Nowel

• Dąbrowa Chotomowska
  • Kępa Kiełpińska
  • Poniatów

3. Opinie o pracodawcach Legionowo
  5. Opinie o Nowel Sp. z o.o.

Opinie o Nowel Legionowo

Nie przegap nowości o Nowel Sp. z o.o.!

Monika

04.04.2018 09:16

Drodzy Użytkownicy, wchodząc na forum Gowork.pl i publikując komentarz, zgadzacie się na przestrzeganie regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Portal szanuje wolność wypowiedzi, jednak niedopuszczalne są treści wulgarne, obraźliwe, niezgodne z tematem bądź mijające się z prawdą. Narusza to zarówno podstawowe zasady etykiety i dobrych obyczajów, jak i regulaminu forum, utrudniając znalezienie przydatnych informacji o pracy w firmie. Dlatego wszystkie wpisy naruszające wymienione wcześniej zasady administrator forum ma prawo usunąć. I tak zapewne @Jaki było w tym przypadku. Wpisy nienaruszające tych zasad zostają na forum.
    Kto jest kotem?

05.04.2018 19:39

Ok Pani Moniko. Moja odpowiedź dla użytkownika "Jaki" również została wykasowana. W tej odpowiedzi nie naruszyłem regulaminu. Mimo to została ona wykasowana. Nikogo nie obraziłem, wyraziłem tylko swoją opinię. Zresztą kilka wcześniejszych moich wypowiedzi również zostało usuniętych. Za co? Tylko dlatego że opisywałem szczerą prawdę. Prawdę tak mocną że po prostu musiała się nie spodobać cenzorom. Tylko tyle i aż tyle. Nie pozdrawiam. :(
    Jaki

28.03.2018 22:50

Dlaczego znikają opinie ktore były tygodniami ? Tzn nie łamały regulaminu a wykasowano ?? Można odp ?? O co chodzi tu ?? "
    Cenzura

17.03.2018 16:11

Widzę że opinie sobie znikają. Tzn cenzor czyta i usuwa opinie. Taka to oto "wolność słowa" na początku XXI wieku.
    Sylwek84

30.12.2016 13:33

Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Nie wiem o co wam chodzi mi się dobrze pracowało. Zrezygnowałem tylko dlatego ze się wyprowadziłem. Panie w kadrach są spoko mile i pomocne a nie tak jak kiedyś stare wredne kadrowe do których odezwać się nie można było.
    Raf

15.03.2018 23:17

A komu raportowałes do premi ?? :D

26.02.2018 14:45

@Rodzina czemu mam pamiętać skoro nie pracuję w firmie NOWEL? I uważam, że nikt z pracowników nie powinien tam wchodzić tylko właśnie czekać na służby, które się na tym znają, czyli w tym przypadku na straż pożarną. Właśnie w taki sposób narazili swoje zdrowie.
    Alan

26.02.2018 20:33

Jak cos mozna stwierdzic nie sprawdzajac ??? Na wydaje mi sie ??? To wezwij na wydaje mi sie :D naprwno przyjada hehe

20.02.2018 11:17

Xn

22.02.2018 01:37

Mądrze napisane. Myślenie Pani (usunięte przez administratora) na poziomie na poziomie nie wiem gimnazjum?

15.02.2018 00:07

Del

15.02.2018 15:52

Wiem o jednym zgonie ale drugi zgon? Szczerze nic na ten temat nie wiem. Wiem że dziewczyna straciła przytomność, zostało wezwane pogotowie ale przecież nic nie było słychać żeby ktoś znowu umarł? Tzn zginął. Proszę o wyjaśnienia.
    Wypadki to nie przypadki

19.02.2018 22:15

Drugiego nie było na szczeście .... o byczy kłak wielokrotnie .... jechac jachac produkować nie dyskutowac !!!! Kolejna krew z maszyn też zmyjecie za złotowke podwyżki ...
    Rodzina

18.02.2018 01:43

Zmiazdzlna noga Ukrainca.... tez nic ??
    Rodzina

18.02.2018 01:40

Pani prezes chce udowodnic w sadzie ze nie mialy takie sytuacje miejsca w jej firmie !!! mechanik poteznie zmiazdzony sam sie zmiazdzyl .... pierwszy wyciek z zatruciem nie bylo choc KPP byla dochodzeniowka ....drugi wyciek stezenie smiertelne na maszynowni Strazacy z Legionowa wzywaja oddzial spec z Wawy

Kontakt - Nowel Sp. z o.o.

