BeFlex Sp. z o.o.
4 17 6 1

Opinie o BeFlex Sp. z o.o.

Maja

@speed872 A dopiero rozpoczynasz pracę w BeFlex, czy jesteś już tam zatrudniony od jakiegoś czasu? Co z własnej perspektywy możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy i warunków, jakie oferuje? Są na tyle opłacalne, iż warto spróbować swoich sił w strukturach firmy?

speed872
@Maja 03.10.2018 18:59

ja dopiero teraz w sobote jade wiec dam znac co i jak jak tam po pracuje troche

ona
@speed872 04.10.2018 08:35

jakie oferty pracy posiadaja? Czy przyjmuja rowniez pary? Jak wyglada rekrutacja w tej firmie?

Maja
@ona 07.11.2018 15:00

To świetnie, że jesteś zainteresowana pracą za pośrednictwem BeFlex. Ale niestety nigdzie nie widziałam ich aktualnych ofert, co nie oznacza jednak, że faktycznie ich nie mają. Proponuję Ci, żebyś skontaktowała się z nimi bezpośrednio i dopytała o kwestie, które Cię interesują: info@beflex.pl Daj nam znać później, co postanowiłaś.

Maja

Chyba trzeba przyznać Ci całkowitą rację. Dziękuję zatem, że postanowiłaś pomóc użytkownikowi @ona. Jak wnioskuję - sama jesteś zatrudniona w BeFlex. Jak sądzisz, czy osoby, które dopiero nabywają swoje pierwsze doświadczenia w pracy mają szansę pomyślnie przejść proces rekrutacyjny?

Maja

@speed872 Cieszy jednak fakt, że rozpocząłeś pracę w BeFlex. Skoro czekasz aż zbierzesz odpowiednią ilość informacji o tym pracodawcy, to może chociaż opiszesz nam teraz cały przebieg procesu rekrutacyjnego? Myślę, że to też zainteresowałoby potencjalnych kandydatów do pracy w tej firmie.

Maja

@esia@Konrad1995 Jeśli zdecydujecie się na współpracę z BeFlex Sp. z o.o. dajcie znać! Chętnie dowiemy się więcej o tym czego można się spodziewać po wyjeździe właśnie za pośrednictwem tej firmy.

Ewelina
@Maja 11.07.2017 15:25

Ja pracowałam podaj adres email to napisze co wiem.

speex872
@Ewelina 22.05.2018 09:31

siemka i jak tam jest ?

speed872

witam jade sam na przesylki kurierskie w ten weekend czy ktos tez jedzie jak cos piszcie na mejla galla6@o2.pl pozdro wariaty i wariatki

Maja

@Ewelina, Ja jestem moderatorem serwisu gowork, zwykle dopytuję użytkowników o nowe wieści, gdyż najnowsze informacje dotyczące pracy w firmie BeFlex mogą się przydać innym użytkownikom forum. Stąd, jeśli byłaś związana z firmą BeFlex, to proszę Cię o informacje dotyczące warunków pracy w tej firmie, chętnie dowiemy się czegoś w temacie atmosfery podczas pracy. Najnowsze wiadomości będą tu bardzo pomocne!

Maja

Pracujesz w firmie BeFlex, a może byłeś związany z tym pracodawcą w przeszłości? Jeśli masz wiadomości o nowych miejscach pracy lub wiesz jak obecnie rozwija się ta firma i jakie proponuje warunki zatrudnienia, nie wahaj się tylko dodaj swoją opinie! @Oll, posiadasz może nowe informacje dotyczące pracy w firmie BeFlex? Jeśli tak, to proszę podziel się nimi na forum! Nowe komentarze w tym wątku, będą bardzo przydatne dla innych!

