy 8 godzin dziennie. W poprzednim hotelu pracowałyśmy w zespole międzynarodowym, też 8 h dziennie. Napiwki są wszędzie, to zależy od zadowolenia gości. W obu hotelach było zagwarantowane wyżywienie i spanie w 2 osobowym pokoju. Warunki bardzo dobre. Moja siostra jechała teraz z Jobconection jako pokojówka i wczoraj z nią rozmawiałam i jest zadowolona. Praca, jak to sprzątanie, łatwa nie jest ale jest pewna i nigdy z pieniędzmi nie było problemu a wiem, że moje ciotki i znajome jezdziły na czarno to różnie miały

Pracuś

Czy jest jakaś oferta na pomoc kuchenną

JobConnection24
@Pracuś 24.11.2016 21:56
Czy jest jakaś oferta na pomoc kuchenną

Tak, dysponujemy obecnie taką ofertą. Prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem na nasz adres: cv@jobconnection24.pl Zadzwonimy do Państwa, Zespół JobConnection24

Adrian

Szanowni Państwo. Brałem udział w szkoleniu " Profesjonalny kurs kelnerski" organizowany przez firme Gowork. Na kursie wykładowca polecił nam Państwa firmie. Słyszałem ze u Was da się dostać dobra prace w gastronomii w niemczech. czy macie panstwo jakieś oferty dla kelnera ? bardzo dziękuję i pozdrawiam

Zespół JobConnection24
@Adrian 09.11.2016 22:10
Szanowni Państwo. Brałem udział w szkoleniu " Profesjonalny kurs kelnerski" organizowany przez firme Gowork. Na kursi...

Panie Adrianie. Z uwagi na zbliżający sie sezon narciarski w Szwarzwaldzie dysponujemy szeroką gamą ofert pracy na stanowisko kelnera, barmana czy serwis. Prosimy o przesłanie swojego cv ze zdjeciem na nasz adres: cv@jobconnection24.pl lub bezpośrednią aplikację z naszej strony www.jobconnection24.pl Pozdrawiamy serdecznie Zespół JobConnection24

Tomek

Jestem kucharzem z kilkuletnim doświadczeniem. W zeszłym roku firma znalazła mi pracę w hotelowej restauracji w Lenzkirch. Interesowała mnie praca sezonowa, byłem tam jedynie na okres zimowy. Wszystko grało. W tym roku jadę podobnie-zaczynam od grudnia, do firmy wystarczył jeden telefon z prośbą o znalezienie czegoś intratnego, jestem już po rozmowie z pracodawcą i ustaleniu wszystkich warunków zatrudnienia. Kontakt z biurem bardzo miły i rzeczowy, jak przed rokiem. Pozdrawiam i polecam

JobConnection24

Ponieważ zainteresowanie naszymi produktami na polskim rynku jest coraz większe i przychodzi do nas co raz więcej pytań od zainteresowanych, chcemy także tutaj podkreślić nasze atuty: -jesteśmy niemiecka firma specjalizującą się w hotelarstwie i turystyce. Od 2016 mamy tez biuro w Polsce. -mamy bardzo duże doświadczenie w tej branży -współpracujemy tylko z hotelami w Szwarcwaldzie, gdzie znajduje się nasza siedziba -wszystkie oferty są sprawdzone jak tylko nam to możliwe, żeby zachować ten standard odwiedzamy regularnie naszych pracodawców i kandydatów w hotelach. -dajemy możliwość uczenia się zawodu w hotelarstwie oraz możliwość awansu. Dlatego ! Jeżeli dostałeś przez nas prace i jesteś niezadowolony. Skontaktuj się z nami, przecież jesteśmy na miejscu! Tylko tak mamy szanse tobie pomóc, sprawdzić sytuację i rozwiązać jak najszybciej problem. Tylko tak możemy stworzyć sytuację win-win dla wszystkich stron. Pozdrawiamy

Iwona

Wszystko się udało :-) Aplikowałam jako recepcjonistka do hotelu w Szwarcwaldzie. Pierw rozmowa kwalifikacyjna z jobconnection24, za parę dni przez Skype z pracodawca. Dostałam umowę i w środę wyjeżdżam. Dziękuje bardzo!

