ASAJ

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o ASAJ SP. Z O.O.

Opinie o ASAJ Siedlce

Nie przegap nowości o ASAJ SP. Z O.O.!

Duzowiem

19.10.2018 19:20

JAWAMPOWIEM, może masz na myśli odejście kliki z Piotrkowa??? całe szczeście ze nie ma pani kierowniczki. zastanawiałem sie po co ją trzymali tyle lat, rozwalała atmosfere i były machlojki ukrywane przez spryciule. wreszcie znalazł się dyrektorek co sie na niej poznał. reszta chyba w miare kumata ale bedzie lament jak ich przekreci. oj bedzie!!!!
    Jawampowiem

16.10.2018 17:09

Wielka porażka. Wszędzie ludzie odchodzą. W Łukowie 5, w stojadlach połowa nowych, Radom jakoś się trzyma, brzeska bez pracowników stałych, Białystok rzucił papierami i cały nowy skład. Na Tetmajera również ludzie odchodzą którzy pracowali po 15 lat+. A czy forma coś z tym robi? Nic. Lepiej zatrudnić swierzaka i dać mu tyle ile chce stary pracownik z doświadczeniem. Nic forma nie walczy i tych którzy coś potrafia i pracują. (usunięte przez administratora)
    KISS22

18.10.2018 09:47

W takim razie dlaczego nie wymienią dyrektorków, którzy niewiele potrafią, a są od zawsze. Oto owoce ich pracy.
    rafał

19.10.2018 08:16

Tak się zastanawiam .... może dlatego firma ma 30%-owe wzrosty, że odeszli ci co mieli odejść a przyszli ci co mieli przyjść.
    Jawampowiem

18.10.2018 16:51

Tutaj nie szanuje się pracownika. Lepiej zatrudnić swierzaka a potem narzekać jak to długo i ciężko go wyszkolić zamiast postarać się zatrzymać ludzi z doswiadczeniem
    Emel

09.10.2018 12:58

ASAJ szanuje ludzi pracowitych i ambitnych. jestem w sumie niedługo w firmie ale liczę, że przy wsparciu , uda mi się awansować. Firma dobrze placi.
    X

01.10.2018 23:24

Nie polecam tego pracodawcy. Brak szacunku dla pracownika. Jeden wielki bałagan w firmie. Większość pozytywnych opinii jest pisanych przez dyrekcję specjalnie w celu poprawienia wizerunku firmy i przyciągnięcia potencjalnych kandydatów.
    Xxw

02.10.2018 06:59

Jak zwykle wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Może nie jest idealnie ale przynajmniej wiem za co pracuje, robię wynik to mam kase. Pokaż mi firmie gdzie wszystko jest idealnie poukładane.

21.09.2018 16:07

Look

25.09.2018 01:26

Aplikuj póki są miejsca. Poodobno już za chwilę wprowadzą coś dobrego. po ostatniej imprezie z super nagrodami dla pracowników, jestem skłonny uwierzyć, że to będzie kolejny hit! poleciłem kumpla, mam nadzieję, że się dostanie bo warto!
    Tom

27.09.2018 15:43

Pewnie, że wielkie coś... ja tam nie jestem regionalnym a niedawno mi wymienili. i nie tylko to, z tego co wiem będzie dużo się działo na korzyść pracownika.
    Renata

26.09.2018 18:40

Witam, wie ktoś czy w marketingu nie szukają kogoś ? kto rządzi marketingiem do kogo się udać ;) z góry dzięki za pomoc Renata
    GRUPA

21.09.2018 20:14

Szukają pracownika najemnego tylko za mało płacą i łapią tylko niewolnika z którego nie będzie pracownika. Zacznij płacić ASAJ to może się uda :)
    Leon

24.09.2018 14:55

O to żeś chłopie trafił .... chyba już dawno poza branżą. Nie wiem czy teraz ktoś lepiej płaci w branży niż oni - przynajmniej na mobilnych.
    Lenon

24.09.2018 21:40

Na stacjonarnych też prowizje są konkretne. Jak do tej pory lepszej kasy nie miałem u innych.
    @do pracowników Asaj@

23.09.2018 22:26

Mam do was pytanie, kto rekrutuje w firmie? Z kim pierwsza rozmowa? Byłem kilka lat temu na spotkaniu z blondynką z krótkimi włosami. Ładna całkiem i miała czym oddychać ale niezbyt lotna była. Teraz jest ta sama? Przymierzam sie do wysłania civika ale z kims bardziej wolałbym rozmawiać...
    Majkel

07.09.2018 14:35

Niezłe zmiany się szykują. jestem sprzedawcą. Coś tam wiem. i nie mogę się doczekać. ktoś, coś też wie?

16.09.2018 18:30

Coś wiesz ktoś coś wie ? Uderzyłeś się ostatnio o podłogę głową ? Bolało ? Masz jakieś wizje... ?
    Nurek

20.08.2018 00:15

radzik - Twoja opinia też dziadoska. jesacze żeby był tu jakiś konkret
    radzik

15.08.2018 22:18

dziadostwo mega
    Stefan

28.07.2018 19:28

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?
    anonymous

11.08.2018 16:53

Weź wejdź na stonę firmy i dudy nie zawracaj.

