Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

Natalka

17.12.2018 16:44

Szukam osoby bądź osób którzy planują wyjechać po nowym roku ze świętokrzyskiego,razem raźniej
    Natalka

07.01.2019 20:44

A z jakiego województwa pochodzisz?również ze świętokrzyskiego?pisz na emaila [email protected]
    Agaa6168

19.03.2019 12:22

Ja też że świętokrzyskiego jadę, na razie czekam na propozycje pracy bo szklarnia podobno zaczyna się od początku kwietnia. A wy wyjechalyscie już dziewczyny??
    Andzelina

07.03.2019 13:34

Jak najbardziej poleam jeśli chodzi o pracę ale także i o rozliczenia podatku. Wszystko jest zrobione rzetelnie i na czas. Duży wybór ofert pracy. Wypłaty na czas oraz dobre warunki mieszkaniowe.
    S z Aalsmeer

28.02.2019 21:18

Bardzo dobra agencja. Mili ludzie, łatwo się z nimi dogadać odnośnie zamieszkania czy przejazdu. Wiem bo mi znaleźli prace jak już byłam w Holandi. A przede wszystkim płacą na czas bez żadnych problemów. Polecam.
    JolaZ

28.02.2019 21:05

Ja pracowałam przez wakacje u nich na pakowaniu i dostałam wszystko w terminie na konto.
    hejka

28.02.2019 14:17

hejka czy ktos teraz wybiera sie do Holandii w okolice Amsterdamu?
    Jozek

22.02.2019 00:55

Jeśli chodzi o Ropczyce to nie są najgorsi szkoda że to tylko pośrednik pośrednika i z tak miernymi agencjami. Jakby nie było to tam liczy się tylko sztuka a nie czlowiek. A już w samej Holandii agencje pracy (usunięte przez administratora)
    Asia

11.02.2019 18:56

Eliza kiedy i do jakiej pracy chcesz jechać? Bo ja też bym chciała ale samej średnio.
    Macin

11.02.2019 16:52

Wybiera się ktoś przez tą agencje pod koniec lutego a paprykę lub jakąś szklarnie???
    Eliza

08.02.2019 09:04

Hej! Jedzie ktoś z Rzeszowa 10.02.2019? Razem raźniej ????
    Kaktus

11.02.2019 12:34

Dokąd jedziesz?
    Ewa

30.01.2019 12:03

Polecam firmę pracuje z tą firmą kilka lat i jestem zadowolona Moje sugestie dla Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego: Nie Lubię atmosferę w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego za: Wszystko jest ok
    Łukasz

14.01.2019 17:48

Pracował ktoś przy myciu skrzynek ile wychodzi netto na miesiąc jakie wrażenia z tą pracą
    Nieznajomy

06.01.2019 14:36

Co usuwacie moją opinie bo ktoś wam prawde pisze zenujące to jest masakra !!!!!!!!!!!!!!
    Nieznajomy

06.01.2019 14:16

Witam nie polecam agnecji co do załatwienia pracy, dzwonisz chcesz sie dogadać a potem zaczynają sie problemy, jest oferta tłumacze im że narazie nie moge jechać z pewnych przyczyn i że jak bede mógł to sie odezwie i możemy dalej załatwiać co do wyjazdu itd..itp, dzwonie mówie jaka mnie interesuje oferta wysyłam dokumenty i nie wiem po co a oni ci gadają że jest praca ale jak pojedziesz do holandi to nie wiadomo gdzie pójdziesz to po cholere jasną po co mam gdzieś jechać jak nie wiem gdzie trafie i jaką robote mi dają, to jeżeli jest taka sprawa to taka osoba jedzie na tak zwanego skoczka prawda, to albo konkretnie dają ci oferte że jedziesz nie wiem nap na jakąś produkcje w jedno miejsce a nie wiadomo gdzie to jest bezsensu, wkurzyli mnie i nic więcej i raczej już nie skorzystam z ich usług niech se szukają jeleni, inne agencje ci dają konkretną oferte i tam jedziesz a nie tułasz sie nie wiadomo gdzie dla mnie to jakaś paranoja to po co mają te oferty jak ci proponują że jedziesz w nieznane!!!!!!!!!!!
    Lv1flex

02.01.2019 01:05

Mycie skrzynek to kolhoz i niesamowite tempo pracy. Ludzie po dniu rezygnują. Agencja słaba nakłada kary
    Warto wiedzieć :)

16.12.2018 16:46

Jestem zainteresowany pracą przy papryce i myciu skrzynek jest ktoś z was taki mam kilka pytań
    Niko

04.12.2018 19:02

Na hotelach już wszystkie łóżka są zajęte jakby mogli to na korytarzu by wystawili. Jeden wielki chaos, ludzie do pracy jadą dwie godziny albo i więcej. Nie każdy ma pracę, większość co tu przyjechała miała obiecana inna pracę a jak do biura się dzwoni to mam wrażenie że dzieci tam pracują i z kartki czytają. Żałuję mojego czasu.
    Zastanawiam sie

04.12.2018 13:33

Mam pytanie czy godziny pracy są zagwarantowane i ile można zarobić tygodniowo?
    Mait

23.11.2018 20:35

Szukam osoby do wyjazdu na akcje świąteczna z woj.podkarpackiego pisać (usunięte przez administratora) razem raźniej... :)
    braciak

20.10.2018 13:36

Też polecam

20.10.2018 14:28

Czemu komentarze są usuwane. Braciak napisz coś więcej
    Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

21.11.2018 18:11

Nie można umieszczać adresów mailowych
    S.

