S&S POLTRANS

Dzierżoniów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 74 ocen.

S&S POLTRANS
1 74

Opinie o S&S POLTRANS

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S&S POLTRANS

Spedytor

Poloczki poltransy konczcie tą swoją działalność bo na rynku dzierzoniowskim jesteście nikim. Ale jak można zbudować swoją markę robiąc ludzi którzy na was pracują ciągle w hu... Przestrzegam przed tą firmą wszystkich tzn.kierowców, spedy torów, przewoźników ta firma a w szczególności ich właściciele są oszustami!!!

   
Administrator

Czy ktoś dysponuje informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w S&S POLTRANS? Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w przedsiębiorstwie.

   
Rybka

Szanowni koledzy,przestańcie juz śmiać się z szefa tej firmy wystarczy że on jako mały (usunięte przez administratora)chodził do szkoły i tam od małego wszyscy się z niego śmiali... Potem chłop zrobił się poważniejszy i wpadł na pomysł że zmieni nazwisko na (usunięte przez administratora)i otworzy firmę niestety znowu sobie nie poradził , wszyscy się z niego śmieją jakim jest kretaczem...

   
Marek

Witam, zacznę może od tego że pracowałem w tym czymś półtora miesiąca i miałem dość rządów tego... rudego piega czyli szefa jest to facet tak zadufany w sobie jakby był jakimś politykiem zresztą kłamie jak ci wszyscy nasi rządzący. Prezesie (usunięte przez administratora)jesteś pionkiem a uważasz się za króla twój czas dobiega końca tzn.twojej nedznej firmy. Omijajcie z daleka tego oszoloma i ta pożal się firmę! !!

   
driver

Firma S&S POLTRANS to zwykli (usunięte przez administratora) nie płacą podwykonawcą, a pan (usunięte przez administratora)to zwykły krętacz i oszust.

   
Paweł Pastusiak

Witam, sam na własnej skórze przekonałem się co to za firma i jacy ludzie są właścicielami. Z przykrością stwierdzam że szef Sławomir to nieuczciwy ,bardzo zły i podły człowiek ...Panie (usunięte przez administratora)nie jest panu wstyd co ludzie, pana kierowcy oraz spedytorzy mówią o panu? Taki pan niby cwany a prawda jest taka że prostactwo wychodzi z Pana na każdym kroku. Nie polecam tej firmy nikomu!!!

   
Olek

Czy dobrze się pracuje w firmie? Dawno nikt nie pisał.

   
Marcin Sadura
@Olek 21.01.2018 17:18

Uwaga (usunięte przez administratora) I NACIAGACZE NIE WYPLACALNI

   
obecny i juz nie obecny kierow

To nie ludzie to KRWOPIJCY. NIE polecam nikomu poltransu (usunięte przez administratora)

   
Robert Nawrocki "ROBI"

Ludzie czytam te wpisy i czegoś nie rozumiem. Jak nie pracowałem bezpośrednio w tej firmie ale mam swoją firmę i współpracowałem przez prawie rok z S&S POLTRANS SP ZOO i jeździłęm dla nich. Piszecie tutaj, że firma niewypłacalna, że już w zasadzie to nie powinna istnieć. Natomiast ja dostawałem kasę na czas, cały czas były kursy a jak rozmawiałem czasami z kierowcami to nikt nie narzekał i każdy sobie chwalił pracę bo poukładana i kasa też jest spoko. Nie mogę jednak zrozumieć dlaczego jak ktoś sobie chwali pracę i firmę a potem już nie pracuje to nagle na tą samą firmę pluje. Myślę, że to flustracja i zażenowanie faktem, że jednak ten ktoś nie był na tyle dobry aby się w takiej czy innej firmie utrzymać nie wnikając w szczegóły zwolnienia. Zatem dla zwykłej uczciwości należy się również nad sobą zastanowić i wyciągnąć wnioski z własnego postępowania.

   
ja
@Robert Nawrocki "ROBI" 19.11.2017 07:21

Przestań walić bzdury napisz konkretnie jaka firma chyba (usunięte przez administratora)i reszta

   
Darek

Pracuję od 3 miesięcy. Właśnie dostałem pierwszą podwyżkę. Jak narazie jest spoko. Kasa na czas, od początku umowa o pracę. Na brak pracy nie narzekam :). Przed przyjęciem do pracy naczytałem się tutaj sporo na temat tej firmy. Dużo negatywnych opinii, mało pozytywnych. Jak pokazało życie uważam, że praca jest spokojna i poukładana, nie ma poganiania i nękania telefonami. Szef jak szef. Dużo wymaga, dba o auta i jak dotąd wszystko co powiedział na początku pokrywa się z praktyką. Podsumowując. Polecam wszystkim co chą pracować w spokojnych warunkach na porządnych autach i za swoją pracę dostawać godziwą zapłatę.

