ASAJ

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o ASAJ SP. Z O.O.

Opinie o ASAJ Siedlce

Nie przegap nowości o ASAJ SP. Z O.O.!

KLIENT

29.01.2014 21:50

A JA SŁYSZAŁEM ZE JEDNA Z TYCH ZATRUDNIONYCH OSÓB TO NIEZŁA LASKA JEST
    bylypracownik

29.01.2014 00:19

Pracowalem w asaju przez 2lata. Ucieklem stamtad bo ta firma to jedna wielka porazka. Stanowisko starszego sprzedawcy. Stawka 2200brutto potem podwyzka na max 2400. Pierwsza umowa na 3mies 1800 brutto potem przewaznie rok albo 2lata. To co mówią inobiecuja na rozmowach kwalifikacyjnych jest sprzeczne z rzeczywistoscia. Robisz na sklepie za sprzedawce magazyniera sprzatajacego wszystko na raz. Odpowiedzialnosc materialna za towar a tonnie sa tanie rzeczy. Przyjmuja bez doswiadczenia. Wysylaja na 3tyg szkolenie do siedlec.jak przejdziesz szkolenie masz farta. Jedyny okus ubezpieczenie grupowe w warcie. W zeszlym roku swiadczenie socjalne wynosilo 0zl niby firny nie bylo na nie stac. Jesli chodzi o przedstawiciela handlowego za kazdavryse na samochodzie placisz. Stawka najpierw 300potem 600 itd. Dyrektorzy mówią różne dziwne rzeczy o wspanialych zarobkach ktore nie maja pokrycia. I teksty "tymi rencami sam do tego doszlem trzymam to wcrencach poszlem wyszlem" (usunięte przez administratora) premii sie nue dostaje bo savtak wysoko ustawione plany. Szczerze odradzam. Jefyby plus to wyplaty zawsze 10 kazdego miesvterminowo. Ale trzeba sprawdzac ile wyplacaja bo czesto wyplate robili zle mylili sie na 200-300zl
    Zbyszek

05.02.2014 19:03

No tak praca adekwatna do zarobków. ASAJ udaje że płaci a pracownicy udają że pracują :))) i wszyscy są szaczęśliwi
    PAOLA

25.01.2014 19:12

JA MAM DOBRE DOŚWIADCZENIA Z TĄ FIRMĄ ,PŁACA JEST ADEKWATNA DO TWOJEJ PRACY.WIĄŻE SIĘ TO Z TWOIM ZAANGAŻOWANIEM,AKTYWNOŚCIĄ,ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ORAZ FACHOWĄ OBSŁUGĄ KLIENTA. FIRMA STAWIA WYSOKO NA OBSŁUGĘ KLIENTA.NIE LUBIĘ WCHODZIĆ DO SKLEPU,W KTÓRYM NIKT NIE BYŁ ZAINTERESOWANY PO CO TAM PRZYSZŁAM,.NIE LUBIĘ TEŻ SKLEPÓW,GDZIE ZARAZ PO WEJŚCIU SPRZEDAWCA PYTA : W CZYM MOGĘ POMÓC? DOBRZE SIĘ TAM CZUJĘ . FAKT,MOŻE TOWAR MAJĄ NA ZAMÓWIENIE,ALE TAK DZIŚ JEST ZE WSZYSTKIM . FIRMA MA DUŻO ODDZIAŁÓW. MOŻE GDYBY WIĘCEJ PŁACILI PENSJI NIE BYŁO BY JEJ NA RYNKU , JEDNAK DAJE MOŻLIWOŚC PRACY 400 PRACOWNIKOM I ICH RODZINOM. GRATULACJE.
    ewew

19.12.2013 15:52

a jakie znajomości????może i ja się załapie !!!
    Anka

28.12.2013 16:06

Z tego co wiem obecnie już zatrudnili 2 osoby bez znajomości bo ciężko im znaleźć kogokolwiek do takiej firmy z marnymi groszami bez premii są to tzw osoby którymi łatwo rządzić i siedzą cicho nawet jak pseudo dyrektor zakupów wymyśli głupotę. Ostatnio jak był na targach to (usunięte przez administratora)wracał samochodem służbowym do hotelu - szkoda że właściciele sie o tym niedowiedzieli bo zweryfikowali by inaczej jego poczynania i nic nierobienie w firmie

