S&S POLTRANS
1 93 6 1

Opinie o S&S POLTRANS

Paweł

Witam. Pracowałem wcześniej w kilku firmach a teraz trafiłem do Poltransu. Oto kilka różnic. Wczesniej jeździłem starymi, zaniedbanymi autami. Jeździłem po 3-4 tygodnie. Zbierałem ładunki jakie się tylko dało czasami po kilka na jedno auto. Teraz jeżdżę swoim zadbanym autem, które jest przypisane tylko do mnie. Nie zbieram ładunków. Jestem co weekend w domu. Umoea o pracę od piczatku. Kasa na koncie na czas. Nikt nie wrzeszczy i nie pogania ciągle. Praca poukładana na kilka dni do przodu. Słyszałem tez opowieści o byłych kierowcach i widziałem auta po nich. Obraz nędzy i rozpaczy. Takie sa fakty. Przed przyjściem tutaj do pracy czytalem te wszystkie wpisy i miałem duże wątpliwości. Teraz nie żałuję.

Romek
@Paweł 04.10.2018 20:57

Czyli te wraki po starych pracownikach są oddawane na złom a nowi pracownicy dostają super nowe auta? To chcesz powiedzieć? Przecież to bzdura bo żaden przedsiębiorca finansowo by nie wytrzymał. Albo ludzie dostają te zdezelowane auta albo byli pracownicy słono płacą i auta są naprawione ale to by potwierdzało opinie byłych pracowników. Ktoś tu klamie

Hanna
@Romek 18.11.2018 16:11

Widzę, że reprezentujesz zupełnie odmienne zdanie niż @Paweł. Twój wpis wydaje się dosyć merytoryczny, a więc można powiedzieć, iż wiesz coś na temat aktualnej sytuacji w firmie S&S POLTRANS. Za co jesteś odpowiedzialny w tym przedsiębiorstwie?

Marcin Turlik
@Paweł 04.10.2018 20:57

A co to Sławek zmienił juz nie tylko nazwisko ale też imię? Teraz jest Pawłem :):):) A więc Paweł Sławomir. . . tylko ty oszuscie potrafisz ładnie opowiadać o swojej firmie chyba trochę się znamy i teksty typu "obraz nędzy i rozpaczy "...itd A więc Pawle Slawomirze obraz nędzy i rozpaczy to ty masz na drugie imię, a na trzecie oszust itd.Żaden szanujący i myślący człowiek nie przyjdzie na żadne stanowisko pracy do twojej nedznej firmy tzn.kierowca, spedytor, wiadomo desperatow nie brakuje ale wystarczy tylko przeprowadzić z tobą krótki dialog i wiadomo kim jesteś. Nie będę się powtarzać bo ludzie ci dokładnie mówią co o tobie śmieszny prezesie myślą. Jesteś (niecenzuralne słownictwo )i 99,9%ludzi ma takie samo zdanie na twój temat oraz twojej firmy! ! !

Hanna
@Marcin Turlik 09.12.2018 22:09

Nie wiem, czy masz świadomość tego, że na forum o charakterze publicznym nie posługujemy się personaliami konkretnych osób, w tym i samymi imionami. Zabronione jest także obrażanie innych. Odsyłam Cię do regulaminu Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Skup się proszę na opiniowaniu pracodawcy, jakim jest firma S&S POLTRANS. Czy byłeś kiedykolwiek ich pracownikiem?

Pracownik były

Paweł "teraz trafiłeś... kasa na koncie...widziałeś auta po byłych pracownikach..."bu haha haha Sławek lub Sabina autorzy tej jakże pięknej historii o swojej firmie. Przecież ten tekst ani kupy ani (usunięte przez administratora) się nie trzyma kolejny raz myślicie że jesteście cwani a tak naprawdę jesteście mega płytcy i doskonale wiecie jaką macie wyrobiona markę tzn.cytuje osoby z komentarzy poniżej : (usunięte przez administratora) niewyplacalni, klamcy to tyczy się głównie Sławka (bo powinien pochwalić się czemu zmienił pierwotne nazwisko i przyjął nazwisko żony! Sławek wie jak robić biznesy natomiast myślał że on jest mądry a ktoś głupi :) Opinie mówią same za siebie Slawku cwaniaczku od siedmiu boleści :) Ktoś wcześniej napisał zrób Slawku spotkanie wszystkich swoich byłych pracowników to ludzie wprost ci powiedzą co o tobie myślą. Zresztą jesteś taki cwaniak a ludzie pluja ci w twarz a ty twierdzisz że deszcz pada i oto wielki pan i władca Sławomir z którego ludzie szydzą oraz wysmiewaja się! To że napiszesz pozytywna opinie MARCIN -slawek to nie znaczy że ludzie przyjdą do ciebie do pracy. Bo najpierw trzeba być człowiekiem a potem dopiero szefem! ! ! Ale raczej nie pojmujesz o czym pisze bo z ciebie ani człowiek ani szef!