   
ja
@Darek 12.11.2017 18:35

Normalnie jak bym tam nie pracował to w te bajki może bym uwierzył.Auta przeładowane to norma i mapki na ominięcie wag.Może chcesz parę na pamiątkę jaszcze je mam jak i inne papiery świadczące o krętactwie i oszustwie.

   
Robert

Udało mi się zatrudnić w tej firmie 2 miesiące temu. Przez te 2 miesiące były tygodnie spokojne (mało km) a były też tygodnie gdzie było co kierownicą kręcić. Niemniej jednak praca jest OK. Nie robię doładunków jak tam gdzie pracowałem wcześniej więc mogę skupić na jeździe. Latamy autostradami więc nie tłukę się wioskami. Czasami terminy są napięte ale potem jest kurs spokojny to się wyrównuje. Auta sprawne i zadbane a to się liczy i nikt nie siada mi do mojego auta bo każdy przyjmuje auto na stan na siebie. Widziałem kierowcę, którego zwalniali po miesiącu ale nic dziwnego jak nie miał w ogóle pojęcia o jeżdżeniu. Nie umiał nawet dobrze ponoć obsłużyć nawigacji :( Zgodzę się z Darkiem bo też dostaję kasę taką jak mi obiecano i na konto od razu, nic "pod stołem". Też mam umowę o pracę 3-miesięczną ale zamierzam ją przedłużyć tym bardziej, że (usunięte przez administratora) mnie chwali i daje zarobić :) Rozmawiałem z innymi co jeżdżą i jak na razie wszyscy sobie chwalą choć czasami mniej km by się przydało :) Myślę, że warto polecić tą firmę pod warunkiem, że lubi się zawód kierowcy i lubi się jeździć. Acha i jeszcze jedno - wyjazdy 5-dniowe to super sprawa. Wcześniej jeździłem 3 na 1 to była rzeźnia.

   
ja
@Robert 13.11.2017 16:50

Napisał bajko pisarz

   
gieorgi

pracuje w firmie p. slawka od 8 miesiecy i nie wierze wte bzdury które piszecie na temat tej firmy. jak mialem awarie auta 2 krotnie zalatwił hotel z wyżywieniem (co świadczy że dba o kierowców) w czasie naprawy siedze wdomu i mam platne bo to nie jest moja wina (który pracodawca tak traktuje kierowce) wyplaty mam terminowo wyplacane. panowie opamietajcie sie nie wypisujcie bzdur na tą firme . Zapamietajcie jedno o firme trzeba dbac to firma dba o ciebie GIEORGI . ALE.

   
ja
@gieorgi 21.04.2017 10:59

Przestań ściemniać wypłata teoretycznie do 10-tego a diety do 20-tego do tego jak się da to złoić z kierowcy winien czy nie takiego dziadostwa to nigdzie nie ma a autka non stop przeładowane.

   
poltransspzoo

Panowie, czytam własnie wasze wpisy i co jeden to większy bajkopisarz. Faktycznie są kierowcy, którzy pracują długi czas w naszej firmie bo szanują swoją i naszą pracę, szanują powierzone mienie i wiedzą co to zawód kierowcy. Pozostała reszta jak pokazuje życie to faktycznie banda nieudaczników, którzy dużo mówią na początku a potem życie pokazuje, że się nie nadają do tej pracy bo albo piją, albo ćpają albo jedno i drugie lub nie potrafią szanować zasad pod którymi się na początku podpisywali. A już pisanie takich bredni jak jakieś wyroki karne, czy już ten ostatni wpis o zamknięciu firmy i przemycie ludzi to już chyba ostatnie stadium desperacji i świadczy o całkowitym oderwaniu od rzeczywistości. Napiszę coś specjalnie do tych ludzi. Panowie nasza firma ma się świetnie i się rozwija. Ci co chcą pracować i zarabiać to pracują u nas i zarabiają. Ci co nie szanują zasad jakie panują w naszej firmie wylatują na bruk wg zasady "Jak kierowca szanuje firmę tak firma szanuje kierowcę". I to tyle w temacie.

