ASAJ

• Strzała
  • Żelków Kolonia
  • Jagodnia

3. Opinie o pracodawcach Siedlce
  5. Opinie o ASAJ SP. Z O.O.

Opinie o ASAJ Siedlce

Nie przegap nowości o ASAJ SP. Z O.O.!

Brynio

29.06.2022 11:54

Niedługo idę na rozmowę jak się do niej przygotować o co pytają jakie mają wymagania ? Jak zarobki i atmosfera na magazynie ?

22.06.2022 23:26

Słyszałem, że wprowadzają coraz cięższy rygor? Że podobno posiłki tylko o określonych porach można spożywać? To prawda? Zamierzałem składać CV, ale teraz to już nie wiem.
    Dawid

25.06.2022 12:56

Niestety tak jest. Dyrektor "zarządził", że przerwy są między 10-11 i 18-19. Nie wiem czy któraś zmiana trzyma się tego. Poza tym niektóre osoby były informowane o możliwości miezenia im czasu bycia na przerwie...
    Magik

17.05.2022 09:30

od niedawna pracuję, ale chciałbym zostać. Warunki rewelacyjne w nowym magazynie., ekipa niezła. wymagają, ale bardzo dużo dają. tak, mam uprawnienia.
    Nickop

07.05.2022 11:34

Najpierw sztywne dwie zmiany teraz grafik elastyczny- brak chętnych a jak ktoś przyjdzie zaraz się zwalnia daje do wiele do myślenia jaka płacą taka praca
    Chętny

18.02.2022 07:43

Czy Asaj rekrutuje pracowników z konkurencji i płaci za ich "lojalki"?

09.10.2021 23:55

Super firma zobaczę na jak długo . Plus na 5

09.08.2021 17:55

System premiowy się zmienił ale jakoś nie słyszałem aby narzekali ci pracownicy co pracuj a nie czekają aż łaskawie dostaną wypłatę. Dlaczego nie narzekają na zarobki ci co najwiecej zarabiają tylko ci co chcą tylko odbebnic jak najszybciej dniówkę? W firmie Asaj zdarzają się nadgodziny.
    nikt ważny

21.08.2021 08:37

Może i się zdarzają, ale bezpłatne.

22.05.2021 16:39

Więc powiem jak jest na magazynie. Odkąd zmienił się system premiowania ludzie zaczęli miej zarabiać i dużo osób mówi wprost nawet nie ukrywając że szuka innej pracy. Nowym proponują dodatek do premi nie pominając faktu że to ludzie zazwyczaj bez doświadczenia i odpowiednich uprawnień przychodzą do pracy zarabiają więcej dzięki dodatku który trwa kilka miesięcy.. Coraz częściej się mówi wśród pracowników o odejściu..więc wnioskuje że fala odejść starszych pracowników zbliża się wielkimi krokiem

22.05.2021 11:57

Więc powiem jak wygląda sytułacja na magazynie. Od nowego systemu premiowania dużo ludzi zastanawia się nad zmianą pracy teraz nawet nikt tego nie ukrywa ludzie zaczęli miej zarabiać A nowych kuszą dodatkiem nie mówiąc o tym że to ludzie bez do świadczenia i odpowiednich uprawnień potrzebnych do ciężkiej pracy. Osobiście wnioskuje że fala masowych odejść zbliża się wielkim krokiem
    miś

08.02.2021 19:32

witam Miałem okazję przejść rekrutację online w Białymstoku(usunięte przez administratora). Rozmowa przebiegała dretwo zero konkretów, bez emocji sprawdzania wiedzy itp. Najśmieszniejsze to że nie rozlaczyli się i można było usłyszeć opinie o sobie typu tylko nie on ,flaki z olejem ,misiowaty beznadziejny typ. Zero szacunku dla drugiej osoby i zero kultury. Widocznie tak szanują też swoich pracowników. Nie polecam ktoś prowadzi rozmowę jak by chciał a nie mógł a zwala winę . No i często zmieniają pracowników napewno w Białymstoku gdyż wcześniej widziałem ogłoszenie. Nie polecam
    zuza