Hanna
@Pracownik były 10.10.2018 21:25

@Pracownik były, Twój komentarz jest tak bardzo chaotyczny, że naprawdę trudno jest cokolwiek z niego wywnioskować. Z Twojego nicka domyślam się jedynie, iż jesteś byłym pracownikiem firmy S&S POLTRANS. W związku z tym powiedz nam, w sposób niewymuszony i spokojny, dlaczego postanowiłeś pożegnać się z tym pracodawcą?

Prochoń Krzysztof

Totalne dno (usunięte przez administratora)największy oszust w województwie! ! ! Ciężko opisać tego gościa w sposób cenzurowany więc napisze tylko tyle (usunięte przez administratora). . . ty wiesz co ludzie o tobie prostaku i pożal się pseudo biznesmenie o tobie sądzą i mówią nawet Ci których uważasz za znajomyc że jeste wrednym człowiekiem nie liczącym się z nikim. Mam dla ciebie rade! spójrz w lustro i co widzisz? Piegi i wredna mordę. (usunięte przez administratora)

PM

Ja też nie polecam a w zasadnie przestrzegam. Pan Sławomir Poloczek wcześniej znany tez w lokalnym środowisku pod innym nazwiskiem (no nie pykło kiedyś z hurtowaniami) to oszust. Tak perfidnego zakłamanego człowieka nie spotkałem jeszcze w życiu. Absurdalnie powiem ze potrafił nawet wpierać siedząc przed tobą ze tu go nie ma. Pomijam fakt ze nie zostało mi zapłacone wynagrodzenie za ostatnie kilka miesięcy i urlop wypoczynkowy. Wypłaty płatne w zaliczkach. Odliczanie za każda (usunięte przez administratora) Z spóźnienie na rozładunek z powodu rzekomych kar. Za uszkodzenia auta - Panie Sławku te auta pracują tu się musi coś czasami zdarzyć a jeśli się Pan z tym nie zgadza to pan trzyma auta na placu firmy. Firmy. Barak i dziurawe pole ogrodzone płotem. Ja jestem w trakcie walki o swoje pieniądze bo dzięki Bogu mam w zwyczaju kserować wszystkie dokumenty jakie mi przejdą przez ręce. Jeśli nie uda się droga prawa odzyskać tego co mi się należy to na pewno niebawem się spotkamy żeby jak prawdziwi mężczyźni wyjaśnić sobie wszystko. Ktoś to musi w końcu przerwać. Ilu ta firma może jeszcze wykorzystać ludzi. Ja wiązałem z ta firma duże nadzieje poniekad zmuszony do podjęcia tej pracy przez ciężką sytuację osobistą. Wpadłem z deszczu pod rynnę. Z bagna wpadłem w muł. straciłem wszystko. dom mi zabrali bo nie moglem regularnie splacac hipoteki a na koniec zostalem bez srodków do zycia przez miesiac. Z wynajetego mieszkania wywaili mnie bo notorycznie spoznialem sie z czynszem. Juz mi jest wszystko jedno ale udowodnie panu ze nie jesr pan bezkarny i sporo organow panstwowym ma sie za co Panu dobrac do dupska. Pozdrawiam Panie Sławku (Panie - po takich Panach jak Sławomir to moj dziadek na konie wsiadal) i do zobaczenia niebawem. Zeby było jasne ja Pana nie strasze ja Pana informuje jak bedzie.