   
ja
@Sabina 06.11.2017 10:53

Dobra ściema to połowa sukcesu tylko w waszą już nikt nie wierzy takich krętów jak u was to nigdzie chyba nie ma

   
...kolejny oszukany

Witam, jak większość tutaj wszystkich nie polecam tej firmy nikomu a w szczególności przestrzegam wszystkich przed kontaktem z(usunięte przez administratora) tzn .męża szefowej. Ten pan jest takim przekretem że przypuszczam że nawet sam siebie oklamuje bo myli się we wszystkich swoich opowieściach. Jest porostu kłamcą jakich mało! Ten człowiek obiecał mi "gruszki na wierzbie "aa juz po paru dniach wyszło jakie to chamidlo i jakim jest prostakiem a w dodatku oszustem! Ludzie ostrzegam Was przed nimi!

   
były pracownik

Witam. Panowie i Panie ważne info. S&S POLTRANS zmienił nazwę na EXPRES - TRANS SP ZOO

   
Czarek
@były pracownik 21.11.2017 17:34

Nie prawda, sam(usunięte przez administratora)dodał taki wpis (kolejne kłamstwo )żeby zmylić ludzi odnośnie opiniowania jego firmy. Panie (usunięte przez administratora)kłamstwo ma krótkie nogi...

   
Wiktor

UWAGA PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH FIRMA OSZUST!!!!!!

   
Wiktor

Nie polecam tej firmy. Nie wyplacalni i w dodatku kretacze.Szef S.Poloczek to bardzo podły, zły człowiek. Myślę że nikt normalnie się szanujący nie zagości na długo w tej firmie bo szef to przekręt jakiego do tej pory nie poznałem. Mało jest takich ludzi podlych i klamliwych jak on. Nie polecam nikomu.

   
Krzysztof Kryczko

UWAGA OSZUŚCI! ! ! Firma nastawiona tylko i wyłącznie na swoje zyski, pracowników traktują gorzej od jakiegoś zwierzęcia,dymają i oszukaja wszystkich. (usunięte przez administratora) sprawdziłem i nie nazywał się (usunięte przez administratora)tylko (usunięte przez administratora)(mial kiedys hurtownie z nabialem)Zmiana nazwiska świadczy o tym jakim jest kretaczem i oszustem .Teraz wziął się za transport i dalej dyma ludzi. Przestrzegam przed tą firmą. OSZUŚCI! ! ! !

   
Poltransspzoo
@Krzysztof Kryczko 17.11.2017 10:47

Nikt taki jak(usunięte przez administratora) nie pracował nigdy w naszej firmie. Szkoda się rozpisywać bo to musiałbym się zniżyć do poziomu tego człowieka a tego bym nie chciał. :)

   
Paweł B.

Firma krzak!!!! Pan (usunięte przez administratora)naciąga na każdym kroku, próbuje oszukać i mu się to udaje, gdyż człowiek nie spodziewa się takich przekrętów. Wydłużanie terminu płatności do 120 dni, obcinanie stawki notami o 50%, Brak kontaktu podczas wykonywania transportu, na transie nie odpowiada chyba, że coś sprzedaje i okrada ludzi. Telefony odbiera obiecując, że oddzwoni za 30 min za każdym razem... nie udało mi się dostać od niego telefonu przez 3 miesiące! Pani Sabina nie jest lepsza, cytuje: To że Sławek zgodził się na termin doręczenia dokumentów z 7 dni na 14 to nie znaczy, że na to aby termin zapłaty nie wydłużył się do 120 dni. Pan o to nie pytał więc wszystko jest zgodnie ze zleceniem... CYRK I KRĘTACTWO!!!!

   
Krzysztof

Byłem,pracowałem (co prawda tylko miesiąc ) i o miesiąc za długo bo strata czasu. Nie polecam tego pracodawcy! Gość jak się nie pomyli to prawdy nie powie. Cwaniak jakich mało...

