Kancelaria Liderio Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 59 ocen.

Kancelaria Liderio Sp. z o.o.
4 59 6 1

Opinie o Kancelaria Liderio Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Liderio Sp. z o.o.

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o Kancelaria Liderio Sp. z o.o. jako pracodawcy.

Koko

Dzień Dobry Wiecie może gdzie szukać teraz tego zło....... właściciela kancelarii. Pod podanym adresem już jest nowa firma. Chcę odzyskać moje pieniądze. Pomóżcie.

xyz
@Koko 07.05.2018 16:01

Fundacja City Ok sprawdźcie

zenon

macie jakis link do tego reportarzu

Her4t1
@zenon 16.04.2018 14:21

http://www.interwencja.polsatnews.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1624921 Firma już podobno nie istnieje, a na pewno nie działa pod starym adresem.

Jerry

Kancelaria byla w programie uwaga

tvn

teraz byl program na tvn o tej kancelarii. to (usunięte przez administratora) i przywlaszczaja prywatne pieniadze ludzi. trzeba sprawdzic w KRS jakie osoby za ttm stoja i wystrzegas sie kolejnych firm w ktorych pracuja lub maja udziały

Korzystałem u usługi.

Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZESTRZEGAM NIECH NIKT NIE KORZYSTA Z USŁUG TEJ KANCELARII!!! TO KŁAMCY I OSZUŚCI BIORĄ PIENIĄDZE I NIE WYWIĄZUJĄ SIĘ Z REALIZACJI SPRAWY!!!!!!!! TERAZ ZMIENIAJĄ NAZWĘ BO JUŻ NIKT NIE CHCE KORZYSTAĆ Z ICH USŁUG. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwia
@LoL 22.08.2017 15:59

Ja też korzystam z usług tej kancelarii i jestem zawiedziona brakiem komunikacji. Ponad rok temu zgłosiłam się do pani A.R. z tej kancelarii w sprawie odszkodowania podpisałam umowę, na początku kontakt osobisty, telefoniczny mailowy ok ale od 8 miesięcy nie mam żadnych informacji wiadomości mailowe pisane do kancelarii przychodzą z powrotem, telefon jest nieodbierany, na sms nie ma odpowiedzi.Jestem bardzo zawiedziona i rozgoryczona tym faktem.Przed podpisaniem umowy pani która spotkała się ze mną tak pięknie mi to wszystko przedstawiła. A teraz KATASTROFA.

Marta

@pracownik To dobra wiadomość, że w razie problemów nie zostaje się z tym samym, bo można poprosić o doszkolenie. Dziękuję za informacje.

Marta

@pracownik dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że na nowego pracownika czeka szkolenie wstępne. Czy później również można liczyć na dodatkowe szkolenia? Jeśli tak, to czy są to dalsze szkolenia sprzedażowe? W treści oferty pracy w wymaganiach wymieniona jest znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym. Czy jest możliwość dodatkowych lekcji językowych zapewnianych przez pracodawcę?

pracownik
@Marta 18.09.2017 13:53

@Marta szkolenie wstępne i później (jakby to powiedzieć ;>) szkolenia okresowe, dodatkowo jeżeli masz problem z jakimś produktem to możesz "wystąpić" o przeszkolenie z danego zagadnienia. Szkolenia to przede wszystkim te z zakresu sprzedaży usług. Co do języka angielskiego to nie mamy zapewnianych lekcji przez pracodawcę, ale już kilka razy obiło mi się o uszy przebąkiwanie o tym, więc może się coś w tym temacie zmieni :)

Marta

Sporo osób wypowiada się z perspektywy klienta. A czy może również wypowiedzieć się ktoś z obecnych pracowników Kancelarii Liderio? Teraz poszukuje ona pracowników na stanowisko Specjalisty ds. sprzedaży. Jak wygląda praca w tym dziale? Jak wygląda możliwość rozwoju zawodowego, o której pracodawca wspomina w treści oferty pracy?

pracownik
@Marta 07.09.2017 11:24

Chętnie się wypowiem :) Praca w dziale handlowym Liderio to dużo wyjazdów, spore wyzwania i odpowiedzialność, ale też mega dużo satysfakcji i możliwości. Po okresie szkolenia (dosyć intensywnego, bo i produkt sprzedaży jest specyficzny) dostaje się sporo swobody i możliwość szlifowania swoich umiejętności. Nie muszę chyba wspominać o narzędziach pracy takich jak: telefon, laptop, samochód, bo to niezbędnik. Pracujemy w młodym zespole, miłej atmosferze, z ludźmi, którzy sobie pomagają. Ogólnie polecam :)

Mira

Zwykle nie piszę, ale przeczytałam powyższe komentarze i nie wierzę. Mam same dobre doświadczenia. Korzystalam z pomocy kancelarii w związku z uzyskaniem odszkodowania i dostałam należne mi pieniądze pomimo tego ze początkowo ubezpieczyciel chciał odesłać mnie z przysłowiowym kwitkiem. Ze swojej strony nie moge powiedzieć złego słowa i zdecydowanie polecam!