Robert Krasoń
@PM 25.07.2018 00:29

Jechać z oszustami poloczkami Ciaszczykami. Dość oszukali ludzi. Sławek wiesz kim jesteś w oczach ludzi... dnem zerem smieciem oszustem kretaczem itd...itp... Prawdę mówiąc jesteś skończony ty i ta twoja marna firma.!!!

xyz

Nikomu nie polecam współpracy z tą złodziejską firmą!!!! Ludzie trzymajcie się z daleka i pozwólcie żeby ten ta nieuczciwa firma zniknęła z rynku na zawsze!!!!

Hanna

@Spedytor Przypominam, że na forum publicznym obowiązują zasady spisane w regulaminie Gowork, według którego należy wypowiadać się tutaj w sposób stosowny - proszę, pamiętaj o tym. Pracowałeś w S&S POLTRANS, że wysnuwasz tak pochopne wnioski o tym pracodawcy? Czy ktoś z Was pracuje w S&S POLTRANS i posiada aktualna wiedzę dotycząca sytuacji pracy tam? Bardzo zachęcam Was do wyrażania swojej opinii, która może posłużyć innym użytkownikom.

Spedytor

Poloczki poltransy konczcie tą swoją działalność bo na rynku dzierzoniowskim jesteście nikim. Ale jak można zbudować swoją markę robiąc ludzi którzy na was pracują ciągle w hu... Przestrzegam przed tą firmą wszystkich tzn.kierowców, spedy torów, przewoźników ta firma a w szczególności ich właściciele są oszustami!!!

Administrator

Czy ktoś dysponuje informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w S&S POLTRANS? Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w przedsiębiorstwie.

Rybka

Szanowni koledzy,przestańcie juz śmiać się z szefa tej firmy wystarczy że on jako mały (usunięte przez administratora)chodził do szkoły i tam od małego wszyscy się z niego śmiali... Potem chłop zrobił się poważniejszy i wpadł na pomysł że zmieni nazwisko na (usunięte przez administratora)i otworzy firmę niestety znowu sobie nie poradził , wszyscy się z niego śmieją jakim jest kretaczem...

Marek

Witam, zacznę może od tego że pracowałem w tym czymś półtora miesiąca i miałem dość rządów tego... rudego piega czyli szefa jest to facet tak zadufany w sobie jakby był jakimś politykiem zresztą kłamie jak ci wszyscy nasi rządzący. Prezesie (usunięte przez administratora)jesteś pionkiem a uważasz się za króla twój czas dobiega końca tzn.twojej nedznej firmy. Omijajcie z daleka tego oszoloma i ta pożal się firmę! !!

driver

Firma S&S POLTRANS to zwykli (usunięte przez administratora) nie płacą podwykonawcą, a pan (usunięte przez administratora)to zwykły krętacz i oszust.

Paweł Pastusiak

Witam, sam na własnej skórze przekonałem się co to za firma i jacy ludzie są właścicielami. Z przykrością stwierdzam że szef Sławomir to nieuczciwy ,bardzo zły i podły człowiek ...Panie (usunięte przez administratora)nie jest panu wstyd co ludzie, pana kierowcy oraz spedytorzy mówią o panu? Taki pan niby cwany a prawda jest taka że prostactwo wychodzi z Pana na każdym kroku. Nie polecam tej firmy nikomu!!!

Olek

Czy dobrze się pracuje w firmie? Dawno nikt nie pisał.

Marcin Sadura
@Olek 21.01.2018 17:18

Uwaga (usunięte przez administratora) I NACIAGACZE NIE WYPLACALNI

obecny i juz nie obecny kierow

To nie ludzie to KRWOPIJCY. NIE polecam nikomu poltransu (usunięte przez administratora)

Robert Nawrocki "ROBI"

Ludzie czytam te wpisy i czegoś nie rozumiem. Jak nie pracowałem bezpośrednio w tej firmie ale mam swoją firmę i współpracowałem przez prawie rok z S&S POLTRANS SP ZOO i jeździłęm dla nich. Piszecie tutaj, że firma niewypłacalna, że już w zasadzie to nie powinna istnieć. Natomiast ja dostawałem kasę na czas, cały czas były kursy a jak rozmawiałem czasami z kierowcami to nikt nie narzekał i każdy sobie chwalił pracę bo poukładana i kasa też jest spoko. Nie mogę jednak zrozumieć dlaczego jak ktoś sobie chwali pracę i firmę a potem już nie pracuje to nagle na tą samą firmę pluje. Myślę, że to flustracja i zażenowanie faktem, że jednak ten ktoś nie był na tyle dobry aby się w takiej czy innej firmie utrzymać nie wnikając w szczegóły zwolnienia. Zatem dla zwykłej uczciwości należy się również nad sobą zastanowić i wyciągnąć wnioski z własnego postępowania.