Szarych Szeregów 11 05-120 Legionowo

REGON:36473259200000

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

06.02.2018 09:39

@Wuju i wszystkie te zarzuty, które ten kierownik przedstawił są prawdziwe? Ty nadal pracujesz w firmie Nowel Piekarnia Nowakowski? Po tym pozwie pojawiły się tam jakiś zmiany?
    Jelen

07.02.2018 23:59

Wpisz do wujka google -pożar śmierć wyciek amoniaku po kolei Nowel sa wszystkie artykuły ;)

31.01.2018 21:26

Przemo

02.02.2018 17:06

Haha dobre dobre :D
    Wuju

31.01.2018 00:57

Zwolnil sie sam stawiajac pracodawcy powazne zarzuty w uzasadnieniu ponoc a za to nekaja go hipokryzja do kwadratu np by udowodnil ze mechanik zginal w maszynie lub ze byl pozar z przyczyn zaniedban lub ze byly 2 wycieki amoniaku powazne lub ze zmiazdzono wozkiem widlowym noge ukraincowi pracujacemu na vizie turystycznej lub ze wyplacano pensje z opoznieniem kilknastodniowym lub ze alkoholik piecowy ciagle pil a dyrektor kazal go przywracac do pracy bo porodzinnych byl itd.... :D tam jest ponoc jeszcze duzo innych historii :D
    Dlaczego to usuwasz?

31.01.2018 18:59

Szanowny administratorze. Czy słowo (usunięte przez administratora) to słowo niecenzuralne?
    Wypadki to nie przypadki

31.01.2018 22:56

Sam sie zwolnil :D teraz sie z nimi sadzi ze biale to biale a czarne to czarne :D
    Maniek

31.01.2018 22:30

Uszaty po 9 mocnych krecil nocami chlebusiek :D kraina konfidentow alkoholikow I parowek :D

20.10.2017 12:24

@OSZUKANY piszesz do administratora, żeby nie usuwał Twoich wpisów, a sam nie stosujesz się do regulaminu wymieniając osoby z imienia i nazwiska i je obrażając http://www.gowork.pl/regulamin Do tego w historii firmy http://piekarnianowakowski.pl/pl/historia-firmy/ nie ma wzmianki, żeby osoba którą opisujesz była współwłaścicielem firmy Nowel Piekarnia Nowakowski. Gdyby ktoś był zainteresowany pracą w piekarni to jest kilka ofert pracy: http://piekarnianowakowski.pl/pl/kariera/
    anonymous

20.11.2017 13:54

jakie wynagrodzenie może otrzymać magazynier?
    max

22.06.2016 18:29

Jaka panuje atmosfera w zakładzie w Legionowie? Widzę, że poszukiwany jest specjalista do spraw księgowości już od prawie miesiąca, ciągle nikogo nie znaleźli? Chętnie wezmę udział w rekrutacji, więc będę wdzięczny za jakieś informacje o rekrutacji :)
    daro

04.12.2015 16:50

Witam i prosił bym o opinię na temat pracy i płacy kogoś konkretnego bo chodzą różne opinie pozdro dla wszystkich
    daro

04.12.2015 16:49

31.08.2015 21:53

@mala_mi pracowalas w tym dziale? Widzialem ze nadal wisi ogloszenie...
    Patryk

27.04.2015 22:19

Witam, bardzo bym prosił o rzetelną opinie o tym pracodawcy, atmosferze w firmie, itp... chodzi mi bardziej o prace w administracji czy dziale handlowym, ale opinie z produkcji też chętnie poznam.
    ogarniety

17.01.2017 13:35

szkoda czasu na ten zakład niskie zarobki od produkcji po administracje i ogolna spychologia

Zostaw merytoryczną opinię o Nowel Sp. z o.o.