Marta

Dawno nie było nowych opinii na temat firmy jako pracodawcy. Jak wygląda sytuacja w firmie obecnie? Takie informacje będą bardzo pomocne, tym bardziej że właśnie trwa rekrutacja na Pracownika w dziale windykacji i egzekucji. Co możecie doradzić osobom zainteresowanym tą ofertą pracy?

JJ
@Marta 01.08.2017 08:51

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, rozmawiałem z kierownikiem działu i czekam na decyzję. Ogólnie zrobił na mnie dobre wrażenie, bardzo rzeczowy - z rozmowy można wywnioskować, że zna się na tym co robi. Sam dostałem kilka pytań odnoszących się do praktyki. Tak jak wspomniałem wrażenia mam dobre, zobaczymy co dalej.

poloki

Wydaje mi się, że taki przedstawiciel handlowy i wdrożeniowiec nowych produktów może liczyć na całkiem niezłe zarobki, zwłaszcza, że premie również się trafiają.

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ

Kompletnie nie rozumiem co chciales przekazac

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ
@JAGA 08.08.2016 16:42

Z tą pomocą to się do końca nie zgodzę. Dość szybko wymagają samodzielności i widać, że niektórych przychodzenie z problemem zaczyna po pewnym czasie irytować. Z drugiej strony motywuje to do i samodzielnego szukania rozwiązania i myślenia. Jak napisałaś- w przypadku gdy ktoś się wybitnie nie sprawdza to dość szybko się żegna z firmą, stąd swojego czasu duża rotacja i wielkie poruszenie tym którym podziękowano.

anonim

(usunięte przez administratora)

JAGA

Kase mam wterminie.Czekam kilka dni na wyliczenie prowizji,to fakt moglo by byc szybciej.

anonim

(usunięte przez administratora)

JAGA

Nie wiem, ale chyba nie. W wajacje to w ogole jakos mniej pracy nam daja.

anonim

(usunięte przez administratora)

JAGA

Tak, są zatrudniane osoby, które z windykacją nie miały wcześniej do czynienia. Przechodzisz szkolenie, dostajesz jakiś przydział spraw i masz postawioną jasną perspektywę- albo się w tym sprawdzisz, włączywszy własne samopoczucie (bo nie każdy się nadaje)- albo nie i wtedy najlepiej się pożegnać. Jeżeli jest ok to zostajesz wdrażana dalej.

Jaga

Pracuję w dziale call-center w windykacji. Fajna atmosfera w zespole, w przeciwieństwie do innych firm w branży (a pracowałam w trzech), pracownik windykacji telefonicznej nie siedzi cały czas na słuchawce, odseparowany całkowicie od reszty i dzięki temu można się sporo nauczyć. Dla mnie jako studentki prawa to spora zaleta. Dostaje się też do pisania projekty pism procesowych itd., zawsze można zwrócić się do zespołu jeżeli ma się jakieś wątpliwości. Widać, że zależy firmie na rozwoju pracowników. Ze swojej strony polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

kazik

Z tego co wiem, oraz mam nadzieję to nie ma obecnie żadnych rekrutacji do działu handlowego.

kazik

Pracuję w dziale handlowym i powiem jedno- miałem wątpliwości co do firmy po tym co tutaj przeczytałem. Wątpliwości ustąpiły po tym gdy zobaczyłem na własne oczy jak funkcjonowali poprzedni handlowcy i jaki bajzel pozostawili po sobie. Sorry, ale mam wrażenie, że ktoś tutaj uprawia czarny PR w zemście za własną nieudolność.

PH

Zmienny czy nie. Nie jest to istotne, skoro i tak firma nie płaci.

PH
@pracownik 02.06.2016 11:53

Fajnie, szkoda, że firma wybiera którym pracownikom zapłaci a którym nie? Ciekawe czy też dokonuje takiego wyboru przy innych rozliczeniach? Może tylko dział handlowy był traktowany gorzej od reszty? Bo tak jak pisałem - wciąż nie otrzymałem pieniędzy za luty.

dobra rada

Od dnia 25-03-2016 roku został zmieniony zarząd wszedł człowiek który nie ma pojęcia o jakim kolwiek prowadzenia kancelari osobiście uciekał bym z tej firmy jak najprędzej bo zostaniecie wszyscy na lodzie bez wynagrodzenia z problemami na głowie . nie pracowałem tam nigdy ale znam Prezesa z innych firm i jego spraw i w jaki sposób zdobywa pieniądze

gość
@dobra rada 25.05.2016 09:05

Nie mam pojęcia skąd zostały zaczerpnięte te informacje, ale sprostuję- Zarząd Kancelarii Liderio jest niezmiennie ten sam od 14 lat. Przedstawiona przez Ciebie informacja jest nieprawdziwa, proponowałabym lepiej weryfikować swoją wiedzę.