30.09.2020 00:49

NIE POLECAM, ostrzegam przed tym sklepem i zakupami online. Zamówienia dzielone są na dwie paczki. Zarabiają na przesyłkach 30zł od małej paczki to skandal. Zamówiłam paczkę i do tej pory nie mam towaru i pieniędzy. (usunięte przez administratora)
    Justyna

23.09.2020 12:00

OSTRZEGAM!!!! Nie kupujcie w tej firmie żadnych produktów. Zakupiłam lamy, dostałam potwierdzenie zamówienia, zrobiłam przelew a po tygodniu okazało się, że produkt nie istnieje. Gdybym nie zadzwoniła z pytaniem kiedy otrzymam zamówiony towar, to nikt by się nie pofatygował aby mnie poinformować, ze go nie ma.(usunięte przez administratora)
    Ktośtam

27.09.2020 11:05

A co mieli Ci ten produkt wykopać spod ziemii skoro był już niedostępny? Tak się niestety zdarza. Najwidoczniej nie byli świadomi że już go nie będzie-odzyskałaś zapewne pieniądze więc tak nie przeżywaj.

19.02.2020 11:07

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Asaj Sp. z o.o.?

25.02.2020 20:47

Ogólnie jest dobrze zależy od osób w danym oddziale czy dziale.. Z niektórymi da się dogadać innych lepiej unikać.. W Radomiu aktualnie porażka. ????
    X

26.09.2020 16:02

A co się dzieje w Radomiu ? Kiedyś to było wszystko ok z tego co wiem.
    Stary pracownik

25.05.2019 21:26

I jeszcze jedno. Skoro sporo osób twierdzi że Asaj jest taka wspaniała firma to radzę wpisać w Google :"asaj opinie" i to sprawdzić. Przejrzałem z 7 domen i wszędzie krytycznie wypowiadają się na temat firmy. Zarówno pracownicy jak i klienci. Nie wierzycie? Sprawdźcie
    Olka

11.06.2019 15:27

Napisz coś dokładniej o tych premiach, są wysokie? łatwo je zdobyć?
    Byly pracownik

25.01.2020 12:39

Świeta prawda, pracownika mają za nic.
    pracuś.a

05.02.2019 13:54

pracuję w filii piotrków trybunalski. tutaj organizują rekrutację chyba na wszystkie stanowiska i bradzo dobrze!!! kierownikiem powinien być ktoś z doświadczeniem, znający temat, inwestycje w rejonie, z łatwością nawiązywania kontaktów, językiem obcym, bo nikt tu nie mówi i pisze oprócz j. polskiego i też nie za dobrze : ) p[otrzebny jest energiczny zarządca, komunikatywny, otwarty na nowe tematy, bo stoimi w miejscu! zobaczymy, bo dalej tak być nie może! Moje sugestie dla Asaj Sp. z o.o.: znależć nowych ludzi z umiejętnościami i praktyką do filii piotrkow trybunalski!

18.07.2019 20:20

Nie zapomnij o byłej kierowniczce filii Na której wszyscy "psy wieszali"
    grześ

28.11.2019 20:35

Takie pytanie dla inteligentnych. Kim jesteś, że CV przeglądasz i to obecnych pracowników? Tak trochę autopromocją pachnie kolego :)

22.11.2019 23:50

Niestety trudno napisać coś dobrego, bardzo niska podstawa, po przepracowanym ponad roku brak jakiejkolwiek podwyżki mimo wcześniejszych obietnic. Premie możliwe do wyrobienia jedynie w sezonie październik grudzień ok 200 zł. Porażka, naprawdę nikomu nie polecam przyjść tutaj do pracy. Nie da się zarobić jako pracownik biurowy
    Ad

25.11.2019 21:37

A jaka podstawa netto?