12.12.2013 14:41

Pan Dyrekto handlowy nawet nie raczył zadzwonić i poinformować o końcu rekrutacji i decyzji, a obiecywał, że będzie się kontaktował na 100%. Szkoda słów dla tej pseudo firmy z Siedlec
    m

19.12.2013 16:36

To prosiłbym o uwagi dotyczące Siedlec umieszczać nie w Asaj Stojadła.
    froll

11.11.2013 21:54

Nie wiem ale bylem na rozmowie ktora trwala 90min i bylo przyjemnie. zobaczymy.
    Anka

25.11.2013 08:40

2500 netto możesz wynegocjować, zapomnij o premiach , bo przecież jest kryzys i premie dostaje tylko zarząd i pseudo dyrektorzy którzy rozbijają nowe samochody i piją wódkę z prezesem. Znajdź lepiej innego pracodawcę , ten był dobry kilka lat temu kiedy to właściciele bardziej interesowali się poczynaniom "zarządu"

09.11.2013 22:02

Czy wiecie jakie są zarobki na stanowisku specjalisty ds. zakupów w Siedlcach ? Z góry dzięki za inf.
    Pady

02.10.2013 23:20

Odbieranie telefonu podczas rozmowy i zasłanianie do dłonią to domena (usunięte przez administratora) szefów zatem wysoki poziom kultury biznesu.
    wwwww

01.10.2013 19:57

Jak jest w oddziale wrocławskim,? Zastanawiam sie czy nie złożyć do nich CV ..na PH...kto tam zarządza ? Jaką atmosfera, jaką kasa, jak z cenami dla klientów? Proszę o rzetelne info, nie szukam czegoś na chwilę...
    wacek

15.08.2013 03:43

3msc okres próbny potem na rok i następna na stałe. A o którego kierownika chodzi i w którym oddziale ? Stojadła ?
    ziomal

08.08.2013 20:28

ale który kierownik ASAJ bo jest ich ze 50ciu
    ziomal

06.08.2013 15:24

jak to rekrutują przeciez tam pracuje (usunięte przez administratora) na stanowisku kierownika ;))) coś ci się popierniczyło

03.08.2013 16:28

Warunków dokładnie nie znam. Płaca nie będzie wysoka to pewne. Cele postawione do osiągnięcia za to wyższe niż pensja :) Atmosfera pracy w Stojadłach bardzo dobra. Nie wiem jak reszta ale mnie osobiście się wydaje że wszyscy trzymają się razem i nikt na niczyjej (usunięte przez administratora) nie usiłuje się wybić.
    Bolek

24.07.2013 23:24

Jak wygląda praca w marketingu? Podobno jest rekrutacja na stanowisko Kierownika i starszego specjalisty? Nie robią tego przez serwis internetowy tylko rekrutacją ukrytą. Czy zna ktoś warunki pracy?
    bolek

24.07.2013 22:13

jasne ;)

20.07.2013 14:30

pracuję w firmie od 2 lat, atmosfera ok, płaca także nie najgorsza. Ogólnie mogę polecić firmę ...
    ledówka

17.07.2013 10:19

NIE POLECAM NIGDY PRACY W (usunięte przez administratora) ASRAJ !!! (usunięte przez administratora)
    Misiu

04.06.2013 12:37

Warto tu odnieść się do wypowiedzi na temat rekrutacji. Znajomość technik oceny kandydata to jedno a umiejętne ich zastosowanie to zupełnie inna sprawa. Odnoszę wrażenie, iż osoba pisząca chce zaimponować uczestnikom tego forum znajomością teoretyczną procesu rekrutacji. Czy używanie angielskojęzycznych wyrażeń (assessment center, case study) ma świadczyć o profesjonalizmie? A teraz może bardziej konkretnie-z doświadczenia z rozmowy rekrutacyjnej: 1.Brak jakiejkolwiek techniki wymienionej powyżej. 2.Spotkanie opóźnione ok.10 min. 3.Dyrektor firmy siedzący na krześle jakby na zakończenie 10-cio godzinnej imprezy. 4.A teraz najbardziej zabawne: obieranie przez wyżej wymienionego Pana telefonu podczas spotkania i UWAGA zasłanianie ręką telefonu aby nie było widać, iż rozmawia (a może żeby nie było słychać?). To był bardzo komiczny widok niestety świadczący o bardzo niski poziomie kultury. To tylko niektóre elementy "profesjonalnej" rozmowy kwalifikacyjnej które doświadczyłem w firmie ASAJ.
    postronna

