Salamander Window & Door Systems S.A.

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 122 ocen.

Salamander Window & Door Systems S.A.
2 122 6 1

Opinie o Salamander Window & Door Systems S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

wuwuwuwu

Jesli masz nazwisko na W mozesz robic co chcesz

pracownik

Po co jest rekrutacja wewnętrzna, skoro kierownicy działu i tak blokują pracownika !!!!

Janusz lawniczak

Między nami to ja się lepiej odzywam do mego psa niż ten bałwan nie douczony Buczkowski do ludzi !

rzodkiewa
@rzodkiewa 31.07.2018 22:33

jestes debilem taka moja opinia Buczek o tobie idz do szkoly skącz situdia a dopiero moze bedziesz na poziomie moim!!

bravo

Idą na rekord, w zeszłym roku przez jeden dział przewinęło się ponad 30 osób. Teraz ledwo pół roku i będzie chyba z 20 osób. Brawo dla panów rządzących! (To, kiedy upadłość oddziału w Polsce?)

JANUSZ ŁAWNICZAK
@rzodkiewa 03.08.2018 20:21

DAWAŁES MI PREMIE WYŻSZĄ O 50 PLN WSADZ SOBIE TO GDZIEŚ NA WIECEJ ZASŁUGUJE !!

nik

I jeszcze starzy pracownicy muszą za nich wszystko robić, charytatywnie oczywiście

Obiektywny

Następna fala odejść świeżych pracowników, i l4, nie da się pracować w tej firmie. Jedyne, co Salamander może zaoferować to +34 Stopnie na hali produkcyjnej + ponad 50% wilgotności, na co komu urlop i wakacie, idealne warunki do pracy.

Iwona

@Salamandrer, napisałeś, że jest teraz fala zwolnień w Salamander Window & Door Systems. Możesz przedstawić innym użytkownikom, czym to może być spowodowane? Czy związek z tym ma aktualna sytuacja tej firmy? Proszę Cię o pozostawienie kilku zdań na ten temat. Będą ważne dla pozostałych użytkowników forum, którzy śledzą ten wątek w celu uzyskania informacji o tym pracodawcy.

ja
@Iwona 20.05.2018 22:42

Omijać tą firmę szerokim łukiem !!

BOBBIT BUTTER

Macie jakieś słoiczki? Mogą być przeterminowane, zjem sobie że smaczkiem.

Pisuar
@BOBBIT BUTTER 22.07.2018 17:31

Zapraszam mamy Jeszcze pakiet bigosu czyli 8 sloiczkow w dobrym stanie gratis woda niegazowka

Salamandrer

Debile na kierownika ps buczkowski aż zapiera mi dech

ja
@Haha 17.07.2018 08:02

a ilu ten bałwan jeszcze zwolni moze (usunięte przez administratora) ??

Salamandrer

W up Włocławek jest ogłoszenie do pracy wiec śmiało panowie i panie zapraszam do pracy kariera stoi przed wami !!!

JEREMI KLOZETONE

Proszę zaopatrzyć się w papier do (usunięte przez administratora) Od jutra jak ktoś nie ma papieru to nie ma srania.

Josep stalin

Przestrzegam chetnych przed praca na produkcji. Bedziecie tyrac w swieta, po nocach , za 2 tysiace. OPERATORZY z kilkuletnim stazem , ogarniajacy po 2 maszyny zarabiaja po 2 600 co na robote jaka robimy i pieniadze jakie firma trzepie na naszej pracy jest zartem. Kierownik bedzie was mamim obietnicami , ze juz za miesiac bedzie super , a pozniej bedzie przemykal przez hale i udawal ze Cie nie zna. Jest to dzial na ktorym robia z ludzi idiotow. Juz sie pracownicy zwalbiaja a zwolnien bedzie jeszcze wiecej

Informator
@Janusz lawniczak 04.07.2018 20:51

Dostać nagany i zrobić go kierownikiem super firma !!!

GARBATY ANIOŁ

Dlaczego nie pijemy jeszcze wody z kibla?

Ciekawski

Podobno w Warsztacie - Dziale Technicznym miejsca się będą zwalniać Ktoś coś wie ?

Informator
@Ciekawski 01.06.2018 09:13

Kto tu będzie pracował za gorsze !

Janusz lawniczak

Jestem gotów podać to na policję złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa

Informator
@Ha Ha!! 25.06.2018 20:22

Jaki to Włocławek jest mały każdego mozna znaleźć

Janusz lawniczak

Edek ty masz (usunięte przez administratora) na to co się na twoim dziale dzieje teraz interesujesz i otwierasz moją szafkę z komisją a gdzie byłeś jak ten łysy baran sam to zrobił bez komisji ręka rękę myje znowu jak zawsze w tej firmie!!!

Janusz lawniczak

Ty baranie to Jurek będzie kierownikiem a nie ty oszołomie idź się ucz czegoś nowego prostaku bo nic nie umiesz buraku bez szkoły i kultury tobie powinno się nałożyć kaganiec i wpedzic do klatki bo nie umiesz rozmawiać z ludźmi na poziomie większym niż ty więc idź do lepszej szkoly

Janusz lawniczak

Ktoś tu napisał że jesteś za głupi na kierownika działu licowania i to ja potwirdzam z całą konsekwencją nie kryje niku

Janusz lawniczak

Ta firma wobec mnie jest firmą marną która nie szanuje ludzi wykazujących się zawsze można go zwolnić zmieszać z błotem i zwalić na niego winę !!!!