JobConnection24
@Iwona 05.11.2016 23:54
Wszystko się udało :-) Aplikowałam jako recepcjonistka do hotelu w Szwarcwaldzie. Pierw rozmowa kwalifikacyjna z jobconnection2...

Dziękujemy za wpis i życzymy Pani wszystkiego dobrego w nowej pracy. Jesteśmy ciekawi na dalszy feedback! Jeżeli będą jakiekolwiek pytania na miejscu, prosimy kontaktować naszych koordynatorów.

P. Chodakowska

Jestem studentka i pracowałam jako kelnerka w hotelu w Glottertalu w Szwarcwaldzie przez wakacje. Bardzo fajny hotel i dobre pieniądze. Firmę Jobconnection mogę tylko polecić.

JobConnection24
@P. Chodakowska 03.11.2016 22:31
Jestem studentka i pracowałam jako kelnerka w hotelu w Glottertalu w Szwarcwaldzie przez wakacje. Bardzo fajny hotel i dobre pi...

Dziękujemy za opinie. Hotel także był bardzo zadowolony. Tak jak umawialiśmy się praca na następne wakacje w tym hotelu jest już dla Pani załatwiona. Transport zorganizujemy z naszym partnerem RAFTRANS. Koszta za transport pokrywamy my! Życzymy Pani dobrego semestru i pozdrawiamy.

Tomek

pracuje jako Kelner od 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuje za pomoc w załatwieniu wszystkich formalnosci na miejscu.

JobConnection24
@Tomek 01.11.2016 17:28
pracuje jako Kelner od 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolony. Dziękuje za pomoc w załatwieniu wszystkich formalnosci na miejscu...

Witamy Panie Tomku. My także słyszeliśmy od pracodawcy tylko pozytywną opinię o Panu. Dziękujemy Panu za zaufanie i wiarygodność. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek pytania, prosimy zawsze bezpośrednio o kontakt do nas. Pozdrawiamy.

Robert

Właśnie zjechałem ze Szcwarzwaldu z hotelu. Jestem budowlańcem ale w Niemczech miałem pecha co do pracodawców- 3 ostatnich nie wypłaciło mi zarobionej kasy, jeszcze inny nadliczbówek. Teraz pracowałem przy rozbudowie hotelu. Dobre warunki mieszkaniowe, zapewnione jedzenie i co najważniejsze- wypłacona kasiura

Renia

Firma JobConnection24 załatwiła mi pracę w Titisee_neustadt. Pracowałam jako pokojówka w rodzinnym hotelu. Praca ciężka ale warunki mieszkaniowe super i jedzenie również. Za 4 miesiące pracy odłożyłam sobie sporo pieniędzy na wymarzone auto. Mogę śmiało polecić. Renia

Robert W.

Byłem jako Złota rączka w hotelu blisko Fryburga na sezon letni. Praca była ok, bardzo ładny pokój personalny oraz super wynagrodzenie. Jestem umówiony z hotelem na następny sezon. Dziękuje Panią z Jobconnection24 za pomoc oraz polecam ta firmę innym. Robert

Ela

Jeszcze raz dziękuje firmie JobConnection24 za zaproponowanie mi stanowiska pracy, oraz załatwienie wszystkich formalności związanych z rekrutacją. Bardzo długo szukałam pracy w różnych agencjach rekrutacyjnych i nic odpowiedniego nie udało sie dla mnie znaleść. Z Jobconnection otrzymalam wiecej ofert pracy z których sie na jedna zdecydowałam. Panie które mi doradzały byli żądze bardzo miłe i odpowiedziały na wsyzstkie moje pytania zawsze uczciwie. Hotel w którym nadal pracuje jest bardzo duży i mam mnóstwo pracy, ale to mi sie podoba ponieważ z tego powodu wyjechałam do Niemiec aby zarobić pieniądze. Z mojego doświadczenia z agencjami rekrutacji mogę Jobconnection Z dobrym sumieniem polecić. Pozdrawiam Ela

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracowity

No Jaro faktycznie dałeś facet czadu uciekając z tymi walizkami w popłochu jakby cię ktoś gonił