   
Krzysztof
@poltransspzoo 07.11.2017 17:12

Zawodowy kierowca to taki który posiada czynne prawo jazdy kat.C,C+E,D A nie jak w pana firmie kat.b którą zresztą pan posiada i taki z Pana zawodowy kierowca jak i właściciel firmy. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :):):)

   
Solwatt

[email protected] - na dniach skladam zebrane dokumenty do sadu. Chetnie wymienie sie dokumentami ingormacjami i doswiadczeniami z przygotowaniem dowodow i dolumentow do inspekcji pracy, sadu pracy i ITD. POZDRAWIAM

   
Lech_B
@Solwatt 18.09.2017 09:00

Witam. Napisz jakie masz dokumenty i informacje. Jak ja złożyłem do Sądu dokumenty to przegrałem. Miałem kopie CMR które sobie zrobiłem i inne informacje odnośnie ładunków, waga i takie tam i to nic nie dało.Jeszcze mi Sąd przywalił koszty naprawy auta, bo miałem stłuczkę i ten Sławek przedstawił dokumenty na sprawie na to. W sumie jestem prawie 8000 do tyłu. Ale mam pewne info, które może się przydać. Mój mail [email protected] Ja u nich jeździłem 3 miesiące. A ty ile jeździłeś ?

   
Kola

Trzymajcie się od tych oszustów z daleka. Szkoda nerwów, uczciwie zarobione pieniądze ciężko od nich wyszarpać...

   
KAMYK

Witam . Szanowni Państwo ostrzegam przed tym pracodawcą . Potraca za wszystko dosłownie samemu trzeba prosic sie o wynagrodzenie . Brak słów jak mozna postepowac ze swoimi pracownikami wszystko byle jak najwięcej kasy dla siebie. Mnóstwo kilometrów trasy wyznaczone przez pracodawcę najgorsze. Stan techniczny pojazdu tragiczny. Wiec jeżeli chcecie sie tam przyjacia do pracy to dwa razy sie zastanowcie. Ps drodzy Panowie @Tomo i @Adam chętnie wyslucham waszych doświadczeń z tych pracodawcą

   
Lech B.
@KAMYK 21.05.2017 11:02

Kolego napisz czym jeździłeś bo ja ducatem. Mi też potrącili za szkody, które ktoś mi zrobił na parkingu.

   
Tomo

panowie też ma wszystkie skany wiadomości i nagrane rozmowy spotkajmy się i razem pojdzmy z tym do prokuratury...

   
Lech B.
@Tomo 08.04.2017 21:06

Witam. Poproszę małe co nie co na [email protected] Będę wdzięczny. Lech B.

   
ja

Na dniach podam stronę gdzie będzie czarno na białym jak pan P. wykręca ludzi z pieniędzy jakie są przeładowania na auta i jakie mandaty za to są płacone jak kręci z papierami nie rozlicza się w terminie z pensji i diet, nie wysyła rozliczeń za potrącenia chyba ma coś do ukrycia.a wszystkie dokumenty są z jego podpisem lub z na jego firmowych dokumentach.Cała dokumentacja trafi na dniach do sądu.Jako pracodawca określam go jako krętacz .

   
Adam
@ja 02.04.2017 15:27

Poproszę próbkę na [email protected]

   
Bolo

Chora firma wlasciel Pan Sławomir P nienormalny traktuje pracowników jak złodzieji widać sam nim jest.. Na Ducato po 2- 2,5 t non stop i wysyłają mapki żeby wagi omijać masakra niby weekendy w domu.. Jasne w sobotę sprzątasz auta bo szkoda 10 zł na myjnie dać a wyjazd już w niedzielę... Plus te normy paliwowe Ducato przy 2 tonach ładunku i jazdy po górach wymyślona trasa przez spedytorow.. Auto spalilo 13,5 l i on z wypłaty będzie potracac.. Jak dla mnie chora firma szkoda czasu.. Żeby Pan Sławomir traktował kierowcow jak złodzieji...

   
pamaxspzoo
@Bolo 26.01.2017 21:56

Widać następy bajkopisarz i pseudokierowca. Na ducato 2,5t. Przecież to auto chyba nawet takiej wagi nie udźwignie. Co do mycia aut to nasza firma ma umowę z myjnią ręczną w Dzierżoniowie i tam myjemy auta. Kierowca nawet się mycia nie dotyka, tam są od tego ludzie. Nasi kierowcy robią na ducatach średnie spalania na poziomie 11,5 - 12 litrów/100km. Jeżeli ten pseudokierowca "BOLO" zrobił 13,5 to taki z niego kierowca. Co do traktowania jak złodzieja to każdy sądzi wg siebie. Nikt nie został zwolniony ani ukarany za kradzież. Życzę powodzenia Panu "Bolo" w dalszym uprawianiu zawodu kierowcy :)

   
MM

Ta firma to jest jedno wielkie nieporozumienie to nie jest praca dla normalnych ludzi co najwyżej którzy myślą rozsądnie. Przecież pan jest kłamcą oszustem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po pierwsze mnie okradł nie wypłacił mi 6500 złotych bo było przeładowane auto do tej pory przychodzą mi pisma z Niemiec i Austrii do płacenia za przeładunki bo pan wszystko przepisuje kierowcą. Myślę , że wreszcie trzeba zrobić z tym porządek ze wszystkiego rozliczyć. Mandaty mandatami ale jak się coś stanie na drodze to kto za to beknie. Te opnie co są napisane że firma jest taka fajna są jego własnoręcznymi wymysłami. Kłamie na każdym kroku, jeżeli ktoś ma ochotę z nim powalczyć o swoje to zapraszam do grupy bo jest nas już trzech. tel+48512767615

   
pamaxspzoo
@MM 22.01.2017 14:07

Szanowny Panie (usunięte przez administratora) Wypada dodać kilka faktów dla zwykłej uczciwości. Jeździł Pan dla nas jako firma zewnętrzna i mógł Pan prawo przyjmować lub nie zlecenia po zapoznaniu się z nimi. Takie miał Pan prawo zgodnie z podpisanymi dokumentami. Dopóki wszystko było ok to brał Pan wszystkie kursy bo była porządna kasa za nie. Niestety zdarzyła się kontrol i teraz ma Pan do nas pretensje za to. Dla Pana była ważniejsza kasa i to Pana zgubiło. Kolejny fakt jest taki, że jest Pan winien naszej firmie duże pieniądze za przelane zaliczki na Pana konto i uszkodzenia sprzętu. Proszę nie pisać bzdur , że Pana okradliśmy. Był Pan pazerny na kasę zapominając o odpowiedzialności a teraz są tego skutki. Oczywiście, że będzie miał Pan okazję powalczyć gdyż sprawa Pana dużego zadłużenia wobec naszej firmy została skierowana na drogę postępowania sądowego o czym Pan zapewne już wie. Uważam, że próbuje Pan grać tutaj bardzo poszkodowanego gdy w rzeczywistości firma nasza przelała Panu duże zaliczki, z których się Pan nie rozliczył nie mówiąc już o tym, że uszkodził Pan sprzęt należący do naszej firmy.

   
Aleksander G.

