Chudy - 2012-01-04 16:19:59
Nie polecam nikomu tej firmy. Prowincjonalna firemka, robiąca absolutnie nic i bazująca na powiązaniach ze światową korporacją, której odprowadza lwią część przychodów, uważając się za fragment dużej, znanej firmy. Tak na prawdę Thales w Polsce przypomina piaskownicę, w której mali chłopcy bawią się w budowę rakiety. Największym problemem jest, że [usunięte przez moderatora], żyjąc nierealnymi marzeniami uważa, iż tą rakietą z piasku da się (należy) polecieć w odległe galaktyki. Prawda jest taka, że prowincjonalizm tej firmy raczej słabo rokuje na bycie pełnoprawnym składnikiem korporacji i tym samym świadczenie pracy na wysokim, korporacyjnym poziomie. Jeśli ktoś lubi pracować w takich warunkach, gdzie [usunięte przez moderatora] ma go gdzieś, to jak najbardziej mogę polecić.absolutnie sie zgadzam z wypowiedzia, firma całkowicie niepoważna,[usunięte przez moderatora]obiecuje gory lodu choc sam [usunięte przez moderatora]r tego działu nie wie czym sie firma zajmuje, pozniej kolejni [usunięte przez moderatora] obiecuja i obiecuja, kiedy pytasz sie o nad godziny udaja glupa, ludzie bez mocy decyzyjnej, [usunięte przez moderatora] boi sie jednego [usunięte przez moderatora] ktory trzyma go za jaja za jego wałki, [usunięte przez moderatora] ciagle rozwala od dołu firme próbując udowodnić że on jest lepszy od[usunięte przez moderatora], ludzi wykorzystują a kiedy zaczynasz się opierać koniunkturze to cie posuwają i gnoją.... tam sie nadaje prokurator... ogólnie w firmie każdy patrzy co skręcić na boku a nir żeby robić