4.8/5

Bądźmy w kontakcie

5. Opinie o Early Stage Młociny

Opinie o Early Stage Młociny Warszawa

WebsiteIconEarly Stage

Nie przegap nowości o Early Stage Młociny!

Grażka

05.03.2025 12:30

Świetna atmosfera, wspaniali ludzie, bardzo dobra stawka i możliwość ciągłego rozwoju. Polecam serdecznie wszystkim.
    AnnaSzypryt

07.02.2024 12:53

Jak dotąd nie miałam okazji współpracy z Early stage, ale bardzo miło zaskoczyła mnie rekrutacja i organizacja całego procesu. Niestety nie zdecydowałam się na współpracę, ale z moich obserwacji mogę powiedzieć, że zapowiadało się dobrze! Jako lektorka miałabym wsparcie metodyczne i merytoryczne, świetnie przygotowane materiały dydaktyczne i doskonale wyposażone sale lekcyjne. Pod względem warunków, to na pewno fantastyczne miejsce do prowadzenia zajęć.
    Rytm

07.02.2024 21:10

Widać, że „opinia” napisana przez ES! Było tak cudownie, że aż lektor poszedł pracować w inne miejsce i wraca za rok????????????! Czeka na niepłatne wakacje i ferie i pracę od 8 do 20.00 z grupami 12 osobowymi????????????.

05.03.2025 12:19

Dzień dobry, jako powyższa opinia jest prawdziwa, zostawiła ją kandydatka (i bardzo tej Pani dziękuję za ciepłe słowa). Dodam, że w naszych filiach jest możliwość zarabiania w ferie i wakacje, ponieważ organizujemy dla dzieci warsztaty i półkolonie w tym czasie. Przykro mi, że "Rytm" Pan/Pani że bez wiedzy o naszej szkole czy podejściu do współpracowników ocenia nas w ten sposób, tym niemniej życzę Panu/Pani wszystkiego dobrego i spotkania na swojej drodze dobrych i wspierających pracodawców.

19.11.2024 15:23

Pracuję w Early pierwszy rok i jestem bardzo zadowolona, dostaję duże wsparcie metodyczne, mam jasną ścieżkę rozwoju. Mam gotowe materiały do każdych zajęć, wystarczy, że się z nimi zapoznam przed lekcją. Mam nadzieję pracować tutaj jeszcze długie lata :)

Rodzic

05.11.2024 15:26

Early Stage to szkoła z autorską metodą i ŚWIETNYM podejściem do ucznia. Moja córka chodzi do nich od 3 lat z polecenia znajomych i jest bardzo zadowolona! Lekcje są bardzo kreatywne, pełne ciekawych zadań i aktywności. Szkoła organizuje też warsztaty tematyczne np. zimowe czy wiosenne, które są dodatkową dawką wiedzy.
    Zadowolony rodzic

04.11.2024 22:12

Świetna szkoła z bardzo przyjaznym i profesjonalnym podejściem do nauczania. Syn sporo korzysta z zajęć i przychodzi do domu z dużą dawką wiedzy. Za granicą bez problemu radzi sobie w różnych sytuacjach i zalatwia potrzebne sprawy, a jest dopiero w 2giej klasie. Polecam!
    Łukasz Es

