Fraikin Polska

Social Media

• Skierniewice

5. Opinie o Fraikin Polska

Opinie o Fraikin Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Fraikin Polska!

tomek

27.10.2016 10:06

Na Randstad Polska pojawiło się ogłoszenie "Kierownik ds. kluczowych klientów (samochody ciężarowe i dostawcze)" w Szczecinie. Podejrzewam że chodzi o Fraikin. Ktoś może potwierdzić że szukają kandydata na to stanowisko?
    Magda

20.12.2016 10:35

nie znam jeszcze szczegolow, orientujesz sie czy 3 netto na key account manager jest realne?
    kkk

20.12.2016 21:03

Trochę nisko się cenisz ;) Zarobki na tym stanowisku są baaaardzo zróżnicowane. Zależą od doświadczenia, pomysłu na pracę oraz tego jak potrafisz się sprzedać. Popytaj ludzi z sieci np. sprzedaży aut ciężarowych, to powiedzą że doradcy serwisowi zarabiają o wiele więcej :)
    beza

02.08.2016 16:32

A wiadomo czy wypłata dla młodszego księgowego jest jeszcze aktualna? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że oprócz podstawy jest pewnie szansa na jakieś premie do tego, co znacznie by mnie zadowoliło.
    Bhs

02.08.2016 15:51

A czy wiecie coś na temat pracy w dziale finansowym ? Jak atmosfera, obowiązki i kasa oczywiście ?z góry dzięki za odpowiedź :)
    Bhs

02.08.2016 15:51

gość

06.06.2016 19:09

Jakby mógł ktoś przybliżyć temat - na co może liczyć kierowca w tej firmie?. Warto podjąć temat, czy omijać szerokim łukiem. Chodzi mi o wysokość wynagrodzenia, atmosferę, system pracy, itp.
    freg

17.06.2016 18:04

Praca na umowę zlecenie, od zlecenie do zlecenia... zarobki w zależności od ilości kursów i odległości. Czasem zarobi się 3000 PLN, a czasem 100 PLN miesięcznie. Idealne jako praca dodatkowa, no chyba że coś się zmieniło. Plusem bez wątpienia jest jazda na pusto i mała ilość trupów do przeprowadzania ;)
    krak

26.04.2016 09:51

cześć. jutro idę na rozmowę w koszalinie. jakich pytań mogę się spodziewać? jakieś doświadczenie handlowe mam więc powinno być ok
    senny

19.04.2016 06:54

Koordynator w Koszalinie? Ktoś coś więcej napiszę? Jakie wynagrodzenie, atmosfera, przełożony? Zastanawiam się czy nie wysłać CV. Wie ktoś w którym miejscu będzie biuro, bo chyba jeszcze w Koszalinie nie ma?
    q

17.11.2015 14:48

Witam, Na znanym portalu pojawiło ogłoszenie na stanowisko Koordynator ds. ubezpieczeń i likwidacji szkód Wa-a Jaki jest charakter pracy i jakiego wynagrodzenia można się spodziewać?

06.11.2015 20:02

kkka

09.11.2015 19:05

Ano szukają SMów w kilku lokalizacjach. Służbowa Octavia, telefon, laptop i dostęp do biura. Praca ciężka i niezwykle wymagająca- bez kontaktów w branży trudno będzie coś osiągnąć. Najpierw trzeba znaleźć potencjalnych klientów, przekonać ich że wynajem jest dla nich lepszym rozwiązaniem niż leasing lub kupno za $$$, potem zaproponować optymalne rozwiązanie i prowizja Twoja... premia za nowy kontrakt to co najmniej kilkaset PLN. Wymagania może nie są wygórowane jednak trzeba zaliczyć kilka spotkań z JR, RG, WP oraz JL- mimo wszystko życzę powodzenia.

30.10.2015 22:28

kkka

31.10.2015 19:35

A co brak dodatkowych świadczeń socjalnych ma wspólnego z umową o pracę? W Fraikin wszyscy zatrudnieni są na umowę o pracę. Brak jest za to np. bonów na święta, darmowego pakietu medycznego czy sportowego...
    george

30.10.2015 19:05

Pracuję w dziale serwisu- praca jak praca- raz lepiej raz gorzej. Zdecydowanie brakuję mi dodatkowych świadczeń socjalnych... ale poza tym całkiem fajna ekipa, atmosfera, kasa OK. Co do działu handlowego to chłopaki w długim terminie jakoś sobie radzą- Ci którzy pracują od kilku lat pracują dalej i są zadowoleni. W krótkim terminie trochę więcej zawirowań- jak zatrudnia się 20-latków za 1700 netto+premia to czego można się spodziewać? Jest może 2-3 chłopaków na poziomie.
    WPR