Były pracownik
@Robert Nawrocki "ROBI" 19.11.2017 07:21

Znowu się cwaniaczek Poloczek wypocil z pozytywną opinią na temat firmy. Człowieku zaproś wszystkich byłych pracowników (tylko zamów jakąś halę sportową bo tylu juz miałeś pracowników ) i każdy ci oszuscie powie co o tobie i tej twojej firmie myśli. Wstyd i dno panie Poloczek być takim typem jak pan a w dodatku oszustem i krętem. Uderz się pan w pierś i pomysl co ludzie o tobie mówią i piszą bo w Dzierżoniowie jesteście liderami w zatrudnianiu pracowników jednak ludzie szybko od was uciekają.

Takżebyły pracownik
@Były pracownik 19.11.2017 14:41

Święta prawda kolego.

kierowca
@Robert Nawrocki "ROBI" 19.11.2017 07:21

W tej firmie kolego jeszcze człowiek w aucie dobrze nie usiądzie a już go oszukują taki nawyk Poloczka, wiem co pisze bo miałem z tym typem trochę doczynienia a to że ludzie pluja na nich to niestety zasługa w stu procentach Poloczka. Aczkolwiek ludzie plują mu w twarz a on mówi że deszcz pada ... taki człowiek...

ja
@Robert Nawrocki "ROBI" 19.11.2017 07:21

Przestań walić bzdury napisz konkretnie jaka firma chyba (usunięte przez administratora)i reszta

Darek

Pracuję od 3 miesięcy. Właśnie dostałem pierwszą podwyżkę. Jak narazie jest spoko. Kasa na czas, od początku umowa o pracę. Na brak pracy nie narzekam :). Przed przyjęciem do pracy naczytałem się tutaj sporo na temat tej firmy. Dużo negatywnych opinii, mało pozytywnych. Jak pokazało życie uważam, że praca jest spokojna i poukładana, nie ma poganiania i nękania telefonami. Szef jak szef. Dużo wymaga, dba o auta i jak dotąd wszystko co powiedział na początku pokrywa się z praktyką. Podsumowując. Polecam wszystkim co chą pracować w spokojnych warunkach na porządnych autach i za swoją pracę dostawać godziwą zapłatę.

ja
@Darek 12.11.2017 18:35

Normalnie jak bym tam nie pracował to w te bajki może bym uwierzył.Auta przeładowane to norma i mapki na ominięcie wag.Może chcesz parę na pamiątkę jaszcze je mam jak i inne papiery świadczące o krętactwie i oszustwie.

Robert

Udało mi się zatrudnić w tej firmie 2 miesiące temu. Przez te 2 miesiące były tygodnie spokojne (mało km) a były też tygodnie gdzie było co kierownicą kręcić. Niemniej jednak praca jest OK. Nie robię doładunków jak tam gdzie pracowałem wcześniej więc mogę skupić na jeździe. Latamy autostradami więc nie tłukę się wioskami. Czasami terminy są napięte ale potem jest kurs spokojny to się wyrównuje. Auta sprawne i zadbane a to się liczy i nikt nie siada mi do mojego auta bo każdy przyjmuje auto na stan na siebie. Widziałem kierowcę, którego zwalniali po miesiącu ale nic dziwnego jak nie miał w ogóle pojęcia o jeżdżeniu. Nie umiał nawet dobrze ponoć obsłużyć nawigacji :( Zgodzę się z Darkiem bo też dostaję kasę taką jak mi obiecano i na konto od razu, nic "pod stołem". Też mam umowę o pracę 3-miesięczną ale zamierzam ją przedłużyć tym bardziej, że (usunięte przez administratora) mnie chwali i daje zarobić :) Rozmawiałem z innymi co jeżdżą i jak na razie wszyscy sobie chwalą choć czasami mniej km by się przydało :) Myślę, że warto polecić tą firmę pod warunkiem, że lubi się zawód kierowcy i lubi się jeździć. Acha i jeszcze jedno - wyjazdy 5-dniowe to super sprawa. Wcześniej jeździłem 3 na 1 to była rzeźnia.

były pracownik tego dziadtrans
@Robert 13.11.2017 16:50

(usunięte przez administratora)znowu pięknie opisujesz swoją firemke a jesteś kretaczem i oszustem! Przestań juz z tymi pozytywnymi opiniami bo kto tylko cię oszuscie poznał to wie kim jesteś i co sobą prezentujesz, a prezentujesz sobą marne zero. Jesteś miernotą!