Zespół Jobconnection24

Dziękujemy panu Jarosławowi za opinie bo nie każdy potrafi się tak odwdzięczyć za znalezienie pracy. Niestety musimy się odnieść do tego postu gdyż pozostawienie go bez odpowiedzi może prowadzić do fałszywych wniosków. Przy okazji wylania kubła żółci umknęło panu parę ważnych kwestii związanych z "kulisami" zatrudnienia pana osoby. Dobrze pan wie, że w pana przypadku bardzo trudne było znalezienie odpowiedniego stanowiska ze względu na predyspozycje zdrowotne. Panie Jarku, szukał pan pracy od dłuższego czasu i dzwonił średnio 2 razy w tygodniu z pytaniem czy czegoś nie mamy. Pamiętamy jaki był pan szczęśliwy gdy hotel zaproponował panu w końcu stanowisko parkingowego. Jest to praca lekka i niewymagająca niczego poza ciepłym ubraniem, co w pana przypadku było jej plusem. Dziękował nam pan serdecznie, podczas rozmowy telefonicznej jeszcze dwa dni przed zniknięciem z hotelu! Nie zgłaszał pan żadnych uwag, wszystko było w najlepszym porządku a otrzymane stanowisko, dokładnie takie jak w podpisanej przez pana umowie gdzie podany był także czas pracy. Miał pan również otrzymać inne stanowisko w dalszym okresie pracy o co zabiegał nasz koordynator na miejscu w rozmowach z dyrektorem hotelu i miał pan to obiecane. Z pewnością nie miałaby miejsca sytuacja, że po miesiącu musiałby pan wracać do domu. Niestety stanowisko portiera nocnego było w tym czasie chwilowo obsadzone przez pracownika hotelu, który złamał rękę. Szczęśliwie dla nas , mamy mnóstwo zadowolonych kandydatów pracujących w tym i innych hotelach, od których możemy często bezpośrednio dowiedzieć się jak było na prawdę. Dodatkowo nasi koordynatorzy mają stale bezpośredni kontakt z dyrekcją każdego hotelu, z którym współpracujemy. Panie Jarku, radzimy na przyszłość mieć większe zaufanie do pracodawcy a także przed niespodziewaną ucieczką spróbować zadzwonić. Naszych telefonów pan też nie odbierał. Życzymy dużo zdrowia.

anonim

(usunięte przez administratora)

JobConnection24.de

Szanowny/a "Podroze777", współpracujemy z 5 dużymi hotelami w miejscowości Feldberg więc trudno nam się domyślić o jaki przypadek niezadowolenia konkretnie chodzi. Nie mieliśmy również żadnych skarg od naszych kandydatów pracujących w tych hotelach więc tym bardziej jest to dla nas zagadką. Z naszej strony możemy zapewnić każdego, który zaufa naszej firmie, że wszystkie oferty pracy są sprawdzone przez nas osobiście. Kandydaci podpisują szczegółowe umowy o pracę bezpośrednio z hotelami. Jednak jak to w życiu bywa, czasem i tu zdarzają się nieporozumienia , choć niezmiernie rzadko to jednak bierzemy je pod uwagę. Prosimy za każdym razem w razie uwag lub problemów na miejscu ze wszystkim kierować się telefonicznie do naszych koordynatorów a oni postarają się pomóc. Nasz Service na miejscu jest do Państwa usług , chcemy stale podnosić jakość naszych usług i moglibyśmy podać mnóstwo przykładów na poparcie tych słów, choćby z ostatniego miesiąca. Szanowny/a "Podróże777" prosimy o kontakt pod nr: 570398301, jeśli skarga okaże się merytoryczna, wtedy zaproponujemy konkretne zadośćuczynienie np. w postaci zwrotu kosztów podróży.

M. Paczyński

Słyszałem że specjalizujecie się w branży hotelarso-gastronimicznej, jestem kucharzem i szukam poważnego zatrudnienia w Niemczech. Czy macie aktualnie jakieś oferty z zakwaterowaniem i niemiecką umową? Dlaczego miałbym pojechać pracować właśnie z wami? Czy to prawda że pokrywacie koszta za transport busem? Pozdrawiam.

JobConnection24.de
@M. Paczyński 01.09.2016 21:36
Słyszałem że specjalizujecie się w branży hotelarso-gastronimicznej, jestem kucharzem i szukam poważnego zatrudnienia w Niemcze...