03.03.2024 13:38

Niestety mojego dziecka nie nauczyli języka angielskiego... Ale spoko, może nie ma talentu, zdarza się, może jest za wcześnie. Więc idąc za swoim rozumem i głosem dziecka, które nie chciało chodzić na zajęcia i jak wiedziało że ma angielski udawało chorobę, płakało w szkole, wypisaliśmy go z zajęć. Ostatnie zajęcia to była trauma nie tylko dla dziecka, ale i dla nauczyciela. Więc zwróciliśmy się z prośbą do nauczycielki w ostatnim dniu miesiąca żeby to przerwać. Chcieliśmy natychmiast zerwać umowę, dla dobra ogółu. Powiedziała OK! Po czym dostaliśmy pismo z biura z wypowiedzeniem od 1 nowego miesiąca, czyli miesiąc płacenia extra. Niestety EarlyStage swoją chciwością napisało, że okres wypowiedzenia jest niezmienny i nie obchodzi ich co z tym okresem zrobimy. Bardzo słabe zachowanie. Za 2 dni spóźnienia od razy email, że wpiszą Nas do BIK. Tak się nie zyskuje zaufania, tak się nie traktuje klientów którzy mogą przyprowadzić innych. Niestety ja nie zarekomenduję Waszej szkoły, nie ze względu na naukę, a ze względu na podejście do klienta! TRAGEDIA!
    Właścielka - Małgorzata Turek

04.03.2024 09:35

Szanowny Panie, w naszej filii na Młocinach i w Łomiankach nie ma okresu wypowiedzenia, rodzic zawsze ma mozliwość zrezygnować w trybie natychmiastowym, więc to o czym Pan pisze odnosi się albo do innej filii, albo w ogóle do innej szkoły, to kompletna pomyłka. Bardzo proszę o sprostowanie.
    Kelly

13.11.2023 17:20

Czytałam tu opinie zanim poszłam na rozmowę, dlatego sama też zawsze piszę pomocne opinie, mając jakiekolwiek doświadczenie i kontakt z miejscem pracy. Byłam w tym roku na rozmowie rekrutacyjnej, bardzo profesjonalna, a przy tym mocno przyjazna.Ostatecznie ze względów osobistych zdecydowałam się na inne miejsce, ale szkoła wygląda fajnie i słyszałam sporo dobrego od znajomych.Planuję wrócić za rok.

05.06.2023 12:07

Czy w firmie Early Stage Młociny są regularne szkolenia pracownicze?
    Malgorzata Turek @pracodawca

05.06.2023 13:19

Tak, nasi lektorzy mają możliwość wybierać z całego wachlarzu szkoleń o różnorodnej tematyce, związanej głównie z nauczaniem języka angielskiego. Ponadto wewnętrznie w naszych filiach organizujemy we wrześniu i w maju szkolenia metodyczne, na które zapraszamy specjalistów z zewnątrz.
    Karolina

09.05.2023 22:27

Pracuję w Early Stage Młociny/Łomianki od kilku miesięcy i bardzo mi się podoba. Szkoła jest bardzo dobrze zaopatrzona w materiały biurowe i świetne gadżety do wykorzystywania podczas zajęć. Zespół jest bardzo zgrany – przyczyniają się do tego spotkania integracyjne, które organizowane są kilka razy w roku. Dyrekcja jest niezwykle pomocna i wspierająca, a co najważniejsze – dba o pracownika i jego rozwój. Ważne jest dla mnie również to, że docenia się tutaj pomysły pracowników i to, że wychodzą oni ze swoją inicjatywą, która zawsze odbierana jest z entuzjazmem.

28.04.2023 13:31

Rozpoczęliśmy rekrutację lektorów na rok szkolny 2023/24. Nasza szkoła prężnie się rozwija, więc szukamy osób chcących współtworzyć nasz zespół filii Młociny/Łomianki. Ofertujemy pracę w doskonale ułożonych blokach zajęciowych od poniedziałku do piątku, w godzinach popołudniowych (od około 12:30 do około 20:00). Jesteśmy elastyczni w kwestii wyboru ilości grup, czy dni pracy. Jeśli możesz pracować wyłącznie wczesnymi popołudniami, bądź wyłącznie wieczorami - dobierzemy Ci grupy w tych godzinach. Uczymy dzieci i młodzież od 3 do 19 roku życia. Możesz wybrać przedział wiekowy uczniów, których chcesz uczyć. Oferujemy stawki 85-110 zł/godz. brutto. Przyjdź - poznaj nas, a poczujesz się jak u siebie! ???? Poniżej więcej szczegółów: https://www.olx.pl/oferta/praca/lektor-nauczyciel-jezyka-angielskiego-bielany-mlociny-lub-lomianki-CID4-IDJdb9e.html?bs=olx_pro_listing

24.02.2023 10:23

Czy w Early Stage Młociny występują paczki/bony świąteczne?