Kiszczak

Za czasów pięknej komuny za 250 % wyrobionej normy mógłbyś stać z wypiętą piersią w pierwszym rzędzie na pochodzie majowym a może i ....dostałbyś malucha w zamian za zasługi. Niestety taka ta nasza piękna ojczyzna...250 % normy i wylot...smutne ale jak zadziałasz tak jak z tą normą to pewnie wywalczysz pieniążki

ZwanyWaldkiem

@zajder; to znaczy, że nie dają malucha, czy co?

Były pracownik

No cóż; z mojego doświadczenia tam nie pamiętam podobnych historii w tej firmie. A i ta coś mi nie pasuje bo raz piszesz, że dopiąłeś klientów (przy pierwszym wpisie z 24.III), a teraz, że byłeś chętny do tego... Nie mnie wnikać. Jak napisałem, ja negatywnych wspomnień nie mam i pewnie gdyby życie się inaczej potoczyło to bym jeszcze w tej firmie został bo atmosfera świetna.

PH
@Były pracownik 13.04.2016 13:46

Ok, dzięki za odpowiedź! Będę działał.

spoko

Dlaczego uczepiliście się realizacji planu na poziomie 250%? Ktoś to weryfikował? Proszę was... W Internecie każdy może wypisywać sobie co mu się żywnie podoba. Niestety często ma się to nijak do rzeczywistości. Moim zdaniem to śmieszne- wyrabiać sobie opinię na temat firmy tylko i wyłącznie na podstawie wpisu byłego, niezadowolonego pracownika.

PH
@spoko 08.04.2016 13:14

Witam Jasne, że każdy może wypisywać co chce, ale też nie zamierzam nikomu narzucać swojego zdania. Po prostu opisałem swoją sytuacje... faktem jest realizacja planu na poziomie 250%, i faktem jest potrącenie z mojej wypłaty blisko 1000 zł (m.in. za 4 dniową nieobecność z powodu choroby - tutaj kłania się współpraca na zasadzie firma-firma, bo przy umowie o pracę taka sytuacja nie miałaby miejsca). A także niewypłacenie pozostałej części mojego wynagrodzenia. Tak jak też pisałem - współpraca z innymi układała się dobrze, ludzie pracujący w Kancelarii Liderio zawsze służyli pomocą w sprawach służbowych.

fastman1988

Heja wszystkim! widziałem ogłoszenie w którym poszukiwali pracownika do działu handlowego. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w tej firmie? Jakie zarobki, jak wygląda w ogóle praca? Czy ludzie tam są normalni? Wymagają doświadczenia?

PH
@Były pracownik 08.04.2016 17:14

No cóż, przez te półtora roku się chyba sporo zmieniło, bo nasz wybór pod koniec grudnia 2015 ograniczył się do: DG lub żegnamy. Co do rozstania, to byłem chętny aby dopiąć jeszcze kilku niezdecydowanych klientów, w ramach rozstania w dobrej atmosferze, rozstania bez "palenia mostów" za sobą. Niestety prezes chyba tego nie zrozumiał i usłyszałem jedynie, że "mam się pakować i ... opuścić firmę". Co do egzekucji umorzeń i skuteczności. Najłatwiej określić to chyba słowami: powolna ale dobra.

a

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej po nowym roku, rzekomo poszukiwali wsparcia do działu handlowego. Rozmowa przeprowadzona bezstresowo, natomiast nie otrzymałam żadnej informacji o kolejnym etapie rekrutacji. To nie jest profesjonalne podejście kancelarii prawnej do przyszłych pracowników.

camcam

Z opinią na temat skuteczności muszę się zgodzić- tutaj duży plus. Czasami problem z kontaktem z osobą prowadzącą sprawę- to minus. Ogólnie odzyskują pieniądze z różnych spraw, też wcześniej nieściągniętych, więc raczej polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

a.m

Normalna umowa o pracę. Ja pracowałem w innym dziale, ale zajmują się odszkodowaniami, windykacją, prowadzą również normalne sprawy cywilne i gospodarcze, doradzają też chyba w kwestiach podatkowych. Nie wiem w sumie skąd tyle opinii negatywnych wcześniej było na przełomie 2014/15, pewnie ktoś wyleciał i się produkuje w internecie.

~a.m.

Pracowałem, żadnych problemów nie miałem, umowa była, pensja i dodatki na czas- a to dla mnie najważniejsze.

Zostaw opinię o Kancelaria Liderio Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Liderio Sp. z o.o.