10.11.2019 11:08

Jak się pracuje z ludźmi z Asaj Sp. z o.o.?
    Anna

12.11.2019 07:58

o którą filię pytasz? w mojej super mi się pracuje ze wszystkimi ! jak przyszłam do pracy, nie było osoby, któa by mnie nie wsparła.
    Czesław kisielek

30.06.2019 17:05

Nie polecam.
    Różek

22.03.2019 08:10

Bardzo ciekawy system premiowy. nie spotkałem nigdzie takiego na stanowisku sprzedawcy. ASAJ w tym zakresie wyprzedza nie tylko branże, ale i rynek. Może się nie podobać, póki się w niego nie uwierzy i nie przekona, że można zarobić. Na początku miałem wątpliwości co do zmiany, ale teraz: ASAJ jestem z Wami! i nawet nie ma sensu odnosić się do komentarza o 2 tysiach. Nawet nie mam takiej podstawy, nie mówiąc o premii, ktorą zgarnąłem! jest dobrze.
    Jawampowiem

20.10.2018 21:51

Wzrosty w firmie? Ale dla kogo? Na pewno nie dla pracowników. 2000 netto na umowie a i tak mamy się cieszyć bo to dobra stawka? No proszę was. Ludzie odchodzą bo konkurencja się otwiera i większość przechodzi. Prezesów odejścia nie obchodzą bo nawet ludzi nie znają a dyrektorzy wola zatrudnić swierzaka i zapłacić mu mniej niż starszemu pracownikowi. Ale czy to dobry sposób na rozwój firmy? Więcej dyrektorów jak pracownikow
    Gabi

11.12.2018 17:53

No nie zgodzę się z Tobą, ja się zwolniłam kilka miesięcy temu m.in. z powodu tego, że młodym dawali więcej niż nam starym pracownikom z doświadczeniem. A wiesz czemu? Cytuję: bo oni za mniej nie chcą przyjść. Więc zabrałam się w cholerę i teraz pracuję w konkurencji, kasa lepsza i przede wszystkim szacunek szefa i fajni pracownicy. Żałuję tylko ludzi z Asaja, ale większość już i tak odeszła. Przykre, jak można rozwalić tak fajną i rodzinną firmę, jaką kiedyś był Asaj.

19.02.2019 19:04

Sorry ale klika lat temu to za większą stawkę zatrudniałem pracowników na magazyn w tej firmie. Na jakim stanowisku to było ? Mycie okien ? Trzepanie dywanów ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASAJ?

Kontakt - ASAJ SP. Z O.O.

K. PRZERWY– TETMAJERA 1 08-110 Siedlce

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Adamek

15.02.2019 21:31

Warto pracować w tej firmie. Tylko lamusy zaraz będą doszukiwać się spisku w postaci ocieplania wizerunku przez admina w firmie. jeśli ktoś nie zna się na wynikach i ogólnie cyfrach, to niech spada stąd. Widać że firma pnie się do góry i jest jedną z lepszych w branży. ciesze sie że tu jestem. Premie jak najbardziej realne ale nie dla śmierdzących leni co myslą że im skapnie za siedzenie i zbijanie bąków.

16.02.2019 18:45

Kultura i poziom wypowiedzi godny najlepszego pracownika ...
    Adamek

18.02.2019 00:03

bo jest pozytyw dla firmy? i od razu trzeba doszukiwać się drugiego dna...tak myslałem. to był wpis, którego zrozumieją ludzie o wyzszym iq. przekaz był prosty - ludzka firma
    J.