Robert
@były pracownik tego dziadtrans 16.11.2017 22:38

Kolego nie wiem kim jesteś ale nie nie pozwolę abyś mnie obrażał. Pracuję i wiem co piszę. Jak masz problem do (usunięte przez administratora)to jedź do firmy i sobie z nim pogadaj.

ja
@Robert 13.11.2017 16:50

Napisał bajko pisarz

gieorgi

pracuje w firmie p. slawka od 8 miesiecy i nie wierze wte bzdury które piszecie na temat tej firmy. jak mialem awarie auta 2 krotnie zalatwił hotel z wyżywieniem (co świadczy że dba o kierowców) w czasie naprawy siedze wdomu i mam platne bo to nie jest moja wina (który pracodawca tak traktuje kierowce) wyplaty mam terminowo wyplacane. panowie opamietajcie sie nie wypisujcie bzdur na tą firme . Zapamietajcie jedno o firme trzeba dbac to firma dba o ciebie GIEORGI . ALE.

ja
@gieorgi 21.04.2017 10:59

Przestań ściemniać wypłata teoretycznie do 10-tego a diety do 20-tego do tego jak się da to złoić z kierowcy winien czy nie takiego dziadostwa to nigdzie nie ma a autka non stop przeładowane.

poltransspzoo

Panowie, czytam własnie wasze wpisy i co jeden to większy bajkopisarz. Faktycznie są kierowcy, którzy pracują długi czas w naszej firmie bo szanują swoją i naszą pracę, szanują powierzone mienie i wiedzą co to zawód kierowcy. Pozostała reszta jak pokazuje życie to faktycznie banda nieudaczników, którzy dużo mówią na początku a potem życie pokazuje, że się nie nadają do tej pracy bo albo piją, albo ćpają albo jedno i drugie lub nie potrafią szanować zasad pod którymi się na początku podpisywali. A już pisanie takich bredni jak jakieś wyroki karne, czy już ten ostatni wpis o zamknięciu firmy i przemycie ludzi to już chyba ostatnie stadium desperacji i świadczy o całkowitym oderwaniu od rzeczywistości. Napiszę coś specjalnie do tych ludzi. Panowie nasza firma ma się świetnie i się rozwija. Ci co chcą pracować i zarabiać to pracują u nas i zarabiają. Ci co nie szanują zasad jakie panują w naszej firmie wylatują na bruk wg zasady "Jak kierowca szanuje firmę tak firma szanuje kierowcę". I to tyle w temacie.

Doradca
@poltransspzoo 07.11.2016 19:56

Szanowna pani (usunięte przez administratora)skoro większość waszych pracowników to cyt."nieuacznicy, pijący itd"slowa pani to ja mam pytanie kto tych ludzi rekrutuje na stanowisko kierowcy w firmie? widocznie osoba ta też jest ograniczona może też jest pijakiem i jak to pani napisała może też ćpa albo jedno i drugie !!! Moim zdaniem trzeba zacząć od siebie i ocenić najpierw siebie a dopiero innych! Przez mądrości pani męża (kłamstwa i ...)w państwa firmie przewinęło się już więcej osób niż bez market przed świętami! I co wszyscy są oszustami i nieudacznikami? Nie sądzę!!!myślę że wy jako szefowie jesteście złymi ludźmi i niestety szybko wszyscy poznają się na was i uciekają z tej firmy! Dziwi mnie jedno! że wam jako szefom nie zależy na dobrej reputacji firmy i nie zmieniacie nastawienia i nie nabieracie pokory do ludzi w szczególności (usunięte przez administratora) którzy tak ciężko pracują!!! Miałem okazję poznać panią oraz męża i myślę że gdyby to pani rządziła i miała decydujące zdanie w firmie to pracownicy byli by szanowni i szanowali by również panią ale niestety pani jest tylko szefem na papierze a firmą rządzi jakże wspaniały (usunięte przez administratora)i niestety jest jak jest...!

