Z przykrością muszę stwierdzić, że nie jestem zadowolona z tej szkoły jazdy:/ kurs trwał prawie 3 miesiące, zajęcia odbywały się co ok.3-4 dni, pierwsze godziny jazd musiały być pojedyncze, co było bardzo niepraktyczne, zważając też na to, że na każdą taką godzinę czekało się ok. 4 dni, więc w ciągu pierwszych 2 tygodni kursu umie się ruszać, zatrzymywać i przygotowywać do jazdy... myślę, że początkowe jazdy powinny odbywać się gdzieś w nieruchliwych miejscach, a w ciągu jednej godziny początkujący kierowca nawet nie zdąży tam dojechać. Kolejną kwestią wartą poruszenia jest fakt, że wszelkie umawiania na jazdy odbywały się jedynie przez biuro, a instruktor nie mógł niczego zmieniać,wiązało to się z tym, że w połowie miesiąca(trzeba było dzwonić i dowiadywać się, kiedy będzie gotowy grafik) konieczne było odwiedzenie biura i zaplanowanie kolejnych jazd z dużym wyprzedzeniem. Przełożenie jakiejkolwiek jazdy o choćby godzinę wcześniej lub później było niemożliwe(tak było w moim przypadku) a odwołanie jazdy, owszem było możliwe, ale wiązało się z tym, że kurs przedłużał się o kolejne kilka dni:/ Ustalanie z kursantem godzin jazd i załatwianie wszelkich innych spraw związanych w biurze jest przeprowadzane przez Panią która pracuje w biurze, która podczas każdej z moich wizyt (poza pierwszą, kiedy byłam zapisać się na kurs) wykazała się przykrym i nieprzyjemnym nastawieniem do kursanta. Same jazdy odbywały się o czasie, instruktorzy byli kompetentni . Niestety często podczas jazd podejmowane były tematy prywatne, a ja podczas lekcji oczekiwałam raczej większego skupienia na sytuacji na drodze. Egzamin zdałam za trzecim razem, jednak dodatkowe godziny przed dwoma ostatnimi egzaminami kupowałam w innej szkole jazdy niż S.O.S m.in.ze względu na problemy z którymi spotykałam się podczas umawiania jazd z Panią w biurze. Nie wybrałabym tej szkoły po raz drugi, ceny nie są wysokie, ale często z tego powodu jest tu tylu kursantów, że niestety większa ilość wiąże się ze słabszą jakością.