20.11.2018 14:05

Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca na produkcji i jak to faktycznie jest z mieszkaniem i wypłatą?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Aciekawska

06.11.2018 17:30

Czy mógłby ktoś powiedzieć coś o pracy przy papryce albo myciu skrzynek? Interesują mnie te dwie oferty ze względu na brak wiekowki, a możesz ktoś już wyjechał w tym roku albo wcześniej i chciałby sie podzielić swoją opinia. Szczególnie interesują mnie zarobki, ilość godzin w tygodniu oraz warunki mieszkalne. A może ktoś tez planuje niedługo wyjechać? Dajcie znać
    Gość

12.11.2018 22:26

Mycie skrzynek to praca tylko dla facetów
    Anita

06.11.2018 21:49

Ja też chcę wyjechać,ale szukam osoby/osób ze świętokrzyskiego,razem raźniej...
    Karo

09.11.2018 08:34

Ja z żoną wyjeżdżam dziś lub jutro czekamy na informacje z biura. Dostałaś już jakaś ofertę? Jak coś pisz na maila (usunięte przez administratora)
    Niko

07.11.2018 21:27

Wcale tak nie jest super, my trafiliśmy do fhs w Holandii, praca na polu może nie taka ciężka ale zależna od pogody. Jak deszcz to rezerwa i siedzenie w domu a my nie przyjechaliśmy na wakacje tylko do pracy. Trzeba dzwonić i się domagać pracy a w hotelu trzeba za wszystko płacić, pranie, pokoj ci sprawdzaja pod twoją nieobecnośc, dwa kubki po rannym śniadaniu masz upomnienie a później kara. Ale jak ubikacja jest na dwadzieścia parę osób to są standardy z. upy wzięte j jak ta ta cała holandia. Nie polecam ale podróże kształcą każdego.
    Rudi

06.11.2018 13:36

Witam szukam i nie mogę tu znaleźć nic w komentarzach że agencja europersonel w Holandii nosi nazwę Aboost... Jak to jest może ktoś wie bo mają nie przychylne opinie

23.10.2018 20:31

Hej jedzie ktoś w piątek. Do pracy produkcyjne przy stroikach.
    Jqjqjq

23.10.2018 17:50

Hej, czy biuro EuroPersonel oferuje pracę TYLKO w okolicach Amsterdamu(usunięte przez administratora) Pozdrowki

23.10.2018 15:43

Czy ktoś jedzie w piątek z okolic Rzeszowa

23.10.2018 14:50

Hej jedzie ktoś w piątek z okolic Rzeszowa bądź samego Rzeszowa na produkcję przy stroikach.
    Sylwia

22.10.2018 12:29

Polecam biuro, ja pracuję już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z pracy.
    €£¥₩

21.10.2018 18:09

Czy Euro Personel ma jakies oferty poza Amsterdamem ( i jego okolicami? )
    koczkus

18.10.2018 13:00

Witam, chciałabym wyjechać przez tą agencję ale szukam kilku osób które też y chciały wyjechać z Podkarpacia - razem raźnie. Mój mail (usunięte przez administratora)

20.10.2018 07:32

Koczkus napisałam meila

20.10.2018 10:28

Koczkus napisałam emila
    Gosia

16.10.2018 14:16

Bardzo polecam to biuro szybka i sprawna obsługa, pomoc w załatwieniu formalności

17.10.2018 13:14

Gosia jesteś obecnie za zagranicą od nich. Jak warunki mieszkaniowe i pracy
    Mms

12.10.2018 14:10

Witajcie :)) czy ktoś planuje wyjazd do pracy po nowym roku? czy ktoś jest poinformowany jak wyglada sytuacja z praca w tym okresie? chciałabym wyjechac z chlopakiem do pracy przez ta agencje, ale obecnie jestesmy w innym kraju az do konca tego roku.
    Grażyna

02.10.2018 21:07

@Malwina, a wyjeżdżałaś już do pracy z Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego? Jestem ciekawa też, czy kontaktowałaś się już z tą firmą i czy ma ona dla Ciebie ciekawe oferty pracy. @Ilona2727, rozumiem, że kwestia zakwaterowania należała do firmy, tak? Daj znać, czy będziesz chciała jeszcze w przyszłości podjąć współpracę z Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego.
    Andrzej