17.02.2019 09:49

Dobrze mi się tu pracuje. Oczywiście, że nie zawsze jest super. Pracuję długo i wiem, że dawne czasy nie wrócą kiedy właściciel wpadał do filii i po pracy zaczynała się integracja! Dyrektor ma inne podejście i tyle. Nie jest osobą której zależy na integrowanie się z zespołem tylko na wykonywaniu pracy. Nowy program rozwojowy jest dobry, mówcie i piszcie co chcecie ale tak rzeczywiście jest. Obiektywnie nie ma nenefitow ale ja wolę dostać pensję i konkretną premię a nie zamiast premii, coś narzuconego np. Multisport. To rozwiązanie jest ok dla mnie i dla osób z mojej filii.
    Dzień dobry,

13.02.2019 11:49

...fajne się czyta te opinie. Byłem dwa tygodnie temu na spotkaniu rekrutacyjnym w Piotrkowie. Szukają kierownika filii, mobilnego handlowca d.s inwestycji , a ostatnio również handlowca stacjonarnego. Zadzwoniła do mnie najpierw jakaś haotyczna rekruterka z Sulejowa :) Umówiła spotkanie w Filii Asaj w Piotrkowie z Dyrektorem Handlowym. I porozmawialiśmy sobie godzinę, o pogodzie i o modzie baje z mchu i paproci. Żadnej energii, ciekawości i konkretnych pytań ze strony tego generalnie miłego człowieka od zarządzania organizacją w filiach. Ponieważ w obszarze handlu działam od dwudziestu lat i zaczynałem jako pracownik w biurze, a obecnie zarządzam jednym z kluczowych projektów w przedsiebiorstwie, w którym nadal jestem zatrudniony oraz zmarnowałem kilka godzin w związku z rekrutacją, podzielę się tu swoimi spostrzeżeniami. Pewne rzeczy dostrzegam w moment po wejściu do firmy. W umówionym dniu byłem na miejscu przed 9:00. Kilka osób snuje się na zapleczu i nikt nie jest zainteresowany, kto wszedł. Następnie spotkanie trwa około godziny, nie padają żadne istotne pytania. Nie wyczuwam również w moim rozmówcy żadnej energii, ciekawości w sprawach, o których powinniśmy rozmawiać. Dziwne to trochę, bo ostanie lata z powodzeniem zarządzam kilkunasto-osobowym personelem, oprócz tego intensywnie nawiązuję kontakty handlowe z dużymi przedsiebiorstwami projektowo - instalacyjnymi i inwestorami w Polsce. Posiadam merytoryczną wiedzę o rynku oraz techniczne, kierunkowe wykształcenie. W zasadzie mógłbym bez trudu połączyć etat kierownika oraz mobilnego handlowca i działać. Tak obecnie pracuję. Do zmiany obecnego zatrudnienia skłania mnie uciążliwość podróżowania zagranicę i to jest powód dla któego zareagowałem na głoszenia o pracy w Przedsiębiorstwie Asaj. Po ponad godzinnym spotkaniu słyszę, że ktoś w ciągu dwóch tygodni poinformuje mnie, czy zostałem zakwalifikowany. Nikt się nie odezwał i to źle świadczy o miłym człowieku - Dyrektorze Handlowym oraz źle wróży na przyszłość, wiem to z doświadczenmia życiowego. Zawodowo bardzo nie lubię niesłownych ludzi. Prywatnie się ich wystrzegam. Spędziłem w Asaj - Piotrków półtorej godziny i wiem, że nie ma tam żadnego ładu organizacyjnego, o korporacyjnym nie wspomnę, bo to Firma rodzinna. Panuje rozprężenie, we wtorek weekend'owy klimat :) podsycany muzyką dance atakującą z tv wiszącego na ścianie. Zabawowa atmosfera :) Najbardziej aktywną osobą jest sprzątaczka myjąca podłogę przy wejściu, a później przebywająca z czujnym uchem w okolicach zamkniętych drzwi do pokoju, w którym jestem na spotkaniu... . Zastanawia mnie i może ktoś z czytających może odpowiedzieć. Czy dla kierownika filii i mobilnego handlowca od dużych inwestycji zapłata 4k zł miesięcznie oraz zwykła Skoda służbowa plus telefon do za duży koszt dla Przedsiębiorstwa ASAJ?! Moje sugestie dla Asaj Sp. z o.o.: Pozdrawiam, T.
    jony

