heya24.04.2015 11:34
Mam coś do napisania o tej cukierni.Nie polecam! szefostwo tragedia,nie mają pojęcia w ogóle o prowadzeniu cukierni i zarządzania firmą jakąkolwiek chyba a sprawiają wrażenie że mają szczególnie szefa żona p.Agnieszka.Nie zna się kompletnie nic a nic na Cukierni, i pozostawia to wiele do życzenia.Tragiczna osoba, oszustka krętaczka i wielka dama co nie ma pojęcia o niczym.Oboje ą/ę a kultury zero prostaki jakich mało,traktują ludzi jak białych murzynów.Kręcą mówią do każdego co innego przekręcają tak że pod żadnym pozorem nie możesz mieć racji,a co tu dopiero mówić o rozmowie z tymi prostymi ludzmi.Mnóstwo ludzi przewineło się już w tej cukierni a są od niedawna na rynku.Krętacze oszuści patrzą jak tylko wykorzystać cię i zarobić na tobie pieniądze.Pracować każą w święta i w dni wolne od pracy za te same stawki,nadgodziny to normalka,pensja nie płacona na czas doprowadzili nie jedną osobę do łez.Siostrzyczka p.Agnieszki rodzona 'Karolina' pracuje na produkcji i mało kto o tym dowiaduje się że jest siostrą rodzoną szefowej.Jest to ukrywane po to żeby nikt nie wiedział o tym z powodu donoszenia szefostwu wszystkiego co dzieje się na zakładzie wśród pracowników i nie tylko.Osoba która leczyła się chyba psychiatrycznie.Osoba bardzo konfliktowa jak jej siostra, która pod pozorem ukrywa swoją tożsamość brakuje mi słów zresztą to chyba rodzinne u tych państwa.Wykorzystywana pod każdym względem przez własną siostrę,jak można traktować tak własną siostrę jak robi to p.Agnieszka brakuje mi słów na zachowanie właścicielki pod wzgledem siostry i pracowników. p.Piotr mąż p.Agnieszki przemądrzały że aż głowa boli,tak na dobrą sprawę ładnie patrzy w oczy a za plecami robi zupełnie co innego.Sprawia mądrego i wyrozumiałego ale to tylko mgła na którą dają wszyscy się złapać. Atmosfera nie miła,szefostwo nie da za mocno zaprzyjaznić się pracownikom dlatego gdyż mówią do każdego co innego i nie można dojść do porozumienia z kolegami koleżankami w pracy tragedia.Wprowadzają nie miłą atmosferę wśród ludzi pracujących, dochodzi przez to do konfliktów między pracownikami i fatalnej atmosferze w pracy.Nie polecam tej cukierni w stu procentach omijajcie jak możecie.A jak zdecydujecie się pracować tam przemyślcie to dwa razy.