27.05.2018 09:24

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

27.07.2018 20:24

Ile dają za wpis ? Daje się z tego wyżyć czy trzeba puszki i butelki zbierać ?
    Jack

26.04.2018 11:38

Dziś się dzieje w Olsztynie bardzo dużo. dobra ekipa. jakis czas temu się rzeczywiście wymieniła ale to może i lepiej bo atmosfera jest teraz nieporównywalnie lepsza. chce się działać. trwa remont w budynku więc i to na plus!
    Damian

23.04.2018 01:01

dajcie znać jak jest w Olsztynie w ASAJ? Słyszałem bardzo dobre opinie i chciałbym to potwierdzić? ktoś, coś???
    Andrzej

25.04.2018 11:03

Jak najbardziej potwierdzam, w Olsztynie zaszły pozytywne zmiany, filia się rozwija, remontuje, firma inwestuje w pracowników przez wprowadzenie atrakcyjnego systemu wynagrodzeń.

25.04.2018 11:52

Kilka lat temu to była jedna z najlepszych filii-być może było to spowodowane większymi inwestycjami drogowymi i nie tylko w tym rejonie. Potem nastąpiło jakieś tąpnięcie i część załogi odeszła. Co dzieje się dziś tego nie wiem....
    Joanna

20.04.2018 17:09

Zarobki ASAJ w sensie premie – można naprawdę dobrze zarobić ale kto liczy na to, że za nic, to się przeliczy.
    Gutek

19.04.2018 12:58

FRI3ND może i Grodno ma chęć ale co z tego jak nie mają na to szans. Asaj się umacnia i jest coraz lepiej. Z bałaganu w porządek, liczę na szybkie efekty tej przemiany, bo kasowo już czuje pozytyw a jestem tu tylko sprzedawcą
    FRI3ND

17.04.2018 14:36

Czy to prawda, że Grodno ma chęć na przejęcie Asaja?
    ziom

17.04.2018 14:29

Żarówek chyba nie chce ci się pracować! ja tam niezła kasę wyciągam. niedawno właściciele sami jezdzili, zdaje się po wszystkich filiach, na prezentacje strategii. fajna wizja i pomysły. czuć i widać to w ostatnim czasie bardzo, że zarządzający dwoi się i troi zeby było lepiej. Żarówek zakasuj rekawy i do roboty! weźmiesz się za robotę, to i kasa ci podskoczy! leni tu nie lubią, to fakt. dobra kasa za dobrą robotę. tyle w temacie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASAJ?

Kontakt - ASAJ SP. Z O.O.

K. PRZERWY– TETMAJERA 1 08-110 Siedlce

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Żarówek

16.04.2018 14:36

NIE POLECAM. Dużo napisano na tym forum o zarobkach czy traktowaniu pracowników, ale chyba najważniejsza rzecz to fakt że ani właściciel ani dyr. zarządzający nie mają wizji rozwoju tej firmy. Już teraz to widać w wielu oddziałach, do centrali do może jeszcze nie dotarło. Choć jak zobaczyłem HURTOWĄ wymianę wyższej kadry zarządzającej to mina mi bardzo zrzedła ............dobitnie świadczy to o problemach. A i dostawcy o tych problemach już mówią. No nic, należy pracować i ........... szukać nowej pracy. Pozdrawiam
    kosztan

15.03.2018 11:55

dziadostwo
    FRI3ND

10.02.2018 19:58

Podobno zwolnił się dyrektor zakupów?? Nie wiecie gdzie poszedł?
    karmen

02.03.2018 17:11

to jak kumpel dyrektora zarządzającego ucieka z tej tonącej łajby zwanej asajem, to ciekawe co niedługo będzie się działo....
    gofer

12.03.2018 19:50

przyjdzie nowy marynarz i łajba popłynie sobie dalej - jak to na każdej łajbie, załoga czasem się zmienia.
    Agata

06.03.2018 22:49

Mam pytanie jak wygląda praca w księgowości firmy jakie są zarobki na poziomie samodzielnej ksiegowej. w spółce Asaj.
    Nicka

08.03.2018 01:11

coraz lepiej ale dużo się tam dzieje. coraz nowocześniejszy dział po latach uśpienia. z zarobkami tez zmiana na plus
    Gocha

21.02.2018 05:13

Podobno jest tam corazvlepiej
    Mary

28.02.2018 11:40

Pewnie ze lepiej. Od czasu nowego zarządzającego - ma wizje, cel. Stawia na ludzi z pomysłami, pracowitych. Inni będą narzekać, ci co myślą, że się "poślizgają" i jakoś to będzie. Ja jestem dobrej myśli. Chce się tu pracować. cora częsciej myślą o pracowniku
    luk-loki

04.02.2018 20:15

Dzień dobry, Mam pytanie do osób pracujących lub które w ostatnim czasie pracowały w firmie Asaj proszę o kontakt [email protected]. Za pomoc odwdzięczę się.
    Tomi