Dostałem raka czytając te "opinie". Z tego co czytam to większoszości komentujących przydałby się bardziej kurs języka polskiego niż praca w transporcie... Pracuję od tygodnia i jak na razie wszystko spoko, oczywiście jest ciężko czasem, ale jak komuś się nie chce to zawsze można iść robić za 1200 w Tesco czy innej Biedronce (jak zresztą kończy większość cwaniaczków wybrzydzających etyką pracy). Pracy jest sporo, ale jest względny luz - jest termin na załadunek/rozładunek i tyle, nikt nie płacze że to już 3cia przerwa na papierosa czy kawę, nikt nie mówi kiedy spać a kiedy nie, nikt nie męczy co 10 minut poganiającymi telefonami. Nikt nie robi dramatu jeżeli dostawa jest opóźniona, nikt nie grozi zwolnieniami jak to bywa w tego typu firmach. Szef jest mega wyrozumiały, nie dość że zatrudnił mnie bez wiekszego doświadczenia, to zawsze ma czas żeby mi wytłumaczyć co i jak jeżeli czegoś nie umiem bądź nie wiem. Nie wiem jak wygląda kwestia wynagrodzeń, dowiem sie po pierwszym miesiącu, ale z tego co dowiedziałem się od kierowców pracujących od miesięcy to wszystko w normie. Co do premii, uszkodzeń i obciążeń - premię czuję że będzie ciężko dostać bo jej warunki są ścisłe, ale są wykonalne (mowa o paliwie, bo jeżeli ma ktoś problem z utrzymaniem względnej czystości to jego problem że jest brudasem). Pozdrawiam tutaj geniusza marketingu z komentarzy powyzej który chciałby elektryczne lusterka z ogrzewaniem kupywać po 500zł, napisz jak ci się uda takie znaleźć to z chęcią odkupię za 2x tyle :) Tak na serio: jak upośledzonym trzeba być żeby przywalić tyłem tak, żeby pogiąć stalowe części? Sam nieraz osobówką swoją przy parkowaniu tyłem "pacnąłem" jakiś murek przy 5km/h i nawet plastik nie pękł. Musiałeś to zrobić albo specjalnie, albo mieć raka mózgu żeby nie umieć dostosować prędkości i nie wiedzieć kiedy zatrzymać się. Nawet nie pisz że nie widziałeś, bo wystarczy odpiąć pasy, otworzyc drzwi i wystawić głowę patrząc do tyłu, widać wtedy jak na dłoni ile masz miejsca... Ewentualnie zapytać kogokolwiek żeby cię poprowadził do rampy, nawet pięciolatek to potrafi. No chyba że rusza się w trasę nie znając jakichkolwiek języków, bo na migi ciężko cokolwiek złożonego wytłumaczyć. Jeżeli jest wypadek i nie jest z twojej winy, to też nie płacisz ani grosza za naprawę. Płacisz tylko za to co jest ewidentnie z własnej winy, na skutek świadomej decyzji. Wystarczy myśleć i nie jeździć jak świr, pamiętać że to auto wolniej się zbiera i dłużej hamuje a zakręty brac szersze. Wąska droga a z naprzeciwka jedzie szerokie auto? Zwolnij i złóż lusterko, trwa to dosłownie 4 sekundy. Słaba przyczepność i wiesz że możesz polecieć na barierkę? Zwolnij, nikt nie zginie jak spóźnisz się przez to 10 minut. Wszystko to co ludzie w tych opiniach wymieniali, lusterka, tył paki, zderzaki, to wszystko uszkodzenia powstale przez brak pomyślunku bądź kozaczenie na drodze, więc normalne jest że nikt nie będzie sponsorował naprawy twoich błędych dezycji bądź ich braku... W razie wypadku jak np ktos ci zajedzie droge wystarczy wziac papier z policji, i po sprawie - nie płacisz jezeli nie z twojej winy, krótko, logicznie i na temat. Jeżeli ktoś szuka pracy w transporcie, nawet jako początkujący, zdecydowanie polecam. Jeżeli dla kogoś jest za dużo żeby przemóc swoje ego i słuchać co szef mówi zamiast cwaniakować, to nie nadaje się do tej pracy. Jeżeli ci się nie podobało u pana Sławka to masz jak najbardziej prawo do podzielenia sie opinią publicznie, ale proszę - oszczędź mam udowadniania że zakończyłeś edukację na poziomie podstawowej i nie umiesz złożyć nawey jednego poprawnego zdania. Pominę już treść tychże zdań i brak jakiegokolwiek poparcia słów faktami, skanami bądź czymkolwiek innym co potwierdzałoby twoją prawdomówność. Spamować i szkalować każdy zawiedziony życiem polaczek potrafi, ale już mało który niestety pokusi się o rzetelną, konstruktywną i logiczną opinię popartą czymkolwiek... Pozdrawiam

   
sprawiedliwy
@Aleksander G. 13.01.2017 13:42

To że jesteś nieudacznikiem i o swoiej firmie piszesz same pozytywy to twój problem (usunięte przez administratora), ale żebyś sobie naprawdę tego raka nie wypowiedział czego oczywiście oszuscie ci nie życzę. Ale przestań juz pisać te brednie jaki to ty wspaniały jesteś itp.bo w oczach 99%swoich pracowników jesteś ZEREM

   
kolejny OSZUKANY

Kolejny wysiudany przez Sławka Poloczka i spółkę. Zalega z wypłatą 4500 zł. Nie zapomnę. Tłumaczy się, że 'naraziłem go na straty' kurwa jego mać. Szkoda słów.

   
ja
@kolejny OSZUKANY 30.12.2016 13:06

odpisz na [email protected] ma ten sam problem ale mam trochę mocnych dokumentów na usadzenie tego pana

   
były pracownik

Witam, zamierzam walczyć w sądzie o zaległą pensję? Czy ktoś z Państwa podał tych cwaniaczków do sądu?

   
były pracownik
@F 12.11.2016 13:45

Jeżeli nic nie podpisywałeś to spoko. Może uda ci się wygrać ale z tego co mi wiadomo to u nich wszyscy kierowcy podpisują komplet dokumentów zanim dostaną auto. Znam wiele przypadków, że kierowcy zostali obciążeni i jak z rozmawiałem z 2 osobami to mówili, że były tam jakieś uszkodzenia czy inne rzeczy ale uważali że nie powinni za to płacić bo to nie ich auta i były ubezpieczone. Niestety ja też myślałem, że nie będę musiał płacić bo auta są ubezpieczone ale okazało się inaczej :( Zawsze możesz spróbować teraz Ty swoich sił :) Powodzenia

   

Zostaw opinię o S&S POLTRANS - Dzierżoniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S&S POLTRANS