Sabina
@Doradca 31.10.2017 23:14

Drogi Panie Doradco! Ludzie którzy są rekrutowani nie zawsze wygladają na pijaków itp, to czas pokazuje, że takie sytuacje mają miejsce jak trzeba pojechać do Włoch bo kierowca od dwóch dni w hotelu pijany i burdy robi albo jak trzeba zapłacić mandat w wysokości 600 euro bo kierowca pod wpływem narkotyków ... to są niestety sytuacje które co raz częściej mają miejse, albo kierowca uszkodzi samochód lub ładunek a później szybko zwalnia się z pracy , a my niestety najgorsi bo dochodzimy swoich praw , i tacy ludzie późnej piszą na forach. Pozdrawiam

ja
@Sabina 06.11.2017 10:53

Dobra ściema to połowa sukcesu tylko w waszą już nikt nie wierzy takich krętów jak u was to nigdzie chyba nie ma

...kolejny oszukany

Witam, jak większość tutaj wszystkich nie polecam tej firmy nikomu a w szczególności przestrzegam wszystkich przed kontaktem z(usunięte przez administratora) tzn .męża szefowej. Ten pan jest takim przekretem że przypuszczam że nawet sam siebie oklamuje bo myli się we wszystkich swoich opowieściach. Jest porostu kłamcą jakich mało! Ten człowiek obiecał mi "gruszki na wierzbie "aa juz po paru dniach wyszło jakie to chamidlo i jakim jest prostakiem a w dodatku oszustem! Ludzie ostrzegam Was przed nimi!

były pracownik

Witam. Panowie i Panie ważne info. S&S POLTRANS zmienił nazwę na EXPRES - TRANS SP ZOO

Czarek
@były pracownik 21.11.2017 17:34

Nie prawda, sam(usunięte przez administratora)dodał taki wpis (kolejne kłamstwo )żeby zmylić ludzi odnośnie opiniowania jego firmy. Panie (usunięte przez administratora)kłamstwo ma krótkie nogi...

Wiktor

UWAGA PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH FIRMA OSZUST!!!!!!

Wiktor

Nie polecam tej firmy. Nie wyplacalni i w dodatku kretacze.Szef S.Poloczek to bardzo podły, zły człowiek. Myślę że nikt normalnie się szanujący nie zagości na długo w tej firmie bo szef to przekręt jakiego do tej pory nie poznałem. Mało jest takich ludzi podlych i klamliwych jak on. Nie polecam nikomu.

Krzysztof Kryczko

UWAGA OSZUŚCI! ! ! Firma nastawiona tylko i wyłącznie na swoje zyski, pracowników traktują gorzej od jakiegoś zwierzęcia,dymają i oszukaja wszystkich. (usunięte przez administratora) sprawdziłem i nie nazywał się (usunięte przez administratora)tylko (usunięte przez administratora)(mial kiedys hurtownie z nabialem)Zmiana nazwiska świadczy o tym jakim jest kretaczem i oszustem .Teraz wziął się za transport i dalej dyma ludzi. Przestrzegam przed tą firmą. OSZUŚCI! ! ! !

Poltransspzoo
@Krzysztof Kryczko 17.11.2017 10:47

Nikt taki jak(usunięte przez administratora) nie pracował nigdy w naszej firmie. Szkoda się rozpisywać bo to musiałbym się zniżyć do poziomu tego człowieka a tego bym nie chciał. :)

Paweł B.

Firma krzak!!!! Pan (usunięte przez administratora)naciąga na każdym kroku, próbuje oszukać i mu się to udaje, gdyż człowiek nie spodziewa się takich przekrętów. Wydłużanie terminu płatności do 120 dni, obcinanie stawki notami o 50%, Brak kontaktu podczas wykonywania transportu, na transie nie odpowiada chyba, że coś sprzedaje i okrada ludzi. Telefony odbiera obiecując, że oddzwoni za 30 min za każdym razem... nie udało mi się dostać od niego telefonu przez 3 miesiące! Pani Sabina nie jest lepsza, cytuje: To że Sławek zgodził się na termin doręczenia dokumentów z 7 dni na 14 to nie znaczy, że na to aby termin zapłaty nie wydłużył się do 120 dni. Pan o to nie pytał więc wszystko jest zgodnie ze zleceniem... CYRK I KRĘTACTWO!!!!

