Byłem wczoraj na rozmowie o pracę na magazyn. Zachwyceni byli, ale : miałem operacje 13 lat temu, wypadek w pracy. I decyzja pani że za długo chorowałem pół roku. Masakra. Nie ma ludzi zdrowych tylko nie przebadani. A zakład jest podobno zakład pracy chronionej. Nie polecam tej firmy. Omijajcie dużym łukiem.
A tu ludzie tak często na to l4 chodzili ze tacy przezorni z nim sa? to ja sie boje pomyśleć co sie stanie jeśli ktoś w trakcie pracy zachoruje. Będzie miał pracę zapewniona?
Czemu co chwilę jest ogłoszenie na sprzątaczkę ? Coś nie tak ? Źle sprzatają panie czy o co chodzi ?
Dla sprzątaczki akurat oferty nie widziałem, mnie pokazywała się ta dla zaopatrzeniowca, może o tej pracy by mi ktoś cos napisał? za dużo aktualnych komentarzy o magazynie nie widzę, a widnieje napis, że to oferta dla pomocnika. Powiecie jak wdrażają nowych? I czy warto pójść?
Czy są w planach jakieś zmiany w organizacji pracy lub podejściu do samych ludzi? Zastanawiam się nad tym w kontekście poprzednich opinii oraz tego stwierdzenia o zaniedbaniu. Jakie warunki ma przy tym teraz krajacz? Szukają ich właśnie i zastanawiam się czy te stawki od 4500 do 5000 zł to tegoroczne czy już założone na kolejny? Nastąpią jeszcze jakieś podwyżki?
Czy ktoś jeszcze tak miał jak poprzednik ze chorował przez pól roku kiedyś i to stało się powodem rezygnacji z podjęcia współpracy? zastanawiam się czy zatem nie jest to weryfikowane jeszcze przed zaproszeniem kogoś na rozmowę, skoro uznano to za kluczowy czynnik? Jakie warunki teraz są do spełnienia by mieć pewność?
Cześć. Właśnie do mnie dzwonili na stanowisko magazynier operator wysokiego składu. Jak się tam pracuje? Jakie pieniądze idą w grę na w/w stanowisku?
Może się znajdzie odpowiedź na Twoje pytania, ale ja sam mam jedno do Ciebie :) Jak to zrobiłeś, że do Ciebie zadzwonili z ofertą pracy? jesteś na jakimś portalu, można Ciebie wyguglać, czy po prostu składałeś wcześniej CV? Mi się nie zdarzyło, żeby jakaś firma się sama o mnie upomniała, mimo że też mam 2WJO na wysoki skład. Pomyślałem, że zagaję, do kogo firma uderza :)
Czy pracownicy Drukarnia Color-Print sp.j. Maria Cicherska Patrycja Śliwińska mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Na stawka 3,2 tys to netto, tak? ale rozmawiałeś jeszcze czy wyszedłeś? Pytam, bo zastanawiam się czy przypadkiem później podwyżki żadnej nie ma czy cos? zwłaszcza, że to pomocnik. To po jakim czasie średnio się przechodzi? Dopytywałeś?
Za dużo aktualnych opinii to nie ma a właśnie są ogłoszenia na magazyn oraz produkcję. Padło jeszcze jakiś czas temu stwierdzenie o dużych wymaganiach i małych zarobkach. Jak tak patrzę na te oferty to podana jest kwota od minimalnej. Czy ona zostanie przy tym poziomie? Te poszukiwania to rozwój czy rotacja?
Szukają kadrowej, kolejny raz. Nie mają szczęścia i dziewczyny zachodzą w ciążę, że co i rusz szukają, czy o co chodzi? Warto aplikować?
Jak tam u brygadzistki? Wylizała się już z zadrapań które poniosła w starciu z prawcownicą?
Chyba najdziwniejszy zakład w którym dane było mi pracować. Załoga w porządku, chociaż jest kilku "dziwaków". Niestety piętro wyżej jest już inny świat. Zarząd to grupa osób z którymi lepiej nie mieć nic wspólnego (nie będę się wypowiadał bo nie wypada), jedyna miła i kompetentna osoba pracowała tam krótko niestety. Zakład na chwilową zaczepkę, gdyby nie aroganckie podejście szefa i jego głupie momentami pomysły myślę że nie byłoby problemu. Nie polecam.
Aż ciekawa bym była co konkretnie uważasz tutaj za dziwnego. wspominasz o jakiś pomysłach, przytoczysz jakieś skoro takie zaskakujące się zdawały? Mocno wpłynęły na warunki pracy tutaj?
Co się dzieje w tej firmie że co, 2 miesiące szukają drukarza? Czyżby co 2 miesiące kupowali nowe KBA? :)
Serio tak często są rekrutacje na to stanowisko? Ty aplikowałeś i czegoś się dowiedziałeś co proponują? Jakby co to pisz.
Szukam pracy w mieście Bydgoszcz na stanowisku Magazynier. Najlepiej na Magazynier. Słyszeliście o jakiejś ciekawej ofercie?
Cześć, mam pytanie. Czy zarobki podane na stanowisku magazyniera w ogłoszeniu są realne? Z tego co pamietam, to były podane na poziomie chyba 4200 brutto i wzwyż.
JASNE> . ale... Najniższa krajowa na reke,reszta pod stołem . Krzysiu tylko patrzy jak uwalic pracownika z wynagrodzenia . za byle co potraca z wyplaty. BHP nie istnieje absolutnie. Nawet jesli pracownik nasle inspekcje ,to wpadaja ze wczesniejszym "ogłoszeniem" wiec firma wysprzatana itp. Robiłem tam nie dawno łacznie z półtora roku ,wiec jesli ktoś napisze że jest inaczej to śmiechem zabije :P :P :P .Sam jestem w trakcie 3 spraw sadowych z tym dziadpolem o "nie płacenie całości wynagrodzenia na konto","bezprawne odciąganie wynagrodzenia" i "moobing".