15.02.2019 18:48

Nie wiem kim jesteś Panie multiinstrumentalisto ale z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś zadufanym w sobie gościem, który kreuje się na Supermana a faktycznie niewiele wie. Skąd taki wniosek? Ano stąd, że jeśli faktycznie, jak piszesz, zarządzasz z sukcesami kilkunastoosobowym zespołem w przedsiębiorstwie i to kluczowym projektem, to kwota jaką napisałeś jako oczekiwanie finansowe jest "IDIOTYCZNA". Jeśli faktycznie tak "sprzedałeś" się na rozmowie to pozostaje tylko pogratulować osobie, z którą rozmawiałeś, że dobrze zinterpretował Twoją osobę. Faktycznie to średniorozgarnięty rozmówca jest w stanie dokładnie określić z kim ma do czynienia. Nie pisz tych bzdur bo pachnie lipą nawet z Internetu.
    Strow

11.02.2019 20:05

Ta firma to porażka. Kwota podstawy jest żenująca na tle rynku, a plany premiowe nierealne. Kierownicy na swoje stanowiska w większości totalnie sie nie nadają. Totalny brak szacunku dla ludzi. Informacje otrzymywane w czasie rekrutacji niewiele maja wspolnego z rzeczywistością. Zresztą rotacja mowi sama za siebie, caly czas szukaja naiwnych co za pol darmo beda pracowac bo nikt ogarniety tam nie zostaje zbyt dlugo. Moze gdyby wymienic cale kierownictwo i wyższego i nizszego szczebla na ludzi ktorzy choc troche podstaw zarzadzania ogarniaja to moze cos by z tego bylo. Polecam omijac szerokim łukiem.
    Ads

14.02.2019 00:04

Masz na myśli Siedlce czy inne miasto ? :-)
    Strow

14.02.2019 11:26

Siedlce jako centralę, ale równiez Stojadła - poziom tak samo żenujący.
    Były

21.01.2019 22:58

Dramat. Brak szacunku dla pracownika ze stażem. Przychodzą nowi ludzie i dostają taka pensje jak pracownicy z kilkunastoletnim doświadczeniem. (Nie mylić z premiami i wynikami) Zatrudniani ludzie bez wiedzy technicznej. Założenia finansowe wyciągnięte z chmury bez analizy tego, co dzieje się na rynku. Większość wartościowych ludzi z wiedzą i doświadczeniem już odeszła z tej firmy.
    Fiolka

02.01.2019 12:37

Tego nie da się czytać! Same marudy tusiedzą i wypisują. W firmie jest jak wszędzie, a dla mnie dużo lepiej. Byam wcześniej w korpolandii tam to jest dopiero dno. Ale dobrze - marudy uciekajcie, nauczcie się pracy poza ASAJ. Dopiero docenicie prace tutaj! tyle w temacie.
    Ssaj !

30.12.2018 23:17

Dno Uciekam jak najszybciej Dwa lata wystarczy
    Inna

27.12.2018 07:03

Chciałam zapytać o firmę ale tak przeglądam wpisy i widzę że ta strona służy tylko do krytyki i żali a nawet jak coś się pojawi pozytywnego albo sensownego to i tak to zaraz jest krytykowanie . Chyba nie ma co ani czytać ani pytać.
    Prawie nowy

13.12.2018 07:35

Nie da się tego czytać. Zatrudniłem się mniej więcej rok temu. To fakt, że potrafię zarobić dwa razy więcej niż mój kolega, który pracuje 15 lat. Różnica polega na tym, że ja pracuję a on tęskni za czasami „czy się stoi, czy się leży ...”. To nie może się udać. No i właśnie tacy są autorami większości poniższych wpisów.