20.05.2015 17:28

Potwierdzam że najlepiej omijać Fraikin Polska szerokim łukiem - Etyka pracy brak- tylko sprzedawaj! sprzedawaj! a jak będzie gorzej ci sie wiodło to zmotywują cię kopniakiem w du..
    cienki bolek

01.05.2015 21:23

Skarżą się na ciebie że nic nie robisz a kaske bierzesz. Z tobą nic klienci nie załatwia bo nic nie wiesz. Pracowałem ciężko i jak zwykle... JR I AN znaleźli inną zabawkę... życie a wyniki były. Co z tego. Dno i pośmiewisko ten franklin
    zenek z okienka

24.04.2015 22:59

Pracownikiem nie jestem, ale klientem. Korzystam z kilku oddziałów i chłopaki chwalą sobie pracę. Pozdrowienia dla Panów z Gdańska i Poznania oraz dla Pana ze Szczecina.
    cienki bolek

28.02.2015 16:50

Nie robcie z siebie dziadow. Nie pracujcie tam-dno! Szkoda zdrowia i zycia. Inwigilacja i donosy (bilingi i gps oraz crm) to jest Fraikin Polska. Najgorsza firma w jakiej pracowalem.
    zxc

20.03.2015 19:07

(usunięte przez administratora) piszesz o gps, więc pracowałeś na stanowisku handlowym. Napisz w jakiej lokalizacji, to zobaczymy co "zawojowałeś" w organizacji :)

Kontakt - Fraikin Polska

Cybernetyki 10 02-677 Warszawa

Branża główna: Wynajem pojazdów

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    endo

06.02.2015 22:33

Kasa na stanowisku Koordynatora całkiem przyzwoita+ perspektywy na jeszcze lepszą. Jak ktoś się nie boi ciężkiej pracy to zdecydowanie polecam, zarobki powyżej 4500PLN, szkoda tylko polityki co do samochodów służbowych...
    zeus

02.02.2015 23:21

Służbówki oczywiście
    zeus

02.02.2015 23:14

To w krótkoterminowy też są słóźbówki nic nie mówił na rekrutacji.
    xyz

12.01.2015 21:16

Zgadzam się z opiniami powyżej , atmosfera okropna, ludzi traktują jak roboli, zero motywacji
    Ten z Pragi

16.11.2014 17:06

zawsze znajda sie tacy (czytaj: nieudacznicy zyciowi) co tylko potrafia narzekac, ale zeby tak popracowac chociaz troche.....to juz ciezko.....i chodza tak biedacy od jednej do drugiej firmy... ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Fraikin Polska?

X

06.11.2014 17:08

Firma prawie rodzinna więc się chyba czepiasz.
    były pracownik

06.11.2014 17:00

Potwierdzam.
    luzak

21.10.2014 21:23

Pana wyrosnietego z okolic Lublina. Fajna to firma tylko jakas taka inna niz wszystkie. Najwieksza wartoscia firmy powinni byc ludzie a tam tak nie jest - panowie dwaj nauczcie sie w koncu!
    Ciekawski

06.10.2014 08:07

OK, rozumiem. Ale czy możesz coś powiedzieć - o ile wiesz - na temat stanowiska "koordynator ds. wynajmu krótkoterminowego"? Zakres obowiązków, uposażenie?
    Ciekawski

29.09.2014 15:26

Fraikin poszukuje obecnie koordynatora ds. wynajmu krótkoterminowego w Poznaniu? Może ktoś podpowiedzieć, jaki jest faktyczny zakres obowiązków? Przybliżone zarobki i ewentualne benefity? Jaka jest atmosfera w oddziale w Poznaniu?
    adamus

28.08.2014 10:55

nie stój nie czekaj znajdź inną pracę - uciekaj
    były pracownik

15.07.2014 12:27

Proponowany system system pracy w tej firmie - podpisać umowę, otrzymać telefon, dostęp do aut w oddziale (służbowy wyliczany co do metra) i następnego dnia przy użyciu wyżej wymienionych narzędzi poszukiwać nowej pracy.
    kicz

17.04.2013 22:52

Unikać.
    Tomasz

19.02.2013 11:42

Witam czy ktoś zagląda na ta stronę bardzo bym prosił o opinie jak wyglądają warunki pracy atmosfera i jak z pensjami
    Tomasz

15.02.2013 10:29

Prosił bym o opinie na temat pracodawcy

Zostaw merytoryczną opinię o Fraikin Polska