Najniższe na rękę.Skoro taką umowę podpisałeś.Dzieki takim jak Ty takie firmy istnieją i mają się dobrze.
Może byłoby lepiej, żeby Twój partner przestał pracować w tej fiirmie? Jeśli jest tak źle, to po co tu pracuje? Zastanów się co piszesz. Przestań oczerniać ludzi.
Dzień dobry, chciałbym się dowiedzieć jaki jest powód szukania przez Państwa pracowników na te same stanowiska już od kilku lat? Jestem wstępnie zainteresowany pracą.
Szefostwo do (usunięte przez administratora) wiecznie pretensje (usunięte przez administratora) coś odajesz kasę ! Atmosfera do (usunięte przez administratora) i nie tylko idź tam do pracy to się Sam Pan przekonasz !!!!!
Oni non stop się oglaszą bo tam nikt nie chce przyjść do pracy najlepiej to z grupą bo najwięcej kasy na takie osoby dostają a traktują je jak psy !!!!! A jak ktoś przyjdzie do pracy to długo nie popracuje bo szefowi ciągle się coś nie podoba i (usunięte przez administratora) pracownika z pieniędzy !!!!!
I dlatego non stop inne stawki zależy od stanowiska co ogłoszenie o pracę dodają to inna stawka żeby ludzie przyszli do pracy !!!!
A TY się obijasz w pracy, czy jesteś na chorobowym, że tak aktywnie wystawiasz fałszywe opinie?
@ Pan Tadeusz . Mała nie wie co pisze dla niej każda praca wydaje się być ciężką bo w jednej dłoni nie może trzymać telefonu i przeglądać internetu ... I pewnie boli ją to że ktoś zwraca jej uwagę .. takie pokolenie młodych nie nauczonych sumienności i chęci do pracy .. IM PO PROSTU SIE WYPLATA ZA CZAS KTÓRY SA W PRACY A NIE ZA PRACE KTORA MAJA WYKONAĆ ☺️
Dziwni ludzie ?????.. realnie patrzę na świat i na młodych ludzi co przychodzą do pracy sobie dorobić ...a. Nie zarobić bo rodzice im zapełniają lodówkę ☺️☺️
Witam. Czy może ktoś powiedzieć co się dzieje w tej firmie że rotacja pracowników jest jak w roller coaster.... Co tydzień szukają drukarzy i pomocników..... Czyli każdy kto przychodzi pracuje tydzień i ucieka? To jakiś (usunięte przez administratora) czy co?
Prawie każdy pomocnik drukarza pracuje od tygodnia do miesiąca albo się nie nadaje albo Sam ucieka ????????????????????????????????????????????
Co tydzień jest ogłoszenie na drukarza bo nikt nie przychodzi .. a wiadomo że trzeba odświeżać aby ludzie widzieli że nadal jest potrzebny ... Dodam że jest 4 drukarzy i każdy z nich pracuje już dłuższy czas. Od roku .. do lat 15 ???? pozdrawiam
Szukają sprzątaczki.Zapomnieli o myciu samochodów
Nie szukają żadnej sprzątaczki, po co to piszesz, jeszcze ktoś weźmie na serio. Widzę, że samochody Ci nie podpasowały, po prostu. Mają pełno ofert pracy na produkcji, od drukarzy i introligatorów po operatorów sklejarki. Ale nie dla sprzątaczki.
Teresa ale ogłoszenie na sprzątaczke jest.A z samochodami nie zrozumiałaś aluzji. Pan C. "Ciężko" pracował na taką a nie inną opinię dlatego piszę.
Ludzie omijajcie to miejsce szerokim łukiem !!!!!! A Teresa to najgorsze babsko w tym zakładzie pupilek szefa !!!! Zakłamane fałszywe babsko uwaga na Teresę !!!!!!
Interesuje mnie kariera na stanowisku Drukarz. Czy ktoś mógłby opowiedzieć o pracy w tej branży i podzielić się doświadczeniami z zatrudnienia w firmie Drukarnia Color-Print sp.j. Maria Cicherska Patrycja Śliwińska?
NIE POLECAM najgorszemu wrogowi. Rotacja pracowników mówi sama za siebie niezależnie od stanowiska. Cała prawda w komentarzach co doświadczysz na rozmowie i w pierwszych dniach pracy. Masz szacunek do samego siebie to omijaj szerokim łukiem. Brak jakichkolwiek zasad . (usunięte przez administratora)
Zasadą jest codzienny tel wuja do każdego i wypytywanie o każdego. Bo każdy to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Lecz praca w nadgodzinach czy w sobotę za zwykła stawkę godzinowa w kopercie to nie (usunięte przez administratora) Ojjj panie C. Kto i kogo tu kogo (usunięte przez administratora)
A czego można doświadczyć na rozmowie? ;-) Opiszesz jak wyglądała Twoja rekrutacja w firmie? Jak wyglądały też pierwsze dni pracy?
Jak się pracuje w Drukarnia Color-Print sp.j. Maria Cicherska Patrycja Śliwińska?
Zobacz opinie na temat firmy Drukarnia Color-Print sp.j. Maria Cicherska Patrycja Śliwińska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Drukarnia Color-Print sp.j. Maria Cicherska Patrycja Śliwińska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!