Janusz lawniczak
@Janusz lawniczak 23.06.2018 17:05

Brawo rządzący firmą !

Iwona

Sprawa, której poświęcacie dużo miejsca na tym forum dotycząca traktowania pracowników, wnioskuję po wpisach, przez kierownika Salamander Window & Door Systems jest bardzo poważna. Powinna być ona rozwiązywana bezpośrednio w tej firmie. Rozumiem, że to forum traktujecie jako miejsce, w którym możecie dać upust Waszym emocjom, ale musicie pamiętać, że funkcjonuje ono na podstawie regulaminu, który decydujecie się przestrzegać, zamieszczając opinie na nim. https://www.gowork.pl/regulamin pod tym linkiem zapoznacie się z jego całą treścią. W przypadku łamania jego postanowień, administrator może zdecydować się na archiwizację niektórych Waszych postów.

Janusz lawniczak
@Janusz lawniczak 19.06.2018 18:04

Czujesz się bezkarny tyranie!!!!!

Zatroskany

Cebula zbierz ekipę wracaj !!!

Janusz lawniczak
@Janusz lawniczak 11.06.2018 22:24

Prosze zabezpieczyc nagrania dla organow scigania to jest przestepstwo !

Niuniek

Dobre bylo jak kriszon jebnol czopa w glowe hahah

Salamandrer

Sporo osób już rezygnuje z pracy w zakładzie szukaja nowej pracy

Kartoniarze fajansiarze

Drużyna kartonów też jest dobra. Gruby Gremlin i jego ekipa Suchy Drut i Cezary Paprykarz podobno liżą się po jajkach.

Wazon z parapetu
@Miedziany 03.05.2018 20:07

Nie daj Bóg im tam narobić brudu. Gruby z Suchym szukają Cię po całym zakładzie i gonią do sprzątania. Pedały!

noTa

Ludzie chodzą zatroskani, w obawie o finanse, pensje są coraz uboższe. Kosa, Edek, Buczek i reszta chodzą wciąż uśmiechnięci, jak gdyby się nic nie działo. Chyba tylko robole dostali po kieszeni, kolejny raz.

noTa

Ludzie chodzą zatroskani, w obawie o finanse, pensje są coraz uboższe. Kosa, Edek, Buczek i reszta chodzą wciąż uśmiechnięci, jak gdyby się nic nie działo. Chyba tylko robole dostali po kieszeni, kolejny raz.

noTa

Ludzie chodzą zatroskani, w obawie o finanse, pensje są coraz uboższe. Kosa, Edek, Buczek i reszta chodzą wciąż uśmiechnięci, jak gdyby się nic nie działo. Chyba tylko robole dostali po kieszeni, kolejny raz.

anonymous

Ludzie chodzą zatroskani, w obawie o finanse, pensje są coraz uboższe. Kosa, Edek, Buczek i reszta chodzą wciąż uśmiechnięci, jak gdyby się nic nie działo. Chybya tylko robole dostali po kieszeni, kolejny raz.

Nie jestem robotem

Ponad 10lat pracy i 2500zł zarobków na 3 zmiany i sobie możecie w (usunięte przez administratora) głęboką wsadzić swoje nadgodziny których i tak nie ma, panie kierowniku, trzeba mieć naprawdę tupet żeby wymagać od pracownik tylu obowiązków za minimum do przeżycia. Poczytajcie sobie młodzi pracownicy co się wyprawia i jak się szanuje ludzi w tej firmie. Powodzenia, kolejny stary pracownik który szuka lepszej płacy.

Odchodzacy
@Nie jestem robotem 07.05.2018 18:17

Juz dawno powinniśmy zarabiać duże pieniadze znamy sie na swojej pracy bo bez nas tego nie wykona !

Déjà vu

Podwyżki wstrzymane, zakaz nadgodzin do odwołania, czy ja mam Déjà vu? Produkcja jest hamowana, ludzi wysyłają na urlopy, na koniec miesiąca okaże się, że jest mniejszy przerób i premie będą mniejsze. Odbije się to na ludziach produktywnych. Bo jakże by mogło być inaczej. Ludzi przybywa na stanowiskach kierowniczych, nie ma w tym problemu. Natomiast na licowaniu, jest zakaz przyjmowania nowych osób, mimo iż jest taka potrzeba. Pensje coraz mniejsze, wymogi coraz większe. Bez dwóch zdań, da się rozwinąć w tej firmie, ale nerwice.

ktos
@LPA 23.03.2018 13:08

Ta firma nie płaci porządnych pieniędzy, woli zatrzymać rotacji świeżych ludzi, bo ciągle się zwalniają. Ciekawe jak, pracownicy ze stażem będą się zwalniać. Co wtedy zrobią?

Zostaw opinię o Salamander Window & Door Systems S.A. - Włocławek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salamander Window & Door Systems S.A.