27.12.2017 21:09

Na stanowisku pH jaka podstawę można dostać w tej firmie?
    Ruben

12.12.2017 15:17

Dlaczego ost asaj szuka tylu handlowców? Sami sie zwolnili czy zwolniono ich? Jakie są warunki płacowe w tej firmie?
    kokoko

13.12.2017 08:45

sami się zwolnili, bo tam się nie da pracować. tak się rozwijają, że się zwijają.
    Ruben

12.12.2017 14:00

Czy może ktoś wyjaśnić dlaczego Asaj ost szuka tylu handlowców? Sami się zwolnili, zwolniono ich czy zwiększają strukture? Jakie warunki płacowe na stanowisku handlowca podstawa + premia?
    Pracownik najemny

02.12.2017 18:24

Bardzo słabo płacą. Dlatego szukają naiwnych żeby się złapali. Nie wiem po co ktoś szuka pracownika a tak nisko go ceni. NIE DAJCIE SIĘ ZŁAPAĆ. NIE POLECAM. Chyba że ktoś chce być niewolnikiem za głodową pensję.
    miła sara

05.05.2016 21:39

@ja aja słyszałam że nieźle się trzymają na dowód tego zobacz ile jest nowych rekrutacji, rozwijają się
    wiem co mowie

29.10.2017 19:53

hehehe jest tyle rekrutacji - dlaczego ??? dlatego, bo duzo ludzi sie zwalnia i odchodzi ( a nie jest zwalnianych ) w zwiazku z tym rekrutacja musi byc zeby uzupelnic braki kadrowe, a nie dlatego ze sie rozwija i potrzebuje nowych ludzi PEWNIAK !!!
    mysz

27.11.2017 12:53

masz rację i mają bardzo duży problem ze znalezieniem ludzi do pracy, w każdej lokalizacji, ale sami sobie winni.

23.11.2017 10:05

paola

25.11.2017 22:03

firma jest,całkiem spoko, niedziele pracujące człowieku cie nie interesują, nie masz niedziel handlowych. Nikt nie każe przychodzić ci dodatkowo do pracy ,poza godzinami. Szefostwu nie uderza woda sodowa. Nie ma takich obaw. Są takie firmy, gdzie każą ci przyjść i pracować - i nie podpisywać list, a płacą najniższą krajową. Tutaj firma wychodzi na przeciw i daje możliwości awansu finansowego. Wszystko zależy od ciebie , czy chcesz poleżeć i marudzić ,że słabo płacą, czy będziesz robił swoją robotę i dziesiątego dnia miesiąca będziesz szczęśliwy ,że masz kasę na koncie. Rozejrzyj się dookoła i zobacz jakie są realia. I przestań psioczyć i marudzić, bo tutaj dla takich maruderów nie ma wakatów. Z dużym szacunkiem dla Ciebie.
    wtur

17.10.2017 19:16

Najgorszy pracodawca jakiego można sobie wyobrazić. Nie polecam. Przeczytacie ten post i nie uwierzycie, ale bardzo szybko można się przekonać.
    Stefik

13.11.2017 15:53

Ogólnie też nie polecam.
    starjac

14.11.2017 14:02

Chyba nieprzypadkowo jest sporo opinii słabych o tej firmie.
    Nowy Pracownik

05.07.2017 20:01

Przedstawicielom handlowym jest tutaj naprawdę spoko. Nie słyszałem, żeby inne firmy miały tak wysokie prowizje jakie tu oferują. Do tego marżę to nawet z bonusa liczą.
    pewniak

29.10.2017 19:39

licza z bonusa ale o tyle samo masz podniesiony plan
    Klaudia

12.10.2017 13:29

Podpowiedzcie w jakich widełkach są zarobki na stanowisku sprzedawcy w tej firmie?

29.10.2017 19:36

2500-3000 brutto w zaleznosci od doswiadczenia i kompetencji
    Stefi

18.10.2017 11:48

Stwierdzenie, że to najgorszy pracodawca jest bardzo niesprawiedliwe. Jeśli coś w firmie źle funkcjonuje to lepiej napisać konkretnie. Zawsze jest szansa na poprawę!!
    Kulesza

14.10.2017 19:24

Może trudno jest osiągnąć założony plan ale dla słabszych handlowców. Dobrzy poradzą sobie z pewnością. Chociaż przy tak dużej konkurencji nie jest łatwo.
    Kaligula

20.08.2017 13:48

Fajna firma, daję radę trzymać na dobrym poziomie sprzedaż.

19.08.2017 14:23

Pracowałem ponad rok w firmie Asaj na stanowisku Handlowca. Mogę polecić firmę - zapewniają szkolenia wdrażające , opłacają pobyt na szkoleniu. Do minusów można zaliczyć wysokie plany sprzedażowe - ciężko jest je wykonać.
    Szemraniewfirmie

16.08.2017 12:11

Najważniejszy wniosek z lektury opinii jest taki, że przedstawiciele handlowi zarabiają bardzo dobrze czyli firma stawia na wysoką sprzedaż. To zawsze daje dobre efekty.

Zostaw merytoryczną opinię o ASAJ SP. Z O.O.