24.05.2013 20:36

(usunięte przez administratora)o ludziach z grupa inwalidzką tak sie wypowiadasz ?? musisz byc zdrowo (usunięte przez administratora), w takim razie życzę ci "grupy"

22.05.2013 20:14

Co mam ? Pewien gość o inicjałach (usunięte przez administratora) miał wyrazistą opinię o takich osobach i również ją podtrzymuję ale chyba nie o to chodzi na w tym temacie. Jak jesteś skończoną za przeproszeniem d$#$#$ to się nie pchaj na to stanowisko czy to nie masz ręki czy też mózgu. Tu pracują prawdziwi fachowcy którzy zarabiają pieniądze adekwatne co do swoich osiągnięć i nikt nie płacze że mało zarabia a P$#$#Q@ zawsze bedzie P#$#Q........... Pośredniak zaprasza

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASAJ?

Kontakt - ASAJ SP. Z O.O.

K. PRZERWY– TETMAJERA 1 08-110 Siedlce

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    lol

19.05.2013 19:41

tiaa - 2013-05-19 13:38:54 Święta racja. Widać że "pan" aspirujący na PH nie ma bladego pojęcia jak wygląda rekrutacja w firmach które są dużo czymś więcej niż przedłużeniem zasiłku dla bezrobotnych i ociemniałych z III grupą inwalidzką.a co masz do ludzi z grupa inwalidzką ? lepiej nie mieć ręki niż mózgu....

19.05.2013 13:38

moi lolita

13.05.2013 19:27

tiaa - 2013-05-13 16:42:21 Kolego, Wpisy dotyczące wynagrodzenia są z przed roku ale z Twoją spostrzegawczością to chyba sobie daruj pracę w tej firmie.chłopie, jeżeli zgodziłeś się pracować jako PH za 1300 zł to Ty jesteś(usunięte przez administratora) nie przedstawiciel w dodatku z zaburzeniami osobowości (szczególnie poczuciem własnej wartości), bo przedstawiciel, posiadający warsztat sam ceni siebie na tyle, że nawet nie aplikowałby do firmy, która tak płaci, może czas zamiast użalać się nad sobą na podrzędnych forach, wziąć się za robotę? podnieść kompetencje i mieć co zaoferować pracodawcom? a Asaju można zarabiać duże pieniądze, jeżeli się chce, ma motywację do pracy i przede wszystkim umiejętności czepianie się rekrutacji, to kolejny dowód na braki w wiedzy ogólnej, testy, case study, scenki czy nawet całe assessment center to w dużych firmach norma, ale jak ktoś całe życie aspirował do pracy, gdzie z m-ca na m-c zgadzał się na przesuwanie terminu podpisania umowy, pracował na czarno, albo zatrudnili go na miejscu podczas spotkania, na które wszedł z ulicy, żeby zostawić "życiorys" (nie CV, bo nie wie, jak napisać), nawet bez badań lekarskich i tylko dlatego, że miał 2 ręce 2 nogi i nie ucieka na drzewo, to zgodził się za najniższą krajową, na czarno, a potem daje upust frustracjom i obwinia cały świat za swoje nieudacznictwo, taka jest smutna prawda, są ludzie, którzy nie mają problemów ze znalezieniem pracy, a pracodawcy sami ich znajdują bezpośrednio lub przez head hunterów, ale trzeba mieć dyplom dobrej uczelni albo doświadczenie i wiedzę, nie wystarczy wyższa szkoła za rogiem, która produkuje bezrobotnych z tzw. wyższym wykształceniem, sklecić taki zdania po polsku nie potrafi, ale wymagania ma, bo ma "licencjata", żałosne

13.05.2013 16:42

07.05.2013 16:58

odezwali się do mnie po tym jak aplikowałem do nich na PH ale po tym co tu czytam głównie odnośnie zarobków to jedna podziękuję za rozmowę. Dla kogo są te zarobki, dla studenta mieszkającego z rodzicami? Z podstawą 1300 czy 1500zł netto to w banku mnie wyśmieją nawet jak będę chciał pralkę na raty wziąć;) Ciekawe czy ludzi odpowiedzialni za takie płace próbowali żyć, jeść, utrzymać dziecko, mieszkanie i inne "luksusy" za 2000zł miesięcznie? Miałem tą wątpliwą przyjemność przez 3 miesiące i radzę panu dyrektorowi wziąć 1300zł i zapłacić rachunki i inne opłaty a później iść na zakupy. Powodzenia.
    zenek

18.03.2013 22:33

przemineło z wiatrem - 2013-02-02 16:17:32 Co do Marketingu to musisz pamiętać że trzeba tam się wgryźć w sitwe istniejącą !! Nad sobą będziesz mieć kilku dyrektorów i każdy ma inną wizję działań !! Nawet jak coś wymyslisz to ci finansowa nie da kasy itd.. Samochód to jak pamietam była skoda oktawia sedan. Zanim sie zgłosisz zastanów się poprzedniczka była tam tylko rok !!!jak to rok ? to kto teraz kieruje marketingiem ?
    przemineło z wiatrem

02.02.2013 16:17

jonek

17.01.2013 01:07

ale (usunięte przez administratora) co z tym marketingiem pytam was
    bil

15.01.2013 19:09

prawde gada !!
    Misiu

14.01.2013 11:46

Pracodawca niegodny polecenia. Poziom rekrutacji żenujący. Zdecydowany przerost formy nad treścią. Biorąc jednak pod uwagę rynek, na jakim w głównej mierze operuje firma ("ściana wschodnia"), oferta pracy dla "lokalnych" kandydatów może się wydawać atrakcyjna. Niestety kandydat mający większe doświadczenie i oczekiwania w stosunku do pracodawcy (i nie mam na myśli tylko wynagrodzenia) może się poczuć mocno rozczarowany. Kadra zarządzająca firmą ma wybujały obraz pozycji przedsiębiorstwa na rynku. O poziomie kadry lepiej nie wspominać.
    tomek

08.01.2013 23:04

witam, ukazało się ogłoszeniena na kierownika marketingu,mozecie coś powiedziec omarketigu tej firmy ile osób, jakie zarobki,jakie auto ? pozdrawiam tomek
    obsraj

23.07.2012 11:01

dokładnie, syfilis i melatonina w tym obsraju,bardzo niekompetentna obsługa, (usunięte przez administratora) na magazynach,nic nie mogą znaeźć,widać że dyrektorki [usunięte przez moderatora] i licza tylko co miesiac co swoje w kieszeni,zeby sie zgdzało.FIRMA [usunięte przez moderatora]
    optymista

12.07.2012 21:29

Otwierają nowe oddziały i dzięki temu firma ma wzrost sprzedaży, rosną obroty, wartości na wykresach a wszystko po to aby ktoś nieźle się dorobił (kadra zarządzająca) i mógł wypromować firmę na rynku do sprzedaży (pewnie do tego to dąży). W tym wypadku chyba bardzo słuszne jest powiedzenie co do firmy \\\"kolos na glinianych nogach\\\", a do niektórych tam pracujących \\\"przerost formy nad treścią\\\". Ktoś słusznie zauważył, że w procesie rekrutacji bierze udział 2-3 dyrektorów i jeszcze kilka innych osób, po co to??? Ludzie z \\\"branży\\\" są zażenowani, że traktuje się ich na rozmowach jak absolwentów szkoły średniej bez doświadczenia i najlepiej żeby pracować za najniższa krajowa i cieszyć się, że ma się prace. Jeśli ktoś z zarządu czyta te opinie to niech mu coś zaświta w głowie, że w firmie dzieje się źle!
    doswiadczony

04.07.2012 20:38

Pracuje w tej firmie od lat i faktycznie ostanio robi sie nieciekawie. Sposób rekrutacji jest odstraszający i niezozumiały.Dostają się osoby które stukaja na szkoleniu wszystkie regułki a potem przychodzi klient i nie ma to żadnego przełożenia w doradztwie. Inni obnizaja ceny a Asaj podwyższa. Szczebel zarządzający ma gdzieś sygnały pracowników z tego co sie dzieje na rynku.Przegrywamy lub nie startujemy w dużych przetargach bo zarząd nie chce dzielić sie wieloprocentowym bonusem producenckim. Wszystko to działa jeszcze siła rozpędu ale już widać równie pochyłą.
    TomTom

25.06.2012 20:50

Ja mam nieco inna wizję asaja - z perspektywy klienta. W niektórych ich oddziałach robią człowiekowi łaskę, że obsłużą. Do tego nie mają podstawowego towaru. Chcesz kupić kilka esów - nie ma, oprawę - nie ma. Wszystko na zamówienie. Idziesz do osiedlowego sklepiku - jest. Chyba macie racje, że pracują tam ludzie którzy lubią \\\"rodzinną atmosferę\\\", dbają o własne cztery litery a gdzieś mają to co dzieje się w tej firmie:) No i pozdrawiam oczywiście kolegów i koleżanki z centrali...
    A SRAJ NA TO !!!!!!!!!! OPINIA ASAJ

26.05.2012 10:11

Powyżej z opisów widać ,że nie jest w firmie dobrze, faktycznie kadrze zarządzającej jest na tyle dobrze,że mają na tyle czasu,żeby pajacować przy rekrutacji i 3 razy umawiać rekruta na jakieś debilne spotkania,kierownik,dyrektor,2 dyrektor,jeszcze kadrówka czy tam jakaś inna babsko musi cię obejrzeć czyś nie za brzydki (stanowisko nie znane,bo żaden osobnik nie przedstawił się z piastującej funkcji), I dokładnie tak jak wcześniej ktoś opisał - Śmieszna hurtownia elektryczna ,mająca się za potentata ,niemalże producenta, która tak naprawdę nie jest w stanie zaproponować warunków płacy na poziomie.Wrażenie ? przerost formy nad treścią ! Kubeł wody na głupi łep pajacowatym dyrektorom,zadającym pytania \"na cwaniaka\" typu- to jest linijka... co byś z nią zrobił ? heh wsadziłbym osobie w tyłek i wysłał do [usunięte przez moderatora],żeby porobili z ciebie jaja.Jakby pajac jeden z drugim,szukając pracy trafił na taką żenadę jak w [usunięte przez moderatora],to puściłby pewnie \"pawia\" na pseudointelekta,który (mówi poszłem) a wyuczył się jednej formułki i udaje pawiana.Powiem tak.Wrażenie robią negatywne, niech sobie to do serca wezmą pseudo cwaniaki.Ogólnie ŻENUA, co do handlu, to bardzo mało konkurencyjni, zakupów tam też z pewnością nie zrobię

17.04.2012 08:58

2000-2800 brutto plus premia nie do osiągnięcia. Dodatkowo kiepska atmosfera pracy, duże ciśnienie i ogromnie problemy w przypadku ewentualnego zwolnienia się.

17.03.2012 15:41

zarobki sprzedawcy 2000-2800 netto po dwóch latach pracy.
    Eh

22.11.2011 18:25

Bo tak jest w dobrym tonie. Poza tym napisałem to bo osoba z postu wyżej wytyka błędy innym a sama jest daleka od ideału. Z resztą nieważne. Nie wiem skąd to przypuszczenie, że pod tymi trzema nickami kryje się jedna osoba. Do psychiatry radzę udać się osobiście, może to jakaś fobia, że wszędzie węszysz podstęp? Nie masz czasem wrażenia, że ktoś Cię śledzi? :)
    Były

18.11.2011 07:58

Eh nie rozumiem dlaczego ktoś anonimowy piszący posty na forum miał by się zwracać z dużej litery nie poprawiaj innych to nie list sam stawiasz po trzy razy znak zapytania i kropki na końcu zdania . Przyznaj się Martyna ,Maria ,Eh i anonim od kunia jesteście jedną osobą.Odpisujesz sam sobie?Psychiatra się kłania.

Zostaw merytoryczną opinię o ASAJ SP. Z O.O.