06.10.2018 10:02

W jakiej pracy była koleżanka? ja chcę wyjechać w tym tygodniu, też szukam kogoś do wyjazdu
    Malwina

12.10.2018 08:51

Andrzej sorki ze późno odpisuję. Koleżanka była na polach.
    Grażyna

09.10.2018 20:03

@Malwina, rozumiem, trzymam więc kciuki, aby udało Ci się podjąć pracę jak najszybciej! Jak już wyjedziesz, daj znać, jak przedstawiają się warunki mieszkaniowe oferowane przez Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego. @U**, a jak oceniasz sam kontakt z agencją pośredniczącą? Rozumiem, że zostałaś w tej pracy, bo Ci się podobało - rozumiem, że każda osoba ma taką możliwość tak?
    U**

10.10.2018 21:45

Kontakt mam bardzo dobry. Zgłaszam zjazdy do Polski i chęć powrotu. Zawsze słyszę czy mam jak dostać się do Nl, czy nie potrzeba mi transportu albo czy mam klucze na mieszkanie. Widać, że chcą pomóc a nie pozostawiają człowieka samemu sobie. To czy zostaniesz w jakiejś pracy na dłużej zależy tylko i wyłącznie od firmy w której będziesz pracować. Jeżeli się sprawdzisz jako dobry pracownik i firma będzie potrzebować osób na dłuższy okres czasu wtedy jest taka możliwość. Firma w której ja pracuję była młoda, powstała kilka lat temu i dopiero się rozwijała. W związku z tym potrzebowali osób do pracy nie tylko na pół roku (wstępnie na tyle zgodziłam się wyjechać) ale na dłużej, dlatego też miałam możliwość zostać w niej do teraz.
    U**

08.10.2018 21:04

Trzy lata temu wyjechałam do pracy przy kwiatach za pośrednictwem tej agencji. Praca która została mi zaoferowana tak mi się spodobała, że pracuję w niej do dziś. Przez ten czas nie miałam problemów z zakwaterowaniem (zawsze mieszkałam w domu znajdującym się blisko pracy - na początku 6km a potem 1,5km, dlatego też pokonywałam tą odległość rowerem). Przelewy są na czas, nie ma problemów z niewypłacaniem. Warto jest mieć chociaż podstawową znajomość języka angielskiego, gdyż bardzo ułatwia to kontakt w miejscu pracy. Jeżeli ktoś naprawdę szuka pracy i chce pracować nawet przez dłuższy okres czasu to szczerze polecam tą agencję.
    Anaa345

08.08.2018 22:16

@Grażyna Chciała bym dowiedzieć się o pracy przy zbiorze jabłek i gruszek. czy ciężko, jak się zbiera, czy jest to praca na akord czy godzinówka. gdzie się mieszka, jakie wynagrodzenie.
    NatkaNatkaNatka

03.10.2018 18:09

Pracowałam przy zbiorach i jednego i drugiego. Gruszki fajniej się zbiera. Praca jest lekka. Są 3 przerwy. Trzeba się uzbroić w bardzo dobre deszczówki. Praca jest na godzinę. Różnie płacą zależy od pracodawcy. Dobrze jest mieć Internet w telefonie i zainstalowanego tłumacza albo znać dobrze angielski. Ogólnie można się dogadać i praca bardzo lekka jak chce się pracować i nie wygłosić ,;)
    para za granicą

02.10.2018 16:29

Pracujemy przez tą agencje 2 miesiące i był to nasz pierwszy wyjazd za granice. Zakwaterowania maja na dobrym standardzie. Praca jest różnorodna każdy znajdzie coś dla siebie Kontakt z biurem Polskim i Holenderskim jest dobry. Jeśli jedziesz do pracy a nie na wakacje, wypełniasz swoje obowiązki sumiennie to nie ma się czego obawiać. Polecamy tą Agencje niezdecydowanym warto jechać.
    Ilona2727

27.09.2018 21:56

Pracowałam przez tą Agencje od lipca do września. I z czystym sercem polecam ja. Pojechałam sama. Trafilam na bardzo fajnych ludzi na lokacji, warunki mieszkaniowe naprawdę świetne. Z pracy choć była to praca na szklarni przy ścinaniu papryki byłam również zadowolna, pracodawca był świetnym czlowiekiem, bardzo fajne podejście do ludzi i traktowanie nas tak samo jak Holendrów. Więc naprawdę warto zaryzykować. Jeśli dajesz z siebie 100% , jedziesz do pracy a nie na wakacje, wypelniasz swoje obowiązki to nie ma się czego obawiać.
    Malwina

27.09.2018 17:10

Czy była by jakąś koleżanka chętny na wyjazd następny tydzień. Ew za w tygodnie

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego