Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

CezarMru

29.05.2018 11:34

W sobotę jedziemy z kolega do pracy do Holandi. Może ktoś jeszcze jedzie z Niska lub okolic w ten wekend? Jakieś koleżanki? Chętnie się dokleimy.
    Ania5

29.05.2018 11:01

A jaka stawka jest przy kwiatach i co tam się robi?
    Ania5

29.05.2018 11:00

cześć Kasia ja też się wybieram od nich. A z kim ty jedziesz? Czy do tej pracy są jeszcze wolne miejsca?
    Kasiaa

29.05.2018 09:00

hej ja wyjeżdżam 1.06 do kwiatów. Czy ktoś jeszcze jedzoe wtedy?
    Majka

16.05.2018 21:34

hej , kto jest chętny jechać na początku czerwca ? , ja po raz pierwszy bym jechała zagranice i myślę ze dobra agencja pracy Euro Personnel ?

20.05.2018 01:34

Niestety tutaj chyba nie można podawać takich danych :( Chyba że przez agencję Np. ja albo Ty zadzwonisz i zapytasz się o moje nazwisko ( Kasi z Jarosławia ) i powiesz że chcesz się ze mną skontaktować przed wyjazdem, a później się jakoś znajdziemy przez fejsa. :)
    Majka

23.05.2018 17:24

Kasiu nie mogą dać namiarów do Ciebie -prywatność może fb podaj swojego ja cie znajdę ?
    Jasiu

19.05.2018 22:51

Witam, polecacie pracę przy kwiatach jako order-picker? Mam jechać już w ten poniedziałek, więc czasu zostało niewiele. Dodam, że za granicą wszystko orgaznuje Flexible Human Services. Praca w okoliach Amsterdamu. Bardzo proszę o szczere opinie. Pozdrawiam.
    NICK

16.05.2018 14:41

Jedzie ktos 25 do Noordwijkerhout 24go albo 25go maja?
    Mala

19.05.2018 21:53

TAK, ja -24 ;)

17.05.2018 11:26

Witam ! Czy jedzie ktoś w czerwcu na plewienie ?
    Milena

14.05.2018 13:45

Witam. Wyjeżdża ktoś może w najbliższą niedzielę? Jedziemy wspólnie z kolegą, a większą grupą jeszcze razniej.(usunięte przez administratora)
    Nowy Pracownik

15.05.2018 04:52

Hej ja Jadę dzisiaj do Amsterdamu. Na szklarnie z kwiatami. Przy czym pracujesz? :)
    Milena

15.05.2018 10:21

Witam. Jadę również na szklarnię (usunięte przez administratora)(20.05.)
    Zaprojektowany

15.05.2018 01:32

Jezeli ktos bedzie zainteresowany moja oferta, to zapraszam do pisania nawet w odpowiedzi - wowczas administrator usuwajac maila nie pozbawi nas kontaktu.
    Zaprojektowany

15.05.2018 01:29

Wstepny kontakt oceniam na plus, podobnego zdania sa moi znajomi. Szukam kogos do wspolnego wyjazdu, nie liczy sie wiek ani plec, musisz po prostu byc zdecydowany/a do podjecia pracy i posiadac troszke kultury(ale bez przesady). Ja - prawie 22 lata, porozmawiam po angielsku(c1) i francusku(b1), znam podstawy niderlandzkiego. Jade odlozyc pieniadze na bardzo wazny cel, dlatego tez nie jade szalec. Nie mam nalogow, dbam o czystosc oraz kulture osobista. Chcialbym wyjechac w ciagu max 10 dni, najlepiej na najblizszy weekend. Kontakt: (usunięte przez administratora)

12.05.2018 20:01

Serdecznie polecam tą agencje pracy. Zarówno ja, jak i moi znajomi jestesmy zadowoleni
    Dominijka

04.05.2018 12:08

Czesc, ja jade do pomidorow do koleznki z ta firma. Praca w szklarni. Dojade do koleznki na mieszkanie i razem bedziemy pracowac. Kupmela jest zadowolona.
    niezadowolona

11.05.2018 14:09

nie nastawiaj się, że będziesz pracować na pomidorach, ja wyjechałam z chłopakiem mieliśmy pracować w firmie z kiełbaskami a później okazało się, że taka firma nawet nie istnieje. Rzucali nas tam gdzie była robota... łącznie byłam w 7 firmach...

12.05.2018 13:32

Uwierz mi, ze ja pracowalam przez kilka agencji i lepiej pracowac na kilku zakladach niz siedziec na domku kilka dni bez roboty albo chodzic do niej 2 razy w tygodniu, bo to wcale nie jest fajne, a jesc trzeba i za mieszkanie takze trzeba zaplacic. Tez bywalo, ze chodzilam dwa dni do tej pracy i 3 dni do innej. Jak robi T&S group? wprost ci mowia, ze bedziesz flex worker i masz prace w zaleznosci od zapotrzebowania. Jak ludzie potrzebuja pieniedzy, to zaciskaja doope i pracuja, a nie hejtuja agencje. Wazne, ze ta praca byla.

05.05.2018 10:13

Wiem, ze majowka sie jeszcze nie skonczyla i co niektorzy zabalowali i z pewnoscia nie sprawdzaja teraz komentarzy na gowork, ale pilnie szukam dziewczyny chetnej na wspolny wyjazd, przeszlam rozmowe kwalifikacyjna, a moja znajoma nie moze sie zdecydowac. Czy znajdzie sie jakas mila, chetna i uczciwa kolezanka ? moj mail to (usunięte przez administratora)

06.05.2018 19:26

A jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?

07.05.2018 10:19

Wchodzisz na ich strone internetowa, wypelniasz formularz rejestracyjny, oni wrzucaja cie do bazy danych, dzwonia, pytaja sie o kilka rzeczy np. czy masz prawo jazdy, od kiedy jestes dyspozycyjny, mozesz powiedziec, ze chcesz jechac z osoba towarzyszaca, na jak dlugo i czy znasz jezyk angielski. Jesli tak, to rekruterka zadaje ci kilka pytac po angielsku.
    asiulla

06.05.2018 16:05

W większości się zgodzę. Dobra agencja posrednictwa pracy. Pracuję 3 miesiace i normalnie zarabiam. Poczatki jak dla mnie super nawet planuje dłużej zostać.
    Paweł

04.05.2018 14:56

Szukam chetnych do wspolnego wyjazdu początek czerwca. Jadę z innego biura. Domki są kilku osobowe wiec fajnie by było byc w zgranej grupie. (usunięte przez administratora)

05.05.2018 10:15

Przez jaka agencje jedziesz? Ja przeszlam przez kilka rozmow kwalifikacyjnych i przeszlam wszystkie pozytywnie, ale nie moge zdecydowac sie, a nie chce jechac sama.

05.05.2018 09:39

Chce wyjechac do pracy przez ta agencje, szukam osoby chetnej, ktora chcialaby sie do mnie dopisac, moj mail to : (usunięte przez administratora)

03.04.2018 17:57

23.04.2018 19:23

Ja też wtedy kończę i po maturach chce jechać

05.05.2018 09:37

Ja chce jechac, ale nie mam z kim, moj mail (usunięte przez administratora)
    Unikalna

08.11.2017 10:01

Polecam ... Jeśli Jesteś gotowy na prace w polu w deszcz i lubisz jezdzić rowerem w mróz 10 km do pracy oraz podpisywać na miejscu papiery zobowiązujące cie do płacenia kar za wszystko co agencja sobie wymyśli? Jeśli tak to ta oferta jest właśnie dla cb

23.04.2018 21:25

Jakie są kary ?

05.05.2018 09:36

Mrozu raczej od maja do wrzesnia w Holandii nie zobaczysz. Owszem, pracowalam w deszczu i zbieralam zmrozone jablka za dobre pieniadze oraz jezdzilam rowerem 10 km, co wyszlo mi na zdrowie. Kary sa wszedzie. Wiesz od ilu lat jezdze do Holandii i Niemiec? Od 8. Jak sie mieszka z brudasmi, co nie potrafia kubka zmyc i odkurzyc podlogi, to sie nie dziw, ze koordynator wlepia kary. Juz z takimi mieszkalam. Zrobili sobie meline z salonu.

29.04.2018 21:35

Chce wyjechac z nimi i szukam chetnych do wspolnego wyjazdu w maju. Ma ktos ochote?
    Slim

04.05.2018 08:23

ja jadę 12 ,a Ty kiedy ?

05.05.2018 09:32

Ja jeszcze nie wiem kiedy, ale przeszlam rozmowe rekrutacyjna. Nie chce jechac sama, a moja znajoma nie moze sie zdecydowac.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Maks

06.04.2018 08:58

Witam, ja pracowalem w szklarni na scince pomidora w zeszlym roku. Teraz tez sie wybieram. praca ok - stała na pół roku. dojazdy. mieszkanie ok. wyplaty zawsze co tydzien.

23.04.2018 19:21

Mieszkanie też szukają? :)
    Ech

08.04.2018 21:33

Co do agencji to była już od nich moja koleżanka. Tak że polegałam w tym na niej. Rejestracja i wyjazd był dobrze zorganizowany. Zapewne każdy kto pracuje za granicą, przyzna mi racje, ze nie jest łatwo na początku. Szczególnie pierwsze kilka dni. Sama praca nie była dla mnie trudna, najtrudniejszym było pokonanie bariery na rozmawianie po angielsku, choć wydawało mi się że dużo umiem ze szkoły. Pierwsze pieniądze wpłacili mi po przepracowaniu ponad tygodnia, a potem już regularnie co tydzień. Jeszcze od siebie dodam, że pracowałam przy kwiatach.

23.04.2018 19:20

I jak było przy tych kwiatach? Jakie zarobki? Co z mieszkaniem oni szukają czy na własną rękę? Bo chce jechać z narzeczonym, on już tam jest Ale w innej pracy i mówi że z mieszkaniami bardzo ciężko;/
    Adel

20.04.2018 23:15

Hejka jade z narzeczonym 27 kwietnia w nocy do pracy przy rybach czy wybiera sie ktoś w tym czasie?? A może był już ktoś przy tej pracy, jak sie pracuje przy tym i jak z godzinami i wypłatami ?
    lukas23

16.04.2018 12:21

hej anonymous, przy serach 40 godzinach mozesz wyciagnac 240 euro na czysto jak masz nadgodziny to spokojnie masz ok. 300 i wiecej. pracowac trzeba ale kasa jest. godziny tez.
    anonymous

16.04.2018 20:54

A ile idzie wyciągnać przez tydzień nadgodzin i czy zawsze one są ? No i żeby szło zarobić na tydzień na czysto te nap 300 euro ? A ciężka praca jest ? A jak daleko jest ta praca od miejsca zamieszkania ? A pracujesz na jedną zmiane ? I jak chwalisz sobie ile już tam jesteś ? Sorki że tak podpytuje ;-) Po jakim czasie sie dostaje pierwszą wypłate ? Czy za ubrania robocze jest coś potrącane jeśli cie firma zatrudnia ? A wakacyjne wypłacają i czy nap jak byś pracował w nocy to czy jest jakiś dodatek itd..itp ? Z góry bede bardzo wdzięczny za odp :-)
    Adel

19.04.2018 15:47

A zakwaterowanie jakie jest?
    anonymous

15.04.2018 17:58

A powiedzcie mi ile idzie tak zarobić gdzieś już na czysto po odciągnięciach na tydzień ? No nie wiem na pakowaniu sera czy też sortowanie warzyw i owoców lub pakowaniu ! Jak coś dajcie znać z góry dzięki :-)

14.04.2018 23:56

Pół godziny i mam pracę. Dziękuję za pomoc. Bardzo miła obsługa.
    MaR

13.04.2018 07:38

Robota jest mieszkania 2 miałem dobre. mówię o Alpen.
    C150

12.04.2018 22:17

Myślałam o takim spontanie bo kasy potrzebuje. Jaką pracę polecacie? Może napisze ktoś kto pracował w selekcji tulipanów.
    Conrad

12.04.2018 22:06

Osobiscie nigdy tak nie pracowałem ale moja ciocia była i poleciła mi ta firme. jestem juz 6 mies. jestem dobrze traktowany. finansowo zadowolony.
    Nati

12.04.2018 10:42

Witam, wybieram sie z narzeczonym do ryb od nich. ma byc stawka bez wiekowki. czy ktos tez tam pracowal?
    ania123

12.04.2018 09:22

czy ktos wybiera się z tą firmą do kwiatów w tym tygodniu?
    Bartoszek

11.04.2018 07:11

nie polecam tej firmy ponieważ wysłali mnie do takiej agencji pracy w Holandii że pracowałem tylko 2 dni w tygodniu żeby na hotel i ubezpieczenie zarobić . W polsce obiecują gruszki na wierzbie albo obiecują to co chcecie usłyszeć ! Odnoszę wrażenie że te " pozytywne komentarze "piszą osoby z biura itp Jak ja za tydzień netto zarobię (usunięte przez administratora) euro tygodniowo to lepiej zostać w PL bo więcej zarobię i będę w domu niż mieszkał w pokoju 6 osobowym (usunięte przez administratora)
    Kowalska

10.04.2018 10:46

nie polecam tej firmy
    RUFIO

07.04.2018 23:29

Ja ruszam w przyszłym tygodniu we wtorek planowo"ogrodnictwo"gdyby tak ktoś chciał wymienić tematy wieści spostrzeżenia to chętnie odpiszę.Ogólnie jestem ze śląska z Bytomia być może ktoś z tego terenu się tam wybiera to w razie czego malować na maila (usunięte przez administratora)Pozdrawiam Tomek
    siska21

06.04.2018 23:39

ja byłam raz na ścince tulipanów, ta praca to była godzinówka, bardzo sobie chwalę, był nas cały bus ze świętokrzyskiego
    Maria

06.04.2018 09:08

Byłam trzy razy pezez to biuro. Ludzie ok,kasa ok ale trzeba sie narobic: ) jak sie nastawisz ze jedziesz do pracy a nie na urlop to wyjdzie na plus.
    Karol

05.04.2018 10:12

A ja właśnie wróciłem z pracy. Byłem 30km od Amsterdamu bardzo blisko morza. Jak jechałem samochodem to podziwiałem ten piękny kraj. Generalnie jestem pod dużym wrażeniem Holandii: klimat ciepły, kwitnące rabaty WSZĘDZIE. Szkółkarstwo i uprawy kwiatów mają zmechanizowane, powymyslane sprzęty. No można się od nich wiele nauczyć.
    Kinga

01.04.2018 22:31

Wszystko było ok. Polecam jeśli ktoś się zastanawia nad pracą
    [email protected]

28.03.2018 11:06

Witam. Wybieramy się z chłopakiem do pracy w Noordwijkerhout i praca cebulki kwiatowe, ktoś był? poleci? :)
    Tami

26.03.2018 09:28

Pracowałam na cebulkach przez tą firmę, byłam zadowolona, nigdy nie miałam problemow z agencja pracy,wszystko było wypłacane na czas i zawsze pieniążki się zgadzały. Mieszkanie ok, wiadomo, że nie będzie umeblowane jak w domu czy jakoś stylowo, bo to tylko mieszkanie służbowe. Telewizor, garnki czajnik pralka wszystko jest, tak że generalnie było ok. Wszystko zależny od tego jak pozostali współlokatorzy o nie dbają jak i my sami.

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego