ASAJ

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o ASAJ SP. Z O.O.

Opinie o ASAJ Siedlce

Nie przegap nowości o ASAJ SP. Z O.O.!

Klijent

20.03.2026 23:48

Wstyd o 16 11 zapłaciłem przewód 20m i 3gniazdka na Tetmajera odbiór na starzyńskiegogodz 16 50 podjechałem po odbiór pan powiedział że godzinę muszę czeksć na odbiór bez sensü nie polecam takiej formy personel nie kompetentny wstyd dla firmy

02.04.2026 12:03

Jeżeli przyjechał Pan przed otrzymaniem SMSa z informacją o tym, że zamówienie jest gotowe. To nic dziwnego że musiał Pan poczekać. Osoba, która przyjęła zamienienie powinna wspomnieć, że czas realizacji wynosi do 90min.

Damn

02.04.2026 19:30

Co Ty bredzisz? Ja zawsze dostaję 2 smsy. W pierwszym jest info o tym, że towar będzie gotowy do 90 minut! Po drugim w którym jest napisane "zapraszamy po odbiór towaru" jadę na Starzyńskiego i odbieram towar! Sprzedawca zawsze pomimo, że już wiem, powtarza, że przygotowanie towaru do wydania trwa do 90 minut i nie ma co wcześniej jechać. Tak więc albo nie słuchasz, co się do Cb mówi, albo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, albo celowo siejesz ferment.

mag

25.03.2026 13:35

niech idą z magazynu te nieroby zwiazkowe, co na nich wszyscy muszą robić to bedzie wiecej kasy dla nas pracujacych. Robota jak robota, stabilna a jak chcesz pracowac a nie sie opierd... to i z 8 tysiecy brutto zarobisz.
    #Magazynier
    Qazan

20.03.2026 22:08

Widzę że ludzie prawdę tylko piszą o tej firmie. Nie ma mowy żeby było dobrze. To trwa już i trwa. A zmiany nie prowadzą na dobrą drogę. Dawnej ekipy już nie ma. Można podziękować zarządowi za obecną sytuację jaka panuje. Kiedyś pamiętam zatrudnili kobietę na magazyn, uprawnienia ja wszystko miała, nikt nie chciał jej dopuścić z kierowników i liderów do wózka, taka trochę dyskryminacja. Teraz wielce tyle ogłoszeń.... Myślę że to na krótką metę wszystko

01.02.2026 09:30

Pracowałem w tej firmie i powiem krótko: jeśli liczysz na awans albo rozwój, to szkoda Twojego czasu, lepiej nawet nie składać CV. W ASAJ jest coraz gorzej, firma zalicza zjazd w dół, a masowe zwolnienia co jakiś czas to już norma. Wymagania rosną, ale gdy idziesz po podwyżkę, słyszysz tylko: „przyjdź za pół roku, będzie budżet”. Oczywiście po pół roku budżetu dalej nie ma i tak w kółko. Rozwinąć się tutaj po prostu nie da, ściana nie do przebicia. Niby jest ścieżka rozwoju ale jest to tylko pic na wodę. Do tego dochodzi kwestia zarządzania – niektórzy (usunięte przez administratora)to totalne nieporozumienie, siedzą na stanowiskach bez żadnych umiejętności. Ich głównym zajęciem jest robienie bezsensownych spotkań, które nic nie wnoszą, a służą tylko temu, żeby im jakoś zeszło tych kilka godzin w pracy. Najgorsze są podwójne standardy przy pracy zdalnej. (usunięte przez administratora)mogą na niej siedzieć non stop, a zwykły pracownik nie ma na to szans. Najlepsze, że jak już są na tym Home Office, to i tak nie odbierają telefonów i nie odpisują, mimo że na statusie palą się na zielono. Szkoda czasu na tę firmę, nic dobrego tam nikogo nie czeka.
    Solary łysego W.

25.01.2026 23:59

Pracowałem tam ponad 2 lata i muszę napisać tylko prawdę. Podczas tego okresu człowiek starał się wykonywać swoje obowiązki sumiennie i być zawsze w pracy, L4 dopiero jak gorączka niepozwalała dobrze na oczy widzieć (ciągłe przeciągi pomiędzy rampami otwartymi). Urlopy to planujesz na początku roku i nie ma szans na jakąś zmianę, bo jak to (usunięte przez administratora) mówił : już wszystko jest w systemie i nie zamierza nic zmieniać. Tu sobie wytłumaczcie co to jest wolność wyboru. Wszedł system wykonania każdej czynności na czas. Skanowanie skanerem towaru i dowóz na miejsce pakowania. Ciężko uczciwie było dobić premię w pełnym wymiarze. Cwaniaki wiedziały jak i to osiągali, nikt do nich nie miał pretensji, przykrywka. Gdy mi udało się trochę ten czas ograniczyć i wejść na lepszą premię z automatu zostałem nazwany przez (usunięte przez administratora)cytuję:oszustem . Skutkowało to odebraniem całej premi mimo tego ,że drugie pół miesiąca byłem na stanowisku gdzie nie dało się wpłynąć wogóle na wysokość premii (automatyczne podajniki towaru, pakowanie paczek).Ciężko przeżyć miesiąc z rodziną za samą podstawę. Mam nadzieję ,że zapamięta tą akcję do końca życia a przede wszystkim do końca swojej kariery w tym magazynie Asaj DC Siedlce. Która już mu się niedługo zakończy dzięki decyzji zarządu.(usunięte przez administratora)
    #Magazynier
    rek

23.11.2025 10:38

pracowałem w magazynie na Starzyńskiego prawie dwa lata. Nie jest łatwo, wymagania duże ale jak pracujesz to kasa nie jest zła. Teraz chyba nigdzie nie da się lekko zarobić. A te wpisy wiem od kogo. Jest kilku gości, którzy wkurzają wszystkich bo trzeba za nich robić. Wszyscy o tym wiedzą. Ściemniają jak tylko się da. Pewnie się już za nich wzięli i trzeba teraz robić jak reszta ... To się ból zrobił ... I dobrze
    Podwładny P W......

22.11.2025 20:30

Powiem tak uciekać czym dalej przed rządami P...​W..... to jest człowiek niereformowalny tak jak kolega wspomniał wyżej alkohol pozbawił go szarych komórek. Mam wrażenie jeśli robi obchód na magazynie i biega sieje popłoch to jest czorajszy musi się wyżyć bo przysłowiowo "kac go jeb....." Teraz w tej firmie zdrowy i na trzeźwo nie będzie pracował chociaż jak ktoś długo choruje to też nie na rękę dla kierownika czasy się zmieniają sam swego czasu tylko patrzył aby zwolnienie zgarnąć siedział po pół roku leczył jak nie zęby to jądra a wszystkie zwolnienia od psychiatry. Ludzi ma za nic radzę omijać szerokim łukiem to firmę i tego przełożonego w ciągłej desperacji..... ❤️
    Barankiep

21.11.2025 02:52

Kierownik Paweł W. Postać dobrze znana.Kiedyś podobno pierwsza oliwa w Asaju, nie będący jeszcze kierownikiem działał jak zorganizowana grupa przestępcza,aby na tzw linijkach zarobić na chleb. Mianowicie walił w wiadomo co bardzo dobrze. A teraz jest szeryfem oraz kierownikiem, który tępi takie coś. Komediodramat jak cała firma. Została tylko garstka dobrych ludzi oczywiście z pracowników,których bardzo szkoda i pozdrawiam. Firma, która niegdyś słyneła z porządnej marki oraz do której dostać sie jako pracownik było praktycznie niemożliwe zrobił się totalny syf. Jednym z wielu przykładów jest urlop na który pójdziesz kiedy... No właśnie urlop można porównać trochę do naszej kadry w Piłkę Nożną. Póki masz matematyczne szansę na urlop, to wtedy go dostaniesz. A co do reszty trzeba po prostu zatrudnić się,zobaczyć jak jest i przeżyć ,żeby w to uwierzyć. Pozdrawiam
    Klarnet

21.11.2025 22:58

Powinni go dawno powinac z tego stanowiska. Nie chciał jeszcze na początku być kierownikiem udawał że nie podoła. Teraz ludzie przez niego uciekają
    Vvv

29.09.2025 23:17

W życiu bym tam nie wrócił tak jak z pewnością reszta osób która stamtąd odeszła. Wszystkie opinie się zgadzają. Oczywiście te negatywne.
    Jakissobietam

26.09.2025 17:21

Sytuacja w Centrum dystrybucji bardzo jest napięta przez kierownika. Nie szanuje doświadczonych ludzi. Wszelkie decyzje jeden z liderów podpiera że firma konsultuje się z adwokatem, co w rzeczywistości nie jest prawdą bo kodeksu pracy nie przestrzegają kierownik już dawno powinien być pociągnięty do odpowiedzialności z kodeksu pracy. Atmosfera jest naganną.
    Długi. Czerwony.

28.09.2025 17:12

Atmosfera jest nieciekawa. Ciągłe poganianie, zakaz rozmów między pracownikami. Istny (usunięte przez administratora) Wymyślili system premii uzależniony od wydajności a o 20 brakuje dokumentów do zrobienia i 2 godziny kręcisz się nic nie robiąc i premia spada.

24.05.2025 13:30

Angelaa

28.07.2025 22:00

Brawo Paweł, że już jesteś byłym pracownikiem. Brak podwyżek, brak szacunku , rozliczanie z 15 minut przerwy, ciągle patrzenie na ręce przez kierownictwo i zarząd.... Uwaga podczas pracy na Dzoanne, która jest dwulicowa

10.11.2024 09:20

pracowałem na innym oddziale, zachowanie jest strikte korporacyjne, nie traktują pracowników jak ludzi a jak maszyny do zarabiania pieniędzy. codziennie trucie telefonami od dyrekcji, za mało za mało za mało. niszczenie rynku poprzez schodzenie z cen do minimum, schodzenie z bonusa. a do tego strasznie fałszywa obsada w szczególności 2 dyrektorów regionalnych ponoć jeden już poleciał, oraz oddział toruń który potrafił wsypać swojego przełożónego aby dostać więcej pieniędzy.
    Ciekawski

14.07.2025 21:06

Masz na myśli A.S?
    Kim dzon

11.06.2025 13:10

Nie równe traktowanie pracowników, brak podwyżek (jedynie obowiązków) brak jakich kolwiek szkoleń, brak możliwości wzięcia urlopu na 2giej zmianie, premia wyliczania na podstawie wróżenia z fusów nie od wydajności, 2 zmiany hahaha łącznie już chyba 6 różnych pracownik traktowany nie jak człowiek tylko jak liczba. Więcej (usunięte przez administratora) niz pracowników. Sprzęt do pracy w wątpliwym stanie i jakości. Jestem byłym pracownikiem od niemalże początku, pomimo robienia wyników lepszych niż 80% pracowników i obiecywaniu podwyżki od roku nic się nie zmieniło. Na szczęście przeszedłem do innej firmy i odżyłem. Nie polecam nikomu szanującemu się pracy w tym (usunięte przez administratora)
    Marcin

18.03.2025 07:26

Nie dawno zakończyłem pracę w firmie Asaj na stanowisku magazyniera i chciałbym podzielić się swoją opinią o pracodawcy. Na plus: - zespół magazynierów - terminowe wypłaty Na minus: - niejasne dla zwykłego pracownika rozliczanie premii. Na pasku wypłaty wszystko wrzucone jest w jedną linijkę - zawsze jest problem z wzięciem 1-2 dni urlopu. Trzeba kombinować, zamieniać się z inną zmianą bo nie zawsze dostaniesz wolne. Nie mówię już, że na drugich zmianach w ogóle nie dostaniesz urlopu nawet na 1 dzień. Zmuszanie pracownika do wykorzystania określonej liczby dni urlopowych w danym kwartale. Najlepiej jakbyś zaplanował urlop na cały rok i nic więcej nie zmieniał. - kombinowanie z godzinami pierwszej zmiany. Na samym początku było klasycznie 6-14, 14-22. Teraz pierwsza zmianę rozbili na 3 części od 4, 6 i 9. Mimo wyraźnego niezadowolenia pracowników magazynu. - brak podwyżek. Na początku roku dowiedzieliśmy, że w tym roku raczej nie ma co liczyć na jakaś większą pensje. W zeszłym było podobnie.
    Łukasz.

19.03.2025 18:01

To było do przewidzenia że ludzie będą odchodzić. Masz w pełni rację. Niedługo zostanie garstka tych co pracowali latami.
    Marcin

06.04.2025 11:18

Przed odejściem słyszałem, że sporo chłopaków, którzy pracowali od początku centrum dystrybucji albo i dłużej ma już dosyć i zastanawiają się nad zmianą pracy. Zwłaszcza, że wprowadzono kary finansowe za błędy w pracy. Z tego co słyszałem to od początku roku do tej pory chyba już z 6 osób zwolniło się z pracy.
    marzena

21.03.2025 08:29

Jak wygląda praca w biurze w firmie ASAJ dział księgowości ?? Zarobki, atmosfera ???
    Jeden z wielu

04.02.2023 10:55

Tak czytam też komentarze rozżalonych ludzi, i żaden z ich nie jest do końca prawdziwy a ludzie to chapią jak pelikany. Czy nadgodzin było dużo? Tak Czy były płacone? Tak i to za stawki o jakich przeciętny magazynier mógł sobie tylko pomarzyć Czy jest więcej kierowników niż pracowników? -odnoszę się do samego magazynu Czy wymagają uprawnien? Tak, no trudno żeby nie wymagali uprawnień i doswiadczenia na magazynie wysokiego składu gdzie regały po uderzeniu składają się jak domino... Ciekawe skąd też informacja o pensjach starych pracowników vs nowych, czyżby kolejne opinie ludzi którzy po prostu nie wytrzymali tempa i mają żal do innych? Proponuję wpierw wziąć się za siebie a potem smarować innych
    inny

10.02.2023 17:42

jeśli ktoś ma już doświadczenie jazdy na wózkach, może tylko zrobić sobie sam egzamin UDT za pare złociszy a wtedy droga otwarta, w czym problem? uprawnienia zawsze się przydadzą sam też bym nie wpuścił gościa zielonego nawet na wózek nie wymagający udetu na magazyn wysokiego składowania, no sorry

10.11.2024 09:28

nie zgodzę się z tym. Asaj jest firmą wymagającą to ok ale czy płaci za to aż tyle? nie. wszystkie kursy które miałem przejść przeszedłem, wniosłem oddział na bardzo wysoki pułap, a firma zaczeąła i tak zwalniać ludzi ponieważ wzieli lokal który był o 5 razy za duży niż powinien być na taką miejscowość. tak kierowników i dyrektorów mają więcej niż pracowników. co do wynagrodzenia - podstawa była ok i była płacona na czas i tutaj mogę powiedzieć coś pozytywnego, prowizje swojego czasu też były wypłacane mimo np braku wykonania zadań - co też pracodawca się przychylił. ale co z tego skoro potem zadania na dany miesiac wysyłali na 26 dnia miesiąca - więc nie mogłes zrobić. a zadania były typu - zejdź ze stanu magazynu o 200k i jak masz to zrobić? skoro nie możesz w danym miesiącu zrobić zwrotów? po prostu dawali zadania nieralne do wykonania. system prowizyjny nie był zły ale gdyby nie fakt, że na wstępie połowa Ci odpadała poprzez takie zachownaie więc i tak dostawałes podstawe ( tam było rozliczenie podstawa kontera premia i kasa za zadania, jak premia i zadania będe większe niż podstawa to wypłacają z tego, a jak mniejsze to wypłacają podstawą )
    nowy

02.07.2024 10:42

stabilna firma, wolne wszystkie soboty - odżyłem

31.07.2024 16:34

Niedziele nigdy nie były pracujące.Chyba że pracujesz jako magazynier. Jako handlowiec jestem zadowolony z wynagrodzenia i warunków pracy. Miałem przyjemność pracować w trzech innych hurtowniach z tej branży więc wiem co mówię.

10.11.2024 09:22

bo przechodza do konkurencji która daje przede wszystkim stabilizację ;) jak wiesz co masz robic i robisz to to nikt nie truje CI (usunięte przez administratora) co 2 dni telefonami mailami teamsami tabelkami itd
    End

11.10.2024 21:27

Moja opinia na temat pracodawcy nie będzie pochlebną. W ciągu kariery , dość długiej, nie miałem ani jednego szkolenia z którego mógłbym coś wynieść. Ba, nie było nawet na to czasu a szkolenia na teamsie czy intranecie nie wnosiły nic specjalnie do kariery. Nie było szkolen z technik negocjacji, sprzedaży. Jako handlowiec byłem odpowiedzialny za wszytsko , od szukania dostawcy, zamawiania, windykacji. Pensja mizerna.
    Gustaw

20.04.2024 19:53

Czy zmieniło się zachowanie i podejście kierownika magazynu? Jak obecnie wygląda sytuacja z wynagrodzeniem premia i nadgodzinami?
    Hal

26.07.2024 22:35

Niestety nie zmieniło się nic oprócz ekipy, co raz bardziej starsi stażem odchodzą.
    Syriusz

03.01.2024 11:57

Zacznę od tego, że odkąd powstało Centrum Dystrybucji cały czas słyszeliśmy o podwyżkach. Do tej pory tylko nieliczni je otrzymali. Raczej ze wzgledu na podniesienie minimalnej krajowej niż za bycie dobrym i rzetelnym pracownikiem. Od początku był i jest problem z urlopami. Na drugich zmianach nie można w ogóle brać urlopów, a na pierwszych najlepiej od wtorku do piątku. Wszelkie odbiory za dni wolne jak 11 listopada pracownicy CD muszą odebrać w bieżącym miesięcu, gdzie pozostali pracownicy maja czas do końca I kwartału. Z końcem roku był czas wysyłania na przymusowe urlopy bo jest zakaz przenoszenia urlopu na kolejny rok. Kierownicy chcą kontrolować każdą minutę pracy przez co jest wprowadzanych coraz więcej opcji kontroli pracowników.
    Syriusz

22.07.2024 18:39

Przy dwutygodniowych problemu nie robią, ale jezeli chcesz wziąć 1-2 dni to tak jak napisałem wczesniej. Mówię tutaj tylko o chłopakach, którzy pracują na magazynie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASAJ?

Kontakt - ASAJ SP. Z O.O.

K. PRZERWY– TETMAJERA 1 08-110 Siedlce

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Absolwent

25.04.2024 11:09

Zdecydowanie nie polecam pracy w Asaj, nigdy nie wiesz, na jaki pomysł na Twój dział/filię wpadnie w tym miesiącu zarząd, więc tak na prawdę nie masz żadnego poczucia bezpieczeństwa zatrudnienia. W ostatnich miesiącach nastąpiło wiele takich zmian i redukcji etatów
    Absolwent

06.05.2024 08:34

Redukcja dotyczyła wszystkich działów, firma szuka na siłę oszczędności

16.03.2024 12:08

Spodobało mi się ilość rzeczy jaką oferują dla swoich pracowników, a dokładniej etat magazyniera. Czy ktoś wie na jakim poziomie jest pensja, skoro piszą, że jest bardzo atrakcyjna? Oprócz podstawy płacą jeszcze premie, więc niech mi ktoś nakreśli jak ona jest wyliczana i jakie to są kwoty.
    Furt

02.04.2024 01:04

Trudno o nich mówić bo są indywidualne. I indywidualnie kierownik moze ci ją obciąć. Obecnie wchodzą'' normy '' i linijki gdzie wcześniej nawet jak ktoś miał więcej wyrobione potrafił dostawać mniej. Więc system jest mocno kulejący. Presja kierownika to fakt że patrzy w kamery i wychodzi do ludzi mówiąc że rozmawiają chociażby a rozmowa jest na temat pracy. Trudno na magazynie nie zamienić słowa i nie skonsultowac się z współpracownikiem. Po takiej sytuacji u kierownika ciężko chociażby doprosić się o urlop. Dodam że od stycznia z firmy odeszło 14 osób doświadczonych gdzie pewne że liczba się podwoi. Więc tu wina nie leży może tylko w wynagrodzeniu a przełożonych. Kierowniku, liderach oprócz kablówki.
    Kardias

05.05.2024 00:30

Początkowo zatrudniany był każdy czy doświadczony czy nie potem było trudniej obecnie znów będzie łatwo bo ludzie odchodzą po latach lub nie przedłużają umów co wiąże się z mniejszą ilością rąk do pracy gdzie w centrum dystrybucji praca musi być wykonywana na bieżąco. Presja to zachowanie kierownika. Szantaż, patrzenie się notorycznie na ręce. Porozmawiać nie można na temat wykonywach obowiązków bo uważa to za zwykle pogawędki. Wypłaty mocno poszły w dół.
    BylyAsajowicz

15.03.2024 20:54

W firmie za dużo kadry kierowniczej. Brak ankiet na temat satysfakcji z pracy, brak dialogu ze zwykłymi pracownikami o tym co zmienic.

31.12.2023 09:07

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w ASAJ SP. Z O.O.?
    Klouse

01.01.2024 18:57

Umowa o pracę na czas określony bądź nieokreślony
    Mery

03.01.2024 17:47

A Ty pracujesz w tej firmie czy tylko przewidujesz? Każda firma na średnim poziomie rozwoju daje umowę o pracę, w tej chwili nie jest to nic nadzwyczajnego.
    Mm

30.12.2023 21:44

Chciałbym podzielić się swoją opinią. W ciągu mojego ponad rocznego zatrudnienia miało miejsce bardzo dużo zmian. Kilka osób odeszło z oddziału do konkurencji, likwidacja "sklepu" i dołączenie do "inwestycyjnej obsługi klientów", zmniejszanie ilości towaru na magazynie, coraz większe oczekiwania góry, problemy ze zbyt wysokimi cenami dla klientów, którzy odchodzili. Jest to praca w ciągłym napięciu - klienci się awanturują o dostawy (czasami paczka idzie 48h zamiast 24), kierownik naciska na efektywność i wyrobienie swojego planu. Wyjeżdzic trzeba setki kilometrów miesięcznie aby nikt nie zarzucił, że się nie starało. Są też plusy pracy w Asaju - wyjścia integracyjne raz w roku, miła załoga w dziale zakupów, która wkłada wiele serca aby pomóc w negocjacjach cen z dostawcami (pozdrawiam Marte A, Konrada S.), pomocni chłopacy w prefabrykacji i w dziale projektowych oświetlenia. Działy wsparcia te są niedocenione a odwalają ekstra robotę ! Pensja na czas, 100procent wypłacanej wyrobionej premii, brak przycinania za coś, godziny pracy, możliwość wzięcia home office w nagłej sytuacji, brak nadgodzin przymusowych.
    Za_gardlo

04.12.2023 20:15

Nie polecam pracy w tej korpo hurtowni. Na każdym stanowisku bardzo dużo papierkowej roboty, dział logistyki to niczym osobna firma, robią pod górkę, opóźnienia pakowania towaru, problemy z maszynami w centrum dystrybucji. Podwyżek inflacyjnych brak, premie przycinają i nawet na święta nie będzie żadnego upominku czy dodatku do pensji. Dyrektorów więcej niż handlowców, procedury ceny narzuu czy marzy, są przez zakupowcow tak ustawiane ,że nie da się nic sprzedać w cenie segmentowej. Pretensje zarządu o wyniki, spowiedzi w postaci tabeli i omówienia wyników. Towarów coraz mniej nawet w centrum dystrybucji. Szkolenia tylko na tems w czasie pracy , klepie się oferty, rozmawia x klientem więc nie ma jak słuchać. Nie polecam.
    Klouse

11.12.2023 20:23

Ja się zgadzam z tą opinią. Na duży minus postawa wynagrodzenia. Premia jest bardzo ciężka do wypracowania. Oczekiwania kierownika Filii bardzo wysokie, a dyrektora regionu oderwane od rzeczywistości. Pomocy ze strony zakupowcow w negocjacji dobrej oferty od dystrybutora nie ma. Jest się zdanym na samego siebie i jest się od wszystkiego. Na duży plus jedynie ludzie na filii, doradcy handlowi.
    PracownikJedenZWielu

18.12.2023 20:31

Nie wiem jak wygląda praca na innych filiach i oddziałach ale u mnie ekipa była na medal. Wymagania na filii to nie jest wymysł kierownika a niestety ludzi zarządzających i ich decyzji. Wymagali od Nas dużych wyników i dużych marzy. Ciężką pracą, skrupulatnością i zaangażowaniem nie zawszs można było wyrobić słupki. To jest typowy biznes a w biznesie liczą się tylko liczby
    Iwan

18.11.2023 00:18

Tak siedzę czytam poprzednie opinie i w pełni się z nimi zgadzam. Jak to jest możliwe że człowiek człowiekowi robi na złość i jeśli się zaplanuje urlop przełożony wie o tym od miesięcy nagle zmienia zdanie ? Uważam że takie zagrywki ze strony kierownika nie powinny mieć miejsca. Hierarchia robi swoje już ci co dostali podwyżkę są po jego stronie. Co do pracy to jeśli chcesz się zatrudnić weź do serca opinie.
    Calvin

30.08.2023 23:56

Pracowałem tam jakiś czas temu ( bardzo niedawno ) przez niespełna pół roku. Praca sama w sobie jest w porządku, jednak kierownik Centrum dystrybucji powoduje przykrą atmosferę w firmie tworząc na siłę we wszystkim problemy włącznie z urlopami, które są dla pracowników. Pracownicy magazynu przyjaźni i większość podziela moje zdanie. Chociaż zmiana zmianie się różni. (Na jednej ze zmian gdzie pracowałem ktoś udaje lidera a ten z prawdziwego zdarzenia nie naraża się ludziom ) Osobiście firmę polecam i radzę uważać na " dobrą minę do złej gry'' Zarobki jeśli ma się nadgodziny nocne są w porządku chociaż premie uznaniowe z miesiąca na miesiąc kuleją. Soboty - jedna w miesiącu dla wybranych. No i co należy zaznaczyć ilość pracowników na zmianie nie adekwatna do ilości pracy.
    Honorata

22.04.2023 18:53

Takie pytanie jeszcze w kwestii dawnego ogłoszenia na magazyniera. Ile jest aktualnie zmian? Oraz jaki obowiązuje tam system pracy, będę wdzięczna każdemu, kto odpowie z jakąś informacją.
    Tak

08.05.2023 22:39

Tak. Każdy po tygodniu tak ma. Jesli ktos ma na czwarta omija go zmiana 9-17. Zmiana 14-22 tyle czasem pracuje bo jest duzo pracy zaś za malo osób aby to '' przerobić''. Mają placone za nadgodziny, czasem wpisywane sa na kwitku w rubryce '' powyżej normy'' jak i również normalnie jako nadgodziny. Drugie zmiany sa z nadgodzinami od początku powstania centrum dystrybucji.
    Magazynier CD

29.05.2023 15:03

Nocek nie ma, ale w niektóre dni na drugich zmianach chłopaki zostają nawet do 2 w nocy. Co do kasy to premie zależne są od podstaw i nie da się jednoznacznie określić kto ile zarabia.
    Miki

23.09.2022 08:39

Witam może ktoś odpowiedzieć jak wygląda praca kasjera w Asaj co należy do obowiązków pracownika i jak wygląda grafik ile godz się pracuje .
    ktosiek

22.04.2023 12:33

co do godzin to po prostu musisz mieć wyrobione godziny z etatu, za sobotę pracująca masz dzień wolny. Kasjer-sprzedaje doradza klientom dzwoni po klientach xd !!

04.03.2023 17:44

ASAJ SP. Z O.O.

05.03.2023 22:06

praca przedstawiciela w terenie, jeździsz do klientów, a handlowiec na miejscu. nie wiem o co jeszcze pytasz
    Marta

09.02.2023 07:12

Firma bardziej dba o zdobycie i utrzymanie nowego pracownika niż o docenienie takiego z dłuższym stażem który posiada ogrom wiedzy a tym bardziej że jest to branża mocno techniczna.
    Magdalena

10.10.2022 13:36

Witajcie, szukam pracy w marketingu. Popatrzyłam w necie kto jest Dyrektorem i nic ciekawego nie mogę znaleźć. To jakiś pupilek właścicieli czy ktoś z wiedzą i doświadczeniem ?
    Hubmarr

07.11.2022 23:47

Jest takie stanowisko do którego jeden pan wspiął się szybko z pomocą dyrektora szczebelek po szczebelku nie koniecznie mając kompetencje a doświadczenie starszego magazyniera brygadzisty. Do biura obsługi magazynu nie trzeba daleko zaglądać również.
    Jris

11.12.2022 00:32

Tu nie jest nic do końca jasne, ale nikt tak szybko nie awansuje, ludzie na takie stanowiska pracują lata. Dziwne rzeczy w tej firmie dzieją się od jakiegoś czasu.
    kandydat

26.09.2022 10:41

Moja opinia po ostatniej rekrutacji jeśli Asaj nie wymieni Dyrektora regionalnego nic z tego nie będze nikt mądry tam do pracy nie pójdzie Gość jest tak znudzony swoja pracą,nie zależy mu na rozwoju firmy...czekałem kiedy założy nogi na stół albo zacznie ziewać...brak kultury, nie umie się nawet dobrze wysłowić, porażka
    Mikolajek

06.10.2022 20:56

A dyrektor regionalny z ktorego regionu? Widzialem, ze jest kilkanaście oddzialow asaja.

03.09.2022 15:56

W firmie ASAJ SP. Z O.O. poszukiwani byli pracownicy na stanowisko Magazynier. Czy ktoś brał udział w procesie rekrutacyjnym? Jakie warunki zaproponowano?
    Oczywiście

09.09.2022 22:23

Bardzo słabo, Obecnie pracownicy z agencji pracy mają lepsze warunki niż pracownik z wieloletnim doświadczeniem. Odnośnie szkoleń to są, ale to kierownictwo podchodzi do tego indywidualnie. Za jakiś czas warunki się zmienią, to zmieni się podejście.

24.09.2022 19:28

Tak. Nowi dostają wyższe wypłaty.
    Ciekawa

29.08.2022 22:52

A jak jest na stanowisku kasjer czy pracuj się po 10h od 7-17 czy może krócej? No jak wyglądają te nad godziny w pierwszych miesiącach pracy czy grafik jest może bardziej elastyczny czy nie?
    Pracownik były z firmy

30.05.2022 15:20

Jako były pracownik z powodu własnych negatywnych doświadczeń proponuje omijać z daleka. Centrum dystrybucji wymagania z kosmosu za marne grosze. Zle nastawienie kierownictwa, mnóstwo kamer patrzą Ci się na ręce. Nie miłe odczucia podczas zatrudnienia. Mnóstwo nadgodzin podobno naciąganych w wypłacie. Daje wiele do myślenia. Więc radzę się wszystkim zastanowić dwa a nawet pięć razy.
    Juwe

17.08.2022 10:58

ja tam mam za nadgodziny. jestem już jakiś czas i nie narzekam. trzeba robić i przestać narzekać.
    Dropp

25.08.2022 09:07

a po co niektózy montują w chacie kamery? wiadomo, że bezpieczeństwo. mają jakąś dziką ilośc systemów i różnych automatycznych robotów, to muszą sprawdzać czy chodzą. na fejsie opisywali kiedyś co tam mają. no raczej to dobrze że są

10.05.2022 10:14

Jak wygląda rozmowa w Asaj Sp. z o.o. na stanowisko Magazynier? Z iloma osobami się rozmawia? 28 września pojawiło się ogłoszenie.
    Demo

25.07.2022 09:13

jeśli ma uprawnienia, to nie patrzą na płeć. pewnie by przyjeli
    Nick nic

19.08.2022 01:52

Nie wiem, pytaj u źródła niestety już się nie dowiem :) może kto inny się wypowie. Non stop wisi ogłoszenie
    Elektron

19.07.2022 16:32

Jestem w miarę nowym pracownikiem jednej z filii. nie wszystko jest idealnie w pracy, ale jak na razie jestem zadowolony. atmosfera bez porównania do poprzedniej firmy. tu jest bardzo dobra. póki co polecam..
    Wozek

26.07.2022 02:01

Powodzenia. Daj znać jak zmienisz zdanie.

09.09.2021 10:34

Niestety

15.07.2022 22:01

Nie

Zostaw merytoryczną opinię o ASAJ SP. Z O.O.