Szanowny Panie, owszem posiadamy aktualnie kilka propozycji dla kucharzy. Większość ofert z wyżywieniem oraz zakwaterowaniem. Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o kontakt z nami pod nr telefonów: 570398301 lub 509134590. CV prosimy wysyłać na adres: cv@jobconnection24.pl lub aplikować bezpośrednio z naszej strony: www.jobconnection24.pl.

Ania

Właśnie wróciłam z pracy w restauracji. Była to praca krótka, sezonowa wynikająca z tego,że jestem studentką i musiałam wracać na kampanię wrześniową;) JobConnection polecam szczerze. Panie z biura odwiedziły mnie nawet na miejscu podczas mojej pracy pytając, czy wszystko u mnie w porządku. W przyszłym sezonie też będę u nich aplikować. Anka

Grażyna

Wyjechałam z tą firmą do pracy w Niemczech. Pracowałam już jako pokojówka wcześniej, głównie w Austrii. Miałam też kontakt z innymi firmami które wysyłają pracowników do pracy zagranicą. Jestem zadowolona, bo wszystko po przyjeździe było dokładnie takie jak powiedziały mi panie z firmy Jobconection24. Mogę polecić innym Grazynka

Dagmara

Pojechałam do pracy w hotelu jako kelnerka z Jobconnection24 i pracuje w tym hotelu już ponad 6 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona. Kontakt z Jobconnection był od początku bardzo miły, na miejscu od pierwszego dnia mam kontakt do koordynatora, ponieważ biuro Jobconnection znajduje się także w Niemczech w pobliżu hotelu w którym pracuje. Koordynator pomógł mi załatwić w Niemczech najważniejsze sprawy. Także bus do niemiec został załatwiony przez JobConnection, za bilet dostałam zwrot tak jak było opisane w ofercie. Jestem bardzo zadowolona z współpracy z tą firmą i tylko każdemu mogę ją polecać.

Mariusz

Człowiek wszystkiego dowiaduje się na miejscu. (usunięte przez administratora) Ludzie, jeśli chcecie z nimi jechać to pytać, pytać i pytać bo od nich żadnego Rzetelnego przedstawienia oferty się nie spodziewajcie. dla mnie niedostatecznie

Zespół JobConnection24
@Mariusz 01.10.2016 11:58
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Owszem, zostałem poinformowany o zmianie stanowiska, na tydzień przed wyjazdem. A to oznacza, że...

Serdecznie panu współczujemy, że musi się pan tak męczyć na stanowisku KELNERA. Pozdrawiamy i szczerze życzymy jednak dalszych sukcesów w pracy, którą dostał pan dzięki naszej firmie. Na przykładzie pana Mariusza przypominamy wszystkim przyszłym pracownikom, że kandydaci podpisują umowę z NIEMIECKIM pracodawcą jeszcze w POLSCE! Owszem zmiany stanowiska się zdarzają ale rzadko i nie jest to normą jak raczył napisać pan Mariusz a kandydaci zawsze są wcześniej informowani. Proszę czytać umowy, które się podpisuje, gdyż są możliwości negocjacji warunków jak wszędzie w cywilizowanym świecie. Proszę także o minimum przyzwoitości w wypisywaniu na tym forum swoich żalów i skarg często na rzeczy niezależne od nas ( są lepsze miejsca np.: telefon bezpośrednio do nas), a także na realizowaniu się w życiu zawodowym.

Mariusz
@Polak 08.11.2016 17:49
Mariusz taki jesteś niezadowolony niby a nadal tu pracujesz i sobie chwalisz. Coś tu nie pasuje.

Chciałem ten ostatni post zignorować, ale jednak się odniosę, szanowne jobconnection. Czuje się wywołany do tablicy. Nie dostałem dzięki Wam pracy KELNERA. Na mojej umowie jest nocny portier. Stanowisko kelnera dostałem dzięki Panu Otto i Pani Wasmer, po tym, gdy miałem jako kelner odczekać dwa tygodnie, aż zwolni się stanowisko basenowego. Dostrzegli potencjał i zostałem. Chyba, że o czymś nie wiem? Wy najlepiej wiecie ile osób tu się przewija. Nie tylko z Polski. @Polak: chwalę, to chyba za dużo powiedziane, przynajmniej byś nie była anonimowa (Aniu). Podpisałem umowę i się z niej wywiązuje.

Zostaw opinię o jobconnection24.pl - Lenzkirch

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jobconnection24.pl