Najniższe wynagrodzenie i mnóstwo pracy- tak w skrócie można opisać pracę w Goshico. Na wszystko są procedury... Nikt nie mówi, że to dlatego że często zmieniają się ludzie i z tych 'procedur' następnie osoby mają wiedzieć co robić. Gwarantowane siedzenie do poźna, wymóg ogarniania wszystkiego (najlepiej w tym samym czasie) i minimalna krajowa. Siostry z Goshico chyba nie zorientował się, że płace na rynku pracy są wyższe niż to co one oferują.
GOSHICO
05.04.2017 17:06
Szanowna/ny Misio, jeśli jesteś zainteresowana/ny pracą w GOSHICO, to prosimy o kontakt z naszą firmą. W przyszłości sugerujemy też potwierdzać tego typu informacje u źródła. Zatrudniliśmy właśnie jedną osobę, ale rekrutacja nadal trwa, gdyż mamy jeszcze jedno stanowisko do obsadzenia.
vladimir
16.10.2017 11:52
co za bzdura, jesli nie macie sobie nic do zarzucenia to czemu straszycie prawnikiem, moze to jakaś psychoza?
Zostaw merytoryczną opinię o GOSHICO
Nie przegap nowości o GOSHICO!
GOSHICO
Warszawa
Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy GOSHICO. Znajdziesz poniżej...