Pola

Wyjechał ktoś do holandi z beflex

Oll

Wyjeżdża ktoś w czwartek? 19.04.2018

Konrad1995

Jak koleżanka wyżej. też proszę o takie info na emaila : kashumi95@gmail.com

esia

jest ktoś z was pracujący przy sortowaniu cebulek kwiatowych ? czy to prawda, że jest zapewnione zakwaterowanie i dojazd do pracy ? a no i czy faktycznie tak jest , że przy odciągnięciu tych ubezpieczeń itp wychodzi na tydz 280 euro ? :) proszę o informację angelikaaam18@gmail.com

Maja

Obecnie firma prowadzi rekrutacje między innymi na stanowisko Pracownik budowlany. Praca w Austrii i w Holandii. Zamierzacie aplikować?

jaro

WItam Również się wybieram na rozbiórkę szklarni,proszę o info na maila j_czerwionka84@wp.pl

Al

Ogólnie są potrzebni jeśli nie wiecie prcownicy produkcji ciastek do Haarlemu, ale to dość dobra i pewna sprawa, myślę że nie ma za co narzekać za bardzo, ogólnie jeszcze w okolicy potrzebni są pakowacze, sprawa wydaje się dość dobra i pewna, malo negatywnych opinii

Diego

Pracuje u nich na zakładach mięsnych od 8 miesięcy. Powiem tak da się zarobić. Praca rzeczywiście dla osób z doświadczeniem. Mała firma nie maja zbyt wielu pracowników i każdy problem da się rozwiązać. No chyba ze ktoś pójdzie pijany do pracy bo i takie elementy się zdarzają, wtedy wyjazd do pl.

Jase

Ja wyjeżdzałem z tą firmą na szklarnię likwidacja . Żadnych problemów. Dla chcących pracować polecam.

P.G
@Jase 29.06.2016 19:33

Możesz coś więcej napisać o likwidacja szklarni ,czy ciężka praca ,ile godzin dziennie ,jakie srednie zarobki wyszły ci na tydzień i najważniejsze czy wypłacili wszystko .Pytam bo mam zamiar jechać na 3 tygodnie od 2 do 23 grudnia ,właśnie do likwidacji szklarni umowe już mam ale czytając opinie o tej agencji jak i o firmie w HolandiI WERKGROEP.NL tam jade to bardzo kiepskie opinie z tym że z 2008 roku.Jak jest teraz ,z góry dziękuje za pomoc. kontakt kupu@op.pl

kasienka28l

Proszę o info na maila kasienka259@wp.pl

kasienka28l

Witam czy ktoś wyjezdan w ten weekend z nimi do Haarlem na ciastka???wie ktoś coś na temat tej firmy???

ciuzyk
@kasienka28l 05.05.2016 22:43

Hej kasienka28l, ja wyjezdzam w te niedziele do bredy na pomidory do szklarni.

rzeznik73

Powiem tylko tyle ja pojechalem jako rzeznik przez telefon pieknie slodzom czekalem pod biurem 5godzin w nocy do rana a mial ktos po mnie przyjechac tak przyjechal gosc z Allround Flexworkers BV nazywa sie YALCIN A WOGULE UMOWE PODPISUJESZ JESZCZE PRZEZ INNE BIURO Ale klamiom z dojazdami do pracy 10km jezdzilem rowerem deszcz nie deszcz a pracowalem zeby mi kasa sie wrucila za wyjazd a kasy nie mam do dzis BANDA OSZUSTOW CZLOWIEK JEDZIE ZEBY GROSZA ZAROBIC A GNOJE WALOM W ROGI

sebek

Firma oszukująca ludzi nie slowna uważajcie jak niechcecie stracić

kasienka28l

witam czy wybiera sie ktos z nimi do pracy na sadzonki w piatek???poprosze o jakies opinie na temat tego biura???kasienka259@wp.pl

Mogabi

Wysyłali ludzi do niewolniczej pracy w Holandii jako VPU Polska teraz jaki BEFLEX to ci si ludzie.

DDFG

CZY SŁYSZAŁ KTOŚ O AGENCJI beFlex.pl maja prace na pomidory do Holandi ,czy ktos odnich wyjezdzał ,są uczciwi ???

Mogabi
@DDFG 08.07.2015 12:03

Uważajcie na wyjazdy z nimi. Ci sami ludzie prowadzą VPU Polska a to już patologia

Zostaw opinię o BeFlex Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BeFlex Sp. z o.o.