28.04.2023 13:27

Tak - nasi współpracownicy otrzymują od nas świąteczne upominki :) Zawsze organizujemy też wspólne biesiadowanie i integrację. Nie tylko w okresie świątecznym, ale też kilka razy w roku się integrujemy, takie spotkania są oczywiście dla chętnych, jednak przeważnie spotykamy się w bardzo licznym gronie :) Osobiście bardzo lubię te wyjścia i z chęcią je dla naszego zespołu organizuję.
    A co z wakacjami?

24.01.2023 09:25

Cześć, a co taki lektor może robić w wakacje, jeśli nie ma innego źródła dochodu?

24.01.2023 22:32

Niektóre filie organizują półkolonie, w niektórych można pomagać organizacyjnie w sierpniu. W większości jednak lektorzy mają po prostu wakacje lub znajdują sobie pracę dorywczą, np. korepetycje, wyjazdy jako opiekun na kolonie, czy praca w sklepie, co tam kto sobie ogarnie ;) Z doświadczenia mojego i znajomych lektorów, można jednak sobie odłożyć w trakcie roku szkolnego sporo oszczędności i w wakacje odpoczywać.
    Beata

05.07.2022 20:32

Pracuję od kilku lat w filii Early Stage Młociny/Łomianki - dwie lokalizacje, jeden zespół. Od początku pracy tutaj, z każdym rokiem, rozwijam się, uczę wielu nowych rzeczy. Filia oferuje szereg dobrych merytorycznie, pomocnych szkoleń i spotkań z coachem. Niezwykle cenię sobie pomoc metodyka oraz niesamowite wsparcie dyrekcji i indywidualne podejście do każdej sprawy, do każdego problemu. Dzięki wielu rozmowom poznałam swoje mocne strony, co bardzo ułatwia mi pracę. Każdy rok otwiera przede mną nowe możliwości, a co za tym idzie - bardzo korzystne warunki finansowe. Polecam z całego serca pracę w tym miejscu!! :)
    Lektor z innej szkoły

24.01.2023 09:00

Dzień dobry a dlaczego jest różnica aż 10 zł w stawce w Warszawie a w Krakowie? Stawka w Krakowie to 75 zł na umowie B2B zaś 65 na umowie zlecenie.

24.01.2023 22:27

Różnice w stawkach dla lektorów wynikają z różnych cen kursów. W Warszawie są największe koszty działalności i koszty życia też są większe, dlatego kursy są najdroższe i stawki dla lektorów najwyższe. W innych miastach jest taniej, więc i stawki niższe.

Kontakt - Early Stage Młociny

Warszawa

Early Stage

09.01.2023 15:14

#pracawEarlyStage

Myślisz o nowych możliwościach rozwoju? Poszukujesz dodatkowych godzin, aby uzupełnić swój grafik? Świetnie się składa! Nasze filie cały czas intensywnie się rozwijają, a na mapie Polski pojawiają się kolejne nowe punkty, które poszukują do swoich zespołów nauczycieli języka angielskiego.
    Jeśli zastanawiasz się, jak wygląda praca w Early Stage oraz jak dbamy o rozwój naszych lektorów i lektorek, zachęcamy Cię do lektury naszego najnowszego artykułu Lektor angielskiego w Early Stage, nowa ścieżka kariery.
    Link do artykułu znajdziesz TUTAJ

News image

13.05.2022 11:09

Jak wygląda ścieżka kariery w Early Stage Młociny? Czy trudno jest zdobyć awans?

07.07.2022 17:52

Ścieżkę kariery określa nasz program rozwojowy Talent Booster, który obejmuje 5 stopni lektorskich. Aktualne stawki na rok szkolny 2022/23 w naszych filiach Bielany III (Młociny) oraz Łomianki to od 85 zł do 105 zł za 60 min oraz proporcjonalnie 128 zł do 158 zł za 90 min. Zapraszam do współpracy!

07.07.2022 06:58

Pracuję w filii na Młocinach od 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Nie trzeba troszczyć się o materiały takie jak kolorowy papier, artykuły papiernicze, wszystko to jest zapewnione. Co ważne, jest dużo szkoleń, merytorycznych, ale także i w ramach rozwoju osobistego. Baaaardzo wspierający metodyk i zresztą cały zespół. Możliwości integracji. Istnieje ścieżka rozwoju, dzięki czemu można co roku uzyskać podwyżkę. Polecam.

05.07.2022 10:18

Pracowałam w Early Stage przez 5 lat. To co cenię w tym miejscu najbardziej to przede wszystkim duża możliwość rozwoju dla lektora, duża liczba dostępnych szkoleń :) Praca wśród przyjaznych, życzliwych i pomocnych ludzi :) Polecam przyszłym lektorom, wspominam bardzo dobrze ten czas :D
    Luiza

04.07.2022 18:30

Pracowałam zarówno w ES Młociny oraz ES Łomianki (ten sam sympatyczny i wspierający pracodawca) i gorąco polecam. Dla mnie w pracy bardzo ważni są ludzie z którymi współpracuję a tutaj wszyscy w zespole są bardzo życzliwi i pomocni. Każdy lektor zawsze może liczyć na wsparcie i radę fantastycznej metodyczki:) Poza tym jest również możliwość rozwijania swoich lektorskich umiejętności dzięki licznym szkoleniom zarówno w filii jak i tym organizowanym przez centralę Early Stage. Co roku istnieje szansa na awans i podwyżkę co również jest bardzo motywujące. Szczerze polecam.
    Lektorka ES Młociny

04.07.2022 14:12

Od dłuższego czasu pracuję jako lektor w Early Stage na Młocinach i jestem zadowolona z pracy w tym miejscu. Przyjazny zespół, serdeczna atmosfera i wzajemne wsparcie. W szkole mamy dostęp do wielu materiałów (kolorowe kartki, brystole etc.) i gadżetów które są pomocne podczas prowadzenia zajęć. Szkoła oferuje też ciekawe szkolenia i inspiracje w ciągu roku szkolnego. Szczerze polecam :)
    Gosia

12.04.2022 11:50

Polecam, pracuje w tej filii już dłuższy czas. Atmosfera jest bardzo przyjemna, wszyscy są serdeczni, mam zapewnione odpowiednie materiały, szkolenia, wsparcie i dużo koleżeńskiego uśmiechu. Praca lektora nie zawsze jest łatwa ale progres ucznia na końcu roku mega satysfakcjonujący!

04.05.2022 13:31

Pani Grażyno, w zależności od doświadczenia lektor ma możliwość udziału w 2 szkoleniach na semestr. Spotkania organizowane są w trakcie roku szkolnego. W każdym miesiącu lektor może znaleźć dla siebie coś ciekawego ponieważ oferta naszych szkoleń jest dość obszerna i stale ją rozwijamy :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Early Stage Młociny?

Anna

21.10.2021 15:18

Pracowałam kiedyś w filii na Młocinach i szczerze polecam - bardzo miła atmosfera, wspierający Zespół, dobra organizacja. Zostałabym na dłużej gdyby nie przeprowadzka. Polecam :-)

10.06.2018 11:54

Czy ktoś ma jakieś ciekawe informacje o Early Stage Młociny? Zawsze warto dzielić się z użytkownikami fajnymi ciekawostkami z życia firmy.
    Zadowolona

20.06.2018 14:09

Fajne imprezy integracyjne :D Zaraz szykuje się grill końcoworoczny, no i w ogóle dobra atmosfera pracy, taka partnerska, a nie oceniająca. Więcej opisałam w swojej opinii kilka komentarzy niżej.

02.05.2018 09:43

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.
    Lektor angielskiego

10.05.2018 18:37

Lokalizacja jest bardzo dobra, można dojechać metrem i kawałek autobusem, tuż obok jest kampus UKSW więc z dojazdem nie ma żadnych kłopotów. Ja akurat mieszkam na Bielanach więc tym bardziej ta lokalizacja mi odpowiada :) A jeśli chodzi o same warunki pracy, od września są nowe stawki - od 80 do 95 zł za 60 min w zależności od stażu pracy, więc patrząc na innych pracodawców, wydaje mi się że to naprawdę dużo. Ja w każdym razie polecam.
    Renata

01.04.2018 01:29

Firma Early Stage Młociny ciągle rozwija się w związku z czym ma na swojej stronie zamieszczone oferty pracy w kilku województwach. Ze szczegółami można zapoznać się pod linkiem https://universe.earlystage.pl/praca/oferty-pracy. @anonymous, @Lektorka, @Zadowolona Bardzo pozytywne opinie na temat warunków pracy. Czy chciałybyście zdradzić nam szczegóły dotyczące rekrutacji? Czy trudno o pracę w tej firmie? Jakie jeszcze profity oferuje ten pracodawca?

01.04.2018 17:10

@Renata Early Stage Młociny odnosi się do pracy w tej konkretnej filii - na Młocinach, jest także profil Early Stage który odnosi się do całej szkoły i tam można dowiedzieć się więcej na temat ofert pracy w kilku innych województwach. Ja mogę wypowiadać się odnośnie pracy w filii ES Młociny. Jeśli chodzi o rekrutację, najpierw jest spotkanie z dyrektorem, bardzo miła, przyjazna atmosfera i przedstawienie warunków współpracy, miałam także za zadanie przygotować fragment zajęć w języku angielskim. Potem zostałam zaproszona na lekcję pokazową, którą oglądał metodyk i jakoś na następny dzień zadzwoniła do mnie dyrektor z propozycją współpracy i możliwością podpisania umowy. Z innych profitów mamy też możliwość wykupienia sobie multisporta, mamy darmowe szkolenia do wyboru przez cały rok, no i jeśli można to nazwać profitami raz na jakiś czas mamy spotkania integracyjne :) Ogólnie jest bardzo fajnie - polecam :)
    anonymous

27.03.2018 20:32

Bardzo dobre warunki pracy, przestronny lokal, mamy tez własna kuchnię i pokój nauczycielski, w salach jest dużo miejsca na aktywności ruchowe i trzymanie materiałów dzięki czemu nie muszę wszystkiego wozić ze soba, co w poprzedniej pracy było dla mnie koszmarem. No i najważniejsza chyba kwestia to wysokie stawki :) ja jestem bardzo zadowolona, co roku mamy mozliwosc finansowego awansu i to jest naprawde super :)

27.03.2018 13:51

Polecam tego pracodawcę. Mają dobre stawki i dają możliwości uczestniczenia w wielu fajnych szkoleniach za darmo. Mogłam sobie dostosować grafik do swoich korków, nie było z tym problemu i w ogóle fajnych ludzi mamy w zespole :)
    Zadowolona

26.03.2018 16:34

Pracuję w ES od kilku lat i bardzo sobie chwalę pracę w tym zespole! Mam bloki zajęć i naprawdę fajnie ułożony plan. To duże ułatwienie po latach korków i jeżdżenia do uczniów. Mamy dostęp do wielu materiałów, nie muszę z własnej kieszeni wydawać kasy na brystole, kolorowe kartki itp. jest mnóstwo fajnych pomocy dydaktycznych, gadżety do gier i zabaw, na bieżąco uzupełniane i dostępne dla wszystkich. Generalnie bardzo dobrze się tu czuję i myślę, że zostanę na długo :)

Zostaw merytoryczną opinię o Early Stage Młociny