23.12.2018 00:05

Marketing mógłby się zająć wymyślaniem sensownych promocji zamiast komentarzy na gowork.
    Prawienowy

26.12.2018 19:34

No właśnie to tego typu teksty ... szkoda odpowiadać. Wyłączam się.
    Świetlówka

09.12.2018 12:25

Uczestniczyłem w procesie rekrutacji ,jak jesteś „miernota” to chetnie Cię wezmą ,jak masz kwalifikacje i kompetencje to szkoda czasu .Szukaja młodych napalonych nieświadomych zdeterminowanych .Nie polecam
    Dawny pracownik

08.12.2018 17:40

Ciągle hejty na firmę a szofostwo ma to gdzieś. Odchodząc usłyszałem że firma jest przygotowana na odejścia i nie interesuje ich to że połowa pracowników konkretnej filii się zwalnia bo mogą ich zaraz zastąpić. Ale czy aby na pewno? Ciągle ogłoszenia na pracuj. Pl i olx świadczą o braku pracowników w firmie i pokazują jakim jest pracodawca. Marne pieniądze, 0 socjalu i ciągły wyzysk
    Andrew

03.12.2018 11:33

Kochani, unikajcie tej firmy jak ognia. (usunięte przez administratora)Rotacja niespotykana w żadnej innej hurtowni. Zarządzający firmą to osoby bez kompetencji co niestety przekłada się na pracę w filii.

07.12.2018 15:09

Ruble się nie zgadzają no końcu miesąiaca czy co ?
    D

08.12.2018 16:52

Też się zastanawiam, wypłaty zawsze na czas. Pewnie za brak wyników go wyrzucili i teraz przeżywa.
    Szukajaca pracy

07.12.2018 21:28

Jakie są warunki w pracy w księgowości?

19.11.2018 11:29

Jako były już pracownik też postanowiłem podzielić się swoją opinią bo widzę, że zarząd albo administracja asaja ostro tu walczy żeby mydlić ludziom oczy. Żałuję odejścia tylko z jednego względu, na detalu pracowałem z bardzo fajnymi ludźmi i atmosfera była na prawdę spoko. Ale wszystko poza tym niestety zdecydowało że z firmy trzeba było odejść. Podejście zarządu jest tragiczne, nie szanują ludzi, dokładają obowiązków które powinny leżeć w kompetencjach totalnie innych działów, np administracji, windykacji, księgowości czy marketingu... Rafał fajnie, że wspomniałeś o tym że firma notuje 30% wzrostu, szkoda tylko że zapomniałeś o tym że pomimo tych wzrostów plany są tak sprytnie założone że firma ma nieco ponad 90% wykonania planu, przez co większość pracowników nie dostaje premii za obrót... W mojej filii w tym roku premii za obrót nie było ani razu pomimo że obrót był średnio 20% wyższy niż w zeszłym... Premia za marżę czasem wpadnie ale i tak to tylko parę groszy bo oczywiście plan na marżę założony taki, że praktycznie niewykonalny... A podstawa moim zdaniem jest bardzo kiepska. Na koniec jeszcze słówko o wielce miłościwym dyrektorze AB... Nigdy w żadnej firmie nie spotkałem takiego prymitywa na takim stanowisku. Wchodząc do firmy nie raczy się nawet z nikim przywitać bo to przecież jego "podwładni" winni czynić mu pokłony. Różne niewybredne komentarze do koleżanek są u niego na porządku dziennym, tak samo jak narzekanie jednemu pracownikowi na drugiego przez co całkowicie rozwala atmosferę w firmie... Jednym zdaniem jeśli chcesz pracować jako sprzedawca, telemarketer, windykator, księgowy i administrator w jednym za kiepską pensję to serdecznie zapraszamy do ASAJa
    Good