Krzysztof

Byłem,pracowałem (co prawda tylko miesiąc ) i o miesiąc za długo bo strata czasu. Nie polecam tego pracodawcy! Gość jak się nie pomyli to prawdy nie powie. Cwaniak jakich mało...

poltransspzoo
@Krzysztof 04.11.2017 10:03

Szanowny Panie (usunięte przez administratora). Wiem, że trzeba mieć jaja aby się podpisać swoim imieniem i nazwiskiem pod tym co się pisze, więc nie będę się więcej rozpisywał. Skoro pracował Pan tylko miesiąc to taki z Pana "kierowca". Moja propozycja brzmi następująco : weź się Pan do normalnej pracy bo zawód zawodowego kierowcy widocznie Pana przerasta i nie radzi Pan sobie z porażką. :)

Krzysztof
@poltransspzoo 07.11.2017 17:12

Nie szanowny panie (usunięte przez administratora), to że ktoś pracuje u pana 1 miesiąc nie świadczy o nim źle bo 99% pana pracowników poznaje się na pana żenującym zachowaniu po pierwszych paru dniach i każdy z pracowników przepracuje parę dni i międzyczasie szuka nowej pracy.I to świadczy tylko i wyłącznie o panu i państwa firmie! Bo jak można traktować tak ludzi jak traktuje wszystkich pan .ZRESZTĄ opinie same mówią za siebie jakim pan jest pracodawca i zarazem człowiekiem!!!

Krzysztof
@poltransspzoo 07.11.2017 17:12

Zawodowy kierowca to taki który posiada czynne prawo jazdy kat.C,C+E,D A nie jak w pana firmie kat.b którą zresztą pan posiada i taki z Pana zawodowy kierowca jak i właściciel firmy. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :):):)

Solwatt

solwatt@linux.pl - na dniach skladam zebrane dokumenty do sadu. Chetnie wymienie sie dokumentami ingormacjami i doswiadczeniami z przygotowaniem dowodow i dolumentow do inspekcji pracy, sadu pracy i ITD. POZDRAWIAM

Lech_B
@Solwatt 18.09.2017 09:00

Witam. Napisz jakie masz dokumenty i informacje. Jak ja złożyłem do Sądu dokumenty to przegrałem. Miałem kopie CMR które sobie zrobiłem i inne informacje odnośnie ładunków, waga i takie tam i to nic nie dało.Jeszcze mi Sąd przywalił koszty naprawy auta, bo miałem stłuczkę i ten Sławek przedstawił dokumenty na sprawie na to. W sumie jestem prawie 8000 do tyłu. Ale mam pewne info, które może się przydać. Mój mail lech_b@interia.pl. Ja u nich jeździłem 3 miesiące. A ty ile jeździłeś ?

Kola

Trzymajcie się od tych oszustów z daleka. Szkoda nerwów, uczciwie zarobione pieniądze ciężko od nich wyszarpać...

KAMYK

Witam . Szanowni Państwo ostrzegam przed tym pracodawcą . Potraca za wszystko dosłownie samemu trzeba prosic sie o wynagrodzenie . Brak słów jak mozna postepowac ze swoimi pracownikami wszystko byle jak najwięcej kasy dla siebie. Mnóstwo kilometrów trasy wyznaczone przez pracodawcę najgorsze. Stan techniczny pojazdu tragiczny. Wiec jeżeli chcecie sie tam przyjacia do pracy to dwa razy sie zastanowcie. Ps drodzy Panowie @Tomo i @Adam chętnie wyslucham waszych doświadczeń z tych pracodawcą

Lech B.
@KAMYK 21.05.2017 11:02

Kolego napisz czym jeździłeś bo ja ducatem. Mi też potrącili za szkody, które ktoś mi zrobił na parkingu.

Tomo

panowie też ma wszystkie skany wiadomości i nagrane rozmowy spotkajmy się i razem pojdzmy z tym do prokuratury...

Lech B.
@Tomo 08.04.2017 21:06

Hej. Poproszę małą próbkę na lech_b@interia.pl

Lech B.
@Tomo 08.04.2017 21:06

Witam. Poproszę małe co nie co na lech_b@interia.pl. Będę wdzięczny. Lech B.

Zostaw opinię o S&S POLTRANS - Dzierżoniów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S&S POLTRANS