27.11.2018 16:10

Witam zarobki na PH od do ilu można zarobić to interesowałoby potencjalnych aplikantów czy warto w ogóle wysyłać bo zdania podzielone ale twój wpis widać że logiczny. Na jaką kasę można liczyć? Pozdrawiam

28.11.2018 20:30

Jako PH można zarobić ale trzeba liczyć się z tym że na początku będziesz jechał na samej podstawie bo nikt nie odda Ci grubych klientów... PH mają płacony procent od marży która wyrobią więc myślę że pierwsze pół roku/rok to jazda na samej podstawie aż ogarniesz sobie klientów. Pozdr

10.11.2018 21:21

Nie wiem kto mówi o dobrych pieniądzach w asaj. Byłem na rozmowie, zaproponowano mi stawkę zdecydowanie poniżej wartości rynkowej oraz moich aktualnych przychodów. Szkoda czasu na rozmowę z tą firmą...
    Dawny pracownii

03.11.2018 19:56

Pracowałem w tej firmie ponad 20 lat. Niedawno się zwolnilem. I wiecie co? Absolutnie nie żałuję. Całkowity wyzysk z człowieka, pensja słaba. W nowym miejscu pracy dostałem na start prawie tyle co w asaju po ponad 20 latach pracy. Nic dziwnego że firma przechodzi kryzys pracowniczy. Ciągły przemiła ludzi. W sumie jak się człowieka nie szanuje to tak jest. 0 rozmowy z ludźmi którzy zostawili tam całe serce słysząc to że w każdej chwili ktoś może go zastąpić. Całkowity brak szacunku dla pracownika. Śmieszne premie. 0 socjalu nie licząc kawy i herbaty. Po tylu latach pracy radzę omijać tego pracodawcę. A administrację proszę o nie ocieplanie wizerunku firmy pisząc o nie w samych superlatywach bo to nie prawda. 0 rozwoju. 0 podwyżek. Pozdrawiam firmę która boryka się z problemami kadrowymi. Nie szanuje cię ludzi więc nie dziwię się że odchodzą. Ciekawe czy prezes Stanisław wie że znowu ludzie się zwalniaja
    Kulik

26.10.2018 20:59

Spróbowałem choć obawy były... polecam.
    Zawiedziony

25.10.2018 14:40

Tragedia - tyle można powiedzieć o tej firmie
    Gruby Bolo

26.10.2018 16:02

Zawiedziony, bardzo konkretny gość jesteś, nie ma co! przynajmniej byś napisał dlaczego taka tragedia u ciebie. byśmy ci wtedy mogli wspołczuc i połaczyc w bólu, ewentualnie zaparzyć meliske. chyba nie znasz nowych sciezek karier. można przeskoczyc 2 stopnie! kto tak ma w naszej branży? i kto tak ma gdzie indziej? nikt. fajnie ze na leniwców nie musze pracować. Leniwce poszły do odstrzału! hurrrraaaa
    Tulipan

25.10.2018 11:18

Jest bardzo dobrze awidze ze bedzie jeszcze lepiej. mam szanse na rozwój a to mnie kręci najbardziej.
    Albercik

22.10.2018 10:38

Jawampowiem, a premii rozumiem nie dostajesz bo nie chce ci się robic porządnie? Ja tam gębę dawno zamknąłem bo nikt nie płaci lepszych premii w branży a i poza nią. Zona pracuje w sprzedaży i ma grosze. Chłopie weż się w garść albo poszukaj szczęścia gdzieś indziej bo plujesz jadem gościu. A prezesi doskonale znają ludzi i tu kolejny niewypał w tym coś napisał. Jeżdzą po filiach, gadają z ludźmi. Wiem bo non toper z kims gadam z filii. Na każdej imprezie z kientami ktoś jest z zarządu więc piszesz totalne głupoty.

Zostaw merytoryczną opinię o ASAJ SP. Z O.O.